__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Scholen & vakopleidingen W e r ke n a a n d e toe kom s t


School Collectie Als leverancier kunnen wij u, als school, veel werk uit handen nemen bij de uitlevering van de kleding voor de diverse opleidingen. Om alles in goede banen te leiden, vragen wij van u alleen een ruimte om te passen en uiteraard het uitnodigen van de studenten. Alles wat er verder bij komt kijken kunnen wij voor u verzorgen: pasformulieren verstrekken, afhandeling van betalingen, pakketten maken per student en het verzorgen van eventuele naleveringen. Bij de samenstelling van het kledingpakket kunt u kiezen uit de vele modellen die De Berkel in haar collectie heeft. Ook is het mogelijk ‘custom made’ kleding te laten produceren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


Keuken Een koksopleiding volgen kan in de traditionele kleding, zoals een Hilton met bol- of drukknopen en een broek in een pepita-ruit-uitvoering. Uiteraard kan de kleding ook een luxere uitstraling hebben. Hiervoor hebben we de Robini-collectie beschikbaar. Deze kleding wordt vaak gedragen door professionals in de horeca.

Bediening Voor mensen in de bediening hebben we blouses, overhemden en sloven in diverse kleuren en maten. De meeste stoffen zijn van een polyester/katoenen kwaliteit, omdat deze gemakkelijk gereinigd kunnen worden en meer kleurvast zijn.

Representatief Voor de opleiding tot horecamanager is de Teamdress collectie de juiste keuze. Teamdress kleding is tijdloos en heeft een moderne vormgeving. De kwaliteit is een polyester/wollen bi-stretch en deze collectie is verkrijgbaar in een mix & match- pakket in diverse kleuren, in zowel uni- als een ton-sur-ton stripe uitvoering.

Verzorging Voor de opleiding tot verzorgende, verpleegkundige, pedicure, schoonheidsspecialiste of kapper is er de Trendcollectie. Modieuze modellen in het wit (eventueel met een kleurafzetting) en in diverse kleuren verkrijgbaar. Al deze modellen zijn geproduceerd in een polyester/ katoenen kwaliteit, zodat deze makkelijk reinigbaar zijn.


c

CR


S


Profile for De Berkel

Scholen & vakopleidingen - Werken aan de toekomst  

Scholen & vakopleidingen segment van De Berkel bedrijfskleding

Scholen & vakopleidingen - Werken aan de toekomst  

Scholen & vakopleidingen segment van De Berkel bedrijfskleding

Profile for deberkel