Page 1

Musterring NIEUWE Collectie

2011 / 2012

www.musterring.nl


M usterring

C O L L E C T I E K W A L I T I E F H O O G S T A A N D E M E U B E L E N Voor u ligt de Musterring brochure met de collectie 2011 / 2012. Bekijk de verschillende meubelprogramma’s variërend van comfortabele fauteuils, riante banken, gezellige eethoeken tot fraaie woonmeubelen. Musterring meubelen kenmerken zich door strakke lijnen, luxe comfort en een prima afwerking. Er is keuze uit talloze mogelijkheden en uitvoeringen. Zitmeubelen in stof en leder; stoelen, tafels en woonmeubelen in verschillende houtsoorten, lakkleuren of in andere materialen. Op Musterring meubelen wordt op constructie en afwerking 5 jaar volledige garantie gegeven.

M E U B E L A R C H I T E C T Musterring is in 1938 opgericht door de meubelarchitect Josef Höner en groeide in Duitsland al snel uit tot één van de bekendste aanbieders van kwaliteitsmeubelen. Ook in Nederland is Musterring uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en exclusief bij ons verkrijgbaar.

5

ja a r garantie

conform de garantiepas

M U S T E R R I N G

O N L I N E

Laat u inspireren en verrassen door de mooiste woonideeën, het vakmanschap en het stijlvolle design. Surf snel naar www.musterring.nl

K W A L I T E I T S M E U B E L E N M E T 5 J A A R G A R A N T I E ! 2 |

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 3


Bent u op zoek naar een heerlijke lounge bank, dan hebben wij de oplossing voor u! met een van deze zitgroepen creëert u naar eigen idee uw ideale woonbeleving.

M R

4 6 0 0

Bank- en schakelprogramma met extravagante uitstraling. Of u nu kiest voor doorgestikt of glad, waarvoor u ook kiest, u zit comfortabel. Zowel in stof, leer als ook in diverse uitvoeringen leverbaar.

M R

Doorgestikt of glad

4 5 0 0

Elegant maar toch royaal vormgegeven, het visitekaartje van Musterring. Met maar liefst 6 armleuningvarianten en pootvormen is deze bank een verleidelijke verschijning in uw woonkamer. Uiteraard verkrijgbaar in zowel stof als leder.

1

M R

2 4 6 0

Fraaie fauteuil met een luchtig design en bijpassende voetenbank. Leverbaar in stof en leer. 4 |

Zitplezier Musterring Collectie 2011 / 2012

| 5


M R

6 2 0

Trendy bijzetfauteuil op draaivoet. In stof en leer leverbaar.

M R

5 7 7

Uitgebreid modulair zitprogramma met oneindig veel mogelijkheden. Verschillende zitkwaliteiten, armleuningen en zelfs voetvarianten maken dat u dit programma helemaal kunt afstemmen naar uw wensen. De chaise longue heeft een relaxfunctie en eventueel een motorische verstelling.

5

ja a r garantie

conform de garantiepas

ZEER COMFORTABEL

M R

1 1 1 0

Bij deze relaxfauteuil kunt u kiezen tussen een standaard (gasdrukveer) of motorische verstelling. Ook voor wat betreft de voet heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Kortom een fauteuil op maat gemaakt. Leverbaar in stof of leer. 6 |

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 7


ZITTEN IN OPTIMA FORMA M R

2 8 3 0

Topkwaliteit bank in leder of stof met tal van mogelijkheden. Bij deze zitgroep kunt u kiezen uit 4 armleuningen en 2 varianten in zitcomfort, zitdiepte verstelling en 2 rughoogtes, waardoor deze bank helemaal op maat te maken is. Met de keuze uit verschillende houten of metalen poten kunt u de zitgroep helemaal naar uw eigen smaak samenstellen.

5

ja a r garantie

conform de garantiepas 8 |

T E S S A

Rustige Oase

1 0 1 8

Moderne salontafel (85 x 85 cm) in lak wit / lak zwart met apart opbergvak. Deze salontafel is leverbaar in diverse lakleuren. Kortom u zegt het maar!

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 9


WILT U ACTIEF ZITTEN …

T essa

7 3 0

Bent u op zoek naar een strak vormgegeven zitgroep, dan hebben wij de oplossing voor u. Met deze fraai zitgroep met verstelbare rugleuningen steelt u de show. Leverbaar in zowel stof als leder.

1 0 2 0

De ontwerper van deze salontafel heeft niet alleen gekozen voor strakke vormgeving, maar ook voor functionaliteit. Deze salontafel is in diverse kleuren leverbaar. Het blad kan zowel in de lengte als in de breedterichting verschoven worden, maar is ook vast leverbaar. Afm. 110 x 70 cm. 10 |

M R

… OF LOUNGEN Musterring Collectie 2011 / 2012

| 11


Super comfortabel

M R

6 3 5

Met dit systeemprogramma haalt u de meest ultieme zitgroep in huis. Want met de keuze uit 6 armleuningen, 3 zitkwaliteiten, 4 pootvormen, 2 rugkussenhoogtes, 3 zithoogtes, 2 zitdieptes en 2 rugkussenkwaliteiten maakt u van deze bank echt maatwerk. Uiteraard leverbaar in stof en leder.

M R

1 9 0

Deze trendy fauteuil is ook leverbaar op draaivoet.

M R

1 9 0

M R

6 3 5

Door het ontwerp van dit elementenprogramma is het mogelijk verschillende opstellingen te maken. Losse banken of hoekopstellingen met compacte afmeting, armleuningvarianten, verschillende pootvormen en zithoogtes maken een persoonlijk zitmeubel. 12 |

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 13


M R

1 4 0

Bij deze moderne zitgroep bent u aan zet! U kunt een keuze maken uit 4 verschillende armleuningen en 2 verschillende zithardheden. Heeft u liever een hoekopstelling of een losse fauteuil, alles is mogelijk.

T essa

1 0 1 2

Met deze unieke salontafel maakt u in een handomdraai een perfecte werkplek. Ideaal voor uw laptop, maar een kleine snack voor de buis is ook mogelijk. Leverbaar in diverse kleuren.

M R

2 0 8 5

Met deze zitgroep haalt u een oase van rust in huis. U heeft de keuze uit twee verschillende zit- en rughoogten, tevens kunt u kiezen voor een ergonomische zit- en rugverstelling. Zowel in stof als leder leverbaar.

14 |

VERSTELBAAR COMFORT

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 15


NA…TAFELEN

R O S A R I O Deze moderne eethoek kenmerkt zich door de zeer opvallende belijning van zowel de eetkamerstoelen als de tafel. Door te kiezen voor deze strakke zwevende vormgeving haalt u opvallend design in huis. De kleur bepaalt u!

M R

2 0 0 0

Bij deze eetkamer is er op verrassende wijze ingespeeld op het eetmoment binnen het gezin. Met de ruime hoekbank en luxe eetkamerstoelen is deze combinatie te mooi om alleen te gebruiken als eethoek.

N O V A De slank vormgegeven eetkamerstoelen in combinatie met de houten tafel vormen een uitgebalanceerd eethoek. De verstelbaarheid in de eetkamerstoelen zorgt voor heerlijk natafelen.

16 |

L A R E D O

VORM EN FUNCTIE

Deze eetkamertafel en stoelen staan garant voor comfort en kwaliteit. Of u nu met 6,8 of 10 mensen aan tafel gaat, met dit model kan dat allemaal. Leverbaar in diverse kleuruitvoeringen. De stoel is met zijn luchtig design en geborsteld staal een mooi contrast met de strakke belijning van de tafel.

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 17


STIJLVOL OPBERGEN A terno Een wandmeubel, door u zelf samen te stellen, gecombineerd met een stijlvol dressoir of een mooie vitrine, alles is mogelijk. Onze adviseurs helpen u graag! Kortom functie en vorm mooi gecombineerd.

18 |

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 19


Grenzeloos inrichten

K A R A Ervaar zeer modern wonen in een veelzijdigheid die niets meer te wensen overlaat! Met dit wandsysteem laten grote en kleine combinaties zich perfect vormgeven. Met het unieke Musterring tekenprogramma is bijna alles realiseerbaar. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomwand!

K A R A Sideboard 61621

M R

6 8 0

Dit exclusieve lounge- sofa programma heeft een optimale zitcomfort waarbij de zitdiepte overal individueel ingesteld kan worden door de verstelbare rugleuningen. Ook de armleuning heeft een relaxstand, een bank met ontspanningsgarantie! Dit programma is verkrijgbaar in zowel stof als leer.

20 |

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 21


K A R A

M R

Opnieuw een fraaie opstelling van het woonprogramma met 101 mogelijkheden. Of het nu gaat om een boekenkast of een tv-wand, binnen dit programma is alles mogelijk. Stel zelf uw ideale wand samen. U mag het zeggen!

Een hoogwaardige draaifauteuil met relaxfuncties. Zitting en rugleuning kunnen beiden worden versteld. Ook de hoofdsteun is traploos verstelbaar. Er is keuze uit twee verschillende rughoogten en drie pootvarianten.

M R

2 0 6 5

2 3 3 0

Op zoek naar een bank met een hoog zitcomfort? Of u nu lang of kort bent, door de unieke rugsteun verstelling zit u absoluut goed. In stof en leer leverbaar.

22 |

HEERLIJK THUISKOMEN

Musterring Collectie 2011 / 2012

| 23


uw eigen ontwerp

K ira - S y stem

ng International eda-Wiedenbrück 2/592-216

kira1702 - Kira-System V 7412 AK Lack weiß/Lack graphit Bearbeiter: Ingrid Holtkamp

Op deze wijze brengen wij u persoonlijk ontwerp tot leven met het en dienen der grafischen Darstellung. Optische Abweichungen möglich. unieke Musterring tekenprogramma wordt inrichten 3-dimensionaal. Onze adviseurs helpen u graag! Tijdloos wandsysteem met onbegrensde mogelijkheden in zowel lak als hout leverbaar.

T

h e

s p i r i t

www.musterring.nl

o f

l i v i n g

.

Aktuelle Ansicht

17.02.2011

Erstellt mit KPS Amb

musterring  

catalogus musterring 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you