{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

C A N NIN G T O N


In het hart van Somerset komt Cannington. Alweer zo’n mooi plandeel met 18 riante twee-onder-een kapwoningen. De huizen liggen heerlijk vrij aan een maanvormige weg met veel groen. Iedereen kijkt vrij uit op het water voor de deur. De grote kavels en woonoppervlaktes, de charmante Tudorarchitectuur en de ideale zonoriëntatie van de tuinen maken dit tot één van de aantrekkelijkste plandelen van de wijk. Zie jij jezelf hier al wonen? In deze brochure vertellen we meer over Hoofddorp, TudorPark en natuurlijk Cannington. Laat je verleiden en bel ons als je meer informatie wilt. Ons team staat voor je klaar. Zoals je van een plan van dit niveau mag verwachten, heb je twee parkeerplaatsen op eigen terrein en is het afwerkingsniveau bijzonder luxe. Van mooie stompe deuren, vloerverwarming en twee badkamers tot prachtig sanitair en een complete keuken. Deze huizen zijn af!

CANNINGTON


Inhoud

01. 04. 10. 22.

CANNINGTON

CANNINGTON

02

03

TUDORPARK

TUDORPARK

90.

Voorwoord Ontwerp Locatie Woningen Afwerking


CANNINGTON TUDORPARK

CANNINGTON

05

TUDORPARK

04

C A N NIN G T O N Cannington weet te verleiden met haar diversiteit, rijkheid aan details en ruime opzet. Geheel in de stijl van TudorPark, maar toch weer helemaal eigen door de mooie ligging aan het water. De 18 twee-onder-een-kapwoningen zijn er in zes verschillende types die onderling ook weer van elkaar verschillen. De twee geschakelde woningen zijn nooit hetzelfde en ook de entreepositie verschilt, hierdoor ogen de twee huizen samen als ĂŠĂŠn statige villa en sluit Cannington prachtig aan bij het luxe Shakespeare Island.


Ontwerp

TUDORPARK

06

onze woning stellen.

CHESTER, UK

Hendrik VIII was van 1509 tot 1547 koning van Engeland. Hij stamde uit het Huis Tudor en staat bekend als het prototype van de zelfbewuste renaissance-vorst.

07 TUDORPARK

CANNINGTON

De Tudors Engeland een machtige renaissanceDe Tudorsmaakten maaktenvan van Engeland een machtige natie. De Engelse literatuur, wetenschap, architectuur en renaissance-natie. De Engelse literatuur, wetenschap, handel kwamen bloeikwamen doordat de 1485 de tot 1603 architectuur entot handel totTudors bloei van doordat het koningschap van Engeland bekleedden. Vanaf 1541 tot Tudors van 1485 tot 1603 het koningschap van Engeland 1603 regeerden zij ook over Ierland. bekleedden. Vanaf 1541 tot 1603 regeerden zij ook over Ierland. Wie door het Engelse plaatsje Chester wandelt, ziet veel door terughet vanEngelse de originele Tudorarchitectuur. Een Wie plaatsje Chester wandelt, ziet inspiratiebron voor veel architecten. Zij verwerkten veel terug van de originele Tudorarchitectuur. Een de vele versieringen uitveel de Tudorstijl in hun ontwerp. Ditde inspiratiebron voor architecten. Zij verwerkten zie je terug in metselwerk-bogen, trapgevels en slanke, vele versieringen uit de Tudorstijl in hun ontwerp. Dit torenvormige sierelementen op daken en vensters. zie je terug in metselwerk-bogen, trapgevels en slanke, De romantiek van de oorspronkelijke stijl je De torenvormige sierelementen op daken enherken vensters. direct in TudorPark en Somerset, maar dan weljeop een romantiek van de oorspronkelijke stijl herken direct hedendaagse manier toegepast, zodat de woningen in TudorPark en Shakespeare Island, maar dan wel op voldoen aan de hoge eisentoegepast, die we vandaag aan een hedendaagse manier zodatde dedag woningen onze woning stellen. voldoen aan de hoge eisen die we vandaag de dag aan

CANNINGTON ISLAND SHAKESPEARE

Het Hetcomfort comfort vannu, nu,het hetrijke rijke van gevoelvan vantoen toen gevoel


Ontwerp

312

311

310

309

308

307

306

305

304

303

302

301

411

410

409

408

407

406

Het karakter van Cannington

CANNINGTON

09 TUDORPARK

TUDORPARK

08

De gevarieerde architectuur laat opnieuw prachtige elementen uit de Tudorarchitectuur zien. Wisselende kapvormen, dakrichtingen en goothoogtes maken dat Cannington van alle kanten even mooi is om te zien. De aanbouwen die binnen voor veel extra leefruimte zorgen, hebben ook een schuin kapje en datzelfde geldt voor de dakkapellen. Wist je trouwens dat Cannington een plaatsje is in Somerset waar de beste wijnen uit het gebied vandaan komen?

IMPRESSIE WINDSOR COURT

CANNINGTON

Dit beeld laat perfect zien hoe ruim Cannington is opgezet. Door de maanvormige opzet krijg je een heel vrij gevoel. Stel je eens voor hoe mooi het hier wonen is. Het water dat voorlangs loopt, het brede groen met wandelpaden tussen de straat en het water ĂŠn de diepe voortuinen die over een tijdje mooi groen meekleuren. Dit wordt bijzonder!


C A N NIN G T O N In TudorPark woon je in een wijk met een heel eigen signatuur: die van een Engels landschap met vorstenhuizen in Tudorstijl. Een rijke variatie van nieuwbouwwoningen is inmiddels gebouwd. De goede bereikbaarheid en het uitgebreide aanbod van winkels, scholen, voorzieningen en sportmogelijkheden vallen in de smaak. Tel daar de groene, waterrijke en kindvriendelijke opzet bij op, en de populariteit is verklaard. Kies jij voor de dorpse gemoedelijkheid van TudorPark?

CANNINGTON

Locatie

11 TUDORPARK

CANNINGTON TUDORPARK

10


Locatie

TUDORPARK

12

Hoofddorp neemt geografisch gezien een heel interessante plek in. Hier woon je tussen Amsterdam, Leiden, Zandvoort en de Westeinderplassen. Stad en natuur dus altijd dichtbij. Ook Schiphol ligt om de hoek. Met de jaren is het voorzieningenaanbod in Hoofddorp enorm uitgebreid, waardoor de plaats nu veel te bieden heeft op het gebied van sport, winkels, uitgaan, horeca, zorg en onderwijs.

CANNINGTON

TudorPark ligt in Hoofddorp. Een plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer met een rijke historie. Waar ooit een grote watervlakte was, wonen nu zo’n 75.000 mensen met plezier. Zij houden van Hoofddorp omdat je hier het beste van twee werelden vindt. Je pakt hier net zo makkelijk de gezellige drukte van de stad mee als de rust die de gevarieerde natuur rondom Hoofddorp biedt.

13 TUDORPARK

CANNINGTON

Hoofddorp biedt het beste van twee werelden

“Wonen met Amsterdam om de hoek en de natuur aan je voeten”


Locatie

Locatie

RICHTING ZANDVOORT

Ligging

N 20

1

RICHTING HAARLEM

N5

8

20

N

20

RICHTING AMSTERDAM

5

A5

N 20

1

Je kunt op verschillende plekken de wijk in- en uitrijden. De slingerende 30-kilometerweg brengt je in verschillende buurten in de wijk. Door de brugverbinding fiets je gemakkelijk naar de Toolenburgerplas en Toolenburg.

22 CANNINGTON

27

19

25

15 17

14

01. Toolenburgerplas

11

02. Haarlemmermeerse Bos

16 6

A5

1 23

IJ

W

UW

07. Restaurant Lieveling

18 E

BE

1

IE

06. Restaurant Long Island 20

EG

N

5 N

N

EB

RO

EK

04. Sportcentrum Koning Willem-Alexander 05. HealthCity Hoofddorp Toolenburg

26

N

3

03. Park21

12

7

N205

HOTSPOTS A4

9

24

4

14

08. Papa’s Beach House 09. Mooca 10. S.V. Hoofddorp

ER

W

11. Pier K EG

12. Kinderboerderij De Boerenzwaluw

3

13. Headville Sk8tepark 14. Winkelcentrum Toolenburg 15. Winkelcentrum Vier Meren

20

-V

EN

N

EP

16. Theater de Meerse BE

3

N

N

EB

R

W

A4 RO

EK

EE

U

M

IE

LS

N

N5

ER

W

AA

TUDORPARK

21

10

20

EG

17. Bioscoop Cinemeerse 18. Treinstation CS 19. Schiphol 20. Haarlemmermeer Lyceum 21. Nova College 22. Kaj Munk College 23. Basisschool De Octopus 24. Basisschool Klavertje Vier 25. Basisschool Vredeburg

RICHTING NOORDWIJK EN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDINGDUINEN

CANNINGTON

SCHIPHOL

13

RICHTING LEIDEN, DEN HAAG EN ROTTERDAM

26. Basisschool De Wilgen 27. Basisschool de Wijngaard

15 TUDORPARK

2

TudorPark ligt aan de zuidkant van Hoofddorp. Om precies te zijn in Toolenburg-Zuid pal tegen recreatieplas Toolenburg. Het water van de plas vindt zijn weg in de wijk, maar dan wel in combinatie met veel groen. Verspreid door de wijk liggen meerdere kinderspeelplaatsen.


Locatie

TUDORPARK

16

1

WINKELS & HORECA Voor je dagelijkse boodschappen fiets je zo naar Winkelcentrum Toolenburg. En wil je meer… In 10 minuten fietsen ben je in hartje Hoofddorp. Uitgaan, winkelen, uitgebreid dineren en de beste koffie drinken, het kan hier allemaal. En wil je meer… dan ben je zo in Amsterdam of Haarlem. 1. Restaurant Long Island 2. ILSE Hoofddorp 3. Zoet & Zalig

4

4. Winkelcentrum Vier Meren 5. Restaurant De Lieveling

5

CANNINGTON

CANNINGTON

3

Dynamiek en ontspanning

17 TUDORPARK

2


Locatie

WATER & GROEN Even naar de Toolenburgerplas. Je gaat het vast vaak doen. Om te wandelen, te sporten of op het strand te liggen en aan het einde van de dag lekker te eten bij één van de twee restaurants aan het water. Dat kan overigens ook in Zandvoort, waar je verrassend snel bent. Voor nog meer fijne buitenplekken hoef je niet ver. Wat dacht je van het Haarlemmermeerse Bos en de Boseilanden?

1

2. Haarlemmermeerse Bos

CANNINGTON

CANNINGTON

1. Toolenburgerplas

2

19 TUDORPARK

TUDORPARK

18

2

1

2

1


Locatie

“Van inspanning ontspan ik, ik zie dat ook bij onze kinderen”

CANNINGTON

CANNINGTON

1

21

TUDORPARK

2

SPORTEN & SPELEN Skaten, mountainbiken, golf, zwemmen, fitness en voetbal. Wat kan er eigenlijk niet in Hoofddorp? Er is veel en er is van alles. Dat maakt Hoofddorp tot een fantastische plek om op te groeien. Eerst speel je in de tuin, dan in de wijk, dan bij de Toolenburgerplas en zo verken je de wijde wereld. Spelend en sportend. 1. Honkballen bij Hoofddorp Pioniers

3

2. Surfen op de Toolenburgerplas 3. Skaten bij het skatepark 4. Voetbal bij sv Hoofddorp 5. The Bootcamp Club

4

5

TUDORPARK

20


C A N NIN G T O N Cannington is ontworpen voor levensgenieters die graag de ruimte hebben om hun leven vorm te geven zoals zij dat willen. Daar lenen de riante woonoppervlaktes en grote kavels zich voor. De 18 twee-onder-een-kapwoningen hebben stuk voor de stuk de Tudorcharme en zijn ook nog eens bijzonder luxe afgewerkt. Natuurlijk bieden we je in de optionele sfeer allerlei mogelijkheden aan om het door jou gekochte huis aan te laten sluiten bij jouw woonwensen. In Cannington worden woondromen waargemaakt.

CANNINGTON

Woningen

23 TUDORPARK

CANNINGTON TUDORPARK

22


Woningen

ON

GNTONING EW ONNINN G P T G N I KA INCAWEORN-1-

De situatie

C

2-O

D VE ER L E

T U R R ‘19

R

RTER ‘19 OU MB C E R PT

O BE O SE R ECPTEM NDSTART O S I E S S

EV E EL O P G G P S

EN

N AP D AN -1-2K-ON

ND

RD

N D OUW WIART B

O D D S R EE EE

ST

WUW G

BO

ER

VP

VP

24

D AN D SL L AN I E S

AR UWI PEEANABRO E S E PA

IN AK S SH AK E

Het bijzondere aan dit plekje is dat naast de weg een brede groenzone is waar water langsloopt. Hierdoor krijgen de woningen de ruimte en jij ook. De tuinen liggen bijzonder gunstig, het uitzicht vanuit de voortuin en je huis is vrij en op je eigen terrein heb je twee parkeerplaatsen. Wat wil je nog meer? In Cannington is bijna geen huis hetzelfde. Laat je verleiden en ontdek waar jij wilt wonen. Op de volgende pagina’s tonen we je ET RS E de plattegronden. M E2 S O FAS

ET RSOUW ET E M NB RS W

SOMERSET

SOIN AA

FASE 2

SO

ME

IN

A

AN

U BO

TU

DO

A RC

ST

TU

LE

DO

R

S CA

TL

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

SH

E

29 25

SOMERSET

TUDORPARK TUDORPARK

CANNINGTON

Cannington komt aan de rand van Somerset, het hart van TudorPark. Door de ligging woon je hier heel vrij en ontspannen en dat terwijl alle voorzieningen toch prettig dichtbij zijn. Kom straks aanrijden over de bruggetjes en voel je gelijk thuis. De kronkelende straten van TudorPark dragen bij aan de romantische sfeer van de wijk. De rondweg brengt je naar het statige Tudor Castle.

SOMERSET

TUDORPARK

FASE 2

FASE 2

VP

VP

A QU

C BU

LEGENDA

N E KIOPLEV

BU

VP

9 A M 201 G H RING

C

KI

RT

ER

R UA

TE

R

Q M 019 HARING 2 G N E

OP

V LE

RE

VP

LEGENDA

Windsor Court (in aanbouw) Somerset fase 1 (in aanbouw) Windsor Courtfase 2 (in aanbouw) Somerset Somerset fase 1 Island (in aanbouw) Shakespeare Somerset fase 2 Quarter (oplevering 2019) Buckingham

Shakespeare Island Opgeleverde woningen Buckingham Quarter (oplevering 2019) Toekomstige ontwikkelingen Opgeleverde woningen Huurwoningen Ymere Toekomstige ontwikkelingen Het Tudorhouse Huurwoningen Ymere Het Tudorhouse

14 15

14 15

VP

VP IP

VP

VP IP

S ED

OP

G

E EL

VE

RD


Bouwnummer Bouwnummer 345 307

Woningen

258

B3

306

307

305

E1

F

308

309

E2 310

311

G 312

304

303

G

302

301

410

Loop straks langs het water en de woningen van Cannington en laat je verrassen. Bijna geen huis is gelijk en zowel de voor- als zijkant van de tweekappers zijn rijk gedetailleerd. Van symmetrie is geen sprake, waardoor de tweekappers samen veel weg hebben van een statige villa. Op de volgende pagina’s tonen we je de impressies, plattegronden en belangrijkste kenmerken. Neem alles op je gemak door en vind jouw droomhuis in Cannington.

CANNINGTON

409

E2

408

407

B3

26

27 TUDORPARK

TUDORPARK

406

CANNINGTON

Woningtypes

411

B1

BOUWNUMMER

TYPE B1

410

B1-rechts

411

B1-links

BOUWNUMMER

TYPE B3

BOUWNUMMER

TYPE E1

305

B3-rechts

303

E1-rechts

304

E1-links

BOUWNUMMER

TYPE E2

309

E2-rechts

306

B3-links

310

E2-links

406

B3-rechts

408

E2-rechts

407

B3-links

409

E2-links

BOUWNUMMER

TYPE F

BOUWNUMMER

TYPE G

307

F-rechts

311

G-rechts

308

F-links

312

G-links

301

G-rechts

302

G-links


Woningen

411

410

409

408

Type B1 Op bouwnummer 410 en 411 komt deze prachtige villa die bestaat uit twee luxe tweekappers. De woningen verschillen in uiterlijk, oppervlakte en indeling van elkaar. Waar het ene huis een mooie zijkamer heeft, is het andere uitgerust met een 9 meter brede living. Beide woningen zijn zeer riant, hebben een zeer gunstige tuinligging en liggen aan de voorzijde vrij aan het water.

CANNINGTON

29 TUDORPARK

28 TUDORPARK

CANNINGTON

258

411

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

410

410

B1-rechts

182 m²

411

B1-links

192 m²


uw 2.4

L AND RE IS

(Uitbo

) eling* Bouwnummer Bouwnummer21411

) 0 0 mm

SPE A

eg Began

t ind varian ( d n o r

w 2400

uitbou

inks) l ( 1 (links) ype BType B1 (links)

E SHAK

Bouwnummer411 21 Bouwnummer

mm

Type TypeB1 B1(links) (links)

K TUDO

Begane grond (basis)

35 R PA R

1 mer 2

Begane grond (variant indeling) E

POLIN

TRAM

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 192 m² • Kaveloppervlakte 332 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidoosten grenzend aan achterpad • Ruime zijentree • 9 meter brede living met diverse raampartijen en openslaande deuren • Inpandige berging ook buitenom bereikbaar E POLIN TRAM • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed • 2 badkamers • Grote technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Riante bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Begane grond (variant indeling*)

VV

(Uitbouw 2.400 mm)

MK uitbouw 2400 mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

is)

11440

d ( b as

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

g r on egane

TRAMPOLINE VV

258

TRAMPOLINE

35 31 TUDORPARK TUDORPARK

VV

VV

T

11440

MK

11440

TUDORPARK TUDORPARK

11440

34 30

9060

411 MK

MK

r oeld te is bed g n iezen li k e e nt ind sf eer t ia r ie t a p v o e * D ez is in de tie en inspira

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


L AND w 2400

uitbou

(Uitbo

mm

inks) l ( 1 B e Type Type B1 B1 (links) B1(links) (links) p y T

R PA R

K

35

TUDO

inks) l ( 1 (links) ype BType B1 (links)

Began

SPE A

.400 ou w 2

E SHAK

(Uitb

) eling* Bouwnummer Bouwnummer21411 21

RE IS

t ind varian ( 1 2 d r n e o gr mem an gu en BouBw mm)

Bouwnummer411 21 Bouwnummer

1 mer 2

E

POLIN

TRAM

d ( b as

is)

e 1Begane verdieping grond (basis)

e g r on Began

d ( b as

is)

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

Vliering VV

(Uitbouw 2.400 mm)

11440

g r on egane

MK uitbouw 2400 mm

E

SHAKESPEARE ISLAND

E ISL

AND PE AR ES SHAK

35 33 TUDORPARK TUDORPARK

TUDO

11440

T

TRAMPOLINE

vlizotrap

MK

VV VV

11440

R PA R

K

11440

MK

VV

34

34 VV

TRAMPOLINE

11440

VV

TUDORPARK

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

TRAMPOLINE

34 32 TUDORPARK TUDORPARK

E

POLIN

TRAM

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

POLIN

TRAM

9060 MK

MK MK

r oeld te is bed g n iezen li k e e nt ind sf eer t ia r ie t a p v o e * D ez is in de tie en inspira

9060

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060

u


uw 2.4

L AND RE IS

(Uitbo

) eling* Bouwnummer Bouwnummer21410

) 0 0 mm

SPE A

eg Began

t ind varian ( d n o r

w 2400

uitbou

inks) l ( 1 (rechts) ype BType B1 (links)

E SHAK

Bouwnummer410 21 Bouwnummer

mm

Type TypeB1 B1(links) (rechts)

K TUDO

Begane grond (basis)

35 R PA R

1 mer 2

Begane grond (variant indeling) E

POLIN

TRAM

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 182 m² • Kaveloppervlakte 323 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidoosten grenzend aan achterpad • Bijna 6 meter brede living met openslaande deuren • Heerlijk lichte zijkamer • Inpandige berging ook buitenom bereikbaar • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed E POLIN TRAM • 2 badkamers • Grote technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Riante bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Begane grond (variant indeling*)

VV

(Uitbouw 2.400 mm)

MK uitbouw 2400 mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

is)

11440

d ( b as

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

g r on egane

TRAMPOLINE VV

258

TRAMPOLINE

35 35 TUDORPARK TUDORPARK

VV

VV

T

11440

MK

11440

TUDORPARK TUDORPARK

11440

34 34

9060

410

MK

MK

r oeld te is bed g n iezen li k e e nt ind sf eer t ia r ie t a p v o e * D ez is in de tie en inspira

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


L AND w 2400

uitbou

(Uitbo

mm

inks) l ( 1 B e Type Type B1 B1 (links) B1(links) (rechts) p y T

R PA R

K

35

TUDO

inks) l ( 1 (rechts) ype BType B1 (links)

Began

SPE A

.400 ou w 2

E SHAK

(Uitb

) eling* Bouwnummer Bouwnummer21410 21

RE IS

t ind varian ( 1 2 d r n e o gr mem an gu en BouBw mm)

Bouwnummer410 21 Bouwnummer

1 mer 2

E

POLIN

TRAM

d ( b as

is)

e 1Begane verdieping grond (basis)

e g r on Began

d ( b as

is)

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

Vliering VV

(Uitbouw 2.400 mm)

11440

g r on egane

MK uitbouw 2400 mm

E

SHAKESPEARE ISLAND

E ISL

AND PE AR ES SHAK

35 37

vlizotrap MK

TUDORPARK TUDORPARK

TUDO

11440

T

TRAMPOLINE

VV VV

11440

R PA R

K

11440

VV

VV

34

34 MK

TRAMPOLINE

11440

VV

TUDORPARK

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

TRAMPOLINE

34 36 TUDORPARK TUDORPARK

E

POLIN

TRAM

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

POLIN

TRAM

9060 MK

MK MK

r oeld te is bed g n iezen li k e e nt ind sf eer t ia r ie t a p v o e * D ez is in de tie en inspira

9060

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060

u


Woningen

408

407

406

Type B3 Van welke kant je ook kijkt, deze tweekapper op bouwnummer 305, 306 en 406, 407 is overal even mooi. Met dank aan de bijzondere vormgeving, rijke detaillering en het speelse kappenspel. Het leuke is dat op het eerste oog niet te zien is dat achter deze statige ‘villa’ twee huizen schuilgaan. Toch is het zo. En wat voor huizen! Ruim, heerlijk licht, luxe afgewerkt en met alle ruimte om hier je eigen draai aan te geven. De woningen verschillen iets in woonoppervlakte en indeling. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

305

TUDORPARK

39

TUDORPARK

38

306

CANNINGTON

CANNINGTON

258

407

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

406

305

B3-rechts

194 m²

306

B3-links

182 m²

406

B3-rechts

194 m²

407

B3-links

182 m²


Bouwnummer 21 Bouwnummers 306 & 407

Bouwnummer 21 306 & 407 Bouwnummers

B ou

wnu mm

er 21

Type B1 B3(links) (links) Type B1

Type TypeB1 B3(links) (links) Begane grond (variant indeling)

(link s)

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

B ou

wnu mm

uitbouw 2400 mm

er 21

34

TRA

MPO

LINE

B eg

VV

(U i t b

ane g

ou w

r ond

2.40

(vari an

0 mm )

35 41

(link s)

VV

t ind

eling

*)

1144

0

306

11440

TUD

ORP

TUDORPARK TUDORPARK

ARK

34 40

TRAMPOLINE

TUDORPARK TUDORPARK

258

11440

Type B1

TRAMPOLINE

KES

PE A

RE I

SL A

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

ND

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 182 m² B eg an • Kaveloppervlakte resp. 293 en 320 m² e grond ( b as is) • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten en zuidoosten grenzend aan achterpad • 9 meter brede living met diverse raampartijen en openslaande deuren • Inpandige berging ook buitenom bereikbaar • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed • 2 badkamers • Grote technische ruimte met wasmachineen drogeraansluiting • Riante bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop SHA

MK

MK

VV

407

uitbo

uw 2

400

mm

MK

TRA

MPO

LINE

0

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen 1144

ARE

I

9060

VV

SPE

9060

AKE

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)


Bouwnummer Bouwnummer2121306 & 407 Bouwnummers

B ou er 21

r ond

( b as

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

B eg

(Uitbouw 2.400 mm)

ane g

is)

uitbouw 2400 mm

ND

er 21

SL A RE I PE A KES ARK

B eg

ou w

TRAMPOLINE

35 43

(link s)

TRA

MPO

LINE VV VV

vlizotrap

r ond

2.40

(vari an

0 mm )

t ind

eling

*)

1144

1144

0

(U i t b

ane g

0

11440

VV

ORP

LINE

TUD

TUDORPARK

ARK

MK MK

MK

VV

VV

uitbo

uw 2

400

mm

MK

MK

TRA

MPO

LINE

0

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen 1144

TUD

ORP

MPO

is)

Type B1

34

34 TRA

wnu mm

( b as

TRAMPOLINE

SHA

SHA

KES

TRAMPOLINE

34

34 42 TUDORPARK TUDORPARK

SHAKESPEARE ISLAND

PE A

RE I

SL A

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

ND

B ou

r ond

(link Vliering s)

9060

9060 9060

I

ane g

(link s)

ARE

B eg

Type Type B1 B1 (links) B3(links) (links) Type B1

VV

SPE

e 1Begane verdieping grond (basis)

er 21

AKE

Type B1 B3(links) (links) Type B1

wnu mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

wnu mm

11440

B ou

TUDORPARK TUDORPARK

Bouwnummer 21 Bouwnummers 306 & 407


Bouwnummer 21 Bouwnummers 305 & 406

Bouwnummer 21 305 & 406 Bouwnummers

B ou

wnu mm

er 21

Type B1 B3(links) (rechts) Type B1

Type TypeB1 B3(links) (rechts) Begane grond (variant indeling)

(link s)

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

B ou

wnu mm

uitbouw 2400 mm

er 21

34

TRA

MPO

TUD

ORP

TUDORPARK TUDORPARK

ARK

34 44

LINE

B eg (U i t b

ane g

ou w

r ond

2.40

(vari an

0 mm )

35 45

(link s)

VV

t ind

eling

*)

1144

0

305

11440

VV

TRAMPOLINE

TUDORPARK TUDORPARK

258

11440

Type B1

TRAMPOLINE

KES

PE A

RE I

SL A

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

ND

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 194 m² B eg an • Kaveloppervlakte resp. 293 en 324 m² e grond ( b as is) • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten en zuidoosten grenzend aan achterpad • 9 meter brede living met diverse raampartijen en openslaande deuren • Inpandige berging ook buitenom bereikbaar • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed • 2 badkamers • Zeer riante technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop SHA

MK

MK

VV

406 uitbo

uw 2

400

mm

MK

TRA

MPO

LINE

0

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen 1144

ARE

IS

9060

VV

SPE

9060

AKE

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)


Bouwnummer Bouwnummer2121305 & 406 Bouwnummers

B ou er 21

r ond

( b as

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

B eg

(Uitbouw 2.400 mm)

ane g

is)

uitbouw 2400 mm

ND

er 21

SL A RE I PE A KES ARK

vlizotrap

B eg

ou w

r ond

2.40

(vari an

0 mm )

TRAMPOLINE

35 47

(link s)

TRA

MPO

LINE VV VV

t ind

eling

*)

1144

1144

0

(U i t b

ane g

0

11440

VV

ORP

LINE

TUD

TUDORPARK

ARK

MK MK

MK

VV

VV

uitbo

uw 2

400

mm

MK

MK

TRA

MPO

LINE

0

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen 1144

TUD

ORP

MPO

is)

Type B1

34

34 TRA

wnu mm

( b as

Vliering

TRAMPOLINE

SHA

SHA

KES

TRAMPOLINE

34

34 46 TUDORPARK TUDORPARK

SHAKESPEARE ISLAND

PE A

RE I

SL A

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

ND

B ou

r ond

(link s)

9060

9060 9060

IS

ane g

(link s)

ARE

B eg

Type Type B1 B1 (links) B3(links) (rechts) Type B1

VV

SPE

e 1Begane verdieping grond (basis)

er 21

AKE

Type B1 B3(links) (rechts) Type B1

wnu mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

wnu mm

11440

B ou

TUDORPARK TUDORPARK

Bouwnummer 21 Bouwnummers 305 & 406


Woningen

304

303

Type E1 Op het punt waar je aan de voorzijde vrij uitkijkt over het water komen deze prachtige twee-onder-eenkapwoningen. De schoorsteen met chimney pot, roedes in de ramen, speelse dakkappellen en uitbouwen die voorzien zijn van een schuin dak, geven de woningen veel charme. En binnen, daar geniet je van een zee aan ruimte, waardoor je de vrijheid krijgt om in dit huis al je woonwensen te realiseren. Van een gezellige woonkeuken tot een hotelsuite-achtige slaapkamer. En zomers, dan geniet je tot laat in de avond van de zon in je tuin.

CANNINGTON

CANNINGTON

258

304 303

49

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

TUDORPARK

TUDORPARK

48

303

E1-rechts

191 m²

304

E1-links

206 m²


Bouwnummer304 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21304

n r t e e ze i k o te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in d el

Type B1 (links) E1 (links) Begane grond (basis)

AM

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

K

M

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

VV

11440

11440

VV

304

TUDORPARK TUDORPARK

35 51

TUDORPARK TUDORPARK

34 50

114

40

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

TR

Begane grond (variant indeling)

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

E

N

LI

PO

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 206 m² • Kaveloppervlakte 298 m² VV • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuiden grenzend aan achterpad • Grote leefkeuken aan de voorzijde • Ruim 9 meter brede living • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed en 1 met aansluitende berging • 2 badkamers • Zeer riante technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Type TypeB1 E1(links) (links)

60

90

MK

MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


Bouwnummer304 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21304 21

Type B1 (links) E1 (links) Bo

uw

21

m nu

VV

K

M

E

N

AM

TR

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

g Be

an

eg

n ro

d

(

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm) VV

s ba

) is

K

M

E

N

LI

PO

AM

TR

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

VV VV

60

90

SH

AK

E

E SP

AR

E

90

35 53

11440

LA

60

IS

AR

K

34 MK MK

TU

D

O

MK

RP

11440

N

D

VV

TUDORPARK

34

TUDORPARK TUDORPARK

114

40

TRAMPOLINE

40

TUDORPARK TUDORPARK

34 52

Vliering

114

LI

1 B e p y T

s) k (lin

l oe

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

e 1Begane verdieping grond (basis)

er

er dt k te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in

Type Type B1 B1 (links) E1(links) (links)

SHAKESPEARE ISLAND

m

PO

n r t e e ze i k o te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in d el

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060


Bouwnummer303 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21303

n r t e e ze i k o te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in d el

Type B1 (links) E1 (rechts) Begane grond (basis)

AM

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

K

M

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

VV

11440

VV

11440

TUDORPARK TUDORPARK

35 55

TUDORPARK TUDORPARK

34 54

114

40

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

TR

Begane grond (variant indeling)

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

E

N

LI

PO

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 191 m² • Kaveloppervlakte 297 m² VV • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuiden • Grote leefkeuken aan de voorzijde • Ruim 9 meter brede living • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed en 1 met aansluitende berging • 2 badkamers • Zeer riante technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Type TypeB1 E1(links) (rechts)

60

90

303

MK

MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


Bouwnummer303 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21303 21

Type B1 (links) E1 (rechts) Bo

uw

21

m nu

VV

K

M

E

N

AM

TR

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

g Be

an

eg

n ro

d

(

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm) VV

s ba

) is

K

M

E

N

LI

PO

AM

TR

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

VV VV

60

90

SH

AK

E

E SP

AR

E

90

35 57

11440

LA

60

IS

AR

K

34 MK MK

TU

D

O

MK

RP

11440

N

D

VV

TUDORPARK

34

TUDORPARK TUDORPARK

114

40

TRAMPOLINE

40

TUDORPARK TUDORPARK

34 56

Vliering

114

LI

1 B e p y T

s) k (lin

l oe

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

e 1Begane verdieping grond (basis)

er

er dt k te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in

Type Type B1 B1 (links) E1(links) (rechts)

SHAKESPEARE ISLAND

m

PO

n r t e e ze i k o te ed eer b f s g i ie s li n o p t e d de in nt i s in a i ar e n e v tie z e ra * D s pi in d el

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060


Woningen

410

409

408

Type E2 Deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen ogen samen als één statige villa. De ene woning valt op door de charmante erker, de andere door de speelse dakkapel. Beide huizen hebben een zij uitbouw, voorzien van een schuin dak, waaronder een berging schuilgaat. Deze berging is aan één van de slaapkamers gekoppeld. Je zou hier perfect een inloopkast van kunnen maken. En zo hebben deze woningen nog veel meer te bieden. Waar zie jij jezelf al wonen?

309 310

59 TUDORPARK

TUDORPARK

58

CANNINGTON

CANNINGTON

258

409

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

408

309

E2-rechts

196 m²

310

E2-links

193 m²

408

E2-rechts

196 m²

409

E2-links

193 m²


Bouwnum Bouwnummer 21 mer&21 Bouwnummers 310 409

Bouwnummer 21 310 & 409 Bouwnummers

Bouwnummer 21

TypeB1 Type E2 (links) B1(links) (links)

Type TypeB1 E2(links) (links) Type B1 (links) Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

Begane grond (variant indelin

(Uitbouw 2.400 mm)

g*)

uitbouw 2400 mm

TUDORPARK CANNINGTON TUDORPARK SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

Begane gro(basis) Begane grond nd (basis) • Woonoppervlakte 193 m² • Kaveloppervlakte resp. 294 en 314 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten of zuidoosten grenzend aan achterpad • Grote leefkeuken aan de voorzijde • 9 meter brede living • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed en 1 met aansluitende berging • 2 badkamers • Zeer riante technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

35 61

TUDORPARK TUDORPARK TUD ORPARK

TRAMPOLINE

VV

VV

35

TUD ORPARK

VV

11440

310

11440

3434 60

Begane grond (variant indeling)

11440 11440

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

Begane grond (basis)

VV

MK

MK

MK

409

MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

9060


Bouwnum Bouwnummer 21 mer&21 Bouwnummers 310 409

Bouwnum Bouwnummer Bouwnummer 2121 me 21409 Bouwnummers 310r & Bouwnummer 21

TypeB1 Type E2 (links) B1(links) (links)

TypeB1 Type Type B1 E2 (links) B(links) 1(links) (links) Type B1 (links)

e Begane gro(basis) 1Begane verdieping grond nd (basis)

e Begane gro 2 verdieping Begane Begane grond grond (variant (basis) nd (baindeling*) sis)

Vliering

(Uitbouw 2.400 mm)

Begane grond (variant indelin

(Uitbouw 2.400 mm)

g*)

3434 TUDORPARK TUD ORPARK

VV

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

35 63 TRAMPOLINE

VV VV

11440

11440 11440

VV

TRAMPOLINE

VV

35

TUD ORPARK

3434 62 TUDORPARK TUDORPARK TUD ORPARK

TRAMPOLINE

uitbouw 2400 mm

11440 11440

TRAMPOLINE

TUDORPARK CANNINGTON TUDORPARK SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

uitbouw 2400 mm

VV

MK MK

MK

MK

MK

MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060 9060

9060

9060


Bouwnum Bouwnummer 21 mer&21408 Bouwnummers 309

Bouwnummer 21 309 & 408 Bouwnummers

Bouwnummer 21

TypeB1 Type E2 (rechts) B1(links) (links)

Type TypeB1 E2(links) (rechts) Type B1 (links) Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

Begane grond (variant indelin

(Uitbouw 2.400 mm)

g*)

uitbouw 2400 mm

TUDORPARK CANNINGTON TUDORPARK SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

Begane gro(basis) Begane grond nd (basis) • Woonoppervlakte 196 m² • Kaveloppervlakte resp. 294 en 325 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten of zuidoosten grenzend aan achterpad • Grote leefkeuken aan de voorzijde • 9 meter brede living • 4 grote slaapkamers, waarvan 2 woningbreed en 1 met aansluitende berging • 2 badkamers • Zeer riante technische ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

35 65

TUDORPARK TUDORPARK TUD ORPARK

TRAMPOLINE

VV

VV

35

TUD ORPARK

VV

11440

309

11440

3434 64

Begane grond (variant indeling)

11440 11440

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

Begane grond (basis)

VV

MK

MK

MK

408 MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

9060


Bouwnum Bouwnummer 21 mer&21408 Bouwnummers 309

Bouwnum Bouwnummer Bouwnummer 2121 me Bouwnummers 309r 21 & 408 Bouwnummer 21

TypeB1 Type E2 (rechts) B1(links) (links)

TypeB1 Type Type B1 E2 (rechts) B(links) 1(links) (links) Type B1 (links)

e Begane gro(basis) 1Begane verdieping grond nd (basis)

e Begane gro 2 verdieping Begane Begane grond grond (variant (basis) nd (baindeling*) sis)

Vliering

(Uitbouw 2.400 mm)

Begane grond (variant indelin

(Uitbouw 2.400 mm)

g*)

3434 TUDORPARK TUD ORPARK

VV

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

35 67 TRAMPOLINE

VV VV

11440

11440 11440

VV

TRAMPOLINE

VV

35

TUD ORPARK

3434 66 TUDORPARK TUDORPARK TUD ORPARK

TRAMPOLINE

uitbouw 2400 mm

11440 11440

TRAMPOLINE

TUDORPARK CANNINGTON TUDORPARK SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND SHA KES PEA RE ISLA ND

uitbouw 2400 mm

VV

MK MK

MK

MK

MK

MK

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060 9060

9060

9060


Woningen

310

309

308

307

Type F Wonen met vrij zicht over water en groen in een huis dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook nog eens volop ruimte biedt, dat mag je verwachten als je kiest voor één van deze twee-onder-eenkapwoningen. Bouwnummer 307 is met 231 m² het grootste huis van Cannington en bouwnummer 308 staat dwars op de kavel, waardoor dit huis de grootste tuin heeft. Twee unieke exemplaren. De heerlijk grote tuinen liggen op het zuidwesten en dat betekent dat je op een mooie dag tot in de late uurtjes van de zon geniet. ‘Kom binnen’ en laat je verrassen door de charme, ruimte en luxe van type F.

307 308

69

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

TUDORPARK

TUDORPARK

68

CANNINGTON

CANNINGTON

258

307

F-rechts

231m²

308

F-links

192 m²


Bouwnummer 308 21

Bouwnummer 21308 Bouwnummer

Type B1 (links) F (links)

Type (links) TypeB1 F (links) Begane grond (variant indeling)

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 192 m² • Kaveloppervlakte 290 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten grenzend aan achterpad • 3 volledige woonlagen en een grote bergzolder bereikbaar met vlizotrap • Living van 53 m² met prachtige raampartijen • 4 grote slaapkamers • 2 badkamers • Technische ruimte van 18 m² met wasmachineen drogeraansluiting • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

uitbouw 2400 mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)

TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

VV

VV

11440

308

TUDORPARK TUDORPARK

35 71

11440

TUDORPARK TUDORPARK

34 70

MK

MK

K

34

TU DO RPAR

SH AK ES PE AR

E IS LA ND

Bouwnumm er 21

d (basis)

Type B

Begane gron

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060


Bouwnummer308 21 Bouwnummer

Bouwnummer 308 21

Bouwnummer 21

Type B1 (links) F (links)

Type B1 (links) F (links)

Type B1 (links)

e 1Begane verdieping grond (basis)

e 2 verdieping Begane grond (basis)

Vliering Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

73

VV

VV

MK

SH AK ES PE AR

MK

TU DO RPAR E IS LA ND

SH AK ES PE AR

E IS LA ND

er 21

er 21

d (basis)

9060

Bouwnumm

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

Type B

Begane gron

Bouwnumm

d (basis)

Type B

Begane gron

9060

K

34

K

34

TU DO RPAR

CANNINGTON

TRAMPOLINE

TUDORPARK

TUDORPARK

11440

TRAMPOLINE

11440

34

TRAMPOLINE

11440

SHAKESPEARE ISLAND

34 TUDORPARK

SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON

72 TUDORPARK

uitbouw 2400 mm


Bouwnummer307 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21307

Type B1 (links) F (rechts)

Type (links) TypeB1 F (rechts) Begane grond (variant indeling)

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 231 m² • Kaveloppervlakte 337 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuidwesten grenzend aan achterpad • Bijzonder huis dat dwars op de kavel staat • Living van 62 m² met prachtig zicht op de grote tuin • 4 grote slaapkamers • 2 badkamers • Technische ruimte van 18 m² met wasmachineen drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

uitbouw 2400 mm

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)

TRAMPOLINE

258

TRAMPOLINE

VV

VV

11440

307

TUDORPARK TUDORPARK

35 75

11440

TUDORPARK TUDORPARK

34 74

MK

MK

K

34

TU DO RPAR

SH AK ES PE AR

E IS LA ND

Bouwnumm er 21

d (basis)

Type B

Begane gron

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060


Bouwnummer307 21 Bouwnummer

Bouwnummer Bouwnummer21307 21

Type B1 (links) F (rechts)

Type Type B1 B1 (links) (links) F (rechts)

e 1Begane verdieping grond (basis)

e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm)

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

VV VV

11440

VV

TUDORPARK TUDORPARK

35 77

TUDORPARK

34

11440

TUDORPARK TUDORPARK

34 76

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

uitbouw 2400 mm

Vliering MK MK

MK

SH AK ES PE AR

TU DO RPAR E IS LA ND

SH AK ES PE AR

E IS LA ND

Bouwnumm er 21

er 21

d (basis)

9060 9060

Type B

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

Begane gron

Bouwnumm

d (basis)

Type B

Begane gron

9060

K

34

K

34

TU DO RPAR


Woningen

312

311

310

Type G Achter de charmante gevels van deze villa’s gaan twee zeer verschillende huizen schuil. Type G-links heeft een extra ruime zolder. Hoeveel ruimte heb je nodig en van welk huis gaat jouw hart sneller kloppen? Met een enorme tuin op het zuiden of zuidwesten geniet je hier volop van de zon. Langs de maanvormige weg loopt het water en even verderop zie je de prachtige villa’s van Shakespeare Island staan.

CANNINGTON

CANNINGTON

258

311

78

312

79 TUDORPARK

TUDORPARK

302

WOONOPPERVLAKTE

TYPE

BOUWNUMMER

301

301

G-rechts

172 m²

302

G-links

191 m²

311

G-rechts

172 m²

312

G-links

191 m²


40 114

Bouwnummer 21 Bouwnummers 302 & 312

Bouwnummer Bouwnummer21302 variant (De uitbouw is niet mogelijk bij bouwnummer 312)

Type B1 (links) G (links)

Type (links) TypeB1 G (links) Begane grond (variant indeling) 60

90

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

VV uitbouw 2400 mm

te r n e ld k i e z e o d e e t b r g is sf ee e li n p t i e d o t in d e ian in var e n i s e z e e i * D p ir a t in s

MK

TRAMPOLINE

258

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 191 m² • Kaveloppervlakte resp. 282 en 288 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuiden en grenzend aan achterpad • Inpandige bergingNEook buitenom bereikbaar LI PO AM TR • Living van 53 m² met prachtige raampartijen • 4 grote slaapkamers, waarvan 1 woningbreed • 2 badkamers • Grote technische ruimte met wasmachineen drogeraansluiting • Grote bergzolder bereikbaar via vlizotrap • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

TRAMPOLINE

40

35 81

TUDORPARK TUDORPARK

114

34 80

VV

VV

11440

11440

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)

TUDORPARK TUDORPARK

s)

302

MK

MK

60

90

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


40 114

Bouwnummer 21 Bouwnummers 302 & 312

s)

Bo

Type B1 (links) G (links) e 1Begane verdieping grond (basis)

uw

e mm nu

1 r2

1 B e p Ty Be

E

ne ga

g ro

n

a d (b

) s k (lin

Type Type B1 B1 (links) (links) G (links) e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

0

6 Vliering

90

(Uitbouw 2.400 mm)

) s is

VV

LIN

PO

AM

TR

Bouwnummer Bouwnummer2121302 & 312 Bouwnummers

E

VV

LIN

PO

AM

TR

MK

TRAMPOLINE

40

35 83 TUDORPARK TUDORPARK

D TU

OR

PA

RK

34

VV VV

11440

S

K HA

TUDORPARK

ES

PE

A

34

114

40 114

VV

11440

TUDORPARK TUDORPARK

34 82

I RE

SL

AN

TRAMPOLINE

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

MK

D

TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

uitbouw 2400 mm

te r n e ld k i e z e o d e e t b r g is sf ee e li n p t i e d o t in d e ian in var e n i s e z e e i * D p ir a t in s

MK MK

MK

60

60

90

90

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060


40 114

Bouwnummer 21 Bouwnummers 301 & 311

Bouwnummer 21 301 & 311 Bouwnummers (De uitbouw is niet mogelijk bij bouwnummer 312)

Type B1 (links) G (rechts)

Type (links) TypeB1 G (rechts) 60

90

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

VV uitbouw 2400 mm

MK

TRAMPOLINE

258

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

te r n e ld k i e z e o d e e t b r g is sf ee e li n p t i e d o t in d e ian in var e n i s e z e e i * D p ir a t in s TRAMPOLINE

40

Begane grond (basis) • Woonoppervlakte 172 m² • Kaveloppervlakte 300 m² • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Tuin op het zuiden of zuidwesten grenzend aan achterpad • 3 volledige woonlagen en een grote E IN OL MP RA T bergzolder bereikbaar met vlizotrap • Living van 53 m² met prachtige raampartijen • 3 grote slaapkamers, waarvan 1 woningbreed • 2 badkamers • 2e verdieping met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer • Technische ruimte van 18 m² met wasmachine- en drogeraansluiting • Zeer luxe en complete afwerking, zie de beschrijving verderop

TUDORPARK TUDORPARK

35 85

VV

VV

11440

11440

34 84

Begane grond (variant indeling)

114

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

Begane grond (basis)

TUDORPARK TUDORPARK

s)

301

MK

MK

60

90

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060


40 114

Bouwnummer 21 Bouwnummers 301 & 311

s)

Bo

Type B1 (links) G (rechts) e 1Begane verdieping grond (basis)

uw

e mm nu

1 r2

1 B e p Ty Be

E

ne ga

g ro

n

a d (b

) s k (lin

Type Type B1 B1 (links) (links) G (rechts) e 2 verdieping Begane Begane grond grond(variant (basis) indeling*)

0

6 Vliering

90

(Uitbouw 2.400 mm)

) s is

VV

LIN

PO

AM

TR

Bouwnummer Bouwnummer2121301 & 311 Bouwnummers

E

VV

LIN

PO

AM

TR

MK

TRAMPOLINE

40

35 87 TUDORPARK TUDORPARK

D TU

OR

PA

RK

34

VV VV

11440

S

K HA

TUDORPARK

ES

PE

A

34

114

40 114

VV

11440

TUDORPARK TUDORPARK

34 86

I RE

SL

AN

TRAMPOLINE

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

MK

D

TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

CANNINGTON SHAKESPEARE ISLAND

uitbouw 2400 mm

te r n e ld k i e z e o d e e t b r g is sf ee e li n p t i e d o t in d e ian in var e n i s e z e e i * D p ir a t in s

MK MK

MK

60

60

90

90

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060 9060


CANNINGTON

CANNINGTON

88 89

TUDORPARK

TUDORPARK

Bouwnummer 301


C A N NIN G T O N Cannington wordt luxe afgewerkt met tweede badkamers, hoge stompe deuren, luxe Siematic keuken met inbouwapparatuur en sanitair met dubbele kranen en wandmeubel. Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om de badkamer en keuken aan te passen naar jouw smaak. Op het dak komen zonnepanelen en de woningen zijn uitgerust met vloerverwarming in combinatie met een CV ketel. In de technische omschrijving staat alles tot in detail benoemd. Lees haar door en ontdek hoe ver we zijn gegaan om hier een fijn thuis voor jou te maken.

CANNINGTON

Afwerking

91 TUDORPARK

CANNINGTON TUDORPARK

90


Afwerking

TUDORPARK

92

CANNINGTON

Het vormgeven van je nieuwe thuis vraagt de nodige voorbereiding en kan best overweldigend zijn: er valt ook zóveel te kiezen. Laat je inspireren bij THUIS. In de showroom vind je verschillende keukenopstellingen en samen met onze keukenexpert stel je jouw ideale keuken samen. Wil je veel opbergruimte, een Quooker, een wijnklimaatkast of een kookeiland? Het kan allemaal. De keukenopstelling is afhankelijk van de type woning. Op de 0-tekening kun je zien hoe de keuken als basisopstelling in jouw woning wordt geplaatst en welke apparaten hierbij zijn opgenomen. De woningen in Cannington krijgen een luxe mat witte Siematic keuken met vijf Siemens apparaten. Bezoek THUIS, onze showroom en laat je inspireren.   THUIS – de showroom De plek waar alles samenkomt voor kopers van Dura Vermeer

93 TUDORPARK

CANNINGTON

Laat je inspireren bij THUIS – de showroom


Afwerking

Afwerking

TUDORPARK

94

BUITEN

KEUKEN EN SANITAIR

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor comfort en duurzaam. Daken, muren en gevels zijn goed geïsoleerd. En dankzij zonnepanelen geniet je van lagere energielasten. Wonen in een nieuwbouwhuis betekent wonen zoals jij dat wilt. Je kiest je eigen keuken, je eigen badkamer, alles geheel naar jouw smaak.

Haal buiten naar binnen, want door grote ramen geniet je van een prachtige lichtinval en vrij zicht op de tuin. De tuin rondom zorgt voor een ultiem vrije beleving. Om die hoogwaardige uitstraling te garanderen hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Een schitterende keuken en luxe badkamer mag bij deze woningen natuurlijk niet ontbreken. Helemaal je smaak of liever iets anders? Alles is mogelijk. Standaard worden de woningen opgeleverd met het volgende.

• De woningen worden uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem, zodat je geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. • In de woningen in Cannington komt op elke verdieping vloerverwarming met een laagtemperatuursysteem (m.u.v. onbenoemde ruimtes) in combinatie met een CV ketel. Alleen in de badkamer plaatsen we een extra handdoekradiator. • Een nieuwbouwwoning wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat zie je te rug in inbraakwerend hang- en sluitwerk. • Daarbij heb je bij een nieuwbouwhuis lage energielasten, door de uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak.

• Overal komen buitenkozijnen van hardhout. • De hemelwaterafvoeren zijn van aluminium/metaal en worden met beugels bevestigd. • Grotendeels uit het zicht komen er PV-panelen. Het PVsysteem bestaat uit een serie zonnepanelen, aangesloten op een omvormer. Deze zet opgewekte energie om naar wisselstroom. Het aantal PV-panelen hangt af van de oriëntatie ten opzichte van de zon en de grootte van de woning.

BINNEN De woningen zijn door de kwaliteit van afwerking en de materiaalkeuzes indrukwekkend. De vloerverwarming op elke verdieping is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Verder is er veel vrijheid voor het realiseren van eigen woonwensen. De goede basis is gelegd.

• De luxe Siematic-keuken is voorzien van minimaal 5 Siemens-apparaten. • Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van het merk Hans Grohe. • De sanitaire ruimten krijgen prachtige, witte Mosawandtegels van 300 x 600 mm. • Antractietkleurige, keramische vloertegels van 600 x 600 mm sieren de vloeren van de sanitaire ruimten. • Alle badkamers op de eerste verdieping hebben standaard een douchehoek met een kunststenen dorpel. Er komt een ligbad, draingoot met rvs-rooster, thermostatische douche-en badmengkraan en wandmeubel met dubbele wastafel. • De badkamers op de tweede verdieping hebben standaard een douchehoek met een kunststenen dorpel. Er komt een draingoot met rvs-rooster, thermostatische douche mengkraan en wastafel.

TECHNIEK Met de techniek zit het goed in TudorPark. Standaard is er glasvezel aanwezig. Door de glasvezelvoorziening heb je overal in huis razendsnel internet. • De strak vormgegeven wandcontactdozen en loze leidingen voor telefoon of CAI worden op 30 cm hoogte aangebracht. • Glasvezel wordt aangebracht tot in de meterkast. • De andere schakelaars en schakelaars, gecombineerd met wandcontactdozen, komen op circa 105 cm boven de vloer. • In de keuken worden de wandcontactdozen geplaatst bij het aanrechtblad op ongeveer 125 cm boven de vloer. Al het schakelmateriaal is wit.

• De plafondhoogte van de begane grond is 2.60 meter. • Alle woningen hebben stompe deuren van circa 2.30 meter hoog. • De wanden worden sausklaar afgewerkt. Dit is afwerkingsklasse conform groep 2. • De badkamerwanden worden tot plafondhoogte betegeld, inclusief toiletruimte. • In de woningen zijn rookmelders. Deze zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en voorzien van een batterij in geval van stroomuitval. De rookmelders zijn onderling gekoppeld. • In de keuken komt geen gasaansluiting, deze wordt in de meterkast afgesloten.

PARKEREN EN BERGINGEN Hoe fijn is het: thuiskomen en je auto op de eigen oprit parkeren. Gemak dient de mens en in Cannington mag je de nodige luxe verwachten. • Bij elke woning in Cannington is ruimte voor twee auto’s op eigen terrein. • De meeste woningen hebben een inpandige berging, andere woningen hebben een houten losstaande berging in de tuin.

CANNINGTON

COMFORT EN DUURZAAM

95 TUDORPARK

CANNINGTON

Algemene afwerking


Colofon

MAKELAARS Eric van Oversteeg +31(0)6 53 41 82 75 Bas van Beusekom +31(0)6 22 50 35 66 Wieke Nijmeijer +31(0)6 42 68 62 51 ARCHITECT Heren 5 architecten +31(0)20 555 01 55 AANNEMER Dura Vermeer Bouw Midden West BV +31(0) 23 752 97 00

CANNINGTON

NOTARIS VBC Notarissen +31(0)20 238 49 20

TUDORPARK

96

FINANCIEEL ADVISEUR NEXTHOME Nieuwbouwhypotheken +31(0)186 74 57 72 MET DANK AAN: Gunhild Ang Photography Theo van Leur Architectuur Presentaties De Ontwerpplek Sanna Schrijft Scrambled Ads HET TUDORHOUSE | INFORMATIECENTRUM Bennebroekerweg 609 2135 AA Hoofddorp Elke zaterdag geopend van 12.00 tot 14.00 uur Een afspraak maken is niet nodig VOORBEHOUD VERKOOPDOCUMENTATIE De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving. © Oktober 2019 | Cannington is een ontwikkeling van


Profile for duravermeervastgoed

Brochure Cannington  

De twee-onder-één-kapwoningen van Cannington zijn bijzonder riant, met woonoppervlaktes van 172 tot 231 vierkante meter. Het gaat om woninge...

Brochure Cannington  

De twee-onder-één-kapwoningen van Cannington zijn bijzonder riant, met woonoppervlaktes van 172 tot 231 vierkante meter. Het gaat om woninge...

Advertisement