Page 1

ADREÇA

HORARIS

AULA AMBIENTAL DE LES CORTS

CENTRE CÍVIC CAN DEU Plaça de la Concòrdia, 13 Tel. 934 101 007 08014 Barcelona

Dilluns a dissabtes de 9 a 22 h Diumenges de 10 a 14 h

T1, T2, T3 L ONA IALG NA AOD

66, 78 N0, V7

V7

ADVIADG LÍNEA 3 MARIA CRISTINA

A CI ÀN M NU

Centre Cívic Can Deu

Setmana del Medi Ambient

Del 30 de maig al 5 de juny de 2014 Pl. Concòrdia, 13

H10

PER A MÉS INFORMACIÓ

Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i dotat d’anell magnètic

INFORMACIÓ ADDICIONAL

cccandeu.com candeu@lleuresport.cat

H10, H8, 59

A LE ER

SDSE

E ARVA TSRE ES V A

twitter.com/AulaAmbientalLC facebook.com/mediambientcandeu

CS ST LOER EC

SD

H8, H10, 59 66, 78, N0,V7

TR

H10, H8, 59

N VIA GRA

LÍNEA 3 LES CORTS

III LES CAR

Bus: H8, H10, 59, 66, 78, V7 i N0 Metro: L3 Les Corts Tram: T1, T2, T3 Numància Districte de les Corts

bcn.cat/lescorts

Fotografía: Donació de la família Bremgaret-Framís a l’AMDC

H8, 59

TS OR


Com cada any celebrem la setmana del Medi Ambient a l’Aula Ambiental de les Corts. Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) hem preparat un munt d’activitats per a petits i grans: tallers, sortides, concerts, recitals, tertúlies,... Podeu triar i remenar!

SORTIDA CULTURAL. DESCOBRIM L’ARQUITECTURA DEL MUSEU DE LA CIÈNCIA I ENS CAPBUSSEM AL MEDITERRANI! DIMARTS, 3 DE JUNY A les 10 h Punt de trobada: sortida dels FGC d’avinguda Tibidabo Preu: 9.99 €

RACONS SOSTENIBLES. VISITA A LA INSTAL·LACIÓ MINIEÒLICA DEL BARRI DE LA MERCÉ DIVENDRES, 30 DE MAIG A les 19.30 h Lloc de trobada: Casal de barri de la Mercé (Torrent de les roses, 41)

TARDA DE TALLERS: FÉS EL TEU PROPI BOC’N ROLL!

DIJOUS, 5 DE JUNY A partir de les 11 h

Amb petits retalls de roba i un plàstic resistent, crearem el nostre propi recipient per portar l’entrepà a tot arreu.

Ens passarem tot el dissabte a la plaça de la Concòrdia! Al matí els més petits hi podran jugar, fer manualitats, mentre els grans descobreixen a les diferents paradetes recursos sostenibles de tota mena.

DIJOUS DE CIÈNCIA I BIODIVERSITAT

Tres músics a l’escenari ens ofereixen un concert sorprenent per a tots els públics. Bon humor, temes propis i uns instruments solistes gens convencionals. Amb Xavier Lozano, Marc Vila, Guillem Aguilar i Dani Lleonart xavibufa.com

DIJOUS, 5 DE JUNY A les 18 h L’activitat es realitza al Centre de la Platja (porxos de la platja del Somorrostro) A càrrec de l’Institut de Ciències del Mar (ICM)

CONCERT: CANTEM PEL MEDI

DILLUNS, 2 DE JUNY A les 18 h El 8 de juny celebrem el Dia Mundial dels Oceans. I res millor que fer-ho visionant un dels últims documentals del director francés Yann ArthusBertrand: una visió única i irrepetible dels oceans del nostre planeta.

Què és el plàncton? Quina funció fa? Intentarem pescar-ne al mar i, mitjançant lupes, veurem els organisme que el formen! Fotografia: commons.wikimedia.org

VIDEOFÒRUM: PLANET OCEAN

TARDA D’ASTRONOMIA. VISITA UN PLANETARI A CAN DEU

Vine a descobrir els secrets de l’Univers al planetari que instal·larem a Can Deu. Petits i grans explorarem les galàxies més llunyanes i ens convertirem ens observadors de l’espai per uns instants!

DISSABTE, 31 DE MAIG A les 13 h

Les corals d’A Tempo participaran en aquesta trobada única en un concert on interpretaran cançons sobre la natura, el medi ambient i el reciclatge… en un repertori especialment pensat per a l’ocasió. Amb la Coral Escola Les Corts, la Coral de l’Escola Pràctiques i les corals d’A Tempo.

Gaudeix del dia del Medi Ambient a la terrassa més amagada del centre cívic. Si ja tenim els tomàquets i els pebrots a punt, podrem degustar una bona amanida cultivada a Can Deu!

DIJOUS, 5 DE JUNY A partir de les 17.30 h

CONCERT: DE BUFA & SONS

DISSABTE, 31 DE MAIG A les 18 h

Parlarem sobre les diferents experiències de les cooperatives de consum responsable de diversos punts de la ciutat. Quins criteris segueixen, les opcions per comprar els seus productes i no pas a les grans cadenes com fem la majoria, etc. Vine i descobreix una altra manera de comprar.

PORTES OBERTES A L’HORT DE CAN DEU

DIMARTS, 3 DE JUNY A les 18 h A càrrec de l’Agència Metropolitana de Barcelona (Millor que nou)

DISSABTE, 31 DE MAIG D’11 A 14 h

DIMECRES, 4 DE JUNY A les 19 h

L’avinguda Tibidabo està plena de cases senyorials, però també s’hi amaguen obres noves com el museu de la ciència de Barcelona. Premiat tant per la seva arquitectura com pel seu contingut, descobrirem les entranyes d’aquest museu i farem una visita guiada a l’exposició Mediterrani.

Visitarem la nova instal·lació minieòlica que aprofita l’energia del vent per il·luminar el camí de Finestrelles al barri de la Mercé.

L’AULA A LA PLAÇA!

TERTÚLIA: COOPERATIVES DE CONSUM. QUÈ SÓN I EN QUÈ ENS PODEN AJUDAR?

A MÉS A MÉS

EXPOSICIÓ: PAISATGES NOCTURNS DE COLLSEROLA DEL 31 DE MAIG AL 27 DE JUNY Tècnica: fotografia A càrrec de: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola Vestíbul

MATÍ A L’HORT

CONCURS DE FOTOGRAFIA D’INSTAGRAM

DILLUNS, 2 DE JUNY A les 20 h

Durant tot el matí aprendrem com preparar l’hort de cara a l’estiu. Vine a compartir les teves experiències i explica’ns com t’ho fas per mantenir l’hort quan puja la temperatura!

#MobileHortContest T’encanta l’agricultura urbana? Ets un fan de les xarxes socials? Doncs aquest és el teu concurs. Penja una fotografia d’Instagram del 31 de maig al 8 de juny amb el hashtag #MobileHortContest relacionada amb els horts urbans i podràs guanyar un premi espectacular. Llegiu les bases i més informació a la web cccandeu.com Amb la col·laboració de l’Ateneu de fabricació de les Corts

Un any més, PROARTCAT ens deleitarà amb una selecció de poesia relacionada amb la natura i el medi ambient. Si encara no els coneixeu, no us ho podeu perdre!

TALLER INFANTIL: FEM UN ESPANTAOCELLS A L’HORT DE CAN DEU!

SERVEI DE L’AULA D’EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LES CORTS

DIMECRES, 4 DE JUNY A les 17.30 h (Cal inscripció prèvia). Dirigit a infants de 6 a 9 anys.

Per a qualsevol dubte de l’aula podeu trucar al 93 410 10 07, escriure al correu electrònic: mediambientcandeu@lleuresport.cat, o bé fer-vos seguidors delFB: facebook.com/mediambientcandeu o el TW: twitter.com/AulaAmbientalLC

RECITAL POÈTIC: PROARTCAT

DIMECRES, 4 DE JUNY A partir de les 11 h

Els més petits faran l’espantaocells urbà més divertit de la ciutat! Porta l’escombra vella, la samarreta trencada que, entre tots, construirem aquest extraodinari personatge que no pot faltar al nostre hort.

Setmana del medi ambient 2014 a les Corts  
Setmana del medi ambient 2014 a les Corts  

Setmana del medi ambient 2014 a les Corts

Advertisement