Page 1

HELA DENNA BILAGA ANNONS - 25 september 2017 HELA DENNAÄR BILAGA ÄR ANNONS

TISDAG 3 OKTOBER Linköping Sportcenter kl 10.00–17.00

JOBB & REKRYTERING Mässan för dig som vill vidare i karriären eller vill påbörja en helt ny

FÖRELÄSNINGAR & SEMINARIER FRI ENTRÉ! HÄR ÄR NÅGRA AV DE FÖRETAG SOM DU KAN TRÄFFA PÅ MÄSSAN:

FÖRSVARSMAKTEN KRIMINALVÅRDEN LINKÖPINGS KOMMUN LERNIA BEMANNING ACADEMIC WORK XAMERA RELEASY CUSTOMER MANAGEMENT LERNIAS PERSONALKONTOR PÅ SCANIA ASM FOODS SAAB UNIK RESURS SIEMENS REGION ÖSTERGÖTLAND TUC YRKESHÖGSKOLA SECTOR ALARM ENGSTRÖMS BIL MO GÅRD TRANÅS KOMMUN NTM JOBBPLUS/JOBBPRO ÅTVIDABERGS KOMMUN WORK FOR YOU SOS ALARM SYLOG ÖST MONTICO ARBETSFABRIKEN NORRKÖPINGS KOMMUN

tjänste å p r a t n ä v DIG!

I samarbete med:

Arrangeras av: Produceras av:

S L A T 100 r

Linköping

Linköping

Linköping

Linköping


2

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

VARFÖR BEHÖVS KOMPETENSMÄSSAN? Just nu står vi arbetsgivare inför stora utmaningar och vi söker ständigt efter rätt person på rätt plats. För att hitta den kompetens som vi söker, behöver vi ibland slåss om samma potentiella medarbetare. Vi hoppas att Du som besökare till Kompetensmässan tar vara på möjligheten som ligger i att träffa alla utställare och lyfta fram dina kompetenser och vad du kan bidra med för att öka företagets lönsamhet. För att nå rätt medarbetare, tror vi på NTM att en av de viktigaste ingredienserna är att paketera sitt varumärke med rätt innehåll och se till att nå ut med budskapet i alla kanaler. Med genomtänkta kampanjer når vi igenom bruset! Inom NTM har vi gjort en resa för att förtydliga vilket modernt företag vi är, med ett modernt ledarskap och intressanta nyskapande jobb. Kom förbi oss på Kompetensmässan så berättar vi mer!

KARIN WETTERSTRAND HR-chef NTM-koncernen

Innehåll: Sid 3 Information. Hur söker jag jobb? Sid 5

Lyckade rekryteringar 2016

Sid 6-7 Seminarieprogram, mässkarta och utställare Sid 10-11 Lediga tjänster

Linköping

Linköping

Linköping

Projektledning: Anna Borgslycka, 073-542 88 00, anna.borgslycka@motesfabriken.se Produktion: Åsa Göransson, grafisk formgivning, asa.goransson@ostgotamedia.se Tryck: Pressgrannar, Linköping. Utgivningsdatum: 2017-09-25

Linköping

Linköping

Linköping


HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

3

Information till besökare TISDAG 3 OKTOBER

MAT

Mässan är öppen för besökare kl 10.00–17.00

Östgöta kök har enklare mat till försäljning inne på mässan, det finns även möjlighet att köpa förtäring i Linköping Sportcenters kiosk i entrén. Önskar du varm mat hänvisar vi till restaurangen på Saab Arena.

Fri entré på mässan och seminarier. Ingen föranmälan krävs, dock begränsat antal platser till seminarierna. Se seminarieprogram på sid 6.

TOALETTER

INFORMATION OCH SERVICE

Ni hittar toaletter till vänster efter entrén.

Informationsdisken finns direkt när du kommer in i mässlokalen.

För mer information se: www.kompetensmassa.se

Parkeringar och entré till Linköpings Sportcenter

P

BETAL PARK

P

BETAL PARK

SAN S Ä M Å P B B O J SÖK • Har du hittat en tjänst som passar dig? Passar du in på tjänsten och har rätt kompetens? Besök då företaget/montern, presentera dig och berätta om din utbildning/erfarenhet.

• I mån av tid kan det finnas möjlighet till ett kortare enskilt möte, en så kallad ”Speedintervju”.

• Får du möjlighet att bli intervjuad gäller det att du är noga förbered. • Ta med uppdaterade kopior av ditt CV som du kan lämna ifrån dig. • Förbered en kort presentation av dig själv, styrkor- förbättringsomVill du jobba i en spännande vårdmiljö?

råden – vad kan du tillföra företaget.

Bli specialistundersköterska i anestesi och operationssjukvård!

• Vid intervju, vad dig själv och svara så uppriktigt som möjligt på

Kontaktperson: Cecilia Andersson, utbildningsledare E-post: cecilia.m.andersson@regionostergotland.se Telefon: 0725-19 23 53

• Ett litet extra tips är att du tar dig tiden att besöka fler montrar än

www.osyh.se

frågor.

de som du kanske först sett som aktuella för dig. Kanske har du just den kompetens som de söker!


4

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

Lernia Bemanning – Samarbetspartner i kompetenslösningar Energinivån är hög på Lernia Bemannings kontor i Linköping. Tre nya konsulter ska iväg på nytt uppdrag och behöver hämta sina skyddskläder. En kund ringer och vill ha hjälp att bemanna sin verksamhet inför en ökning i produktionen. Allt sköts – strukturerat och organiserat – av ett gäng drivna tjejer med platschef Annelie Haevaker vid rodret.

Lernia och utgör den viktigaste tillgången i verksamheten. Varje vecka nås konsulterna av ett nyhetsbrev och man är noga med att alltid följa upp hur det går för dem när de är ute på sina uppdrag.

Lernias kontor ligger i Mjärdevi Center i Linköping, men personalen på kontoret har hela Östergötland som arbetsplats. Störst verksamhet har de inom rekrytering och bemanning inom områdena industri, lager/logistik, transport, administration och kundtjänst där de arbetar både med tjänstemän och yrkesarbetare.

Lernia i Linköping har lyckats profilera sig som företagens kompetenspartner – en medveten satsning eftersom företaget har en sådan bredd i sitt erbjudande.

– Jag har ett helt fantastiskt gäng medarbetare att jobba tillsammans med, säger Annelie. När alla är så lösningsfokuserade och brinner för sina arbetsuppgifter blir det kul att gå till jobbet. Jag vet att alla här på kontoret gör sitt yttersta både för att lösa våra kunders behov och se till att konsulterna har det bra ute hos kundföretagen. Det är nyckeln till att vi har vuxit så mycket senaste året.

– Vi vet att detta är uppskattat och bidrar till att konsulterna känner att de är en del av Lernia, menar Annelie Haevaker.

– När våra kunder lär känna oss ser de att vi kan hjälpa till på många plan. De kanske behöver rekrytera specialister eller bemanna upp större uppdrag. Om ett företag omorganiserar kan vi gå in och hjälpa till med karriärväxling och utbildningsinsatser precis där det behövs. Lernia har hela bredden och det gör oss helt unika på marknaden, menar Annelie. Vi jobbar tillsammans med kunden hela vägen och hjälper till att utveckla deras verksamhet.

Annelie är stolt över att de har lyckats skapa så goda relationer med konsulterna. Hon berättar att varje konsult är ambassadör för

Fr v: Madeleine Törngren, Linda Connbo, Cecilia Alegria Furberg och Annelie Haevaker utgör teamet på Lernia Bemanning i Östergötland.

Visst vet du att Lernia hyr ut och rekryterar både tjänstemän och yrkesarbetare?

Lernia kan hjälpa dig att hitta kompetensen som ditt företag behöver snabbare och mer träffsäkert. Det kan vi eftersom vår rekryteringsbas är helt unik. Utöver de 8 000 bemanningskonsulter som vi hyr ut varje år och de 70 000 personer som vi har i vår kandidatbas, utbildar vi över 40 000 personer årligen till yrkeslivet. Med vår breda portfölj av tjänster är vi en långsiktig partner – oavsett vilka utmaningar du står inför. Vill du också forma en framtid tillsammans med oss? Välkommen till Lernia!

Kontakta oss Annelie Haevaker Platschef annelie.haevaker@lernia.se

Linda Connbo Konsultchef linda.connbo@lernia.se

Cecilia Alegria Furberg Bemanningssamordnare cecilia.alegria.furberg@lernia.se

Madeleine Törngren Bemanningssamordnare madeleine.torngren@lernia.se

r nya D a g s fö g a r? u t m a n in ra R e g is t r e å p d it t C V e le r n ia .s www.lernia.se info@lernia.se 0771-650 650


HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

5

Vi deltog på mässan i fjol. Hur gick det? Anders Rehn VD MyAir

VÅR FÖRVÄNTAN VID KOMPETENSMÄSSAN 2017: Vi är ett litet företag, i en väldigt nischad bransch. Våra tjänster efterfrågas alltmer och vårt behov var att hitta en ny mättekniker. Vi hade provat Arbetsförmedlingen, annonsering i fackpress samt i lokala LP, utan egentliga leads. Om jag skall vara ärlig hade vi ganska lågt ställda förväntningar på mässan.

HUR UPPLEVDE NI DEN: Mässdagen var bra, dock skulle vi gärna ha sett att mässan hade fler besökare. Men det fanns några intressanta personer. Styrkan med mässan är att man mycket snabbt kan göra sig en uppfattning om personen ifråga. Och omvänt, den arbetssökande kan snabbt förstå ”företaget".

RESULTAT: Ja, vi hade tur, och har nu provanställt Olga Stenbäck som Mättekniker hos oss. Olga, som var arbetssökande och inskriven på arbetsförmedlingen, har en teknisk bakgrund tycker att det är mycket intressant med sitt nya arbete. Vi är väldigt nöjda med Olga och hoppas att hon framåt kommer att utvecklas med oss och företaget.

Olga Stenbäck, mättekniker

Christina Botvidsson, HR-ansvarig och rekryterare, NTM AB VÅR FÖRVÄNTAN VID KOMPETENSMÄSSAN 2017: Vi behövde förra året och även i år allt från systemutvecklare till brevsorterare så vår förhoppning var och är att möta många olika sorters kandidater.

HUR UPPLEVDE NI DEN: Det var en strid ström av folk och vi fick många oväntade möten av intressanta kandidater.

RESULTAT: Vi hittade både en ny projektledare till vår utvecklingsavdelning för webbsystem och en matematisk analytiker till vår digitala analysavdelning. Viktor Svensson, projektledare Teknomedia

Ladda batterierna! Sallad, wraps, smoothies och massor av gott för en bra mässdag.

Vi finn s inne p å arenan !


6

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

Föreläsningar & seminarier 13.00 JOBBA INOM VÅRD-OCH OMSORG – ETT FRAMTIDSYRKE!

11.00 LIBBYS ERFARENHETER Libby Zhili Liu pratar om att vara ny i Sverige och hennes väg till sysselsättning/arbete. Libby delar med sig av erfarenheter, tips och inspiration.

Ewa Ogell, enhetschef inom verksamhetsområdet funktionsnedsättning Norrköpings Kommun berättar om hur det är att arbeta inom vård- och omsorg och varför just det är ett framtidsyrke.

Linköpings kommun

Norrköpings kommun

12.00 HEJ ARBETSLIV

14.00 GOTT OM JOBB!

Lernia vill rusta dig som fortfarande går i skolan eller dig som nyligen slutat skolan och står utan jobb inför arbetslivet.

Det var länge sedan det fanns så många lediga jobb att söka som det finns nu! Är du nyfiken på vilka jobb som finns och hur du lättast kan få jobben?

Vi lämnar några konkreta tips kring var jobben finns, vilka olika typer av utbildningar som finns och vad en anställning som konsult i bemanningsbranschen innebär!

Kom och lyssna på Håkan Lindell - två gånger om året djupdyker han i branscher och yrken och han kan berätta både om var jobben finns nu och i framtiden och vad som krävs för att få dem.

Lernia

Arbetsförmedlingen

Här hittar du oss Entré 119

120

121

122

123

124

INFORMATION

Entré

MÖTESRUM

107

106 105 104

88 87

108

103

89 86 90 85

109 102 100 101

Entré

99 115 110

96

95

HYLLAN

92 83

98

114 111

SCEN

91 84

97

93 82

113 112

94 81 PLATTAN

FÖRVARING

80

LUNCHALTERNATIV FRÅN ÖSTGÖTA KÖK

MÄSSUPPORT

GLASBUREN

77

In-/utlast

Linköping

Linköping

Linköping

Linköping

Linköping

Linköping


HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

7

Utställare på mässan

FÖRSVARSMAKTEN LINKÖPINGS KOMMUN ARENAKONCERNEN KRIMINALVÅRDEN ADECCO SOS ALARM SVERIGE AB TRANÅS KOMMUNMonter RELEASY CUSTOMER MANAGEFöretag/organisation Företag/organisation Monter MENT LERNIA BEMANNING LERNIAS PERSONALKONTOR PÅ Försvarsmakten Plattan Adecco 101 SCANIA XAMERA MO GÅRD ACADEMIC WORK102SAAB UNIK Norrköpings Kommun 77 Sector Alarm RESURS SIEMENS REGION ÖSTERGÖTLAND MANPOÖstgöta Kök se skiss Manpower 103 WER POSTNORD ÖSTSVENSKA Engströms YRKESHÖGSKOLAN SECTOR Arenakoncernen 80 Bil 104, 106 ALARM TUC YRKESHÖGSKOLA ENGSTRÖMS BIL SYLOG Kriminalvården 81 Postnord 105 ÖST NORRKÖPINGS KOMMUN NTM JOBBPLUS/JOBBSOS Alarm 83 ASTAR 107 PRO ÅTVIDABERGS KOMMUN SURA MAGNETS WORK FOR Tranås Kommun 84 NTM 108 YOU NTMReleasy DISTRIBUTION LEXICON ARBETSFÖRMEDLINGCustomer Management 85 JobbPlus/JobbPro 109 EN MONTICO ÖSTGÖTA 86KÖKÅtvidabergs ARBETSFABRIKEN ONEPARTLernia Bemanning Kommun 110 NERGROUP ASM FOODS 87FÖRSVARSMAKTEN LINKÖPINGS Lernias personalkontor på Scania Sura Magnets 111 KOMMUN ARENAKONCERNEN KRIMINALVÅRDEN ADECXamera 88 Work for you 112 CO SOS ALARM SVERIGE AB TRANÅS KOMMUN RELEASY Mo Gård 89 NTM Distribution 113 CUSTOMER MANAGEMENT LERNIA BEMANNING LERNIAS Academic Work 90 Lexicon 114 PERSONALKONTOR PÅ SCANIA XAMERA MO GÅRD ACADEMIC SAAB 91 Arbetsförmedlingen 115 WORK SAAB UNIK RESURS SIEMENS REGION ÖSTERGÖTLinköpings Kommun 92, 93 Mötesrum 116, 118, 119 LAND MANPOWER POSTNORD ÖSTSVENSKA YRKESHÖGSKOUnik Resurs 94 Sylog Öst 119 LAN SECTOR ALARM TUC YRKESHÖGSKOLA ENGSTRÖMS Siemens 95 Montico 121 BIL SYLOG ÖST NORRKÖPINGS KOMMUN NTM JOBBRegion Östergötland 98 Arbetsfabriken 122 PLUS/JOBBPRO ÅTVIDABERGS KOMMUN SURA MAGNETS Östsvenska Yrkeshögskolan 99 OnePartnerGroup 123 WORK FOR YOU NTM DISTRIBUTION LEXICON ARBETSTUC Yrkeshögskola 100 ASM Foods 124 FÖRMEDLINGEN MONTICO ÖSTGÖTA KÖK ARBETSFABRIKEN ONEPARTNERGROUP ASM FOODS FÖRSVARSMAKTEN LINKÖPINGS KOMMUN ARENAKONCERNEN Vad vill du jobba med? Vi ses i vår monter! Vi har möjligheterna.

Ta med ditt CV för en intervju.

Just nu söker vi: • Lastbilstekniker • Servicetekniker • Skadetekniker Läs mer om oss: www.engstromsbil.se • www.engstromslastbilar.se


Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka. Varmt välkommen till oss för att prata om våra viktiga jobb, lediga tjänster och dina utvecklingsmöjligheter i Norrköpings kommun. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. Vi ses på Kompetensmässan! Du hittar oss i monter 77.

norrkoping.se/meranettjobb norrkoping.se linkedin.com/company/norrkopings-kommun facebook.com/Norrkopingskommun


HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

lnad Vill du göra skil a? annan människ

9

för en

Mo Gård vänder sig till personer med syn-/hörselnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättning. Att arbeta hos oss på Mo Gård är att ständigt utveckla sig själv och att använda sin kreativitet och inlevelseförmåga för att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott liv för de vi arbetar tillsammans med. Vi har stort behov av Re-/habiliteringsassistenter där din uppgift är att vara ett stöd i den enskildes dagliga liv och möjliggöra personens självständighet och självbestämmande. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att utvecklas inom organisationen.

ASM Foods är en del av Barry Callebaut-familjen som är kärnan och motorn i den globala chokladindustrin. Hos oss i Mjölby jobbar ca 150 personer på våra två fabriker och runt om i världen jobbar över 10 000 på någon av de resterande 50 fabriker som finns där. Vår fabrik i Mjölby startades för nästan 70 år sedan och sedan dess har ägare förändras men fokus för vår verksamhet har alltid varit densamma.

I Mjölby tillverkar vi främst choklad-, sylt- samt toppingprodukter och vi sprider glädje till miljontals människor genom att förse cirka 30 länder med dessa.

När du börjar arbeta som Re-/habiliteringsassistent får du utbildning inom kommunikation, samspel och teckenspråk vilket ger dig en god grund att arbeta utifrån. Du arbetar nära andra och har tillgång till specialistkompetens som ex. sjuksköterska, psykolog och specialpedagoger.

Då innovation och nytänkande är vårt signum – tar vi årligen fram flera hundra olika recept vilket innebär att dagarna sällan är sig lika. Vi har hos oss en stor variation av spännande yrkesgrupper där majoriteten jobbar inom produktion. Andra exempel på yrkesgrupper som arbetar här är utveckling av produkter, kvalitetskontroll, kundservice och underhåll för att nämna några.

Vi har också behov av behandlingsassistenter/pedagoger till vår HVB-verksamhet.

Vår affärsidé och vision är att vi på ASM finns till för att skapa smakupplevelser och matglädje för konsumenter och framgång för våra intressenter samt att vi ska vara Europeiska kunders självklara val när det gäller att utveckla morgondagens produktidéer och ingredienser till mejeri, glass, bageri, konfektyr och desserter.

Låter det intressant? Läs vidare på www.mogard.se/jobb eller besök oss i vår monter på Kompetensmässan den 3 oktober.

mogard.se

Näringsliv och Tillväxt, Linköpings kommun

Vi hjälper dig från idé till verklighet Oavsett om du precis har kommit på en företagsidé, planerar för en expansion eller står inför att etablera din verksamhet i Linköping, så erbjuder vi olika typer av hjälp och stöd. Inom Linköpings kommun finns Näringsliv och Tillväxt som arbetar både med långsiktig näringslivsutveckling och att ge en god företagsservice. - Målet är att ha ett företagsklimat i topp och att skapa rätt förutsättningar för långsiktigt ökad tillväxt. Vi vill bidra till att fler gör verklighet av sina visioner och går från idé till verklighet här i Linköping, säger näringslivsdirektör Pia Carlgren. Flera vägar framåt Kontaktar du oss så finns det flera vägar framåt. Det beror helt på dina och företagets behov och förutsättningar. - Ett steg för dig som nyligen startat företag kan vara att gå vår utbildning Företagarskolan, medan du som etablerad företagare kan ha nytta av att få veta mer om hur det fungerar med offentlig upphandling, eller behöver vägledning för att få ett tillstånd, säger Mikael Johansson-Frode, rådgivare på företagsservice. Inspiration och nätverk Som entreprenör och företagsledare har du nytta

Träffa unga företagare på mässan

av ett brett nätverk med olika kompetenser och kontaktytor. - En ny kontakt i rätt läge kan betyda mycket för ditt företag. Vi anordnar löpande olika typer av aktiviteter som ger dig möjlighet att knyta nya kontakter. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ vår kalender, så håller vi dig uppdaterad om vad som händer i Linköping och regionen, säger Malin Grahn, näringslivskommunikatör Under Linköpings Näringslivsmässa erbjuder vi just ett sådant tillfälle, genom ett av våra TUFF-seminarium. Förutom tillfälle att knyta nya kontakter får du också ny kunskap och inspiration från PG Wettsjö som föreläser på temat Vinnande kommunikation. Unga företagare Genom att få prova på och skaffa sig företagarerfarenhet redan i tidiga år, tror vi att fler unga startar egna företag i framtiden. Därför stödjer vi gymnasieungdomar som vill testa på att starta eget, genom vårt projekt Sommarföretagaren. - De får utbildning, startkapital och en coach, för att sedan driva sina företag självständigt under sommarlovet. Välkommen att träffa några av sommarens deltagare under mässan, i Sommarföretagarens monter, avslutar Mikael Johansson-Frode.


10

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

Lediga tjänster på mässan Är du redo att ta nästa steg i karriären? Känner du dig sugen på nya utmaningar? Här hittar du ett urval av tjänsterna som finns att söka under Norrköpings Kompetensmässa. ACADEMIC WORK 90 Lean Coordinator till Cloetta, Linköping Back-office medarbetare till Skandiabanken, Linköping Testare till Autoliv, Linköping Administratör till projekt på Danske Bank, Linköping Orädd testingenjör till utmanande projekt hos Springbreeze, Linköping Teknisk orderplanerare till UMS Skeldar, Linköping Sectra Communications söker säkerhetsanalytiker, Linköping

LINKÖPINGS KOMMUN 92 & 93

Price Administrator till Alstom Transport, Motala

Förskollärare Lärare F-6 Lärare år 7-9 Lärare fritidshem/fritidspedagog Speciallärare Specialpedagog Studie- och yrkesvägledare IT och lokalsamordnare Kurator Psykolog Politisk sekreterare Föreståndare HVB HR konsult Sjuksköterska Distriktsarbetsterapeut Verksamhetschef Kock/kokerska Socialsekreterare Avdelningschef GIS ingenjör Mark- och exploateringsingenjör Lokalsamordnare Undersköterska

Junior mjukvaruutvecklare till uppdrag inom Automotive, Linköping Kundansvarig teknisk förvaltare till Riksbyggen, Linköping Vi har nu 64 heltidstjänster i Östergötlands län. Kika gärna närmare på dem för att se vad som passar just dig!

ADECCO 101 Lagermedarbetare Industripersonal Projektledare för gata och entreprenad Däckmontör Svetsare Pulverlackerare Kantpressare Administratör Koordinatorassistent Formsprutare Elektriker Receptionist Logistiker Redovisningsekonom Drifttekniker Lönespecialist Controller Ekonom Anläggningsarbetare Account Manager Extrajobb inom industri

MANPOWER AB 103 Mättekniker PC-Demic Installationselektriker Ellärling Nätverkstekniker Löneadministratör Kundvärd Underhållstekniker/mekaniker Ytmontör Däckskiftare El-& automationstekniker Projektledande säljare för bygg-och fastighetsbranschen VS-tekniker/rörmokare Bilmekaniker Servicemekaniker inriktning tunga fordon

ARBETSFABRIKEN 122 Säljare av tjänster Teknisk projektledar resurs Studievägledare Somalisk tolk Lagerarbetare

ASTAR AB 107 Utbildare till Stöd och Matchning SFI lärare Svenska som andra språk Svenska

MONTICO HR PARTER AB 121

ENGSTRÖMS 104 &106 Servicetekniker Skadetekniker Lastbilstekniker

JOBBPLUS 109 Säljare

LERNIA BEMANNING 86 Administratör med flera inriktningar Kundtjänstmedarbetare/innesäljare Projektledare/Koordinator

Låstekniker Säkerhetstekniker Installationstekniker/Servicetekniker Drifttekniker/Automationsingenjör Grävmaskinist Lagerarbetare Truckförare Montörer CNC-operatörer, CE-chaufför Industriarbetare

Svetsare Truckförare Montörer Kundtjänstmedarbetare CNC-operatörer El-montörer Processoperatörer Installationstekniker Säljare Maskinoperatörer Teknisk innesäljare Ordermottagare Produktionsledare Materialhanterare

Tekniker Däckskiftare Ekonomiassistent

NORRKÖPINGS KOMMUN 77 Studentmedarbetare till helgtjänster inom vård och omsorg Fritidspedagog till Bjärbyskolan Lärare i trä-och metallslöjd till Matteusskolan Lärare Ma/No till Svärtingehus skola Stödpedagog till LSS boende för unga personer Stödpedagog till Skärlundagatan 8 Stödassistent till Skärlundagatan 8 Lärare i lässatsningen till Klockaretorpsskolan Lärare till tvålärarskap, år 5 på Söderporten Förskollärare till Kopparkypens förskola Förskollärare till Nyckelpigans enhet Förskollärare till Domarringens förskola Förskollärare till Bäverns förskola Förskollärare till Hultstugans förskola Förskollärare till Björkbackens förskola Barnskötare till Silverdansen Distriktssköterska/Sjuksköterska till Hemgångsteamet Språklärare åk 4-9 till Råsslaskolan Lärare till tvålärarskap på Söderporten Lärare åk 2 till Ektorpsringen Skolbibliotekarie till Norrköpings kommun IT-tekniker till IT-enheten Lärare F-3 till Kyrkskolan Lärare 4-6 till Kyrkskolan Sjuksköterska till Timmermansgatan 62 Resurspedagog till Ektorpsringen Förskollärare till City förskolor Sjuksköterska till Lindövägen 102 Lärare Ma/NO till Ektorpsskolan

NTM AB 108 Rekryterare Administratör Systemutvecklare Digital säljare

NTM DISTRIBUTION 113 Tidningsdistributör Postsorterare Chaufför

ONEPARTNERGROUP ÖSTERGÖTLAND AB 123 46 st Montörer 18 st Lagerarbetare Truckförare 14 st Svetsare 6 st ConveyorHängare måleri 5 st Maskinoperatörer Konstruktör (Mek) Konstruktör (El)

POSTNORD 105 Brevbärare (B-körkort är ett krav) B-chaufförer


HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

REGION ÖSTERGÖTLAND 98

SURA MAGNETS AB 111

Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor Röntgensjuksköterskor Vårdadministratörer och Läkarsekreterare Psykologer Specialistläkare Projektledare Statistiker BI-konsulter Tandläkare och tandsköterskor Biomedicinsk analytiker

Konstruktör Mekanik/Mekatronik Produktionsingenjör Automationsingenjör Verktygskonstruktör för formsprutningsverktyg Processingenjör för formsprutning Projektinköpare Magnetexpert

RELEASY CUSTOMER MANAGEMENT 85 Kundtjänstmedarbetare

SAAB AB 91 Systemingenjör Mjukvaroutvecklare Projektledare/Chef Kvalitetsingenjör Elektronikingenjör Strategisk inköpare Utvecklingsingenjör

SECTOR ALARM AB 102 Säkerhetskonsult Företagssäljare

SIEMENS INDUSTRIAL TURBOMACHINERY AB 95 Development Engineer Acoustic Development Engineer Fire & Gas Konstruktör/Delprojektledare

SOS ALARM SVERIGE AB 83 Sjuksköterskor SOS operatörer inför 2018

SYLOG ÖST AB 119

Erfaren utvecklare C/C++ Erfaren utvecklare Java Erfaren Testautomatör CM/CD expert Configuration Manager Utvecklare UX Atlassian Expert Scrummaster Systemingenjör Utvecklare C#/.Net Systemsäkerhetsspecialist

TRANÅS KOMMUN 84

Förskollärare Lokalstrateg Mark- och exploateringsingenjör Undersköterska Lärare i spanska åk 7-9 Lärare i SVA Lärare i grundskolans ämnen till språkintroduktion

TUC YRKESHÖGSKOLA 100

Lönespecialist Redovisningsekonom Företagssäljare Key Account Manager Arbetsledare inom måltidsservice

Gott om jobb! ”Bristen på kompetens fortsätter öka och möjligheterna till arbete är goda eller mycket goda inom 12 av 15 yrkesområden…” (Källa: Var finns jobben? Arbetsförmedlingen 2017) Det var länge sedan det fanns så många lediga jobb att söka som det finns nu! Är du nyfiken på vilka jobb som finns och hur du lättast kan få del av dem? Kom och lyssna på seminariet Gott om jobb! med Håkan Lindell klockan 14.00. Två gånger om året djupdyker han i branscher och yrken och kan berätta om både var jobben finns nu och i framtiden och vad som krävs för att få dem.

Besök Arbetsförmedlingen – vi finns i monter 115. Kom till oss och prata jobb!

11 Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård Specialistutbildad undersköterska inom demensvård

UNIK RESURS AB 94

Upphandlare, Region Östergötland Fastighetsförvaltare, Ramunderstaden Byggprojektledare, Ramunderstaden Projektledare, Unik Resurs Senior mjukvaruutvecklare, Unik Resurs Applikationsingenjör, Unik Resus Utvecklingschef, Vimmerby kommun HR- konsulter, Unik Resurs Kvalitet/ SQL, Unik Resurs Logistiker,Unik Resurs

WORK FOR YOU 112 IT-tekniker Skjutstativförare Truck/Liftmekaniker Teknisk säljare Verkstadsmekaniker Lackerare Innesäljare

ÅTVIDABERGS KOMMUN 110

Mark och exploateringsingenjör Registrator Lärare eller speciallärare

ÖSTSVENSKA YRKESHÖGSKOLAN AB 99 Information om Yrkeshögskoleutbildning YH-utbildning lokförare YH-utbildning specialistundersköterska anestesi- och operationssjukvård


SÄG HE J TILL OS SI MONTE R 109

Smarta möjligheter för alla. Arbetssökande och arbetsgivare. Du som söker jobb i regionen hittar attraktiva jobb tack vara JobbPlus starka närvaro i regionen. JobbPlus sammanför arbetssökande och arbetsgivare på smartare sätt.

5 enkla genvägar till drömjobbet

Hitta ditt drömjobb

REGISTRERA Registrera dig som användare på JobbPlus om du vill ha möjlighet att hitta regionens bästa jobb. BONUS: Har du redan ett användarkonto på någon av tidningarna Corren, NT, Folkbladet eller MVT är du redan inloggad och behöver bara anmäla dig till tjänsten. Supersmidigt!

Du som söker jobb anmäler enkelt dig i JobbPlus. Fyll på din profilsida med så mycket relevant information du kan. Ett uppdaterat CV ökar dina möjligheter att dyka upp när arbetsgivarna söker nya medarbetare Fyll dina kompetenser och få tipsmail direkt från intressanta arbetsgivare. Du kan också göra en bevakningar av dina drömjobb. Hitta din drömkandidat För arbetsgivare som vill nå ut till arbetssökande erbjuder vi helt unika möjligheter att nå ut med annonsering - print och digitalt, social medier, radio, TV och Östgötapendeln. Annonsbokning gör du enkelt samtidigt som du lägger upp din rekryteringsannons. Hitta rätt kandidat via det smarta verktyget för CV-sök. Detta verktyg är en spännande nyhet som vi lanserar inom kort på www.jobb.plus

SÖK JOBB Du hittar alla spännande platsannonser på www.jobb.plus och kan söka dem direkt. Och mycket mer. PRENUMERERA Prenumerera på utannonserade tjänster som passar dig och din profil. Du får alla heta tips direkt till din e-post.

Inkomna ansökningar håller du full koll på genom att använda det smidiga rekryteringsverktyget. JobbPlus ger dig möjlighet att samla din anställningsprocess på ett och samma ställe. Vi ses på Kompetensmässan & Näringslivsmässan!

CV Ett komplett i fyllt CV gör dig fullt sökbar för alla regionens arbetsgivare som letar personal via vårt verktyg. Glöm inte att fylla i dina kompetenser för jobbmatchning och e-posttips om intressanta arbetsgivare.

UPPDATERA Håll din profil uppdaterad så ökar möjligheterna att arbetsgivare hittar just din profil. Lena Åkergren-Ohlsson Affärsområdeschef Östgöta Media Digital: Plats & rekrytering

Lycka till!

Linköpings kompetensmässa  
Linköpings kompetensmässa