Page 1

Lions Midzomerrally Lions Club Harderwijk Aanmeldingsformulier (zenden naar de Lions Club Harderwijk: contact@midzomerrally.nl Naam team: Rijder/deelnemer 1:

Voor– en achternaam Adres Postcode/woonplaats E-mailadres Telefoonnummer mobiel: Rijder/deelnemr 2:

Voor– en achternaam Adres Postcode/woonplaats E-mailadres Telefoonnummer mobiel: Aantal extra passagiers De auto:

Merk en type: Bouwjaar: Faktuuradres:

Naam (organisatie): Adres: Postcode/woon/vestigingsplaats. Ondertekening:

Plaats en datum: Uw voor– en achternaam Uw e-mailadres

Kosten deelname € 250 per team, bij meer dan 2 deelnemer € 100 per deelnemer extra. Betaling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de faktuur. Indien de betaling niet tijdig is ontvangen (vóór 10 juni) bestaat de mogelijkheid dat u niet kunt deelnemen aan de rally.

Deelname staat open voor iedereen mits rijdend in een Oldtimer (> 25 jaar) of een (exclusieve) Cabriolet. De opbrengst van de rally is bestemd voor het Colombinehuis. Op hun site vindt u hier meer informatie over. Het aantal deelnemers is beperkt tot circa 40 teams. De kosten van de lunch en van het diner (max. 2 personen per team) zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten per extra deelnemer bedragen € 100. Tijdens het diner zullen de winnaars bekend worden gemaakt en zal er een aantal bijzondere kavels worden geveild. Ook de opbrengst hiervan is ook bestemd voor het Colombinehuis.

inschrijfformulier  
inschrijfformulier  
Advertisement