Page 1


S L A E D HOT

Quicksaver – Spar kr. 500,- !

man bestiller sin rejse. Det betaler sig at være tidligt på den, når nemlig kr. 500,- pr. person! Bestiller man inden 1. marts sparer man

Hot Deals Gældende til 15. februar 2010

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** ***+ Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Gran Hotel Casino Royal - Lloret de Mar

Super fedt hotel - All Inclusive, fine værelser og fedt poolområde. Frit valg 22/06, 29/06, 27/07

8 dage med fly

- kun kr. 3.498,Spar op til kr. 1.400,Kombiner med Quicksaver og spar yderligere kr. 500,-

Ja Ja 500 m 400 m 150 m 100 m Ja Ja

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** **** Nej Nej Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Lejl. Paradise Green Park – Golden Sands

Ja Nej 800 m 600 m 350 m 150 m Ja Ja

Splinternye luksuslejligheder med pool, samt køkken med køleskab. Frit valg - afgang hver onsdag hele sommeren

8 dage med fly

- kun kr. 2.798,Spar op til kr. 600,Kombiner med Quicksaver og spar yderligere kr. 500,-

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** *** Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Hotel Don Juan – Lloret de Mar

Ja Ja 600 m 500 m 500 m 100 m Ja Ja

Kæmpe hotel med tre swimmingpools, halvpension og god beliggenhed. Frit valg - afgang hver mandag hele sommeren

10 dage med bus

- kun kr. 2.198,Spar op til kr. 700,Kombiner med Quicksaver og spar yderligere kr. 500,-

isten.

inpakken på alle de gule afgange i prisl

- Quicksaver rabatten fratrækkes Plat

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** ***+ Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 150 m 50 m 50 m 50 m Ja Ja

Hotel Shipka – Golden Sands

Super lækkert hotel - All inklusive og direkte på Party Street. Frit valg 16/06, 23/06 eller 30/06

8 dage med fly

- kun kr. 3.798,Spar op til kr. 1.100,Kombiner med Quicksaver og spar yderligere kr. 500,-

Lasse Werner Madsen: iel!” e mennesker, som gjorde ugen helt spec ”Tak for en fed tur! Mødte mange dejlig

28

39


Bestil nu på 70 10 13 10 / ungrejs.dk Kim Andersen ste personer der var med! ! fedeste tur ever og de sygeste og fede Ung Rejs Golden sands! - uge 27-28 ♥ I gjorde min ferie til en god ferie tak :)!

Trygge rammer - federe ferie

Rejs sammen og spar!

Grupperejser (Min. 8 personer)- Vi er ikke færdige med at spare endnu!

Ung Rejs 2010 Velkommen til Danmarks største og fedeste rejseselskab for unge!

Hvis I rejser mere end otte personer sammen, giver vi nogle sindssyge rabatter! Det er altid fedest at rejse sammen med sine venner - og der er ikke noget bedre end, at kunne dele de cool oplevelser og historier når man kommer hjem. Vi ved hvor vigtigt det er for en gruppe, at rejsen bliver en succes.

Hos Ung Rejs stræber vi konstant efter den højeste standard i branchen, og vores mål er at give dig en fantastisk og unik rejse, du aldrig glemmer.

Er I en handelsskole, et gymnasium eller bare en samling venner - og har I lyst til at tage af sted på den vildeste ferie i jeres liv?

Ung Rejs er det eneste ungdomsselskab, der er medlem af Rejsearrangørforeningen (RID) og Danske Rejseagenters Sikkerhedsfond. Vi tror på, at trygge rammer og sikre forhold er det der skal til, for at du får den ultimative ferie sammen med vennerne! Derfor stiller vi store krav når det gælder sikkerhed - og når det gælder om at fyre den af!

Dig og guiderne Vores guider deler hotel med dig og dine venner. De er med ved hotelpoolen om morgenen, på stranden om dagen, og hvis det bliver nødvendigt, følger de dig hjem om natten.

Så ring på 70 10 13 10 eller skriv til ungrejs@ungrejs.dk og få et fedt tilbud.

Service på rejsemålet • Ung Rejs Aktiv Natservice • Ung Rejs Følg-hjem-ordning • Ung Rejs 24 timers nødtelefon • Ung Rejs Hotelguider • Ung Rejs Beach Service Læs om guider og sikkerhed på side 6

Job Bank

”Vi er et par stykker der har snakket om at skrive en lille hilsen til jer, for at fortælle jer hvilket godt stykke arbejde i gør. Det har været en fed uge i Lloret (uge 27) og vi rejser helt klart med Ung Rejs igen, næste sommer.”

Ung Rejs’ Jobbank - Tjen penge inden du rejser!

Sogol, Kolding - Lloret De Mar

Det er for godt til at være sandt!

”Hej. Jeg vil bare gerne sige at på min ferie til Lloret De Mar var Jonas min redningsmand - han er den bedste guide i verden :D ps. fed ferie!!!”

- Ung Rejs tilbyder alle kommende gæster at gøre nytte af Ung Rejs’ Jobbank! Alt du skal gøre er at tilmelde dig, så hjælper vi dig med at finde et job i dit lokalområde. I øjeblikket har vi mere end 300 jobs, fordelt over hele landet. Efter kun tre måneders arbejde, skulle du have tjent penge nok til en fed ferie, med alle dine venner!

4

TIP!

Bestil grupperejs en i god tid så I er si kre på at få plads på samme hotel!

Læs mere om hvordan du kan få glæde af Ung Rejs’ Jobbank på www.ungrejs.dk

Sabrine, Frederikshavn, Lloret de Mar

Facebook

- vind en fed ferie: Bliv fan af Ung Rejs på Facebook og deltag i vores vanvittige konkurrence, hvor du har mulighed for, at vinde en fed ferie sammen med dine venner!

5


Bestil nu på 70 10 13 10 / ungrejs.dk

UNG REJS GUIDERNE

TIPS TIL FORÆLDRENE

Professionelle danske guider

Ung Rejs’ ambition er at give de unge en fantastisk oplevelse – med sol, strand og masser af nye venner.

Samtlige faste guider er enten certificeret på Skandinaviens største guideskole, Service & Co., eller hentet ind fra andre bureauer, hvor de har tilsvarende praktisk erfaring. Guiderne har herefter været igennem Ung Rejs’ egen interne uddannelse og en række tests. Alle guider har som led i deres grunduddannelse modtaget undervisning i førstehjælp.

Følgende er fire råd, du som forælder kan følge, for at hjælpe din søn eller datter på rette vej og sikre at den første ferie uden forældre bliver en rigtig god oplevelse.

Rejsebranchens jægerkorps

Guidernes opgaver

1. Modenhed

Ung Rejs guiderne bor på de samme hoteller som gæsterne og er tilgængelige alle døgnets 24 timer. Guiderne er med om morgenen ved hotelpoolen, om eftermiddagen på Beach Service™ og om aftenen ved de mange Ung Rejs arrangementer.

Det er guidernes ansvar at være der for gæsterne og assistere, hvis der er brug for hjælp. Det kan være hjælp til en oversættelse eller hjælp til at udfylde forsikringspapirer. Ung Rejs samarbejder med Europæiske Rejseforsikring og Europæiskes Alarmcentral og er medlem af Rejsearrangørforeningen (RID).

Sørg for at din søn eller datter er moden nok til at rejse alene.

De er desuden med på Aktiv Natservice™ til det bliver lyst, og sidste mand forlader Ung Rejs stam-diskoteket.

Ung Rejs er tilsluttet rejsegarantifonden nr. 930.

SIKKERHED OG TRYGHED PÅ REJSEN Som Danmarks største arrangør af ungdomsrejser, er det vores ansvar at skabe trygge rammer for vores gæster og deres forældre. Vi ønsker derfor hele tiden at forbedre vores koncept og sætte nye standarder for hele branchen.

Sikkerhed og service på rejsemålene:

Ung Rejs’ Alkoholpolitik

• Mindst 6 timers daglig træffetid med guiderne på alle rejsemål

Vi ved at de fleste af vores gæster elsker at være sammen med deres venner, høre musik, danse og feste igennem til det bliver lyst. Vi ved også at de fleste af vores gæster drikker alkohol når de går i byen, og at deres forhold til alkohol kan blive afgørende for deres liv fremadrettet. Derfor har vi valgt at udforme en alkoholpolitik og fortælle om vores holdninger til alkohol. Læs mere på ungrejs.dk.

Ung Rejs’ Følg-hjem-ordning™ Ordningen er indført på vores rejsemål i Bulgarien og Spanien og gælder for de fleste af vores hoteller. Ordningen indebærer at vores gæster kan blive fulgt hjem til hotellet af en guide. Man kan møde guiderne på faste mødesteder i nattelivet, hver hele og halve time i tidsrummet 01.00-04.00.

6

Tips til forældrene

• 24 timers nødtelefon til vagthavende i Danmark • 24 timers nødtelefon til vagthavende på de enkelte rejsemål

Hvordan opfører din søn eller datter sig f.eks. efter en fest i Danmark? Kan han eller hun tage vare på sig selv? Har der været problemer med alkohol? - Det er vigtige spørgsmål at stille sig selv. Er man i tvivl, er det bedre at vente et år eller to.

2. Rejsekammerater Hvem rejser din søn eller datter med? Er det en gruppe gode kammerater, som du kender godt? Er det nogen som kommer i jeres hjem, som du mener, har den rette indstilling og modenhed? Eller er det en ny bekendtskabskreds, som du ikke kender? - Det er vigtigt at din søn eller datter rejser sammen med nogen, som både du og den unge kender, og er tryg ved.

Den der bestiller rejsen skal være fyldt 18 år. Hvis alle i gruppen er under 18 år, skal rejsen bestilles i en forælders navn. Vi henstiller til at personer under 18 år altid ledsages af en person der er fyldt 18 år.

Forældrelinjen - Tlf. 76 12 52 53 Der er ofte en form for bekymring eller betænkelighed forbundet med at sende sin søn eller datter ud i den store verden for første gang. Heldigvis. Selvom vi i dette katalog har prøvet at dække alle de aspekter af rejsen vi kan, vil der altid stå forældre tilbage med spørgsmål og usikkerhed om hvad der foregår på rejserne. Derfor har vi oprettet forældrelinjen, hvor forældre kan ringe og tage en snak med en medarbejder på kontoret, som kender Ung Rejs produktet indefra. Forældrelinjen Tlf. 76 12 52 53 (12.00 – 15.00)

3. Spilleregler

• Altid mindst én professionel dansk guide på Aktiv Natservice™

Tal med de andre forældre og de unge, om hvilke spilleregler der skal gælde på ferien. Aftal f.eks. om der må drikkes alkohol på rejsen og evt. hvor meget. Prøv at være specifik, eksempelvis maks. to øl, ingen stærk spiritus osv. Det er også en god idé at aftale at man ALTID følges ad to og to eller benytter Ung Rejs Følg-hjem-ordning™

• Ung Rejs Følg-hjem-ordning™ på alle rejsemål i tidsrummet kl. 01.00-04.00

4. Gruppen

På vegne af alle os i Ung Rejs - rigtig god, tryg og sikker ferie!

Få en snak med de unge om hvad man gør, hvis man bliver uvenner med én i gruppen, eller hvis én i gruppen ønsker at ”melde sig ud” undervejs.

Venlig hilsen UNG REJS A/S

• På flere af vores hoteller vil der være tilknyttet en hotelguide

• Erfarne servicesupervisorer og destinationschefer • Certificerede danske guider på rejsemålene • Mulighed for at tilkalde lokaltalende kolleger

Lene Kristiansen e guider :) Tak for en kanon ferie med de skønnest

Skal man f.eks. have en regel om, at når én går hjem, så går alle hjem? Vi fraråder at personer under 16 år deltager i vores rejser.

John N. Tobiesen Direktør

7


R E Y KK T A R P A P mning. Det er en

e ste lk er i den bedst fo , e d e rn e h t d r fe ands ”Vi har det supe mpire, Golden S E J D ” l! ti d e m at være

ight Ung Rejs By Np med, når vi

ldt af og ho Tryk den for vi tropiske rer junglen af sammen invade Med guiderne tiske klubber. barer og ekso st, og bliver vi fra fest til fe i front, danser Den ultimative var vi celebs! modtaget som timative ferie! start på den ul

BBQ Aften

e Super Surpris et frie hænder til

erne har få Ung Rejs guid ! ultimative fest at skabe den r g, festen er fo t på nær én tin le Intet er sikker ax gas he r kan gi’ den m partygæster de iderne, og de mmen med gu ugen. Træd sa i nattelivet, e danskere, ud andre festglad vet. fanen højt hæ med Ung Rejs hvem der vise alle andre, Det er tid til at est! længst og hård fester vildest,

!

t største brag

Ugens absolu

middag med r med en god te ar st n ne te Af n fedeste efterfulgt af de , nd va og øl fri vin, BQ på en stor ien afholdes B musik. I Span rien griller vi r byen, i Bulga vingård udenfo ranter. s bedste restau på en af byen tryk på, er med masser af ow sh et r te Ef s elskede s alle sammen det tid til vore ikke kan år stemningen Happy Hour. N er vi alligevel i vejret, spræng komme mere ing i form af ed underholdn rammerne, m fyrer den af. og guider der , er nc re ur nk ko

Beach Party

randen, hed aften på st Vi garanterer en n og sand ng i horisonte med solnedga ch Party er . Ung Rejs’ Bea mellem tæerne nden, med en fest på stra indbegrebet af , bølgebrus omsterkranse hula-skørter, bl ikkevarer. menu med dr og en lækker Miss Ung Rejs n skal Mr. og ge da id m r te Ef res. selvfølgelig kå mega hot gt i ovnen til en la ig el rk vi er Der fest!

8

Quicksav - Spar kr. er 50 ved køb a 0,Platinpak f ken inden 1. marts!

lse fantastisk opleve

Fight Night

e konkurer og sindssyg Vanvittige guid Olsen til få selv Morten rencer, der ville du kan in – det er hvad at græde af gr nne aften. forvente af de ordan man du ved om hv Glem alt hvad tilladt i Næsten alt er skal opføre sig. ight Night”. på at vinde ”F ne er ls be ræ st be kom i din e jo bedre! Så Jo mærkeliger r med til at klædning og væ latterligste ud e crazy end ten endnu mer gøre denne af sidste år!

ER K K A P Y T R A P efra! m m je h m e d - Køb Det er et a

Platinpakken

Sølvpakken

• BBQ Aften y • Beach Part t • Fight Nigh y Night • Ung Rejs B rise - Super Surp • Guldfesten • Afterburner

y • Beach Part t • Fight Nigh • Afterburner

75,Pris kun kr. 7

Guldpakken

Spar 5,kr. 1.27

ver) 75,- (Quicksa 6 r. k n u k s ri P

y • Beach Part • Fight Night y Night • Ung Rejs B rise - Super Surp • Guldfesten

Spar kr. 425,-

75,Pris kun kr. 9

ved at bestille ,5 2 4 r. k r re a Du sp samlet pakke hjemmefra i en

Afterburner

, hvor vi tan på rejsemålet Den sidste afte ens klubber ger farvel på by ger rundt og si er vi på at dste timer brug og barer. De si obilnumre :-) få udvekslet m chille lidt - og

js ferie!

Ung Re n e å p t s u m bsolut

ikke natteliv kan slet e sk n av h en øb K ”Det vildt!” forventninger for s re vo et eg st er ov r ne, Lloret de Ma fi se o J g o a ik n An

1.175,Normalpris kr. kr. 1.275,til Du sparer op jemmefra i en h lle ved at besti samlet pakke

80vo% res gæster

af typakke! r a p n e r e b ø k r hernede! Ferien

niveau vi køre måle sig med det

har

Jimmy Gulliksen Pedersen ja tak for en rigtig fed uge i golden sands 30/6!!! kunne nu godt have brugt en uge mere dernede og møde endnu flere fede party folk :D

9


UNG REJS VIP Som VIP hos Ung Rejs – styrer du stedet

Når du skal på natklub eller bar, slipper du selvfølgelig for at stå i kø, og de medrejsende vil se misundeligt til, imens du nyder specialpriser på mad og drikkevarer. VIP kortet er for dig, med sans for luksus, der vil have lidt ekstra ud af din ferie.

Bestil et Ung Rejs VIP Kort. Det er ugens bedste, fedeste og mest overlegne tilbud Foruden stjernestatus og gratis entré på nogle af Spanien og Bulgariens fedeste klubber, opnår du en masse fordele ved at være Ung Rejs VIP.

Følgende besparelser er realistiske med et Ung Rejs VIP Kort indenfor 24 timer:

Samlet besparelse ved brug i én uge kan blive ca.

100 kr. 30 kr. 20 kr. 20 kr. 10 kr.

1.260 kr.

Pris for ALT det ovenstående ved bestilling hjemmefra:

Sidste år gav atis VIP kortet bl.a. gr ter adgang til koncer med Tiësto og Fedde le Grand!

Kun kr. 275fes,t-(værdi kr. 75,-)

kum Prisen er inkl. S rdi kr. 35,-) æ (v r e g n a H y e og Ung Rejs K

10

UNG RE

0 0 . 4 0 0 0 . 3 2 FRI BAR s d n a S n e d l o G Kun i

r du ikke skal o v h , e ri fe n e l. Forestil dig ne mon slår ti e g n e p m o ig bekymre d net på vores v a n r e ra lt U t Ung Rejs lusive koncep c In ll A ra lt U e ny s. i Golden Sand

Blandt andet kunne man sidste år få gratis adgang til koncerter med Tiësto og Fedde le Grand på Colossos.

• Entré på udvalgte diskoteker • Rabat på aftensmad på restaurant • Rabat på frokost/brunch • Rabat på drink på diskotek • Rabat på Cocktail/Milkshake i strandbaren

! D E H NY JS ULTRA

kke til r din Platinpa re e d ra g p o u el; d ånd der Idéen er simp veret et armb le d u r få g o ber og ra Ung Rejs Ult deste natklub fe s n e y b f a å fire - 04.00. giver fri bar p n fra kl. 23.00 e g u le e h n e barer hver aft d et af Rejs Ultra me g n U r re e in b er du i Hvis du kom ller, så behøv te o h e iv s lu c ge ll In ge lommepen ta vores lækre A t a e k ik t e erhoved fra: Alle princippet ov etalt hjemme b g o lt ti s e b re otellet, med. Alt vil væ kkevarer til kl. 23.00 på h s dri et fra kl. måltider, grati fri bar i natteliv g o n e n e ft a m udflugterne o .00. 4 0 23.00 til kl.

, 0 0 0 . 1 . r k n u K . 18 år) tinpakken. Min (Tillæg til Pla

: Ung Rejs Ultra d e m r a b i fr u , Her har d n Beach Club n a rm lle a B , b Papaya Clu , Roxy Disco Bunkers Disco

11


FESTER OG EVENTS DK

Efter hjemkomst

Før afrejse

Hvis du er en af dem der ikke kan få nok, eller vente til næste år, så kom med til Ung Rejs’ afterparties – det gør ventetiden lidt nemmere at holde ud.

Start festen inden I tager af sted!

Bestil inden 31. marts 201 0 -og få fri entré + halv pris til vennerne

Kom med til vores

Fyr den af med alle de andre og lær dem at kende, inden I skal ned og vælte Lloret de Mar eller Golden Sands. Til festerne møder I guiderne og får en lille smagsprøve på, hvad I kan forvente på rejsen!

- Man behøver ikke nødvendigvis at være sydpå for at feste igennem.

Ung Rejs Reunion 2009 - Christmas Edition med

Mega Reunion 2010 i september måned

Mortem Breum og Anders K 28/12 på K3 i København - læs mere på ungrejs.dk

Tilmeld dig Ung Rejs gruppen på Facebook og bliv opdateret om kommende arrangementer!

KOM MED TIL VORES

UNG REJS GET TOGETHER 2010 I MAJ MÅNED -Vi samler tropperne på K3 i hjertet af København!

12

13


Vi gør alt for at g

ive dig den ultimative

LLORET DE MAR

Lloret de Mar

fra kr. 1.998,-

Bestil nu på 70 10 13 10 eller ungrejs.dk SUPER SAVER r Bo 4 persone sammen på og Casino Royal ,spar kr. 1.000

14

fest!

danske s er det enafestatele på byens Ung Rmejed IP V selskabe diskotek Colossos. størst Julie S. M. Mortensen: ”Lloret de mar fra 13/7-22/7 var det sygeste, det bedste, det vildeste og det fedeste jeg nogensinde - i hele mit liv har oplevet!:D tak for en røv nice ferie!: D Lækre guider, dejlige mennesker!:D super fedt! :p savner det hele!”

Colossos er ken over hele Europa for sine mega events medt d Tiësto, Sebas tian Ingrosso og Fedde le Grand .

Ung Rejs styrer!

Strandpromenaden

Spar i Lloret de Mar

Ung Rejs er det største danske ungdomsselskab i Lloret de Mar og vi er de eneste med VIP-aftale på byens største diskotek, det populære Colossos.

Udover fantastiske fester og venlige mennesker er Llorets varemærker, strandpromenaden, palmerne og de lækre strande. Ung Rejs har sin egen strand, den såkaldte ”Ung Rejs strand” hvor alle mødes i løbet af dagen og chiller, eller spiller beachvolley.

Rejs med en af vores luksusbusser og kom billigt på ferie! Du sparer mindst kr. 800,- hvis du vælger en busrejse, frem for en flyrejse.

Her finder I den cool Mermaid Lounge, med dansk bar personale og DJ’s der bare venter på at fyre op for den fedeste fest!

VIP aftale på Colossos Colossos er kendt blandt unge fra hele Europa, for sine heftige events med blandt andet Tiësto, Sebastian Ingrosso, Gigi D’agostino og Fedde le Grand. - Har du et Ung Rejs VIP Kort, springer du køen over og kommer gratis ind.

Det er det perfekte sted at hænge ud og lade op til aftenens program.

Hotellerne har altid som minimum inkluderet morgen- og aftenbuffet, men det er også muligt at vælge All Inclusive med fuldpension, gratis snacks mellem måltiderne og fri bar fra kl. 10.00-24.00.

Shopping

Tip!

Hvis man har lyst, har man muligheden for at shoppe i et stort udvalg af lækre butikker, og tjekke byens trendy caféliv ud.

Hvis I vil bo centralt, så vælg det luksuriøse Gran Hotel Casino Royal, der lokker med et super fedt pool område, gratis liggestole og den bedste beliggenhed tæt på centrum og stranden.

15


Bestil nu på 70 10 13 10 / ungrejs.dk

LLORET DE MAR

Hotel Flamingo Frigola

♥♥♥

Søskendehoteller med hver sit pool område

ER SUPER SAV ner o rs e Bo fire p par s g o n samme kr. 1.000,-

m Vælg melle n io s n e halvp ive s lu c In og All

Gran Hotel Casino Royal Stort hotel med perfekt beliggenhed

Hotellerne ligger på den store boulevard i party hjertet af Lloret de Mar – Lige over for Colossos – det største diskotek i området. Der er både swimmingpool, solterrasse og snackbar.

Gran Hotel Casino Royal har et dejligt stort pool område med solterrasse og gratis liggestole. Der er gratis adgang til byens eneste kasino, som ligger i forbindelse med hotellet. Hotellet ligger for enden af boulevarden, tæt på Colossos og kun 10 minutters gang fra Ung Rejs stranden.

Værelser med balkon

Værelser med eget bad og toilet, TV og telefon

Alle værelser har eget bad, toilet og balkon. Safety boks kan lejes. Værelserne har plads til to, tre eller fire personer.

Alle værelser har eget bad, toilet og balkon, TV og telefon. Safety boks kan lejes. Der er plads til to, tre eller fire personer.

Morgen- og aftenbuffet inkluderet i prisen

Opholdet er med halvpension eller All Inclusive

Hotel Flamingo Frigola er stedet, hvis man vil være der hvor der sker!

Du bestemmer selv om du vil have halvpension (morgen- og aftenbuffet), eller All Inclusive.

Morgen og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant. Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** *** Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 150 m 200 m 50 m 50 m Ja Ja

All Inclusive består af:

Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer.

Hotel F smask foralamn inCgoolosFrigola ligger lige sos.

Hotel Don Juan ♥♥♥ Hotel med tre pools og tennisbane - tæt på stranden Dette kæmpe hotel byder på ikke mindre end tre forskellige pool områder og hotellets bar byder på forskellige former for underholdning i løbet af ugen. Hotellets beliggenhed er ideel til partyferie! Der er kort afstand til stranden og til byens populære diskoteker.

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

se Aldersgræn

18 år!

*** ***+ Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 500 m 400 m 150 m 100 m Ja Ja

All Inclusive

Hotellet har mange faciliteter, f.eks. jacuzzi, motionsrum og et lækkert pool område med solterrasse.

Lækre værelser med aircondition Alle værelser har aircondition, balkon, bad, toilet, satellit TV og telefon. Safety boks kan lejes. Der er plads til to, tre eller fire personer.

Opholdet er med All Inclusive Opholdet er med fuld pension og fri bar, altså morgen-, middags- og aftensmad, samt fri bar alle dage fra kl. 10.00-24.00. Måltiderne serveres i restauranten, som tag selv bord.

Morgen- og aftenbuffet inkluderet i prisen

All Inclusive består af:

Morgen og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant.

16

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 600 m 500 m 500 m 100 m Ja Ja

Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer. Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.

Lækkert hotel - fuld valuta for pengene

Alle værelser er nyrenoverede med eget bad, toilet, aircondition og balkon. Safety boks kan lejes. Der er nattevagt på hotellet og der er plads til to, tre eller fire personer pr. værelse.

*** *** Ja Ja Ja Ja Ja Ja

• Morgenbuffet • Frokostbuffet • Kæmpe aftenbuffet • Snack bar mellem måltiderne (fast food) • Fri bar alle dage fra kl. 10.00-24.00 (lokal spiritus, øl, vin, vand, juice og sodavand, samt cocktails)

Hotel Royal Star ♥♥♥♥

0 10.00-24.0

Moderne værelser med eget bad og toilet

Kategori * Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

♥♥♥ +

Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer.

På Hot skellige poelolDomonråJuan har du tre forder at vælge imell em.

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

**** **** Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 900 m 800 m 500 m 300 m Ja Ja

• Morgenbuffet • Frokostbuffet • Kæmpe aftenbuffet • Snack bar mellem måltiderne (fast food) • Fri bar alle dage fra kl. 10.00-24.00 (lokal spiritus, øl, vin, vand, juice og sodavand, samt cocktails) Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer. Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.

17


N E I R E F S R Å R E T F E Skal holdes

bliv guide!

guideSkole.dk

LLORET DE MAR

i Lloret de Mar

Billig efterårsferie Bestil nu på 70 10 13 10 eller ungrejs.dk • 3-stjernet hotel i Lloret de Mar • Swimmingpool på hotellet • Max. 600 meter til stranden • Max. 500 meter til byen • 6 gange morgenbuffet • 6 gange aftensbuffet • Guideservice med danske Ung Rejs guider • Power Info på ankomstdagen • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen • Mulighed for at deltage i det heftige Ung Rejs ugeprogram

Hotel Don J populære hot uan er et af de mest eller i Lloret de Mar.

9 dage med luksusbus kun kr. 2.398,Afgang 16/10 Er I en handelsskole- eller gymnasieklasse, eller bare en gruppe venner der vil af sted på den vildeste ferie i jeres liv?

NY G BRO RATIS CHU RE a Service & Co. fr r e id u g n u k r e tt ung Rejs ansæ tilbagebetalingss o. C & e ic rv e S r vi støtte eskole! ordning af din guid

Ring på 70 10 13 10 eller skriv til ungrejs@ungrejs.dk for et godt gruppetilbud. Service & Co. er Skandinaviens største og eneste uafhængige guideskole – med jobgaranti i rejsebranchen! Se verden og få løn for det – og få guideskoleprisen refunderet efter 1 år i job!

18

Vestergade 48a · 8000 Århus C · tlf. 70 211 222 · info@serViCe-Co.dk · www.serViCe-Co.dk


Vi gør alt for at g

ive dig den ultimative

Ung Rejs Ultra

fest!

0-04.00 Fri bar kl. 23.0 Bonkers Disco each Club Ballermann B Papaya Club Roxy Disco

GOLDEN SANDS

Golden Sands Stranden over dem alle:

fra kr. 2.298,-

Eksklusivt og billigt på én gang

Byen

Golden Sands er perfekt hvis man vil ha’ en eksklusiv ferieby, der samtidig er billig!

Golden Sands har masser af spændende og sjove butikker.

De lækre hoteller, de smukke brede strande med det gyldne sand og de hyggelige, trygge omgivelser, er jeres garanti for at rejsen bliver sublim og én I sent vil glemme.

Minder om mini Las Vegas Med trendy klubber, kasinoer, restauranter og super lækre strandbarer, minder strandpromenaden om et mini Las Vegas. Det hele ligger side om side, i et stort neonlysshow. Lige meget om man er vandhund, strandløve eller festabe, er der altid tonsvis af muligheder i hele området.

20

Ung Rejs Ultra!

Man kan hurtigt få en eftermiddag til at gå med at shoppe eller chille med en kold drink på en af de små caféer.

Tip! Hvis I vil bo centralt, så vælg Hotel Shipka, hvor man kan nyde det lækre pool område med gratis liggestole og en total hyggelig atmosfære.

Husk at du kan opgradere din Platinpakke til Ung Rejs Ultra. Med Ung Rejs Ultra får du fri bar på de fire fedeste klubber og barer, hele ugen fra kl. 23.00-04.00! Her kan du bruge dit Ung Rejs Ultra armbånd: • Bonkers Disco • Ballermann Beach Club • Papaya Club • Roxy Disco Kombinerer du Ung Rejs Ultra med et af vores all inclusive hoteller, behøver du slet ikke at tage lommepenge med! Alt er betalt hjemmefra!

Kun kr. 1.000,(Skal tillægges Platinpakken. Pris pr. person pr. uge. Min. 18 år.)

Golden Sands har den gyldent sand og trendyvilstrdeste strand med andbarer.

en Sands ld o G i r e v a S r Supe mmen Hvis I bor 4 sa på Hotel Mak l sammen ti ,0 0 .0 2 r. k sparer I

0 10 13 10 7 å p u n l ti s e B k eller ungrejs.d

21


Bestil nu på 70 10 13 10 / ungrejs.dk

GOLDEN SANDS

Hotel Shipka

♥♥♥+

Super lækkert hotel med god beliggenhed Hotel Shipka har en super beliggenhed på Party Street i Golden Sands, kun 50 meter fra centrum og diskotekerne. Til hotellet hører der både en indendørs og udendørs jacuzzi. Desuden er der fitnesslokaler og mulighed for et spil pool.

Hotel Kristal ♥♥♥♥

se Aldersgræn

18 år!

Et rigtigt chill-hotel - gæsternes favorit Topscoreren i vores kvalitetsundersøgelse. Ud over det spændende underholdningsprogram er der wellnesscenter, indendørs pool og tennisbane. Alle værelser har aircondition, bad, toilet, køleskab, satellit-tv og balkon.

Alle værelser har eget bad, toilet og balkon

Opholdet er med Luksus All Inclusive 10.00-23.00

Værelserne på Shipka har aircondition, køleskab, TV, telefon og hårtørrer. Safety boks kan lejes. Der er plads til to eller tre personer på værelserne.

• Morgenbuffet med brød, pålæg, morgenmadsprodukter, æg og bacon mv. • Frokostbuffet med salatbar, varme og kolde retter, samt dessertbord • Kæmpe aftenbuffet med stort udvalg af varme og kolde retter, samt desserter • Mulighed for at vælge at spise i a la carte restauranten én gang i løbet af ugen • Dessertbuffet med kager, is og frugt alle dage fra 15.00-17.00 • Fri pool bar alle dage fra kl. 10.00-18.00 (Afhængigt af vejret) • Fri snack bar alle dage fra kl. 12.00-15.00 • Fri lobby bar alle dage fra kl. 10.00-23.00 • Fri bar består af lokal spiritus, øl, vin, vand, juice og sodavand, samt cocktails, kaffe og te.

Opholdet er med morgenmad eller All Inclusive

All Inclusive

På Hotel Shipka bestemmer du selv om du vil have All Inclusive, eller om du vil nøjes med morgenbuffet.

All Inclusive består af: • Morgenbuffet

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** ***+ Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 150 m 50 m 50 m 50 m Ja Ja

r Super Save Spar kr. 2.000,-

• Frokostbuffet • Kæmpe aftenbuffet • Fri bar alle dage fra kl. 11.00-23.00 (lokal spiritus, øl, vin, vand, juice og sodavand, samt cocktails) Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer. Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

**** **** Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 500 m 400 m 400 m 100 m Ja Ja

Hotel Mak ♥♥♥

Hotel Ambassador

Direkte sti ned til stranden

Moderne hotel - tæt på stranden

Hotellet er i løbet af de to sidste vintre blevet renoveret og ligger i skønne omgivelser, som du kan nyde fra terrassen ved restauranten. Om dagen kan du slappe af med massage, sauna, frisør og motionsrum, eller ved den nyanlagte pool med tilhørende pool bar og gratis liggestole.

Hotel Ambassador ligger i den sydlige ende af Golden Sands og har et lækkert pool område med cocktail bar. Der er natklub og sportsfaciliteter, samt både udendørs og indendørs restaurant. Det ideelle hotel til en fed ferie med tryk på og masser af afslapning.

Alle værelser har eget bad og toilet, minibar og balkon

Lækre værelser med balkon og køleskab

Der er plads til to, tre eller fire personer på værelserne. Alle værelser har minibar, aircondition og TV.

Alle værelser har aircondition, TV, køleskab og telefon. Desuden er der roomservice på hotellet. Der er plads til to eller tre personer på værelserne.

22

*** *** Nej Nej Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 150 m 200 m 50 m 50 m Ja Ja

♥♥♥+

Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet

Ung Rejs Super Saver

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

Bemærk at hotellernes spisetider kan ligge på samme tidspunkt som Ung Rejs’ arrangementer. Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.

Bor I fire personer sammen, sparer I kr. 2.000,-

SUPE ner sammRen SogAspVER: Bo fire persoar kr. 2.000,-

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

*** ***+ Ja Nej Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 100 m 150 m 150 m 500 m Ja Ja

Ambass fra strandadenor-ligtæger kun 100 meter t på Ballermanns Beach Club.

23


GOLDEN SANDS

Hotel Vladislav

♥♥+

Et partyhotel der virkelig gynger - No party restrictions! Hotel Vladislav er vores mest geniale partyhotel. Her bor næsten kun unge og hotellet ligger lige overfor Disco Papaya i den fede ende af Party Street. Det er virkelig et hotel hvor der sker noget. I kælderetagen ud mod det store pool område ligger Disco Alarma, der er sindssygt populært blandt skandinaverne og som stort set aldrig holder lukket! Der er pool bar midt i poolen og gratis liggestole.

Alle værelser har eget bad, toilet og balkon Alle værelser har eget bad og toilet, samt balkon og TV. Hotellet har i mange år været et hotel beregnet til unge, så er du til fest og farver er det her stedet!

Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

** **+ Nej Nej Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Ja 400 m 50 m 0m 100 m Ja Ja

Værelserne har plads til to, tre eller fire personer og der mulighed for at leje en Safety boks.

Hotel V tyhotel -lahedirslboavr er det vildeste parparty freaks. stort set kun unge

Lejligheder i Paradise Green Park

♥♥♥♥

Moderne lejligheder i rolige omgivelser Paradise Green Park ligger i den øvre del af Golden Sands i et roligt område, men alligevel kun ca. 600 meter fra det hele. Komplekset er opført for få år siden og har et stort, moderne pool område med pool bar. Desuden er der mulighed for fitness og massage.

Velindrettede lejligheder til 2-4 personer Alle lejligheder har køkken med køleskab, mikroovn, komfur og det mest almindelige køkkenudstyr. Lejlighederne er velindrettede med TV, telefon, separat badeværelse, separat soveværelse til to personer, samt yderligere to sovepladser i alrummet. Kategori Vores bedømmelse Morgenmad Aftensmad Reception Elevator Swimmingpool Pool bar

24

*** **** Nej Nej Ja Ja Ja Ja

Bar Gratis liggestole Strand Centrum Diskotek Supermarked Hotelguider Følg-hjem-ordning

Ja Nej 800 m 600 m 350 m 150 m Ja Ja

K O O B E FAC OG R E T T I TW

pdateret o g o r læ u p o en p Ung Rejs har n med fordel a m m o s , e id s følge os på Facebook fan å s g o n a k u D ig. kan tilmelde s pdateret på alt hvad der eo Twitter og bliv rør sig! d alle

takt me komme i kon l den næste. t a l ti k o o b e c Fa kten indti • Brug f.eks. og hold konta n e ri fe r fø re lbud de and de fede fest-ti lle a m o t re te a d • Hold dig op . ts llem n og eve ture, delt ime re e lig d ti e d illeder fra • Se film og b dlemmer. e de 13.500 m er ger og histori n ri a rf e l s k e v • Ud kurrencer • Deltag i kon ud er, og snigtilb tt a b ra , le e rd VIND • Få fo

blive fan af t a ig d d n y k S du Facebook, så å p js e R g n U ge vores vanvitti i e g a lt e d n a k r mulighed e d r o v h , e c n konkurre rie sammen fe d fe n e e d for at vin e! med vennern

en fed ferie med dine venner!

er dejlig anggaard , med en sup Trine Bech L ag d ns o s d an en S :-D” ”Tager til Gold party people?! vi es S veninde.

Lejl. Par af det bedsadteiseviGreen Park er noget billigste :-) har - og noget af det

er Thanning Ro KE VENTE :D Julie Helena KAN SLET IK ! er m m so e st afraid :D!!” ”Skal afsted næ afraid, be very e b s? d an S Golden

25


FORSIKRINGER Bestil nu pĂĽ 70 10 13 10 / ungrejs.dk

Udvidet afbestillingsforsikring (obligatorisk)

Rejseforsikring (Obligatorisk)

Det er obligatorisk at have tegnet en afbestillingsforsikring, der dÌkker dig, hvis du ikke kan rejse som planlagt pü grund af sygdom, ulykke eller dødsfald.

For at sikre dig i tilfĂŚlde af uheld, er det obligatorisk at have tegnet en rejseforsikring med bagagedĂŚkning, nĂĽr du rejser med Ung Rejs.

Forsikringen koster kr. 278,- pr. person og betyder at du für refunderet hele det indbetalte beløb, hvis du bliver nødt til at blive hjemme som følge af dødsfald eller sygdom hos en af følgende personer:

Uanset om du vÌlger EuropÌiske PLUS med bagage, eller EuropÌiske PLUS med bagage og ulykke, er du sikker pü at fü hjÌlp pü stedet, hvis dine ting bliver ødelagt eller stjület, eller hvis du kommer pü hospitalet og skal have dine forÌldre fløjet ned til dig.

• Den rejsende selv, eller rejsefÌller pü samme rejsebevis

Med en forsikring fra EuropÌiske, kan du henvende dig til Ung Rejs guiderne, som pü stedet kan udbetale kr. 2.500 kontant – desuden dÌkker forsikringen op til kr. 1.000 i kontanter, hvis du bliver udsat for lommetyveri.

• Den rejsendes ÌgtefÌlle eller samlever • Den rejsendes søskende • Den rejsendes forÌldre eller bedsteforÌldre • Den rejsendes svigerforÌldre eller svogre/svigerinder

Ferierejseforsikring

Ferierejseforsikring – Sü kan du vÌre tryg pü din rejse

– sü kan du vÌre tryg pü din rejse

Med en rejseforsikring fra EuropÌiske er du forsikret pü ferierejsen i hele Europa og har adgang til hjÌlp døgnet rundt, Med en rejseforsikring fra EuropÌiske er du forsikret pü ferierejsen i hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. hele Europa og har adgang til hjÌlp døgnet rundt, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

Ekstra dÌkning: BagagetillÌg giver dig erstatning, hvis du für stjület eller ødelagt din bagage. UlykketillÌg dÌkker dødsfald Ekstra dÌkning:og BagagetillÌg giver dig erstatning, für stjület og personskade, hvis du für varige men pga.hvis endu ulykke eller eller ødelagt din bagage. UlykketillÌg dÌkker dødsfald og personet overfald.

Rejser i EU/EĂ˜S DĂŚkning, PLUS

transport hjem til Danmark

Grundpris i kr. Rejseforsikring, "AGAGE og Ulykke 

EuropĂŚiske hjĂŚlper og betaler...

Rejseforsikring og "AGAGEPris pr. dag i kr.  

Priseksempler DG DG DG    

Kontakt Ung Rejs for at høre mere

Kun kr. 278,- pr. person LÌs mere om afbestillingsforsikringen i �Almindelige rejsebestemmelser� pü www.ungrejs.dk

Forsikringerne tegnes igennem Ung Rejs ved bestilling af rejsen. Har du selv tegnet rejse- eller afbestillingsforsikring, skal du oplyse os forsikringsselskabets navn samt policenummeret pĂĽ din forsikring.

Udvidet afbestillingsforsikring - NYHED Forsikringen dĂŚkker nu ogsĂĽ:

A 1585

www.er.dk

NYHED!

Prisgaranti

UbegrĂŚnset dĂŚkning

Du er beskyttet mod enhver form for prisstigning ogsĂĽ olietillĂŚg, skatter og afgifter, samt alle andre obligatoriske tillĂŚg.

Forsikringen dÌkker hele dit indbetalte beløb - ogsü selve prÌmien. Forsikringen dÌkker desuden ekstraordinÌre udgifter til mistede rabatter for de tilbagevÌrende, samt udgifter til tomme senge etc.

Gratis ĂŚndring af rejsen

fĂĽ en, du kender med pĂĽ hjemrejsen.

4

Afbestillingsforsikringen dĂŚkker op til fire personer pr. forsikringsbegivenhed.

Endeligt dÌkker forsikringen, hvis du bliver kaldt hjem pü grund af sygdom, ulykke eller dødsfald i den nÌrmeste familie.

skade, og hvis du fĂĽr varige men pga. en ulykke eller et overfald.

EuropÌiske betaler dine udgifter til lÌgebesøg, medicin og hospitalsophold ikke er omfattet af den offentlige EuropÌiske betaler nür dine skaden udgifter til lÌgebesøg, medicin og hospitalsopsygesikring, ogikke hviserdu kommer til offentlige skade eller bliver syg under hold nür skaden omfattet af den sygesikring, og hvis du til skade vi eller syg under din til rejse, dÌkker vi din dinkommer rejse, dÌkker dinbliver transport hjem Danmark. EuropÌiske hjÌlper dig og betaler‌ • Bliver du syg, kommer til skade eller für brug for hjÌlp, s "LIVERDUSYG KOMMERTILSKADEELLERFËRBRUGFORHJ�LP SËRING sü ring 24 timer i døgnet til EuropÌiskes Alarm Central timer i døgnet til vores AlarmCentral. • %RDINBAGAGEFORSINKET BETALERVIK’BAFDEMESTN’DVENDIGETING Er din bagage forsinket, betaler vi køb af de mest s nødvendige ting. s (VISDUFËRENALVORLIGSYGDOMOGVILHAVEENVENELLERETFAMILIE • medlem Hvis du fürudentil alvorlig sygdom betaler og vil have en ven vieller et fløjet dig pü sygebesøg, og arrangerer transporten. familliemedlem fløjet ud til dig pü sygebesøg, betaler og s (VISDUBLIVERSYGOGSKALAKUTHJEMTIL$ANMARK KANDUFËEN DU arrangerer vi transporten. pü hjemrejsen. • kender Hvismed du bliver syg og skal akut hjem til Danmark, kan du

Uden afbestillingsforsikring, mister du hele det indbetalte beløb hvis du afbestiller en af de sidste dage op til afrejsen, uanset hvad ürsagen er.

Bliver du alvorligt syg under rejsen, kan du fü to personer fløjet til rejsemület, hvor de kan blive hos dig, indtil du er rask nok til at komme hjem – forsikringen dÌkker büde transport og ophold.

Du kan Ìndre din rejse (Afrejsedato, rejsemül eller hotel) helt frem til 60 dage før afrejse, uden at betale gebyr.

Genudstedelse af billetter Du kan fĂĽ genudstedt gratis e-billetter

27


Tryghed Ung Rejs’ guider er vilde med at lære og ved lige præcis hvordan det er, at være i gæsternes sted. De fleste vil gerne videre med deres guidekarriere og er derfor ekstra seriøse omkring deres pligt som ansvarshavende. Dine Ung Rejs guider er ikke bare hvem som helst Vores gæster betyder alt for os, og vi vil sikre dig den bedste service! Vi har ansat mere end 60 veluddannede guider. Det er dem der sørger for at vores gæster får en masse gode oplevelser og føler sig sikre når de er på ferie. Vi ansætter ikke bare hvem som helst – det er vigtigt for os at alle vores guider er modne, ansvarlige og har en god dømmekraft. Det er samtidigt vigtigt for os, at de er entusiastiske nok til at vide hvordan vores gæster vil have det.

Kun de bedste er gode nok Alle Ung Rejs guider skal gennemføre et intensivt 30 dages uddannelsesprogram på serviceskolen Service & Co., eller have anden relevant erfaring. Under hele forløbet følger repræsentanter fra Ung Rejs kursisterne nøje og efter endt eksamen får de bedste tilbudt job hos Ung Rejs. I god tid inden sæsonstart samles guiderne, først i Danmark, senere på hver deres rejsemål. Her skal de igennem et Ung Rejs seminar, hvor de skal lære destinationerne bedre at kende og hvor de undervises i sikkerhed og service. På alle rejsemål har vi en erfaren destinationschef, der har det overordnede ansvar og kendskab til de rejsendes krav og ønsker.

Guidernes opgaver Guidernes vigtigste opgaver er at planlægge og gennemføre udflugter, fester, Beach Service™, Aktiv Natservice™, samt at være dér, hvor tingene sker. Det betyder, at du både finder guiderne på hotellerne, på stranden og i nattelivet. Guiderne er der for at

28

Det er guidernes ansvar at sørge for, at du og de andre gæster er glade og tilfredse. De skal sikre sig, at udflugter, fester og andre arrangementer forløber efter planen. Derudover er det guidernes ansvar, altid at være der for dig - uanset hvilket behov eller spørgsmål du har.

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude! Der vil på hver destination være en nødtelefon. Nummeret udleveres ved ankomst til dit rejsemål og findes i Ung Rejs bogen eller i informationsmaterialet, der udleveres i bussen eller på Power Info, som er vores store velkomstarrangement den første dag.

Værd at vide når I rejser med Ung Rejs På få år er Ung Rejs blevet det mest populære rejseselskab for unge danskere, der vil sydpå til sol, strand og masser af fest. Hvert år holder ca. 6.000 danskere ferie med os og det er Ung Rejs’ ambition, at blive ved med at være de unges foretrukne rejsearrangør. Vores mere end 60 guider yder hver eneste dag deres bedste for, at vores gæster får en fed ferie - med masser af spændende oplevelser og mangegode historier at underholde med, når de kommer hjem. Det er vigtigt for os, at vores gæster ved, hvem vi er, og hvad vi står for og det er vigtigt, at vores gæster føler sig i gode hænder både før, under og efter rejsen.

Businformation Sjælland

Ellebjerg S-togs station (Den gamle station) Solrød, ved Mc Donald’s/Q8, afk. 30 Ringsted, Nørretorv Butikscenter Slagelse, ved transportcentret, afk. 39

hjælpe jer i situationer, hvor I har brug for dem. F.eks. til oversættelse af papirer hos lægen, benyttelse af Ung Rejs Følg-hjemordning eller bare et tip om en god restaurant.

Guidernes ansvar

Transport Lloret de Mar med moderne Comfort Class busser (Ingen ekstra tillæg)

Alle Ung Rejs guider ska intensivt 30 dages uddann l gennemføre et elsesprogram.

Vigtig info inden afgang Hvornår er min rejse bindende? Din tilmelding er først bindende, når du har betalt depositum. Du kommer aldrig til at hæfte for andet end det indbetalte beløb, og du hæfter kun for dig selv, også selvom dit navn står på en fælles billet for dig og dine venner.

Ung Rejs kører med moderne, luksuriøse Comfort Class busser på alle afgange. Busserne er max fem år gamle og undervejs møder du en masse nye venner.

Passende strækkeben-pauser Vi kører nonstop, vi overnatter altså ikke på hotel undervejs. Vi holder dog pause ca. hver 4. time, så man kan strække ben og gå på toilettet. Fra midnat til ca. kl. 8 næste morgen holder vi ikke pauser, i stedet kan bussens toilet benyttes.

Rejsetiden til Lloret de Mar er ca. 28 timer fra den dansk/tyske grænse.

Hvad hvis jeg alligevel ikke vil rejse?

Sikkerhed og god siddekomfort med Comfort Class

Indtil du har indbetalt dit depositum, kan du afbestille rejsen, uden at det koster dig en krone. Hvis du først fortryder din bestilling, efter du har betalt depositum, mister du det indbetalte beløb. Har du også betalt restbeløbet, mister du - i de fleste tilfælde – også dette beløb. Det afhænger dog af, hvor sent du afbestiller rejsen.

(Ingen ekstra tillæg)

Du kan læse mere om afbestillingsreglerne i “Det med småt”, på din billet eller på ungrejs.dk.

Du får Comfort Class, dvs. en langtursbus med god benplads og et komfortabelt vippesæde med klapbord og armlæn. Sædet kan lænes tilbage, så du bedre kan sove undervejs. Comfort Class busserne har alt det nyeste sikkerhedsudstyr og hofteseler ved alle pladser. Alle busser er udstyret med aircondition, friskluftsanlæg, DVD samt stereoanlæg til radio og CD. Alle busser er røgfrie. Tag en pude og et lille tæppe med på busrejsen og husk lidt euro til brug undervejs. I bussen betales med danske kroner.

Fyn Nyborg ved Mc Donald’s/Mango Odense, ved Mc Donald’s/Metax, afk. 50 Jylland Aalborg, P-plads, Th Saursvej Haverslev, ved Mc Donald’s/Shell, afk. 33 Randers, rasteplads Gudenå Århus, afk. 47, ved Viborgvej Skanderborg, afk. 51 ved Mc Donald’s Vejle, Mc Donald’s/Transportcentret Kolding Rutebilstation Rødekro, Møbelkæden, Brunde Vest 1 Padborg, IDS Center

Mødetid

Afgang

Tillæg pr. vej

04:30 05:00 05:30 06:00

05:00 05:30 06:00 06:30

kr. 120,kr. 120,kr. 120,kr. 120,-

Mødetid

Afgang

Tillæg pr. vej

06:30 06:55

07:00 07:25

Kr. 60,Kr. 60,-

Mødetid

Afgang

Tillæg pr. vej

03:30 04:15 04:45 05:45 06:05 06:55 07:45 08:30 09:10

04:00 04:45 05:15 06:15 06:35 07:25 08:15 09:00 09:40

kr. 75,kr. 75,kr. 75,kr. 60,kr. 60,kr. 40,kr. 40,kr. 20,kr. 0,-

Flyinformation Flytype Antal sæder Måltider Drikkevarer Taxfree salg Nationalitet

Bulgarian Air Charter MD82 164 Snacks og drikkevarer kan købes ombord Drikkevarer kan købes. Gratis kaffe og te Kun salg ombord Bulgarsk/tysk ejet

VIGTIGT VEDRØRENDE BUSREJSEN • Alle afgangstider er det tidspunkt bussen kører fra opsamlingsstedet. Vi kræver derfor minimum mødetid, senest 30 minutter før afgang. Mødetiderne skal overholdes. Hjemkomst tiderne er ca. tider. • Vi opfordrer de rejsende til at ringe hjem fra den dansk/tyske grænse, hvis hjemkomsten forskydes med mere end +/- 30 minutter. • Vores køreplaner bliver jævnligt ændret. Ovenstående tidspunkter og opsamlingssteder er kun vejledende. Endelige opsamlingssteder og tider fremgår af Ung Rejs billetten.

Primera Air Boeing 737-800 189 Snacks og lette måltider kan købes ombord Drikkevarer kan købes. Gratis kaffe og te forudbestilles eller købes ombord Dansk/Tysk ejet

Alle oplysninger er med forbehold for ændringer. Vi tager forbehold for forsinkelser af enhver art og kan ikke drages til ansvar for forsinkelser. Om sommeren er der jævnligt forsinkelser på grund af ferietrafikken. Ung Rejs forbeholder sig ret til at planlægge busskifte undervejs uden at give besked om dette.

Med direkte fly Vælger du en flyrejse, sørger vi for en direkte forbindelse uden skift. Vi flyver direkte til Lloret de Mar og Golden Sands fra Billund og Kastrup hver uge. I ydersæsonerne kan der forekomme mellemlandinger uden flyskift.

29


0 1 0 2 R E PRIS Comfort Class er inkluderet i alle busrejser

lloret de mar

Quicksaver Spar kr. 500 Gælder gule afgange

Priser - Lloret de Mar - Spanien - Ungdomsfly eller Comfort Classbus - 8 eller 10 dage Uge

Priser - Golden Sands - Bulgarien - Ungdomsfly - 8 eller 15 dage

24

25

26

27

28

29

30

42*

24

25

26

14/06

21/06

28/06

05/07

12/07

19/07

26/07

16/10

Afgange med fly fra Billund, 8 eller 15 dage

16/06

23/06

30/06

07/07 14/07

21/07

28/07 04/08

11/08

Afgange med fly fra Billund, 8 dage

15/06

22/06

29/06

06/07

13/07

20/07

27/07

-

Afgange med fly fra Kastrup, 8 eller 15 dage

16/06

23/06

30/06

07/07 14/07

21/07

28/07 04/08

11/08

Afgange med fly fra Kastrup, 8 dage

15/06

22/06

29/06

06/07

13/07

20/07

27/07

17/10

24

25

26

24

25

26

27

28

29

30

42*

Antal pers.

Uge

Indkvartering i uge

Antal pers. Dage

27

27

28

28

29

29

30

30

31

31

32

32

3-stjernet hotel med pool 2-4 1.998 2.298 2.598 2.698 2.698 2.398 2.398 Værelse med morgen- og aftenbuffet

2.398

3-stjernet hotel med pool Værelse uden pension

Hotel Flamingo Frigola *** 2-4 2.098 2.398 2.698 2.798 2.798 2.498 2.498 Værelse med morgen- og aftenbuffet

2.498

Lejl. Paradise Green Park **** Lejlighed med køkken og separat soveværelse

4 4

8 15

2.298 2.298 3.198 3.398 3.398 3.298 3.198 2.998 2.598 2.798 2.998 4.698 4.898 4.798 4.698 4.498 4.098 -

Hotel Don Juan *** 2-4 2.198 2.498 2.798 2.898 2.898 2.598 2.598 Værelse med morgen- og aftenbuffet

2.598

Lejl. Paradise Green Park **** Lejlighed med køkken og separat soveværelse

3 3

8 15

2.498 2.498 3.398 3.598 3.598 3.498 3.398 3.198 2.798 3.198 3.398 5.098 5.298 5.198 5.098 4.898 4.498 -

Gran Hotel Casino Royal ***+ (SUPER SAVER) 2-4 2.498 2.798 3.198 3.298 3.298 2.998 2.998 Værelse med morgen- og aftenbuffet

2.998

Lejl. Paradise Green Park **** Lejlighed med køkken og separat soveværelse

2 2

8 15

2.898 2.898 3.798 3.998 3.998 3.898 3.798 3.598 3.198 3.998 4.198 5.898 6.098 5.998 5.898 5.698 5.298 -

Gran Hotel Casino Royal ***+ (SUPER SAVER) 2-4 3.198 3.498 3.898 3.998 3.998 3.898 3.898 Værelse med All Inclusive 10.00-24.00

3.898

Hotel Vladislav **+ Værelse uden pension

2-4 2-4

8 15

2.298 2.298 3.198 3.398 3.398 3.298 3.198 2.998 2.598 2.798 2.998 4.698 4.898 4.798 4.698 4.498 4.098 -

Hotel Royal Star **** 2-4 4.398 4.698 4.998 5.098 5.098 4.798 4.798 Værelse med All Inclusive 10.00-24.00

4.798

Hotel Mak *** (SUPER SAVER) Værelse uden pension

2-4 2-4

8 15

2.998 2.998 3.898 4.098 4.098 3.998 3.898 3.698 3.298 3.698 3.898 5.598 5.798 5.698 5.598 5.398 4.998 -

Hotel Ambassador ***+ Værelse med morgenbuffet

2-3 2-3

8 15

2.998 2.998 3.898 4.098 4.098 3.998 3.898 3.698 3.298 3.698 3.898 5.598 5.798 5.698 5.598 5.398 4.998 -

Hotel Shipka ***+ Værelse med morgenbuffet

2-3 2-3

8 15

2.998 2.998 3.898 4.098 4.098 3.998 3.898 3.698 3.298 3.698 3.898 5.598 5.798 5.698 5.598 5.398 4.998 -

Hotel Shipka ***+ Værelse med All Inclusive 11.00-23.00

2-3 2-3

8 15

3.998 3.998 4.698 4.898 4.898 4.798 4.698 4.498 4.098 5.298 5.498 7.198 7.398 7.298 7.198 6.998 6.598 -

Hotel Kristal **** Værelse med Luksus All Inclusive 10.00-23.00

2-4 2-4

8 15

4.598 4.598 5.498 5.698 5.698 5.598 5.498 5.298 4.898 6.898 7.098 8.798 8.998 8.898 8.798 8.598 8.198 -

Transporttillæg i uge

24

25

26

27

28

29

30

42

Tillæg for Comfort Class bus

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Inkl.

Tillæg for fly

800

800

1.000

1.000

1.000

800

800

1.000

Rabat for kør-selv

-600

-600

-600

-600

-400

-400

-400

-400

Alle priser er pr. person ved minimum to personer. Priserne inkluderer transport t/r, 7 overnatninger på rejsemålet, 24 timers guideservice, Ung Rejs Power Info, alle skatter og afgifter forbundet med rejsen, samt mulighed for at deltage i Ung Rejs’ heftige ugeprogram. Priserne inkluderer ikke rejseforsikring, afbestillingsforsikring, partypakker og VIP Kort. Forbehold for prisændringer og udsolgte rejser. Se opdaterede priser på ungrejs.dk. NB: Rejserne i uge 42 er på 9 dage med bus eller 7 dage med fly og 6 overnatninger.

30

Gælder gule afgange

Afgange med bus, 10 dage

Indkvartering i uge

Golden sANDS

Quicksaver Spar kr. 500

2-4 2-4

8 15

2.298 2.298 3.198 3.398 3.398 3.298 3.198 2.998 2.598 2.798 2.998 4.698 4.898 4.798 4.698 4.498 4.098 -

Alle priser er pr. person. Priserne inkluderer transport t/r, 7 eller 14 overnatninger på rejsemålet, 24 timers guideservice, Ung Rejs Power Info, alle skatter og afgifter forbundet med rejsen, samt mulighed for at deltage i Ung Rejs’ heftige ugeprogram. Priserne inkluderer ikke rejseforsikring, afbestillingsforsikring, partypakker og VIP Kort. Forbehold for prisændringer og udsolgte rejser. Se opdaterede priser på ungrejs.dk.

31


NerUdu klar til

est f e v i mat i den ult 0 10 13 10

rejse – 7 in d u d r e ll ti s an be

Såd

sninger: følgende oply Vi skal bruge længde er ringer ind tel og rejsens ho o, at mail på den, d ed js eog e • Afre ss re , ad spunktet. er, alder, navn år på afrejsetid • Telefonnumm 18 t ld fy re er erson skal væ • Mindst en p rejsen bestilles af en foræld al sk Alternativt tagere mtlige rejsedel rsikring • Navne på sa afbestillingsfo og ejs re k is • Obligator (busrejser) opsamlingssted om r ge in sn ly • Op er (flyrejser) om hoteltransf • Oplysninger VIP Kort Rejs Ultra og ng U r, ke ak p • Party tter via e-mail. de jeres e-bille en gå om er Vi send

r - NYHED

Betal i tre rate

200,• 1. rate kr. 1. estilling 7 dage efter b r afrejse betales senest es 90 dage fø al et b 0, 20 1. r afrejse • 2. rate kr. es 30 dage fø al et b ) et øb el • 3. rate (restb med 1. rate. ales sammen et b en g rin ik rs Afbestillingsfo ler med via netbank el t, se hu st o p r i banken, på e pengene ove Du kan betale n også trækk ka i V k. .d js re g Dankort på un it Dankort. d å leveres p n ne telefo artypakker ud p g o d ån b m Rejs Ultra ar VIP Kort, Ung et. fo på rejsemål emsendte ved Power In vendes det fr an et ed st i r, rinte ud ikke flybillette du selv skal p m so ”, IS Der udstedes V E B ILLET REJSE dokument ” B på rejsen. og medbringe

ungrejs.dk / 70 10 13 10 Ung Rejs A/S er medlem af Rejsearrangørforeningen, Danske rejseagenters Sikkerhedsfond og Rejseankenævnet. Tilsluttet Rejsegarantifonden nr. 930

Test  

document description