Page 1

Højskole i udlandet

NY HE D

JORDEN RUNDT

I2 01 3

DANSK STUDIE CENTER


DSC

HØJSKOLE I UDLANDET

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Du får det maksimale ud af et højskoleophold i udlandet – du får styrket dine kompetencer, du får en unik mulighed for at udvikle dig i et nyt og inspirerende miljø, du får en masse uforglemmelige rejse- og kulturoplevelser samt et unikt sammenhold med andre unge. Det er en grupperejse for unge, som søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer. Vi har en anderledes og relevant undervisning, som udvikler, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Vi har gennem de sidste 13 år konstant haft en tilfredshed fra vores deltagere, der ligger over 9,3 på en 10-skala. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste oplevelse.

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO INKLUDERET PÅ TUREN:

JORDEN RUNDT

Vietnam og Cambodja byder på kulturoplevelser af de helt store, hvor du ved første sekund bliver overvældet af Asiens vrimmel. Australien byder på enorme vidder, den uendelige outback og verdens største koralrev. På New Zealand findes alle former for adventure og naturoplevelser af de helt store. På Hawaii får du eksotiske øer og fabelagtig natur. I USA skal du opleve ”jet set”byerne Los Angeles og Miami, og i Costa Rica kommer du til at stifte bekendtskab med Mellemamerikas dybe jungle. På disse fire måneder oplever I vores klodes mest spændende naturmæssige og kulturelle kontraster.

AFREJSE VARIGHED TYPE

JANUAR 4 MÅNEDER HØJSKOLEOPHOLD

• Flybillet jorden rundt, til alle nævnte lande og byer • Transport til og fra lufthavnene på alle destinationer • Logi i hele perioden • Velkomstmiddag • 20 timers undervisning i Vietnams Kultur & Historie • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling • 60 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive • Kursusbevis • Spændende rejseprogram med lokal transport, udflugter, entréer og lokale engelsktalende guider • Besøg til Børnehjem i Vietnam • Havjakking og overnatning i Halong Bay • Besøg til Anchor Wat-templet i Cambodja • 3 timers hvalobservationstur • Svømning med vilde delfiner i åbent hav • Entré til Universal Studios i Los Angeles • 4 dages udflugter i Costa Rica med flodsejlads, vandre- og snorkelture • Salsaundervisning • Beachvolley i L.A. med professionel instruktør • Sightseeing i Hollywood • Morgenmad alle dage i Vietnam og Cambodja • 35 måltider herudover • Dansk rejseleder under hele opholdet • Informationsmøde inden afrejse • Visum til Australien • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup • Bidrag til Rejsegarantifonden (Nr. 1224)

5


JORDEN RUNDT JORDEN RUNDT JORDEN R

RUNDREJSE Turen indledes med en intens kulturrejse i Vietnam, hvor I bl.a. skal opleve frodige grønne rismarker, farverige templer, flydende markeder og overnatte hos lokale bønder, inden I skal have undervisning i Vietnams Kultur og Historie. I Cambodja skal I opleve det fantastiske og ældgamle Angkor Wat og nyde palmestranden i Sihanoukville. I flyver til New Zealand, hvor I skal se dykkende hvaler og svømme med delfiner i åbent hav, inden du skal have 3 uger med Sport, Krop og Personligt Drive. Rejsen fortsætter i Australien, hvor I kan røre operahuset i Sydney og klappe en kænguru. I flyver videre til Hawaii, hvor I skal bo lige ved den verdensberømte Waikiki Beach, og her kan I prøve kræfter med surfing eller tage på vandreture i den smukke natur. I storbyen L.A. skal I besøge Hollywood og se Universal Studios. Kontrasterne fortsætter i nationalparken Corcovado i Costa Rica, hvor I skal overnatte i junglen og spotte aber og dovendyr. I Costa Rica skal I have 3 uger med Kommunikation og Personlig Udvikling. Din eventyrlige rejse slutter i Miami Beach, som byder på byliv, shopping, strand og adventureparker.

6


RUNDT

”På busturen så vi krokodiller, da vi krydsede en flod, og da blev det for alvor klart, at vi ikke længere var i Danmark” - Christina


JORDEN RUNDT JORDEN RUNDT JORDEN R

INDKVARTERING I Vietnam og Cambodja kommer I til at bo på pæne hoteller med god beliggenhed, og på rundrejsen i Vietnam bor I også hos lokale i de små landsbyer og på en båd ved det fabelagtige Halong Bay. New Zealands bedste sted for ekstremsport og adrenalinpumpende aktiviteter er Queenstown, og her ligger studiecenteret, hvor der er gode muligheder for hyggelige grillaftener og afslapning. I Australien indkvarteres I på et hostel i hjertet af Sydney. På Hawaii skal I bo i hovedstaden Honolulu, hvor I bliver indkvarteret tæt på den berømte Waikiki Beach, som danner nogle gode rammer for en eksotisk ferie med masser sol og farverige drinks. I Los Angeles bor I på et hostel ved Santa Monica Beach. På Costa Rica indkvarteres I tæt ved den smukke strand, der er omgivet af smukke klippeformationer. Der er et fantastisk fællesområde med palmer og swimmingpool, som er et godt samlingssted for mange hyggelige timer. I Miami bor I på et lækkert hotel tæt ved stranden og South Beach, så I har mulighed for at få den sidste glød, inden turen går hjem til Danmark.

8


RUNDT

”Ved poolen bliver der slappet af og solbadet, såvel som arrangeret fællesspisning.” - Maiken


�Jeg var rigtig meget i tvivl, om jeg skulle tage afsted, men nu jeg kan kun anbefale det!� - Mette


JORDEN RUNDT JORDEN RUNDT JORDEN R

HVERDAG OG FRITID Efter undervisningen har du tid til at lave lige, hvad du har lyst til. Landene byder på utallige aktiviteter, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har mulighed for at ligge i hængekøjen med en god bog eller deltage i de mange aktiviteter, som omgivelserne lægger op til. Du kan bl.a. køre på mountainbike, trekke i smuk natur, havkajakke, danse salsa, dykke, fiske, sky dive, bungy jumpe, snorkle, cykle til de nærliggende fantastiske strande, spille volleyball med de lokale og I kan lave forskellige aktivitetsudvalg, der f.eks. arrangerer fodboldturneringer eller temafester. I weekenderne kan du arrangere udflugter på egen hånd eller i mindre grupper, som giver dig mulighed for at se en anden side af landene. Du kan bl.a. vælge at udforske Australiens outback nærmere og tage ind til Ayers Rock, leje en bil og tage på roadtrip på New Zealand, hike i Hawaiis fabelagtige natur, besøge forlystelsesparker i Miami og tage til Costa Ricas surfer-paradise Tamarindo, der med den smukke strand danner ramme for en perfekt weekend med surfing, solbadning og afslapning.

11


”Kæmpe lærerig oplevelse om ens egen identitet og ens værdier, styrker og svagheder.” - Cathrine


JORDEN RUNDT JORDEN RUNDT JORDEN R

UNDERVISNING I Sport, Krop og Personlig Drive kobler vi træning, kost og selvudvikling. Du får et godt fundament til at forstå, hvordan fysisk aktivitet, bevægelsesglæde, livsstil og sundhed har betydning for dit engagement, din energi og din motivation. Vi lærer om kroppens opbygning og funktioner, samt hvordan bestemte træningsformer påvirker os. I Kommunikation og Personlig Udvikling undervises I af en spændende dansk instruktør. Forløbet har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du får praktiske redskaber til, hvordan du bliver bedre til at kommunikere og vælge at fokusere på det, der har betydning for dig. Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker, på hvordan du når de mål og det der er vigtigt for dig i livet. Vores mål er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.

13


” Der er kun én ting at sige: GØR DET! Det er den bedste gave, du kan give dig selv.” - Louise


JORDEN RUNDT JORDEN RUNDT JORDEN R Uge 11

4 MÅNEDERS TUR Uge 1

INTROTUR I VIETNAM

Rundrejse i det smukke Sydvietnam med besøg på det farverige floating market, cykeltur langs frodige rismarker og overnatning hos lokale bønder.

Uge 2-3

UNDERVISNING

Undervisning i Vietnams Kultur og Historie, bl.a. med besøg på et børnehjem i Nha Trang. Transport til Hoi An med mulighed for at få syet tøj hos billige skræddere.

Uge 4-5

CAMBODJA

Udflugt til det verdensberømte tempelkompleks Angkor Wat, afslapning på idylliske strande, badning i azurblåt hav og et indblik i landets barske historie.

Uge 6

NEW ZEALAND

Denne uge er en af rejsens største højdepunkter med hvalobservation den ene dag og svømning med vilde delfiner i åbent hav den næste.

Uge 7-10

UNDERVISNING

Sport, Krop og Personligt Drive om formiddagen og eftermiddagen er fri til faldskærmsudspring, bungy jump, hygge på café eller vandreture i den fantastiske natur.

AUSTRALIEN

I Sydney skal du røre Operahuset, og så har du mulighed for at klappe en kænguru, prøve kræfter som surfer eller du kan vælge at tage ind til Australiens outback og se Ayers Rock. (ikke inkl.)

Uge 12

HAWAII

Ved Waikiki Beach i Honolulu kan du surfe, solbade eller tage ud til de naturskønne områder og vandre eller måske tage et kursus i huladans.

Uge 13

LOS ANGELES

Dagene i den pulserende storby byder på udflugt til Hollywood og Universal Studios. Du kan også tage på shopping eller leje en bil og cruise rundt i byen.

Uge 14

COSTA RICA

De første dage byder bl.a. på spændende oplevelser i regnskoven med gode chancer for at spotte aber, dovendyr, papegøjer og mange andre dyrearter.

Uge 15

UNDERVISNING

Kommunikation, Personlig Udvikling om formiddagen og eftermiddagen fri til at tage på stranden, snorkle, tage på cykelture, bade i vandfald eller surfe.

Uge 16

MIAMI

Her kan du bruge den sidste tid til at få oplevet krokodillerne i Everglades eller nogle af de mange spændende forlystelsesparker.

15


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

16: Jorden Rundt  

Katalog om grupperejsen "Jorden Rundt" med Dansk Studie Center

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you