Page 1

BELPASSO

CATALUNA

HARMONIEUS CONTRAST. IN MEUBELSERIE CATALUNA. Opvallend harmonieus. Zo kan Cataluna, de nieuwste meubelserie van Henders & Hazel, het beste worden getypeerd. De basis wordt gevormd door de warme houtsoort acacia in lava. Met daarbij enkele uitgesproken details uitgevoerd in hoogglans wit MDF. In het ontwerp is gezocht naar een optimale combinatie van materialen en vormen. Het hoogglans wit is als accent toegepast, waardoor een echte eyecatcher

In het ontwerp is gezocht naar een optimale combinatie van materialen en vormen. De afwisseling van verschillende materialen is zeer zorgvuldig gekozen en zorgt voor een perfect samenspel.

ontstaat. De afwisseling van verschillende materialen (acacia in lava, mdf in wit en glazen panelen) is zeer zorgvuldig gekozen en zorgt voor een perfect samenspel. De overgangen worden in voorkomende gevallen geaccentueerd met subtiele lijsten in rvs. Deze veelzijdige meubelserie is prima te combineren met onze zitmeubelen. Zoals dining chair Arthur. Een toegankelijke en betaalbare stoel die, met het rvs frame en de uitvoering in stof ‘Moreno’, een perfecte match vormt met deze collectie.

UITNODIGING GRATIS WORKSHOP BELPASSO: UNIEKE KEUZEVRIJHEID Belpasso is een nieuwe salon-serie die alleen verkrijgbaar is bij Henders & Hazel. Keuzevrijheid is het uitgangspunt: Door de enorme hoeveelheid aan losse elementen wordt het mogelijk om de bank exact samen te stellen zoals u dat past.

DE HIGHLIGHTS • Verkrijgbaar in 200 stoffen en 20 ledervarianten uit de volledige Match&Matchcollectie • Verschillende armleuningen en poten naar keuze • Bijzondere elementen zoals een lounge-eindstuk en trapeziumvormig hoekelement • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding • Zonder meerprijs verkrijgbaar met Memory Foam

WORD JE EIGEN BINNENHUISADVISEUR! In oktober en november 2011 organiseren de HENDERS & HAZEL dealers een workshop ‘word je eigen binnenhuisadviseur!’. Tijdens deze kosteloze workshops kan u onder begeleiding van deskundige HENDERS & HAZEL stylistes stap voor stap leren hoe je een woning het beste kan inrichten. Op 29 oktober en 5 november is iedereen – op afspraak – welkom om deel te nemen aan de gratis workshops. De workshop zal ongeveer 2 uur duren voor slechts 5 tot 10 deelnemers per winkel. De HENDERS & HAZEL stylistes zorgen voor de begeleiding. Uw deelname is volledig gratis en na afloop ontvangt u een leuke goodie bag.

DEELNAME KAN ENKEL DOOR INSCHRIJVING (VANAF 5/10/2011) OP

www.hendersandhazel.com

H&H Zone 10-2011  

H&H Zone 10-2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you