Zalig wonen in Antwerpse Zuidrand

Page 1

Luxueus wooncomfort in een parktuin

ZALIG WONEN IN ANTWERPSE ZUIDRAND

Woonerf Leike biedt landelijke rust en stedelijke nabijheid

Het nieuwe woonerf Leike in het dorpscentrum van Borsbeek, in de zuidrand van Antwerpen, combineert het beste van twee werelden: landelijke rust en gezelligheid op een boogscheut van stedelijke flair en bedrijvigheid. DCA, met meer dan 55 jaar ervaring in de bouw, garandeert maximaal wooncomfort met een uitstekende energiescore in alle woningen en appartementen.

Het elegante nieuwbouwproject groepeert harmonisch 41 appartementen, 8 eengezinswoningen en 1 praktijkruimte op een mooi perceel met veel open ruimte en groen. De appartementen, met één, twee of drie slaapkamers en fraaie privéterrassen, harmoniëren in verschillende stijlen. De luxe appartementen in het midden van de site hebben rond om rond-terrassen, zodat je vanuit elke kamer naar buiten kunt om te genieten van het uitzicht op het binnenpark

STAD OP EEN BOOGSCHEUT

De eengezinswoningen hebben allemaal een privétuin en een multifunctionele zolderruimte. De praktijkruimte is ideaal voor een ondernemer met een vrij beroep. Ondergronds wordt efficiënt plaats gemaakt voor parkeerplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsenstallingen. De talloze voorzieningen in het centrum van Borsbeek bevinden zich op wandelafstand en de vele troeven en verleidingen van Antwerpen lonken om de hoek.

TYPISCH DCA

“Het woonerf heeft helemaal het DNA van DCA Woonprojecten”, zo verzekert

Peter Smolders, hoofd van verkoop.

“Het heeft een gunstige ligging, zet maximaal in op collectief groen en telt

enkel wooneenheden met een zeer degelijke standaard afwerking (parket, vloerverwarming, domotica, grote drempelloze terrassen, hoge plafonds en ramen in functie van veel lichtinval). Kers op de taart is de uitstekende energiescore dankzij duurzame materialen en slimme technieken. Alle woningen en appartementen zijn voorzien van Smart Home, om alle leefcomfort met een vingerknip te bedienen.”

VERKOOP GESTART

DCA is tegelijk ontwikkelaar én aannemer (klasse 8), wat veel betrokkenheid van de koper in alle fasen van het bouw-

proces garandeert. “De koper geniet van totale ontzorging, vanaf de aankoop tot na de oplevering via de persoonlijke klantenbegeleiding, die rechtstreeks in contact staat met de werf”, aldus Peter Smolders.

De verkoop van Leike is gestart. Vanaf 259.500 euro, exclusief btw en kosten, word je al bewoner van dit droomproject in de groene rand van Antwerpen.

Projectontwikkeling

- Borsbeekwww.leike.be

INFO & VERKOOP Bel 03 290 90 00 of mail naar contact@leike.be

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.