Page 1

KALKHOFF INTEGRALE


STATE OF E-ART


BELT DRIVE

Riemaandrijving betekent zorgeloos rijplezier: geen roest, geen vuil, geen piepen en knarsen.

BLUETOOTH

Dankzij de Bluetooth-module kan het Impulse Evo Smart-display met smartphones communiceren.

TWIN FRONTLIGHT

Het Concept Twin LED met dubbele koplamp en een lichtsterkte van 100 Lux voor een 足s chitterende verlichting.

INTEGRALE S11

INTEGRALE S10

Frame Impulse Evo RS V1, Aluminium RST Pulse Air, Magnesium, Vork blokkeerbaar, 15 mm plug-as Remmen Magura MT5 Speed, hydraulische schijfrem Naaf voren: Shimano Deore 15QR, achteraan: Shimano Alfine, 11-speed tot wel 205 km Actieradius Framehoogte Heren M 50, L 55 en XL 60 cm Kleur Diamondblack matt

Frame Impulse Evo RS V1, Aluminium RST Pulse Air, Magnesium, Vork blokkeerbaar, 15 mm plug-as Remmen Magura MT5 Speed, hydraulische schijfrem Naaf voren: Shimano Deore 15QR, achteraan: Shimano Deore, 10-speed tot wel 205 km Actieradius Framehoogte Heren M 50, L 55 en XL 60 cm Kleur Diamondblack

INTEGRALE 8 LTD

INTEGRALE 10

Frame Impulse Evo RS V1, Aluminium RST Pulse Air, Magnesium, Vork blokkeerbaar, 15 mm plug-as Magura MT5 Speed, Remmen hydraulische schijfrem Naaf voren: Shimano Deore 15QR, achteraan: Shimano Alfine, 8-speed Actieradius tot wel 205 km Framehoogte Heren M 50, L 55 en XL 60 cm Magicblack/Firered matt Kleur

Frame Impulse Evo RS V1, Aluminium RST Pulse Air, Magnesium, Vork blokkeerbaar, 15 mm plug-as Magura MT5 Speed, Remmen hydraulische schijfrem Naaf voren: Shimano Deore 15QR, achteraan: Shimano Deore, 10-speed Actieradius tot wel 205 km Framehoogte Heren M 50, L 55 en XL 60 cm Nepalsilver matt Kleur

LCD SMART

Boordcomputer en navigator: het display van de Impulse Evo Smart maakt via de Bluetooth-足 module en USB-oplaadaansluiting gebruik van uw smartphone.

NAVI APP

De navigatie-app voor Android en iPhone van de Impulse Evo is gebaseerd op de beproefde Naviki-software en verandert het Impulse Evo Smart-display in een navigatiesysteem.


INSPIRATIE, INNOVATIE, INTEGRATIE Wij maken fietsen. Al bijna 100 jaar. Onze missie: een idee beter zijn. Daarom ontwikkelen wij alles zelf. Van het onderstel tot aan het aandrijvingssysteem. Ontwikkeling uit één stuk: daar staat de nieuwe Kalkhoff Integrale voor. En voor de harmonie tussen ontwerp en functie. State of E-Art. Made in Germany.


ALS ENTHOUSIASME ZICH IN BEWEGING ZET Perfecte innovatie en integratie: ongeacht of u nu de voorkeur geeft aan een Speed- of Pedelec-versie en of u liever met een ketting- of naafversnelling rijdt: de Kalkhoff Integrale is een E-Bike die al uw

wensen vervult. Een stille en toch krachtige motor en een volledig ge誰ntegreerde accu met een hoge capaciteit zorgen voor extra veel rijplezier.


INTEGRALE S11 Motor Impulse Evo RS Speed 36 V / 350 W, Accu

tot wel 45 km/uur ondersteuning Impulse Evo RS, Li-Ion 36 V / 17 Ah / 612 Wh

Display Impulse Evo Smart, met Bluetooth en USB-oplaadaansluiting Versnelling Shimano Alfine, 11-speed


INTEGRALE S10 Motor Impulse Evo RS Speed 36 V / 350 W, Accu

tot wel 45 km/uur ondersteuning Impulse Evo RS, Li-Ion 36 V / 17 Ah / 612 Wh

Display Impulse Evo Smart, met Bluetooth en USB-oplaadaansluiting Versnelling Shimano XT, 10-speed


INTEGRALE 8 LTD Motor Accu

Impulse Evo RS 36 V / 250 W, met shift-sensor-technologie Impulse Evo RS, Li-Ion 36 V / 17 Ah / 612 Wh

Display Impulse Evo Smart, met Bluetooth en USB-oplaadaansluiting Versnelling Shimano Alfine, 8-speed


INTEGRALE 10 Motor Accu

Impulse Evo RS 36 V / 250 W, met shift-sensor-technologie Impulse Evo RS, Li-Ion 36 V / 17 Ah / 612 Wh

Display Impulse Evo Smart, met Bluetooth en USB-oplaadaansluiting Versnelling Shimano Deore, 10-speed


KALKHOFF INTEGRALE IN DETAIL

Op het eerste gezicht valt de harmonie van het totale ontwerp op. Op het tweede gezicht overtuigt de Kalkhoff Integrale met talloze geweldige details die allemaal perfect in het ontwerp zijn ge誰ntegreerd. Het blijven vijlen aan het eindresultaat, het oog voor details en de wens naar een perfecte functie: dat is de basis voor een totaal kunstwerk. Codenaam Camouflage // U ziet niets en dat hoort ook zo. Remleidingen en verbindingskabels met de motor verdwijnen in de stuurpen van de Kalkhoff Integrale. Het resultaat is meer dan alleen een strakke cockpit. Het is een innovatie op het gebied van design en het perfecte bewijs: Kalkhoff ligt altijd een idee voor.


1

2

3


4

1 // Geen blinde vlucht: het Concept Twin LED met dubbele koplamp en een lichtsterkte van 100 Lux zorgt voor een schitterende verlichting. 2 // Geen beperkingen: alle Kalkhoff Integrale-frames zijn standaard geconcipieerd voor een onderhoudsvrije riemaandrijving. 3 // Geen moeite gespaard: stuurbuis, onderbuis en motordrager vormen dankzij het spuitgegoten aluminium één eenheid – voor een perfecte stabiliteit en integratie.

5

4 // Geen showeffect: de minimalistische drager is geschikt voor tot wel 15 kg bagage en maakt het gebruik van omvangrijke accessoires mogelijk – dankzij het Snap-it-systeem. 5 // Geen compromissen: de verborgen klem van de zadelpen staat voor integratie tot in het kleinste detail.


AANDRIJVING IMPULSE EVO RS – ECHT SPORTIEF

Op basis van de nieuwe Impulse Evo-motorgeneratie profileert de RS-versie zich als de meest krachtige Evo-aandrijving. Niet alleen de prestaties, maar ook de vorm van de behuizing werd voor een perfecte integratie in de

Kalkhoff Integrale-modellen geoptimaliseerd. Het resultaat: een superieure acceleratie – in de Speed-variant met ondersteuning tot een snelheid van 45 km/uur.


VOLLEDIG GEÏNTEGREERD Als het frame en de elektrische componenten door één fabrikant worden ontwikkeld, leidt dit tot de ideale combinatie van vorm en functie. Het beste voorbeeld: de accu van de Kalkhoff Integrale combineert een perfecte integratie in het frame, een eenvoudige hantering, een betrouwbare werking en een hoge capaciteit.

We hebben de juiste draai gevonden // De accu van de Kalkhoff Integrale kan met een draaibeweging eenvoudig worden verwijderd en geplaatst. Deel van het geheel // Perfecte integratie van de accu: de accu van de Kalkhoff Integrale voegt zich perfect in het frameprofiel. Een groot uithoudingsvermogen // Met een capaciteit van 17 Ah is in het ideale geval een ­actieradius van tot wel 205* km mogelijk. Veelzijdig // De oplaadaansluiting fungeert tevens als service-interface. Systeemupdates worden op deze manier vereenvoudigd.

* bij het laagste ondersteuningsniveau, optimale omstandigheden en een volledig opgeladen, zo goed als nieuwe accu


VOLLEDIGE KOPPELING Het nieuwe Impulse Evo Smart-display is meer dan alleen een boordcomputer. In combinatie met uw smartphone fungeert het ook als navigatiesysteem. De taken zijn duidelijk verdeeld: de smartphone stelt het rekenvermogen ter beschikking, de Impulse Evo navigatie-app op basis van de beproefde Naviki-software is verantwoordelijk voor de routebeschrijving en het Impulse Evo Smart-display wijst u via elementaire navigatiesymbolen de weg. De verbinding met de smartphone wordt via de Bluetooth-module tot stand gebracht. Via de standaard USB-aansluiting kan uw smartphone tijdens de fietstocht worden opgeladen.

Standaardweergaven // Snelheid, resterende actieradius, acculaadtoestand, 足ondersteuningsniveau, ondersteuningsbalken, tijd Selecteerbare weergaven // Gemiddelde tour snelheid, tour kilometers, tour duur, 足maximale trip snelheid, gemiddelde trip snelheid, trip 足k ilometers, trip duur, trapfrequentie, totaal aantal Navigatieweergaven // Richtingspijl, straatnaam, afstand tot volgende instructie


O JA HOOR.


WE VINDEN ELKE DAG HET WIEL WEER UIT


De grootste critici zijn op onze afdeling kwaliteitscontrole te vinden. Wij beschikken over een van de meest geavanceerde testcentra in Europa. Onze ingenieurs bewaken dit hoofdbestanddeel van de productie. Ze testen bijna alles – van het frame en de vork tot aan het crankstel. Tijdens het gehele productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage wordt elke bike aan een 100 %-functiecontrole onderworpen. Alles in Duitsland, alles in eigen bedrijf – van het idee en de ontwikkeling tot aan de productie ter plaatse. U vindt dat wellicht bijzonder. Voor ons is het vanzelfsprekend.

1. KWALITEIT MADE IN GERMANY

Wat is eigenlijk „typisch Kalkhoff”? Een heleboel. Er zijn talloze argumenten die voor ons spreken. En nogal wat eigenschappen die ons van de concurrentie onderscheiden. Hieronder volgen de belangrijkste punten.

TYPISCH KALKHOFF


Maakt succes lui? In tegendeel – wij krijgen er juist nieuwe energie van. Wij zijn weliswaar trots op de regelmatige testoverwinningen, maar wij zullen zeker niet op onze lauweren rusten. Elke onderscheiding is immers een bevestiging van onze grote inspanningen. En vormt de motivatie om de beste fietsen te blijven ontwikkelen.

5. VEELVULDIG TESTWINNAAR

Fietsen heeft ook alles met ontspanning te maken. Je kunt echter pas ontspannen als alle elementen zo perfect mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Wij bieden onze klanten concepten die precies dat bieden: een optimaal comfort. Hiertoe behoren bijvoorbeeld ergonomische grepen en bedieningselementen, comfortabele zadels en hoogwaardige, geveerde vorken en zadelpennen. Het resultaat: rijplezier zonder klachten.

4. COMFORT? NATUURLIJK!

Wat voor een fietser een gulden regel is, brengen wij dagelijks in de praktijk: door stilstand kom je niet vooruit. Al helemaal niet als je een innovatieleider bent. Wij vinden het wiel (en de bijbehorende fiets) letterlijk steeds weer opnieuw uit en dat heeft ons tot één van de meest gerenommeerde fietsfabrikanten gemaakt. Tot de meest recente voorbeelden hoen onze Impulse Evo of de slimme shift-sensor-technologie. Op deze manier zorgen wij niet alleen voor vooruitgang, maar liggen wij ook altijd een idee voor.

3. WIJ LIGGEN ALTIJD EEN IDEE VOOR

Veel koks bederven de brij. Dit motto volgen wij tot in het extreme op: in tegenstelling tot andere fietsfabrikanten, ontwikkelen wij onze fietsen zelf. Wij bieden op deze manier fietsen uit één stuk die altijd perfecte rijeigenschappen bieden in combinatie met de beste innovaties. Bijvoorbeeld bij de E-Bike: wij ontwikkelen onze aandrijving zelf, steeds passend bij het fietstype, individueel en in een aansprekend design. Wij gaan dus voor een sluitend totaalconcept – tot in het kleinste detail.

2. ALLES UIT ÉÉN STUK


AUSTRIA Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

GERMANY Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966 0

SPAIN Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

BELGIUM Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

LUXEMBOURG Resuma S.A. Route des 3 cantons 8399 Windhof T +352-3971213427

SLOVAKIA Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

CZECH REPUBLIC Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

NETHERLANDS Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

SWEDEN Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

DENMARK Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

NORWAY Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

FRANCE Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

POLAND Derby Cycle Werke GmbH Siemensstr. 1-3 49661 Cloppenburg T +49 4471 966-0

Kalkhoff Integrale nl  
Advertisement