Page 1

I2 10 014:

Højskole i udlandet

F

VIETNAM - ADVENTUREREJSE

TI LF 9, RED 3 S UD HE A D

DANSK STUDIE CENTER


DSC

ADVENTUREREJSE

EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET!

Dansk Studie Center giver dig spændende eventyr i trygge rammer. Vi har specialiseret os i grupperejser for unge i alderen 18-30 år med kombinationen af eventyr, fællesskab, adventure- og kulturoplevelser. Der er taget højde for, at man kan få præcis den grad af adventure, som man ønsker - hverken mere eller mindre. Vi har lagt vægt på, at alle adventurerejserne har en god fordeling af aktiviteter og fritid og at man hertil får viden om den lokale kultur gennem forskellige kulturmøder. Vores danske leder er med på hele rejsen for at sikre, at du får de bedste rammer og fedeste muligheder på hele turen. Denne type af rejse, er for dig, der gerne vil flytte dine grænser igennem diverse aktiviteter samtidigt med at opleve en ny kultur igennem rundrejse og læring. ”Adventure er ikke nødvendigvis adrenalinkick på adrenalinkick. Adventure er hvad man gør den til.”

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO DSC INKLUDERER ALTID:

• Transport til/fra lufthavnene i alle lande (ved køb af fly gennem DSC) • Dansk rejseleder under hele opholdet • 24 timers vagttelefon 365 dage om året • Kursusbevis • Logi i hele perioden • Velkomstmiddag • Al lokal transport, entreer og lokale guider • Detaljeret brev og pakkeliste til rejsen • Afrejsemøde i DK og personlig rådgivning • Bidrag til Rejsegarantifonden (Reg. Nr. 1224)

YDERLIGERE INKLUDERET:

VIETNAM

En rejse til en helt andeledes verden, hvor du ved første sekund bliver grebet af Asiens vrimmel, lugte og lyde. Besøg hos lokale familier, cykelture forbi gadekøkkener med boblende gryder og ud til rismarkerne samt overnatning i lokale huse ved Mekongflodens bred. Et enestående land, der med garanti kan give dig en dybere forståelse og et anderledes syn på din egen tilværelse.

AFREJSE VARIGHED TYPE

MARTS & OKTOBER 1 MÅNED ADVENTUREREJSE

• Indenrigsflyvninger i Vietnam • Morgenmad alle dage og mange måltider derudover • 30 timers undervisning i Vietnams Kultur & Historie • Besøg på lokale værksteder, f.eks. et lakværksted, lokale markeder, templer m.m. • Byrundture i Ho Chi Minh City og besøg til Reunification Palace og Cu Chi Tunnels • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet • Gåture ved Mekong-deltaet og besøg på lokale landbrug med lokal guide • Cykeltur i Nha Trang med introduktion til området • To nætter på Jungle Beach i små hytter lige ned til vandet • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd • Havkajak ved Halong Bay • Se de mange ekstra inkluderede udflugter under det detaljerede program på hjemmesiden

5


VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETN

RUNDREJSE Opholdet begynder midt i det myldrende gadeliv i Ho Chi Minh City. Her vil I opleve smukke templer, gadekøkkener, lokale markeder m.m. I skal besøge den store Water Park, hvor I har mulighed for at nyde solen, bade og lære hinanden bedre at kende. Rejsen går videre til Mekong-deltaet, hvor I skal overnatte hos lokale bønder og se, hvordan risen dyrkes og bønderne arbejder. I skal cykle gennem rismarker, sejle i små både op ad Mekong-floden, besøge det flydende marked, underholdes af lokale med sang og musik samt besøge de berømte Cu Chi Tunnels, som vietnameserne benyttede i under Vietnamkrigen. Fra Ho Chi Minh City tager I til byen Nha Trang, som byder på en lækker strand og en masse vandaktiviteter. Her er der tid til at slappe af, nyde stranden, snorkle, tage på motorcykeltur op i højlandet, besøge markeder og mudderbade, cykle rundt i lokalområdet, tage til Jungle Beach og meget mere. Den interaktive undervisning i Kulturforståelse byder blandt andet på besøg hos lokale vietnamesere, hvor I skal høre om og kan stille spørgsmål til kulturen og traditionerne. I samme forbindelse skal I besøge et børnehjem, et marked og lave vietnamesisk mad. Oplevelserne fortsætter i skrædderbyen Hoi An. I skal være med når byen vågner ved solopgang og på cykelture for at møde de lokale. Undervejs vil jeres danske leder fortælle uddybende om kulturen. Hoi An er en rigtig hyggelig by, som det er nemt også selv at gå på opdagelse i og der masser af muligheder for at få syet tøj. Efter nogle spændende dage i Hoi An, går turen videre til den travle vietnamesiske hovedstad, Hanoi. Her skal I opleve Ho Chi Minhs Mausoleum, køre i cyclo gennem den gamle bydel og se handelsgaderne. Fra Hanoi kører I til det intet mindre end fabelagtige Halong Bay, hvor I skal tilbringe en nat ombord på en gammel kinesisk båd, der tager jer på cruise mellem de smukke klippeformationer. Efter en måned med intense kulturoplevelser og ny viden om et helt andet samfund, er det blevet tid til at rejse tilbage til Danmark.

6


NAM

”Rejsen har været intet mindre end fantastisk og oversteg klart mine forventninger” – Frederikke


VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETN

INDKVARTERING På introduktionsturen i det sydlige Vietnam, samt på den store rundrejse op gennem Vietnam, bor I på hyggelige hoteller med god beliggenhed. I skal blandt andet bo i Nha Trang, som er en kystby med hvide sandstrande beklædt med palmetræer. Ikke langt fra kysten ligger idylliske øer, der let kan nås med båd, og der er fine muligheder for at snorkle og bade. Her er også butikker, restauranter, byliv samt mulighed for at tage til det store vandland eller gå ud at spise. Der vil også være et par overnatninger i lokale vietnameseres hjem i små landsbyer samt i bambushytter.

8


NAM

”Jeg fortæller åbenhjertet om turen til alle jeg kender, i håb om at de vil gøre det samme” – Ida


”Mandag formiddag begav vi os af sted mod det, der skulle gå hen og blive et af vores livs oplevelser” – Simone


VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETN

HVERDAG OG FRITID Vietnam byder på masser af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Der er mange udflugter inkluderet på jeres rundrejse, hvor I får et godt indblik i landets kultur og historie, men I har selvfølgelig også tid til at udforske og fordybe jer i den lokale kultur på egen hånd. I kan blandt andet snakke med de lokale, slentre ned ad gaderne og suge indtrykkene til jer eller nyde stemningen på en lokal café. Det fantastiske gadekøkken skal selvfølgelig også udforskes, hvor lækker mad fra hele verden fås til billige penge og indtages på små plaststole sammen med de lokale. I kan også tage til stranden og bade i det dejlige varme vand, slappe af i skyggen med en god bog, udforske højlandet, ride på elefanter eller besøge kaffe- og te-plantager. Hvis I vil være mere aktive, er der utallige aktiviteter, du kan prøve kræfter med. Blandt de populære er beachvolley, fodbold- eller rundboldturneringer, bådture ud til de nærliggende øer, dykning, snorkling, fisketure, kanotur gennem den vilde natur, cykelture til store mudderbade og varme kilder, aerobic, massage og Thai Chi. Om aftenen kan I sidde under palmerne i måneskin til lyden af bølger og musik i 30 graders varme.

11


”På den måned vi tilbragte i Vietnam, kom vi meget tæt på lokalbefolkningen og deres kultur” – Anne-Marie


VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETN

UNDERVISNING I faget Kulturforståelse undervises I blandt andet af jeres danske leder og af lokale vietnamesere, som vil fortælle om deres kultur og historie. Den aktive undervisning byder fx på besøg hjemme hos lokale, på fabrikker, et børnehjem og til kulturelle seværdigheder, og dette gør undervisningen mere nærværende og inspirerende. I vil få en dybdegående viden om landets kulturer, traditioner og historie.

13


”Overraskende nok var det som om, at jeg lærte noget om min egen kultur og mine værdier af at være i Vietnam, fordi det, vi oplevede, var så nyt og anderledes” – Anette


VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETNAM VIETN

1 MÅNEDS TUR Uge 1

INTROREJSE I VIETNAM

Turen starter i det myldrende gadeliv i Ho Chi Minh City, hvor I skal opleve smukke templer, gadekøkkener og spændende historiske steder. Herefter går turen videre til Mekong-floden.

Uge 2

UNDERVISNING

Ankomst til Nha Trang og undervisning i kulturforståelse som bl.a. byder på besøg hjemme hos lokale vietnamesere, hvor I skal høre om og kan stille spørgsmål til kulturen og traditionerne. I skal også besøge et børnehjem, på marked og lave vietnamesisk mad.

Uge 3

JUNGLE BEACH & HOI AN

Inden turen fortsætter til skrædderbyen Hoi An, skal I på udflugt til Jungle Beach med overnatning på stranden i små hytter. I Hoi An står den på nye oplevelser og aspekter af Vietnams Kultur.

Uge 4

HANOI & HALONG BAY

Turen afsluttes i den travle vietnamesiske hovedstad Hanoi med efterfølgende overnatning i den smukke Halong Bay. Efter en måned med intense kulturoplevelser og ny viden om en helt andet land, er det blevet tid til at rejse tilbage til Danmark.

15


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

Vietnam Adventure  

Katalog om kulturrejse til Vietnam med Dansk Studie Center

Vietnam Adventure  

Katalog om kulturrejse til Vietnam med Dansk Studie Center

Advertisement