Page 1

Fotografía: Donació de la família Bremgaret-Framís a l’AMDC

Centre Cívic Can Deu

T1, T2, T3

ADREÇA

L

66, 78 N0, V7

AULA AMBIENTAL DE LES CORTS

V7

ONA IALG NA DGAOD

ADVIA

Dilluns a dissabtes de 9 a 22 h Diumenges de 10 a 14 h

LÍNEA 3 MARIA CRISTINA

ÀN

M

NU

Setmana del Medi Ambient

A CI

CENTRE CÍVIC CAN DEU Plaça de la Concòrdia, 13 Tel. 934 101 007 08014 Barcelona

HORARIS

H10

H8, 59

S RT

O TCS ERS

PER A MÉS INFORMACIÓ

Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i dotat d’anell magnètic

INFORMACIÓ ADDICIONAL

H10, H8, 59

TSE

cccandeu.com candeu@lleuresport.cat

S VE RA

Pl. Concòrdia, 13

LO EC

SD

A R LE

E SDSE VAE RAR

H8, H10, 59 66, 78, N0,V7

T H10,

H8, 59

LÍNEA 3 LES CORTS

GRA

twitter.com/AulaAmbientalLC facebook.com/mediambientcandeu

N VIA LES

CAR III

les Corts

Del 30 de maig al 5 de juny de 2014

Bus: H8, H10, 59, 66, 78, V7 i N0 Metro: L3 Les Corts Tram: T1, T2, T3 Numància


Com cada any celebrem la setmana del Medi Ambient a l’Aula Ambiental de les Corts. Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) hem preparat un munt d’activitats per a petits i grans: tallers, sortides, concerts, recitals, tertúlies,... Podeu triar i remenar!

SORTIDA CULTURAL. DESCOBRIM L’ARQUITECTURA DEL MUSEU DE LA CIÈNCIA I ENS CAPBUSSEM AL MEDITERRANI! DIMARTS, 3 DE JUNY A les 10 h (Punt de trobada: sortida dels FGC d’avinguda Tibidabo) Preu: 9.99 €

RACONS SOSTENIBLES. VISITA A LA INSTAL·LACIÓ MINIEÒLICA DEL BARRI DE LA MERCÉ

L’avinguda Tibidabo està plena de cases senyorials, però també s’hi amaguen obres noves com el museu de la ciència de Barcelona. Premiat tant per la seva arquitectura com pel seu contingut, descobrirem les entranyes d’aquest museu i farem una visita guiada a l’exposició Mediterrani.

DIVENDRES, 30 DE MAIG A les 19.30 h Lloc de trobada: Casal de barri de la Mercé (Torrent de les roses, 41)

TERTÚLIA DIMECRES, 4 DE JUNY Cooperatives de consum. Què són i en què ens poden ajudar? A les 19 h Parlarem sobre les diferents experiències de les cooperatives de consum responsable de diversos punts de la ciutat. Quins criteris segueixen, les opcions per comprar els seus productes i no pas a les grans cadenes com fem la majoria,... Vine i descobreix una altra manera de comprar. PORTES OBERTES A L’HORT DE CAN DEU

Visitarem la nova instal·lació minieòlica que aprofita l’energia del vent per il·luminar el camí de Finestrelles al barri de la Mercé

TARDA DE TALLERS DIMARTS, 3 DE JUNY Fés el teu propi Boc’n Roll! A les 18 h

L’AULA A LA PLAÇA! DISSABTE, 31 DE MAIG D’11 A 14 h

Amb petits retalls de roba i un plàstic resistent, crearem el nostre propi recipient per portar l’entrepà a tot arreu. A càrrec de l’Agència Metropolitana de Barcelona (Millor que nou)

Ens passarem tot el dissabte a la plaça de la Concòrdia! Al matí els més petits hi podran jugar, fer manualitats, mentre els grans descobreixen a les diferents paradetes recursos sostenibles de tota mena.

DIJOUS, 5 DE JUNY A partir de les 11 h Gaudeix del dia del Medi Ambient a la terrassa més amagada del centre cívic. Si ja tenim els tomàquets i els pebrots a punt, podrem degustar una bona amanida cultivada a Can Deu!

CONCERT DE BUFA & SONS

TARDA D’ASTRONOMIA. VISITA UN PLANETARI A CAN DEU

DISSABTE, 31 DE MAIG A les 13 h

DIJOUS, 5 DE JUNY A partir de les 17.30 h

Tres músics a l’escenari ens ofereixen un concert sorprenent per a tots els públics. Bon humor, temes propis i uns instruments solistes gens convencionals. Amb Xavier Lozano, Marc Vila, Guillem Aguilar i Dani Lleonart xavibufa.com

Vine a descobrir els secrets de l’Univers al planetari que instal·larem a Can Deu. Petits i grans explorarem les galàxies més llunyanes i ens convertirem ens observadors de l’espai per uns instants!

CONCERT CANTEM PEL MEDI

DIJOUS, 5 DE JUNY A les 18 h

Les corals d’A Tempo participaran en aquesta trobada única en un concert on interpretaran cançons sobre la natura, el medi ambient i el reciclatge… en un repertori especialment pensat per a l’ocasió. Amb la Coral Escola Les Corts, la Coral de l’Escola Pràctiques i les corals d’A Tempo.

Fotografía: http://commons.wikimedia.org/

DISSABTE, 31 DE MAIG A les 18 h

DIJOUS DE CIÈNCIA I BIODIVERSITAT

Què és el plàncton? Quina funció fa? Intentarem pescar-ne al mar i, mitjançant lupes, veurem els organisme que el formen! A càrrec de l’Institut de Ciències del Mar (ICM). L’activitat es realitza al Centre de la Platja (porxos de la platja del Somorrostro)

VIDEOFÒRUM. PLANET OCEAN

MATÍ A L’HORT

A MÉS A MÉS

DILLUNS, 2 DE JUNY A les 18 h

DIMECRES, 4 DE JUNY A partir de les 11 h

EXPOSICIÓ: PAISATGES NOCTURNS DE COLLSEROLA

El 8 de juny celebrem el Dia Mundial dels Oceans. I res millor que fer-ho visionant un dels últims documentals del director francés Yann ArthusBertrand: una visió única i irrepetible dels oceans del nostre planeta.

Durant tot el matí aprendrem com preparar l’hort de cara a l’estiu. Vine a compartir les teves experiències i explica’ns com t’ho fas per mantenir l’hort quan puja la temperatura!

RECITAL POÈTIC. PROARTCAT

TALLER INFANTIL. FEM UN ESPANTAOCELLS A L’HORT DE CAN DEU!

DILLUNS, 2 DE JUNY A les 20 h

DIMECRES, 4 DE JUNY A les 17.30 h (Cal inscripció prèvia). Dirigit a infants de 6 a 9 anys.

Un any més, PROARTCAT ens deleitarà amb una selecció de poesia relacionada amb la natura i el medi ambient. Si encara no els coneixeu, no us ho podeu perdre!

Els més petits faran l’espantaocells urbà més divertit de la ciutat! Porta l’escombra vella, la samarreta trencada que, entre tots, construirem aquest extraodinari personatge que no pot faltar al nostre hort.

DEL 31 DE MAIG AL 27 DE JUNY Tècnica: fotografia A càrrec de: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola Vestíbul CONCURS DE FOTOGRAFIA D’INSTAGRAM #MobileHortContest T’encanta l’agricultura urbana? Ets un fan de les xarxes socials? Doncs aquest és el teu concurs. Penja una fotografia d’Instagram del 31 de maig al 8 de juny amb el hashtag #MobileHortContest relacionada amb els horts urbans i podràs guanyar un premi espectacular. Llegiu les bases i més informació a la web cccandeu.com Amb la col·laboració de l’Ateneu de fabricació de les Corts

SERVEI DE L’AULA D’EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LES CORTS Per a qualsevol dubte de l’aula, podeu trucar al 93 410 10 07, escriure al correu electrònic:me-diambientcandeu@lleuresport.cat, o bé fer-vos seguidors del FB: facebook.com/mediambientcandeu o el TW: twitter.com/AulaAmbientalLC

Setmana del medi ambient de les Corts (30 de maig - 5 de juny de 2014)  
Setmana del medi ambient de les Corts (30 de maig - 5 de juny de 2014)  

Setmana del medi ambient de les Corts (30 de maig - 5 de juny de 2014)

Advertisement