Page 1

Lions Midzomerrally Lions Club Harderwijk

Fundraising Rally ten behoeve van het Datum: Zaterdag 22 juni 2013. Op 22 juni 2013 organiseert de Lions Harderwijk de eerste Midzomerrally. Deze rally is voor cabrio’s, klassiekers (ouder dan 1988) of andere exclusieve auto’s. Het doel van de rally is een geweldige dag te beleven op de Veluwe en daarnaast geld bijeen te brengen om de Colombineboot in de vaart te houden. De kosten van deelname bedragen € 250,per equipe. Hiervoor steunt u niet alleen het goede doel, maar geniet u van een professioneel uitgezette rally, een heerlijke lunch onderweg en een fantastisch diner op Kasteel Staverden (incl. drankjes). Het programma ziet er als volgt uit: 11.00 uur Ontvangst bij Veluvia in Harderwijk 12.00 uur Start 13.30 uur Tussenstop met lunch 15.45 uur Tussenstop met hapje en drankje 17.45 uur Finish op kasteel Staverden 19.00 uur Diner en veiling. Tijdens het diner vindt de prijsuitreiking plaats en zal er een veiling worden gehouden van zeer verrassende kavels.

Aanmeldingen via Midzomerrally.nl Voor vragen kunt u contact opnemen met Gé Kruithof, tel 06-5107 8453. Snelle aanmelding is aan te bevelen, omdat het aantal deelnemers beperkt is (40 equipes)!


Lions Midzomerrally Lions Club Harderwijk Aanmeldingsformulier (zenden naar de Lions Club Harderwijk: contact@midzomerrally.nl Naam team: Rijder/deelnemer 1:

Voor– en achternaam Adres Postcode/woonplaats E-mailadres Telefoonnummer mobiel: Rijder/deelnemer 2:

Voor– en achternaam Adres Postcode/woonplaats E-mailadres Telefoonnummer mobiel: Aantal extra passagiers De auto:

Merk en type: Bouwjaar: Faktuuradres:

Naam (organisatie): Adres: Postcode/woon/vestigingsplaats. Ondertekening:

Plaats en datum: Uw voor– en achternaam Uw e-mailadres

Kosten deelname € 250 per team, bij meer dan 2 deelnemers € 100 per deelnemer extra. Betaling na ontvangst van de faktuur. Indien de betaling niet tijdig is ontvangen bestaat de mogelijkheid dat u niet kunt deelnemen aan de rally.

Deelname staat open voor iedereen mits rijdend in een cabrio, klassieker (> 25 jaar) of andere exclusieve auto. De opbrengst van de rally is bestemd voor het Colombinehuis. Op hun site vindt u hier meer informatie over. Het aantal deelnemers is beperkt tot circa 40 teams. De kosten van de lunch en van het diner (max. 2 personen per team) zijn bij de prijs inbegrepen. Tijdens het diner zullen de winnaars bekend worden gemaakt en zal er een aantal bijzondere kavels worden geveild. De opbrengst hiervan is bestemd voor het Colombinehuis.

flyer-en-inschrijfform-2013-03-21  
flyer-en-inschrijfform-2013-03-21  
Advertisement