Page 1

Højskole i udlandet

NY HE D

MALDIVERNE & SRI LANKA

I2 01 4

DANSK STUDIE CENTER


DSC

HØJSKOLE I UDLANDET

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Du får det maksimale ud af et højskoleophold i udlandet – du får styrket dine kompetencer, du får en unik mulighed for at udvikle dig i et nyt og inspirerende miljø, du får en masse uforglemmelige rejseog kulturoplevelser, samt et unikt sammenhold med andre unge. Det er en grupperejse for unge som søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer. Vi har en anderledes og relevant undervisning, som udvikler, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Vi har gennem de sidste 15 år konstant haft en tilfredshed fra vores deltagere, der ligger over 9,3 på en 10-skala. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste oplevelse.

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO INKLUDERET PÅ TUREN:

MALDIVERNE & SRI LANKA

Maldiverne og Sri Lanka er for dig, der gerne vil opleve noget helt anderledes. Opholdet kombinerer Sri Lankas rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv med Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer. På Maldiverne kommer du tæt på en fascinerende lokalbefolkning, der indtil for nyligt har været isoleret for turisme og får et unikt indblik i deres verden. På Sri Lanka får du lov til at opleve landets kulturelle og naturmæssige højdepunkter, som ligger til grund for oplevelser du sent glemmer!

AFREJSE VARIGHED TYPE

JANUAR, MARTS, JULI & OKTOBER

1 eller 2 MÅNEDER HØJSKOLEOPHOLD

• Fly tur/retur fra Danmark til Sri Lanka/Maldiverne • Fly fra Sri Lanka til Maldiverne • Al transport ude på destinationen • Logi i hele perioden på dejlige bosteder • Velkomstmiddag • Alle måltider i de 2 uger på Maldiverne • Morgenmad alle dage på Sri Lanka • 2 ugers rundrejse på Sri Lanka med lokalguide • Trekking i flere nationalparker med entré • Besøg på elefant og skildpadde ”børnehjem” • Besøg på te-fabrik, te-plantage og lokale skoler • 30 timers undervisning i Teambuilding & Lokale Projekter • 60 timers undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling (kun 2 mdrs turen) • Kursusbevis ved gennemførelse af hele programmet • River rafting og mountain biking • Surfinstruktion • Elefant safari ved Sigiriya og jeep safari i Yale • Fodboldturnering med lokale • Maldivian cooking class • Havkajaktur, snokelture og fisketure • Besøg til ”desert Island” med picnic • Solnedgangs -og delfincruise • Dansk leder under hele opholdet • Bidrag til Rejsegarantifonden (Nr. 1224)

5


MALDIVERNE/SRI LANKA MALDIVERNE/SRI L

RUNDREJSE Rundrejsen i Sri Lanka starter i Colombo, hvorfra I kører til Pinnawela. Her skal I besøge og overnatte ved et elefant-center, hvor forældreløse elefanter fodres, bades og bruges i det lokale arbejde. Herefter går turen nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla hule templer, på jeep-safari, se vilde elefanter, mountainbike og bestige Sigiriya-klippen. I skal til Kithulgala og river rafte i brusende floder, I skal til byen Kandy, se tandtemplet og høre om Buddhismens betydning for det Sri Lankanske folk. I skal opleve Sri Lanka i børnehøjde ved at arbejde en dag på en lokal skole. I kører videre gennem det fantastiske højland, hvor te plukkerne går mellem de smukke grønne buske på de stejle skråninger. I skal gå gennem te-plantagerne, og bade i smukke vandfald. Fra højlandet kører I til Arugambay, hvor I skal surfe og bade inden I kører videre til én af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater Yala, hvor I skal på safari for at spotte bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter rundrejsen på Sri Lanka i Hikkaduwa, hvor I skal besøge skildpadde udklækningsstationer og nyde aftenerne på stranden med en kold øl og bål på stranden.

6


LA ” Sri Lanka havde verdens første kvindelige præsident”


MALDIVERNE/SRI LANKA MALDIVERNE/SRI L

INDKVARTERING OG FRITID Under dit ophold på Maldiverne skal du bo på den lille lokale ø Rashdoo. Her skal du bo på et dejligt nybygget hotel tæt på det turkisblå vand og hvor alt er i gåafstand på den lille ø. Øen er lige åbnet op for turisme og de lokale er gæstfrie, nysgerrige og indstillet på at vise jer hvordan livet også kan være. Da det er en lille lokal ø, er der kun sand, vand, palmer og fisk. På Rashoo involveres I i det lokale miljø og følger deres liv. Der er arrangeret daglige ture, som fisketure, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, havkajak og picnic ture til øde øer. Du skal besøge den lokale skole og hospital og spille fodbold mod de lokale. Med andre ord bliver du en del af en befolkning med et meget anderledes livssyn, et afslappet miljø med tid til at nyde det gode ved livet og blive inspireret til måske at ændre dit eget syn på tilværelsen. Rashdoo Island er ét af Maldivernes mest berømte steder for at dykke med hammerhovedhajer og du har mulighed for at tage dykkercertifikat og opleve den unikke oplevelse det er at være så tæt på et så fantastisk dyr. På rundrejsen i Sri Lanka skal I bo på hyggelige hoteller. 2 måneders holdet skal tilbringe 3 ½ uge i den hyggelige by Hikkaduwa, som har en god blanding af lokale og turister. Der er masser af muligheder for aktiviteter i fritiden, herunder hvalsafari, surfing og meget mere. Om aftenen er der mange restauranter og cafeer der har bål og live musik på stranden.

8


LA ” Sri Lanka er verdens største te-eksportør”


” 99% af Maldiverne er vand”


MALDIVERNE/SRI LANKA MALDIVERNE/SRI L

UNDERVISNING I Teambuilding & Lokale Projekter styrkes sammenholdet med de andre deltagere og der er fokus på sammen at lave projekter, der hjælper lokalbefolkningen og som gør en forskel for den befolkning du bor i blandt. Der er fokus på at lære om kulturen og forstå, hvordan livet også kan være. I Kommunikation & Personlig Udvikling undervises du af en inspirerende dansk underviser. Forløbet har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du får praktiske redskaber til, hvordan du bliver bedre til at kommunikere og vælge at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet.

11


� Maldiverne er det mindste land i Asien�


MALDIVERNE/SRI LANKA MALDIVERNE/SRI L

2 MÅNEDERS TUR Uge 1-2

1 MÅNEDS TUR Uge 1-2

RUNDREJSE PÅ SRI LANKA

Rejsen begynder på Sri Lanka, hvor de næste to uger bruges på rundrejse gennem det smukke land. Du skal sove ved et elefant-center, arbejde på en lokal skole, bade i smukke vandfald, surfe, på jeep-safari, mountainbike, se hule templer, riverrafte, bestige Sigiriya-klippen og høre om buddhismens betydning for det Sri Lankanske folk.

Uge 3-4

MALDIVERNE

Eventyret fortsætte på Maldiverne, hvor du skal have undervisning i Teambuilding & Lokale Projekter. Du involveres i det lokale miljø og oplever et helt andet livssyn. Du skal på snorkleture, delfinspotting, havkajakke, picnicture til øde øer, besøge den lokale skole og hospital samt lave mad sammen med de lokale beboere.

MALDIVERNE

Eventyret starter på Maldiverne, hvor du skal have undervisning i Teambuilding & Lokale Projekter. Du involveres i det lokale miljø og oplever et helt andet livssyn. Du skal på snorkleture, delfinspotting, havkajakke, picnicture til øde øer, besøge den lokale skole og hospital samt lave mad sammen med de lokale beboere.

Uge 3-4

RUNDREJSE PÅ SRI LANKA

Rejsen fortsætter på Sri Lanka, hvor de næste to uger bruges på rundrejse gennem det smukke land. Du skal sove ved et elefant-center, arbejde på en lokal skole, bade i smukke vandfald, surfe, på jeep-safari, mountainbike, se hule templer, riverrafte, bestige Sigiriya-klippen og høre om buddhismens betydning for det Sri Lankanske folk.

Uge 5-8

UNDERVISNING

Efter nogle intense uger fyldt med indtryk, afsluttes rundrejsen i Hikkaduwa, hvor I skal have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Efter undervisningen er der nogle fridage til at nyde det sidste af Sri Lanka inden det er blevet tid til at rejse mod Danmark.

13


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

16: Maldiverne & Sri Lanka  

Katalog om højskoleopholdet til Maldiverne og Sri Lanka med Dansk Studie Center.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you