DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR - Brochure - Dutch

Page 1

7250 TTV WARRIOR. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN.


7250 TTV WARRIOR. Voel de kracht. Neem het comm De 7250 TTV WARRIOR een serie met een "beperkte oplage" voor landbouwbedrijven die het allerbeste willen inzake technologie, design en kwaliteit. Hij is ontworpen voor de zwaarste taken op het veld en op de weg. Dat is de reden waarom dit model op de markt komt met exclusieve, extra uitrustingen en 3 jaar garantie - uitsluitend voor het model, 7250 TTV WARRIOR , in "beperkte oplage".

Majestueuze uitstraling in schitterend zwart. Zichtbare en voelbare kracht. Met zijn onmiskenbaar zwartglanzen design en de uitlaatpijp met roestvrijstalen bekleding, heeft de 7250 TTV WARRIOR een niet te evenaren aantrekkingskracht (als optie tevens leverbaar in het klassieke DEUTZ-FAHR-groen).

Hoe meer licht, des te beter zicht: Het WARRIOR-verlichtingspakket. Met het optionele verlichtingspakket van de WARRIOR, bestaande uit maar liefst 16 LED-werklichten en Xenon koplampen, kunt u nauwkeurig en veilig werken onder alle weersomstandigheden en zelfs bij zeer beperkt zicht.

Voortreffelijke technologie in de Serie 7. De kracht van Serie 7 is inderdaad overduidelijk. De legendarische motoren van Deutz met een max.vermogen van maar liefst 263 pk (194 kW) voorzien de 7250 TTV WARRIOR van uitzonderlijke trekkracht. De continu variabele ZF-transmissie levert nauwkeurige en onovertreffelijke snelheidswaarden voor gebruik op de akker en op de weg, in combinatie met een uiterst zuinig brandstofverbruik.


mando over. In gebruik betrouwbaarder dan ooit: gedekt met een garantie van 3 jaar.

Onvoorwaardelijk. Dat is de reden waarom DEUTZ-FAHR voor het allereerst 3 jaar garantie biedt op al deze speciale modellen (max. 3000 bedrijfsuren), zonder eigen risico, met het verplichte onderhoudscontract (voor termijnen en voorwaarden zie achterzijde). Dit houdt in dat DEUTZ-FAHR u met zijn 7250 TTV WARRIOR een uniek niveau van werkbetrouwbaarheid biedt, die elke wettelijke verplichting overtreft.

De 7250 TTV WARRIOR kan zowat alles aan.

Uitgerust voor probleemloos aankoppelen van werktuigen. Snel, veilig en nauwkeurig aankoppelen van werktuigen: Alle 7250 TTV WARRIOR TRACTORENÂ kunnen optioneel uitgerust worden met een hydraulischtopstang en Agrosky. En niet te vergeten, maar liefst zeven elektronische regelventielen, PowerBeyond-koppelingen en een aansluiting voor ISOBUS-signaal.

Een nog exclusiever ontwerp: Het interieurconcept. Om u de kracht en het superieure rijcomfort van de 7250 TTV WARRIOR te laten voelen beschikt u over de exclusieve leren stoel en de zwarte WARRIOR voetenmat.


TECHNISCHE GEGEVENS

7250 TTV

MOTOR Type

Deutz - TCD 6.1 L06 4V Tier4i

Brandstofinspuiting/druk

Deutz Common Rail/2000 bar Aantal/ccm

6/6057

Max.vermogen met boost (ECE R-120)

Cilinders/cilinderinhoud

kw/pk

194/263

Gehomologeerd vermogen (2000/25/CE)

kw/pk

190/258

Max. vermogen (ECE R-120)

kw/pk

175/238

Vermogen bij nominaal/onbelast toerental (ECE R -120)

kw/pk

174/236

omw./min.

2100

Nominaal / onbelast motortoerental Maximumkoppel (normaal bedrijf)

Nm

934

Maximumkoppel (met aanjaagmodus)

Nm

1009

Inhoud brandstoftank

l

380

Inhoud AdBlue-tank

l

50

TRANSMISSIE Type

Continu variabele TTV-transmissie met max.snelheid van 60 km/u

motortoerental bij 40 km/u

@ 1357/@1760 (HD)

HYDRAULISCHE HEFINRICHTING

Hulpventielen

4500/10000 Standaard

l

50

Aantal

4 (7 opt.)

CABINE MaxiVision-cabine

Standaard

Airconditioning

Standaard

Automatische air conditioning

Optioneel

Armleuning MaxCom Control

Standaard

ISOBUS-interface (ISO 11786)

Optioneel

iMonitor2 (display 12,8“)

Optioneel

WorkMonitor

Standaard

Gestoffeerde passagiersstoel

Standaard

Cabinevering

Type

Pneumatisch

Comfortip Professional beheer wendakker

Standaard

LEEGGEWICHT Min/Max onbelast totaalgewicht

kg

8200 - 9100

kg

14500

MAX. TOEGESTAAN GEWICHT Max. toegestaan totaalgewicht bij 40 Km/u

De vermelde technische gegevens en afbeeldingen zijn uitsluitend indicatief. DEUTZ-FAHR streeft er altijd naar om producten te leveren die het beste aan de eisen van zijn klanten voldoen en behoudt zich derhalve het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande mededeling, wijzigingen aan te brengen.

Eenmalig en uitsluitend voor de 7250 T TV WARRIOR • Drie jaar garantiedekking (max. 3000 bedrijfsuren) • Zonder bijbetaling eigen risico • Als aanvulling op het verplichte onderhoudscontract • Van toepassing op heel Europe* *met uitzondering van Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Servië-Montenegro

Contractdealers

deutz-fahr.com

DEUTZ-FAHR LUBRICANTS

We raden het gebruik van originele smeer- en koelmiddelen aan.

DEUTZ-FAHR is een merk van

ciagreen

kg

HYDRAULIEK Hydraulisch Load-Sensing circuit met hydraulische pomp met gesloten centrum Inhoud hydraulisch oliereservoir (apart)

Marketing-Communicatieservice - Code 308.8514.9.4-4 - 11/15

Max.hefvermogen (voor/achter)


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.