__MAIN_TEXT__

Page 14

STØT OS VED YOURUN

Gå eller løb for os søndag 26. april i København Tekst | Eva Brødsted, fundraiser DSUK

Nogle gange skal man prøve noget nyt, og det gælder naturligvis også for Danske Sømands- og Udlandskirker. I år har vi derfor meldt os på banen til YOURUN, der er et velgørenhedsarrangement, hvor du som deltagende enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling til fordel for den organisation, du ønsker at støtte. Det er ikke kun løb, det gælder. Du kan også gå. Vælg mellem 5 km ”WALK” eller 5 eller 10 km ”LØB” på en strækning omkring Københavns Inderhavn søndag 26. april 2020.

Når du melder dig til YOURUN, får du din egen onlineindsamling med en indsamlingsside, hvor du samler ind til Danske Sømands- og Udlandskirker. Den side deler du selv på Facebook eller andre sociale medier, og beder dit netværk støtte op om din sag. Det sker altsammen inden selve dagen, og intet beløb er for småt. Venner, familie og kollegaer hjælper dig med at hjælpe, og deres donationer går ubeskåret til DSUK.

Hvem kan være med? Vi håber, at gode folk fra vores bagland, stiftsbestyrelser, kredse og komiteer med flere har lyst til bakke op ved en hyggelig dag i København. Gå, løb eller hils på i teltet. Vi vil glæde os over alle, der møder op!

En smuk og spændende tur Der er start og mål ved Det Kgl. Bibliotek på Søren Kierkegaards Plads. Ruten går forbi: Inderhavnen, Christians Brygge, Havnegade og Nyhavn, Inderhavnsbroen og Trangravsbroen, Operaen, Strandgade, Knippelsbro, Christianshavns Torv, Langebro, Islands Brygge, Bryggebroen og tilbage langs Kalvebod Brygge, Kalvebod Bølge og derefter retur til Søren Kierkegaards Plads.

Ikke bare et løb Uanset om man vælger at gå eller løbe, samler alle deltagerne ind til den organisation, de gerne vil støtte.

Underholdning og oplevelser Undervejs på løberuten og i start-/ målområdet kan du forvente musik, underholdning og forplejning.

14

NYT februar 2020

Tilmelding For at deltage i YOURUN skal du tilmelde dig på:

www.youruncopenhagen.dk Deltagergebyr er imellem kr. 215–345, afhængig af hvilken distance du tilmelder dig. Kom og gør en forskel for os Bak op om Danske Sømands- og Udlandskirker søndag 26. april, og lad os få en sjov dag sammen i den gode sags tjeneste. Spørgsmål? Kontakt mig gerne på eb@dsuk.dk | 7026 1828.

Tidligere juniorassistenter og frivillige fra sømands- og udlandskirker hjælper til! Vi er så heldige, at Kirstine Rasmussen og Andrea Larsen, tidl. assistenter i Sydney. Kristian Sørensen, Rotterdam og Melina Bruun, frivillig i Paris er med til at sprede budskabet om YOURUN ud til deres studier på KU, AU og KEA.

Profile for DSUK

NYT fra Danske Sømands- og Udlandskirker  

Læs blandt andet om skibsbesøg i Dubai, lancering af søfartsrapport med deltagelse af erhvervsminister Simon Kollerup og om de unge danskere...

NYT fra Danske Sømands- og Udlandskirker  

Læs blandt andet om skibsbesøg i Dubai, lancering af søfartsrapport med deltagelse af erhvervsminister Simon Kollerup og om de unge danskere...

Profile for dsukdk
Advertisement