Kirsch - Rullegardiner efter mål

Page 1

Rullegardiner skrĂŚddersyet til dine behov


Gardiner til hverdagen Med et rullegardin lavet efter mål får du en elegant og stilren gardinløsning, der forener både design og funktionalitet. Vi kommer ikke udenom, at rullegardinet længe har været danskernes foretrukne valg til deres vinduer. Det har det primært været på grund af funktionen i gardinet - og så har prisen også altid haft en positiv indflydelse! Der er i dag langt mere fokus på indretningen med gardiner, hvilket har skabt en efterspørgsel på rullegardiner, der kunne lidt mere end ”bare” at lukke lys ude. Kollektionen på vores rullegardiner efter mål afspejler i den grad efterspørgslen, og den udvikling som rullegardinet har været igennem i de seneste år, og du finder derfor rullegardiner i forskellige vævstyper, farver og med de flotteste prints. Lad dig inspirere af vores rullegardiner efter mål her i folderen, og hvem ved - måske du falder over dit næste gardin, der lige passer ind i dit børneværelse, kontor eller måske badeværelse? Rullegardiner er helt bestemt gardiner skræddersyet til hverdagens brug - men derfor gør det vel ikke noget, at de samtidig også har lidt wow-faktor? Rigtig god fornøjelse ...
Afskærmning eller mørklægning? Før du vælger dine nye rullegardiner, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvor de skal bruges. Skal de primært skærme af for solens skarpeste stråler, dekorere, lukke af for generende indsyn eller skal de hænge i et rum, hvor der skal kunne mørklægges helt? Du har mulighed for at få rullegardiner i præcis den størrelse, du ønsker. Skal gardinet bruges som let solafskærmning, vælger du rullegardiner med ”dagslys” væv eller et Duoroller gardin. Skal gardinet derimod bruges i et soverum, anbefaler vi et gardin med en mørklæggende behandling. Disse fås både som ensfarvet og i modellen med print, hvor du selv vælger væv. Vær opmærksom på, at der altid vil kunne komme lidt lys ind f.eks. ved siderne af gardinet.


Små detaljer? For at opnå et personligt hjem skal der altid være fokus på detaljerne, og når resten af huset står snorlige, så skal gardinerne selvfølgeligt også gøre det.

Ensfarvet, med print eller som duoroller

De populære og stilrene rullegardiner fås i tre typer - ensfarvet, med print eller som duoroller - hver især har de deres unikke egenskaber og muligheder for at lave afskærmningsløsningen helt perfekt til netop dit vindue og behov. Du kan blandt andet få rullegardiner med brandhæmmende behandling, med indfarvet kædetræk, beslag og kædemekanisme, gardiner der er egnet til vådrum, samt gardiner med firkantet bundliste i stedet for den kendte løbegang. Det giver en smuk afslutning på gardinet. Ønsker du et rullegardin med print, findes listen også som stofbetrukken. Uanset om du bestiller online, i butik eller hos gardinbussen, så bliver du guidet trygt igennem alle valgene, også skinnefarve, parkering og kædelængde.

Syet løbegang eller firkantet bundliste? Hvid eller sort kæde? Det er alt sammen med til at give finish og personlighed til dit hjem.


Trygt & godt

- også for de mindste Vi anbefaler, at du børnesikrer dine gardiner.

Dvs. at du bruger kædesamler og -holder til at sikre, at der ikke er løsthængende kæder. Det giver et flot udtryk og god sikkerhed i forhold til de små.Duoroller Duoroller gardinet er en fleksibel og elegant videreudvikling af rullegardinet. Gardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører dobbelt omkring en bundliste forneden. Det, at de to lag væv bevæger sig modsat hinanden, giver et utrolig flot lysindfald samt muligheden for at skærme af for uønsket indblik - uden at lukke helt af for lyset. Duoroller gardinet findes med både dagslys- og mørklæggende væv. Vælger du et dessin med mørklægning, kan du ved at justere striberne få næsten samme mørklægningsresultat som ved et standard rullegardin. Dog anbefaler vi ikke gardinet i rum, hvor der ønskes 100% mørklægning, da der mønstertilpasses foroven, og der derfor er en risiko for, at der kan komme lidt lys ind imellem samlingerne. Byg dit eget duoroller gardin Kender du allerede dine vinduesmål, så kan du gå direkte ind på kirsch.dk og konfigurere dine skræddersyede duoroller gardiner hos en af vores forhandlere. Har du brug for hjælp til opmåling af dine vinduer, og vil du gerne se alle farvemulighederne hjemme hos dig selv, så book et besøg af vores gardinkonsulent.


Få det bedste fra begge verdener

Byd lyset velkommen Vil du kunne læse avisen eller nyde frokosten i fred og ro, og samtidig have et stort lysindfald, så er duoroller gardinet en god løsning. Du får masser af lys ind, samtidigt med, at du både kan afskærme for nysgerrige blikke og lukke helt af, som ved et traditionelt rullegardin.
Vælg væv efter dit behov: Ønsker du dig et rullegardin med print, så har du, uanset design, fem muligheder for at vælge, hvilken type væv, du ønsker. Det er vigtigt at være opmærksom på, at farven varierer afhængig af hvilket væv, du vælger. Vælger du f.eks. et væv af typen ”Screens” vil farveintensiteten på printet være 60-70 % af, hvad den er på væv af typen ”Mørklæggende” (index 100). Du kan se flere eksempler i gardinmappen ved din nærmeste Kirsch-forhandler.

Mørklæggende Mørklæggende væv. Perfekt til soverum.

Dagslys Semi-transparent væv. Perfekt til stue, køkken mv. Kan ofte også benyttes til soverum.

Transparent Meget transparent væv. Velegnet som f.eks. undergardin.

Farveindex: 95-100 %

Farveindex: 90-95 %

Farveindex: 70-85 %

Vandafvisende Overfladebehandlet væv. Velegnet til vådrum.

Screens Perforeret væv. Flammesikret.

Farveindex: 70-80 %

Farveindex: 60-70 %


Gardiner med personlighed Brug farver og mønstre til at understrege den følelse, du ønsker, dit rum skal give, og til at skabe de små personlige detaljer i dit hjem. Uanset om du er til små sirlige mønstre, grafiske linjer eller store moderne naturlige former, så finder du nemt en variant, der passer i din indretning. Gardiner med print er den perfekte mulighed for at skabe et personligt gardin. Vælg mørke nuancer for at give hygge og ”hulestemning” og lyse og klare farver for at få rummet til at virke større og mere luftigt - og husk, at du har mulighed for at vælge hvilket væv, printet skal trykkes på; mørklæggende, dagslys eller transparent, alt efter hvad du har brug for.

1

2

3

6

4

5

9 7 8

10

11 13 15

12 14

(1) 48A592 (2) DP.B097.3 (3) 48A648 (4) 48A608 (5) 48A611 (6) 48A613 (7) 48A627 (8) 48A659 (9) 48A601 (10) 48A704 (11) 48A753 (12) 48A799 (13) 48A807 (14) 48B008.2 (15) 48A751Bronzevej 8 8940 Randers SV info@kirsch.dk Tlf. 86 44 77 00 kirsch.dk