Page 1

I2 10 012:

Højskole i udlandet

F

VIETNAM, AUSTRALIEN & NEW ZEALAND

TI LF 9, RED 8 S UD HE A D

DANSK STUDIE CENTER


DSC

HØJSKOLE I UDLANDET

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Du får det maksimale ud af et højskoleophold i udlandet – du får styrket dine kompetencer, du får en unik mulighed for at udvikle dig i et nyt og inspirerende miljø, du får en masse uforglemmelige rejseog kulturoplevelser, samt et unikt sammenhold med andre unge. Det er en grupperejse for unge som søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer. Vi har en anderledes og relevant undervisning, som udvikler, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Vi har gennem de sidste 13 år konstant haft en tilfredshed fra vores deltagere, der ligger over 9,3 på en 10-skala. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste oplevelse.

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO INKLUDERET PÅ TUREN:

VIETNAM, AUSTRALIEN & NEW ZEALAND

Opholdet til Vietnam, Australien og New Zealand giver dig en oplevelse fyldt med spændende kontraster. Rejsen starter i Vietnam, som byder på fantastiske kulturoplevelser. Du vil opleve frodige grønne rismarker og smilende folk med skæve hatte, flydende markeder og billige skræddere. Australien er en verden for sig med ubegrænsede muligheder for vand og sportsaktiviteter! Det er et land fuld af særpræg og oplevelser, som du ikke finder andre steder på kloden og som du altid vil huske. I New Zealand fås alle former for adventure og storslåede naturoplevelser, som ikke kan beskrives men som skal opleves.

AFREJSE VARIGHED TYPE

JANUAR 3 MÅNEDER HØJSKOLEOPHOLD

• Flybillet tur/retur fra Danmark til Vietnam og retur fra New Zealand • Flyvninger mellem landene • Logi på dejlige bosteder og hoteller • Velkomst- og afskedsmiddag • Morgenmad alle dage i Vietnam samt mange måltider på rundrejsen i Vietnam • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling • 30 timers undervisning i Vietnams Kultur & Historie • 5 timers undervisning i New Zealands Kultur & Historie • 50 dages rundrejse fordelt på tre lande • Byrundtur i Hoi An, Hanoi og Saigon • Havkajakking ved Halong Bay samt overnatning på kinesisk båd • Udflugt til Saigon Waterpark i Vietnam • Cykelture på landet ved Mekong Deltaet og bådtur på det flydende marked • Udflugt til Cu Chi tunnels • Besøg på lokalt børnehjem og lak værksted • Rundvisning i Brisbane og Byron Bay og besøg til lokal vandpark • Besøg til Australian Zoo og byrundtur i Sydney • 3 timers hvalobservationstur og svømning med vilde delfiner i åbent hav • Gletscher hike med instruktør • Vandretur ved Tekapo og rundt om Lake Matheson • Vulkantrekking tur • Besøg til Mount Cook og pandekageklipperne ved Punakaiki • Guided besøg til Wai-O-Tapu Thermal land • Dansk leder under hele opholdet • Bidrag til Rejsegarantifonden (Nr. 1224)

5


VIETNAM/AUSTRALIEN/NEW ZEALAND VIETN

RUNDREJSE Denne tur er en lang og intensiv oplevelsesrejse med stor variation og mange kontraster. Turen indledes med en intens kulturrejse i Vietnam, hvor du bl.a. skal opleve frodige grønne rismarker, smilende vietnamesere med skæve hatte, farverige templer, flydende markeder, billige skræddere, Cu Chi Tunnels, samt overnatte hos lokale bønder og cykle gennem lokale landsbyer. I Australien skal du nyde strandene og surfe på de turkisblå bølger i Surfers Paradise og opleve den berømte Australian Zoo, klappe kænguruer, røre operahuset i Sydney og have spændende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Opholdet fortsætter på New Zealand, hvor du kommer fra den ende af landet til den anden, som byder dig på storslåede naturoplevelser. Du skal bl.a. svømme side om side med vilde delfiner og se hvaler i Kaikoura, som er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Du skal opleve New Zealands højeste bjerg og den fantastiske omkringliggende natur, inden turen går til adrenalin mekkaet Queenstown. Du skal bestige Fox gletsjer bevæbnet med isøkser og gå rundt om Lake Matheson inden turen går videre langt kysten til Punakaiki, hvor der er pandekageformede klipper. Du fortsætter til solskinsbyen Nelson hvorefter du forlader Sydøen og tager til hovedstaden Wellington, hvor der er tid til at nyde det pulserende storbyliv. Kontrasterne fortsætter op mod Tongariro National Park, hvor du har mulighed for at tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Crossing, som vil føre dig over et vulkanområde. Turen går videre til Rotorua, hvor der er boblende mudderpøle og varme kilder. Sidste stop i New Zealand er Auckland, hvor du skal opleve byens seværdigheder inden turen atter går mod Danmark.

6


N

”Selvom man prøver at skrive og forklare, hvad man har været igennem, er det en umulig opgave- det skal bare opleves!” – Mette


VIETNAM/AUSTRALIEN/NEW ZEALAND VIETN

INDKVARTERING På rundrejsen i alle tre lande bor du på pæne hoteller og hyggelige vandrehjem, der alle har en god beliggenhed. I Vietnam vil der være et par overnatninger i de lokales huse i små landsbyer. Studiecenteret i Vietnam ligger i Nha Trang, som er en kystby med hvide sandstrande beklædt med palmetræer. I skal bo i centrum af Nha Trang ved butikker, restauranter, barer og kun 500 meter fra byens flotte strand. Alle indkvarteres i samme bygning i dobbeltværelser, med bad, toilet, fjernsyn og køleskab. Der er et skønt fællesområde på øverste etage, hvor I samlet spiser morgenmad på den åbne tagterrasse med fantastisk havudsigt. Studiecenteret i Australien ligger i Byron Bay, som er en hyggelig og charmerende surferby, hvor unge backpackere strømmer til fra hele verden. Strandene er fantastiske, og den lille by er tæt pakket med små hyggelige butikker, trendy og økologiske caféer, restauranter, diskoteker, live musik, helsespa’er, fitness og surfer dudes. Hele gruppen indkvarteres samlet på værelser med plads til 5 personer. På selve bostedet er der et stort fælleskøkken, et hyggeligt opholdsrum med TV-stue og computere med Internetadgang. Der er desuden adgang til en dejlig stor terrasse med hængekøjer, poolbord, swimmingpool og en stor udendørs grill. Studiecenteret i New Zealand ligger i Queenstown, som ligger midt på Sydøen i en fantastisk dal, der er omgivet af smukke bjergtinder, pyntet med grønne grantræer og en stor blå sø. Queenstown er New Zealands bedste sted for ekstremsport og adrenalinpumpende aktiviteter. Her bor I på en del af en større lodge i hyggelige huse, der alle har toiletter, flere bad, opholdsrum med tv, køkken og terrasse. I bliver mellem 7 og 15 personer om at dele disse fællesarealer, mens I sover i værelser med plads til mellem 2-3 personer.

8


N

”Vejret er simpelthen så fantastisk hernede. Solen skinner hver dag og her er virkelig varmt.” – Sofie


”Tre fantastiske måneder er nu gået, og oplevelserne er nu forvandlet til minder, som er pakket kærligt sammen og lagt ind i hjertet.” – Anne-marie


VIETNAM/AUSTRALIEN/NEW ZEALAND VIETN

HVERDAG OG FRITID Efter undervisningen har du tid til at lave lige hvad du har lyst til. Landene byder på utallige af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. I Vietnam kan du tage ned til stranden eller slappe af i hængekøjen med en god bog. Hvis du har lyst til at være mere aktiv, kan du også tage et dykkercertifikat, tage på snorkel- eller bådture, cykelture til byens store mudderbad og varme kilder, arrangere fodbold- eller rundboldturneringer, aerobic, massage og Thai Chi. Om aftenen kan du sidde under palmerne i måneskinnet på Sailing Club til lyden af bølger og musik i 30 graders varme. I Australien og New Zealand er der også mange forskellige aktiviteter, der har noget for enhver smag. Du kan prøve kræfter med surfing på de turkisblå bølger, dykke og snorkle blandt farverige fisk, havkajakke, skydive, trekke, bungy jumpe, white water rafte, spille beachvolley mod de lokale, dyrke fitness og yoga eller blot slappe af med en god bog på stranden.

11


”Jeg har udviklet mig som menneske.” – Christina


VIETNAM/AUSTRALIEN/NEW ZEALAND VIETN

UNDERVISNING I Vietnams Kultur og Historie undervises du af vores danske instruktør, som fast bor i Vietnam med sin familie og af lokale vietnamesere. Undervisningen byder bl.a. på besøg hjemme hos lokale, på fabrikker, børnehjem og til kulturelle seværdigheder, som til sammen gør giver dig en dybdegående viden om landets kultur, traditioner og historie. I Kommunikation & Personlig udvikling undervises du af en spændende dansk underviser. Forløbet har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du får praktiske redskaber til, hvordan du bliver bedre til at kommunikere og vælge at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores mål er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.

13


”Mine tre måneder i Vietnam, Australien og New Zealand med Dansk Studie Center har været de bedste i mit liv indtil videre.” – Christian


VIETNAM/AUSTRALIEN/NEW ZEALAND VIETN

Uge 5

ANKOMST TIL AUSTRALIEN

Du ankommer til Brisbane, hvorfra turen først forbi Surfers Paradise og Australian Zoo, inden du ankommer til surferbyen Byron Bay.

3 MÅNEDERS TUR Uge 1

RUNDREJSE I SYDVIETNAM

Ankomst til Sydvietnam med mange oplevelser som cykelture gennem frodige rismarker, overnatning hos lokale, farverige templer og flydende markeder.

Uge 2-3

UNDERVISNING

Undervisningen i Vietnams Kultur og Historie lægger vægt på, at du får en dybere forståelse og tilgang til landet, kulturen og befolkningen end den almindelige turist har. Undervisningen består bl.a. af forskellige skolerelaterede besøg til et børnehjem og hos lokale vietnamesere.

Uge 4

RUNDREJSE i VIETNAM

Opholdet i Vietnam afsluttes med en ni dages rundrejse op gennem Vietnam. Du skal opleve den spændende gamle by Hoi An, hvor der er tid til at slappe af. Herefter rejser du videre op til Hanoi, hvor opholdet i Vietnam afsluttes med en tur til det berømte Halong Bay, hvor du skal opleve det naturskønne område.

Uge 6-8

UNDERVISNING

Du har undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling om formiddagen, hvor der er fokus på dig og dine kompetencer. Eftermiddagen er fri til at surfe, nyde stranden eller slappe af i skyggen med en god bog. Efter undervisningsforløbet er der nogle dage i Sydney, inden turen går til New Zealand.

Uge 9-10

NEW ZEALAND

Du ankommer til Sydøen, hvor du bl.a. skal opleve Kaikoura og svømme med vilde delfiner og opleve Lake Tekapo og New Zealands højeste bjerg; Mount Cook. Herefter har du tid til at udforske Queenstown, hvor der venter dig et hav af adrenalinpumpende aktiviteter som skydiving, bungy jumping, riverrafting og trekking i den fantastiske natur.

Uge 11-12

RUNDREJSE

De sidste par uger skal du på rundrejse fra Sydøen til Nordøen. Du skal bl.a. bevæbnet med isøkser og kramper bestige Fox gletsjer, opleve Punakaiki med masser af pandekageformede klipper og nyde solskinsbyen Nelson hvorefter turen går mod Nordøen. Her skal du opleve den pulserende storby Wellington, smukke Rotorua inden din rejse slutter i Auckland.

15


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

33: Vietnam, Australien & New Zealand  

Katalog om grupperejsen til Vietnam, Australien og New Zealand

33: Vietnam, Australien & New Zealand  

Katalog om grupperejsen til Vietnam, Australien og New Zealand

Advertisement