WerkBedrijf Magazine Meer dan werk 2022

Page 1


4


Lees hier het hele artikel.Lees meer


Wilt u meer weten over ION, de leden, activiteiten of het lidmaatschap?

Lees meer
Open Hiring® Start Foundation is de aanjager van Open Hiring® in Nederland. Open Hiring betekent dat werkgevers medewerkers aannemen zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Een werkgever presenteert de openstaande functie: Wat houdt het werk in en wat is nodig om het werk goed te kunnen doen? Mensen die zichzelf geschikt vinden voor de functie, komen naar het bedrijf en laten hun naam op een lijst noteren. Zodra de plek beschikbaar komt, is de baan voor de persoon bovenaan de lijst. De deur staat dus open voor iedereen.

Lees meer

Meer weten over de principes en voordelen van Open Hiring?Mohanad

Wist u dat u op de website van WerkBedrijf actuele vacatures vindt van onze opdrachtgevers?

Lees meerHet verhaal van Ronnie is ook opgenomen in het boekje Verborgen kracht. Hierin zijn 11 verhalen van jongeren gebundeld waarin zij vertellen over hun creatieve talent en hun weg naar werk of school.

Lees meer

Wilt u aan de slag in de bouw of techniek? Ook zonder vooropleiding kunt u bij WIL Groep terecht. Meld u per mail aan: groenenbouw@wbrn.nlI nwoners van de gemeenten Druten, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar kunnen deelnemen aan deze trainingen met toestemming van WerkBedrijf. Bent u niet bij ons aangemeld, maar ontvangt u wel een bijstandsuitkering? Meld u dan aan via uw klantmanager van de gemeente. Bent u werkzoekende zonder uitkering en wilt u een training bij ons volgen? Dan beoordeelt WerkBedrijf of u kunt deelnemen.

Lees meer


Lees meer

Meld u hier aan.Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.