Page 1

Højskole i udlandet

NY HE D

FIJI, NEW ZEALAND & AUSTRALIEN

I2 01 4

DANSK STUDIE CENTER


DSC

HØJSKOLE I UDLANDET

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Du får det maksimale ud af et højskoleophold i udlandet – du får styrket dine kompetencer, du får en unik mulighed for at udvikle dig i et nyt og inspirerende miljø, du får en masse uforglemmelige rejseog kulturoplevelser, samt et unikt sammenhold med andre unge. Det er en grupperejse for unge som søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer. Vi har en anderledes og relevant undervisning, som udvikler, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Vi har gennem de sidste 13 år konstant haft en tilfredshed fra vores deltagere, der ligger over 9,3 på en 10-skala. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste oplevelse.

2


Se anmeldelser p책 trustpilot.dk


I


INFO INKLUDERET PÅ TUREN:

FIJI, NEW ZEALAND & AUSTRALIEN

Turen til Fiji, New Zealand og Australien giver dig en fantastisk kombination af spændende kontraster. Fiji er en række små junglebeklædte tropiske øer, der gennem på bjerge med dybe kløfter og en spændende kultur. Fiji er langt mere end blot en palmeø, og her vil du virkelig få følelsen af at være taget til et fjernt, eksotisk sted. New Zealand er landet, hvor man om hvert hjørne møder et nyt vidunderligt panorama. En naturoplevelse så fabelagtig, at den ikke kan gengives på fotos eller med ord. Man er nødsaget til at være en del af det, for at kunne forstå hvor storslået det er. Australien er gigantisk på alle måder. Et land fuld af særpræg og oplevelser, som du ikke finder andre steder på kloden; som at se solnedgangen over Ayers Rock, klappe en kænguru, snorkle i verdens største koralrev omgivet af smukke fisk eller få et foto af dig selv foran Operahuset i Sydney.

AFREJSE VARIGHED TYPE

FEBRUAR OG SEPTEMBER 3½ MÅNEDER HØJSKOLEOPHOLD

• Flybillet fra Danmark til destinationerne • Flybillet mellem landene • Indkvartering under hele opholdet • Velkomstmiddag • Undervisning af lokale i Fijis kultur • 75 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling • 25 timers undervisning i New Zealands Kultur & Historie • 1 måned rundrejse på flere af Fijis øer • 3 ugers rundrejse på New Zealand • 3 ugers spændende ophold i Australien • Masser af udflugter bl.a. snorkeling, sandboarding, havkajak og fisketure • Danseshow og kavaceremoni samt bålaften på Robinson Crusoe Island • Heldagsudflugt med kano opad floder i Fijis skønne natur med besøg til lokale landsbyer • Vandretur i nationalpark med lokal guide • Solnedgangscruise med snorkling på Fiji • Besøg til lokal skole med ceremoni og Bilibili rafting • Bålfest på Beachcomber Island • Byrundtur i Auckland med lokal guide • Havkajakking og overnatning på husbåd i Bay of Islands • Udflugt til og vandretur rundt om Lake Matheson • Besøg til New Zealands højeste bjerg, Mount Cook • Gletscher hike med instruktør • Vulkantrekking tur • Guided besøg til Wai-O-Tapu Thermal Land • Guided byrundtur I Sydney med besøg til bl.a. Operahuset og Bondi Beach • Heldagsudflugt til Zoo i Australien • Dansk leder under hele opholdet • Bidrag til Rejsegarantifonden (Reg. Nr. 1224)

5


FIJI/NEW ZEALAND/AUSTRALIEN FIJI/NEW ZE RUNDREJSE

6

På tropiske Robinson Crusoe Ø får du mulighed for at slænge dig på eksotiske palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraler i det turkisblå hav. Du får også mulighed for at ro i kajak, tage på vandreture i junglen og udforske den lokale kultur. Du får masser af oplevelser med sandboarding på kæmpe klipper, kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald. Du kan i Fijis adventure-by Pacific Harbour slappe af på stranden eller tage dykkercertifikat, inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser. På turen rundt om øen kommer du til at opleve gemte hjørner af hovedøen Viti Levu med nogle af Fijis absolut smukkeste og uspolerede strande, hvor du kan supplere dine stranddage med spændende udvalg af vandaktiviteter. Turen afsluttes på Manta Ray Island som er den ultimative Fiji oplevelse. Her kan du svømme med rokker og svæve af sted under vandet. Din rejse i New Zealand starter i Auckland på Nordøen. Herefter går turen til Paihia, som er et lille subtropisk paradis med smukke strande. Her skal du overnatte på en busbåd, i Bay of Islands, hvor du skal havkajakke, snorkle og på kajaktur. Der er fokus på at lære en masse om landet, historien og hinanden, og du får utraditionel og spændende undervisning i Maori kultur. Du stopper ved alle New Zealands højdepunkter, så du får set hele landet fra nord til syd. Du skal bl.a. opleve Waitomo der er kendt for sine underjordiske drybstenshuler hvorefter turen går videre til Rotorua, hvor du skal opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder og til Tongariro National Park. Kontrasterne fortsætter gennem landskaber med grønne bakketoppe, bjergsider med vandfald, skove og landbrugsområder til. Du har nogle fridage i hovedstaden Wellington til at opleve det pulserende storbyliv, inden det er blevet tid til at forlade Nordøen. Du rejser videre til solskinsbyen Nelson, hvor du har tid til at opleve Abel Tasman National Park. Du skal bevæbnet med isøkser bestige Fox gletsjer sammen med en lokal guide, der fortæller om den fantastiske natur. Rundrejsen ender i adrenalinbyen Queenstown. Rejsen i Australien starter i Brisbane og fortsætter mod Surfers Paradise. På vejen besøger I en Zoo, hvor I måske klapper en kænguru og krammer en koala. I Surfers kan du prøve kræfter med bølgerne. Fra Guldkysten skal I videre sydpå til den hyggelige surferby Byron Bay. Der er afsat tid til, at I kan rejse rundt og udforske Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og det bliver helt sikkert et par spændende uger i dette kontrastfulde kontinent, uanset om du vælger at rejse rundt selv, eller blive i Byron og dykke, surfe eller slappe af. Opholdet afsluttes med tid i Sydney, hvor I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington.


EA


FIJI/NEW ZEALAND/AUSTRALIEN FIJI/NEW ZE

INDKVARTERING Du kommer til at besøge flere af Fijis øer, der alle har noget forskellige at byde på. Du skal bl.a. bo i Fijis Adventureby; Pacific Harbour, hvor du virkelig har mulighed for at udforske de fantastiske omgivelser du befinder dig midt i. Her bor du tæt på en fantastisk strand og tæt på mange adventure-aktiviteter som bl.a. hajdyk. I bor på gode hoteller og vandrehjem, alle med god beliggenhed. På rundrejsen i New Zealand og i Australien indkvarteres du på hyggelige vandrehjem, som alle ligger godt i forhold til aktiviteter. Alle steder har tilgang til køkken, så I selv kan lave mad og der er hyggelige opholdsrum, hvor der ofte vises film eller hygges med spil. Studiecenteret i Queenstown, som ligger midt på Sydøen i en fantastisk dal, der er omgivet af smukke bjergtinder, pyntet med grønne grantræer og en stor blå sø. Queenstown er New Zealands bedste sted for ekstremsport og adrenalinpumpende aktiviteter. Her bor du på en del af en større lodge i hyggelige huse, der alle har toiletter, flere bad, opholdsrum med tv, køkken og terrasse. I bliver mellem 7 og 15 personer om at dele disse fællesarealer, mens I sover i værelser med plads til mellem 2-3 personer. Du kommer til at bo i flere af Australiens fantastiske byer, der alle har noget forskelligt at byde på. Du skal bl.a. bo i den charmerende surferby Byron Bay, som er placeret på Australiens østligste punkt. Byron Bay tiltrækker unge fra hele verden, som vil opleve den unikke laidback stemning, de smukke strande og den hyggelige atmosfære. Byen byder på en masse muligheder for bl.a. surfing, dykning og havkajakking. Her skal du på et hyggeligt vandrehjem, der ligger 5 minutter fra stranden og centrum. Vandrehjemmet har en dejlig stor terrasse, poolbord, swimmingpool og en stor udendørs grill.

8


EA


FIJI/NEW ZEALAND/AUSTRALIEN FIJI/NEW ZE

HVERDAG OG FRITID Efter undervisningen og planlagte udflugter har du tid til at lave lige hvad du har lyst til. Der er allerede rigtig meget inkluderet i programmet på Fiji, men på dine fridage, kan du supplere med et hav af aktiviteter - der er noget for enhver smag på Fiji, og du kommer aldrig til at kede dig. Du kan bl.a. bade i de naturskabte vandrutsjebaner, tage dykkercertifikat og dykke med hajer, se fantastiske koralformationer og delfiner, vandre i regnskoven, spille beachvolley med de lokale, prøve alverdens forskellige former for vandaktiviteter eller blot sidde og nyde livet på de kridthvide strande i en hængekøje – valget er dit. New Zealand byder på utallige af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. I Paihia får du mulighed for at prøve mange af de ting, der ikke vil være muligt i Queenstown; sejle, dykke, surfe og alle andre aktiviteter der involverer hav og strand. I Queenstown kan du trekke i det smukke landskab eller prøve kræfter med de mange adrenalinpumpende aktiviteter byen tilbyder, f.eks. kan du skydive, bungy jumpe og white water rafte. Om aftenen kan I grille sammen eller liste op i spa’en, og sidde i det boblende varme vand og se solen gå ned over bjergene. I Australien kan du surfe, dykke, tage på snorkel- eller bådture, havkajakke, spille beachvolley, tage på cykel – og rideture, dyrke fitness og yoga eller blot ligge og nyde livet med en god bog. Om morgenen kan du tage en frisk løbetur på den kilometerlange hvide sandstrand eller gå op til fyrtårnet, hvor du ofte kan spotte delfiner. I weekender og i friugerne kan du og dine nye venner tage ud at udforske nærområderne eller tage på roadtrip.

11


FIJI/NEW ZEALAND/AUSTRALIEN FIJI/NEW ZE

UNDERVISNING Under dit ophold på Fiji får du kendskab til landets charmerende kultur og fijianernes levevis. På mange af de inkluderede udflugter, vil lokale guider fortælle dig om Fijis spændende kultur og historie og du skal bl.a. besøge lokale landsbyer. Du skal lære den lokal Fiji dans, og du får ikke lov til at tage hjem uden at have skiftet bekendtskab med den lokale Fiji drik Kava. Du kommer til at opleve den smukke natur, hvor du bl.a. skal med en lokal guide og vandre i Colo-i-Suva forest National Park, som er kendt for dets specielle plante – og dyreliv. I New Zealands Kultur & Historie undervises du af lokale instruktører med stort kendskab til New Zealand og maoriernes kultur. Det er vigtigt for os at du bliver mere end en turist i New Zealand og at du lærer om befolkningen, kulturen, historien, religionen og naturen gennem udflugter til lokale steder og seværdigheder. I Kommunikation & Personlig udvikling undervises du af en spændende dansk underviser. Forløbet har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og du får praktiske redskaber til, hvordan du bliver bedre til at kommunikere og vælge at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores mål er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.

13


FIJI/NEW ZEALAND/AUSTRALIEN FIJI/NEW ZE FIJI, NEW ZEALAND & AUSTRALIEN

Uge 1

PALMEØEN ROBINSON CRUSOE

Ankomst til Fiji, hvor der fra start er fuld fart på. I skal på snorkleture, havkajakke, lave lejrbål på stranden under stjernerne m.m.

Uge 2-3

ADVENTURE PÅ FIJI

Det er tid til at tage til Fijis adventure-by; Pacific Harbour. Du skal bl.a. sandboarde og på en uforglemmelig tur, hvor du skal rafte ind i Fijis fantastiske natur og gennem floder omgivet af stejle klipper med tropisk jungle.

Uge 4

RUNDREJSE PÅ FIJIS ØER

Du skal se plantager, besøge en lokal skole og på en hyggelig snorkeltur. Sidste stop er den eksotiske lille tropeø Manta Ray Island, hvor du har nogle fridage.

Uge 5-8

RUNDREJSE PÅ NEW ZEALAND

Rejsen tager dig fra Nord til Syd. Du skal bl.a. overnatte på en husbåd, havkajakke, snorkle, lære om Maori kulturen og danse Haka, vandre i smukke nationalparker, opleve aktive gejsere og vandre på gletsjere.

Uge 9-12

UNDERVISNING

Undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling om formiddagen. Om eftermiddagen kan du afprøve grænser i adrenalinens mekka. Du kan også trekke i det smukke landskab og nyde den hyggelige by.

Uge 13-15

OPLEVELSER I AUSTRALIEN

Turen går videre mod det røde kontinent; Australien. Du skal opleve Brisbane, smukke Surfers Paradise og se Operahuset i Sydney. Du skal besøge en Zoo, hvor du kan klappe en kænguru, kramme en koala og opleve Australiens mangfoldige dyreliv.

15


DANSK STUDIE CENTER For din økonomiske sikkerhed og tryghed er vi registreret i Rejsegarantifonden nr. 1224. Dansk Studie Center, Hejrevang 13, 1.tv., DK-3450 Allerød, Tlf: 48 17 10 60, info@danskstudiecenter.dk

15: Fiji, New Zealand & Australien  

Højskoleophold til Fiji, New Zealand og Australien.

15: Fiji, New Zealand & Australien  

Højskoleophold til Fiji, New Zealand og Australien.

Advertisement