Page 1

I2

10 014:

Højskole i udlandet

F

FIJI - ADVENTUREREJSE

TI LF 9, RED 1 S UD HE A D

DANSK STUDIE CENTER


DSC

ADVENTUREREJSE

EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET!

Dansk Studie Center giver dig spændende eventyr i trygge rammer. Vi har specialiseret os i grupperejser for unge i alderen 18-30 år med kombinationen af eventyr, fællesskab, adventure- og kulturoplevelser. Der er taget højde for, at man kan få præcis den grad af adventure, som man ønsker - hverken mere eller mindre. Vi har lagt vægt på, at alle adventurerejserne har en god fordeling af aktiviteter og fritid og at man hertil får viden om den lokale kultur gennem forskellige kulturmøder. Vores danske leder er med på hele rejsen for at sikre, at du får de bedste rammer og fedeste muligheder på hele turen. Denne type af rejse, er for dig, der gerne vil flytte dine grænser igennem diverse aktiviteter samtidigt med at opleve en ny kultur igennem rundrejse og læring. ”Adventure er ikke nødvendigvis adrenalinkick på adrenalinkick. Adventure er hvad man gør den til.”

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO DSC INKLUDERER ALTID:

• Transport til/fra lufthavnene i alle lande (ved køb af fly gennem DSC) • Dansk rejseleder under hele opholdet • 24 timers vagttelefon 365 dage om året • Kursusbevis • Logi i hele perioden • Al lokal transport, entreer og lokale guider • Detaljeret brev og pakkeliste til rejsen • Velkomstmiddag • Afrejsemøde i DK og personlig rådgivning • Bidrag til Rejsegarantifonden (Reg. Nr. 1224)

YDERLIGERE INKLUDERET:

FIJI

Midt i det store blå Stillehav, på den anden side af kloden, ligger en række små jungleklædte tropiske øer, som gemmer på bjerge med dybe kløfter og en spændende kultur. Fiji er langt mere end blot en palmeø, og her vil du virkelig få følelsen af at være taget til et fjernt, eksotisk sted.

AFREJSE VARIGHED TYPE

APRIL, SEPTEMBER OG NOVEMBER 1 MÅNED ADVENTUREREJSE

• Mange måltider på rejsen • Teambuilding • Snorkelture & havkajak • Danseshow, kava-ceremoni, bålaften • Heldagskanoudflugt til lokale landsbyer • Sandboarding ved Sigatoka • Rundvisning i området ved Pacific Harbour • Vandretur i regnskoven til vandfald, hvor man kan bade og sejle i longboat • Byrundtur i Suva med besøg til lokalt marked, regeringsbygning mm. • Vandretur i Colo-i-Suva National Park • Besøg til skole og landsby med ceremoni • Snorkeltur og 2 dages frit brug af havkajakker • Kulturdag med fokus på Indo-fijiansk kultur • Udflugt til sukkerplantager og varme kilder • Bålfest på Beachcomber Island • Volleyball på stranden på Manta Ray Island • Undervisning af lokale i Fijis kultur • Se de mange ekstra inkluderede udflugter under det detaljerede program på hjemmesiden

5


FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FI

RUNDREJSE Fiji skaber de perfekte rammer for et væld af aktiviteter. Efter et kort ophold i Nadi, går turen ud til den tropiske Robinson Crusoe Island, hvor mulighederne er mange. Du kan snorkle blandt farvestrålende fisk og koraler i det turkisblå hav eller ro i kajak. Har du brug for en pause, er den flotte strand et lækkert sted at slappe af og måske få lidt farve. På den videre rejse skal du sandboarde på kæmpe sandklitter og bade under eksotiske vandfald. Du skal ro i kano på junglefloderne, på vandreture i junglen, udforske den lokale kultur og prøve kræfter med melanesisk dans. I Fijis adventure-by, hvor man bor Pacific Harbour kan du også tage dykkercertifikat. På den videre rejse besøger du hovedstadens lokale markeder, en høvdings hus og regeringsbygningen. På turen rundt på Viti Levu kommer du til at opleve hovedøens gemte hjørner, og Fijis absolut smukkeste og uspolerede strande. På Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse kan du svømme med de mægtige rokker, som svæver af sted under vandet. Turen afsluttes på Beachcomber Island, som byder på aktiviteter dagen lang og bålfest om aftenen.

6


FIJI

�Dansk Studie Center har virkelig lavet et godt rejsekoncept.� - Jonas


FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FI

INDKVARTERING Fiji er et af verdens absolut mest eksotiske steder i verden, med tropisk klima, venlig befolkning og alsidig natur. Fiji har noget for enhver smag, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Du kommer til at besøge flere af Fijis øer, der alle har noget forskelligt at byde på. Du skal bl.a. bo i Fijis Adventure-by Pacific Harbour, hvor du virkelig har mulighed for at udforske de fantastiske omgivelser, du befinder dig midt i. Her bor du tæt på en fantastisk strand og tæt på mange adventure-aktiviteter som f.eks. hajdyk. Du skal også besøge både Manta Ray Island, som er en lille tropeø omgivet af turkisblåt hav og vajende palmer, hvor du kommer helt ned i gear samt Fijis party-ø Beachcomber Island, hvor der er fuld fart på. I bor på gode hoteller og vandrehjem, alle med god beliggenhed.

8


FIJI ”Der er også en masse frihed til at gøre lige det, DU har lyst til.” - Line


”Hvem kommer lige til at prøve det igen - at stå i vandet i Fiji på selveste juleaften?” - Kim


FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FI

HVERDAG OG FRITID Der er allerede rigtig meget inkluderet i programmet, men på dine fridage kan du supplere med et hav af aktiviteter - der er noget for enhver smag på Fiji, og du kommer aldrig til at kede dig. Fiji byder på det hele. Du kan bl.a. bade i de naturskabte vandrutsjebaner, tage dykkercertifikat og dykke med hajer, se fantastiske koralformationer og delfiner, vandre i regnskoven, spille beachvolley med de lokale, prøve alverdens vandaktiviteter eller blot sidde og nyde livet på de kridhvide strande i en hængekøje – valget er dit.

11


”En genial måde at rejse på” - Johanne


FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FI

UNDERVISNING Under dit ophold får du kendskab til Fijis charmerende kultur og fijianernes levevis. På mange af de inkluderede udflugter vil lokale guider fortælle dig om Fijis spændende kultur og historie og du skal bl.a. besøge lokale landsbyer. Du vil få Fijis kultur helt under huden, og lære om brugen af kokosnødderne til de mange formål, herunder at lave koste, hatte og lokal madlavning. Du skal lære den lokale Fiji dans, og du får ikke lov til at tage hjem uden at have stiftet bekendtskab med den lokale Fiji-drik cava. Du kommer til at opleve den smukke natur, hvor du bl.a. skal med en lokal guide og vandre i Colo-i-Suva Forest National Park, som er kendt for dets specielle plante- og dyreliv.

13


”Det gav en klump eller to i halsen, da hele personalet stillede sig op og sang afskedssang for os… Det var meget rørende! Jeg elsker Fiji og de fantastiske mennesker der lever her!” – Kim


FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FIJI FI 1 MÅNEDS TUR Uge 1

REJSEBREV ”Fiji. Den mindste plet på verdenskortet ... et sted derude i Stillehavet. Fiji er et sted, som jeg altid vil tænke tilbage på med glæde og lykke. En oplevelse, som stadig giver mig et helt specielt sug i maven, når jeg tænker på det, også her to uger efter, jeg er rejst derfra. Lidt ligesom at være nyforelsket. En måned dernede var i virkeligheden ikke nok for mig. Jeg kunne godt blive boende et par år, drikke kava et par gange om ugen og lære at kravle op i palmerne efter de store grønne kokosnødder fyldt med velsmag. Adventure er ikke nødvendigvis adrenalinkick på adrenalinkick. Adventurerejsen er lige, hvad man gør den til. Jeg valgte at se hver dag som et nyt eventyr med nye venner, både mine danske rejsekammerater, andre backpackere og de lokale venner, jeg fik. Snak med alle. Smil til alle. Drik masser af kokosnødder med sugerør. Så har du opskriften på en fantastisk rundrejse i et fantastisk land. Glæd dig!” - Kristel Lindegaard, Fiji

ANKOMST TIL FIJI

Ankomst til Fiji, hvor du starter eventyret i Nadi på Fijis hovedø Viti Levu. Turen fortsætter til Robinson Crusoe Island, hvor der er mulighed for at afprøve en masse aktiviteter, såsom snorkelture, havkajak og beachvolley. Aftenerne afsluttes ofte med lejrbål på stranden under stjernerne.

Uge 2-3 ADVENTURE I PACIFIC HABOUR Det er blevet tid til at tage videre til Fijis adventureby Pacific Harbour. Byen har noget for enhver smag med smukke strande, gode muligheder for at dykke, snorkle og slappe af på stranden samt nyde de fantastiske omgivelser. Du skal bl.a. sandboarde og på en uforglemmelig tur, hvor du skal rafte i Fijis fantastiske natur og gennem floder, omgivet af stejle klipper med tropisk jungle samt bade i eksotiske vandfald.

Uge 4

RUNDREJSE PÅ FIJIS ØER

Derefter går turen til hovedstaden Suva, som byder på lokale markeder, høvdingens hus samt den smukke nationalpark. Her er også mulighed for at opleve nogle af Fijis absolut smukkeste og uspolerede strande med mulighed for forskellige vandaktiviteter som dykning, snorkling og kajakroning. Herefter går turen til den lille eksotiske tropeø Manta Ray Island, der byder på fantastiske oplevelser i det krystalklare vand. Sidste stop er backpacker øen Beachcomber Island, hvor der er aktiviteter hele dagen og bålfest om aftenen. De sidste dage tilbringes i Nadi, inden turen går mod Danmark.

15


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

Fiji Adventure  

Katalog om adventurerejsen til Fiji med Dansk Studie Center

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you