Page 1

Power-Move motoriserede gardinerKan gardiner være intelligente? Med Kirsch Power-Move gardiner kan du skabe den perfekte stemning morgen, middag og aften. Kirsch Power-Move er et trådløst system, der ved hjælp af intelligente selvkørende gardiner, kan gøre din hverdag både lettere og mere tryg. De motoriserede gardiner styres med få klik via enten en fjernbetjening eller som intelligente gardiner via en app. Det betyder, at du kan lade dine gardiner give dig tryghed, kontrol og komfort, uanset hvor i verden du er.

En app til alle dine gardiner

Batteridrevet

100 års know-how

Du kan tilkoble og betjene alle dine motoriserede gardiner, uanset type, i én samlet app.

Det genopladelige batteri er integreret i gardinet og klarer ca. 360 betjeninger uden opladning.

Vi har bygget design, funktion og 100 års erfaring, sammen med intelligent styring og teknologi.

Scenarier og sikkerhed

Klar til brug

Børnesikkerhed

Opret personlige scenarier og få dit hjem til at se beboet ud, når du ikke er hjemme med en hub-løsning.

Gardinet leveres klar til brug. Det er færdigindstillet og min. 80% opladt ved levering.

Gardinet er trådløst, og du undgår derfor bekymringen om løsthængende snore og kæder.


Hvordan fungerer Power-Move? Power-Move gardinerne får strøm fra et integreret batteri. Du kan betjene de skræddersyede gardiner enten med en fjernbetjening eller som intelligente gardiner via en app. Kombiner med en hub-løsning for at få endnu flere muligheder for at styre dine gardiner, hvor end du befinder dig.

BETJEN DINE GARDINER MED EN FJERNBETJENING

BETJEN DINE GARDINER MED DIN SMARTPHONE

BETJEN DINE GARDINER VIA EN HUB-LØSNING

Betjen op til seks gardiner individuelt eller samlet med en fjernbetjening.

Download en app og betjen gardinerne med din smartphone.

Opret forbindelse til dit wifi med en hub og betjen dine gardiner, selv når du ikke er hjemme.Ekstra komfort i hjemmet Enkel betjening Har du primært behov for at skærme af og justere lysindfaldet på dine gardiner, imens du er hjemme, så er en fjernbetjening det perfekte valg til dig. Med Power-Move fjernbetjeningen får du mulighed for helt enkelt at kontrollere f.eks. svært tilgængelige vinduer, enten enkeltvis eller flere gardiner på én gang.


Fordele med en bluetooth-styret fjernbetjening: Betjen op til 6 enkelte gardiner på samme fjernbetjening Opret en gruppestyring og aktiver flere produkter samtidig med et enkelt tryk Betjen svært tilgængelige vinduer Trådløs betjening


Styring via smartphone Hvornår skal du vælge styring via app? Med app’en kan du bruge din smartphone til at betjene og kontrollere dine gardiner. App’en kan bruges på to måder; Ønsker du at styre et eller flere af dine gardiner, imens du er i hjemmet, så er en app/bluetooth-løsning (BT) noget for dig. Ønsker du derimod en løsning, hvor flere brugere kan betjene gardinerne, uanset hvor I befinder jer, fx. på en ferie eller fra kontoret, så er en app/hub-løsning (HUB), det rette valg.


Fordele med app-styret gardinbetjening: Lav personlige scenarier og få gardinerne til at arbejde for dig (HUB + BT) Opret en gruppestyring og aktiver flere produkter samtidig med et enkelt tryk (HUB + BT) Vælg en energieffektiv løsning, og hold varmen inde eller ude vha. tidsindstillinger ( HUB + BT) Betjen dine gardiner vha. en app uanset hvor i verden du er (HUB) Få dit hjem til at se beboet ud, selv når du ikke er hjemme (HUB)


Opsæt dine personlige scenarier Det er nemt at indstille dine Power-Move gardiner efter behov, både nu og her, men også vha. automatiske scenarier. På den måde får du gardinerne til at arbejde for dig, så du kan læne dig tilbage og bruge tiden på noget andet. Vi har listet nogle mulige scenarier - men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser: - - - -

Ferie: Lad gardinerne derhjemme rulle automatisk op hver morgen og ned igen til aften, så huset ser beboet ud. Rolig vækning: lad gardinet rulle langsomt op hver morgen og få en blid start på dagen. Hjemmebiograf: rul alle stuens gardiner ned til filmhygge på én gang. Gruppestyring: rul gardinerne i alle soverummene ned til middag, så værelserne får en behagelig temperatur inden aftenstid.


Betjen dine gardiner uanset hvor i verden du er HUB løsning via app Kombiner dine Power-Move gardiner med en HUB og få mulighed for at kontrollere og betjene dine gardiner, uanset hvor du er; i sommerhuset, på kontoret eller på den anden side af jorden. Med få klik får du nemt dit hjem til at se beboet ud, selv når det ikke er det. Du kan benytte Power-Move app’en til at indstille gardinerne og lave personlige scenarier. Lav f.eks. en ferie-indstilling, der dagligt får gardinerne til at køre op og ned, som de ville have gjort, hvis du var hjemme, eller lad gardinet rulle langsomt op hver morgen og få en blid start på dagen. HUB-løsningen kobles trådløst til dit wi-fi netværk, og gardinerne kan derfor styres, så længe de er dækket af netværket.

Fordele ved en HUB-løsning: • • • • • • •

Betjen dit gardin via app uanset hvor i verden, du er. Tilgængelig for flere brugere samtidigt. Lav personlige scenarier og få gardinerne til at arbejde for dig. Få dit hjem til at se beboet ud, selv når du ikke er hjemme. Spar på energien og hold varmen inde eller ude ved at oprette personlige scenarier. Skærm af og juster lysindfald på gardinerne enkeltvis Opret en gruppestyring og aktiver flere produkter samtidig med et enkelt tryk.


Power-Move produkter Hvilke gardintyper kan du få med motor? I vores forhandler webshops kan du se hvilke typer af gardiner, du kan få med motor. Alle gardinerne bliver skræddersyet til dine vinduer og dit behov, og der er et bredt sortiment af farver og kvaliteter at vælge imellem. Gardinerne er indstillet, 80% opladt og klar til brug ved levering, så det er nemt og enkelt at komme i gang. Hvis du er i tvivl om, hvilken type, der passer hjem til dig, eller du ønsker at se produktet fremvist inden køb, så bestil et besøg af vores gardinkonsulent. Du kan finde din forhandler på kirsch.dk


Brug motorgardinerne overalt i huset eller på svært tilgængelige steder.


Support Vi er kun få klik væk Har du spørgsmål til vores Power-Move koncept, eller ønsker du at vide mere, så er vi kun få klik væk. Find FAQ, vejledninger og meget mere information om produkter og produkttyper Besøg www.kirsch.dk/kollektion/motoriserede-gardiner


Teknik & data Wi-fi hub Mål

7 x 7 x 2,5 cm.

Forbindelse

Kobles på eget wifi-netværk med din egen kode.

Fjernbetjening Muligheder

6 kanaler + gruppestyring

Batteri (mAh)

3V (CR2032)

Mål

12,8 x 4,2 x 0,14 cm.

Reklamationsret Reklamationsretten dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret. Hvis der viser sig fejl ved gardinet inden for de første to år efter leveringen, skal du altid klage til butikken, hvor du købte produktet. Batteri

2 år

Motor

2 år

Batteri Frekvens

Opladning efter ca. 360 betjeninger

Opladningstid

6-8 timer

Oplader

Mini usb lader, 5V

Størrelse

2600 mAhMillions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.