Page 1

www.deboer.com | info@deboer.com | 072-540 0444


“The job of buildings is to improve human relations.� - Ralph Erskine, Architect


KLM Open TIG Sports - Golfbaan The Dutch, Spijk

Doel Golfsport bekender maken in Nederland en hierdoor nieuwe doelgroepen aanspreken, de jeugd enthousiasmeren en golf als topsport nog dichter bij het publiek brengen.

Niels Markensteijn Managing Partner TIG Sports

“De innovatieve structuren van De Boer stellen ons keer op keer in staat om het toernooi een verrassende uitstraling te geven.�


Ruimtebehoefte Tijdelijke uitbreiding van het clubhuis en extra ruimtes voor VIP’s, pers, golfers, publiek en vrijwilligers op het golfterrein. Tevens behoefte aan een meedenkende, inventieve en betrouwbare partner die zich kenmerkt door flexibiliteit bij last-minute wijzigingen.

Projectdiensten Projectmanagement op basis van 24/7 bereikbaarheid met een projectmanager en uitvoerder als aanspreekpunt ter plekke. Logistiek management met betrekking tot beperkte toegangswegen, hoogteverschillen en op- en afbouw tijdens gebruik golfbaan. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers.

Faciliteiten Sanitaire voorzieningen. Stoffering. Terrasruimte.

Gebouwde Structuren Anova. Premier.


Mobile World Congress GSMA Ltd. en Fira - Fira de Barcelona Congrescentrum

Doel Een indrukwekkende ervaring creëren voor gasten met hoge functies uit de branche en het bepalen van de koers in de snel veranderende wereld van mobiele technologieën.

John Hoffman CEO GSMA Ltd.

“The entire De Boer family of partners, friends and participants just does a phenomenal job. It is truly a job where one plus one makes much, much more than two.”

.


Ruimtebehoefte Diverse ruimtes gebouwd in bestaande beurslocaties, te gebruiken als auditoria, netwerkruimtes, restaurants, bars en meetingruimtes.

Projectdiensten Creatieve ontwerpen van de ruimtes. Technische ontwerpen en tekeningen van de ruimtes. Visualisaties door het gebruik van geanimeerde renders en virtual reality. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers. Turnkey projectmanagement en oplevering.

Faciliteiten Diverse vloeren. Balkons. Verdiepingen. Trappen. Vloerbedekking. Stoffering.

Verlichting. Inrichting. Elektriciteit. Klimaatbeheersing. Brandalarm.

Gebouwde Structuren Delta Vista. Emperor. Nexus Vista. Panorama Dome.

Chalet.


Connect For Impact Conferentie VitaValley, Noaber Netwerk en VitalHealth Software - Landgoed Groot Zonneoord, Ede

Doel Deelnemers inspireren door middel van lezingen gegeven door topsprekers en innovators op het gebied van Health & Care.

Theo Dijkstra Directeur Kenniscentrum Zonneoord

“We zijn erg tevreden over de samenwerking. Ik moet zeggen dat we zeer verrast waren. Aan niets was te zien dat het om een tentstructuur ging, het leek in alles op een vast gebouw. Het was van A tot Z zeer professioneel.�

.


Ruimtebehoefte Een volledig turnkey opgeleverde conferentieruimte die aansluit bij het thema van de conferentie, die passend is in de bosrijke omgeving en die in niets op een traditionele tent lijkt.

Projectdiensten Logistiek management met betrekking tot beperkte bouwruimte in een bosrijke omgeving. Advies op het gebied van catering en AV-toepassingen. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers. Projectmanagement voor volledige uitvoering en turnkey oplevering.

Faciliteiten Audiovisuele middelen inclusief satellietverbinding. Meubilair. Aankleding en stoffering. Stroomvoorzieningen. Klimaatbeheersing. Sanitaire voorzieningen.

Gebouwde Structuren Panorama Dome. Chalet.


Grand Départ Tour de France 2015 Gemeente Utrecht en Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs - Utrecht

Doel Een perfect en veilig georganiseerd evenement waarbij het beste uit de stad wordt gehaald en deze een positieve impuls krijgt. Het indirect versterken van de relatie tussen bewoners, organisaties en het bedrijfsleven.

Martijn van Hulsteijn Projectdirecteur Grand Départ Utrecht

“De Boer heeft zich ingeleefd in de kernwaarden van het evenement en heeft ervoor gezorgd dat de locaties optimaal werden benut. Altijd met oog voor de meest optimale beleving van de gasten. Tijdens de werkzaamheden in de binnenstad stond veiligheid bij De Boer bovendien voorop. Bedankt voor een fantastische bijdrage aan een groots succes voor de stad Utrecht!”

.


Ruimtebehoefte Hospitality paviljoens op vijf verschillende locaties langs de route, vanwaar 8.500 gasten het sportevenement optimaal kunnen beleven.

Projectdiensten Ontwerp, visualisatie en advies over de locaties. Logistieke planning voor de opbouw op de vijf verschillende locaties midden in de stad. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers. Turnkey projectmanagement en oplevering.

Faciliteiten Klimaatbeheersing. Sanitaire voorzieningen. Noodvoorzieningen. Stoffering.

Gebouwde Structuren Delta Emperor. Emperor. Anova. Aluhal.

Acropolis. Chalet. Pyramide. Walkway.


IBC RAI Amsterdam - RAI Amsterdam Congrescentrum, Amsterdam

Doel Ruim 55.000 bezoekers uit de internationale wereld van de digitale media en entertainment in een volledig verzorgde omgeving kennis laten maken met de nieuwste trends en technologieën.

Maurits van der Sluis COO RAI Amsterdam.

“De Boer heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Hun hoogwaardige tijdelijke oplossingen bieden dezelfde kwaliteit als de bestaande locaties.”


Ruimtebehoefte Snel, flexibel en veilig de capaciteit van de bestaande beurshallen met 12.000 m2 uitbreiden, zonder dat bezoekers merken dat het om een tijdelijke constructie gaat.

Projectdiensten Constructieve berekeningen. Health & Safety. Projectmanagement op basis van meedenken en 24/7 bereikbaarheid. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers. Logistiek management voor zeer snelle op- en afbouw. Detailplanning montage en demontage.

Faciliteiten Akoestische- en thermische isolatie. Sluisverbindingen op maat. Overheaddeuren. Verlichting. Sanitaire voorzieningen.

Gebouwde Structuren Delta Vista.


Officiële opening APM Terminals BIND - Haven, Rotterdam

Doel Laten zien dat APM Terminals de meest innovatieve containerterminal operator ter wereld is, door de nieuwste terminal in de Rotterdamse haven op een unieke manier te presenteren.

Piet-Harm Sterk Eigenaar BIND

“Ik zie niet wat er nog beter zou kunnen. Het meedenken, meewerken en meehelpen van De Boer was in één woord excellent!”

Ruud Taal, XCPhotos


Ruimtebehoefte Een plenaire presentatieruimte en een ontvangstruimte, veilig te plaatsen op pontons met open zijde, zonder obstakels en met optimaal zicht op de kade.

Projectdiensten Meedenken in logistieke oplossingen en Health & Safety. Constructieve berekeningen voor windbelasting en vervoer over water. Weerplan. Logistiek management voor opbouw en vervoer over water. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers. Projectmanagement bij uitvoering.

Faciliteiten Tribune. Stoffering en lichttunnel. Klimaatbeheersing. Branding paviljoen. Terrasruimte. VIP sanitaire voorzieningen.

Gebouwde Structuren Delta Vista (35 meter vrije overspanning). Anova Vista.


Volvo Ocean Race Volvo - Wereldwijde Stoplocaties Volvo Ocean Race

Doel Het promoten van het langste, professionele sportevenement en de meest toonaangevende offshore zeilcompetitie ter wereld. Het leveren van een complete Volvo-ervaring.

Björn Brännberg Manager Volvo Ocean Race

“De Boer is een solide en betrouwbaar bedrijf met veel internationale ervaring. Zowel het materiaal als de service die zij bieden is van topkwaliteit.”

.


Ruimtebehoefte Een meereizend paviljoen voor Volvo waarin VIP-gasten op elke stoplocatie dezelfde premium beleving kunnen ervaren.

Projectdiensten Logistiek management voor het realiseren van twee identieke sets Emperor-structuren die meereizen met de stops van de race. Projectmanagement en turnkey oplevering.

Faciliteiten Aansluiting klaar voor facilitaire partners inclusief aan- en afvoermogelijkheden voor catering en inrichting. Lift naar eerste verdieping.

Gebouwde Structuren Emperor met custom zijruimtes.


Nuclear Security Summit 2014 World Forum - World Forum Convention Center, Den Haag

Doel De status van eerder gestelde doelen bespreken en nieuwe afspraken maken om de gewenste resultaten te behalen in het voorkomen van nucleair terrorisme.

Michiel Middendorf General Manager World Forum

“De samenwerking was net als de structuren: strak en professioneel!�


Ruimtebehoefte Een hoogwaardig entreepaviljoen voor staatshoofden, en aanvullende persruimtes, als uitbreiding van de vaste congreslocatie.

Projectdiensten Meedenken in oplossingen. Technische projectbegeleiding R&D in verband met beperkte drukbelasting. Health & Safety. Projectmanagement on site. Logistiek management voor opbouw met kranen over de hoofdweg tijdens de avond en nacht. Inkoopmanagement en aansturing facilitaire toeleveranciers.

Faciliteiten Sluisverbindingen op maat. Afwerking zijkanten paviljoen. Brandwerend doek. Stoffering. Klimaatbeheersing. Sanitaire voorzieningen.

Gebouwde Structuren Delta Vista met luifel. Nexus.

Aluhal.


We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken parner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Wij zijn De Boer, committed to your success.


“The details are not the details. They make the design.� - Charles Eames, Architect en Designer


De Boer Exclusive Book  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you