Page 1

Lamelgardiner skrĂŚddersyet til dine behovDet handler om lys Lys om dagen er vigtigt for vores befindende, og ligesom med kost og motion er det med til at påvirke vores sundhed. Udsættes vi derimod for lys om natten, falder produktionen af melatonin, og det kan blive svære at falde i søvn. Det er derfor vigtigt med fleksible løsninger, som kan tilpasses vores rytme og vores behov - og her er et lamelgardin perfekt! Med et lamelgardin kan du selv bestemme, hvordan lysindfaldet skal være, og du kan finjustere efter behov, uanset om du ønsker at skærme af for sollys eller uønsket indkig. Lamellerne fås også med mørklæggende væv, som giver mulighed for at skærme helt af for lyset, så de kan bruges i soveværelset eller børneværelset. De vertikale linjer skaber ro og giver et flot, enkelt og stilrent udtryk i din indretning, og så er de nemme at parkere i den ene side, når du ønsker fuldt udsyn og masser af lys. Vi tilbyder et væld af forskellige farver, strukturer og egenskaber, så det er nemt at finde en variant, der passer perfekt til din stil og dine behov. De er især perfekte til de store åbne vinduespartier, som mange moderne huse har, men de er også fantastiske til vinduer med skrå overkarm, til terrassedøre og som rumdeler. Vi skræddersyer gardinerne til dine behov og din bolig! Vi har samlet inspiration og nyttig viden til dig i dette katalog. God fornøjelse!


Having a little day dream


Mørklægning eller afskærmning? Før du vælger dine nye lamelgardiner, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvor de skal bruges. Skal de primært skærme af for solens skarpeste stråler, skal de fungere som rumdeler, eller skal de hænge i et rum, hvor der skal kunne mørklægges helt? Lamelgardinet er en utrolig smart afskærmningsløsning, da du nemt kan styre nøjagtigt hvor meget lys, der bliver lukket ind i rummet, og endda mørklægge fuldstændigt, hvis der er behov for det. Det er desuden en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning, som kan bruges selv til vinduer med skrå overkarm eller utrolig store vinduespartier. Du har mulighed for at få lamelgardiner i præcis den størrelse, du ønsker. Skal gardinet bruges som let solafskærmning eller som rumdeler, vælger du lameller med ”dagslys” væv. Skal gardinet derimod bruges i et soverum, anbefaler vi et væv med en mørklæggende behandling. Vær opmærksom på, at der altid vil kunne komme lidt lys ind f.eks. under gardinet.


Skab personlighed med farve og tekstur Brug farver og teksturer til at understrege den følelse, du ønsker, dit rum skal give, og til at skabe de små personlige detaljer. Uanset om du er til det grove eller det fine væv, så finder du nemt en variant, der passer i din indretning. Mørke nuancer kan give hygge og ”hulestemning” hvorimod lyse og klare farver kan få et rum til at virke større og mere luftigt. Kraftige mørke farver eller blot en knækket hvid. Uanset hvilken farve, du er til, opnår du et varmt og personligt resultat ved blot at twiste nuancen, og være kreativ med teksturerne på dine tekstiler.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

(1) 291109 (2)292103 (3) 292215 (4) 292206 (5) 291200 (6) 292201 (7) 295204 (8) 292822 (9) 291804 (10) 294211 (11) 291805 (12) 292807 (13) 291803 (14) 295504 (15) 291502 (16) 291503 (17) 291701 (18) 291602 (19) 295852 (20) 291858


Indret dig med dine yndlingsfarver, mix tekstiler og vĂŚr ikke bange for at vĂŚlge en grov struktur f.eks. til dine lamelgardiner. Det er alt sammen med til at give personlighed til dit hjem.De vigtige detaljer For at opnå et personligt hjem skal der altid være fokus på detaljerne, og når resten af huset står snorlige, så skal gardinerne selvfølgeligt også gøre det.

Farver, bredder, bundlodder og betjening...

Udover et meget stort udvalg i både farver, mønstre og kvaliteter, så kan du også vælge, om dit gardin skal være med smalle eller bredde lameller. De smalle, på 89 mm, er det klassiske valg, men vælger du de bredde lameller, på 127 mm, får du, pga. de færre lameller i vinduet, et helt anderledes og roligt udtryk, som også tilfører rummet en masse personlighed. Du kan også få lamelgardiner med betjeningsstang i

stedet for kæde- og snoretræk, lameller der har fået en brandhæmmende behandling og lamelgardiner med indsvejsede bundlodder. Indsvejsede bundlodder betyder, at du undgår kæder mellem lamellerne. Dette giver et endnu lettere og mere eksklusivt udtryk, og lader virkeligt de lækre detaljer træde frem. Det er desuden et perfekt valg, hvis du ønsker ekstra fokus på sikkerheden for eksempel i forhold til små børn. Uanset om du bestiller online, i butik eller hos gardinbussen, så bliver du guidet trygt igennem alle valgene, lige fra skinnefarve, til parkering og kædelængde.

Gennemtænkt til mindste detalje


De skrå linjer Har du vinduer med skrå overkarm, så er lamelgardiner et oplagt valg. Lamellerne kan nemt tilpasses i længden, og gør sig f.eks. rigtig godt i store vinduespartier med loft til kip. Vi leverer lamelgardiner skræddersyet til dine vinduer i længder fra 17 cm til 4 meters højde og bredder fra 40 cm. Præcis ligesom ved lamelgardiner med lige overkant, har du mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af farver og kvaliteter, samt om bredden på lamellerne skal være 89 mm eller 127 mm.

Brug for hjælp? Mangler du hjælp eller inspiration, eller er du usikker på opmålingen, så anbefaler vi, at du bestiller et besøg af gardinbussen. Du booker den på kirsch.dk, hvor du også finder din nærmeste forhandler.

Vælg imellem forskellige betjeningsmulighederBronzevej 8 8940 Randers SV info@kirsch.dk Tlf. 86 44 77 00 kirsch.dk


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.