Page 1

20 20

Catalogus basisonderwijs


voorwoord

Beste leerkracht beste directie Als uitgeverij geloven wij dat onderwijs ertoe doet. We delen jouw passie en missie om elke leerling zo goed mogelijk te onderwijzen, zodat die zich maximaal kan ontplooien. Een boeiende, maar complexe uitdaging, zowel voor jou als voor ons. Boeiend omdat de leerlingen altijd op de eerste plaats komen en je rekening houdt met hun individuele verschillen. Daarbij komt dat de wereld van vandaag en morgen onzeker, onvoorspelbaar en complex is. Ook het onderwijs voelt daar de impact van. Wij geloven dat een nieuw didactisch model het enige duurzame antwoord is. Daarom ontwikkelden we het Diabolo-concept, dat de grondslag vormt van al onze (nieuwe) methodes. Je leest alles over Diabolo op pagina 6. Ook dit jaar zijn we volop bezig met het uitwerken van nieuw lesmateriaal. Met trots stellen we onze nieuwe methodes aan je voor: Wouw is de nieuwe methode wereldoriĂŤntatie en de opvolger van Mundo. Passepartout is onze nieuwe methode voor Frans. En voor anderstalige kleuters is er nu ook het pakket beeldwoordenboeken van Pimpampoen. Je leest alles over onze nieuwe en vertrouwde methodes voor 2020 in deze catalogus. Achteraan vind je alle bestellijsten per methode. Annelies Deguffroy Uitgever

1


29 Taal & taalinitiatie

Inhoud X 11 21 23 Lager

Kleuter

12

Krullenbol

Pimpampoen

Beestig

17

Confetti

18

Het gat in de haag

19

Iene Miene Mutte

20

Aanvullend materiaal

Luna

32

Mol en beer

35

Matti en Mona

36

Verrekijker Taal

38

Verrekijker Spelling

40

Verrekijkerbieb

41

Koffer van Pistache

42

La Valise de Pistache

WereldoriĂŤntatie

14 16

30

24

Wouw

26

Mundo

27

43 Frans

Via.mundo

28

Aanvullend materiaal

44

Passepartout

46

Beaufort

2

47

Aanvullend materiaal


59 68 49

Lichamelijke opvoeding

Agenda’s

60

69

Hop

62

101 spelen spelen

Wiskunde

51

Komp@s

52

Krak

54

Aanvullend materiaal

63 Muzische Vorming

55 Godsdienst

56

Jezus leeft

70 Naslagwerken

50

Katapult

Agenda’s

64

Muzemundo

66 Andere uitgaven

57

71

Schoolmanagement & coaching

72

Lees leer leef

74 Bestelinfo

75

Leveringsvoorwaarden

76

Aanvullend materiaal

Bestellijsten

67

Manus Topspel


Vraag je ontdekpakket aan Heb je interesse in ĂŠĂŠn van onze methodes en wil je die van dichterbij bekijken? Surf naar www.ontdekpakket.diekeure.be

en vraag een pakket met inzagemateriaal aan. Het ontdekpakket is gratis en hoef je niet terug te sturen.

Educatief adviseurs Je adviseur staat voor je klaar

Offerte of bestellen?

Heb je vragen over onze methodes of over onze digitaal tools? Wil je graag een presentatie over ons lesmateriaal bijwonen? Onze adviseurs komen graag langs om onze methodes voor te stellen op school. Ook via mail of telefonisch kun je met al je vragen bij hen terecht.

Anje Van Biesen Antwerpen (2000-2290, 2500-2990) 0478 80 70 11 anje.vanbiesen@diekeure.be

Linda Van Acker Vlaams-Brabant Brussel 0497 33 07 62 linda.vanacker@diekeure.be

Steve Bogaert West-Vlaanderen 0485 93 19 35 steve.bogaert@diekeure.be

Laurens Diesveld Limburg Antwerpen (2300-2491) 0497 30 98 32 laurens.diesveld@diekeure.be

Klantendienst Bestellingen besteldienst@diekeure.be T 050 47 12 88

4

Onze educatieve adviseurs helpen je graag bij het opmaken van je schoolbestelling. Ze bezorgen je een vrijblijvende offerte aan de meeste gunstige voorwaarden. Bovendien ben je verzekerd van een uitstekende service: jouw educatief adviseur volgt je bestelling op tot de levering en helpt je bij de implementatie van nieuwe methodes.

Hulplijn ICT leraarskamer@diekeure.be boeke@diekeure.be help@kweetet.be

Robberd Vercruysse Oost-Vlaanderen 0478 71 86 61 robberd.vercruysse@diekeure.be


Inspiratie Ben jij steeds op zoek naar inspirerende lesideeĂŤn? Wil je genieten van onze acties, wedstrijden en gratis downloads? Ontvang je alle nieuwtjes over onze uitgaven graag heet van de naald?

- Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief www.nieuwsbrief.diekeure.be

- Volg ons op Facebook of Instagram www.facebook.com/DieKeureEducatief @diekeureeducatief

- Ontdek onze pins op Pinterest www.pinterest.com/diekeure

5


Onze visie

V U C A

Herken je dat gevoel? Dat niets meer is zoals het was? En dat alles in een sneltreinvaart aan het veranderen is? Welkom in de VUCA wereld. Volatile. Wat vroeger in steen gebeiteld stond, kan er nu in één etmaal compleet anders uitzien.

Complex. Informatie kregen we vroeger uit één bron, de dag nadien. Nu is er geen ontkomen aan de constante informatiestroom.

Uncertain. Vroeger waren de seizoenen seizoenen. Nu slaan ze op hol. Zekerheden zijn onzeker geworden.

Ambiguous. Vroeger werd er vaak voorgezegd wat we moesten denken. Nu willen we alles zelf beleven en delen dat veelvoudig.

- Hoe moet het onderwijs hiermee omgaan? - Hoe bereid je leerlingen voor op jobs die nu nog niet bestaan? - Hoe leer je hen over technologieën die we nog moeten bedenken? - Hoe laat je hen al die eigen keuzes bewust maken?

Helaas… op deze uitdagingen bestaan geen simpele antwoorden. Op zulke uitdagingen bestaan alleen uitdagende antwoorden. Gelukkig zijn we niet alleen om die te bedenken. Heel veel mensen denken hierover na, ook in het onderwijs. We haalden inspiratie dichtbij uit onze nieuwe eindtermen en leerplannen en uit Vlaams onderwijsonderzoek. We vonden ook bruikbare ideeën wat verder weg, zoals bij het Center for Curriculum Redesign in de VS.

6


Onze nieuw e materialen gebaseerd op het diab olo-m je volop ontd odel kun ekken in deze catalo og. Je herkent ze aan dit sym bool:

Onze missie Onderwijs doet ertoe We gaan voor onderwijs in evenwicht met - én nieuwe én traditionele kennis - én diep verworven kennis én flexibel inzetbare inzichten - én STEM én humane inhouden - én persoonlijke én sociale doelen - én globale én lokale perspectieven voor de T-shaped-leerling/volwassene

interdisciplinaire vaardigheden en attitudes

leren in de diepte

T-shaped leerling

Onze strategie Het Diabolo-model We ontwikkelden een nieuwe didactisch concept en passen het toe in al onze nieuwe methodes. De Diabolo is voortaan de herkenbare blauwdruk in elk onderdeel van al onze methodes.

®

nieuw!

nieuw!

ONTDEKKEN INTRO

Inspireren, motiveren, verrassen, even uit balans brengen… | Leerling > Leerkracht | Opties, digitaal | Open outcome

ONDERWIJZEN MIDDEN

Instrueren, begrijpen, herhalen, oefenen, differentiëren… | Leerkracht > Leerling | Basisaanbod, print en digitaal | Gesloten outcome > toets

TOEPASSEN OUTRO

Creëren, toepassen, durven, ondernemen, samenwerken, communiceren, (mis)lukken, vieren, trots zijn… | Leerling > Leerkracht | Opties, digitaal | Open outcome


Duurzaamheid De afgelopen jaren zijn we vrij bruusk geconfronteerd met de pijnlijke waarheid: de natuurlijke hulpbronnen en de ecologische draagkracht van onze planeet zijn niet eindeloos. Er wacht ons een immense, globale uitdaging. Bij die Keure zijn we ervan overtuigd dat een deel van de oplossing lokaal begint, elk ‘voor zijn eigen deur’. We nemen die verantwoordelijkheid dan ook op.

Voor de verwarming van de gebouwen recupereren we restwarmte van de restverbrandingsoven van Brugge

Doel: 0% afhankelijk van fossiele brandstoffen tegen eind 2020.

IPA We drukken volledig alcoholvrij

Afvalstromen worden maximaal gerecycleerd

We werken op groene stroom: zonne- en windenergie We kiezen zoveel mogelijk voor FSC-gecertificeerd papier

We kopen duurzame grondstoffen aan bij producenten die ook zelf duurzaam produceren

Voor een uitgever begint duurzaamheid bij een initiële keuze: op papier of digitaal. Met die Keure hoeven wij hierin niet te kiezen vanuit een ecologische insteek. Gelukkig, want we zijn ervan overtuigd dat je hier in de eerste plaats een didactische keuze moet maken: wij geven uit in print, wanneer print het beste rendement geeft. Wij geven digitaal uit wanneer digitaal de betere leerwinst biedt. Dus ja, je leest het goed, wij blijven deels inzetten op leren via print. Dat kunnen wij doen omdat we als uitgever-drukker hiervoor de volledige productieketen sturen. Als resultaat staan we kortbij een zero impact in onze gedrukte uitgaven. Al bij de aankoop van grondstoffen maken we verantwoorde keuzes. Onze uitgaven drukken we bijna uitsluitend op FSCgecertificeerd papier.

Dit betekent dat onze papierleveranciers enkel hout gebruiken uit bossen die hiervoor zijn aangeplant en na oogst opnieuw worden aangelegd. De inkt van de letters die je leest, is vervaardigd op basis van hernieuwbare grondstoffen en vrij van oliën. Onze drukkerij investeert in een zuinig en duurzaam machinepark, drukt zonder alcohol en focust op minimaal papierverlies. Afvalstromen worden beperkt en gerecycleerd. Voor onze energie zijn we tegen eind 2020 volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Onze groene stroom wordt opgewekt door zonneen windenergie. De restwarmte van de Brugse verbrandingsoven verwarmt onze gebouwen. Dat maakt een keuze voor onze leermiddelen meteen ook een keuze voor duurzaamheid.


Meer dan uitgeven Wij vinden het een grote meerwaarde te kunnen meewerken aan projecten die het verschil maken voor leerkracht en leerling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe en efficiĂŤnte methodieken en middelen. Maar voor ons gaat het nog iets verder. De grens tussen kwaliteitsvol onderwijzen en toekomstgericht opvoeden vervaagt. De rol van de school wordt daarin

De Sleutel: organisatie die zich richt tot schoolgaande jongeren met drugproblemen en risicogroepen

Whizzkids: een ICT-wedstrijd voor leerlingen in de 3e graad van het basisonderwijs

De Kangoeroewedstrijd: een wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd

Saved by the bell: deze actie, georganiseerd door Studio Globo, roept scholen op om op de Internationale Dag van de Leerkracht de schoolbel eens extra te laten luiden omdat elk kind, elke jongere recht heeft op goed onderwijs

Fonds Dieter: steunfonds voor kansandere jongeren die het moeilijk hebben om na de middelbare school verdere studies aan te vatten en/of af te werken

9

steeds belangrijker en de verantwoordelijkheid voor wie daar professioneel mee bezig is, alsmaar breder. Ook hierin willen wij, binnen onze mogelijkheden, een heel eind met jullie meegaan. Daarom plaatsen we graag de initiatieven en organisaties die dit jaar op onze steun kunnen rekenen in de kijker.

Info-Bas: informatieblad van het VIRBO voor directies basisonderwijs van het GO! onderwijs.

Advisie: tijdschrift van het VLVO (Vereniging Leidinggevenden Vlaams Onderwijs)

ADIBib maakt leer- en werkboeken van het onderwijs digitaal beschikbaar voor leerlingen met beperkingen in de schriftelijke communicatie

Fons staat voor Fris Onderwijs NederlandS. Dit tijdschrift wil een bron van inspiratie zijn voor leerkrachten.


Digitaal aanbod L

De ERAARSK@MER

De Leraarskamer

De Leraarskamer is de gratis portaalsite bij onze methodes voor het basisonderwijs. Onmisbaar voor elke leerkracht die met methodes van die Keure werkt. Je vindt hier … • Gratis downloads bij je methodes: oplossingen, handleidingen, powerpoints, toetsen, actualessen, doelenplanner … • Nieuws, weetjes en tips & tricks • Je boek-e’s (na aankoop) De Leraarskamer is enkel toegankelijk voor leerkrachten die met de methodes van die Keure werken. Inloggen kan met de schoolcode die je ontvangt bij aankoop van de lesmethode. Heb je geen toegangscode ontvangen? Mail naar leraarskamer@ diekeure.be. Surf naar www.deleraarskamer.be.

10

Boek-e

Boek-e is het digitale bordboek van die Keure. Boek-e is zoveel meer dan een digitale versie van je papieren boek. De bordboeken zijn gemakkelijk te projecteren, beschikken over heel wat handige tools en versterken het lesgeven op een interactieve en gedifferentieerde manier. De bordboeken zijn, na aankoop, online toegankelijk via De Leraarskamer. Meer info en een handleiding vind je op www.boeke.diekeure.be.

Kweetet

Kweetet is het online oefenplatform op maat van leerlingen uit het lager onderwijs, met een schat aan oefeningen om de leerstof uit de klas in te oefenen en te herhalen, gekoppeld aan een superleuke game. Leerrijk en vooral motiverend, en dat allemaal in een veilige, afgesloten internetomgeving. Als leerkracht zet je eenvoudig taken klaar en differentieer je gemakkelijk en discreet. Je selecteert zelf inoefening- of uitbreidingsoefeningen op klas-, groep- of leerlingniveau. De automatisch verbeterde taken en overzichtelijke rapporten leveren je heel wat tijdswinst op. Ontdek er alles over op www.kweetet.be.


Kleuter

11 KLEUTER


12 KLEUTER


Krullenbol is een methode voorbereidend schrijven die de leerkracht bewustmaakt van het ontwikkelingsproces dat een kleuter doorloopt om tot schrijven te komen. Schrijfritmiek vormt de rode draad doorheen de methode.

LEERGEBIED

Voorbereidend schrijven DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

-

Beweegkaarten Vraag en antwoord Activiteitenboek Kopieermap (3e kleuter) Set klassikaal materiaal Muziek

EEN KIJK IN DE METHODE

www.krullenbol.diekeure.be BESTELINFO

p. 91

13 KLEUTER

Speels, muzisch en doordacht op weg naar schrijven Schrijven is een complexe bezigheid: een kind moet heel wat vaardigheden beheersen om tot schrijven te komen. Net als bij een boom is het belangrijk dat de wortels, de fundamenten, stevig verankerd zijn. En net omdat stevige wortels zo belangrijk zijn, werken we al aan voorbereidend schrijven vanaf de 1e kleuterklas. Krullenbol is veel meer dan wat krullen maken op een oefenblaadje. Krullenbol is plezier beleven, bewegen, ritmegevoel ontwikkelen, visuele vaardigheden trainen, handvaardigheid stimuleren, ruimtelijke begrippen hanteren ... Alle vaardigheden die bij het schrijven betrokken zijn, worden zorgvuldig uitgewerkt in tal van spelvormen. Alle activiteiten zijn in de praktijk afgetoetst.

Krullenbol is geen strakke methode die je van begin tot einde moet volgen. Je maakt een keuze uit een brede waaier activiteiten, naargelang de doelen die je wilt oefenen. Er is veel ruimte voor differentiatie en we voorzien heel wat instrumenten om de kinderen individueel te begeleiden. De rode draad doorheen Krullenbol is ritmiek: muziek, ritme, klank, beweging ‌ Kinderen leren door muziek de samenhang voelen tussen lichamelijke bewegingen en bewegingsuitdrukkingen op papier. Muziek stimuleert kinderen om oefeningen en bewegingen te herhalen en de vaardigheden te automatiseren.


14 KLEUTER


Pimpampoen is een pakket beeldwoordenboekjes om actief woordenschat te leren aan anderstalige kleuters. De boekjes zijn bedoeld om thuis in te zetten als voorleesmoment tussen ouder en kleuter. Door herhaaldelijk uit Pimpampoen voor te lezen, verwerven de kleuters de woordenschat.

LEERGEBIED

Taalinitiatie DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

- 2 sets van 8 boekjes - Digitale tool EEN KIJK IN DE METHODE

www.pimpampoen.diekeure.be BESTELINFO

p. 100

15 KLEUTER

Actief woordenschat leren aan anderstalige kleuters Het verwerven van een uitgebreide Nederlandse woordenschat in de kleuterperiode is essentieel voor anderstalige nieuwkomers. Pimpampoen is een instrument om Nederlands niet alleen in de klas, maar ook thuis te oefenen. Het bestaat uit een pakket beeldwoordenboekjes die de kleuters mee naar huis nemen. De boekjes hebben een handig vierkant formaat (20 cm op 20 cm) en zijn geniet. Zo passen ze goed op de schoot van de kleuters. Ze zijn opgedeeld in twee sets van 8 boekjes. De eerste set bevat de basiswoordenschat, de tweede set de uitbreiding.

lezen, verwerven de kleuters de woordenschat. Voorlezen is ook een manier om de ouders op een spontane manier bij het schoolgebeuren te betrekken.

Het is de bedoeling dat de kinderen het boek samen met hun ouders lezen. Door de boekjes herhaaldelijk voor te

Voor de leerkracht is er een digitale tool met spelvormen om de woordenschat in de klas op speelse wijze in te oefenen.

De woorden in Pimpampoen komen uit de school- en leefomgeving van de kleuter. De woordenlijsten zijn gebaseerd op de Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters (BAK). De lijst is een instrument om taalachterstanden bij kinderen met een niet-Nederlandstalige achtergrond weg te werken en bestaat uit basis- en uitbreidingswoorden die een kind op de leeftijd van 5 tot 6 jaar moet kennen.


Beestig is de verzamelnaam voor een reeks spellen die doelgericht schoolvoorwaarden oefenen. Beestig is leuk, doordacht en eenvoudig te spelen. De reeks werd gemaakt en getest door kleuteronderwijzers.

LEERGEBIED

Schoolvoorwaarden oefenen

Beestig goed voorbereid

DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

- Taalbeestje - Rekenbeestje - Schrijfbeestje MEER INFO

www.beestig.diekeure.be BESTELINFO

p. 79

De speeldozen van Beestig verzamelen heel wat leuke tafelspelen die doelgericht de schoolvoorwaarden oefenen. Het materiaal is opgedeeld in drie reeksen. Taalbeestje focust op taalontwikkeling, Rekenbeestje op voorbereidend rekenen en Schrijfbeestje op fijne motoriek en voorbereidend schrijven. Kleuters oefenen met Taalbeestje 1 hun taalvaardigheden: rijmen, samengestelde woorden maken, woorden met dezelfde begin- of eindletter zoeken, woorden in woordstukken splitsen ... Taalbeestje 2 focust op letterherkenning. Spelenderwijs leren kleuters de kleine visuele verschillen tussen letters opmerken. Dit is een voorwaarde om te leren lezen. Rekenbeestje 1 leert het getalbegrip tot 3 of 6, ruimtelijk inzicht en de begrippen boven, onder, links en rechts. Kinderen

16 KLEUTER

doen dit door groenten te planten met Knabbel. In Rekenbeestje 2 maken de kleuters kennis met de kleurige vissen in de vijver. Zo oefenen ze kleuren, begrippen, patronen en visuele discriminatie. In Rekenbeestje 3 gaan de kinderen samen met Pluim op zoek naar nootjes in het bos. Ze oefenen de begrippen veel, weinig, meer, minder, evenveel, één meer, één minder, twee meer en twee minder bij het vergelijken van hoeveelheden. Schrijfbeestje 1 focust op de fijne motoriek van kinderen en bereidt hen voor op het leren schrijven in het eerste leerjaar. De kinderen helpen de schrijfmonsters bij de voorbereiding van een groot feest. Ze versieren de schrijfmonsters en hun planeten met kleine vormen en voorbereidende schrijfpatronen.


Confetti is een totaalpakket van concreet uitgewerkte ideeën waar een kleuteronderwijzer jaar na jaar uit put. Wiskunde, taal, lichamelijke opvoeding, wereldoriëntatie en muzikale vorming: alle leergebieden komen in Confetti aan bod.

LEERGEBIED

Totaalmethode

Boordevol ideeën

DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

-

Activiteitenmap Praatplaten Pictodoos Cd-rom Liedjes-cd Scheurblok Stempeldoos

EEN KIJK IN DE METHODE

www.confetti.diekeure.be BESTELINFO

p. 79

Confetti is een totaalmethode voor kleuteronderwijzers die op zoek zijn naar concreet uitgewerkte ideeën en kleutervriendelijke materialen. Confetti vertrekt vanuit de belangstellingscentra (BC). Sommige BC’s zijn verbonden met de jaarkring, maar je vindt ook minder klassieke BC’s. Voor de 2e en de 3e kleuterklas zijn er telkens vijftien uitgewerkte BC’s. Voor de 1e kleuterklas is het weinig zinvol om met langdurige thema’s te werken, dus voorzien we meer maar beperktere thema’s: veertig ‘mini-BC’s’ met telkens een tiental activiteiten, gelinkt aan de verschillende ontwikkelingsgebieden. Elk BC is uitgewerkt volgens een vaste structuur. Daarbij is het BC-plan het belangrijkste schema. Het BC-plan garandeert een mooie, verantwoorde spreiding en geeft je een helder overzicht van welke activiteit je in welk ontwikkelingsveld kunt situeren.

17 KLEUTER

Per BC vind je 16 volledig uitgeschreven activiteiten, gespreid over de verschillende ontwikkelingsgebieden. Daarnaast krijg je in ieder BC tientallen alternatieve activiteiten die duidelijk maar minder uitvoerig zijn beschreven. In ieder BC vind je ook een rubriek ‘In de kijker’. Daarin belichten we een aspect van de kleuterdidactiek. We geven je wat meer achtergrond en bijkomende tips over een bepaald onderwerp, zoals begripsvorming of de verkleedhoek. 


Het gat in de haag bevat per kleuterklas tien verhalen en meer dan 100 oefeningen om de sociale vaardigheden van kleuters te trainen. De hoofdrol is weggelegd voor 8 kleurrijke groenten met elk hun eigen karakter. Dit lesmateriaal werd ontwikkeld door De Sleutel i.s.m. die Keure.

gat haag Het in de

VAKGEBIED

Sociale vaardigheden DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

- Verhalen- en activiteitenboek - Posters - Poppen EEN KIJK IN DE METHODE

www.hetgatindehaag.be BESTELINFO

p. 80

Sociale vaardigheden bij kleuters Tijdens de kleutertijd maken kinderen een grote evolutie door. De basis van onze persoonlijke en sociale vaardigheden wordt hier gelegd. Een kleuter die in de eerste kleuterklas nog vooral op zichzelf is gericht, evolueert tot een kind dat samen speelt, rekening houdt met de ander en verwoordt wat hij of zij voelt. Het materiaal van Het gat in de haag bevat per kleuterklas tien verhalen en meer dan 100 oefeningen die je helpen om de sociale vaardigheden van je kleuters te trainen. De aanpak integreert ook de inzichten van meervoudige intelligentie. De drie grote verhalen- en activiteitenboeken volgen eenzelfde concept. Op de voorzijde van een blad heb je de klassikale vertelprent. Aan de achterzijde vind je alle info die je als leerkracht nodig hebt om de verhalen te vertellen en ze te integreren

18 KLEUTER

in je klaspraktijk. Zo koppel je de verhalen makkelijk aan je lopende belangstellingscentrum en wordt de leerlijn sociale vaardigheden een systematisch onderdeel van je aanbod in je kleuterklas. Met de posters breng je je klas helemaal in de juiste sfeer. De poppen kun je bestellen via www.baert.com. Er is een afzonderlijke set voor het 1e kleuter en aanvulsets voor het 2e en 3e kleuter. Wil je meer halen uit Het gat in de haag? De Sleutel voorziet vormingen met het materiaal. Meer info via Yannick Weyts van De Sleutel: 09 231 57 48 of preventie@desleutel.be. 


Iene Miene Mutte is een taalontwikkelingspakket voor het kleuteronderwijs. Deze methode creëert taalkansen zowel in specifieke taalactiviteiten als geïntegreerd in het dagelijkse aanbod.

LEERGEBIED

Taalinitiatie DOELGROEP

1e t.e.m. 3e kleuter LESMATERIAAL

-

Activiteitenmap Fotokaarten en praatplaten Dvd Cd

EEN KIJK IN DE METHODE

www.imm.diekeure.be BESTELINFO

p. 80

Focus op taal binnen een totaalaanbod Iene Miene Mutte focust sterk op taal. Het concept is eenvoudig: per kleuterleeftijd (peuterklas + K1, K2, K3) bieden we vier uitgewerkte BC’s of thema’s aan. Daarin vind je leuke activiteiten voor alle ontwikkelingsgebieden. De activiteiten zijn telkens zo uitgewerkt dat de activering van de taal van de kleuter daarin het belangrijkste doel is. Dat is vanzelfsprekend zo in de taalactiviteiten, maar ook in alle andere activiteiten (de muzische vorming, de motorische ontwikkeling en de andere gebieden van de denkontwikkeling). Iene Miene Mutte reikt ideeën aan om de hele dag door kleuters tot een grotere taalvaardigheid te brengen. Zo moet taal niet alleen in specifieke taalactiviteiten vervat zijn,

19 KLEUTER

maar ook in alle opdrachten die de kleuters krijgen, zowel bij het schilderen en kleien als bij het opruimen van het materiaal. Het komt er telkens op aan om op een spontane en natuurlijke manier de dingen te verwoorden in een voor de kleuters begrijpelijke taal. Het vertrouwde met nieuwe taalelementen verbinden, is veelal het meest succesvol. Elk Iene Miene Mutte-pakket bestaat uit een activiteitenmap, bijlages, (foto)kaarten, praatplaten, een liedjes- of audio-cd en een filmpjes-dvd, verzameld in een stevige box. De activiteitenmap is ingedeeld in 4 BC’s, die op hun beurt bestaan uit genummerde activiteitenfiches. De fiches zijn zo uitgewerkt dat je de activiteit kunt aanpassen naargelang het niveau van je kleuters.


Aanvullend materiaal

voor kleuters Start en stop 444 tussendoortjes

Dit boek zit boordevol ideetjes om je klas tot rust te laten komen of, omgekeerd, om de activiteit in je klas aan te wakkeren. De tussendoortjes vragen weinig voorbereiding, materiaal of uitleg. Je kunt meteen aan de slag.

Bidden met kleuters … het hele jaar door

In dit schitterende, stevige boek vind je 61 gebedjes voor kinderen van 4 tot 5 jaar. Bidden met kleuters volgt het kerkelijk jaar. Ook andere onderwerpen, die aansluiten bij de leefwereld van de kleuters, komen aan bod: ruzie, oma en opa, spelen … Bidden met kleuters is een schootboek: je vouwt het open en zet het rechtop op je schoot. Jij ziet het gebed terwijl de kleuters op hetzelfde moment de ondersteunende illustraties zien. Het boek biedt ook tips om de kleuters actief te betrekken bij het gebed.

De beste maatjes Muziekdidactiek voor de kleuterklas

De beste maatjes is een didactische methode gericht op de muzikale omgangsvormen die in de kleuterklas aan bod komen. Het boek is geïllustreerd met voorbeelden die meteen in de klaspraktijk bruikbaar zijn. Het telt 32 nieuwe, eigentijdse liedjes voor de kleuterklas. Bij deze liedjes hoort een vocale en een instrumentale versie. Verder vind je er heel wat muzikale tussendoortjes, enkele voorbeelden van een muziekhoek en veel concreet praktijkmateriaal voor in de klas.

Zet je EF-bril op

Stimuleer de executieve functies van jouw kleuters Executieve functies zijn cognitieve vaardigheden die doelgerichte gedachten, acties en gevoelens mogelijk maken. Deze functies zijn van groot belang voor huidige en toekomstige schoolprestaties. Zet je EF-bril op is een inspiratiebundel om cognitieve vaardigheden te ondersteunen bij kleuters met als doel gelijke kansen te geven voor elk kind.

BESTELINFO

p. 77

20 KLEUTER


Lager

21 LAGER


Oefeningen voor - Luna -Verrekijker Spelling - Katapult

Oefeningengenerator Op Kweetet zet je snel en eenvoudig oefeningen klaar, digitaal én op papier, dankzij de Oefeningengenerator.

22

Op basis van de inhoud en de doelen selecteer je een aanbod op maat van één of meerdere leerlingen, om in te zetten na een toets of als extra inoefening.

Meer info of bestellen

Surf naar w

?

ww.kweete

t.be


Wereldoriëntatie 23 WERELDORIËNTATIE


24 WERELDORIËNTATIE


Wouw is de nieuwe methode wereldoriëntatie van die Keure en is de opvolger van Mundo. De wouw is een levendige, alerte roofvogel die steeds het overzicht bewaart. Hij getuigt van kennis en kunde, durf en doorzetting. Die vaardigheden verwachten we ook van onze leerlingen. Wouw helpt hen hierin te groeien.

LEERGEBIED

Wereldoriëntatie DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar PLANNING

De volledige methode verschijnt zomer ‘20 LESMATERIAAL

-

Werkboeken Handleiding Bijlagen Digitale tools

EEN KIJK IN DE METHODE

www.wouw.diekeure.be BESTELINFO

p. 109

25 WERELDORIËNTATIE

Je antwoord op een nieuwe wereld Wouw wil je leerlingen voorbereiden op de wereld van morgen. De unieke opbouw, gebaseerd op het Diabolomodel van die Keure, neemt de leerlingen mee in een verhaal van ontdekken, onderwijzen en toepassen. Zo breng je hen niet alleen diepe en relevante kennis bij, maar ook efficiënte skills en bovenal de mindset om zich aan te passen en altijd bij te leren. Wouw biedt per leerjaar 9 thematische werkboekjes die telkens op dezelfde manier zijn opgebouwd. Elk thema start met een Wouw-moment, een activiteit die verwondering en interesse opwekt en voorkennis activeert. De leerkracht ondersteunt waar nodig. Daarna volgen de Wouw-lessen. In deze fase werken we op een gestructureerde manier aan de leerplandoelen om te eindigen met een toetsmoment. Tot slot is er de Wouw-actie. In deze transferfase passen de leerlingen de kennis, inzichten en vaardigheden uit het thema toe in een andere context. Ze nemen initiatief, gaan samen actief en creatief aan de slag en komen tot een product waar ze trots op zijn.

Wouw zet in op actieve en gevarieerde lessen en integreert verschillende didactische werkvormen zoals flipping the classroom, observaties, onderzoeken en experimenten. We voorzien verschillende krachtige digitale tools, zowel voor leerling als leerkracht: miniwebsites, Kahoot, een dynamische tijdslijn, audioen videomateriaal … Voor de leerkracht is er een duidelijke handleiding per thema die zowel digitaal als op papier beschikbaar is. De leerkracht kan de thema’s flexibel inzetten op maat van de klas, school en omgeving. Elk thema werkt vanuit een geclusterde set doelen. Naast de traditionele doelen uit de leerlijn wereldoriëntatie maakt Wouw ook tijd voor specifieke educaties zoals duurzaamheid en mediawijsheid. De sterke leerlijn leren leren en evaluatie uit Mundo blijft behouden.


Mundo is een methode wereldoriëntatie die maximale flexibiliteit en doelentransparantie biedt. De methode is thematisch opgebouwd, besteedt veel aandacht aan leren leren en beschikt over een uitgebreid IT-aanbod.

LEERGEBIED

Wereldoriëntatie

Je venster op de wereld

DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

-

Werkkaternen Documap Bronnenboek (2e en 3e graad) Kopieermap (2e en 3e graad) Boxen specifieke educatie Boek-e Handleiding en ZILL-gids Leerlingensite Actuadossiers Kweetet

EEN KIJK IN DE METHODE

www.mundo.diekeure.be BESTELINFO

p. 97

Mundo is een flexibele methode, opgebouwd uit drie lagen. Met laag 1 bereik je de ‘moet-doelen’: alles wat je leerlingen moeten kennen en begrijpen in het leergebied wereldoriëntatie. In laag 2 en 3 werk je rond ‘mag-doelen’. Dit materiaal is aanvullend om naar eigen keuze specifieke doelen en educaties vorm te geven. Je kiest uit het aanbod wat je wilt geven en wat je liever zelf invult.

Mundo voorziet gratis dossiers rond speciale gebeurtenissen. We spelen hiermee snel in op de actualiteit en laten je leerlingen dieper ingaan op actuele thema’s. Er zijn bijvoorbeeld dossiers rond de vluchtelingenproblematiek, klimaatopwarming, de Europese Unie … Alle dossierbundels download je gratis op De Leraarskamer en zijn geschikt voor het 4e tot het 6e leerjaar.

Door een uitgebreide concordantie en de doelenplanner hou je zicht op welke leerplandoelen al aan bod kwamen. Niet alleen op klasniveau, maar ook op schoolniveau krijg je een volledig overzicht.

Wouw, onze nieuwe methode wereldoriëntatie, is de opvolger van Mundo. Ontdek alles over Wouw op pagina 24.

De Mundo-leerlingensite (www.educatief. diekeure.be/ mundoleerling) garandeert je dat je de IT-eindtermen nastreeft. ‘Papieren’ lessen vervang je door een webquest, toetsen oefenen je leerlingen online, specifieke ICTvaardigheden worden in online lessen aangeleerd ... Daarnaast is er een uitgebreid oefeningenaanbod op Kweetet.

26 WERELDORIËNTATIE


Via.mundo is een volledig, haalbaar en gebruiksvriendelijk pakket voor verkeersen mobiliteitseducatie, bruikbaar naast elke methode WO.

LEERGEBIED

Verkeersopvoeding

Wijzer in het verkeer

DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

-

Werkboek Handleiding en ZILL-gids Set klassikale posters Boek-e Kweetet

EEN KIJK IN DE METHODE

www.viamundo.diekeure.be BESTELINFO

p. 108

27 WERELDORIËNTATIE

Voor elk leerjaar zijn er 15 stappen uitgewerkt volgens een vaste structuur. We starten met een opsomming van de doelen in de handleiding (met concordantie eindtermen en diverse leerplannen). De rubriek ‘Wat denk jij’ peilt naar achtergrondkennis en ervaring van de leerlingen. Daarna volgt een debat of groepswerk en een doe-opdracht waarbij de leerlingen de afspraken uit het debat toepassen of anderen oberserven in de concrete verkeerspraktijk. We sluiten af met een korte spelopdracht.

Voor de leerlingen voorziet Via.mundo een mooi geïllustreerd werkboek. Alle werkboeken zijn aangepast aan de nieuwe verkeerswetgeving van 2019. Voor de leerkracht is er een duidelijke handleiding. Per leerjaar bieden we een 15-tal klassikale posters aan, die de belangrijkste afspraken nog eens in de verf zetten. De boek-e’s zijn uitgebreid met een verkeersbordentool. Die bevat een afbeelding en een verklaring van alle verkeersborden. Daarbij vind je een duidelijke schets van de situatie waarin het verkeersbord voorkomt. Daarnaast voorzien we een overzichtsposter van alle verkeersborden per leerjaar.


Aanvullend materiaal

wereldoriëntatie Eeuw- en tijdsbanden

De eeuw- en tijdsbanden zijn in full color geprint op vinyl: een gebruiksvriendelijk, licht, buigzaam materiaal dat toelaat om de eeuw- en tijdsbanden vlot op te hangen en aan te passen aan de situatie in je klas. Er is een versie conform het leerplan van OVSG en GO! en een versie conform het ZILLleerplanconcept. Dit aanbod is bruikbaar naast elke methode WO.

Het verhaal van ‘De Groote Oorlog’

Dit info- en werkboekje voor het 4e, 5e en 6e leerjaar blikt terug op de periode 1914-1918. Hoe begon de oorlog? Hoe raakte België betrokken? Hoe brachten kinderen de oorlogsjaren door?

Hoe was je dag?

In ‘Hoe was je dag?’ volgen we gedurende een dag vijf gezinnen doorheen de vijf historische periodes. In dit rijk geïllustreerde kijk - en leesboek zien en lezen we hoe kinderen hun dag doorbrengen. Waarmee spelen ze? Hoe wonen ze? Welke kleren trekken ze aan? Wat schaft de pot? Wat doen hun ouders? Of ... hoe gaan ze naar het toilet? Als leerkracht kun je dit boek gebruiken om je lessen te verrijken. In de klasbieb wordt het gegarandeerd een van de toppers.

Wandkaartenservice

De kaarten uit de atlas zijn verkrijgbaar als wandkaarten. We printen de kaarten in drie standaardformaten op stevige kunststof en voorzien ze van een degelijk ophangsysteem.

28 WERELDORIËNTATIE

Mijn en jouw wereld in kaart

Deze handige en gebruiksvriendelijke jeugdatlas is een handig hulpmiddel tijdens de lessen ruimtelijke oriëntatie en kaartvaardigheid. De kaarten zijn duidelijk leesbaar en niet overladen met informatie. Het register is kindvriendelijk met een aangepaste kleurensymboliek. Er zijn kaarten van België, Europa en de wereld buiten Europa, steeds aangevuld met de laatste cijfergegevens en statistieken.

Ik zie me graag

Met deze uitgave maak je relationele opvoeding bespreekbaar in de klas. Het boekje is opgebouwd uit zes grote delen: zelfkennis en zelfwaardering, veranderingen tijdens de puberteit, verliefdheid, seks, zwangerschap en geboorte. Ook thema’s als voorbehoedsmiddelen, SOA’s , homoseksualiteit en (online) misbruik komen aan bod.

Hoe komt dat toch?

In dit doe-boek vind je 150 proefjes geschikt voor leerlingen van de lagere school. Bij elke proef wordt uitgelegd wat je ziet, ervaart, hoort, opmerkt of voelt. Links staan de tekeningen die de proef illustreren, rechts vind je een woordje uitleg.

BESTELINFO

p. 77


Taal & taalinitiatie 29 TAAL & TAALINITIATIE


30 TAAL & TAALINITIATIE


Luna is een nieuwe schriftmethode voor het eerste tot het derde leerjaar. Luna is een flinke, koene ruimtevaarder die je leerlingen leert schrijven aan de hand van een unieke didactiek. Luna is bruikbaar naast elke taalmethode.

LEERGEBIED

Schrift

Schrijven is bewegen

DOELGROEP

1e t.e.m. 3e leerjaar PLANNING

Beschikbaar LESMATERIAAL

-

Werkboeken (links en rechts) Posters Handleiding Boek-e Oefeningengenerator Schrijfapp

EEN KIJK IN DE METHODE

www.luna.diekeure.be BESTELINFO

p. 93

31 TAAL & TAALINITIATIE

Om mee te kunnen met Luna moet je goed in je vel zitten, fit zijn en goed bewegen. Je moet flink rechtop kunnen zitten om in haar ruimtetuig te passen. Je kunt ook fijn met je handen en vingers werken. Een ruimtevaarder zoals Luna is superhandig! Je bent klaar om mee op ruimtereis te gaan met Luna als je de stukjes uit haar naam kunt tekenen: de lus van , het boogje van , het boogje van en het eitje van . Hoe Luna werkt? Denk aan een sterrenbeeld. Wanneer je bepaalde sterren met één lijn verbindt, krijg je een beeld. Zo is het ook met schrijven. Het geheel van de punten waar je start, draait en stopt, bepaalt het letter- of woordbeeld: het modelschema. Als schrijven zo werkt, moeten we oefenen op dat modelschema met die start-, draai- en stoppunten. Eens het modelschema mentaal verankerd is, oefenen de beginnende schrijvertjes de schrijfbewegingen in variërende groottes en in verschillende combinaties. We trainen op ritme, souplesse en tempo. Dat is het doel van Luna: een verbonden, leesbaar handschrift dat kinderen hun leven lang vlot gebruiken.

Luna gebruikt een eenvoudige, hellende, kleine letter, met aanloop waar dat motorisch zinvol is. De verticale elementen, zoals lussen en halen, zijn anderhalf maal hoger dan de kleine basisvormen. Die lange letters zijn immers zeer belangrijk voor de leesbaarheid. Luna kiest bij de hoofdletters voor pure eenvoud en leesbaarheid. De hoofdletters verschillen nauwelijks nog van de leesletter. De krullen zijn geschrapt. We staan hier bewust penopheffing toe. Luna heeft vanzelfsprekend ook linkshellende kleine en hoofdletters voor de linksschrijvers. In het eerste jaar kies je tussen het lees- en speltraject en het schrijftraject. Het grote verschil tussen beide trajecten is de volgorde. Het lees- en speltraject leert letters schrijven in de volgorde van mol en beer (i, k, m, o, l, b …). Het schrijftraject besteedt eerst meer aandacht aan de schrijfpatronen en oefent daarna pas de letters, gegroepeerd volgens patroon. Dit traject is vlot bruikbaar bij andere methodes en is ideaal voor leerlingen die motorisch nog meer moeite hebben.


32 TAAL & TAALINITIATIE


Leren lezen in het 1e leerjaar? Dat kan met onze methode mol en beer. Mol en beer zijn de steracteurs in onze aanvankelijke leesmethode. Op een vlugge, efficiënte maar vooral leuke manier leren zij de eersteklassertjes lezen en schrijven.

LEERGEBIED

Aanvankelijk lezen DOELGROEP

1e leerjaar LESMATERIAAL

Basismateriaal - 6 leesboeken - 6 werkboeken - 2 werkboeken spelling Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Kopieermap - Bijlagen - Boek-e - Het dorp van mol en beer - Structureerstroken - Wandplaten en woordkaarten - Praatplaten - Klassikale letterdoos - Letterlijn - Handpoppen - Beloningsstempels Differentiatiemateriaal - Scheurblok - NT2-pakket - Lopertjes - Stappertjes - Ik spel al - Ik lees al - Kweetet EEN KIJK IN DE METHODE

Leren lezen met mol en beer is leuk Mol en beer laat leerlingen meteen lezen dankzij de directe systeemmethode. We werken met een beperkt aantal steunwoorden waarin zoveel mogelijk letters losgekoppeld worden en waarmee onmiddellijk nieuwe woorden worden gebouwd. Woordenschat komt prominent aan bod in de les en de tekst staat centraal. Zo sluit mol en beer perfect aan bij onze taalmethode Verrekijker. Mol en beer leert je leerlingen veel meer dan alleen lezen. De methode besteedt ook aandacht aan domeinen zoals spelling, taalbeschouwing, spreken en luisteren en schrift. De methode is opgedeeld in 12 thema’s. Het eerste semester zetten we sterk in op technisch lezen. De andere taaldomeinen komen uitgebreider aan bod in het tweede deel van het schooljaar.

Met een ruim aanbod leermiddelen voor differentiatie, remediëring en werkvormen als hoeken- en contractwerk, heeft mol en beer aandacht voor alle leerlingen. In de handleiding geven we tips waar en wanneer je het differentiatiemateriaal kunt inzetten. Voor leesbegaafde leerlingen is er ‘Ik lees al’. De leerlingen gaan zelfstandig aan de slag met leesen werkboeken op hun maat. Ook digitaal heeft mol en beer heel wat te bieden. Het dorp van mol en beer is een krachtige digitale tool die dynamische en interactieve oefeningen aanbiedt om de lesinhoud van de verschillende taaldomeinen klassikaal in te oefenen. Op het online oefenplatform Kweetet oefenen leerlingen individueel. Mol en beer werd vorig jaar volledig herwerkt. De bestelgegevens van de oude versies vind je op pagina 96.

www.molenbeer.diekeure.be BESTELINFO

p. 94

33 TAAL & TAALINITIATIE


Extra’s voor thuis of in de klas mol en beer

mol en beer

Samenleesboek 2

De samenleesboeken van mol en beer

Heidi Walleghem

Na zes weken leesonderwijs kan een kind zelf in dit boek lezen. Eerst gezellig samen met de juf of meester, mama, papa, oma, opa, grote broer of zus. Heeft het kind het lezen onder de knie? Dan kan het helemaal zelf nog eens van de twaalf grappige en spannende avonturen van mol en beer genieten.

Heidi Walleghem Daniëlle Roothooft

Mol en beer in letterpretland

Met het bordspel ‘mol en beer in letterpretland’ gaat je leerling op stap door het pretpark met zijn vrienden mol en beer. Hij verzamelt letters om woorden te bouwen, nieuwe woorden te lezen en zo gouden punten te verzamelen. Degene die de meeste gouden punten heeft, wint!

22/03/18 15:32

Ik lees meer met mol en beer

Deze boekjes met telkens 5 verhaaltjes kun je gebruiken als extra materiaal, ook voor thuis. In totaal zijn er drie boekjes, ook verkrijgbaar als set.

‘Lezen maar!’ is een pakket van 15 eenvoudige, heerlijke verhaaltjes voor beginnende lezers. De boekjes zijn stuk voor stuk prachtig geïllustreerd en zijn zowel apart als in set verkrijgbaar.

De krant van mol en beer

Lezen maar apps

De krantjes bestaan telkens uit acht superleuke bladzijden vol schrijf- en leesactiviteiten: een grappig stripverhaal met mol en beer, schrijf- en leesoefeningen om de letters en woorden op een speelse manier in te oefenen, leuke spelletjes en een kleurplaat van mol en beer.

De stripverhalen van mol en beer

In elke strip vind je zeven korte, grappige verhaaltjes van mol en beer. De leerling leest ze helemaal zelf na amper vijf maanden leesonderricht.

34 TAAL & TAALINITIATIE

Lezen maar!

Zes boekjes uit de ‘Lezen maar!’reeks werden gedigitaliseerd en verschenen als app voor tablet. In deze vrolijke gratis apps nemen we de beginnende lezers stapsgewijs mee op leesavontuur met behulp van de karaoke voorleesfuncties en diverse oefeningen. Download de apps gratis op Google Play of in de App Store.

BESTELINFO

p. 95


Matti en Mona is een multimediaal pakket om anderstalige kinderen op een efficiĂŤnte manier de eerste stappen te laten zetten in het Nederlands.

Matti en LEERGEBIED

Taalinitiatie DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

-

Handleiding Cd-rom Verhaalplaten Woordkaarten

EEN KIJK IN DE METHODE

www.mattienmona.diekeure.be BESTELINFO

p. 94

35 TAAL & TAALINITIATIE

Eerste hulp bij taalonderwijs aan anderstalige nieuwkomers Matti en Mona bestaat uit twee boxen. De taal die Matti en Mona 1 aanbrengt en oefent, is de basis die een kind nodig heeft om te kunnen deelnemen aan het klasen schoolleven. Matti en Mona 2 focust op woordenschat uit de leefwereld van de kinderen. Matti neemt de kern voor zijn rekening, Mona staat in voor de uitbreiding. Je bepaalt als leerkracht of begeleider zelf op welk moment je welk thema inzet. Op die manier kun je aansluiten bij de andere lessen.

Dit materiaal is in de eerste plaats ontwikkeld voor de onthaalklas, maar kan ook perfect functioneren in andere situaties waarin je gefocust basistaal wil aanbrengen en oefenen. De cd-rom is een handige tool waarmee de leerlingen in de eigen klas verder inoefenen wat ze in de onthaalklas geleerd hebben.


36 TAAL & TAALINITIATIE


Verrekijker is onze vernieuwende totaalmethode voor Nederlands. De taalmethode van Verrekijker biedt een verrassend nieuwe kijk op taal en op lezen. De methode vertrekt vanuit de tekst en focust op een functioneel taalgebruik. Met Verrekijker ontdekken we taal vanuit nieuwsgierigheid.

LEERGEBIED

Taal

Een nieuwe kijk op taal

DOELGROEP

2e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

Basismateriaal - Werkboeken - Leesboeken - Taalwijzertje - Leesportfolio Differentiatie - Verrekijker Extra - Verrekijker Opstap - Zorgmap - Kweetet Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Correctiesleutels - Kopieermap - Bijlagen - Posters - Boek-e EEN KIJK IN DE METHODE

www.verrekijker.diekeure.be BESTELINFO

p. 103

Verrekijker plaatst tekst centraal. Een Kijker (thema) lang werken we rond dezelfde tekstsoort. Vanuit de tekst wordt ingezoomd op vier vaardigheden en werken we aan alle taaldomeinen. Doorheen de vijf leerjaren komen alle tekstsoorten- en types afwisselend verschillende keren aan bod. Taalbeschouwing wordt functioneel aangebracht, zowel geïntegreerd als cursorisch. Het domein lezen krijgt een centrale plaats binnen Verrekijker. Het begrijpendleesproces steunt hierbij op vijf didactische principes: functionaliteit, interactie, strategie-instructie, leesmotivatie en transfer. Dit zijn niet toevallig de vijf didactische sleutels die de Vlaamse Onderwijsraad naar voor schuift in hun wetenschappelijk rapport rond begrijpend lezen. Meer informatie over dit rapport en voorbeelden vind je op www. begrijpendlezen.diekeure.be. Verrekijker Taal is opgebouwd volgens het Diabolo-principe en zet sterk in op het derde deel van de Diabolo, de outro. Op het

37 TAAL & TAALINITIATIE

einde van elke Kijker werken de leerlingen aan een trotsproduct. Ze passen toe wat ze hebben geleerd en tonen dat ook aan anderen. Verrekijker Taal voorziet uitgebreide kansen en materialen om te differentiëren. Herhaling en inoefening gebeurt aan de hand van de werkboeken, de kopieermap en het online oefenaanbod op Kweetet. Het Verrekijker Extra leesaanbod biedt een uitbreiding van de leestijd en specifieke oefeningen vloeiend lezen om leerlingen met leesmoeilijkheden te ondersteunen. De Verrekijker Zorgmap bevat extra oefeningen voor taalbeschouwing en woordenschat op twee niveaus: remediëring en verrijking. Tot slot is er Verrekijker Opstap: aanvullend materiaal voor anderstalige of taalzwakkere leerlingen. In de werkboekjes van Verrekijker Opstap gebruiken we dezelfde authentieke teksten als in de bestaande Kijkers, maar met visuele en tekstuele aanpassingen die ondersteuning bieden bij het lezen en explicietere aandacht besteden aan woordenschat.


38 TAAL & TAALINITIATIE


Verrekijker is onze vernieuwende totaalmethode voor Nederlands. De spellingmethode van Verrekijker focust op haalbaarheid en rendement. De methode wakkert het spellinggeweten en de motivatie aan bij elke leerling.

LEERGEBIED

Spelling

Spelling onder de loep

DOELGROEP

2e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

Basismateriaal - Werkboeken - Loepje (onthoudboekje) Differentiatie - Scheurblok - Woordenhamster - Verrekijker Extra - Contractbundels - Kweetet - Oefeningengenerator Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Correctiesleutels - Posters - Bijlagen - Boek-e EEN KIJK IN DE METHODE

www.verrekijker.diekeure.be BESTELINFO

p. 100

39 TAAL & TAALINITIATIE

Verrekijker Spelling hanteert een efficiënte oefendidactiek met herkenbare structuren: isoleren, oefenen, integreren, evalueren en differentiëren. Verrekijker wakkert het spellinggeweten- en motivatie aan bij elke leerling en streeft naar een geautomatiseerde spellingvaardigheid. Verrekijker hecht belang aan grafeem-foneem-koppeling en vermijdt het gebruik van foute woordbeelden. De methode accentueert de woordopbouw en het gebruik van spellingstrategieën en maakt gebruik van analogiewoorden en pictogrammen als extra visuele ondersteuning.

Verrekijker Spelling voorziet ruime kansen tot differentiatie, zowel in tijd als in materialen. We bieden hands-on tips en materialen voor een zorgbrede aanpak. Voor leerlingen die de leerstof al vlot beheersen, zijn er de contractbundels. Herhaling en inoefening gebeurt op twee niveaus aan de hand van de werkboeken, de scheurblokken, het oefenaanbod op Kweetet en de Oefeningengenerator. De Woordenhamster en het Overschrijfboekje bieden specifieke ondersteuning voor spellingzwakke kinderen. En tot slot geeft Verrekijker Extra je ondersteuning bij de individuele aanpak van een spellingprobleem. Deze map bevat per jaar o.a. een handleiding, kopieerbladen, oefeningen en toetsen.


De Verrekijkerbieb is een aanbod leesmateriaal voor leerlingen van het tweede tot en met het zesde leerjaar, dat ingezet kan worden tijdens de lessen vloeiend lezen.

BIEB

LEERGEBIED

Lezen DOELGROEP

2e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

- 72 boekjes per leerjaar - Kweetet EEN KIJK IN DE METHODE

www.verrekijker.diekeure.be BESTELINFO

p. 108

40 TAAL & TAALINITIATIE

Een kleurrijk leespalet voor de hele klas Lees als een beest met de Verrekijkerbieb! Zet je klauwen in 72 verschillende titels verdeeld over 8 kijkers. Per leerjaar is er een evenwichtige mix van verschillende tekstsoorten waarbij zowel fictie als non-fictie aan bod komen. Denk maar aan spannende strips, gezellige gedichten en verrassende verhalen. De boekjes onderscheiden zich van moeilijkheidsgraad door drie verschillende coverkleuren; groen (gemakkelijk), geel (gemiddeld) en blauw (moeilijk). In een kijker zitten er steeds drie gemakkelijke, drie gemiddelde en drie moeilijke titels. De hoeveelheid leesvoer per titel varieert van 24 tot 48 bladzijden.

Nadat ze een boekje verslonden hebben, vinden je leerlingen digitale oefeningen terug op Kweetet. Met deze inhoudelijke en tekstuele vragen achterhaal je of de leerlingen het verhaal begrijpen. Als een verhaal veel moeilijke woorden bevat, biedt de woorduitleg op de allerlaatste bladzijde hulp. De boekjes hebben een handig A5-formaat en zijn afgewerkt met een hardcover om de duurzaamheid te garanderen.


Hij is een muis. Hij is groen. En hij spreekt Nederlands. Het is Pistache! Pistache is de hoofdfiguur in deze methode taalinitiatie en dompelt je leerlingen onder in een Nederlands taalbad.

LEERGEBIED

Taalinitiatie Nederlands DOELGROEP

3e kleuter 1e t.e.m. 4e leerjaar LESMATERIAAL

-

Handleiding Prentenboeken Beeldwoordenboek Bordposters Cd-rom Liedjes-cd Handpoppen

MEER INFO

www.pistache.diekeure.be BESTELINFO

p. 79

41 TAAL & TAALINITIATIE

Spelenderwijs Nederlands leren Pistache is een vrolijke groene muis die in de klas komt logeren om leerlingen van Franstalige scholen of anderstalige kinderen in Nederlandstalige scholen op speelse wijze vertrouwd te maken met het Nederlands. De meest efficiënte manier om kinderen te laten kennismaken met een nieuwe taal, is ze ‘onderdompelen’ in die taal. Dat is precies wat Pistache doet. Zo onderscheidt De koffer van Pistache zich van andere methodes taalinitiatie. Moeilijk? Nee, het gaat letterlijk en figuurlijk spelenderwijs. Pistache kiest voor activiteiten waaraan kinderen plezier beleven: vertellen, zingen, spelletjes spelen … Hiermee kun je leerlingen moeiteloos boeien en zo verloopt hun eerste contact met het Nederlands op een aangename en speelse manier.

Pistache komt wekelijks 30 à 40 minuten in de klas. Hij is de lieveling van de klas en helpt kinderen over hun spreekdrempel heen. Per koffer zijn er 8 thema’s uitgewerkt. In die thema’s zijn telkens 10 woordvelden verwerkt (+ 3 extra woordvelden voor het 4e leerjaar). De leerlingen ontdekken woordenschat in herkenbare situaties. Die context is visueel zo sterk onderbouwd dat vertaling niet nodig is. De kinderen begrijpen de verhalen onmiddellijk. Tot slot herhaal en veranker je de woordenschat vanuit gevarieerde werkvormen waaraan kinderen plezier beleven: liedjes, spelletjes, voorlezen, doe-activiteiten …


De meest efficiënte manier om kinderen te laten wennen aan een nieuwe taal, het Frans, is ze op een speelse manier ‘onderdompelen’ in die taal. Dat is precies wat Pistache onderscheidt van andere methodes voor taalsensibilisering en -initiatie.

LEERGEBIED

Taalinitiatie Frans DOELGROEP

3e kleuter 1e t.e.m. 4e leerjaar LESMATERIAAL

-

Handleiding Prentenboeken Beeldwoordenboek Bordposters Cd-rom Liedjes-cd Handpoppen

MEER INFO

www.lavalisedepistache.diekeure.be BESTELINFO

p. 92

Dompel je leerlingen onder in het Frans Als Pistache tevoorschijn komt, is het meteen duidelijk dat we met een andere taal bezig zijn. Pistache maakt het voor de leerkracht een stuk gemakkelijker om naar het Frans over te schakelen. En al snel antwoorden de kinderen met “Bonjour” als Pistache tevoorschijn komt. Net als bij watergewenning beginnen we met spelen en gaan dan stap voor stap verder. Dit biedt ruime kansen op succeservaring bij de verkenning van het Frans. Goed voor het zelfvertrouwen en de motivatie. Pistache biedt je continuïteit aan van de 3e kleuterklas t.e.m. het 4e leerjaar. Pistache komt wekelijks 30 à 40 minuten in de klas. Hij is de chouchou van de klas en helpt kinderen over hun spreekdrempel heen. Per valise (koffer) zijn er 8 thema’s uitgewerkt. In die thema’s zijn telkens 10 woordvelden verwerkt (+ 3 extra woordvelden voor het 4e leerjaar). De leerlingen ontdekken woordenschat in

42 TAAL & TAALINITIATIE

herkenbare situaties. Die context is visueel zo sterk onderbouwd dat vertaling niet nodig is. De kinderen begrijpen de verhalen onmiddellijk. Tot slot herhaal en veranker je de woordenschat vanuit gevarieerde werkvormen waaraan kinderen plezier beleven: liedjes, spelletjes, voorlezen, doe-activiteiten … Voor het tweede leerjaar is er aanvullend Les saisons de Pistache: vier prachtig geïllustreerde prentenboeken waarin telkens één seizoen aan bod komt. Bij elk verhaal zit een cd-rom met het geanimeerde verhaal, een liedje, een doeopdracht en spelletjes. Er zijn ook bordposters en een handleiding. Kleuters en leerlingen van de 1e graad lager onderwijs kunnen dan weer genieten van Le cirque de Pistache: een half uur durende voorstelling over de avonturen van Pistache in het circus.


Frans 43 FRANS


44 FRANS


Passepartout is onze nieuwe methode Frans voor de 3e graad. De sleutel tot succes? De gestructureerde opbouw, veel digitale ondersteuning en heel wat kansen om spreekdurf bij je leerlingen te ontwikkelen.

LEERGEBIED

Frans DOELGROEP

5e en 6e leerjaar PLANNING

De volledige methode verschijnt zomer ‘20 LESMATERIAAL

Basismateriaal - Leerwerkboeken - Mon mémento (onthoudboekje) Differentiatie - En forme - Kweetet Klassikaal materiaal - Handleiding - Praatplaten - Woordkaartenset - Boek-e EEN KIJK IN DE METHODE

www.passepartout.diekeure.be BESTELINFO

Ta clé sur le monde francophone Passepartout zet volop in op mondelinge interactie. De communicatie start vanaf het eerste contact met korte mondelinge opdrachten en bouwt op naar gesprekken voeren. Passepartout zet in op spreekkansen voor iedereen en biedt ook actieve communicatieve transferopdrachten. Passepartout kent een gestructureerde opbouw. Elk contact heeft een vast stramien en volgt dezelfde stappen die we ondersteunen met pictogrammen. De animaties helpen je leerlingen de dialogen te begrijpen. De opdrachten worden in het Frans aangeboden met Nederlandse ondersteuning voor wie dit nodig heeft. De methode sluit aan bij de nieuwe spelling en biedt een ruime en jeugdige blik op de Franse cultuur.

p. 99 Passepartout heeft aandacht voor diverse tekstsoorten. Het leesbegrip wordt stapsgewijs opgebouwd vanuit succeservaringen. In beide leerjaren en doorheen de contacten komen

45 FRANS

verschillende tekstsoorten aan bod: een sms, een artikel, een reclameboodschap, brief, gedicht … Passepartout biedt verschillende differentiatiemogelijkheden aan zodat de Franse taal toegankelijk is voor elke leerling. Zo zijn er opdrachten op drie verwerkingsniveaus voor de verschillende vaardigheden. Per vier contacten voorzien we extra herhalingstijd en Passepartout biedt aanvullend digitaal differentiatiemateriaal op vier niveaus. Passepartout ondersteunt de leerkracht met een handleiding die de gestructureerde opbouw van de contacten volgt en extra informatie aanbiedt om de lessen vlot op te bouwen. Passepartout is opgebouwd volgens het Diabolo-concept. Voor de intro- en de transferfase heb je de keuze uit verschillende opties.


Naast de vier traditionele vaardigheden (luisteren, spreken, schrijven en lezen) besteedt Beaufort ook aandacht aan de vijfde vaardigheid: gesprekken voeren. Dit maakt Beaufort dé methode bij uitstek om communicatieve vaardigheden Frans bij te brengen.

LEERGEBIED

Frans

Oser parler avec Beaufort

DOELGROEP

5e en 6e leerjaar LESMATERIAAL

Basis - Leerwerkboek - Handboek en werkboek - Onthoudboekje Differentiatie - Werkboek En forme - Kweetet Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Boek-e - Dvd en cd - Hulppraatplaten - Woordkaartenset - Spellendoos - Wandkaarten EEN KIJK IN DE METHODE

www.beaufortlager.diekeure.be BESTELINFO

p. 78

46 FRANS

Er zijn geen 20 verschillende manieren om Frans aan te leren in het lager onderwijs. Beaufort hanteert een vaste lesopbouw van 13 stappen waarlangs de kinderen Frans verwerven. We gebruiken specifieke leermiddelen om dit stapsgewijze leerproces te bevorderen (de dvd met verfilmde dialogen, het klankenhoekje in het werkboek, de hulppraatplaten bij vrije dialogen…). Daar waar de meeste methodes enkel werken rond vier vaardigheden (luisteren, spreken, schrijven en lezen), besteedt Beaufort ook aandacht aan de vijfde vaardigheid: gesprekken voeren. Communicatieve vaardigheden krijgen dus een prominente plaats in Beaufort.

Beaufort biedt de keuze tussen een leerwerkboek of een handboek met werkboek. Daarnaast zijn er heel wat didactische hulpmiddelen: dvd met verfilmde dialogen, posters met synthese bij de taalsystematiek, hulppraatplaten bij mondelinge interactie, spelmaterialen … Passepartout, onze nieuwe methode Frans, is de opvolger van Beaufort. Ontdek alles over Passepartout op pagina 44.


Aanvullend materiaal

Frans

Aide-mémoire pratique

Dit naslagwerk is handig en nuttig voor elke leerkracht die Frans geeft. Het bevat 34 communicatieve situaties uit de leefwereld van kinderen tussen 11 en 14 jaar oud, een duidelijk overzicht van de regels uit de basisgrammatica en de vervoeging van 60 van de meest voorkomende werkwoorden.

Le puits aux livres

Le puits aux livres is een bieb met 7 titels. Er zijn vier boekjes met verhalen die aansluiten bij de leefwereld van leerlingen van het zesde leerjaar en drie boekjes die de woordenschat van de leerlingen verrijken. Tip: download de gratis audiobestanden op De Leraarskamer.

47 FRANS

Bonjour Bruxelles

BJR BXL (Bonjour Bruxelles) is een digitale applicatie voor taalinitiatie Frans in het vierde leerjaar. Het is de ideale opstap naar het taalonderricht Frans in de derde graad. In BJR BXL nodigen vier historische figuren, Vesalius, Victor Horta, Koning Boudewijn en Eddy Merckx, ons uit om een bezoek te brengen aan hun thuisstad Brussel. Ze nemen je mee met mooie beelden en animaties en … in het Frans. Met dit pakket combineer je wereldoriëntatie, mediagebruik en taalinitiatie Frans op een manier die je leerlingen zal aanspreken. ‘BJR BXL’ is ook beschikbaar als app voor iPad.

BESTELINFO

p. 76


48 FRANS


Wiskunde 49 WISKUNDE


Katapult biedt wiskunde voor elke leerling. De methode belooft je niet alleen maximaal resultaat, maar ook veel wiskundeplezier.

LEERGEBIED

Wiskunde DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

Basismateriaal - Werkboeken - Rakkertje (onthoudboekje) Differentiatie - Scheurblok - Kweetet - Oefeningengenerator Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Correctiesleutels - Kopieermap - Bijlagen - Posters - Boek-e EEN KIJK IN DE METHODE

www.katapult.diekeure.be

Schiet raak met Katapult Katapult wil bij elke leerling maximaal resultaat behalen. We doen dit door wiskunde aan te brengen in concrete, realistische en herkenbare contexten. De instructietaal is sober en rekentaal wordt duidelijk aangegeven, uitgelegd en ingeoefend. De lay-out gaat terug naar de essentie: rustig, fris en helder. De jaarplanning van Katapult geeft ruimte om het basisaanbod vast te zetten en in te oefenen. Na het bereiken van de basistargets dagen we leerlingen uit met materiaal op hun niveau en tempo. De methode is opgebouwd uit 8 targets of werkkaternen: 1 target is gelijk aan 1 maand. Nieuwe leerinhouden worden geclusterd, zodat er veel en vaak geautomatiseerd wordt.

BESTELINFO

p. 82

50 WISKUNDE

Katapult kiest voor een sterk gedifferentieerde aanpak. Bij elke les vind je orthodidactische tips. Na de evaluatie bieden we een uitgebreide foutenanalyse met een-op-een tips voor remediëring. Target 8 is een herhalingshoofdstuk dat je

vrij kunt inzetten als extra oefening of herhaling. We voorzien gerichte tussentijdse differentiatielessen op twee niveaus. Oefeningen om te remediëren (knikker) en om te verrijken (kei) vind je zowel op papier (scheurblok, Oefeningengenerator) als online (Kweetet). Katapult biedt een waaier aan papieren materialen. Op Kweetet vind je een ruim online oefenaanbod en De Leraarskamer verzamelt al het ondersteunende digitale materiaal: aanpasbare toetsen en scorebladen, de digitale handleiding, animatiefilmpjes, een doelenvolgsysteem, het boek-e aangevuld met audiobestanden en extra beeldmateriaal …


Kom

Komp@s is meer dan een rekenmethode. Het is een geleidelijk en rustig opgebouwde methode wiskunde met een zorgbrede kijk. Het vertrouwde weekschema biedt houvast en focust op de basis.

S P@ 1 6 2

5

4

3

LEERGEBIED

Wiskunde DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

Basismateriaal - Werkboeken - Komp@sje (onthoudboekje) Differentiatie - Scheurblok - Kweetet Klassikaal materiaal - Handleiding en ZILL-gids - Correctiesleutels - Kopieermap - Bijlagen - Posters - Boek-e EEN KIJK IN DE METHODE

www.kompas.diekeure.be BESTELINFO

p. 86

51 WISKUNDE

Sla de juiste richting in met Komp@s Komp@s is geleidelijk, systematisch en rustig opgebouwd in het vertrouwde weekschema. Leerlingen worden gestimuleerd en uitgedaagd om zelf wiskunde te ontdekken, rekening houdend met hun voorkennis, verwachtingen en behoeften. Analoog denken en werken komen sterk aan bod en er ligt nadruk op het begrijpen en gebruiken van wiskundetaal: het verwoorden van het proces (oplossingswijze) is belangrijk. Komp@s heeft een zorgbrede kijk met aandacht voor verlengde instructie, aangepaste materialen en gedifferentieerde opdrachten. Met knipperlichtoefeningen als basis en kansen tot tempodifferentiatie zet je differentiatie doelgericht

in. Zorgtijd is wekelijks ingeroosterd en we bieden zowel op papier (scheurblok) als online (Kweetet) oefeningen aan om te remediëren en te verrijken. Na de evaluatie vind je een uitgebreide foutenanalyse en tips en materiaal om verder en dieper te remediëren of te verrijken. Komp@s heeft, naast een rijkdom aan materialen op papier en het online oefenaanbod op Kweetet, ook een uitgebreide digitale ondersteuning op De Leraarskamer: de digitale handleiding, aanpasbare toetsen, animatiefilmpjes, een doelenvolgsysteem, het boek-e aangevuld met materiaal audiobestanden en extra beeldmateriaal …


52 WISKUNDE


Krak is een aanbod wiskunde voor hoogbegaafde leerlingen, bruikbaar naast elke methode. Leerlingen gaan zelfstandig aan de slag met de thematische wiskundebundels die de leerlingen uitdagen dankzij het hogere verwerkingsniveau.

LEERGEBIED

Wiskunde

Wiskunde voor kraks

DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar Hoogbegaafde leerlingen LESMATERIAAL

- Werkboeken - Correctiesleutels - Tipsbundels EEN KIJK IN DE METHODE

www.krak.diekeure.be BESTELINFO

p. 91

Krak is bruikbaar over methodes heen, omdat een hoogbegaafde leerling de basisdoelen van zijn leerjaar of leeftijdsgroep al beheerst en geen vaste voorstellingsvormen meer nodig heeft. De Krak-boekjes zijn gericht op een zelfstandige verwerking. Met Krak wordt niet vooruitgelopen op de leerstof van de volgende leerjaren. De thematische context zorgt ervoor dat de leerstof van het leerjaar of de leeftijdsgroep op een complexer verwerkingsniveau ingeoefend wordt en vormt daardoor een grote uitdaging voor de hoogbegaafde leerling. Het pakket oefent de wiskundige vaardigheden, maar zet tegelijk ook in op andere domeinen. De thematische werkboeken zijn gelinkt aan de wereldoriĂŤntatie van de verschillende leeftijden. Ook talige vaardigheden komen aan bod: leerlingen analyseren en interpreteren de opdrachten zowel wiskundig als talig. Krak zet ook in op leren leren: de leerlingen maken actief gebruik van strategieĂŤn om het werkboek op te lossen en leren hoe ze een opdracht uitvoeren die niet vanzelfsprekend is.

53 WISKUNDE

Het aanbod van Krak bestaat uit thematische werkboeken, gerangschikt volgens leerjaar. Het leerjaar is relatief: een boekje voor het 2e leerjaar biedt door het hogere verwerkingsniveau soms ook voldoende uitdaging voor een hoogbegaafde leerling van het 3e leerjaar. De werkboeken kun je los van elkaar en op elk tijdstip in het jaar inzetten, naargelang het niveau en de interesses van de leerling. Naast het werkboekje voorziet Krak een correctiesleutel en een tipsbundel. De correctiesleutel kun je als leerkracht gebruiken om het werk van de leerlingen te corrigeren, of als zelfcorrectietool voor de leerling. De tipsbundel vormt de schakel tussen het werkboekje en de correctiesleutel. In de tipsbundel krijgt de leerling een tip die hem een stapje op weg helpt. Dit kleine duwtje kan genoeg zijn om toch zelfstandig de opdracht te maken. De tipsbundel ondersteunt zo de motivatie en het zelfsturend leren van de leerlingen.


Aanvullend materiaal

wiskunde

9 8 3 0 24567 41 4 8 9 De maaltafels Auteurs

Walter D’haveloose Kris Van Maele

Tekenaar

Magnetische breukenladder

De magnetische breukenladder bevat een visuele voorstelling van de voornaamste stambreuken om aan je magneetbord op te hangen. De overzichtelijke kleuren bieden een houvast voor je leerlingen.

Luc Sauviller

601002944_KompasPlus_De_maaltafels.indd 1

30/10/18 14:19

Kompas+

Kompas+ is een reeks oefenboekjes waarin systematisch herhalen en inprenten van basisbewerkingen centraal staat. Bij elke titel uit de reeks is een correctiesleutel verkrijgbaar.

BESTELINFO

p. 90

Individuele rekendoos

Bijzonder praktisch en schematisch hulpmiddel om getallenkennis en bewerkingen tot 20 te visualiseren en manueel te structureren.

Magnetisch honderdveld

Het magnetisch honderdveld bestaat uit een magnetisch rooster om aan je magneetbord op te hangen, met losse magneten voor alle getallen. Om je klassikale opdrachten visueel te ondersteunen.

54 WISKUNDE

Vlakke figurenset

Deze set biedt alle mogelijke vlakke figuren in een formaat geschikt voor klassikaal gebruik. Ze zijn gemaakt in een duurzame kunststof, voorzien van een magneet en verzameld in een handige box.

Wiskundig lexicon

Of je nu leerling, leerkracht of ouder bent, wanneer je met wiskunde te maken hebt, word je geregeld geconfronteerd met basisbegrippen die niet duidelijk omschreven zijn. De oplossing vind je in dit Wiskundig lexicon. Dit rijk geïllustreerde naslagwerk met bijna 500 trefwoorden geeft je in een mum van tijd een duidelijk antwoord op je vragen.

BESTELINFO

p. 77


Godsdienst 55 GODSDIENST


Jezus leeft! is een godsdienstmethode die aansluit bij het leerplan rooms-katholieke godsdienst. De methode heeft een duidelijke structuur voor zowel het twee uren- als drie urenprogramma.

Jezus leeft

Jezus leeft

LEERGEBIED

Godsdienst

DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

- Werkboekje + groeiboekje - Handleiding - Muurplaat - Kijkplaten - Liedjes-cd en dvd - Boek-e MEER INFO

www.jezusleeft.diekeure.be BESTELINFO

p. 81

56 GODSDIENST

Een duidelijke boodschap in een wereld vol kleur Jezus leeft! vertaalt het leerplan RKG naar de snel evoluerende leefwereld van kinderen, leerkrachten en ouders. We doen dit aan de hand van kleurrijk, aantrekkelijk materiaal met veel oog voor multiculturaliteit. Jezus leeft! biedt ruimte en mogelijkheden om te kiezen en leermiddelen die je flexibel naar je hand kunt zetten. Voor de leerlingen is er een werkboek en een ‘ik groei’-boekje (zelfreflectie). Vanaf het derde leerjaar is er voor de leerlingen ook een infoboek. Jezus leeft! ondersteunt de leerkrachten maximaal met een handleiding, kijkplaten, magneetbord, liedjes, filmpjes en heel wat digitaal materiaal op De Leraarskamer.

Jezus leeft! stapt mee in de ontwikkeling doorheen de lagere school en gebruikt een variatie aan didactische werkvormen en moderne media. We scheppen kansen om binnen je godsdienstonderwijs op een geïntegreerde manier aan contract- en hoekenwerk te doen. Ook coöperatief leren is aanwezig. Leren leren krijgt heel wat mogelijkheden, zeker in de 3e graad waar er regelmatig aan studerend lezen wordt gedaan.


Aanvullend materiaal

godsdienst Gebedenboeken

Voor elk leerjaar is er een gebedenboek met telkens een honderdtal gebeden om doorheen het schooljaar te gebruiken. We volgen vanzelfsprekend het kerkelijk jaar, maar ook de vaste gebeurtenissen in het schooljaar komen aan bod. Vanuit een frisse invalshoek en met taal op niveau van je leerlingen krijg je suggesties om te bidden, een heel jaar lang. Dankzij de prachtige lay-out en mooie afwerking zijn het ook toonboeken die een plaatsje verdienen in de catechesehoek.

Welkom in de kerk De zeven sacramenten

Zeven eigentijdse boekjes waarin alle sacramenten worden uitgelegd en geïllustreerd. De boekjes bevatten leuke doe- en schrijfopdrachten en begeleiden de kinderen actief bij de beleving van de sacramenten. De boekjes met harde kaft bestel je afzonderlijk of als set in een foedraal.

Beste ouder(s)

mijn eerste communie

De eerste communie: een feest dat je zinvol wilt voorbereiden! Op school leert je kind over Jezus. Je kunt deze lessen volgen op de rechterbladzijden van dit werkboekje. De linkerbladzijden zijn vaak voor thuis: foto’s kleven, pluimpjes opsteken, briefjes schrijven, enz. Doe je mee? Je zult ervan genieten!

Welkom in de kerk – Vormsel

Dit koesterboekje bereidt vormelingen voor op hun grote dag. Eens ingevuld is het een mooie herinnering aan hun vormsel.

Mijn eerste communie

Dit is een werk- en doeboekje waarin kinderen zich op een aangename en zinvolle manier voorbereiden op hun eerste communie. Het werkboekje wordt geleverd met een gratis minigebedenboekje. De bijbehorende liedjes-cd werd speciaal voor deze uitgave gecomponeerd. In de uitgebreide handleiding vind je didactische tips, oplossingen, communievieringen, teksten en partituren van liedjes …

Emma en haar eerste communie

Een boekje dat ouders laat meeleven met de voorbereiding van hun kind op de eerste communie. In dit werkboekje volgen de ouders hoe de leerkracht de jongens en meisjes voorbereidt op hun eerste communie. Naast informatie en duiding bij de lesjes die in de klas gegeven worden, vinden ouders hier inspiratie om met het hele gezin op een sfeervolle manier naar de grote gebeurtenis toe te leven en hun communicant aan te moedigen.

BESTELINFO

p. 76

Auteur: Martial Feys, Jan Loosveld Illustraties: Hilde Jacobs Herdruk 2019/446 ISBN: 978 90 6200 644 1 Bestelnr.: 60 1008 010 K.B.: D/1992/0147/83 NUR: 193

57

werk- en doeboekje

Verantwoordelijke uitgever: die Keure, Kleine Pathoekeweg 3, 8000 Brugge - RPR 0405 108 325 © Copyright by die Keure, Brugge

Niets uit deze uitgave mag verveelvuldigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. No part of this book may be reproduced in any form by print, photoprint, microfilm or any other means without written permission from the publisher.

voor de klas en thuis van

,!7IJ0G2-aageeb!

GODSDIENST MIJN_EERSTE_COMMUNIE_COVER.indd 1

27/03/19 10:39


Religieuze doe-, speel- en weetboeken

Aan de hand van leuke rebussen, puzzels, rekenoefeningen, kleur- en zoekplaten ... komen de kinderen op een speelse manier heel veel te weten over Jezus, de Kerk, de Bijbel, de feesten van en in de kerk, de viering aan het altaar ... De boekjes kunnen in de klas gebruikt worden, maar ook thuis: alle oplossingen vind je achteraan.

Knutsel- en doemappen

Met deze mappen sta je stil bij 50 hoogtepunten in het jaar: Allerheiligen, Driekoningen, Palmzondag, Lichtmis, missiemaand … Telkens krijg je een passend (Bijbel)verhaal op het niveau van de leerlingen en aansluitend een knutseltip. Op elke fiche vind je een overzicht van de benodigdheden, een stapvoor-stap instructie en tips om het knutselwerkje nuttig te gebruiken.

Koesterboekjes

De reeks Koesterboekjes helpt kinderen bij het verwerken van verlies en verdriet. Door erover te schrijven, te tekenen, te plakken en te vertellen. De werkboekjes zijn in de eerste plaats ‘verwerkingsboekjes’, maar omdat de boekjes op een heel persoonlijke manier door de kinderen aangevuld worden, zullen ze het boekje ‘koesteren’ en er graag naar teruggrijpen om herinneringen op te halen. Er is een boekje voor wanneer een dierbare sterft, voor wanneer een van de ouders heel erg ziek is, voor wanneer het kind zelf ernstig ziek is en voor wanneer de ouders scheiden.

58 GODSDIENST

Adventsdoos

De adventsdoos biedt zinvol materiaal aan om de kinderen de advent- en kersttijd intens te laten beleven. Het is bruikbaar in alle klassen, thuis of tijdens de catechese. De doos bevat een boekje met het kerstverhaal, een muur-doe-krant, een knutsel- en kopieer-pakket, een boekje met een uitgewerkt kerst-toneel, een adventshuis en een beknopte handleiding voor de leerkracht.

40dagendoos

De 40dagendoos biedt zinvol materiaal aan om kinderen de veertigdagen- en de paastijd heel intens te laten beleven. Het bevat materiaal dat uitnodigt tot nadenken, bezinnen, beleven en actief bezig zijn, en is bruikbaar in alle klassen van de lagere school, thuis of tijdens de catechese. De doos bevat een muur-doekrant, een scheurkalender, twee werkkopieerboekjes, een set praatplaten met alle staties van de kruisweg en een beknopte handreiking met tips voor de leerkracht.

Moeder Teresa van Calcutta - Van zuster tot moeder

Wie die moedige vrouw was en wat haar dreef, dat kom je te weten als je dit prachtige stripverhaal leest. Aanvullend vind je in het boek kleine doeopdrachten, weetjes en spelletjes.

BESTELINFO

p. 76


Lichamelijke opvoeding 59 LICHAMELIJKE OPVOEDING


60 LICHAMELIJKE OPVOEDING


Hop! is een volledig digitale methode voor lichamelijke opvoeding. Je kunt de methode zowel op pc als op tablet gebruiken. Hop! is de ideale methode om een vooruitstrevend mediabeleid door te trekken tot in de gymzaal.

LEERGEBIED

Lichamelijke opvoeding DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

LesďŹ ches (online) EEN KIJK IN DE METHODE

www.hop.diekeure.be BESTELINFO

p. 80

61 LICHAMELIJKE OPVOEDING

Digitaal vooruit met Hop! Hop! is een volledig digitale methode lichamelijke opvoeding. Een innovatief concept dat meegaat met het digitale tijdperk. Alle materialen zijn uitgewerkt als online bestanden. Hop! is bruikbaar op tablet en op pc. Hop! gaat voluit voor zinvolle integratie van ICT en media in de turnles. Hop! biedt een uitgebreid en leerplandekkend keuzeaanbod voor de zes leerjaren. Met dit aanbod stel je voor elke leeftijdsgroep een passend aanbod samen, in overeenstemming met de eindtermen en leerplannen. Hop! voorziet voor elk van de 5 domeinen (bewegingsvaardigheden, fysieke vaardigheden, balvaardigheden & sportspelen, creatief bewegen en rust) een reeks activiteiten van 50 minuten (of 2 x 50 minuten) per leerjaar. De activiteiten zijn geordend volgens stijgende moeilijkheidsgraad. In de activiteiten wordt aandacht besteed aan de brede ontwikkeling van het kind.

In alle domeinen zijn helder opgebouwde digitale instructies geĂŻntegreerd. Een digitale instructie is een wetenschappelijk onderbouwde applicatie om kinderen bewegingen aan te leren, individueel of in groepjes. De beweging wordt opgesplitst in verschillende stapjes. De leerling ziet zo duidelijk hoe hij de beweging moet uitvoeren. We voorzien ook een waaier aan tools voor evaluatie: een evaluatieschema voor ieder domein, een set observatielijsten voor de bewegings- en persoonsdoelen voor de leerkracht en tools voor evaluatie door de leerlingen in de digitale instructies. Een leuk extra is het rustpakket met ontspannende tussendoortjes. Dit pakket kun je in de les LO en in de klas gebruiken.


Het pakket 101 spelen spelen verzamelt een ruim aanbod spelfiches om leerlingen kennis te laten maken met een gevarieerd spelaanbod.

spelen spelen

LEERGEBIED

Lichamelijke opvoeding DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar BESTELINFO

p. 76

Spelen in het bewegingonderwijs Een spel heeft geen vastliggende plaats in de ontwikkelingslijn. Vanuit die visie is het pakket 101 spelen spelen ontwikkeld. 101 spelen spelen bevat een ruim aanbod spelfiches met een handleiding voor het bewegingsonderwijs. De bedoeling is om leerlingen kennis te laten maken met een gevarieerd spelaanbod. Op elke spelfiche worden de organisatie, opstelling, opdracht en regels omschreven volgens het M.I.S.T.-principe. De achterzijde bevat een grote afbeelding van de spelopstelling. De fiches zijn bruikbaar als opdracht- en kijkwijzers voor de leerkracht, maar de leerlingen kunnen er ook zelfstandig mee aan de slag.

62 LICHAMELIJKE OPVOEDING

Deze domeinen komen aan bod: doelen (afgeleide sportspelen, keeperspelen, lummelspelen), mikken (afgooispelen, mikspelen), stoeien (stoeispelen) en tikken (honkloopspelen, tikspelen). De handleiding bevat onder andere uitbouwkaarten om de spelen verder aan te passen, te variĂŤren of uit te bouwen.


Muzische vorming 63 MUZISCHE VORMING


64 MUZISCHE VORMING


Muzemundo is een digitale methode die eindeloos veel inspiratie biedt voor je lessen muzische vorming. De meer dan 500 activiteiten stimuleren het muzische proces van de leerlingen.

LEERGEBIED

Muzische vorming DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar LESMATERIAAL

Een digitale kast boordevol muzische ideeën

- Lesfiches (digitaal) EEN KIJK IN DE METHODE

www.muzemundo.diekeure.be BESTELINFO

p. 99

Onze methode muzische vorming Muzemundo is opgebouwd als een digitale kast boordevol lesideeën voor het eerste tot en met het zesde leerjaar. Het online, dynamische aanbod breidt voortdurend uit: elk schooljaar bezorgen we je een pak nieuwe alternatieven. Daarnaast spelen we vlot in op de actualiteit en de jaarkring. Muzemundo stimuleert het muzische proces bij de leerlingen. Vanuit impressies, en door gebruik te maken van de passende middelen en expressievormen, komen zij tot een vrije, persoonlijke expressie waarop zij kunnen reflecteren. Het proces van creëren en beschouwen is daarbij belangrijker dan het product zelf.

65 MUZISCHE VORMING

Naast beweging, beeld, muziek, drama (muzisch taalgebruik) komt ook media aan bod, bij voorkeur geïntegreerd, waar nodig ook als zelfstandige activiteit. Muzemundo stimuleert het gebruik van nieuwe media, zowel bij de leerling als bij de leerkracht. Daarom vereist het werken met Muzemundo een pc of laptop, een vlotte internettoegang, een beamer en een toestel voor geluidsweergave. Muzemundo biedt een leerplandekkend aanbod binnen ZILL, OVSG en GO! voor het leergebied muzische vorming in de lagere school. In elke lesfiche vind je een doelenlijst terug die de concordantie met de eindtermen en de drie leerplannen weergeeft. Het overzicht behouden van de nagestreefde doelen doorheen het schooljaar doe je met de leerplandoelenvolger.


Andere uitgaven 66 ANDERE UITGAVEN


LEERGEBIED

Sociale vaardigheden DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar MEER INFO

www.topspel.diekeure.be BESTELINFO

p. 100

TOPspel is een methodiek om in de lagere school sociale vaardigheden te trainen. De ingrediënten van TOPspel zijn teamwork, afspraken maken, positieve bekrachtiging en belonen. Gewenst gedrag wordt op een positieve en speelse manier ingeoefend. TOPspel is een methodiek die je flexibel kunt integreren in de bestaande lessen.

TOPspel werd ontwikkeld werd door De Sleutel in samenwerking met Thomas More, KU Leuven en die Keure. Meer informatie via preventie@desleutel.be of 09-231 57 48.

Van eenvoudig tot moeilijk, soms speels, soms uitdagend, creatief en eigenzinnig. Manus boeit en motiveert je leerlingen. Manus is geknipt materiaal voor contractwerk. Per leerjaar heb je maar liefst 60 kant-en-klare contracten. Die zijn verdeeld

over 12 thema’s en over de leergebieden taal, wiskunde en wereldoriëntatie. De werboekjes zijn ook erg handig in gebruik: bij elk contract geeft een pictogram aan of het om individueel werk, partner- of groepswerk gaat

e

abc mp k

manus 2100

5

1

LEERGEBIED

Contractwerk DOELGROEP

1e t.e.m. 6e leerjaar MEER INFO

www.manus.diekeure.be BESTELINFO

p 94

67 ANDERE UITGAVEN


Agenda’s 68 AGENDA’S


Lager onderwijs

Die Keure biedt drie reeksen praktische en goed doordachte schoolagenda’s voor het lager onderwijs. In elke reeks wordt het leren leren systematisch opgebouwd: er is aandacht voor de ontwikkeling van het tijdsbegrip, zelfsturing en zelfcontrole. In alle agenda’s zit een handige knipstrook waarmee de ouders de wettige afwezigheid van de kinderen kunnen melden. Onze schoolagenda’s zijn ook als boek-e beschikbaar op De leraarskamer. Zo projecteer je de agenda op je digitale schoolbord.

Kleuteronderwijs

De kleuteragenda bevordert een vlot contact tussen de ouders en de school. Wekelijks vinden de ouders op de linkerpagina het weekthema. De rechterpagina is voorbehouden voor kleine praktische berichten. Met de reuzenpaperclip geven de kleuteronderwijzers of ouders aan dat ze een berichtje in de agenda hebben geschreven. Verder is er ruimte voor meer uitgebreide berichten, de contactgegevens van de kleuter en de school, toelichting voor de ouders enzovoort.

Heen-en weer-agenda

De heen-en-weeragenda’s zijn speciaal ontworpen voor kleuters en leerlingen met specifieke noden in het buitengewoon en gewoon onderwijs: noodzakelijk bij kinderen met ASS, sterk ondersteunend bij een andere zorgvraag en een meerwaarde bij anderstalige kinderen. De agenda, ontworpen en getest door leerkrachten vanuit dagdagelijkse ervaring met de doelgroep, is prikkelarm, gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Het nodigt uit tot regelmatige communicatie tussen ouder en school en biedt continuïteit doorheen de basisschool.

Pictogrammenwoordenboekje

Het pictogrammenwoordenboek is een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel om te communiceren met anderstalige ouders die de berichten in de agenda niet begrijpen. In het boekje staan ruim 160 picto’s die de meest uiteenlopende boodschappen afbeelden. Daaronder staat de boodschap vertaald in 29 talen.

BESTELINFO

p. 77

69 AGENDA’S


Naslagwerken 70 NASLAGWERKEN


Schoolmanagement & coaching De kunst van het vragen stellen

De kunst van het vragen stellen

80 tips voor resultaatgericht coachen

Deze 80 tips helpen jou om coaching als managementstijl te ontwikkelen in functie van jouw organisatie.

willem verhoeven

WilleM VerHOeVen

Non-verbale communicatie in het onderwijs

Business & Economics

B&E Publishing grouP

B&E

Business & Economics

7/03/11 13:08

Een waaier aan tips en tricks in functie van een optimale infooverdracht én -ontvangst.

Sandra Peeters Ingrid Larik

Conflictbemiddeling op het werk

Conflictbemiddeling op het werk

Deze praktijkgids biedt heldere inzichten in hoe conflicten ontstaan en hoe je er zelf mee aan de slag gaat.

Conflictbemiddeling op het werk Praktische gids voor managers en hr-professionals

Cultuur voor beginners 15/09/15 10:13

Een onmisbaar boek voor cultuurliefhebbers die andere kunstvormen willen ontdekken of voor cultuurbeginners die koudwatervrees willen overwinnen.

De kunst van het vragen stellen

Dit boek helpt je om efficiënter en gerichter vragen te stellen.

Alles met mate(n) – Over jongeren en sociale media

Met oog voor het veelzeggende detail en met de nodige humor maakt Stefaan Lammertyn je in ‘Alles met mate(n)’ wegwijs in de alomtegenwoordige digitale wereld.

TORB

Het Tijdschrift voor Onderwijsrecht en Onderwijsbeleid is dé referentie voor al wie professioneel met onderwijs, onderwijsbeleid en onderwijsrecht bezig is. Wetenschappelijk verantwoord, helder en bruikbaar, direct aansluitend bij de dagelijkse onderwijspraktijk.

BESTELINFO

p. 100

Mentor … en nu?

Beginnende leerkrachten, stagiairs of andere nieuwe teamleden begeleiden en coachen is een belangrijke maar tegelijk delicate opdracht. In deze uitgave bieden de auteurs vanuit eigen ervaring een handreiking om deze taak goed en doeltreffend aan te pakken.

Afgiftekantoor Brugge P2A6260 Peer reviewed tijdschrift

Torb

TIJDSCHRIFT VOOR ONDERWIJSRECHT EN ONDERWIJSBELEID

01-02

tweemaandelijks september - oktober november - december 2019 - 2020

• EU-burgerschap en vorming voor democratie: ijkpunten voor kwaliteitsvol onderwijs • Het recht op onderwijs voor kinderen zonder wettig verblijf: van voorwaardelijkheid naar grondrecht • Schoolloopbanen van cognitief begaafde leerlingen in Vlaanderen • Schoolbesturen in het leerplichtonderwijs • Het M-decreet

71 NASLAGWERKEN KAFT_TORB_1-2_2019.indd 3

13/11/19 16:12


Lees, leer, leef Ik hoor er ook bij

Hoe omgaan met ontwikkelingsen gedragsstoornissen bij kinderen en jongeren ‘Ik hoor er ook bij’ brengt de 10 meest voorkomende stoornissen bij jongeren duidelijk en overzichtelijk in kaart.

Bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne

De vereisten rond bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne in scholen lijken evident en logisch. Na een eerste blik op de complete lijst van criteria vermoedt niemand wat voor impact dit kan hebben op een onderwijsinstelling. Tot iemand begint te graven in het kluwen van wetteksten, regeltjes en adviezen.

Onderwijsinnovatie

In een wereld die razendsnel verandert, moet ook het onderwijs zich voortdurend en steeds sneller aanpassen. Dit boek geeft een bloemlezing van uitdagingen en mogelijkheden en biedt inspiratie om alleen of in team nieuwe innovatiemogelijkheden te ontdekken.

72 NASLAGWERKEN

Onderwijsmanagement

Om innovatie mogelijk te maken, zijn ook nieuwe inzichten op het vlak van onderwijsmanagement onontbeerlijk. Dit boek wil geen antwoorden geven, maar rake vragen stellen en de geest uitdagen om nieuwe paden te betreden, zodat je zelf tot een passende oplossing voor jouw situatie komt.

EHBO bij kinderen en jongeren

Een ongeval op school is vlug gebeurd. Dit handige boek biedt in een oogopslag bruikbare tips die voldoen aan de meest recente medische inzichten over hulpverlening.

Sprekend leren

Dit boek gaat over de organisatie en de structuur van groepswerk, over klasschikking en werksfeer creëren Het belicht nog een ander essentieel aspect van groepswerk: sprekend leren. Het beschrijft met meer dan twintig praktijkvoorbeelden hoe je leerlingen efficiënter in groepen kunt laten werken.


Zet je EF-bril op

Eerst bewegen, dan leren

Stimuleer de executieve functies van jouw kleuters

Neuromotorisch ontwikkelingsprogramma voor scholen

Executieve functies zijn cognitieve vaardigheden die doelgerichte gedachten, acties en gevoelens mogelijk maken. Deze functies zijn van groot belang voor huidige en toekomstige schoolprestaties. ‘Zet je EF-bril op’ is een inspiratiebundel om cognitieve vaardigheden te ondersteunen bij kleuters met als doel gelijke kansen te bieden aan elk kind.

Wat heeft beweging met leerproblemen te maken? The way we move, is the way we think. En omgekeerd: hef de motorische blokkade bij een kind op en het kan eindelijk zijn capaciteiten laten zien. De hersenfuncties stimuleren via de motorische weg wordt nog te veel onderschat. Het boek biedt, naast een duidelijke uiteenzetting, een reeks screeningstesten en een bewegingsprogramma aan voor kinderen.

BESTELINFO

p. 93

625 onderwijsbegrippen Onderwijsvademecum oor de basisschool

Het is vaak niet gemakkelijk om alle begrippen en afkortingen in de onderwijswereld te begrijpen. In een duidelijke, heldere taal schetsen de auteurs de belangrijkste begrippen in de onderwijsstructuur van het basisonderwijs in Vlaanderen.

Lees, Leer en Leef

Lees, Leer en Leef

ZET JE EF-BRIL OP

ZET JE EF-BRIL OP

Kortom, allemaal vaardigheden die we dagelijks nodig hebben maar toch niet vanzelfsprekend zijn voor kleuters. Wanneer jij als leerkracht echter je EF-bril opzet, kun jij je steentje bijdragen om deze vaardigheden te stimuleren bij jouw kleuters.

SANNE FERYN

Wat zijn executieve functies? Het vermogen om na te denken voor je iets zegt of doet, je te concentreren op een taak en je niet te laten afleiden, de vaardigheid om informatie in het geheugen te houden bij het uitvoeren van complexe taken …

Het boek Zet je EF-bril op geeft je handvaten om deze executieve functies bij jouw kleuters te versterken. We doen dit aan de hand van een verhelderend kader en concrete didactische tips en materialen.

STIMULEER DE EXECUTIEVE FUNCTIES VAN JOUW KLEUTERS

SANNE FERYN

Bij dit boek hoort een pakket met bijlagen.

J‘ E EF-BRIL OPZETTEN IS NIET ZOZEER VOLLEDIG ANDERE DINGEN DOEN IN DE KLAS, MAAR VEELEER BEWUST DINGEN EEN TIKKELTJE ANDERS DOEN.’

ZET JE EF-BRIL OP

OVER DE AUTEUR: Sanne Feryn is docent, praktijkbegeleider en onderzoeker aan de lerarenopleiding Kleuteronderwijs in de Odisee hogeschool in Aalst.

Herdruk 2019/379 ISBN 978 90 4863 199 5 Bestelnr. 60 1009 023

73

Die Keure wil het milieu beschermen. Daarom kiezen wij bewust voor papier dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Deze uitgave is dan ook gedrukt op papier dat het FSC®-label draagt. Dat is het keurmerk van de Forest Stewardship Council®.

9 789048 631995

NASLAGWERKEN Cover_EF-BRIL.indd 1

11/03/19 15:25


Bestelinfo


Bestellen Je kunt rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij, via je educatief adviseur, onze website of onze klantenservice.

Via je educatief adviseur Je educatief adviseur helpt je graag bij het opmaken van je bestelling. Hij informeert je over onze uitgaven en bezorgt je vrijblijvend een offerte aan de meest gunstige voorwaarden. Bovendien ben je zeker van een uitstekende service: de adviseur volgt je bestelling op tot de levering en helpt je om de nieuwe methodes te implementeren. Je vindt de contact-gegevens van jouw educatief adviseur op p .2.

Via onze klantenservice Bestel rechtstreeks via besteldienst@diekeure.be Kleine Pathoekeweg 3 8000 Brugge t 050 47 12 88 Vermeld de bestelnummers duidelijk en volledig. Dit laat ons toe om sneller te werken.

Via de website Via onze website plaats je eenvoudig en snel je klassikale bestellingen. Surf naar www.diekeure.be voor meer informatie.

Schoolkorting Scholen krijgen 10% korting op schoolboeken waarvan de afname minimum 10 exemplaren per titel bedraagt.

Leveringsvoorwaarden Schade Wij vragen je om de ontvangen goederen steeds te controleren en te vergelijken met de verzendingsnota. Als een zending beschadigd aankomt, gelieve ons ten laatste drie dagen na de levering de vastgestelde schade mee te delen. Enkel schade die onder deze voorwaarden gemeld

wordt, komt in aanmerking voor een omwisseling of vergoeding. We aanvaarden geen terugzendingen zonder voorafgaande verwittiging. Wij vragen om andere klachten op dezelfde manier door te geven. Brugge, januari 2020

Onze prijzen zijn inclusief btw. Hiermee vervallen alle vorige prijsopgaven in catalogi en folders van die Keure. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele prijswijzigingen.

Legende jaarlijks te bestellen mag je bestellen, maar staat ook op De Leraarskamer

75 BESTELINFO


101 SPELEN SPELEN 90 2000 100

101 Spelen spelen - Box met fiches en handleiding

978 90 4860 630 6

€ 92,70

978 90 4860 353 4 978 90 4860 073 1 978 90 4861 252 9 978 90 4861 253 6 978 90 4861 254 3 978 90 4861 255 0 978 90 4861 380 9 978 90 4861 381 6 978 90 4861 382 3

€ 169,90 € 17,50 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00

978 90 4860 325 1 978 90 4860 511 8 978 90 4861 107 2 978 90 4861 465 3 978 90 4861 680 0 978 90 4860 333 6

€ 47,40 € 47,40 € 47,40 € 47,40 € 47,40 € 47,40

978 90 4861 039 6 978 90 4861 674 9

€ 10,30 € 12,60

Het hele jaar op weg met Jezus - knutsel- en doemap (1e graad) Samen op weg met Jezus - knutsel- en doemap (2e graad) In de voetsporen van Jezus - knutsel- en doemap (3e graad)

978 90 4860 320 6 978 90 4861 101 0 978 90 4860 322 0

€ 101,50 € 101,50 € 101,50

40dagendoos Scheurkalender 40dagen

978 90 4860 201 8 978 90 4860 226 1

€ 90,00 € 1,90

Adventsdoos Scheurkalender advent

978 90 4860 323 7 978 90 4860 324 4

€ 87,50 € 1,90

978 90 4860 467 8 978 90 4860 599 6 978 90 4860 600 9 978 90 4860 601 6

€ 6,40 € 6,40 € 6,40 € 6,40

978 90 4861 687 9

€ 5,50

978 90 6200 644 1 978 90 8661 883 5 978 90 8661 861 3 978 90 4860 103 5

€ 6,00 € 50,00 € 27,90 € 7,00

AANVULLEND MATERIAAL FRANS 60 1003 240 60 1003 271 60 1003 340 60 1003 341 60 1003 348 60 1003 349 60 1003 342 60 1003 343 60 1003 344

BJR BXL (Bonjour Bruxelles) Aide-mémoire pratique Le puits aux livres - Grâce à Max Le puits aux livres - Deux jeunes détectives en Champagne-Ardenne Le puits aux livres - Un chauffeur mystérieux Le puits aux livres - Fidèle Le puits aux livres - 150 expressions et proverbes courants et faciles Le puits aux livres - 600 mots en action Le puits aux livres - 600 mots en image

AANVULLEND MATERIAAL GODSDIENST GEBEDENBOEKEN

60 1008 026 60 1008 029 60 1008 030 60 1008 114 60 1008 115 60 1008 116

Ik bid al - eerste leerjaar Ik bid - tweede leerjaar Tijd voor God - derde leerjaar Een babbel met God - vierde leerjaar God, hier ben ik - vijfde leerjaar Eventjes bij God - zesde leerjaar

RELIGIEUZE DOE-, SPEEL- EN WEETBOEKEN

60 1008 113 60 1008 118

Op weg met Jezus - spelen en weten (2e graad) Ik groei met Jezus - spelen en weten (3e graad)

KNUTSEL- EN DOEMAPPEN

60 1008 110 60 1008 111 60 1008 112 40DAGENDOOS

60 1008 020 60 1008 021 ADVENTSDOOS

60 1008 024 60 1008 025

KOESTERBOEKJES

60 1009 283 60 1009 284 60 1009 285 60 1009 286

Knijp eens in mijn hand. (voor wanneer iemand sterft) Papa, wanneer word je beter? (voor wanneer thuis iemand heel erg ziek is) Mama, ik heb pijn. (voor wanneer ik heel erg ziek ben) Tweemaal thuis. (voor wanneer mama en papa uit elkaar gaan)

MOEDER TERESA

60 1008 117

Moeder Teresa van Calcutta (van zuster tot moeder)

EERSTE COMMUNIE

60 1008 010 60 1008 011 60 1008 012 60 1008 013

76 BESTELINFO

Mijn eerste communie - werkboekje + gratis mini-gebedenboekje Mijn eerste communie - handleiding Mijn eerste communie - liedjes-cd Emma en haar eerste communie (voor ouders)


WELKOM IN DE KERK

60 1008 014 60 1008 015 60 1008 016 60 1008 017 60 1008 018 60 1008 019 60 1008 022 60 1008 023

Eucharistie Doopsel Vormsel (harde kaft) Verzoening Priesterschap Ziekenzalving Huwelijk Set van Zeven Sacramenten + foedraal

978 90 4860 134 9 978 90 4860 140 0 978 90 4860 141 7 978 90 4860 156 1 978 90 4860 183 7 978 90 4860 014 4 978 90 4860 206 3 978 90 4860 330 5

€ 12,70 € 12,70 € 12,70 € 12,70 € 12,70 € 12,70 € 12,70 € 89,90

978 90 4861 498 1 978 90 4860 477 7 978 90 8661 762 3 978 90 4863 199 5

€ 26,00 € 47,40 €42,90 € 46,60

Het verhaal van ‘De Groote Oorlog’ - set van 5 exemplaren Hoe was je dag? Hoe komt dat toch? Ik zie mij graag

978 90 4861 868 2 978 90 4861 565 0 978 90 4860 013 7 978 90 4861 437 0

€ 30,00 € 24,00 € 35,00 € 6,00

Mijn en jouw wereld in kaart Atlas - boek-e

978 90 4863 272 5 978 90 4860 489 0

€ 26,40 € 164,00

978 90 4861 453 0 978 90 4861 452 3 978 90 4861 449 3 978 90 4863 359 3

€ 50,00 € 50,00 € 65,00 € 65,00

AANVULLEND MATERIAAL KLEUTERS 60 1009 211 60 1008 028 60 1009 246 60 1009 023

Start en stop - 444 tussendoortjes Bidden met kleuters ... het hele jaar door De beste maatjes (incl. cd’s) Zet je EF-bril op

AANVULLEND MATERIAAL WERELDORIËNTATIE 60 1010 993 60 1009 212 60 1009 012 60 1010 992 JEUGDATLAS

60 1005 124 60 1005 122

EEUW- EN TIJDSBANDEN, BRUIKBAAR NAAST ELKE METHODE WO

60 1010 315 60 1010 365 60 1010 416 60 1010 417

Eeuwband 3 (25 x 250 cm) Eeuwband 4 (25 x 250 cm) Tijdsband 5/6 OVSG/GO! (30 x 300 cm) Tijdsband 5/6 ZILL (30 x 300 cm)

WANDKAARTENSERVICE

Wandkaart - 75 x 105 cm - 1 zijde bedrukt Wandkaart - 75 x 105 cm - 2 zijden bedrukt Wandkaart - 105 x 150 cm - 1 zijde bedrukt Wandkaart - 105 x 150 cm - 2 zijden bedrukt Wandkaart - 150 x 210 cm - 1 zijde bedrukt Wandkaart - 150 x 210 cm - 2 zijden bedrukt

€ 135,00 € 204,00 € 167,00 € 250,00 € 229,00 € 340,00

AANVULLEND MATERIAAL WISKUNDE 69 2100 130 60 1009 217 69 2100 135 69 2100 136 69 2100 137

Individuele rekendoos, 1e leerjaar Wiskundig lexicon Vlakke figurenset Magnetische breukenladder Magnetisch honderdveld

978 90 5751 326 8 978 90 4861 112 6 978 90 4861 051 8 978 90 4862 358 7 978 90 4862 359 4

€ 21,60 € 36,00 € 167,90 € 44,30 € 47,40

978 90 4860 182 0 978 90 4861 428 8 978 90 8661 887 3

€ 4,40 € 11,60 € 5,40

AGENDA’S 60 1009 024 60 1009 081 60 1009 025

77 BESTELINFO

Kleuteragenda Heen-en-weeragenda Pictogrammenwoordenboek


AGENDA’S REEKS 1

60 1009 066 60 1009 067 60 1009 068 60 1009 069

Schoolagenda 1 Schoolagenda 2 Schoolagenda 3-4 Schoolagenda 5-6

978 90 4860 107 3 978 90 4860 108 0 978 90 4860 109 7 978 90 4860 110 3

€ 4,95 € 4,95 € 4,95 € 5,20

978 90 6200 999 2 978 90 5751 118 9 978 90 5751 003 8

€ 3,90 € 4,50 € 4,70

978 90 6200 487 4 978 90 6200 488 1

€ 3,60 € 4,50

AGENDA’S REEKS 2

60 1009 063 60 1009 064 60 1009 065

Mijn eerste schooldagboek Mijn schooldagboek School- en werkagenda

AGENDA’S REEKS 3

60 1009 060 60 1009 061

Schoolagenda 1e en 2e graad Schoolagenda 3e graad

BEAUFORT VIJFDE LEERJAAR

60 1003 300 60 1003 301 60 1003 302 60 1003 305 60 1003 306 60 1003 303 65 1000 463 60 1003 304 60 1003 307 60 1003 308 60 1003 309 60 1003 311 60 1003 312 60 1003 315 60 1003 313 60 1003 314 60 1003 316 60 1003 317 60 1003 318 60 1003 319

5 Beaufort - handboek 978 90 4860 555 2 5 Beaufort - werkboek 978 90 4860 556 9 5 Beaufort - leerwerkboek 978 90 4860 648 1 5 Beaufort - Mon petit livre rouge (onthoudboekje) 978 90 4860 606 1 5 Beaufort - En forme (werkboekje uitbreiding) 978 90 4860 607 8 5 Beaufort - handleiding (incl. 15 syntheseposters) 978 90 4860 649 8 5 Beaufort - ZILL-gids 5 Beaufort - set van 20 klassikale hulppraatplaten 978 90 4860 802 7 5 Beaufort - dvd 978 90 4860 650 4 5 Beaufort - audio-cd A (luisteroefeningen) 978 90 4860 651 1 5 Beaufort - audio-cd B (liedjes en gedichtjes) 978 90 4860 652 8 5 Beaufort - oefen-cd-rom (klasversie - 5 pc’s) 978 90 4860 655 9 5 Beaufort - cd-rom (netwerkversie) 978 90 4860 656 6 5 Beaufort - boek-e 5 Beaufort - Woordkaartenset 978 90 4860 892 8 5 Beaufort - Jeux de mots et verbes (spellendoos) 978 90 4860 908 6 5 Beaufort - wandkaart Frankrijk cultuur (75x105) 978 90 4861 746 3 5 Beaufort - wandkaart Frankrijk cultuur (105x150) 978 90 4861 745 6 5 Beaufort - wandkaart Wallonië (75x105) 978 90 4861 748 7 5 Beaufort - wandkaart Wallonië (105x150) 978 90 4861 747 0

€ 27,30 € 10,00 € 17,60 € 8,80 € 5,40 € 119,00 gratis € 30,00 € 46,00 € 18,20 € 18,20 € 56,50 € 283,00 € 231,00 € 92,00 € 130,00 € 122,00 € 158,00 € 122,00 € 158,00

ZESDE LEERJAAR

60 1003 320 60 1003 321 60 1003 322 60 1003 325 60 1003 326 60 1003 323 65 1000 463 60 1003 324 60 1003 327 60 1003 328 60 1003 329 60 1003 331 60 1003 332 60 1003 335 60 1003 333 60 1003 334 60 1003 336 60 1003 337 60 1003 338 60 1003 339

78 BESTELINFO

6 Beaufort - handboek 978 90 4860 819 5 6 Beaufort - werkboek 978 90 4860 905 5 6 Beaufort - leerwerkboek 978 90 4861 099 0 6 Beaufort - Mon petit livre vert (onthoudboekje) 978 90 4861 108 9 6 Beaufort - En forme (werkboekje uitbreiding) 978 90 4861 190 4 6 Beaufort - handleiding (incl. 25 syntheseposters) 978 90 4861 030 3 5 Beaufort - ZILL-gids 6 Beaufort - set van 17 klassikale hulppraatplaten 978 90 4861 249 9 6 Beaufort - dvd 978 90 4861 104 1 6 Beaufort - audio-cd A (luisteroefeningen) 978 90 4861 175 1 6 Beaufort - audio-cd B (liedjes en gedichtjes) 978 90 4861 055 6 6 Beaufort - oefen-cd-rom (klasversie - 5 pc’s) 978 90 4861 177 5 6 Beaufort - cd-rom (netwerkversie) 978 90 4861 178 2 6 Beaufort - boek-e 6 Beaufort - woordkaartenset 978 90 4860 891 1 6 Beaufort - Jeux de mots et verbes (spellendoos) 978 90 4861 479 0 6 Beaufort - wandkaart Frankrijk cultuur (75x105) 978 90 4861 750 0 6 Beaufort - wandkaart Frankrijk cultuur (105x150) 978 90 4861 749 4 6 Beaufort - wandkaart Wallonië (75x105) 978 90 4861 752 4 6 Beaufort - wandkaart Wallonië (105x150) 978 90 4861 751 7

€ 27,30 € 10,00 € 17,60 € 8,80 € 5,40 € 119,00 gratis € 30,00 € 46,00 € 18,20 € 18,20 € 56,50 € 283,00 € 231,00 € 92,00 € 130,00 € 122,00 € 158,00 € 122,00 € 158,00


BEESTIG 60 1009 039 60 1009 042 60 1009 213 60 1009 287 60 1009 288 60 1009 214

Beestig - Taalbeestje 1 Beestig - Taalbeestje 2 Beestig - Rekenbeestje 1 Beestig - Rekenbeestje 2 Beestig - Rekenbeestje 3 Beestig - Schrijfbeestje 1

978 90 4861 606 0 978 90 4862 374 7 978 90 4861 727 2 978 90 4861 850 7 978 90 4860 744 0 978 90 4861 729 6

€ 64,40 € 64,40 € 55,10 € 65,20 € 55,10 € 87,40

CONFETTI 1E KLEUTERKLAS

60 1009 400 60 1009 401 60 1009 402 60 1009 403 60 1009 404 60 1009 405 60 1009 406 60 1009 407 60 1009 409 60 1009 410

Confetti 1 - activiteitenmap A 978 90 8661 827 9 Confetti 1 - activiteitenmap B 978 90 8661 828 6 Confetti 1 - activiteitenmap C 978 90 8661 829 3 Confetti 1 - activiteitenmap D 978 90 8661 830 9 Confetti 1 - Ik zing en ik zeg (scheurblok kleuter) 978 90 4860 162 2 Confetti 1 - set praatplaten 978 90 4860 161 5 Confetti 1 - cd met liedjes 978 90 4860 163 9 Confetti 1 - pictodoos 978 90 4860 164 6 Confetti 1 - ringmapje scheurblok 978 90 4860 166 0 Confetti 1 - stempeldoos kleuterkentekens

€ 189,00 € 189,00 € 189,00 € 189,00 € 9,00 € 157,00 € 28,60 € 101,00 € 3,40 € 101,00

2E KLEUTERKLAS

60 1009 450 60 1009 451 60 1009 452 60 1009 453 60 1009 454 60 1009 455 60 1009 456 60 1009 457 60 1009 458 60 1009 409 60 1009 460

Confetti 2 - activiteitenmap A 978 90 8661 402 8 Confetti 2 - activiteitenmap B 978 90 8661 730 2 Confetti 2 - activiteitenmap C 978 90 8661 815 6 Confetti 2 - activiteitenmap D 978 90 8661 826 2 Confetti 2 - Ik werk (scheurblok kleuter) 978 90 8661 617 6 Confetti 2 - set praatplaten 978 90 8661 615 2 Confetti 2 - cd met liedjes 978 90 8661 613 8 Confetti 2 - pictodoos 978 90 8661 619 0 Confetti 2 - cd-rom (5 pc’s) 978 90 4860 338 1 Confetti 2 - ringmapje scheurblok 978 90 4860 166 0 Confetti 2 - stempeldoos kleuterkentekens

€ 189,00 € 189,00 € 189,00 € 189,00 € 9,90 € 133,90 € 28,60 € 101,00 € 61,70 € 3,40 € 101,00

3E KLEUTERKLAS

60 1009 500 60 1009 501 60 1009 502 60 1009 503 60 1009 504 60 1009 505 60 1009 506 60 1009 507 60 1009 508 60 1009 409 60 1009 510

Confetti 3 - activiteitenmap A 978 90 5958 943 8 Confetti 3 - activiteitenmap B 978 90 5958 944 5 Confetti 3 - activiteitenmap C 978 90 5958 945 2 Confetti 3 - activiteitenmap D 978 90 5958 946 9 Confetti 3 - Ik werk (scheurblok kleuter) 978 90 5958 947 6 Confetti 3 - set praatplaten 978 90 5958 948 3 Confetti 3 - cd met liedjes 978 90 8661 001 3 Confetti 3 - pictodoos 978 90 8661 028 0 Confetti 3 - cd-rom (5 pc’s) 978 90 4860 149 3 Confetti 3 - ringmapje scheurblok 978 90 4860 166 0 Confetti 3 - stempeldoos kleuterkentekens

€ 189,00 € 189,00 € 189,00 € 189,00 € 9,90 € 109,10 € 28,60 € 101,00 € 61,70 € 3,40 € 101,00

DE KOFFER VAN PISTACHE DE KOFFER VAN PISTACHE 1

60 1003 600 60 1003 601 60 1003 602 60 1003 603 60 1003 604 60 1003 610 60 1003 611

79 BESTELINFO

De Koffer van Pistache 1 (koffer + alle items Pistache 1) Pistache 1 - prentenboek A Pistache 1 - prentenboek B Pistache 1 - Nederlandstalige handleiding Pistache 1 - Franstalige handleiding Pistache 1 - cd-rom verhaaltjes en spelletjes Pistache 1 - liedjes-cd

978 90 8661 743 2 978 90 8661 831 6 978 90 8661 832 3 978 90 8661 833 0 978 90 8661 836 1 978 90 8661 835 4 978 90 8661 837 8

€ 338,00 € 100,00 € 100,00 € 75,20 € 75,20 € 62,60 € 20,90


60 1003 612 60 1003 413

Pistache 1 - beeldwoordenboek Pistache 1 - handpop Pistache

978 90 8661 834 7 978 90 4861 755 5

€ 23,40 € 28,20

978 90 4860 875 1 978 90 4860 881 2 978 90 4860 879 9 978 90 4860 876 8 978 90 4861 031 0 978 90 4860 878 2 978 90 4860 877 5 978 90 4861 755 5 978 90 4861 759 3

€ 317,00 € 62,60 € 26,60 € 20,00 € 19,50 € 75,20 € 75,20 € 28,20 € 28,20

978 90 4860 882 9 978 90 4860 884 3 978 90 4861 036 5 978 90 4861 037 2 978 90 4861 032 7 978 90 4861 033 4 978 90 4861 034 1 978 90 4861 755 5 978 90 4861 759 3

€ 317,00 € 62,60 € 32,10 € 20,00 € 20,00 € 75,20 € 75,20 € 28,20 € 28,20

978 90 4861 803 3 978 90 4861 804 0 978 90 4861 805 7 978 90 4861 832 3

€ 103,00 € 103,00 € 103,00 € 13,40

DE KOFFER VAN PISTACHE 2

60 1003 620 60 1003 621 60 1003 622 60 1003 623 60 1003 624 60 1003 625 60 1003 626 60 1003 413 60 1003 433

De Koffer van Pistache 2 (koffer + alle items van Pistache 2) Pistache 2 - cd-rom Pistache 2 - liedjes-cd Pistache 2 - set van acht bordposters (A2) - woordvelden Pistache 2 - set van acht bordposters (A2) - stripverhaal Pistache 2 - Nederlandstalige handleiding Pistache 2 - Franstalige handleiding Pistache 2 - handpop Pistache Pistache 2 - handpop Vanille

DE KOFFER VAN PISTACHE 3

60 1003 640 60 1003 641 60 1003 642 60 1003 643 60 1003 644 60 1003 645 60 1003 646 60 1003 413 60 1003 433

De Koffer van Pistache 3 (koffer + alle items van Pistache 3) Pistache 3 - cd-rom Pistache 3 - liedjes-cd Pistache 3 - set van acht bordposters (A2) - woordvelden Pistache 3 - set van acht bordposters (A2) - stripverhaal Pistache 3 - Nederlandstalige handleiding Pistache 3 - Franstalige handleiding Pistache 3 - handpop Pistache Pistache 3 - handpop Vanille

HET GAT IN DE HAAG 60 1009 291 60 1009 292 60 1009 293 60 1009 294

Het gat in de haag - Het grote verhalen- en activiteitenboek K1 Het gat in de haag - Het grote verhalen- en activiteitenboek K2 Het gat in de haag - Het grote verhalen- en activiteitenboek K3 Het gat in de haag - Posterset (6 ex. - A1)

HOP! 60 1010 009 60 1010 010

Hop! - jaarabonnement Hop! - abonnement voor 3 jaar

€ 355,00 € 978,00

IENE MIENE MUTTE 1E KLEUTERKLAS

60 1009 550 60 1009 551 60 1009 552 60 1009 553 60 1009 554

Iene Miene Mutte 1 - koffer (bevat alle hieronder vermelde items) Iene Miene Mutte 1 - activiteitenmap Iene Miene Mutte 1 - set fotokaarten en praatplaten Iene Miene Mutte 1 - dvd Iene Miene Mutte 1 - cd

978 90 4861 468 4 978 90 4861 467 7 978 90 4861 469 1 978 90 4861 470 7 978 90 4861 471 4

€ 296,60 € 50,70 € 126,70 € 87,90 € 41,80

2E KLEUTERKLAS

60 1009 560 60 1009 561 60 1009 562 60 1009 563 60 1009 564

Iene Miene Mutte 2 - koffer (bevat alle hieronder vermelde items) Iene Miene Mutte 2 - activiteitenmap Iene Miene Mutte 2 - set fotokaarten en praatplaten Iene Miene Mutte 2 - dvd Iene Miene Mutte 2 - cd

978 90 4861 502 5 978 90 4861 501 8 978 90 4861 503 2 978 90 4861 504 9 978 90 4861 505 6

€ 312,10 € 56,10 € 138,00 € 87,90 € 41,80

3E KLEUTERKLAS

60 1009 570 60 1009 571 60 1009 572 60 1009 573 60 1009 574

80 BESTELINFO

Iene Miene Mutte 3 - koffer (bevat alle hieronder vermelde items) Iene Miene Mutte 3 - activiteitenmap Iene Miene Mutte 3 - praatplaten Iene Miene Mutte 3 - dvd Iene Miene Mutte 3 - cd

978 90 4861 507 0 978 90 4861 506 3 978 90 4861 508 7 978 90 4861 509 4 978 90 4861 510 0

€ 325,50 € 61,50 € 149,40 € 87,90 € 41,80


JEZUS LEEFT EERSTE LEERJAAR

60 1008 051 60 1008 052 60 1008 050 60 1008 053 60 1008 054 60 1008 055 60 1008 056 60 1008 057

Jezus leeft 1 - werkboek + groeiboekje (3 uren) Jezus leeft 1 - werkboek + groeiboekje (2 uren) Jezus leeft 1 - handleiding Jezus leeft 1 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 1 - kijkplaten Jezus leeft 1 - liedjes-cd Jezus leeft 1/2 - dvd Jezus leeft 1 - boek-e

978 90 4860 314 5 978 90 4860 620 7 978 90 4860 313 8 978 90 4860 316 9 978 90 4860 317 6 978 90 4860 318 3 978 90 4860 319 0 978 90 4861 681 7

€ 10,00 € 8,60 € 195,00 € 121,00 € 48,90 € 25,50 € 29,10 € 167,90

978 90 4860 621 4 978 90 4860 622 1 978 90 4860 657 3 978 90 4860 633 7 978 90 4860 864 5 978 90 4860 841 6 978 90 4860 319 0 978 90 4861 682 4

€ 10,00 € 8,60 € 195,00 € 121,00 € 48,90 € 25,50 € 29,10 € 167,90

978 90 4860 846 1 978 90 4861 116 4 978 90 4861 208 6 978 90 4861 103 4 978 90 4861 242 0 978 90 4861 198 0 978 90 4861 200 0 978 90 4861 683 1

€ 18,30 € 10,00 € 8,60 € 195,00 € 121,00 € 29,10 € 34,90 € 167,90

978 90 4860 851 5 978 90 4861 207 9 978 90 4860 850 8 978 90 4860 847 8 978 90 4861 243 7 978 90 4861 552 0 978 90 4861 480 6 978 90 4861 684 8

€ 18,30 € 10,00 € 8,60 € 195,00 € 121,00 € 29,10 € 34,90 € 167,90

978 90 4861 376 2 978 90 4861 454 7 978 90 4861 387 8 978 90 4861 455 4 978 90 4861 456 1 978 90 4861 457 8 978 90 4861 685 5

€ 12,00 € 10,20 € 195,00 € 121,00 € 33,70 € 34,90 € 167,90

978 90 4861 283 3 978 90 4861 284 0 978 90 4861 287 1 978 90 4861 455 4 978 90 4861 817 0 978 90 4861 457 8 978 90 4861 845 3

€ 12,00 € 10,20 € 195,00 € 121,00 € 34,90 € 34,90 € 167,90

TWEEDE LEERJAAR

60 1008 061 60 1008 062 60 1008 060 60 1008 063 60 1008 064 60 1008 065 60 1008 056 60 1008 067

Jezus leeft 2 - werkboek + groeiboekje (3 uren) Jezus leeft 2 - werkboek + groeiboekje (2 uren) Jezus leeft 2 - handleiding Jezus leeft 2 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 2 - kijkplaten Jezus leeft 2 - liedjes-cd Jezus leeft 1/2 - dvd Jezus leeft 2 - boek-e

DERDE LEERJAAR

60 1008 073 60 1008 071 60 1008 072 60 1008 070 60 1008 074 60 1008 075 60 1008 076 60 1008 077

Jezus leeft 3 - info- en leerboek Jezus leeft 3 - werkboek + groeiboekje (3 uren) Jezus leeft 3 - werkboek + groeiboekje (2 uren) Jezus leeft 3 - handleiding Jezus leeft 3 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 3 - liedjes-cd Jezus leeft 3/4 - dvd Jezus leeft 3 - boek-e

VIERDE LEERJAAR

60 1008 083 60 1008 081 60 1008 082 60 1008 080 60 1008 084 60 1008 085 60 1008 076 60 1008 087

Jezus leeft 4 - info- en leerboek Jezus leeft 4 - werkboek + groeiboekje (3 uren) Jezus leeft 4 - werkboek + groeiboekje (2 uren) Jezus leeft 4 - handleiding Jezus leeft 4 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 4 - liedjes-cd Jezus leeft 3/4 - dvd Jezus leeft 4 - boek-e

VIJFDE LEERJAAR

60 1008 091 60 1008 092 60 1008 090 60 1008 094 60 1008 095 60 1008 096 60 1008 097

Jezus leeft 5 - leerwerkschrift + groeiboekje (3 uren) Jezus leeft 5 - leerwerkschrift + groeiboekje (2 uren) Jezus leeft 5 - handleiding Jezus leeft 5/6 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 5 - liedjes-cd Jezus leeft 5/6 - dvd Jezus leeft 5 - boek-e

ZESDE LEERJAAR

60 1008 101 60 1008 102 60 1008 100 60 1008 094 60 1008 105 60 1008 096 60 1008 106

81 BESTELINFO

Jezus leeft 6 - leerwerkschrift (3 lestijden) + groeiboekje Jezus leeft 6 - leerwerkschrift (2 lestijden) + groeiboekje Jezus leeft 6 - handleiding Jezus leeft 5/6 - muurplaat (figurenplaat + figuren) Jezus leeft 6 - liedjes-cd Jezus leeft 5/6 - dvd Jezus leeft 6 - boek-e


KATAPULT EERSTE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 300 Katapult 1 - set van 8 werkboeken 60 1002 301 Katapult 1 - werkboek Target 1 60 1002 302 Katapult 1 - werkboek Target 2 60 1002 303 Katapult 1 - werkboek Target 3 60 1002 304 Katapult 1 - werkboek Target 4 60 1002 305 Katapult 1 - werkboek Target 5 60 1002 306 Katapult 1 - werkboek Target 6 60 1002 307 Katapult 1 - werkboek Target 7 60 1002 308 Katapult 1 - werkboek Target 8 60 1002 431 Katapult 1 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4861 878 1 978 90 4861 879 8 978 90 4861 881 1 978 90 4861 882 8 978 90 4861 883 5 978 90 4861 884 2 978 90 4861 885 9 978 90 4861 886 6 978 90 4861 887 3 978 90 4861 899 6

€ 26,10 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 7,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 309 60 1002 421 60 1002 420 60 1002 310 60 1002 430 60 1009 172

Katapult 1 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4861 888 0 Katapult 1 - scheurblok - 1 ex. 978 90 8618 880 0X Katapult 1 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 Katapult 1 - junglebox (rekendoos) 978 90 4861 889 7 Katapult 1 - whiteboard voor junglebox (10 ex.) 978 90 4863 402 6 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 68,90 € 9,00 € 3,10 € 22,10 € 5,00 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1002 511 60 1002 311 60 1002 312 60 1002 313 60 1002 314 60 1002 315 60 1002 316 60 1002 317 65 1000 441 60 1002 459 60 1002 451 60 1002 452 60 1002 453 60 1002 454 60 1002 455 60 1002 456 60 1002 457 60 1002 458 60 1002 450 60 1002 318 60 1002 441 60 1002 427 60 1002 319

Katapult 1 - set van 7 handleidingen 978 90 4862 715 8 Katapult 1 - handleiding Target 1 978 90 4861 890 3 Katapult 1 - handleiding Target 2 978 90 4861 891 0 Katapult 1 - handleiding Target 3 978 90 4861 892 7 Katapult 1 - handleiding Target 4 978 90 4861 893 4 Katapult 1 - handleiding Target 5 978 90 4861 894 1 Katapult 1 - handleiding Target 6 978 90 4861 895 8 Katapult 1 - handleiding Target 7 978 90 4861 896 5 Katapult 1 - ZILL-gids Katapult 1 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 721 9 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4861 944 3 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4861 945 0 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4861 946 7 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4861 947 4 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4861 948 1 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4861 949 8 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4861 950 4 Katapult 1 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4861 951 1 Katapult 1 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4861 943 6 Katapult 1 - kopieermap 978 90 4861 897 2 Katapult 1 - bijlagen 978 90 4861 900 9 Katapult 1 - posters 978 90 4862 388 4 Katapult 1 - boek-e

€ 328,00 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 gratis € 66,90 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 65,60 € 66,80 € 12,00 € 228,00

TWEEDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 320 60 1002 321 60 1002 322 60 1002 323 60 1002 324 60 1002 325 60 1002 326 60 1002 327 60 1002 328 60 1002 432

82 BESTELINFO

Katapult 2 - set van 8 werkboeken Katapult 2 - werkboek Target 1 Katapult 2 - werkboek Target 2 Katapult 2 - werkboek Target 3 Katapult 2 - werkboek Target 4 Katapult 2 - werkboek Target 5 Katapult 2 - werkboek Target 6 Katapult 2 - werkboek Target 7 Katapult 2 - werkboek Target 8 Katapult 2 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4862 086 9 978 90 4862 087 6 978 90 4862 088 3 978 90 4862 089 0 978 90 4862 090 6 978 90 4862 091 3 978 90 4862 092 0 978 90 4862 093 7 978 90 4862 094 4 978 90 4862 144 6

€ 26,10 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 7,00


Differentiatiemateriaal

60 1002 329 Katapult 2 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 095 1 60 1002 422 Katapult 2 - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 095 1X 60 1002 420 Katapult 2 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 60 1002 330 Katapult 2 - junglebox (rekendoos) 978 90 4862 096 8 60 1009 172 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 68,90 € 9,00 € 3,10 € 22,10 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1002 512 60 1002 331 60 1002 332 60 1002 333 60 1002 334 60 1002 335 60 1002 336 60 1002 337 65 1000 442 60 1002 469 60 1002 461 60 1002 462 60 1002 463 60 1002 464 60 1002 465 60 1002 466 60 1002 467 60 1002 468 60 1002 460 60 1002 338 60 1002 442 60 1002 428 60 1002 339

Katapult 2 - set van 7 handleidingen 978 90 4862 716 5 Katapult 2 - handleiding Target 1 978 90 4862 097 5 Katapult 2 - handleiding Target 2 978 90 4862 098 2 Katapult 2 - handleiding Target 3 978 90 4862 099 9 Katapult 2 - handleiding Target 4 978 90 4862 100 2 Katapult 2 - handleiding Target 5 978 90 4862 101 9 Katapult 2 - handleiding Target 6 978 90 4862 102 6 Katapult 2 - handleiding Target 7 978 90 4862 103 3 Katapult 2 - ZILL-gids Katapult 2 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 722 6 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4862 151 4 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4862 152 1 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4862 153 8 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4862 154 5 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4862 155 2 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4862 156 9 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4862 157 6 Katapult 2 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4862 158 3 Katapult 2 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 150 7 Katapult 2 - kopieermap 978 90 4862 104 0 Katapult 2 - bijlagen 978 90 4862 147 7 Katapult 2 - posters 978 90 4862 389 1 Katapult 2 - boek-e

€ 328,00 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 € 47,10 gratis € 66,90 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 76,50 € 111,30 € 12,00 € 228,00

DERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 340 60 1002 341 60 1002 342 60 1002 343 60 1002 344 60 1002 345 60 1002 346 60 1002 347 60 1002 348 60 1002 433

Katapult 3 - set van 8 werkboeken Katapult 3 - werkboek Target 1 Katapult 3 - werkboek Target 2 Katapult 3 - werkboek Target 3 Katapult 3 - werkboek Target 4 Katapult 3 - werkboek Target 5 Katapult 3 - werkboek Target 6 Katapult 3 - werkboek Target 7 Katapult 3 - werkboek Target 8 Katapult 3 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4861 901 6 978 90 4861 902 3 978 90 4861 903 0 978 90 4861 904 7 978 90 4861 905 4 978 90 4861 906 1 978 90 4861 907 8 978 90 4861 908 5 978 90 4861 909 2 978 90 4861 920 7

€ 24,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 7,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 350 Katapult 3 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4861 910 8 60 1002 423 Katapult 3 - scheurblok - 1 ex. 978 90 4861 910 8X 60 1002 420 Katapult 3 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 60 1009 172 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 63,70 € 8,70 € 3,10 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1002 513 60 1002 351 60 1002 352 60 1002 353 60 1002 354 60 1002 355 60 1002 356 60 1002 357 65 1000 443 60 1002 479

83 BESTELINFO

Katapult 3 - set van 7 handleidingen 978 90 4862 717 2 Katapult 3 - handleiding Target 1 978 90 4861 911 5 Katapult 3 - handleiding Target 2 978 90 4861 912 2 Katapult 3 - handleiding Target 3 978 90 4861 913 9 Katapult 3 - handleiding Target 4 978 90 4861 914 6 Katapult 3 - handleiding Target 5 978 90 4861 915 3 Katapult 3 - handleiding Target 6 978 90 4861 916 0 Katapult 3 - handleiding Target 7 978 90 4861 917 7 Katapult 3 - ZILL-gids Katapult 3 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 723 3

€ 289,00 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 gratis € 66,90


60 1002 471 60 1002 472 60 1002 473 60 1002 474 60 1002 475 60 1002 476 60 1002 477 60 1002 478 60 1002 470 60 1002 358 60 1002 443 60 1002 429 60 1002 359

Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4861 953 5 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4861 954 2 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4861 955 9 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4861 956 6 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4861 957 3 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4861 958 0 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4861 959 7 Katapult 3 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4861 960 3 Katapult 3 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4861 952 8 Katapult 3 - kopieermap 978 90 4861 918 4 Katapult 3 - bijlagen 978 90 4861 921 4 Katapult 3 - posters 978 90 4862 390 7 Katapult 3 - boek-e

€ 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 65,60 € 55,60 € 12,00 € 228,00

VIERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 360 60 1002 361 60 1002 362 60 1002 363 60 1002 364 60 1002 365 60 1002 366 60 1002 367 60 1002 368 60 1002 434

Katapult 4 - set van 8 werkboeken Katapult 4 - werkboek Target 1 Katapult 4 - werkboek Target 2 Katapult 4 - werkboek Target 3 Katapult 4 - werkboek Target 4 Katapult 4 - werkboek Target 5 Katapult 4 - werkboek Target 6 Katapult 4 - werkboek Target 7 Katapult 4 - werkboek Target 8 Katapult 4 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4862 106 4 978 90 4862 107 1 978 90 4862 108 8 978 90 4862 109 5 978 90 4862 110 1 978 90 4862 111 8 978 90 4862 112 5 978 90 4862 113 2 978 90 4862 114 9 978 90 4862 145 3

€ 24,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 7,00

60 1002 370 Katapult 4 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 115 6 60 1002 424 Katapult 4 - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 115 6X 60 1002 420 Katapult 4 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 60 1009 172 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 63,70 € 8,70 € 3,10 € 35,00

Differentiatiemateriaal

Klassikaal materiaal

60 1002 514 60 1002 371 60 1002 372 60 1002 373 60 1002 374 60 1002 375 60 1002 376 60 1002 377 65 1000 444 60 1002 489 60 1002 481 60 1002 482 60 1002 483 60 1002 484 60 1002 485 60 1002 486 60 1002 487 60 1002 488 60 1002 480 60 1002 378 60 1002 444 60 1002 437 60 1002 379

Katapult 4 - set van 7 handleidingen 978 90 4862 718 9 Katapult 4 - handleiding Target 1 978 90 4862 116 3 Katapult 4 - handleiding Target 2 978 90 4862 117 0 Katapult 4 - handleiding Target 3 978 90 4862 118 7 Katapult 4 - handleiding Target 4 978 90 4862 119 4 Katapult 4 - handleiding Target 5 978 90 4862 120 0 Katapult 4 - handleiding Target 6 978 90 4862 121 7 Katapult 4 - handleiding Target 7 978 90 4862 122 4 Katapult 4 - ZILL-gids Katapult 4 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 724 0 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4862 160 6 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4862 161 3 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4862 162 0 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4862 163 7 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4862 164 4 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4862 165 1 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4862 166 8 Katapult 4 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4862 167 5 Katapult 4 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 159 0 Katapult 4 - kopieermap 978 90 4862 123 1 Katapult 4 - bijlagen 978 90 4862 148 4 Katapult 4 - posters 978 90 4862 391 4 Katapult 4 - boek-e

€ 289,00 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 € 40,50 gratis € 66,90 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 87,50 € 44,60 € 12,00 € 228,00

VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 380 60 1002 381 60 1002 382

84 BESTELINFO

Katapult 5 - set van 8 werkboeken Katapult 5 - werkboek Target 1 Katapult 5 - werkboek Target 2

978 90 4861 922 1 978 90 4861 923 8 978 90 4861 924 5

€ 24,40 € 3,40 € 3,40


60 1002 383 60 1002 384 60 1002 385 60 1002 386 60 1002 387 60 1002 388 60 1002 435

Katapult 5 - werkboek Target 3 Katapult 5 - werkboek Target 4 Katapult 5 - werkboek Target 5 Katapult 5 - werkboek Target 6 Katapult 5 - werkboek Target 7 Katapult 5 - werkboek Target 8 Katapult 5 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4861 925 2 978 90 4861 926 9 978 90 4861 927 6 978 90 4861 928 3 978 90 4861 929 0 978 90 4861 930 6 978 90 4861 941 2

€ 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 7,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 389 Katapult 5 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4861 931 3 60 1002 425 Katapult 5 - scheurblok - 1 ex. 978 90 4861 931 3X 60 1002 420 Katapult 5 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 60 1009 172 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 63,70 € 8,70 € 3,10 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1002 515 60 1002 391 60 1002 392 60 1002 393 60 1002 394 60 1002 395 60 1002 396 60 1002 397 65 1000 445 60 1002 499 60 1002 447 60 1002 448 60 1002 440 60 1002 494 60 1002 449 60 1002 496 60 1002 497 60 1002 498 60 1002 490 60 1002 398 60 1002 445 60 1002 438 60 1002 399

Katapult 5 - set van 7 handleidingen 978 90 4862 719 6 Katapult 5 - handleiding Target 1 978 90 4861 932 0 Katapult 5 - handleiding Target 2 978 90 4861 933 7 Katapult 5 - handleiding Target 3 978 90 4861 934 4 Katapult 5 - handleiding Target 4 978 90 4861 935 1 Katapult 5 - handleiding Target 5 978 90 4861 936 8 Katapult 5 - handleiding Target 6 978 90 4861 937 5 Katapult 5 - handleiding Target 7 978 90 4861 938 2 Katapult 5 - ZILL-gids Katapult 5 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 725 7 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4862 866 7 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4862 867 4 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4863 413 2 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4861 965 8 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4862 868 1 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4861 967 2 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4861 968 9 Katapult 5 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4861 969 6 Katapult 5 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4861 961 0 Katapult 5 - kopieermap 978 90 4861 939 9 Katapult 5 - bijlagen 978 90 4861 942 9 Katapult 5 - posters 978 90 4862 392 1 Katapult 5 - boek-e

€ 233,00 € 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 gratis € 66,90 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 65,70 € 55,60 € 12,00 € 228,00

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 400 60 1002 401 60 1002 402 60 1002 403 60 1002 404 60 1002 405 60 1002 406 60 1002 407 60 1002 408 60 1002 436

Katapult 6 - set van 8 werkboeken Katapult 6 - werkboek Target 1 Katapult 6 - werkboek Target 2 Katapult 6 - werkboek Target 3 Katapult 6 - werkboek Target 4 Katapult 6 - werkboek Target 5 Katapult 6 - werkboek Target 6 Katapult 6 - werkboek Target 7 Katapult 6 - werkboek Target 8 Katapult 6 - rakkertje (onthoudboekje)

978 90 4862 125 5 978 90 4862 126 2 978 90 4862 127 9 978 90 4862 128 6 978 90 4862 129 3 978 90 4862 130 9 978 90 4862 131 6 978 90 4862 132 3 978 90 4862 133 0 978 90 4862 146 0

€ 24,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 3,40 € 7,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 409 Katapult 6 - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 134 7 60 1002 426 Katapult 6 - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 134 7X 60 1002 420 Katapult 6 - mapje scheurblok 978 90 4862 068 5 60 1009 172 Kweetet - Oefeningengenerator Katapult

€ 63,70 € 8,70 € 3,10 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1002 516 60 1002 411 60 1002 412

85 BESTELINFO

Katapult 6 - set van 7 handleidingen Katapult 6 - handleiding Target 1 Katapult 6 - handleiding Target 2

978 90 4862 720 2 978 90 4862 135 4 978 90 4862 136 1

€ 233,00 € 33,40 € 33,40


60 1002 413 60 1002 414 60 1002 415 60 1002 416 60 1002 417 65 1000 446 60 1002 509 60 1002 501 60 1002 502 60 1002 503 60 1002 504 60 1002 505 60 1002 506 60 1002 507 60 1002 508 60 1002 500 60 1002 418 60 1002 446 60 1002 439 60 1002 419

Katapult 6 - handleiding Target 3 978 90 4862 137 8 Katapult 6 - handleiding Target 4 978 90 4862 138 5 Katapult 6 - handleiding Target 5 978 90 4862 139 2 Katapult 6 - handleiding Target 6 978 90 4862 140 8 Katapult 6 - handleiding Target 7 978 90 4862 141 5 Katapult 6 - ZILL-gids Katapult 6 - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 726 4 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 1 978 90 4862 169 9 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 2 978 90 4862 170 5 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 3 978 90 4862 171 2 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 4 978 90 4862 172 9 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 5 978 90 4862 173 6 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 6 978 90 4862 174 3 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 7 978 90 4862 175 0 Katapult 6 - correctiesleutel werkboek Target 8 978 90 4862 176 7 Katapult 6 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 168 2 Katapult 6 - kopieermap 978 90 4862 142 2 Katapult 6 - bijlagen 978 90 4862 149 1 Katapult 6 - posters 978 90 4862 393 8 Katapult 6 - boek-e

€ 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 € 33,40 gratis € 66,90 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 8,70 € 17,40 € 87,50 € 78,00 € 12,00 € 228,00

KOMP@S EERSTE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 520 60 1002 521 60 1002 522 60 1002 523 60 1002 524 60 1002 525 60 1002 526 60 1002 538

Komp@s 1 - set van 6 werkboeken Komp@s 1 - werkboek 1 Komp@s 1 - werkboek 2 Komp@s 1 - werkboek 3 Komp@s 1 - werkboek 4 Komp@s 1 - werkboek 5 Komp@s 1 - werkboek 6 Komp@s 1 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 292 4 978 90 4862 186 6 978 90 4862 005 0 978 90 4862 293 1 978 90 4862 294 8 978 90 4862 295 5 978 90 4862 296 2 978 90 4862 306 8

€ 24,00 € 4,30 € 4,30 € 4,30 € 4,30 € 4,30 € 4,30 € 5,20

978 90 4862 303 7 978 90 4862 303 7X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

Differentiatiemateriaal

60 1002 534 60 1002 535 60 1002 537

Komp@s 1 - scheurblok - set van 10 ex. Komp@s 1 - scheurblok - 1 ex. Komp@s - mapje scheurblok

Klassikaal materiaal

60 1002 539 60 1002 540 60 1002 541 60 1002 542 60 1002 543 60 1002 544 60 1002 545 65 1000 447 60 1002 546 60 1002 547 60 1002 549 60 1002 548 60 1002 527 60 1002 528 60 1002 529 60 1002 530 60 1002 531 60 1002 532 60 1002 533 60 1002 536

86 BESTELINFO

Komp@s 1 - set van 6 handleidingen 978 90 4862 712 7 Komp@s 1 - handleiding 1 978 90 4862 187 3 Komp@s 1 - handleiding 2 978 90 4862 307 5 Komp@s 1 - handleiding 3 978 90 4862 308 2 Komp@s 1 - handleiding 4 978 90 4862 309 9 Komp@s 1 - handleiding 5 978 90 4862 310 5 Komp@s 1 - handleiding 6 978 90 4862 311 2 Komp@s 1 - ZILL-gids Komp@s 1 - kopieermap 978 90 4862 312 9 Komp@s 1 - bijlagen 978 90 4862 313 6 Komp@s 1 - posters 978 90 4862 315 0 Komp@s 1 - boek-e 978 90 4862 314 3 Komp@s 1 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 711 0 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 297 9 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 298 6 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 299 3 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 300 6 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 301 3 Komp@s 1 - correctiesleutel werkboek 6 978 90 4862 302 0 Komp@s 1 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 304 4

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 gratis € 94,00 € 22,80 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 17,00


TWEEDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 550 60 1002 551 60 1002 552 60 1002 553 60 1002 554 60 1002 555 60 1002 556 60 1002 568

Komp@s 2 - set van 6 werkboeken Komp@s 2 - werkboek 1 Komp@s 2 - werkboek 2 Komp@s 2 - werkboek 3 Komp@s 2 - werkboek 4 Komp@s 2 - werkboek 5 Komp@s 2 - werkboek 6 Komp@s 2 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 316 7 978 90 4862 188 0 978 90 4862 317 4 978 90 4862 318 1 978 90 4862 319 8 978 90 4862 320 4 978 90 4862 321 1 978 90 4862 330 3

€ 25,60 € 4,40 € 4,40 € 4,40 € 4,40 € 4,40 € 4,40 € 6,20

978 90 4862 328 0 978 90 4862 328 0X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

Differentiatiemateriaal

60 1002 564 Komp@s 2 - scheurblok - set van 10 ex. 60 1002 565 Komp@s 2 - scheurblok - 1 ex. 60 1002 537 Komp@s - mapje scheurblok Klassikaal materiaal

60 1002 569 60 1002 570 60 1002 571 60 1002 572 60 1002 573 60 1002 574 60 1002 575 65 1000 448 60 1002 576 60 1002 577 60 1002 579 60 1002 578 60 1002 557 60 1002 558 60 1002 559 60 1002 560 60 1002 561 60 1002 562 60 1002 563 60 1002 566

Komp@s 2 - set van 6 handleidingen 978 90 4862 714 1 Komp@s 2 - handleiding 1 978 90 4862 189 7 Komp@s 2 - handleiding 2 978 90 4862 331 0 Komp@s 2 - handleiding 3 978 90 4862 332 7 Komp@s 2 - handleiding 4 978 90 4862 333 4 Komp@s 2 - handleiding 5 978 90 4862 334 1 Komp@s 2 - handleiding 6 978 90 4862 335 8 Komp@s 2 - ZILL-gids Komp@s 2 - kopieermap 978 90 4862 336 5 Komp@s 2 - bijlagen 978 90 4862 337 2 Komp@s 2 - posters 978 90 4862 339 6 Komp@s 2 - boek-e 978 90 4862 338 9 Komp@s 2 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 713 4 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 322 8 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 323 5 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 324 2 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 325 9 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 326 6 Komp@s 2 - correctiesleutel werkboek 6 978 90 4862 327 3 Komp@s 2 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 329 7

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 gratis € 96,20 € 23,00 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 17,00

DERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 580 Komp@s 3 - set van 6 werkboeken 60 1002 581 Komp@s 3 - werkboek 1 60 1002 582 Komp@s 3 - werkboek 2 60 1002 583 Komp@s 3 - werkboek 3 60 1002 584 Komp@s 3 - werkboek 4 60 1002 585 Komp@s 3 - werkboek 5 60 1002 586 Komp@s 3 - werkboek 6 60 1002 598 Komp@s 3 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 694 6 978 90 4862 438 6 978 90 4862 439 3 978 90 4862 510 9 978 90 4862 511 6 978 90 4862 512 3 978 90 4862 513 0 978 90 4862 444 7

€ 25,90 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 6,90

978 90 4862 506 2 978 90 4862 506 2X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

978 90 4862 728 8 978 90 4862 442 3 978 90 4862 443 0 978 90 4862 518 5 978 90 4862 519 2 978 90 4862 250 8 978 90 4862 521 5

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 594 60 1002 595 60 1002 537

Komp@s 3 - scheurblok - set van 10 ex. Komp@s 3 - scheurblok - 1 ex. Komp@s - mapje scheurblok

Klassikaal materiaal

60 1002 599 60 1002 600 60 1002 601 60 1002 602 60 1002 603 60 1002 604 60 1002 605

87 BESTELINFO

Komp@s 3 - set van 6 handleidingen Komp@s 3 - handleiding 1 Komp@s 3 - handleiding 2 Komp@s 3 - handleiding 3 Komp@s 3 - handleiding 4 Komp@s 3 - handleiding 5 Komp@s 3 - handleiding 6


65 1000 449 60 1002 606 60 1002 607 60 1002 609 60 1002 608 60 1002 587 60 1002 588 60 1002 589 60 1002 590 60 1002 591 60 1002 592 60 1002 593 60 1002 596

Komp@s 3 - ZILL-gids Komp@s 3 - kopieermap 978 90 4862 522 2 Komp@s 3 - bijlagen 978 90 4862 523 9 Komp@s 3 - posters 978 90 4862 524 6 Komp@s 3 - boek-e Komp@s 3 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 727 1 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 440 9 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 441 6 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 514 7 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 515 4 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 516 1 Komp@s 3 - correctiesleutel werkboek 6 978 90 4862 517 8 Komp@s 3 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 507 9

gratis € 96,20 € 27,30 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 17,00

VIERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 610 60 1002 611 60 1002 612 60 1002 613 60 1002 614 60 1002 615 60 1002 616 60 1002 628

Komp@s 4 - set van 6 werkboeken Komp@s 4 - werkboek 1 Komp@s 4 - werkboek 2 Komp@s 4 - werkboek 3 Komp@s 4 - werkboek 4 Komp@s 4 - werkboek 5 Komp@s 4 - werkboek 6 Komp@s 4 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 663 2 978 90 4862 525 3 978 90 4862 526 0 978 90 4862 527 7 978 90 4862 664 9 978 90 4862 665 6 978 90 4862 666 3 978 90 4862 532 1

€ 25,90 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 8,80

978 90 4862 531 4 978 90 4862 531 4X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

Komp@s 4 - set van 6 handleidingen 978 90 4862 730 1 Komp@s 4 - handleiding 1 978 90 4862 533 8 Komp@s 4 - handleiding 2 978 90 4862 534 5 Komp@s 4 - handleiding 3 978 90 4862 535 2 Komp@s 4 - handleiding 4 978 90 4862 671 7 Komp@s 4 - handleiding 5 978 90 4862 672 4 Komp@s 4 - handleiding 6 978 90 4862 673 1 Komp@s 4 - ZILL-gids Komp@s 4 - kopieermap 978 90 4862 674 8 Komp@s 4 - bijlagen 978 90 4862 675 5 Komp@s 4 - posters 978 90 4862 676 2 Komp@s 4 - boek-e Komp@s 4 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 729 5 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 528 4 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 529 1 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 530 7 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 667 0 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 668 7 Komp@s 4 - correctiesleutel werkboek 6 978 90 4862 669 4 Komp@s 4 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 670 0

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 gratis € 96,20 € 27,30 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 17,00

Differentiatiemateriaal

60 1002 624 60 1002 625 60 1002 537

Komp@s 4 - scheurblok - set van 10 ex. Komp@s 4 - scheurblok - 1 ex. Komp@s - mapje scheurblok

Klassikaal materiaal

60 1002 629 60 1002 630 60 1002 631 60 1002 632 60 1002 633 60 1002 634 60 1002 635 65 1000 450 60 1002 636 60 1002 637 60 1002 639 60 1002 638 60 1002 617 60 1002 618 60 1002 619 60 1002 620 60 1002 621 60 1002 622 60 1002 623 60 1002 626

VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 640 60 1002 641 60 1002 642 60 1002 643 60 1002 644 60 1002 645 60 1002 646 60 1002 658

88 BESTELINFO

Komp@s 5 - set van 6 werkboeken Komp@s 5 - werkboek 1 Komp@s 5 - werkboek 2 Komp@s 5 - werkboek 3 Komp@s 5 - werkboek 4 Komp@s 5 - werkboek 5 Komp@s 5 - werkboek 6 Komp@s 5 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 779 0 978 90 4862 780 6 978 90 4862 781 3 978 90 4862 782 0 978 90 4862 783 7 978 90 4862 784 4 978 90 4862 785 1 978 90 4862 795 0

€ 25,90 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 8,80


Differentiatiemateriaal

60 1002 654 Komp@s 5 - scheurblok - set van 10 ex. 60 1002 655 Komp@s 5 - scheurblok - 1 ex. 60 1002 537 Komp@s - mapje scheurblok

978 90 4862 793 6 978 90 4862 793 6X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

Klassikaal materiaal

60 1002 659 60 1002 660 60 1002 661 60 1002 662 60 1002 663 60 1002 664 60 1002 665 65 1000 451 60 1002 666 60 1002 667 60 1002 669 60 1002 668 60 1002 647 60 1002 648 60 1002 649 60 1002 650 60 1002 651 60 1002 652 60 1002 653 60 1002 656

Komp@s 5 - set van 6 handleidingen 978 90 4862 796 7 Komp@s 5 - handleiding 1 978 90 4862 797 4 Komp@s 5 - handleiding 2 978 90 4862 798 1 Komp@s 5 - handleiding 3 978 90 4862 799 8 Komp@s 5 - handleiding 4 978 90 4862 800 1 Komp@s 5 - handleiding 5 978 90 4862 801 8 Komp@s 5 - handleiding 6 978 90 4862 802 5 Komp@s 5 - ZILL-gids Komp@s 5 - kopieermap 978 90 4862 803 2 Komp@s 5 - bijlagen 978 90 4862 804 9 Komp@s 5 - posters 978 90 4862 805 6 Komp@s 5 - boek-e Komp@s 5 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 786 8 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 787 5 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 788 2 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 789 9 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 790 5 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 791 2 Komp@s 5 - correctiesleutel werkboek 6 978 90 4862 792 9 Komp@s 5 - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 794 3

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 gratis € 96,20 € 27,30 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 17,00

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1002 670 60 1002 671 60 1002 672 60 1002 673 60 1002 674 60 1002 675 60 1002 676 60 1002 688

Komp@s 6 - set van 6 werkboeken Komp@s 6 - werkboek 1 Komp@s 6 - werkboek 2 Komp@s 6 - werkboek 3 Komp@s 6 - werkboek 4 Komp@s 6 - werkboek 5 Komp@s 6 - werkboek 6 Komp@s 6 - komp@sje (onthoudboekje)

978 90 4862 806 3 978 90 4862 807 0 978 90 4862 808 7 978 90 4862 809 4 978 90 4862 810 0 978 90 4862 811 7 978 90 4862 812 4 978 90 4862 822 3

€ 25,90 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 4,60 € 8,80

978 90 4862 820 9 978 90 4862 820 9X 978 90 4862 305 1

€ 79,00 € 9,50 € 3,10

Differentiatiemateriaal

60 1002 684 60 1002 685 60 1002 537

Komp@s 6 - scheurblok - set van 10 ex. Komp@s 6 - scheurblok - 1 ex. Komp@s - mapje scheurblok

Klassikaal materiaal

60 1002 689 60 1002 690 60 1002 691 60 1002 692 60 1002 693 60 1002 694 60 1002 695 65 1000 452 60 1002 696 60 1002 697 60 1002 699 60 1002 698 60 1002 677 60 1002 678 60 1002 679 60 1002 680 60 1002 681 60 1002 682

89 BESTELINFO

Komp@s 6 - set van 6 handleidingen 978 90 4862 823 0 Komp@s 6 - handleiding 1 978 90 4862 824 7 Komp@s 6 - handleiding 2 978 90 4862 825 4 Komp@s 6 - handleiding 3 978 90 4862 826 1 Komp@s 6 - handleiding 4 978 90 4862 827 8 Komp@s 6 - handleiding 5 978 90 4862 828 5 Komp@s 6 - handleiding 6 978 90 4862 829 2 Komp@s 6 - ZILL-gids Komp@s 6 - kopieermap 978 90 4862 830 8 Komp@s 6 - bijlagen 978 90 4862 831 5 Komp@s 6 - posters 978 90 4862 832 2 Komp@s 6 - boek-e Komp@s 6 - set van 6 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 813 1 Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 1 978 90 4862 814 8 Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 2 978 90 4862 815 5 Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 3 978 90 4862 816 2 Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 4 978 90 4862 817 9 Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 5 978 90 4862 818 6

€ 273,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 € 47,00 gratis € 96,20 € 27,30 € 12,00 € 228,00 € 52,00 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90 € 8,90


60 1002 683 60 1002 686

Komp@s 6 - correctiesleutel werkboek 6 Komp@s 6 - correctiesleutel scheurblok

978 90 4862 819 3 978 90 4862 821 6

€ 8,90 € 17,00

978 90 4861 357 1 978 90 4861 072 3 978 90 4860 464 7 978 90 4860 465 4 978 90 4860 507 1 978 90 4860 508 8 978 90 4860 552 1 978 90 4860 553 8 978 90 4860 116 5 978 90 4860 551 4 978 90 4861 073 0 978 90 4861 672 5 978 90 4860 973 4 978 90 4861 602 2 978 90 8661 790 6 978 90 8661 791 3 978 90 4861 211 6 978 90 4861 212 3 978 90 4861 213 0 978 90 4861 232 1 978 90 4861 233 8 978 90 4861 234 5 978 90 4861 656 5 978 90 4861 657 2 978 90 4861 847 7 978 90 4861 846 0 978 90 4861 848 4 978 90 4860 218 6

€ 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00 € 16,00

978 90 4861 618 3 978 90 4861 619 0 978 90 4861 571 1 978 90 4861 613 8 978 90 4861 604 6 978 90 4861 612 1 978 90 4861 616 9 978 90 4861 617 6 978 90 4860 588 0 978 90 4861 614 5 978 90 4861 615 2 978 90 4861 620 6 978 90 4861 621 3 978 90 4861 622 0 978 90 8661 792 0 978 90 8661 793 7 978 90 4861 576 6 978 90 4861 577 3 978 90 4861 575 9 978 90 4861 574 2 978 90 4861 573 5 978 90 4861 572 8 978 90 8661 788 3 978 90 8661 789 0 978 90 4860 005 2

€ 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00 € 9,00

KOMPAS+ OEFENBOEKJES - SETS VAN 5 EX.

60 1002 110 60 1002 131 60 1002 121 60 1002 122 60 1002 123 60 1002 124 60 1002 126 60 1002 127 60 1002 136 60 1002 125 60 1002 130 60 1002 133 60 1002 129 60 1002 132 60 1002 134 60 1002 135 60 1002 111 60 1002 112 60 1002 113 60 1002 114 60 1002 115 60 1002 116 60 1002 117 60 1002 118 60 1002 119 60 1002 120 60 1002 137 60 1002 138

Kompas+ - Getalbegrip tot 5 Kompas+ - Getalbegrip tot 10 Kompas+ - Splitsen tot 10 Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 10 Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 20 zonder brug Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 20 met brug Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 100 zonder brug Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 100 met brug Kompas+ - Optellen en aftrekken tot 1000 Kompas+ - Maaltafels Kompas+ - Deeltafels / delingstafels Kompas+ - Kloklezen: uur en halfuur Kompas+ - Kloklezen tot op de minuut nauwkeurig Kompas+ - Kloklezen tot op de minuut: analoog en digitaal (GO!) Kompas+ - Tijdsduur (OVSG-KathOndVla) Kompas+ - Tijdsduur (GO!) Kompas+ - Kommagetallen tot op 0,1 en tot op 0,01 Kompas+ - Kommagetallen tot op 0,001 Kompas+ - Breuken: getallenkennis Kompas+ - Breuken: hoofdrekenen Kompas+ - Procent/percent: getallenkennis Kompas+ - Procent/percent: hoofdrekenen Kompas+ - Lengte en omtrek Kompas+ - Omtrek vlakke figuren Kompas+ - Volume Kompas+ - Inhoud en gewicht Kompas+ - Oppervlakte Kompas+ - Vermenigvuldigen en delen tot 1000

CORRECTIESLEUTELS - PER 1 EX.

60 1002 140 60 1002 161 60 1002 151 60 1002 152 60 1002 153 60 1002 154 60 1002 156 60 1002 157 60 1002 166 60 1002 155 60 1002 160 60 1002 158 60 1002 159 60 1002 162 60 1002 163 60 1002 164 60 1002 141 60 1002 142 60 1002 143 60 1002 144 60 1002 145 60 1002 146 60 1002 147 60 1002 148 60 1002 149

90 BESTELINFO

Kompas+ - Correctiesleutel Getalbegrip tot 5 Kompas+ - Correctiesleutel Getalbegrip tot 10 Kompas+ - Correctiesleutel Splitsen tot 10 Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 10 Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 20 zonder brug Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 20 met brug Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 100 zonder brug Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 100 met brug Kompas+ - Correctiesleutel Optellen en aftrekken tot 1000 Kompas+ - Correctiesleutel Maaltafels Kompas+ - Correctiesleutel Deeltafels / delingstafels Kompas+ - Correctiesleutel Kloklezen: uur en halfuur Kompas+ - Correctiesleutel Kloklezen tot op de minuut nauwkeurig Kompas+ - Correctiesleutel Kloklezen tot op de minuut: analoog en digitaal (GO!) Kompas+ - Correctiesleutel Tijdsduur (OVSG-KathOndVla) Kompas+ - Correctiesleutel Tijdsduur (GO!) Kompas+ - Correctiesleutel Kommagetallen tot op 0,1 en tot op 0,01 Kompas+ - Correctiesleutel Kommagetallen tot op 0,001 Kompas+ - Correctiesleutel Breuken: getallenkennis Kompas+ - Correctiesleutel Breuken: hoofdrekenen Kompas+ - Correctiesleutel Procent/percent: getallenkennis Kompas+ - Correctiesleutel Procent/percent: hoofdrekenen Kompas+ - Correctiesleutel Lengte en omtrek Kompas+ - Correctiesleutel Omtrek vlakke figuren Kompas+ - Correctiesleutel Volume


60 1002 150 60 1002 165 60 1002 167

Kompas+ - Correctiesleutel Inhoud en gewicht Kompas+ - Correctiesleutel Oppervlakte Kompas+ - Correctiesleutel Vermenigvuldigen en delen tot 1000

978 90 4860 944 4 978 90 4860 240 7 978 90 4860 596 5

€ 9,00 € 9,00 € 9,00

Krak - werkboekje Kijk! (3e kleuter - 1e leerjaar) Krak - werkboekje Warm en koud (1e leerjaar) Krak - werkboekje Ga je mee? (1e leerjaar) Krak - werkboekje Naar de kermis (1e - 2e leerjaar) Krak - werkboekje Ik + jij = wij (1e leerjaar) Krak - werkboekje Allemaal beestjes (2e leerjaar) Krak - werkboekje Ieder zijn plek (2e leerjaar) Krak - werkboekje Smakelijk (3e leerjaar) Krak - werkboekje Onderweg (3e leerjaar) Krak - werkboekje Buitengewoon natuurlijk (3e - 4e leerjaar) Krak - werkboekje Aan de slag (3e - 4e leerjaar) Krak - werkboekje Olympische Spelen (4e leerjaar) Krak - werkboekje Groeten uit België (4e leerjaar) Krak - werkboekje De Middeleeuwen (5e leerjaar) Krak - werkboekje Iedereen artiest (5e leerjaar) Krak - werkboekje De codekrakers (5e - 6e leerjaar) Krak - werkboekje Ontsnap! (5e - 6e leerjaar) Krak - werkboekje Wereldsteden (6e leerjaar) Krak - werkboekje Terug naar de toekomst (6e leerjaar)

978 90 4863 597 9 978 90 4863 201 5 978 90 4863 206 0 978 90 4863 151 3 978 90 4863 426 2 978 90 4863 026 4 978 90 4863 396 8 978 90 4863 202 2 978 90 4863 406 4 978 90 4863 152 0 978 90 4863 428 6 978 90 4863 027 1 978 90 4863 420 0 978 90 4863 153 7 978 90 4863 422 4 978 90 4863 154 4 978 90 4863 430 9 978 90 4863 028 8 978 90 4863 424 8

€ 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 7,50

978 90 4863 630 3 978 90 4863 203 9 978 90 4863 397 5 978 90 4863 155 1 978 90 4863 427 9 978 90 4863 029 5 978 90 4863 396 8 978 90 4863 204 6 978 90 4863 406 4 978 90 4863 429 3 978 90 4863 156 8 978 90 4863 030 1 978 90 4863 421 7 978 90 4863 157 5 978 90 4863 423 1 978 90 4863 158 2 978 90 4863 431 6 978 90 4863 031 8 978 90 4863 425 5

€ 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20 € 10,20

978 90 4862 429 4 978 90 4862 430 0 978 90 4863 140 7 978 90 4863 141 4 978 90 4863 142 1 978 90 4863 333 0 978 90 4863 133 9 978 90 4863 139 1 978 90 4862 883 4 978 90 4863 432 3

€ 50,50 € 50,50 € 85,50 € 31,60 € 97,10 € 63,00 € 85,50 € 31,60 € 97,10 € 63,00

KRAK WERKBOEKJES

60 1004 010 60 1004 012 60 1004 030 60 1004 011 60 1004 036 60 1004 013 60 1004 031 60 1004 015 60 1004 032 60 1004 014 60 1004 037 60 1004 016 60 1004 033 60 1004 017 60 1004 034 60 1004 018 60 1004 038 60 1004 019 60 1004 035

CORRECTIESLEUTELS EN TIPSBUNDELS

60 1004 020 60 1004 022 60 1004 040 60 1004 021 60 1004 046 60 1004 023 60 1004 041 60 1004 025 60 1004 042 60 1004 047 60 1004 024 60 1004 026 60 1004 043 60 1004 027 60 1004 044 60 1004 028 60 1004 048 60 1004 029 60 1004 045

Krak - correctiesleutel + tipsbundel Kijk! Krak - correctiesleutel + tipsbundel Warm en koud Krak - correctiesleutel + tipsbundel Ga je mee? Krak - correctiesleutel + tipsbundel Naar de kermis Krak - correctiesleutel + tipsbundel Ik + jij = wij Krak - correctiesleutel + tipsbundel Allemaal beestjes Krak - correctiesleutel + tipsbundel Ieder zijn plek Krak - correctiesleutel + tipsbundel Smakelijk Krak - correctiesleutel + tipsbundel Onderweg Krak - correctiesleutel + tipsbundel Aan de slag Krak - correctiesleutel + tipsbundel Buitengewoon natuurlijk Krak - correctiesleutel + tipsbundel Olympische Spelen Krak - correctiesleutel + tipsbundel Groeten uit België Krak - correctiesleutel + tipsbundel De Middeleeuwen Krak - correctiesleutel + tipsbundel Iedereen artiest Krak - correctiesleutel + tipsbundel De codekrakers Krak - correctiesleutel + tipsbundel Ontsnap! Krak - correctiesleutel + tipsbundel Wereldsteden Krak - correctiesleutel + tipsbundel Terug naar de toekomst

KRULLENBOL 60 1009 600 60 1009 601 60 1009 602 60 1009 603 60 1009 604 60 1009 605 60 1009 606 60 1009 607 60 1009 608 60 1009 609

91 BESTELINFO

Krullenbol - Beweegkaarten Krullenbol - Schrijfritmiek - Vraag en antwoord Krullenbol 3+ - Activiteitenboek Krullenbol 3+ - Cd Krullenbol 3+ - Set klassikaal materiaal Krullenbol 3+ - Extra set kleikaarten Krullenbol 4+ - Activiteitenboek Krullenbol 4+ - Cd Krullenbol 4+ - Set klassikaal materiaal Krullenbol 4+ - Extra set kleikaarten


60 1009 610 60 1009 611 60 1009 612 60 1009 613

Krullenbol 5+ - Activiteitenboek Krullenbol 5+ - Cd Krullenbol 5+ - Set klassikaal materiaal Krullenbol 5+ - Kopieermap

978 90 4862 686 1 978 90 4862 943 5 978 90 4860 364 0 978 90 4862 687 8

€ 85,50 € 31,60 € 97,10 € 86,50

978 90 8661 161 4 978 90 8661 130 0 978 90 8661 162 1 978 90 8661 163 8 978 90 8661 164 8 978 90 8661 126 3 978 90 8661 125 6 978 90 8661 159 1 978 90 4861 755 5

€ 328,00 € 100,00 € 100,00 € 29,00 € 29,00 € 62,50 € 20,40 € 21,50 € 28,20

978 90 8661 741 8 978 90 8661 845 3 978 90 8661 849 1 978 90 4860 023 6 978 90 8661 850 7 978 90 8661 848 4 978 90 8661 846 0 978 90 8861 847 7 978 90 4861 755 5 978 90 4861 744 9

€ 365,00 € 29,40 € 53,90 € 61,20 € 27,70 € 20,10 € 72,40 € 72,40 € 28,20 € 33,80

978 90 4861 040 2 978 90 4860 811 9 978 90 4860 812 6 978 90 4860 813 3 978 90 4860 814 0 978 90 4860 816 4 978 90 4861 054 9 978 90 8661 637 4

€ 154,00 € 25,10 € 25,10 € 25,10 € 25,10 € 48,30 € 48,30 € 14,40

978 90 8661 165 2 978 90 8661 664 0 978 90 8661 666 4 978 90 8661 668 8 978 90 8661 676 3 978 90 8861 678 7 978 90 8661 670 1 978 90 8861 672 5 978 90 8661 674 9 978 90 4861 677 0 978 90 4861 759 3 978 90 4861 755 5

€ 328,00 € 20,00 € 20,00 € 6,20 € 27,60 € 27,60 € 50,60 € 61,20 € 20,40 € 7,00 € 28,20 € 28,20

978 90 8661 740 1 978 90 8661 851 4 978 90 8661 857 6 978 90 8861 852 1 978 90 8661 853 8 978 90 8661 854 5

€ 328,00 € 20,00 € 20,00 € 6,20 € 76,70 € 76,70

LA VALISE DE PISTACHE LA VALISE DE PISTACHE 1 (INITIATIE FRANS 3E KLEUTER EN 1E LEERJAAR)

60 1003 400 60 1003 401 60 1003 402 60 1003 403 60 1003 404 60 1003 410 60 1003 411 60 1003 412 60 1003 413

La valise de Pistache 1 (koffer + alle items Pistache 1) Pistache 1 - prentenboek A Pistache 1 - prentenboek B Pistache 1 - Nederlandstalige handleiding Pistache 1 - Franstalige handleiding Pistache 1 - digitale verhaaltjes en spelletjes (download) Pistache 1 - liedjes-cd Pistache 1 - beeldwoordenboek Pistache 1 - handpop Pistache

PISTACHE FAIT LA FÊTE (INITIATIE FRANS 2E LEERJAAR)

60 1003 460 60 1003 461 60 1003 470 60 1003 465 60 1003 471 60 1003 466 60 1003 463 60 1003 464 60 1003 413 60 1003 453

Pistache fait la fête (koffer + alle items Pistache fait la fête) Pistache fait la fête - handboek Pistache fait la fête - dvd knutselopdrachten Pistache fait la fête - cd-rom verhaaltjes en spelletjes Pistache fait la fête - liedjes-cd Pistache fait la fête - set van 8 bordposters Pistache fait la fête - Nederlandstalige handleiding Pistache fait la fête - Franstalige handleiding Pistache fait la fête - handpop Pistache Pistache fait la fête - set van 10 vingerpopjes

LES SAISONS DE PISTACHE (AANVULLEND MATERIAAL 2E LEERJAAR)

60 1003 480 60 1003 481 60 1003 482 60 1003 483 60 1003 484 60 1003 485 60 1003 486 60 1003 487

Les saisons de Pistache (box + alle items Les saisons) Les saisons de Pistache - boekje 1 + cd-rom Les saisons de Pistache - boekje 2 + cd-rom Les saisons de Pistache - boekje 3 + cd-rom Les saisons de Pistache - boekje 4 + cd-rom Les saisons de Pistache - Nederlandstalige handleiding Les saisons de Pistache - Franstalige handleiding Les saisons de Pistache - set bordposters

LA VALISE DE PISTACHE 2 (INITIATIE FRANS 3E LEERJAAR)

60 1003 420 60 1003 421 60 1003 427 60 1003 422 60 1003 423 60 1003 424 60 1003 430 60 1003 425 60 1003 431 60 1003 426 60 1003 433 60 1003 413

La valise de Pistache 2 (koffer + 4 ex. hb. A/B + alle overige items Pistache 2) Pistache 2 - handboek A Pistache 2 - handboek B Pistache 2 - werkboek + ik-boekje Pistache 2 - Nederlandstalige handleiding Pistache 2 - Franstalige handleiding Pistache 2 - Télé Pistache (dvd met filmpjes) Pistache 2 - digitale verhaaltjes en spelletjes (download) Pistache 2 - liedjes-cd Pistache 2 - bordposters Pistache 2 - handpop Vanille Pistache 2 - handpop Pistache

LA VALISE DE PISTACHE 3 (INITIATIE FRANS 4E LEERJAAR)

60 1003 440 60 1003 441 60 1003 447 60 1003 442 60 1003 443 60 1003 444

92 BESTELINFO

La valise de Pistache 3 (koffer + 4 ex. hb. A/B + alle overige items Pistache 3) Pistache 3 - handboek A Pistache 3 - handboek B Pistache 3 - werkboek Pistache 3 - Nederlandstalige handleiding Pistache 3 - Franstalige handleiding


60 1003 450 60 1003 445 60 1003 451 60 1003 446 60 1003 433 60 1003 413

Pistache 3 - Télé Pistache (dvd met filmpjes) Pistache 3 - cd-rom verhaaltjes en spelletjes Pistache 3 - liedjes-cd Pistache 3 - bordposters Pistache 3 - handpop Vanille Pistache 3 - handpop Pistache

978 90 8661 859 0 978 90 4861 704 3 978 90 8661 860 6 978 90 8661 856 9 978 90 4861 759 3 978 90 4861 755 5

€ 50,60 € 61,20 € 20,40 € 7,20 € 28,20 € 28,20

978 90 4861 215 4 978 90 4862 069 2 978 90 4861 710 4 978 90 4860 066 3 978 90 4863 401 9 978 90 4862 495 9 978 90 4862 494 2 978 90 4863 664 8 978 90 4863 199 5

€ 29,90 € 31,00 € 31,00 € 12,00 € 31,00 € 29,90 € 29,90 € 31,00 € 46,60

LEES LEER LEEF 90 1150 045 90 1150 046 60 1009 245 60 1009 242 90 1150 048 60 1009 248 60 1009 247 60 1009 028 60 1009 023

625 onderwijsbegrippen Bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne Eerst bewegen, dan leren EHBO bij kinderen en jongeren Ik hoor er ook bij Onderwijsinnovatie Onderwijsmanagement Sprekend leren Zet je EF-bril op

LUNA EERSTE LEERJAAR

60 1021 050 Luna 1 - set werkboeken lees- en speltraject rechts 978 90 4863 505 4 60 1021 060 Luna 1 - werkboek 1 lees- en speltraject rechts 978 90 4863 477 4 60 1021 061 Luna 1 - werkboek 2 lees- en speltraject rechts 978 90 4863 478 1 60 1021 062 Luna 1 - werkboek 3 lees- en speltraject rechts 978 90 4863 479 8 60 1021 051 Luna 1 - set werkboeken schrijftraject rechts 978 90 4863 506 1 60 1021 063 Luna 1 - werkboek 1 schrijftraject rechts 978 90 4863 480 4 60 1021 064 Luna 1 - werkboek 2 schrijftraject rechts 978 90 4863 481 1 60 1021 065 Luna 1 - werkboek 3 schrijftraject rechts 978 90 4863 482 8 60 1021 052 Luna 1 - set werkboeken lees- en speltraject links 978 90 4863 507 8 60 1021 066 Luna 1 - werkboek 1 lees- en speltraject links 978 90 4863 483 5 60 1021 067 Luna 1 - werkboek 2 lees- en speltraject links 978 90 4863 484 2 60 1021 068 Luna 1 - werkboek 3 lees- en speltraject links 978 90 4863 485 9 60 1021 053 Luna 1 - set werkboeken schrijftraject links 978 90 4863 508 5 60 1021 069 Luna 1 - werkboek 1 schrijftraject links 978 90 4863 486 6 60 1021 070 Luna 1 - werkboek 2 schrijftraject links 978 90 4863 487 3 60 1021 071 Luna 1 - werkboek 3 schrijftraject links 978 90 4863 488 0 60 1021 080 Luna 1 - scheurblok schrijfpatronen 978 90 4863 378 4 60 1021 081 Luna 1 - mapje scheurblok 978 90 4863 476 7 60 1021 090 Luna 1 - handleiding 978 90 4863 489 7 60 1021 094 Luna 1 - posters 978 90 4863 490 3 60 1021 096 Luna 1 - boek-e 60 1009 171 Kweetet - oefeningengenerator Luna

€ 12,00 € 5,00 € 5,00 € 5,00 € 12,00 € 5,00 € 5,00 € 5,00 € 12,00 € 5,00 € 5,00 € 5,00 € 12,00 € 5,00 € 5,00 € 5,00 € 6,00 € 3,20 € 30,00 € 6,00 € 150,00 € 35,00

TWEEDE LEERJAAR

60 1021 054 Luna 2 - set werkboeken rechts 978 90 4863 509 2 60 1021 072 Luna 2 - werkboek 1 rechts 978 90 4863 491 0 60 1021 073 Luna 2 - werkboek 2 rechts 978 90 4863 492 7 60 1021 055 Luna 2 - set werkboeken links 978 90 4863 510 8 60 1021 074 Luna 2 - werkboek 1 links 978 90 4863 493 4 60 1021 075 Luna 2 - werkboek 2 links 978 90 4863 494 1 60 1021 089 Luna 2 - handleiding 978 90 4863 495 8 60 1021 093 Luna 2 - posters 978 90 4863 496 5 60 1021 097 Luna 2 - boek-e 60 1009 171 Kweetet - oefeningengenerator Luna

€ 8,90 € 5,00 € 5,00 € 8,90 € 5,00 € 5,00 € 30,00 € 6,00 € 150,00 € 35,00

DERDE LEERJAAR

60 1021 056 60 1021 076

93 BESTELINFO

Luna 3 - set werkboeken rechts Luna 3 - werkboek 1 rechts

978 90 4863 511 5 978 90 4863 497 2

€ 10,50 € 6,00


60 1021 077 60 1021 057 60 1021 078 60 1021 079 60 1021 089 60 1021 093 60 1021 098 60 1009 171

Luna 3 - werkboek 2 rechts 978 90 4863 498 9 Luna 3 - set werkboeken links 978 90 4863 512 2 Luna 3 - werkboek 1 links 978 90 4863 499 6 Luna 3 - werkboek 2 links 978 90 4863 500 9 Luna 3 - handleiding 978 90 4863 501 6 Luna 3 - posters 978 90 4863 502 3 Luna 3 - boek-e Kweetet - oefeningengenerator Luna

€ 6,00 € 10,50 € 6,00 € 6,00 € 30,00 € 6,00 € 150,00 € 35,00

Manus 1 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 1 - correctiesleutel Manus 2 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 2 - correctiesleutel Manus 3 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 3 - correctiesleutel Manus 4 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 4 - correctiesleutel Manus 5 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 5 - correctiesleutel Manus 6 - werkboek (per 5 exemplaren) Manus 6 - correctiesleutel

€ 49,50 € 31,60 € 49,50 € 31,60 € 49,50 € 31,60 € 49,50 € 31,60 € 49,50 € 31,60 € 49,50 € 31,60

MANUS 60 1009 091 60 1009 001 60 1009 092 60 1009 002 60 1009 093 60 1009 003 60 1009 094 60 1009 004 60 1009 095 60 1009 005 60 1009 096 60 1009 006

978 90 4863 439 2 978 90 4860 228 5 978 90 4863 440 8 978 90 8661 384 7 978 90 4863 441 5 978 90 8661 709 8 978 90 4863 442 2 978 90 8661 591 9 978 90 4863 443 9 978 90 4860 031 1 978 90 4863 444 6 978 90 4860 017 5

MATTI EN MONA 60 1003 106 60 1003 101 60 1003 102 60 1003 103 60 1003 104 60 1003 105 60 1003 107 60 1003 110 60 1003 111 60 1003 112 60 1003 113 60 1003 114 60 1003 115 60 1003 117

Matti en Mona 1 - box (box + alle items) 978 90 4861 769 2 Matti en Mona 1 - handleiding 978 90 4861 730 2 Matti en Mona 1 - cd-rom (10 activaties) 978 90 4861 842 2 Matti en Mona 1 - set verhaalplaten 978 90 4861 830 9 Matti en Mona 1 - set woordkaarten 978 90 4861 831 6 Matti en Mona 1 - extra code cd-rom (5 activaties) Matti en Mona 1 - extra code cd-rom (1 activatie) Matti en Mona 2 - box (box + alle items) 978 90 4862 380 8 Matti en Mona 2 - handleiding 978 90 4862 381 5 Matti en Mona 2 - cd-rom (10 activaties) 978 90 4862 382 2 Matti en Mona 2 - set verhaalplaten 978 90 4862 383 9 Matti en Mona 2 - set woordkaarten 978 90 4862 384 6 Matti en Mona 2 - extra code cd-rom (5 activaties) Matti en Mona 2 - extra code cd-rom (1 activatie)

€ 404,00 € 55,70 € 202,00 € 145,30 € 39,20 € 101,80 € 22,00 € 438,00 € 78,50 € 201,50 € 145,30 € 57,80 € 101,80 € 22,00

MOL EN BEER BASISMATERIAAL

60 1021 010 60 1021 011 60 1021 012 60 1021 013 60 1021 014 60 1021 015 60 1021 016 60 1021 000 60 1021 001 60 1021 002 60 1021 003 60 1021 004 60 1021 005 60 1021 006 60 1021 008 60 1021 009

94 BESTELINFO

Mol en beer - set van 6 leesboeken Mol en beer - leesboek 1 + transparant kaftje Mol en beer - leesboek 2 + transparant kaftje Mol en beer - leesboek 3 + transparant kaftje Mol en beer - leesboek 4 + transparant kaftje Mol en beer - leesboek 5 + transparant kaftje Mol en beer - leesboek 6 + transparant kaftje Mol en beer - set van 6 werkboeken Mol en beer - werkboek 1 + set stickervellen / uitdrukvellen Mol en beer - werkboek 2 Mol en beer - werkboek 3 Mol en beer - werkboek 4 Mol en beer - werkboek 5 Mol en beer - werkboek 6 Mol en beer - spelling werkboek 1 Mol en beer - spelling werkboek 2

978 90 4863 301 2 978 90 4863 302 9 978 90 4863 303 6 978 90 4863 304 3 978 90 4863 305 0 978 90 4863 306 7 978 90 4863 307 4 978 90 4863 294 7 978 90 4863 295 4 978 90 4863 296 1 978 90 4863 297 8 978 90 4863 298 5 978 90 4863 299 2 978 90 4863 300 5 978 90 4863 411 8 978 90 4863 412 5

€ 67,00 € 10,10 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 24,60 € 4,20 € 4,20 € 4,20 € 4,20 € 4,20 € 4,20 € 3,50 € 5,50


KLASSIKAAL MATERIAAL

60 1021 020 60 1021 021 60 1021 022 60 1021 023 60 1021 024 60 1021 025 60 1021 026 60 1021 028 60 1021 029 60 1021 027 60 1020 009 60 1020 010 60 1020 007 60 1021 037 60 1020 012 60 1020 016 60 1021 030 60 1020 013 60 1020 014 60 1020 035

Mol en beer - set van 6 handleidingen 978 90 4863 308 1 Mol en beer - handleiding 1 978 90 4863 309 8 Mol en beer - handleiding 2 978 90 4863 310 4 Mol en beer - handleiding 3 978 90 4863 311 1 Mol en beer - handleiding 4 978 90 4863 312 8 Mol en beer - handleiding 5 978 90 4863 313 5 Mol en beer - handleiding 6 978 90 4863 314 2 Mol en beer - kopieermap 978 90 4863 354 8 Mol en beer - bijlagen 978 90 4863 355 5 Mol en beer - boek-e Mol en beer - structureerstroken 978 90 8661 115 7 Mol en beer - wandplaten + woordkaarten 978 90 4861 743 2 Mol en beer - set 50 praatplaten 978 90 4860 113 4 Mol en beer - posters 978 90 4863 632 7 Mol en beer - klassikale letterdoos 978 90 4860 035 9 Mol en beer - letterlijn 978 90 4861 742 5 Mol en beer - visuele lettersteunplaten 978 90 4863 578 8 Mol en beer - handpop mol 978 90 4860 810 2 Mol en beer - handpop beer 978 90 4860 809 6 Mol en beer - beloningsstempels 978 90 4861 738 8

€ 297,00 € 52,00 € 52,00 € 52,00 € 52,00 € 52,00 € 52,00 € 88,00 € 88,00 € 250,00 € 27,70 € 92,80 € 78,00 € 9,10 € 158,00 € 40,00 € 22,80 € 22,20 € 22,20 € 25,00

DIFFERENTIATIEMATERIAAL

60 1021 017 60 1020 054 60 1021 031 60 1021 032 60 1021 033 60 1021 034 60 1021 035 60 1021 036 60 1020 088 60 1020 110 60 1020 111 60 1020 112 60 1020 113 60 1020 114 60 1020 115 60 1020 116 60 1020 117 60 1020 120 60 1020 121 60 1020 122 60 1020 123 60 1020 124 60 1020 125 60 1020 126 60 1020 127 60 1020 130 60 1020 131 60 1020 132 60 1020 133 60 1020 134 60 1020 135 60 1020 136 60 1020 137

Mol en beer - afschrijfkaartenboekje Mol en beer - NT2-pakket Mol en beer - stappertje 1 + transparant kaftje Mol en beer - stappertje 2 + transparant kaftje Mol en beer - stappertje 3 + transparant kaftje Mol en beer - lopertje 1 + transparant kaftje Mol en beer - lopertje 2 + transparant kaftje Mol en beer - lopertje 3 + transparant kaftje Mol en beer - Ik spel al Mol en beer - ik lees al - set van 7 werkboeken Mol en beer - ik lees al - werkboek 1 Mol en beer - ik lees al - werkboek 2 Mol en beer - ik lees al - werkboek 3 Mol en beer - ik lees al - werkboek 4 Mol en beer - ik lees al - werkboek 5 Mol en beer - ik lees al - werkboek 6 Mol en beer - ik lees al - werkboek 7 Mol en beer - ik lees al - set van 7 leesboeken Mol en beer - ik lees al - leesboek 1 Mol en beer - ik lees al - leesboek 2 Mol en beer - ik lees al - leesboek 3 Mol en beer - ik lees al - leesboek 4 Mol en beer - ik lees al - leesboek 5 Mol en beer - ik lees al - leesboek 6 Mol en beer - ik lees al - leesboek 7 Mol en beer - ik lees al - set van 7 correctiesleutels Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 1 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 2 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 3 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 4 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 5 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 6 Mol en beer - ik lees al - correctiesleutel 7

978 90 4863 472 9 978 90 4860 470 8 978 90 4863 598 6 978 90 4863 573 3 978 90 4863 599 3 978 90 4863 574 0 978 90 4863 600 6 978 90 4863 601 3 978 90 4862 734 9 978 90 4862 765 3 978 90 4862 677 9 978 90 4862 678 6 978 90 4862 679 3 978 90 4862 680 9 978 90 4862 749 3 978 90 4862 750 9 978 90 4862 751 6 978 90 4862 752 3 978 90 4862 681 6 978 90 4862 682 3 978 90 4862 683 0 978 90 4862 684 7 978 90 4862 753 0 978 90 4862 754 7 978 90 4862 755 4 978 90 4862 756 1 978 90 4862 757 8 978 90 4862 758 5 978 90 4862 759 2 978 90 4862 760 8 978 90 4862 761 5 978 90 4862 762 2 978 90 4862 763 9

€ 10,30 € 163,00 € 13,70 € 14,10 € 16,40 € 10,90 € 10,90 € 10,90 € 16,40 € 17,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 67,00 € 10,80 € 10,80 € 10,80 € 10,80 € 10,80 € 10,80 € 10,80 € 60,00 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50 € 9,50

978 90 4860 815 7 978 90 4862 849 0 978 90 4862 850 6 978 90 4862 851 3

€ 15,00 € 14,90 € 14,90 € 14,90

EXTRA’S VOOR THUIS OF IN DE KLAS

60 1020 053 60 1020 090 60 1020 091 60 1020 092

95 BESTELINFO

Krant van mol en beer (9 nrs) Ik lees meer met mol en beer 1 (boek met 5 verhalen) Ik lees meer met mol en beer 2 (boek met 5 verhalen) Ik lees meer met mol en beer 3 (boek met 5 verhalen)


60 1020 046 60 1020 047 60 1020 048 60 1020 049 60 1020 055 60 1020 089 60 1020 058 60 1020 067 60 1020 068 60 1020 069 60 1020 085 60 1020 086 60 1020 087 60 1020 093

Ik lees meer met mol en beer - set van de drie boeken (15 verhalen) Mol en beer - kwartetspel 1 Mol en beer - kwartetspel 2 Mol en beer - kwartetspel 3 Mol en beer - samenleesboek 1 Mol en beer - samenleesboek 2 Mol en beer - mol en beer in letterpretland Strip 1 Mol en beer Lol Strip 2 Mol en beer Haha Strip 3 Mol en beer Lief Strip 4 Mol en beer Mol weet raad Strip 5 Mol en beer Op pad Strip 6 Mol en beer Aan de lijn Strip 7 Mol en beer In de tuin

978 90 4861 739 5 978 90 4861 737 1 978 90 4861 740 1 978 90 4861 741 8 978 90 4861 064 8 978 90 4863 131 5 978 90 4860 893 5 978 90 4861 696 1 978 90 4861 706 7 978 90 4861 821 7 978 90 4861 876 7 978 90 4860 938 3 978 90 4861 288 8 978 90 4863 164 3

€ 36,00 € 12,00 € 12,00 € 12,00 € 24,50 € 31,00 € 132,00 € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 5,50

Lezen maar! - set van 15 titels Lezen maar! - ik lees al Lezen maar! - sam de kat Lezen maar! - pim, pam en de bes Lezen maar! - pas op! een beer! Lezen maar! - het bos in Lezen maar! - soep met een bal Lezen maar! - haan hik Lezen maar! - naar de les Lezen maar! - koe is moe Lezen maar! - de vis van kaat Lezen maar! - een reus van een deur Lezen maar! - voor een kus Lezen maar! - vuur in de pan Lezen maar! - ra ra ra Lezen maar! - zoek je mee?

978 90 4861 736 4 978 90 4861 481 3 978 90 4861 482 0 978 90 4861 483 7 978 90 4861 484 4 978 90 4861 485 1 978 90 4861 486 8 978 90 4861 487 5 978 90 4861 488 2 978 90 4861 489 9 978 90 4861 490 5 978 90 4861 491 2 978 90 4861 492 9 978 90 4861 493 6 978 90 4861 494 3 978 90 4861 495 0

€ 149,00 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20 € 11,20

Mol en beer - leesboek 1 + transparant kaftje 978 90 8661 023 5 Mol en beer - leesboek 2 + transparant kaftje 978 90 8661 094 5 Mol en beer - leesboek 3 + transparant kaftje 978 90 8661 477 6 Mol en beer - leesboek 4 + transparant kaftje 978 90 8661 488 2 Mol en beer - leesboek 5 + transparant kaftje 978 90 8661 559 9 Mol en beer - leesboek 6 + transparant kaftje 978 90 8661 669 5 Mol en beer - werkboek 1 + leesraam 978 90 8661 128 7 Mol en beer - werkboek 2 978 90 8661 166 9 Mol en beer - werkboek 3/4 978 90 8661 478 3 Mol en beer - werkboek 5/6 978 90 8661 560 5 Mol en beer - werkboek spelling A 978 90 4861 069 3 Mol en beer - werkboek spelling B 978 90 4861 070 9 Mol en beer - afschrijfkaartenboekje 978 90 8661 634 3 Mol en beer - scheurblok schrijvertjes 978 90 8661 682 4 Mol en beer - mapje scheurblok schrijvertjes 978 90 8661 716 6 Mol en beer - lopertje 1 + transparant kaftje 978 90 8661 654 1 Mol en beer - lopertje 2 + transparant kaftje 978 90 8661 656 5 Mol en beer - lopertje 3 + transparant kaftje 978 90 8661 658 9 Mol en beer - stappertje 1 + transparant kaftje 978 90 4860 009 0 Mol en beer - stappertje 3 + transparant kaftje 978 90 4860 033 5 Mol en beer - handleiding 1 978 90 8661 127 0 Mol en beer - handleiding 2 978 90 8661 675 6 Mol en beer - handleiding 3/4 978 90 8661 677 0 Mol en beer - handleiding 5/6 978 90 8661 679 4 Mol en beer - boek-e Mol en beer - 6 lees-cd’s 978 90 8661 638 1 Mol en beer - 4 luister-cd’s 978 90 8661 640 4 Mol en beer - poppenspel dvd 978 90 8661 609 1

€ 9,70 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 12,20 € 7,20 € 7,20 € 5,60 € 5,60 € 4,50 € 4,50 € 9,90 € 4,50 € 3,10 € 10,50 € 10,50 € 10,50 € 12,10 € 15,30 € 90,00 € 90,00 € 109,00 € 109,00 € 194,00 € 30,30 € 29,50 € 55,00

LEZEN MAAR!

60 1020 065 60 1020 070 60 1020 071 60 1020 072 60 1020 073 60 1020 074 60 1020 075 60 1020 076 60 1020 077 60 1020 078 60 1020 079 60 1020 080 60 1020 081 60 1020 082 60 1020 083 60 1020 084

OUDE UITGAVEN

60 1020 000 60 1020 001 60 1020 002 60 1020 003 60 1020 004 60 1020 005 60 1020 020 60 1020 021 60 1020 022 60 1020 023 60 1020 059 60 1020 060 60 1020 006 60 1020 028 60 1020 029 60 1020 037 60 1020 038 60 1020 039 60 1020 043 60 1020 045 60 1020 024 60 1020 025 60 1020 026 60 1020 027 60 1020 056 60 1020 008 60 1020 011 60 1020 019

96 BESTELINFO


MUNDO EERSTE LEERJAAR

60 1010 200 60 1010 201 60 1010 202 60 1010 203 60 1010 204 60 1010 205 60 1010 206 60 1010 207 60 1010 208 60 1010 209 60 1010 210 60 1010 213 60 1010 212 65 1000 465 60 1010 211 60 1010 221 60 1010 222 60 1010 223 60 1010 226

Mundo 1 - set van 10 werkboeken 978 90 8661 773 9 Mundo 1 - werkboek 1: Hoera, ik zit al in de eerste klas! 978 90 4861 140 9 Mundo 1 - werkboek 2: Kom binnen in onze klas! 978 90 4861 141 6 Mundo 1 - werkboek 3: Al die blaadjes op de grond! 978 90 4861 142 3 Mundo 1 - werkboek 4: Zie ginds …! 978 90 4861 143 0 Mundo 1 - werkboek 5: Plits, plets, plats 978 90 4861 144 7 Mundo 1 - werkboek 6: Mensen spreken met mensen 978 90 4861 145 4 Mundo 1 - werkboek 7: Oei, ik groei! 978 90 4861 146 1 Mundo 1 - werkboek 8: We halen een pizza 978 90 4861 147 8 Mundo 1 - werkboek 9: Bij mij thuis 978 90 4861 148 5 Mundo 1 - werkboek 10: Door het jaar heen 978 90 4861 149 2 Mundo 1 - documap 978 90 4861 262 8 Mundo 1 - handleiding 978 90 4861 139 3 Mundo 1 - ZILL-gids Mundo 1 - boek-e 978 90 4861 584 1 Mundo 1 - pakket globo.mundo 978 90 4861 528 5 Mundo 1 - pakket game.mundo 978 90 4861 529 2 Mundo 1 - pakket filo.mundo 978 90 4861 530 8 Mundo 1 - pakket link.mundo 978 90 4861 533 9

€ 26,10 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 190,00 € 190,00 gratis € 232,00 € 160,00 € 193,00 € 127,00 € 64,00

TWEEDE LEERJAAR

60 1010 250 60 1010 251 60 1010 252 60 1010 253 60 1010 254 60 1010 255 60 1010 256 60 1010 257 60 1010 258 60 1010 259 60 1010 260 60 1010 263 60 1010 262 65 1000 466 60 1010 261 60 1010 271 60 1010 272 60 1010 273 60 1010 274 60 1010 276

Mundo 2 - set van 10 werkboeken 978 90 4861 642 8 Mundo 2 - werkboek 1: Joepie! Ik zit in klas twee! 978 90 4861 151 5 Mundo 2 - werkboek 2: Dit is onze school 978 90 4861 152 2 Mundo 2 - werkboek 3: Licht aan, licht uit 978 90 4861 153 9 Mundo 2 - werkboek 4: Handig die handen! 978 90 4861 154 6 Mundo 2 - werkboek 5: Tweemaal bellen en binnen! 978 90 4861 155 3 Mundo 2 - werkboek 6: Winkels op wieltjes 978 90 4861 156 0 Mundo 2 - werkboek 7: Fris groen 978 90 4861 157 7 Mundo 2 - werkboek 8: In de straat van onze school 978 90 4861 158 4 Mundo 2 - werkboek 9: Heb je even tijd? 978 90 4861 159 1 Mundo 2 - werkboek 10: Het jaartje rond 978 90 4861 160 7 Mundo 2 - documap 978 90 4861 263 5 Mundo 2 - handleiding 978 90 4861 150 8 Mundo 2 - ZILL-gids Mundo 2 - boek-e 978 90 4861 585 8 Mundo 2 - pakket globo.mundo 978 90 4861 534 6 Mundo 2 - pakket game.mundo 978 90 4861 535 3 Mundo 2 - pakket filo.mundo 978 90 4861 536 0 Mundo 2 - pakket techno.mundo 978 90 4861 537 7 Mundo 2 - pakket link.mundo 978 90 4861 539 1

€ 26,10 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 190,00 € 190,00 gratis € 232,00 € 160,00 € 193,00 € 127,00 € 127,00 € 64,00

DERDE LEERJAAR

60 1010 310 60 1010 300 60 1010 301 60 1010 302 60 1010 303 60 1010 304 60 1010 305 60 1010 306 60 1010 307 60 1010 308 60 1010 309 60 1010 311 65 1000 467 60 1010 312 60 1010 313 60 1010 314 60 1010 321

97 BESTELINFO

Mundo 3 - bronnenboek 978 90 4861 117 1 Mundo 3 - set van 9 werkboeken 978 90 4861 641 1 Mundo 3 - werkboek 1: Familie 978 90 4861 119 5 Mundo 3 - werkboek 2: In de buurt van onze school 978 90 4861 120 1 Mundo 3 - werkboek 3: Naar het park 978 90 4861 121 8 Mundo 3 - werkboek 4: Ik kijk eens rondom mij 978 90 4861 122 5 Mundo 3 - werkboek 5: Hoe was het nu ook alweer? 978 90 4861 123 2 Mundo 3 - werkboek 6: Wegwijs in je schoolomgeving 978 90 4861 124 9 Mundo 3 - werkboek 7: Welkom in mijn tuin 978 90 4861 125 6 Mundo 3 - werkboek 8: Koken, een koud kunstje 978 90 4861 126 3 Mundo 3 - werkboek 9: Kijk eens om je heen! 978 90 4861 127 0 Mundo 3 - handleiding 978 90 4861 118 8 Mundo 3 - ZILL-gids Mundo 3 - documap 978 90 4861 264 2 Mundo 3 - boek-e 978 90 4861 378 6 Mundo 3 - kopieermap met minithema’s 978 90 4861 370 0 Mundo 3 - pakket globo.mundo 978 90 4861 540 7

€ 22,70 € 18,20 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 190,00 gratis € 190,00 € 288,00 € 190,00 € 160,00


60 1010 322 60 1010 323 60 1010 324 60 1010 325 60 1010 326

Mundo 3 - pakket game.mundo Mundo 3 - pakket filo.mundo Mundo 3 - pakket techno.mundo Mundo 3 - pakket plus.mundo Mundo 3 - pakket link.mundo

978 90 4861 541 4 978 90 4861 542 1 978 90 4861 543 8 978 90 4861 544 5 978 90 4861 545 2

€ 193,00 € 127,00 € 127,00 € 127,00 € 64,00

VIERDE LEERJAAR

60 1010 360 60 1010 350 60 1010 351 60 1010 352 60 1010 353 60 1010 354 60 1010 355 60 1010 356 60 1010 357 60 1010 358 60 1010 359 60 1010 361 65 1000 466 60 1010 362 60 1010 363 60 1010 364 60 1010 371 60 1010 372 60 1010 373 60 1010 374 60 1010 375 60 1010 376

Mundo 4 - bronnenboek 978 90 4861 128 7 Mundo 4 - set van 9 werkboeken 978 90 4861 640 4 Mundo 4 - werkboek 1: Welkom in mijn leven! 978 90 4861 130 0 Mundo 4 - werkboek 2: Welkom in onze gemeente! 978 90 4861 131 7 Mundo 4 - werkboek 3: Niet alle natuur leeft 978 90 4861 132 4 Mundo 4 - werkboek 4: Machtig krachtig 978 90 4861 133 1 Mundo 4 - werkboek 5: Tijd voor ons land 978 90 4861 134 8 Mundo 4 - werkboek 6: Welkom in onze provincie 978 90 4861 135 5 Mundo 4 - werkboek 7: Op speurtocht in de berm 978 90 4861 136 2 Mundo 4 - werkboek 8: Mensen communiceren 978 90 4861 137 9 Mundo 4 - werkboek 9: Iedereen hoort erbij! 978 90 4861 138 6 Mundo 4 - handleiding 978 90 4861 129 4 Mundo 4 - ZILL-gids Mundo 4 - documap 978 90 4861 265 9 Mundo 4 - boek-e 978 90 4861 377 9 Mundo 4 - kopieermap met minithema’s 978 90 4861 369 4 Mundo 4 - pakket globo.mundo 978 90 4861 546 9 Mundo 4 - pakket game.mundo 978 90 4861 547 6 Mundo 4 - pakket filo.mundo 978 90 4861 548 3 Mundo 4 - pakket techno.mundo 978 90 4861 549 0 Mundo 4 - pakket plus.mundo 978 90 4861 550 6 Mundo 4 - pakket link.mundo 978 90 4861 551 3

€ 22,70 € 18,20 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 190,00 gratis € 190,00 € 288,00 € 190,00 € 160,00 € 193,00 € 127,00 € 127,00 € 127,00 € 64,00

VIJFDE LEERJAAR

60 1010 418 60 1010 400 60 1010 401 60 1010 402 60 1010 403 60 1010 404 60 1010 405 60 1010 406 60 1010 407 60 1010 408 60 1010 409 60 1010 411 65 1000 469 60 1010 412 60 1010 413 60 1010 414 60 1010 435 60 1010 436 60 1010 437 60 1010 439 60 1010 440

Mundo 5 - bronnenboek 978 90 4863 373 9 Mundo 5 - set van 9 werkboeken 978 90 4860 693 1 Mundo 5 - werkboek 1: Kinderen van alle tijden 978 90 4860 684 9 Mundo 5 - werkboek 2: Wegwijs in mijn atlas en in mijn land 978 90 4860 685 6 Mundo 5 - werkboek 3: Hoog boven ons hoofd 978 90 4860 686 3 Mundo 5 - werkboek 4: Techniek op mijn bord 978 90 4860 687 0 Mundo 5 - werkboek 5: Wanneer krijg ik vrijaf? 978 90 4860 688 7 Mundo 5 - werkboek 6: Van laag naar hoog in ons land 978 90 4860 689 4 Mundo 5 - werkboek 7: Leven in de natuur 978 90 4860 690 0 Mundo 5 - werkboek 8: Techniek in de steigers 978 90 4860 691 7 Mundo 5 - werkboek 9: Aan de slag! 978 90 4860 692 4 Mundo 5 - handleiding 978 90 4860 669 6 Mundo 5 - ZILL-gids Mundo 5 - documap 978 90 4860 712 9 Mundo 5 - boek-e 978 90 4860 738 9 Mundo 5 - kopieermap met minithema’s 978 90 4860 732 7 Mundo 5 - pakket globo.mundo 978 90 8661 776 0 Mundo 5 - pakket game.mundo 978 90 8661 777 7 Mundo 5 - pakket filo.mundo 978 90 8661 778 4 Mundo 5 - pakket plus.mundo 978 90 8661 780 7 Mundo 5 - pakket link.mundo 978 90 8661 781 4

€ 22,70 € 18,20 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 190,00 gratis € 190,00 € 288,00 € 190,00 € 160,00 € 193,00 € 127,00 € 127,00 € 64,00

ZESDE LEERJAAR

60 1010 468 60 1010 450 60 1010 451 60 1010 452 60 1010 453 60 1010 454 60 1010 455 60 1010 456

98 BESTELINFO

Mundo 6 - bronnenboek Mundo 6 - set van 9 werkboeken Mundo 6 - werkboek 1: Onderweg in de wereld van vroeger Mundo 6 - werkboek 2: Wegwijs in de wereld Mundo 6 - werkboek 3: Ons lichaam Mundo 6 - werkboek 4: Samenleven in verscheidenheid Mundo 6 - werkboek 5: BV of bekend in het verleden Mundo 6 - werkboek 6: Van laag naar hoog in Europa en de wereld

978 90 4863 374 6 978 90 4860 703 7 978 90 4860 694 8 978 90 4860 695 5 978 90 4860 696 2 978 90 4860 697 9 978 90 4860 698 6 978 90 4860 699 3

€ 22,70 € 18,20 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90


60 1010 457 60 1010 458 60 1010 459 60 1010 461 65 1000 470 60 1010 462 60 1010 463 60 1010 464 60 1010 486 60 1010 487 60 1010 488 60 1010 490

Mundo 6 - werkboek 7: Kringlopen in de natuur en elders 978 90 4860 700 6 Mundo 6 - werkboek 8: Techniek onderweg 978 90 4860 701 3 Mundo 6 - werkboek 9: Over wat mag en wat moet 978 90 4860 702 0 Mundo 6 - handleiding 978 90 4860 670 2 Mundo 6 - ZILL-gids Mundo 6 - documap 978 90 4860 713 6 Mundo 6 - boek-e 978 90 4860 739 6 Mundo 6 - kopieermap met minithema’s 978 90 4860 733 4 Mundo 6 - pakket game.mundo 978 90 8661 783 8 Mundo 6 - pakket filo.mundo 978 90 8661 784 5 Mundo 6 - pakket techno.mundo 978 90 8661 785 2 Mundo 6 - pakket link.mundo 978 90 8661 787 6

€ 2,90 € 2,90 € 2,90 € 190,00 gratis € 190,00 € 288,00 € 190,00 € 193,00 € 127,00 € 127,00 € 64,00

MUZEMUNDO 60 1010 995 60 1010 994 60 1010 997 60 1010 989 60 1010 990 60 1010 991

Muzemundo - jaarabonnement - 1 t.e.m. 6 klassen (totaalprijs) Muzemundo - jaarabonnement - 7 t.e.m. 12 klassen (totaalprijs) Muzemundo - jaarabonnement - meer dan 12 klassen (totaalprijs) Muzemundo - abonnement voor 3 jaar - 1 t.e.m. 6 klassen (totaalprijs) Muzemundo - abonnement voor 3 jaar - 7 t.e.m. 12 klassen (totaalprijs) Muzemundo - abonnement voor 3 jaar - meer dan 12 klassen (totaalprijs)

€ 264,00 € 306,00 € 355,00 € 741,00 € 870,00 € 999,00

PASSEPARTOUT VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1003 500 Passepartout 5 - set leerwerkboeken 60 1003 501 Passepartout 5 - leerwerkboek 1 60 1003 502 Passepartout 5 - leerwerkboek 2 60 1003 503 Passepartout 5 - leerwerkboek 3 60 1003 504 Passepartout 5 - leerwerkboek 4 60 1003 505 Passepartout 5 - leerwerkboek 5 60 1003 521 Passepartout 5 - onthoudboekje Mon mémento

978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863

652 5 673 0 674 7 675 4 676 1 677 8 678 5

€ 18,00 € 4,50 € 4,50 € 4,50 € 4,50 € 2,50 € 8,50

Differentiatiemateriaal

60 1003 519

Passepartout 5 - En forme

978 90 4863 679 2

€ 5,50

Klassikaal materiaal

60 1003 530 60 1003 531 60 1003 532 60 1003 533 60 1003 534 60 1003 535 60 1003 536 60 1003 538 60 1003 539

Passepartout 5 - set handleidingen 978 90 4863 680 8 Passepartout 5 - handleiding 1 978 90 4863 681 5 Passepartout 5 - handleiding 2 978 90 4863 682 2 Passepartout 5 - handleiding 3 978 90 4863 683 9 Passepartout 5 - handleiding 4 978 90 4863 684 6 Passepartout 5 - handleiding 5 978 90 4863 685 3 Passepartout 5 - praatplaten 978 90 4863 686 0 Passepartout 5 - woordkaartenset Passepartout 5 - boek-e

€ 129,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 16,50 € 30,00 € 88,00 € 231,00

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1003 550 Passepartout 6 - set leerwerkboeken 60 1003 551 Passepartout 6 - leerwerkboek 1 60 1003 552 Passepartout 6 - leerwerkboek 2 60 1003 553 Passepartout 6 - leerwerkboek 3 60 1003 554 Passepartout 6 - leerwerkboek 4 60 1003 556 Passepartout 6 - onthoudboekje Mon mémento

99 BESTELINFO

978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863 978 90 4863

693 8 694 5 695 2 696 9 697 6 698 3

€ 16,00 € 4,80 € 4,80 € 4,80 € 4,80 € 8,50


Differentiatiemateriaal

60 1003 566

Passepartout 6 - En forme

978 90 4863 699 0

€ 5,50

Klassikaal materiaal

60 1003 580 60 1003 581 60 1003 582 60 1003 583 60 1003 584 60 1003 586 60 1003 588 60 1003 589

Passepartout 6 - set handleidingen 978 90 4863 700 3 Passepartout 6 - handleiding 1 978 90 4863 701 0 Passepartout 6 - handleiding 2 978 90 4863 702 7 Passepartout 6 - handleiding 3 978 90 4863 703 4 Passepartout 6 - handleiding 4 978 90 4863 704 1 Passepartout 6 - praatplaten 978 90 4863 705 8 Passepartout 6 - woordkaartenset Passepartout 6 - boek-e

€ 118,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 30,00 € 88,00 € 231,00

PIMPAMPOEN 60 1009 621 60 1009 622

Pimpampoen - set 1 (boekjes 1 t.e.m. 8) Pimpampoen - set 2 (boekjes 9 t.e.m. 16)

978 90 4863 582 5 978 90 4863 583 2

€ 51,00 € 51,00

SCHOOLMANAGEMENT EN COACHING 20 308 4012 20 310 4000 20 215 7107 20 214 0002 60 100 9216 20 217 1112 20 310 4023 20 312 4020 20 119 1500

80 Tips voor resultaatgericht coachen 978 90 4860 071 7 Non-verbale communicatie in het onderwijs 978 90 4860 520 0 Conflictbemiddeling op het werk 978 90 4861 807 1 Cultuur voor Beginners 978 90 4861 873 6 Mentor … en nu? 978 90 4860 044 1 Overheidsopdrachten voor beginners 978 90 4863 179 7 De kunst van het vragen stellen 978 90 4860 808 9 Alles met mate(n) - Over jongeren en sociale media 978 90 4861 626 8 TORB - Tijdschrift voor Onderwijsrecht en Onderwijsbeleid

€ 20,00 € 27,00 € 29,00 € 39,00 € 33,00 € 49,00 € 16,50 € 27,00 € 201,00

TOPspel - koffer TOPspel - TOPbriefjes (set van 5 ex.)

978 90 4860 935 2 978 90 4860 379 4

€ 101,00 € 10,20

978 90 4862 190 3 978 90 4862 191 0 978 90 4862 192 7 978 90 4862 193 4 978 90 4862 194 1 978 90 4862 195 8 978 90 4861 756 2

€ 9,00 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 4,20 € 1,00

TOPSPEL 60 1009 295 60 1009 296

VERREKIJKER SPELLING TWEEDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 100 Verrekijker 2 Spelling - set van 4 werkboeken 60 1021 101 Verrekijker 2 Spelling - werkboek kijker 1 en 2 60 1021 102 Verrekijker 2 Spelling - werkboek kijker 3 en 4 60 1021 103 Verrekijker 2 Spelling - werkboek kijker 5 en 6 60 1021 104 Verrekijker 2 Spelling - werkboek kijker 7 en 8 60 1021 105 Verrekijker 2 Spelling - loepje (onthoudboekje) 60 1020 199 Verrekijker Spelling - transparant hoesje loepje Differentiatiemateriaal

60 1021 106 60 1021 107 60 1021 108 60 1021 109 60 1021 121 60 1021 125 60 1021 185 60 1009 170

Verrekijker 2 Spelling - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 196 5 Verrekijker 2 Spelling - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 196 5X Verrekijker 2 Spelling - overschrijfboekje 978 90 4862 197 2 Verrekijker 2 Spelling - woordenhamster 978 90 4862 367 9 Verrekijker 2 Spelling - mapje A5 978 90 4862 360 0 Verrekijker 2 Spelling - Extra 978 90 4863 035 6 Verrekijker 2 Spelling - set van contractbundels (kijker 1 t.e.m. 8) 978 90 4863 168 1 Kweetet - Oefeningengenerator Verrekijker Spelling

100 BESTELINFO

€ 54,00 € 8,10 € 9,30 € 1,00 € 3,10 € 95,00 € 15,60 € 35,00


Klassikaal materiaal

60 1021 110 60 1021 111 60 1021 112 60 1021 113 60 1021 114 65 1000 458 60 1021 122 65 1021 111 60 1021 199 60 1021 120 60 1021 115 60 1021 116 60 1021 117 60 1021 118 60 1021 119

Verrekijker 2 Spelling - set van 4 handleidingen 978 90 4862 701 1 Verrekijker 2 Spelling - handleiding kijker 1 en 2 978 90 4862 198 9 Verrekijker 2 Spelling - handleiding kijker 3 en 4 978 90 4862 199 6 Verrekijker 2 Spelling - handleiding kijker 5 en 6 978 90 4862 200 9 Verrekijker 2 Spelling - handleiding kijker 7 en 8 978 90 4862 201 6 Verrekijker 2 Spelling - ZILL-gids Verrekijker Spelling - posters (2e en 3e leerjaar) 978 90 4862 402 7 Verrekijker 2 Spelling - bijlagen 978 90 4862 696 0 Verrekijker 2 Spelling - boek-e Verrekijker 2 Spelling - set van 4 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 702 8 Verrekijker 2 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 1 en 2 978 90 4862 202 3 Verrekijker 2 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 3 en 4 978 90 4862 203 0 Verrekijker 2 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 5 en 6 978 90 4862 204 7 Verrekijker 2 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 7 en 8 978 90 4862 205 4 Verrekijker 2 Spelling - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 206 1

€ 123,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 gratis € 9,00 € 40,00 € 193,00 € 37,50 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 17,00

DERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 200 Verrekijker 3 Spelling - set van 4 werkboeken 60 1021 201 Verrekijker 3 Spelling - werkboek kijker 1 en 2 60 1021 202 Verrekijker 3 Spelling - werkboek kijker 3 en 4 60 1021 203 Verrekijker 3 Spelling - werkboek kijker 5 en 6 60 1021 204 Verrekijker 3 Spelling - werkboek kijker 7 en 8 60 1021 205 Verrekijker 3 Spelling - loepje (onthoudboekje) 60 1020 199 Verrekijker Spelling - transparant hoesje loepje

978 90 4862 207 8 978 90 4862 208 5 978 90 4862 209 2 978 90 4862 210 8 978 90 4862 211 5 978 90 4862 212 2 978 90 4861 756 2

€ 9,00 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 4,20 € 1,00

Differentiatiemateriaal

60 1021 206 Verrekijker 3 Spelling - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 213 9 60 1021 207 Verrekijker 3 Spelling - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 213 9X 60 1021 208 Verrekijker 3 Spelling - overschrijfboekje 978 90 4862 214 6 60 1021 209 Verrekijker 3 Spelling - woordenhamster 978 90 4862 368 6 60 1021 121 Verrekijker 3 Spelling - mapje A5 978 90 4862 360 0 60 1021 225 Verrekijker 3 Spelling - Extra 978 90 4863 036 3 60 1021 285 Verrekijker 3 Spelling - set van contractbundels (kijker 1 t.e.m. 8) 978 90 4863 169 8 60 1009 170 Kweetet - Oefeningengenerator Verrekijker Spelling

€ 54,00 € 8,10 € 9,30 € 1,00 € 3,10 € 95,00 € 15,60 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1021 210 60 1021 211 60 1021 212 60 1021 213 60 1021 214 65 1000 459 60 1021 122 65 1021 211 60 1021 299 60 1021 220 60 1021 215 60 1021 216 60 1021 217 60 1021 218 60 1021 219

Verrekijker 3 Spelling - set van 4 handleidingen 978 90 4862 703 5 Verrekijker 3 Spelling - handleiding kijker 1 en 2 978 90 4862 215 3 Verrekijker 3 Spelling - handleiding kijker 3 en 4 978 90 4862 216 0 Verrekijker 3 Spelling - handleiding kijker 5 en 6 978 90 4862 217 7 Verrekijker 3 Spelling - handleiding kijker 7 en 8 978 90 4862 218 4 Verrekijker 3 Spelling - ZILL-gids Verrekijker Spelling - posters (2e en 3e leerjaar) 978 90 4862 402 7 Verrekijker 3 Spelling - bijlagen 978 90 4862 697 7 Verrekijker 3 Spelling - boek-e Verrekijker 3 Spelling - set van 4 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 704 2 Verrekijker 3 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 1 en 2 978 90 4862 219 1 Verrekijker 3 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 3 en 4 978 90 4862 220 7 Verrekijker 3 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 5 en 6 978 90 4862 221 4 Verrekijker 3 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 7 en 8 978 90 4862 222 1 Verrekijker 3 Spelling - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 223 8

€ 123,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 gratis € 9,00 € 40,00 € 193,00 € 37,50 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 17,00

VIERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 300 Verrekijker 4 Spelling - set van 4 werkboeken 60 1021 301 Verrekijker 4 Spelling - werkboek kijker 1 en 2 60 1021 302 Verrekijker 4 Spelling - werkboek kijker 3 en 4 60 1021 303 Verrekijker 4 Spelling - werkboek kijker 5 en 6 60 1021 304 Verrekijker 4 Spelling - werkboek kijker 7 en 8 60 1021 305 Verrekijker 4 Spelling - loepje 60 1020 199 Verrekijker Spelling - transparant hoesje loepje

101

BESTELINFO

978 90 4862 224 5 978 90 4862 225 2 978 90 4862 226 9 978 90 4862 227 6 978 90 4862 228 3 978 90 4862 229 0 978 90 4861 756 2

€ 9,00 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 3,50 € 7,10 € 1,00


Differentiatiemateriaal

60 1021 306 Verrekijker 4 Spelling - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 230 6 60 1021 307 Verrekijker 4 Spelling - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 230 6X 60 1021 308 Verrekijker 4 Spelling - overschrijfboekje 978 90 4862 231 3 60 1021 309 Verrekijker 4 Spelling - woordenhamster 978 90 4862 369 3 60 1021 121 Verrekijker 4 Spelling - mapje A5 978 90 4862 360 0 60 1021 325 Verrekijker 4 Spelling - Extra 978 90 4863 037 0 60 1021 385 Verrekijker 4 Spelling - set van contractbundels (kijker 1 t.e.m. 8) 978 90 4863 170 4 60 1009 170 Kweetet - Oefeningengenerator Verrekijker Spelling

€ 54,00 € 8,10 € 9,30 € 1,00 € 3,10 € 95,00 € 15,60 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1021 310 60 1021 311 60 1021 312 60 1021 313 60 1021 314 65 1000 460 60 1021 322 65 1021 311 60 1021 399 60 1021 320 60 1021 315 60 1021 316 60 1021 317 60 1021 318 60 1021 319

Verrekijker 4 Spelling - set van 4 handleidingen 978 90 4862 705 9 Verrekijker 4 Spelling - handleiding kijker 1 en 2 978 90 4862 232 0 Verrekijker 4 Spelling - handleiding kijker 3 en 4 978 90 4862 233 7 Verrekijker 4 Spelling - handleiding kijker 5 en 6 978 90 4862 234 4 Verrekijker 4 Spelling - handleiding kijker 7 en 8 978 90 4862 235 1 Verrekijker 4 Spelling - ZILL-gids Verrekijker Spelling - posters (4e, 5e en 6e leerjaar) 978 90 4862 403 4 Verrekijker 4 Spelling - bijlagen 978 90 4862 698 4 Verrekijker 4 Spelling - boek-e Verrekijker 4 Spelling - set van 4 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 706 6 Verrekijker 4 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 1 en 2 978 90 4862 236 8 Verrekijker 4 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 3 en 4 978 90 4862 237 5 Verrekijker 4 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 5 en 6 978 90 4862 238 2 Verrekijker 4 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 7 en 8 978 90 4862 239 9 Verrekijker 4 Spelling - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 240 5

€ 123,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 gratis € 9,10 € 40,00 € 193,00 € 37,50 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 17,00

VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 400 Verrekijker 5 Spelling - set van 4 werkboeken 60 1021 401 Verrekijker 5 Spelling - werkboek kijker 1 en 2 60 1021 402 Verrekijker 5 Spelling - werkboek kijker 3 en 4 60 1021 403 Verrekijker 5 Spelling - werkboek kijker 5 en 6 60 1021 404 Verrekijker 5 Spelling - werkboek kijker 7 en 8 60 1021 405 Verrekijker 5 Spelling - loepje (onthoudboekje) 60 1020 199 Verrekijker Spelling - transparant hoesje loepje

978 90 4862 241 2 978 90 4862 242 9 978 90 4862 243 6 978 90 4862 244 3 978 90 4862 245 0 978 90 4862 246 7 978 90 4861 756 2

€ 9,10 € 3,60 € 3,60 € 3,60 € 3,60 € 7,10 € 1,00

Differentiatiemateriaal

60 1021 406 Verrekijker 5 Spelling - scheurblok - set van 10 ex. 978 90 4862 247 4 60 1021 407 Verrekijker 5 Spelling - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 247 4X 60 1021 408 Verrekijker 5 Spelling - overschrijfboekje 978 90 4862 248 1 60 1021 409 Verrekijker 5 Spelling - woordenhamster 978 90 4862 370 9 60 1021 121 Verrekijker 5 Spelling - mapje A5 978 90 4862 360 0 60 1021 425 Verrekijker 5/6 Spelling - Extra 978 90 4863 038 7 60 1021 485 Verrekijker 5 Spelling - set van contractbundels (kijker 1 t.e.m. 8) 978 90 4863 171 1 60 1009 170 Kweetet - Oefeningengenerator Verrekijker Spelling

€ 54,00 € 8,10 € 9,10 € 1,00 € 3,10 € 119,00 € 15,60 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1021 410 60 1021 411 60 1021 412 60 1021 413 60 1021 414 65 1000 461 60 1021 322 65 1021 411 60 1021 499 60 1021 420 60 1021 415 60 1021 416 60 1021 417

102 BESTELINFO

Verrekijker 5 Spelling - set van 4 handleidingen 978 90 4862 707 3 Verrekijker 5 Spelling - handleiding kijker 1 en 2 978 90 4862 249 8 Verrekijker 5 Spelling - handleiding kijker 3 en 4 978 90 4862 250 4 Verrekijker 5 Spelling - handleiding kijker 5 en 6 978 90 4862 251 1 Verrekijker 5 Spelling - handleiding kijker 7 en 8 978 90 4862 252 8 Verrekijker 5 Spelling - ZILL-gids Verrekijker Spelling - posters (4e, 5e en 6e leerjaar) 978 90 4862 403 4 Verrekijker 5 Spelling - bijlagen 978 90 4862 699 1 Verrekijker 5 Spelling - boek-e Verrekijker 5 Spelling - set van 4 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 708 0 Verrekijker 5 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 1 en 2 978 90 4862 253 5 Verrekijker 5 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 3 en 4 978 90 4862 254 2 Verrekijker 5 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 5 en 6 978 90 4862 255 9

€ 123,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 gratis € 9,10 € 40,00 € 193,00 € 37,50 € 10,00 € 10,00 € 10,00


60 1021 418 60 1021 419

Verrekijker 5 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 7 en 8 Verrekijker 5 Spelling - correctiesleutel scheurblok

978 90 4862 256 6 978 90 4862 257 3

€ 10,00 € 17,00

978 90 4862 258 0 978 90 4862 259 7 978 90 4862 260 3 978 90 4862 261 0 978 90 4862 262 7 978 90 4862 263 4 978 90 4861 756 2

€ 9,10 € 3,60 € 3,60 € 3,60 € 3,60 € 9,10 € 1,00

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 500 60 1021 501 60 1021 502 60 1021 503 60 1021 504 60 1021 505 60 1020 199

Verrekijker 6 Spelling - set van 4 werkboeken Verrekijker 6 Spelling - werkboek kijker 1 en 2 Verrekijker 6 Spelling - werkboek kijker 3 en 4 Verrekijker 6 Spelling - werkboek kijker 5 en 6 Verrekijker 6 Spelling - werkboek kijker 7 en 8 Verrekijker 6 Spelling - loepje (onthoudboekje) Verrekijker Spelling - transparant hoesje loepje

Differentiatiemateriaal

60 1021 506 Verrekijker 6 Spelling - scheurblok - per 10 ex. 978 90 4862 264 1 60 1021 507 Verrekijker 6 Spelling - scheurblok - 1 ex. 978 90 4862 264 1X 60 1021 508 Verrekijker 6 Spelling - overschrijfboekje 978 90 4862 265 8 60 1021 509 Verrekijker 6 Spelling - woordenhamster 978 90 4862 371 6 60 1021 121 Verrekijker 6 Spelling - mapje A5 978 90 4862 360 0 60 1021 425 Verrekijker 5/6 Spelling - Extra 978 90 4863 038 7 60 1021 585 Verrekijker 6 Spelling - set van contractbundels (kijker 1 t.e.m. 8) 978 90 4863 172 8 60 1009 170 Kweetet - Oefeningengenerator Verrekijker Spelling

€ 56,00 € 9,40 € 9,40 € 1,00 € 3,10 € 119,00 € 15,60 € 35,00

Klassikaal materiaal

60 1021 510 60 1021 511 60 1021 512 60 1021 513 60 1021 514 65 1000 462 60 1021 322 65 1021 511 60 1021 599 60 1021 520 60 1021 515 60 1021 516 60 1021 517 60 1021 518 60 1021 519

Verrekijker 6 Spelling - set van 4 handleidingen 978 90 4862 709 7 Verrekijker 6 Spelling - handleiding kijker 1 en 2 978 90 4862 266 5 Verrekijker 6 Spelling - handleiding kijker 3 en 4 978 90 4862 267 2 Verrekijker 6 Spelling - handleiding kijker 5 en 6 978 90 4862 268 9 Verrekijker 6 Spelling - handleiding kijker 7 en 8 978 90 4862 269 6 Verrekijker 6 Spelling - ZILL-gids Verrekijker Spelling - posters (4e, 5e en 6e leerjaar) 978 90 4862 403 4 Verrekijker 6 Spelling - bijlagen 978 90 4862 700 4 Verrekijker 6 Spelling - boek-e Verrekijker 6 Spelling - set van 4 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 710 3 Verrekijker 6 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 1 en 2 978 90 4862 270 2 Verrekijker 6 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 3 en 4 978 90 4862 271 9 Verrekijker 6 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 5 en 6 978 90 4862 272 6 Verrekijker 6 Spelling - correctiesleutel werkboek kijker 7 en 8 978 90 4862 273 3 Verrekijker 6 Spelling - correctiesleutel scheurblok 978 90 4862 274 0

€ 123,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 € 44,00 gratis € 9,10 € 40,00 € 193,00 € 37,50 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 10,00 € 20,10

VERREKIJKER TAAL TWEEDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 130 60 1021 131 60 1021 132 60 1021 133 60 1021 166 60 1021 135 60 1021 136 60 1021 137 60 1021 138 60 1021 168 60 1021 141 60 1021 142 60 1021 143 60 1021 144 60 1021 163 60 1020 199 60 1021 165

103 BESTELINFO

Verrekijker 2 Taal - set van 8 werkboeken Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 1 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 2 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 3 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 4 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 5 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 6 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 7 Verrekijker 2 Taal - werkboek kijker 8 Verrekijker 2 Taal - set van 4 leesboeken Verrekijker 2 Taal - leesboek 1 (kijker 1 en 2) Verrekijker 2 Taal - leesboek 2 (kijker 3 en 4) Verrekijker 2 Taal - leesboek 3 (kijker 5 en 6) Verrekijker 2 Taal - leesboek 4 (kijker 7 en 8) Verrekijker 2 Taal - taalwijzertje Verrekijker Taal - transparant hoesje taalwijzertje Verrekijker 2 Taal - leesportfolio

978 90 4862 586 4 978 90 4862 550 5 978 90 4862 551 2 978 90 4862 552 9 978 90 4863 728 7 978 90 4862 588 8 978 90 4862 589 5 978 90 4862 590 1 978 90 4862 591 8 978 90 4863 746 1 978 90 4862 553 6 978 90 4862 554 3 978 90 4862 581 9 978 90 4862 582 6 978 90 4862 606 9 978 90 4861 756 2 978 90 4862 843 8

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 49,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 3,50 € 1,00 € 1,00


Differentiatiemateriaal

60 1021 176 Verrekijker 2 Taal - Extra handleiding 978 90 4862 882 7 60 1021 180 Verrekijker 2 Taal - Extra werk- en leesboek 1 - set van 5 ex. 978 90 4863 060 8 60 1021 181 Verrekijker 2 Taal - Extra werk- en leesboek 1 woordherkenning - set van 5 ex. 978 90 4863 061 5 60 1021 182 Verrekijker 2 Taal - Extra werk- en leesboek 2 - set van 5 ex. 978 90 4863 062 2 60 1021 183 Verrekijker 2 Taal - Extra werk- en leesboek 3 - set van 5 ex. 978 90 4863 063 9 60 1021 184 Verrekijker 2 Taal - Extra werk- en leesboek 4 - set van 5 ex. 978 90 4863 064 6 60 1021 600 Verrekijker 2 Taal - Opstap - set van 8 werkboeken 978 90 4863 624 2 60 1021 601 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 1 978 90 4863 610 5 60 1021 602 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 2 978 90 4863 611 2 60 1021 603 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 3 978 90 4863 563 4 60 1021 604 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 4 978 90 4863 612 9 60 1021 605 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 5 978 90 4863 613 6 60 1021 606 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 6 978 90 4863 614 3 60 1021 607 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 7 978 90 4863 564 1 60 1021 608 Verrekijker 2 Taal - Opstap - werkboek kijker 8 978 90 4863 615 0

€ 44,00 € 18,20 € 18,20 € 18,20 € 18,20 € 18,20 € 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70

Klassikaal materiaal

60 1021 153 60 1021 145 60 1021 146 60 1021 147 60 1021 148 60 1021 149 60 1021 150 60 1021 151 60 1021 152 65 1000 453 60 1021 139 60 1021 140 60 1021 164 60 1021 198 60 1021 162 60 1021 154 60 1021 155 60 1021 156 60 1021 157 60 1021 158 60 1021 159 60 1021 160 60 1021 161

Verrekijker 2 Taal - set van 8 handleidingen 978 90 4862 599 4 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 1 978 90 4862 555 0 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 2 978 90 4862 556 7 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 3 978 90 4862 557 4 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 4 978 90 4862 594 9 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 5 978 90 4862 595 6 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 6 978 90 4862 596 3 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 7 978 90 4862 597 0 Verrekijker 2 Taal - handleiding kijker 8 978 90 4862 598 7 Verrekijker 2 Taal - ZILL-gids Verrekijker 2 Taal - kopieermap 978 90 4862 592 5 Verrekijker 2 Taal - bijlagen 978 90 4862 593 2 Verrekijker 2 Taal - posters 978 90 4862 607 6 Verrekijker 2 Taal - boek-e Verrekijker 2 Taal - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 605 2 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 1 978 90 4862 558 1 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 2 978 90 4862 559 8 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 3 978 90 4862 560 4 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 4 978 90 4862 600 7 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 5 978 90 4862 601 4 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 6 978 90 4862 602 1 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 7 978 90 4862 603 8 Verrekijker 2 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 8 978 90 4862 604 5

€ 231,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 gratis € 47,00 € 32,00 € 13,50 € 258,00 € 72,60 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90

DERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 230 60 1021 231 60 1021 232 60 1021 233 60 1021 266 60 1021 235 60 1021 236 60 1021 237 60 1021 238 60 1021 268 60 1021 241 60 1021 242 60 1021 243 60 1021 244 60 1021 263 60 1020 199 60 1021 265

104 BESTELINFO

Verrekijker 3 Taal - set van 8 werkboeken Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 1 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 2 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 3 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 4 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 5 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 6 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 7 Verrekijker 3 Taal - werkboek kijker 8 Verrekijker 3 Taal - set van 4 leesboeken Verrekijker 3 Taal - leesboek 1 (kijker 1 en 2) Verrekijker 3 Taal - leesboek 2 (kijker 3 en 4) Verrekijker 3 Taal - leesboek 3 (kijker 5 en 6) Verrekijker 3 Taal - leesboek 4 (kijker 7 en 8) Verrekijker 3 Taal - taalwijzertje Verrekijker Taal - transparant hoesje taalwijzertje Verrekijker 3 Taal - leesportfolio

978 90 4862 608 3 978 90 4862 561 1 978 90 4862 562 8 978 90 4862 563 5 978 90 4863 729 4 978 90 4862 610 6 978 90 4862 611 3 978 90 4862 612 0 978 90 4862 613 7 978 90 4863 747 8 978 90 4862 564 2 978 90 4862 565 9 978 90 4862 583 3 978 90 4862 584 0 978 90 4862 631 1 978 90 4861 756 2 978 90 4862 844 5

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 49,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 3,50 € 1,00 € 1,00


Differentiatiemateriaal

60 1021 276 60 1021 280 60 1021 281 60 1021 282 60 1021 283 60 1021 610 60 1021 613 60 1021 617

Verrekijker 3 Taal - Extra handleiding Verrekijker 3 Taal - Extra werk- en leesboek 1 - set van 5 ex. Verrekijker 3 Taal - Extra werk- en leesboek 2 - set van 5 ex. Verrekijker 3 Taal - Extra werk- en leesboek 3 - set van 5 ex. Verrekijker 3 Taal - Extra werk- en leesboek 4 - set van 5 ex. Verrekijker 3 Taal - Opstap - set van 8 werkboeken Verrekijker 3 Taal - Opstap - werkboek kijker 3 Verrekijker 3 Taal - Opstap - werkboek kijker 7

978 90 4863 017 2 978 90 4863 189 6 978 90 4863 190 2 978 90 4863 191 9 978 90 4863 192 6 978 90 4863 742 3 978 90 4863 565 8 978 90 4863 566 5

€ 44,00 € 36,00 € 36,00 € 36,00 € 36,00 € 16,50 € 2,70 € 2,70

Klassikaal materiaal

60 1021 253 60 1021 245 60 1021 246 60 1021 247 60 1021 248 60 1021 249 60 1021 250 60 1021 251 60 1021 252 65 1000 454 60 1021 239 60 1021 240 60 1021 264 60 1021 298 60 1021 262 60 1021 254 60 1021 255 60 1021 256 60 1021 257 60 1021 258 60 1021 259 60 1021 260 60 1021 261

Verrekijker 3 Taal - set van 8 handleidingen 978 90 4862 624 3 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 1 978 90 4862 616 8 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 2 978 90 4862 617 5 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 3 978 90 4862 618 2 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 4 978 90 4862 619 9 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 5 978 90 4862 620 5 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 6 978 90 4862 621 2 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 7 978 90 4862 622 9 Verrekijker 3 Taal - handleiding kijker 8 978 90 4862 623 6 Verrekijker 3 Taal - ZILL-gids Verrekijker 3 Taal - kopieermap 978 90 4862 614 4 Verrekijker 3 Taal - bijlagen 978 90 4862 615 1 Verrekijker 3 Taal - posters 978 90 4862 632 8 Verrekijker 3 Taal - boek-e Verrekijker 3 Taal - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 630 4 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 1 978 90 4862 566 6 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 2 978 90 4862 567 3 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 3 978 90 4862 568 0 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 4 978 90 4862 625 0 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 5 978 90 4862 626 7 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 6 978 90 4862 627 4 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 7 978 90 4862 628 1 Verrekijker 3 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 8 978 90 4862 629 8

€ 231,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 gratis € 47,00 € 32,00 € 13,50 € 258,00 € 72,60 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90

VIERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 330 60 1021 331 60 1021 332 60 1021 333 60 1021 366 60 1021 335 60 1021 336 60 1021 337 60 1021 338 60 1021 368 60 1021 341 60 1021 342 60 1021 343 60 1021 344 60 1021 366 60 1020 199 60 1021 365

Verrekijker 4 Taal - set van 8 werkboeken Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 1 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 2 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 3 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 4 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 5 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 6 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 7 Verrekijker 4 Taal - werkboek kijker 8 Verrekijker 4 Taal - set van 4 leesboeken Verrekijker 4 Taal - leesboek 1 (kijker 1 en 2) Verrekijker 4 Taal - leesboek 2 (kijker 3 en 4) Verrekijker 4 Taal - leesboek 3 (kijker 5 en 6) Verrekijker 4 Taal - leesboek 4 (kijker 7 en 8) Verrekijker 4 Taal - taalwijzertje Verrekijker Taal - transparant hoesje taalwijzertje Verrekijker 4 Taal - leesportfolio

978 90 4862 633 5 978 90 4862 569 7 978 90 4862 570 3 978 90 4862 571 0 978 90 4863 730 0 978 90 4862 635 9 978 90 4862 636 6 978 90 4862 637 3 978 90 4862 638 0 978 90 4863 748 5 978 90 4862 572 7 978 90 4862 573 4 978 90 4862 585 7 978 90 4860 471 5 978 90 4863 271 8 978 90 4861 756 2 978 90 4862 845 2

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 49,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 14,00 € 3,50 € 1,00 € 1,00

978 90 4863 022 6 978 90 4863 023 3 978 90 4863 193 3 978 90 4863 194 0 978 90 4863 195 7 978 90 4863 196 4

€ 88,00 € 44,00 € 36,00 € 36,00 € 36,00 € 36,00

Differentiatiemateriaal

60 1021 375 60 1021 376 60 1021 380 60 1021 381 60 1021 382 60 1021 383

105 BESTELINFO

Verrekijker 4 Taal - zorgmap Verrekijker 4 Taal - Extra handleiding Verrekijker 4 Taal - Extra werk- en leesboek 1 - set van 5 ex. Verrekijker 4 Taal - Extra werk- en leesboek 2 - set van 5 ex. Verrekijker 4 Taal - Extra werk- en leesboek 3 - set van 5 ex. Verrekijker 4 Taal - Extra werk- en leesboek 4 - set van 5 ex.


60 1021 620 60 1021 621 60 1021 623 60 1021 627

Verrekijker 4 Taal - Opstap - set van 8 werkboeken Verrekijker 4 Taal - Opstap - werkboek kijker 1 Verrekijker 4 Taal - Opstap - werkboek kijker 3 Verrekijker 4 Taal - Opstap - werkboek kijker 7

978 90 4863 743 0 978 90 4863 618 1 978 90 4863 567 2 978 90 4863 568 9

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70

Klassikaal materiaal

60 1021 353 60 1021 345 60 1021 346 60 1021 347 60 1021 348 60 1021 349 60 1021 350 60 1021 351 60 1021 352 65 1000 455 60 1021 339 60 1021 340 60 1021 364 60 1021 398 60 1021 362 60 1021 354 60 1021 355 60 1021 356 60 1021 357 60 1021 358 60 1021 359 60 1021 360 60 1021 361

Verrekijker 4 Taal - set van 8 handleidingen 978 90 4862 649 6 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 1 978 90 4862 641 0 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 2 978 90 4862 642 7 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 3 978 90 4862 643 4 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 4 978 90 4862 644 1 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 5 978 90 4862 645 8 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 6 978 90 4862 646 5 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 7 978 90 4862 647 2 Verrekijker 4 Taal - handleiding kijker 8 978 90 4862 648 9 Verrekijker 4 Taal - ZILL-gids Verrekijker 4 Taal - kopieermap 978 90 4862 639 7 Verrekijker 4 Taal - bijlagen 978 90 4862 640 3 Verrekijker 4 Taal - posters 978 90 4862 657 1 Verrekijker 4 Taal - boek-e Verrekijker 4 Taal - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 655 7 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 1 978 90 4862 574 1 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 2 978 90 4862 575 8 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 3 978 90 4862 576 5 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 4 978 90 4862 650 2 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 5 978 90 4862 651 9 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 6 978 90 4862 652 6 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 7 978 90 4862 653 3 Verrekijker 4 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 8 978 90 4862 654 0

€ 231,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 gratis € 47,00 € 32,00 € 13,50 € 258,00 € 72,60 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90

VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 430 Verrekijker 5 Taal - set van 8 werkboeken 60 1021 431 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 1 60 1021 432 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 2 60 1021 433 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 3 60 1021 466 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 4 60 1021 435 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 5 60 1021 436 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 6 60 1021 437 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 7 60 1021 438 Verrekijker 5 Taal - werkboek kijker 8 60 1021 463 Verrekijker 5/6 Taal - taalwijzertje 60 1020 199 Verrekijker Taal - transparant hoesje taalwijzertje 60 1021 465 Verrekijker 5 Taal - leesportfolio

978 90 4862 948 0 978 90 4862 949 7 978 90 4862 950 3 978 90 4862 951 0 978 90 4863 731 7 978 90 4862 953 4 978 90 4862 954 1 978 90 4862 955 8 978 90 4862 956 5 978 90 4862 977 0 978 90 4861 756 2 978 90 4862 979 4

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 3,50 € 1,00 € 1,00

978 90 4863 024 0 978 90 4863 744 7 978 90 4863 620 4 978 90 4863 569 6 978 90 4863 570 2

€ 88,00 € 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70

978 90 4862 967 1 978 90 4862 959 6 978 90 4862 960 2 978 90 4862 961 9 978 90 4862 962 6 978 90 4862 963 3 978 90 4862 964 0 978 90 4862 965 7 978 90 4862 966 4

€ 231,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70

Differentiatiemateriaal

60 1021 475 60 1021 630 60 1021 631 60 1021 633 60 1021 637

Verrekijker 5 Taal - zorgmap Verrekijker 5 Taal - Opstap - set van 8 werkboeken Verrekijker 5 Taal - Opstap - werkboek kijker 1 Verrekijker 5 Taal - Opstap - werkboek kijker 3 Verrekijker 5 Taal - Opstap - werkboek kijker 7

Klassikaal materiaal

60 1021 453 60 1021 445 60 1021 446 60 1021 447 60 1021 448 60 1021 449 60 1021 450 60 1021 451 60 1021 452

106 BESTELINFO

Verrekijker 5 Taal - set van 8 handleidingen Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 1 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 2 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 3 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 4 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 5 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 6 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 7 Verrekijker 5 Taal - handleiding kijker 8


65 1000 456 60 1021 439 60 1021 440 60 1021 464 60 1021 498 60 1021 462 60 1021 454 60 1021 455 60 1021 456 60 1021 457 60 1021 458 60 1021 459 60 1021 460 60 1021 461

Verrekijker 5 Taal - ZILL-gids Verrekijker 5 Taal - kopieermap 978 90 4862 957 2 Verrekijker 5 Taal - bijlagen 978 90 4862 958 9 Verrekijker 5 Taal - posters 978 90 4862 978 7 Verrekijker 5 Taal - boek-e Verrekijker 5 Taal - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4862 976 3 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 1 978 90 4862 968 8 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 2 978 90 4862 969 5 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 3 978 90 4862 970 1 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 4 978 90 4862 971 8 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 5 978 90 4862 972 5 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 6 978 90 4862 973 2 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 7 978 90 4862 974 9 Verrekijker 5 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 8 978 90 4862 975 6

gratis € 47,00 € 32,00 € 13,50 € 258,00 € 72,60 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1021 530 Verrekijker 6 Taal - set van 8 werkboeken 60 1021 531 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 1 60 1021 532 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 2 60 1021 533 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 3 60 1021 566 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 4 60 1021 535 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 5 60 1021 536 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 6 60 1021 537 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 7 60 1021 538 Verrekijker 6 Taal - werkboek kijker 8 60 1021 463 Verrekijker 5/6 Taal - taalwijzertje 60 1020 199 Verrekijker Taal - transparant hoesje taalwijzertje 60 1021 565 Verrekijker 6 Taal - leesportfolio

978 90 4862 980 0 978 90 4862 981 7 978 90 4862 982 4 978 90 4862 983 1 978 90 4863 732 4 978 90 4862 985 5 978 90 4862 986 2 978 90 4862 987 9 978 90 4862 988 6 978 90 4862 977 0 978 90 4861 756 2 978 90 4863 011 0

€ 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 2,70 € 3,50 € 1,00 € 1,00

978 90 4863 025 7 978 90 4863 745 4 978 90 4863 622 8 978 90 4863 571 9 978 90 4863 572 6

€ 88,00 € 16,50 € 2,70 € 2,70 € 2,70

Differentiatiemateriaal

60 1021 575 60 1021 640 60 1021 641 60 1021 643 60 1021 647

Verrekijker 6 Taal - zorgmap Verrekijker 6 Taal - opstap - set van 8 werkboeken Verrekijker 6 Taal - opstap - werkboek kijker 1 Verrekijker 6 Taal - opstap - werkboek kijker 3 Verrekijker 6 Taal - opstap - werkboek kijker 7

Klassikaal materiaal

60 1021 553 60 1021 545 60 1021 546 60 1021 547 60 1021 548 60 1021 549 60 1021 550 60 1021 551 60 1021 552 65 1000 457 60 1021 539 60 1021 540 60 1021 564 60 1021 598 60 1021 562 60 1021 554 60 1021 555 60 1021 556 60 1021 557 60 1021 558 60 1021 559 60 1021 560 60 1021 561

107 BESTELINFO

Verrekijker 6 Taal - set van 8 handleidingen 978 90 4862 999 2 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 1 978 90 4862 991 6 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 2 978 90 4862 992 3 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 3 978 90 4862 993 0 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 4 978 90 4862 994 7 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 5 978 90 4862 995 4 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 6 978 90 4862 996 1 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 7 978 90 4862 997 8 Verrekijker 6 Taal - handleiding kijker 8 978 90 4862 998 5 Verrekijker 6 Taal - ZILL-gids Verrekijker 6 Taal - kopieermap 978 90 4862 989 3 Verrekijker 6 Taal - bijlagen 978 90 4862 990 9 Verrekijker 6 Taal - posters 978 90 4863 010 3 Verrekijker 6 Taal - boek-e Verrekijker 6 Taal - set van 8 correctiesleutels werkboeken 978 90 4863 008 0 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 1 978 90 4863 000 4 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 2 978 90 4863 001 1 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 3 978 90 4863 002 8 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 4 978 90 4863 003 5 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 5 978 90 4863 004 2 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 6 978 90 4863 005 9 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 7 978 90 4863 006 6 Verrekijker 6 Taal - correctiesleutel werkboek kijker 8 978 90 4863 007 3

€ 231,00 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 € 32,70 gratis € 47,00 € 32,00 € 13,50 € 258,00 € 72,60 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90 € 9,90


VERREKIJKERBIEB 60 1021 197 60 1021 297 60 1021 397 60 1021 497 60 1021 597 60 1021 570

Verrekijkerbieb 2 Verrekijkerbieb 3 Verrekijkerbieb 4 Verrekijkerbieb 5 Verrekijkerbieb 6 Verrekijkerbieb 2 t.e.m. 6

978 90 4862 281 8 978 90 4862 282 5 978 90 4862 283 2 978 90 4862 536 9 978 90 4862 537 6 978 90 4863 268 8

€ 277,00 € 288,00 € 302,00 € 367,00 € 367,00 € 1600,00

VIA MUNDO EERSTE LEERJAAR

60 1010 234 60 1010 231 65 1000 471 60 1010 233 60 1010 232

Via.mundo 1 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 714 0 Via.mundo 1 - handleiding 978 90 4861 172 0 Via.mundo 1 - ZILL-gids Via.mundo 1 - set klassikale posters 978 90 4861 256 7 Via.mundo 1 - boek-e 978 90 4861 389 2

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

TWEEDE LEERJAAR

60 1010 284 60 1010 281 65 1000 472 60 1010 283 60 1010 282

Via.mundo 2 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 715 7 Via.mundo 2 - handleiding 978 90 4861 173 7 Via.mundo 2 - ZILL-gids Via.mundo 2 - set klassikale posters 978 90 4861 257 4 Via.mundo 2 - boek-e 978 90 4861 390 8

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

DERDE LEERJAAR

60 1010 334 60 1010 331 65 1000 473 60 1010 333 60 1010 332

Via.mundo 3 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 716 4 Via.mundo 3 - handleiding 978 90 4861 162 1 Via.mundo 3 - ZILL-gids Via.mundo 3 - set klassikale posters 978 90 4861 258 1 Via.mundo 3 - boek-e 978 90 4861 391 5

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

VIERDE LEERJAAR

60 1010 384 60 1010 381 65 1000 474 60 1010 383 60 1010 382

Via.mundo 4 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 717 1 Via.mundo 4 - handleiding 978 90 4861 163 8 Via.mundo 4 - ZILL-gids Via.mundo 4 - set klassikale posters 978 90 4861 259 8 Via.mundo 4 - boek-e 978 90 4861 392 2

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

VIJFDE LEERJAAR

60 1010 434 60 1010 431 65 1000 475 60 1010 433 60 1010 432

Via.mundo 5 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 718 8 Via.mundo 5 - handleiding 978 90 4860 719 8 Via.mundo 5 - ZILL-gids Via.mundo 5 - set klassikale posters 978 90 4861 260 4 Via.mundo 5 - boek-e 978 90 4861 202 4

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

ZESDE LEERJAAR

60 1010 484 60 1010 481 65 1000 476 60 1010 483 60 1010 482

Via.mundo 6 - werkboek (update wetgeving 2019) 978 90 4863 719 5 Via.mundo 6 - handleiding 978 90 4860 720 4 Via.mundo 6 - ZILL-gids Via.mundo 6 - set klassikale posters 978 90 4861 261 1 Via.mundo 6 - boek-e 978 90 4861 426 4

€ 7,60 € 111,00 gratis € 58,30 € 133,00

VERKEERSSPELBOEKEN

60 1006 026 60 1006 028

108 BESTELINFO

In het verkeer 1-2 Op weg in het verkeer 5-6

978 90 4860 003 8 978 90 4860 021 2

€ 8,00 € 8,00


WOUW EERSTE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 500 60 1010 501 60 1010 502 60 1010 503 60 1010 504 60 1010 505 60 1010 506 60 1010 507 60 1010 508 60 1010 509

WOUW 1 - set van 9 werkboeken WOUW 1 - werkboek thema 1 WOUW 1 - werkboek thema 2 WOUW 1 - werkboek thema 3 WOUW 1 - werkboek thema 4 WOUW 1 - werkboek thema 5 WOUW 1 - werkboek thema 6 WOUW 1 - werkboek thema 7 WOUW 1 - werkboek thema 8 WOUW 1 - werkboek thema 9

978 90 4863 7492 978 90 4863 7508 978 90 4863 7515 978 90 4863 7522 978 90 4863 7539 978 90 4863 7546 978 90 4863 7553 978 90 4863 7560 978 90 4863 7577 978 90 4863 7584

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90

Klassikaal materiaal

60 1010 700 60 1010 701 60 1010 702 60 1010 703 60 1010 704 60 1010 705 60 1010 706 60 1010 707 60 1010 708 60 1010 709 60 1010 761

WOUW 1 - set handleidingen 978 90 4863 8086 WOUW 1 - bijlages thema 1 978 90 4863 8093 WOUW 1 - bijlagen thema 2 978 90 4863 8109 WOUW 1 - bijlagen thema 3 978 90 4863 8116 WOUW 1 - bijlagen thema 4 978 90 4863 8123 WOUW 1 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8130 WOUW 1 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8147 WOUW 1 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8154 WOUW 1 - bijlagen thema 8 978 90 4863 8161 WOUW 1 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8178 WOUW 1 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020

TWEEDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 520 60 1010 521 60 1010 522 60 1010 523 60 1010 524 60 1010 525 60 1010 526 60 1010 527 60 1010 528 60 1010 529

WOUW 2 - set van 9 werkboeken WOUW 2 - werkboek thema 1 WOUW 2 - werkboek thema 2 WOUW 2 - werkboek thema 3 WOUW 2 - werkboek thema 4 WOUW 2 - werkboek thema 5 WOUW 2 - werkboek thema 6 WOUW 2 - werkboek thema 7 WOUW 2 - werkboek thema 8 WOUW 2 - werkboek thema 9

978 90 4863 7591 978 90 4863 7607 978 90 4863 7614 978 90 4863 7621 978 90 4863 7638 978 90 4863 7645 978 90 4863 7652 978 90 4863 7669 978 90 4863 7676 978 90 4863 7683

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90

Klassikaal materiaal

60 1010 720 60 1010 721 60 1010 722 60 1010 723 60 1010 724 60 1010 725 60 1010 726 60 1010 727 60 1010 728 60 1010 729 60 1010 762

WOUW 2 - set handleidingen 978 90 4863 8185 WOUW 2 - bijlagen thema 1 978 90 4863 8192 WOUW 2 - bijlagen thema 2 978 90 4863 8208 WOUW 2 - bijlagen thema 3 978 90 4863 8215 WOUW 2 - bijlagen thema 4 978 90 4863 8222 WOUW 2 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8239 WOUW 2 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8246 WOUW 2 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8253 WOUW 2 - bijlagen thema 8 978 90 4863 8260 WOUW 2 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8277 WOUW 2 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020

DERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 540 60 1010 541 60 1010 542 60 1010 543 60 1010 544 60 1010 545 60 1010 546

109 BESTELINFO

WOUW 3 - set van 9 werkboeken WOUW 3 - werkboek thema 1 WOUW 3 - werkboek thema 2 WOUW 3 - werkboek thema 3 WOUW 3 - werkboek thema 4 WOUW 3 - werkboek thema 5 WOUW 3 - werkboek thema 6

978 90 4863 7690 978 90 4863 7706 978 90 4863 7713 978 90 4863 7720 978 90 4863 7737 978 90 4863 6563 978 90 4863 7744

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90


60 1010 547 60 1010 548 60 1010 549

WOUW 3 - werkboek thema 7 WOUW 3 - werkboek thema 8 WOUW 3 - werkboek thema 9

978 90 4863 7751 978 90 4863 7768 978 90 4863 7775

€ 2,90 € 2,90 € 2,90

Klassikaal materiaal

60 1010 740 60 1010 741 60 1010 742 60 1010 743 60 1010 744 60 1010 745 60 1010 746 60 1010 747 60 1010 748 60 1010 749 60 1010 763

WOUW 3 - set handleidingen 978 90 4863 8321 WOUW 3 - bijlagen thema 1 978 90 4863 8338 WOUW 3 - bijlagen thema 2 978 90 4863 8345 WOUW 3 - bijlagen thema 3 978 90 4863 8352 WOUW 3 - bijlagen thema 4 978 90 4863 8369 WOUW 3 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8376 WOUW 3 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8383 WOUW 3 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8390 WOUW 3 - bijlagen thema 8 978 90 4863 8406 WOUW 3 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8413 WOUW 3 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020

VIERDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 560 60 1010 561 60 1010 562 60 1010 563 60 1010 564 60 1010 565 60 1010 566 60 1010 567 60 1010 568 60 1010 569

WOUW 4 - set van 9 werkboeken WOUW 4 - werkboek thema 1 WOUW 4 - werkboek thema 2 WOUW 4 - werkboek thema 3 WOUW 4 - werkboek thema 4 WOUW 4 - werkboek thema 5 WOUW 4 - werkboek thema 6 WOUW 4 - werkboek thema 7 WOUW 4 - werkboek thema 8 WOUW 4 - werkboek thema 9

978 90 4863 7782 978 90 4863 7799 978 90 4863 7805 978 90 4863 7812 978 90 4863 7829 978 90 4863 7836 978 90 4863 7843 978 90 4863 7850 978 90 4863 7867 978 90 4863 7874

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90

Klassikaal materiaal

60 1010 760 60 1010 761 60 1010 762 60 1010 763 60 1010 764 60 1010 765 60 1010 766 60 1010 767 60 1010 768 60 1010 769 60 1010 764

WOUW 4 - set handleidingen 978 90 4863 8420 WOUW 4 - bijlagen thema 1 978 90 4863 8437 WOUW 4 - bijlagen thema 2 978 90 4863 8444 WOUW 4 - bijlagen thema 3 978 90 4863 8451 WOUW 4 - bijlagen thema 4 978 90 4863 8468 WOUW 4 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8475 WOUW 4 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8482 WOUW 4 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8499 WOUW 4 - bijlagen thema 8 978 90 4863 8505 WOUW 4 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8512 WOUW 4 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020

VIJFDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 580 60 1010 581 60 1010 582 60 1010 583 60 1010 584 60 1010 585 60 1010 586 60 1010 587 60 1010 588 60 1010 589

WOUW 5 - set van 9 werkboeken WOUW 5 - werkboek thema 1 WOUW 5 - werkboek thema 2 WOUW 5 - werkboek thema 3 WOUW 5 - werkboek thema 4 WOUW 5 - werkboek thema 5 WOUW 5 - werkboek thema 6 WOUW 5 - werkboek thema 7 WOUW 5 - werkboek thema 8 WOUW 5 - werkboek thema 9

978 90 4863 7881 978 90 4863 7898 978 90 4863 7904 978 90 4863 7911 978 90 4863 7928 978 90 4863 7935 978 90 4863 7942 978 90 4863 7959 978 90 4863 7966 978 90 4863 7973

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90

978 90 4863 8529 978 90 4863 8536 978 90 4863 8543 978 90 4863 8550 978 90 4863 8567

voorjaar 2020

Klassikaal materiaal

60 1010 780 60 1010 781 60 1010 782 60 1010 783 60 1010 784

110 BESTELINFO

WOUW 5 - set handleidingen WOUW 5 - bijlagen thema 1 WOUW 5 - bijlagen thema 2 WOUW 5 - bijlagen thema 3 WOUW 5 - bijlagen thema 4

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020


60 1010 785 60 1010 786 60 1010 787 60 1010 788 60 1010 789 60 1010 765

WOUW 5 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8574 WOUW 5 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8581 WOUW 5 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8598 WOUW 5 - bjilagen thema 8 978 90 4863 8604 WOUW 5 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8611 WOUW 5 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020

ZESDE LEERJAAR Basismateriaal

60 1010 600 60 1010 601 60 1010 602 60 1010 603 60 1010 604 60 1010 605 60 1010 606 60 1010 607 60 1010 608 60 1010 609

WOUW 6 - set van 9 werkboeken WOUW 6 - werkboek thema 1 WOUW 6 - werkboek thema 2 WOUW 6 - werkboek thema 3 WOUW 6 - werkboek thema 4 WOUW 6 - werkboek thema 5 WOUW 6 - werkboek thema 6 WOUW 6 - werkboek thema 7 WOUW 6 - werkboek thema 8 WOUW 6 - werkboek thema 9

978 90 4863 7980 978 90 4863 7997 978 90 4863 8000 978 90 4863 8017 978 90 4863 8024 978 90 4863 8031 978 90 4863 8048 978 90 4863 8055 978 90 4863 8062 978 90 4863 8079

€ 23,50 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90 € 2,90

Klassikaal materiaal

60 1010 800 60 1010 801 60 1010 802 60 1010 803 60 1010 804 60 1010 805 60 1010 806 60 1010 807 60 1010 808 60 1010 809 60 1010 766

111 BESTELINFO

WOUW 6 - set handleidingen 978 90 4863 8628 WOUW 6 - bijlagen thema 1 978 90 4863 8635 WOUW 6 - bijlagen thema 2 978 90 4863 8642 WOUW 6 - bijlagen thema 3 978 90 4863 8659 WOUW 6 - bijlagen thema 4 978 90 4863 8666 WOUW 6 - bijlagen thema 5 978 90 4863 8673 WOUW 6 - bijlagen thema 6 978 90 4863 8680 WOUW 6 - bijlagen thema 7 978 90 4863 8697 WOUW 6 - bijlagen thema 8 978 90 4863 8703 WOUW 6 - bijlagen thema 9 978 90 4863 8710 WOUW 6 - boek-e

voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020 voorjaar 2020


www.viscomscholen.diekeure.be

Visual communication op school Meer info?

Contacte joost.vande er nabeel diekeure.be. e@

Wist je dat die Keure naast de educatieve uitgeverij ook een drukkerij in huis heeft? Hier drukken we met de grootste zorg onze uitgaven. En in onze Visual Communication afdeling kun je terecht voor al je signalisatiedrukwerk.

112

Wegwijzers, bordjes, banners, wandkaarten, posters, panelen, verkeersborden ‌ Wij ontwerpen en drukken al je informatieve en decoratieve signalisatiemateriaal.


81 0001 705

Kleine Pathoekeweg 3 8000 Brugge T 050 47 12 88 E besteldienst@diekeure.be www.diekeure.be BTW be 0405 108 325

Profile for die Keure

Catalogus basisonderwijs 2020  

Catalogus basisonderwijs 2020  

Profile for diekeure