Mode og Livsstil-1

Page 1

1

Mode og Livsstil

Cecillie Lind

Jokeren

Beauty, fashion

bag ny

og lifestyle

café-kæde

Model

Stritters

Camilla

Opskrifter

Riberholt

Manfields

Camilla Louise

Musik med

Clausen

MOD-stil

Powerkvinde

A NEW STORY

Stilfuldt og

O´TAY

miljørigtigt

Ny dansk modevirksomhed

modetøj 1

100 sider med mode, livstil og fantastiske mennesker


Andre magasiner fra Danske Onlinemagasiner

2


Indhold: 6-11: Cecillie Lind-Beauty, fashion og lifestyle 14-17: Jokeren-Coffee Ten-Ny café-kæde 22-29: Camilla Ribberholt-Model 34-43: Manfields-Musik med stil

48-49: Stritters Opskrifter 52-57: Camilla Louise Clausen-Powerkvinde der sælger 62-75: A NEW STORY-Stilfuldt og miljørigtigt modetøj 78-79: Modedesigner Soeren Le Schmidt udgiver bog

84-95: O´TAY-Ny dansk modevirksomhed på vej frem 98-99: Annoncepriser

3


4


5


c 6


Beauty, fashion og lifestyle

3

Hvad forskel er der på influencere og bloggere?

Hvordan kom du i gang? Jeg har haft Instagram i en del år efterhånden, men i sommeren 19’, Da jeg startede med at dyrke Insta- fangede det virkelig min interesse. gram, så jeg faktisk det at være influencer og blogger som to meget Jeg begyndte at gå op i at fortælle folk om min hverdag og samtidig forskellige ting. tage en masse gode billeder. Det er selvfølgelig to forskellige platforme man skriver om sit liv på, I sensommeren 19’ postede jeg men de ligger alligevel ikke så langt mine første personlige opslag, om min stresssygemelding, min angst fra hinanden. der til tider er ude af balance og om min fortid som en pige der Hvad er du mest? var lidt for glad for vilde fester Jeg definerer mere mig selv som influencer end blogger, grundet at med en masse alkohol og ikke mindst stoffer. jeg ingen blog har. Det var en kæmpe lettelse og egentlig også en kæmpe støtte, at se mine følgeres positive reaktioner på min ærlighed.

Ikke dermed sagt at der ikke kommer personlige skriv fra mig af, for det gør der bestemt, men jeg føler at jeg med min Instagram kan uddybe mine skriv nok til, at jeg ikke finder det nødvendigt med en blog.

Det var der jeg vidste at det var noget jeg gerne ville blive ved med. 7


Hvilke emner og produkter interesserer dig mest? Når jeg arbejder på mine personlige skriv er det helt sikkert de mere tunge emner der kommer på banen. Det kan være emner som depression, angst eller stress jeg skriver om, da jeg har været igennem alle tre ting og det ofte er noget rigtig mange mennesker kan relatere til. Når jeg ikke laver personlige skriv, skriver jeg meget om forskellige beautyting, da det har en helt speciel plads i mit hjerte, som min store passion. Hvordan finder du det du vil fortælle om... eller finder det dig? Jeg fortæller på min Instagram om ting jeg har været igennem, går igennem eller skal igennem.

Jeg har en hård fortid bag mig, som jeg gerne vil dele med verden, for hvis der nu bare sidder én enkelt jeg kan hjælpe, er det det hele værd.

Nogle gange kan tingene også finde mig, på den måde at der kan være personer eller ting der minder mig om en specifik oplevelse jeg tidligere har været igennem og så kommer der et opslag ud af det.

c

Hvad er det sjoveste du har skulle fortælle om? Det er altid sjovt at uddybe beauty spørgsmål hvis jeg har lavet et post omkring et eller flere produkter. Der er jeg i mit es. 8


9


y Hvis andre skal i gang med det du laver, hvad er så dine tre bedste råd? Mit 1. råd er, at man skal være 100% sig selv. Også selvom man er en smule småtosset som jeg. Råd nr. 2 som ligger meget tæt op af det første råd, er selvfølgelig ærlighed. Vær ærlig overfor dine følgere. Både omkring de gode dage, men også omkring de dårlige. Det er det at være menneske der fanger folk, ikke alt det polerede.

Mit tredje råd er aktivitet. Hvis man gerne vil frem, kræver det et utrolig stort aktivitetsniveau fra egen side af. Post gerne 1-2 gange om dagen og hver aktiv i story, hver dag.

c 10


11


12


13


f c

14


f c

15


f c

16


Kig ind og smag! Coffee Ten er et nyt dansk initiativ af tidligere kaffekunder, som fik nok af urimeligt høje priser, og selv begyndte at sælge økologisk fairtrademærket barista kaffe i alle varianter for kun 10,-kr. Det er dog ikke en lavpriskæde de har banket op med nu 10 caféer på bare 1 1/2 år. En lækker sandwich koster f eks 39,-kr, så hvis man skal kalde deres koncept for noget så må det være : FAIR PRISER på gode produkter.

Rapperen Jokeren er parter i firmaet, og står sågar selv bag disken af og til, når han ikke svinger sine pensler eller rocker mikrofonen.

Temaet er dog altid aktiv deltagen i den nødvendige grønne omstilling. Vi ligger i alle større byer i Danmark, og vi er først lige begyndt! Se hvilke byer her

f c

17


Rikke Gravengaard

18 //rikkegravengaard.com/


a Danish fashion brand

Fotograf: Thomas Lekdorf

Make-Up/ HĂĽr: Maria Wahlin

Model: Sara Maria Dyrberg

19

f

c

3


20


21


Fotograf: Svend Olsen

22


Camilla Ribberholt

MODEL Min start? Han skrev til mig at han kunne Jeg kendte en person på et se noget potentiale i mig, og jeg tidspunkt, som fik lavet billeder. tænkte bare ’ det er løgn ’?? Jeg kan huske jeg blev helt misundelig, og tænkte med det Kan det virkelig være rigtig, at samme: han kan se noget i mig... også ’Dét der, det skal jeg også prøve’ selvom jeg aldrig har stået foran et kamera før. Senere samme aften, gik jeg ind på fotografens hjemmeside, og Vi aftalte at mødes til et liket næsten alle hans billeder, photoshoot. så han kunne se, at jeg var vild Jeg var sygt glad og spændt, med hans billeder, i gåseøjne. men der var også en lille uro i maven over, om jeg overhovedet Helt uventet, skrev han til mig, ville kunne levere noget som få minutter efter. helst.

c

23


Hvad giver det mig? Jah altså… Det er måske lidt et tabu, og sige det, men selvfølgelig giver det mig, et kæmpe selvtillids boost, og det er ligesom min, elskede hobby, som jeg bruger tid på i weekender.

Derudover laves der tit fede samarbejde, med mange dygtige fotografer, rundt omkring i landet. For mig, betyder det mere, at jeg kan indgå i et længerevarende samarbejde med dygtige mennesker, end det er økonomien.

Hvis jeg ville have penge for det, Derudover har jeg været model i så har han/hun rettighederne, snart 3 år, så jeg har efterhånden på alle mine billeder foreviget, samlet en masse erfaring, som og der har jeg ingenting at sige, jeg kan bruge videre frem. hvilket kan være en stor risiko at løbe. Jeg kan lige så godt være ærlig Resultatet på mange af de bille– der er ingen penge i at lave der som min fotograf og jeg kan modelarbejde, i hvert fald ikke lave, er sindssygt spændende, på hobby plan. så på den måde bliver jeg bare Men! ved og ved. Det betyder altså ikke, at der ikke kan skydes flotte billeder, fordi dét kan der i den grad.

c

Jeg bliver ofte inspireret på de sociale medier, hvor jeg tit tænker ’ Dét vil jeg også prøve at efterligne ’ Min motivation er, at jeg ofte kan tænke en ide, og det så bliver til virkelighed, og måske endda bedre resultater, end hvad jeg havde tænkt – dét giver mig energi og smil på læben.

24

Fotograf: John Naldal


25


Helt almindelig pige

Jeg ser dette som et arbejde, og derfor gør jeg ikke noget halvt, men hele vejen igennem, indtil jeg er tilfreds.

Jeg har mødt, et par stykker igennem min tid som model, som tror det er helt vildt fancy at være model, og ser mig, med et helt andet syn. Det betyder også når jeg skriver ’helt almindelig pige’, at jeg har færdiggjort hele uddannelsen Tingene er bare sådan, at det Eux, og er påbegyndt handelser ikke guld og grønne skove økonom. hele vejen igennem. For eksempel, ønsker fotografen ikke de samme ting som dig, eller der er ikke nogle kemi, mellem fotografen og dig.

Jeg har også udfordringer, som alle andre mennesker, og jeg har også dårligt selvværd engang imellem. Så bare fordi jeg er model, betyder det ikke, at jeg er bedre end andre, eller højre i hierarkiet, tværtimod. Hvilke type billeder vil jeg helst lave? Jeg har lavet modelarbejde før, det skal jeg ikke udelukke.

Derfor hvis nogen vil bruge mig, som rent portræt, så tænker jeg ’ den nailer jeg ’ – Det ér, og bliver bare mit favorit tema. Fotograf: Camilla Ribberholt

26

c


c

27

Fotograf: Flemming sejer Jepsen


Hvor går mine grænser?

Råd til dig?

Jeg laver ingen nude billeder – og ja, jeg ved godt man aldrig skal sige aldrig.

Hvis du går med et lille ønske om, at få taget billeder af en fotograf – så spring ud i det.

Jeg kan tage udgangspunkt i mig selv – jeg turde heller ikke i starten, men da jeg fandt ud af, at det faktisk ikke var så svært, Det er de færreste virksomheder, så tog jeg springet. som vil hyre mennesker, som Meld dig ind i grupper ’ model enten førhen eller nu, står og fotografer ’ , eller like en nøgen foran et kamera. masse billeder, i håb om fotografen tager fat i dig, hehe. Det er en investering i sig selv, at tænke langsigtet og på den Hvem ved – du kunne måske måde undgå, at skade sin egen blive den nye model, som alle fremtid. snakker om. Men, jeg tænker meget på min fremtid.

Fotograf: Jacob Skovgaard

28


Hvad er det sjoveste at lave som model?

Workshop for dig

Jeg har i samarbejde med en Det sjoveste for mig som model, ungdomsskole, lavet workshop det er inden du går i gang med til dig, som gerne vil stå foran at skyde. kameraet (måske) for første gang. Det er hvilket tøj, hvilken make- Der vil være det professionelle up, location, fotograf osv. team af makeupartister og mig. Det er for unge mellem 13 og 17 årige. Se mere om workshop

her

Fotograf: John Naldal

Mine målsætninger? Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at komme i mange flere magasiner og medier - Hende som alle snakker om. Jeg vil gerne være kendt, for at være super dygtig til mit arbejde.

c 29

Fotograf: John Naldal


30


31


32


33


Pressefoto af Jesper Ludvigsen.

34


MANSFIELD MOD-inspireret rockband iført skarpe jakkesæt som varemærke Hvad er det for en stil I går efter? ”Bandets stil læner sig op ad MOD-kulturen fra England, som man kender fra bands såsom The Beatles, The Jam og The Who.

Pressefoto af Lasse Hedevang.

De skarpe jakkesæt var en del af deres image og det har vi taget til os,” fortæller bassist Mathias Wedeken. ”Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi henter en del inspiration fra dem, fordi vi elsker deres musik,” uddyber han. 35


Hvorfor lige den stil?

Hvordan passer det til i dag?

”Godt spørgsmål,” griner forsanger Christian Stage.

”Mode og image fylder meget i folks bevidsthed i dag,” supplerer guitarist Mathias Havelund.

”Vi har en forkærlighed for især britisk rock, fordi vi alle er vokset op med at lytte til den musik, som vores forældre spillede for os. Den musik er en del af vores DNA og har formet vores identitet som band.

”For tiden har 1980’erne en renæssance i dansk musik, som man ser hos bands som fx The Minds of 99, Scarlet Pleasure og Jung.

Mansfields musik indeholder også træk fra 80’erne, særligt The Derfor vælger vi at køre en bestemt Smiths, hvis man lytter til Christians vokal, men vi er nok mere sammentøjstil, så vi skiller os ud fra andre lignelige med 1990’ernes indierock artister og har et særegent look. og Britpop. Vi minder nok mere om britiske bands end om andre nutidige dan- 90’ernes tøjstil er virkelig hip for tiden. ske artister. Når man ser vores pladecover, får man en klar ide om, hvordan musikken lyder.”

Pressefoto af Jesper Ludvigsen.

Vores look er dog mere 60’er-agtigt men med musikalske referencer til 90’erne.”

36


Hvem er jeres forbilleder? ”Vi lægger ikke skjul på, at vi godt kan lide Oasis, The Beatles og The Who for bare at nævne nogle stykker,” siger bassist Mathias Wedeken.

”I 1990’erne kom Oasis og Blur med en nytolkning af 60’ernes rockmusik og 70’ernes punk, og den arv har vi med os. Vi elsker kombinationen af melodisk rock og Cool Britannia-look med parkacoat og skarpe jakkesæt.”

37

Pressefoto af Patric Sheils


Pressefoto af Lasse Hedevang.

38


39


Pressefoto af Robert Esterajher.

40


Hvad gør tøjet, i forhold til jeres musik og udtryk? ”Vi forsøger at skabe et stilrent udtryk, hvor vores look afspejler musikken og dens genre. Mansfields lyd, minder om de glade 1960’ere med et twist af britisk indierock, og derfor hopper vi i suits, når vi går på scenen for at give publikum en helhedsoplevelse,” fortæller trommeslager Filip Gulløv.

Singlecover af Lasse Hedevang.

”Vi har indledt et samarbejde med tøjfirmaet M-O-D, der producerer skarpe jakkesæt i lige præcis den stil, som vi kan lide. Så er det heldigt, at M-O-D’s direktør Robert Esterajher er vild med vores musik og kan se perspektivet i at samarbejde med os,” smiler han.

41


Albumcover af Jesper Ludvigsen.

42


Mansfields debutalbum ’Star-Crossed Lovers’ udkom 29/5 2020 på pladeselskabet DME og høstede hurtigt anerkendelse.

Links til bandet: Website

Med sommersinglen ’A Place in the Sun’ i rotation på P4 og P5 blev Mansfield i uge 28 ’Ugens Album’ i Studie 5 på P5.

Facebook Instagram Soundcloud

Bandet er desuden blevet spillet i radioer i USA, Tyskland og England.

Youtube

Mansfield: Fra venstre Mathias Havelund (guitar, vokal), Filip Gulløv (trommer, vokal), Mathias Wedeken (bas) og Christian Stage (lead vokal, guitar). Pressefoto af Jesper Ludvigsen. 43


44


45


46


47


c

48


Tærte med rød peberfrugt, porre, løg, cherrytomater, lidt bacon og hakket oksekød, æg, samt lidt ost på toppen. Tærtestykket er ca. 2 cm højt. Salaten består af blegselleri, spinat, porre, cherrytomater, rød peberfrugt, agurk, hvidkål og spidskål. 49

c


50


51


52

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


Camilla Louise Clausen En fantastisk powerkvinde, der både har begge ben på jorden, ben i næsen, og hjertet på rette sted. Camilla underviser sælgere til at blive supersælgere.

Og så banker hendes hjerte for at motivere folk med kræft og deres pårørende, i den svære tid. Det kan man da kun have kæmpe respekt for.

Hvorfor er vi dårlige til at sælge i Danmark?

Hvordan kom du i gang med salg?

Jeg oplever faktisk ikke, at mennesker umiddelbart er dårlige til at sælge, men oplever, at mange stopper sig selv, når de skal i gang med salg.

Jeg var ganske ung bare 19år.

Enten fordi de ikke ser sig selv som sælgere eller fordi de ser forhindringer af en eller anden slags. Måske er det viden de mangler eller frygt for en afvisning, som holder dem tilbage. I salg er vi ofte vores egen største forhindring.

Jeg vidste, jeg ville arbejde med salg. Fik ansættelse som salgsassistent efter min handelseksamen i et handelsfirma ude på langlinje og blev ”kastet” ud i at ringe kunder op og besøge kunder og optage ordre, som man kaldte det dengang. Dengang fandtes der ikke en decideret salgsuddannelse. Der gik ikke mange halve år, så sad jeg i mit første fly til Oslo på vej op og forhandle med nogle af Norges største importører af bageriprodukter. Så gik det slag i slag. 53

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


Hvad har været det sværeste for dig at overvinde?

mente, at jeg måtte kunne finde noget mere potentiale i mig selv.

Dengang var det den første rejse Jeg havde faktisk svært ved til Oslo. Det vil jeg aldrig glemme. at se mig selv lave dette job yderligere 20år. Jeg tænkte, jeg klarer det aldrig. Undervejs opdagede jeg lysten De forventer at jeg kan alle til at undervise og vejlede andre. markedspriserne på de her frø, jeg skulle sælge. Planen med uddannelsen var De forventer, at jeg kan fortælle ikke at blive selvstændig, men om markedsudviklingen og der opstod bare nye drømme hvordan priserne vil forandre undervejs, som jeg efter de 2 år sig de næste måneder. besluttede jeg måtte udleve.

Jeg klarede det. Jeg havde hørt efter i timen da direktøren ”klædte mig på”. Jeg forsøgte bare at være mig. Stå ved hvad jeg kunne. Den tillid min daværende chef viste mig var altafgørende for min videre færden i salgsverden. Efter 30år med salg&forretningsudvikling i 30 lande havde jeg brug for nye input. Jeg fik lov til at tage en 2årig coach&mentor uddannelse, Danmarks længste fordi jeg 54

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


Jeg startede mit eget firma. Move2passion med coaching af klienter. Jeg tog et iværksætterkursus. Her så underviseren, at jeg havde noget viden om salg og spurgte om jeg ville dele min viden med de andre kursister.

Vi mennesker, sælgere eller ikke sælgere, vi er alle automatiseret i tanker og vaner. Det vil sige vi gør det, vi plejer. Skal vi udvikle salget, skal vi gøre noget andet for at opnå vækst og øge tilgangen af ordre.

Jeg sagde først nej….,men det blev til et ja og jeg fik her helt på plads, at mit selvstændige liv skulle indeholde coach delen og det at undervise og vejlede andre i salg.

Havde vi en frygt for at ringe kunder op i går. Så vil vi højst sandsynligt have helt samme udfordring i dag.

Hvilke forhindringer støder du oftest på, hos sælgere?

Det vi kan gøre er at arbejde med vores salgsDNA, en teori jeg har udviklet, som handler om at kigge bagom tanker, frygt, forhindringer, ressourcer og adfærd – fordi jeg ved det er det, som får os til at sælge mere.

De fleste sælgere bliver i perioder udfordret på, at motivationen falder. Selvtilliden kan dale og selvværdet kan blive ramt.

Så ja derfor, skal vi gøre noget helt andet.

55

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


56

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


Hvem er dine kurser, foredrag og coaching rettet mod?

Men jeg tager udgangspunkt i det menneske jeg møder og bruger mine værktøjer og min Salg: teori ud fra hvem jeg sidder Virksomheder som ønsker at gøre overfor. deres sælgere endnu skarpere til salg Hvad gør at du skiller dig ud Virksomheder med medarbejdere fra andre der laver salgskurser? som skal sælge, men som IKKE Jeg arbejder med det enkelte er sælgere f.eks. advokater, menneske. Deres udfordringer, ingeniører, revisorer forhindringer, frygt, adfærd og Soloselvstændige/Iværksættere deres menneskelige ressourcer som skal have hjælp til at igangmere end jeg arbejder med sætte deres salg / hjælpe dem salgsmodeller og overordnet med at løfte. strategier. Derudover har jeg 30års erfaring. Coaching: Private personer med livsudfordringer

Jeg har stort set prøvet alt selv på krop og sjæl.

Kræftramte borgere og pårørende Hvad er dine egne næste mål og projekter? Hvilken forskel er der på at rådgive store erfarne virksomheder og unge selvstændige, måske bloggere? Der er ikke den store forskel for mig idet jeg arbejder med det enkelte menneske som jeg møder. Jeg har ingen ”hyldevarer”.

Jeg ønsker at holde flere foredrag om fremtidens salg og gøre verden klar til at sælge nu og i fremtiden i en forandret verden. Jeg laver foredrag for kræftens bekæmpelse om mindfulness og motivation. Jeg holder foredrag i visse kommuner på deres kræftplatform. Dette arbejder vil jeg gerne lave mere af. 57

www.move2passion.dk

www.salgsdna.dk


Danske Onlinemagasiner Læs de øvrige magasiner på www.danskeonlinemagasiner.dk Her finder du Lydbogmagasinet, OdenseMagasinet, Dansk Havemagasin, Børnemagasinet, Dansk Turistmagasin, Kunstmagasinet Blender, Stor Smuk og Dejlig og Dansk Musikmagasin.

www.danskeonlinemagasiner.dk

58


59


60


61


62

f

www.anewstory.dk

c


A NEW STORY Tøj, tasker og accessories fra A NEW STORY er udviklet af et hold af danske designere, som har afsæt i skandinavisk enkelhed og tidløs æstetik. Materialerne er stoffer, garn og læder, som er blevet til overs andre steder, men designerne på A NEW STORY giver dem en ny chance. Skrevet af Lars Malte

Ideen til A New Story startede for år tilbage hvor vore grundlæggere Mette Sviland og Lars Malte drev et uldvæveri i Litauen sammen med en Litauisk partner.

Med stor tekstilproduktion og siden møbel produktion. kommer der dog også rester, fejlstykker, garner der har mangler og ikke kan indgå i den almindelige forsyning.

Dette samarbejde startede tilbage i 1999, hvor Litauen var kommet ud af Sovjet tiden og prøvede at finde egne ben at stå på. Der var, og er stadig, stor tradition i Litauen for uldforarbejdning. Spinderier, strikkerier, væverier og gode færdigbehandlingsfirmaer. Et match mellem de danske iværksættere, en dygtig og visionær Litauisk partner og en dansk kunde med ønske om at outsource produktion fra Danmark blev til et industrieventyr der på sigt dels skabte over 500 arbejdspladser i Litauen, og dels gav den danske kunde, et anerkendt tekstil brand, en solid fremtidig platform.

Mette Sviland startede allerede i 2009 platformen Wool4You.dk hvor rest garner fra tekstilproduktionen bruges til håndstrikke kits. Siden blev der eksperimenteret med syning af jakker og tasker. Mindre produktioner blev sat i gang til danske designere, der så brugen af kasserede møbelstoffer var et godt og bæredygtigt alternativ med god signal værdi og med et væld af anderledes og spændende tekstiler til rådighed. 63

f

www.anewstory.dk

c


Det var dog først efter salget af væveriet i 2019 der for alvor kom gang i udviklingen. En sy produktion blev sat op i eget regi i firmaet Uab Circle Supply.

www.circlesupply.eu Her produceres jakker, frakker og tasker, samt firmaet entrerer med en række underleverandører i forhold til forsyning af strik, lædertasker og andre funktioner der ikke selv varetages. Uab Circle Supply tilbyder ud over at producere til egne brands at forsyne kunder med produktioner hvor bæredygtighed, upcycling er vigtige elementer. Et samarbejde blev etableret med flere danske designere, og Stine Ladefoged fungerer nu som Kreativ Leder og står for firmaets egne designs, samt assisterer kunder der ønsker private label produktion.

A New Story blev etableret for at promovere egne produkter til retail butikker og kæder samt fra egen web shop. Vi tilbyder her en voksende kollektion af læder og tekstil tasker, jakker, frakker og strik til både damer og herrer.

Alt produceret fra upcyclede tekstiEn salgsorganisation er under ler og garner, rester fra tekstil og opbygning med salg i Norden nu og møbelproduktion, og læder rester UK, USA og Tyskland på trapperne. fra produktion af sofaer og stole. 64

f

www.anewstory.dk

c


Vi har tænkt meget over navnet.

Sammen med sin nye ejer er vi sikre på de vil holde længe for de Først var vi inde på en masse er grundlæggende lavet af gode muligheder med Re – et eller andet, råvarer. men det er også godt brugt. Så var der varianter med genbrug, upcycling osv. Det reflekterer også vort menneskesyn, hvor vi tror på det bedste i Men vi endte med A New Story, mennesker, og at vi alle kan udvikle fordi, det er det vi virkelig ønsker. os hvis vi gives en chance og tages At de produkter vi laver kan blive i hånden og ledt på vejen. del af en ny historie, sammen med sin nye ejer. På samme måde som vi udviklede Vore komponenter var kasserede, arbejdspladser i væveri og møbelsmidt ud, på vej til lossepladsen. produktion og nu giver nogle gode Vi stoppede det, og så deres poten- kollegaer i sy produktionen muligtiale, og opgraderede dem til nu at hed for at udvikle sig og få en god være elegante, holdbare og med et platform videre i livet. godt virke.

65

f

www.anewstory.dk

c


66


67


Vi startede med tasker, men er nu mere aktive i forhold til jakker og frakker og vore nyeste skud på stammen er strik.

Det vil sige at design, udtryk, kvalitet og pris er i fokus. Da vore konfektions styles er unikke på grund af små mængder i hver stof rulle, vil kunder virkelig kunne finde noget netop til sin egen smag, og som ikke findes på hvert gadehjørne.

Da Stine Ladefoged er blandt de dygtigste designere i landet i forhold til strik, tror vi meget på disse produkter.

Men vi er glade for alle vore produkt kategorier, som alle støtter sig til en simpel, elegant, Nordisk design filosofi. Vi ønsker at vore varer er for så mange som muligt.

Vi priser individet med det unikke udtryk, men hylder også sammenholdet blandt mennesker for fremtiden ved at bruge tekstiler der ikke er produceret op men taget fra lager eller fra rester.

68

f

www.anewstory.dk

c


På design og salg så vi udvikling, da vi fik sat det rette team sammen i Danmark, med viden og erfaring indenfor disse områder. Vi har i det Litauiske firma siddet med produktionserfaringer og materialer.

Men for at billedet kan males færdigt skal det rette team være der, og alle aspekter være tilstede. Det har vi nu med Litauisk produktions og forsynings-styring og med dansk salgs og design ledelse. Det er et godt match, hvor Baltisk grundighed og gode erfaringer med let industri kombineres med den danske kreativitet og vor undersøgende og opsøgende tradition her i landet.

Vi mener det er en god platform for både Baltiske og Nordiske firmaer at kunne bruge hinanden på denne måde, og styrke samarbejdet i EU, fremfor at importere og producere fra Fjernøsten. Godt for CO2 aftrykket, og godt for befolkningerne i Europa at vi bibeholder produktion her. Og gør det vi er bedst til i de enkelte lande. 69

f

www.anewstory.dk

c


Vor konfektions kollektion, som vi kom ud med i år er nærmest blevet revet væk, før vi kunne nå at opbygge lagre.

Det giver nogle muligheder men vore sælgere skal holde tungen lige i munden. Vi søger at udvikle dette endnu videre til at kunden selv kan vælge designs og få lavet helt deres egen jakke med de farver og tekstiler som netop hun har valgt. Unikt og med indflydelse på design.

De stilrene jakker og frakker med karakteristiske tekstil udtryk var meget populære. Vi skulle her så lige have justeret os fra den traditionelle måde at sælge på hvor der laves en salgskollektion, tages pack shots osv.

Vore designs kommer i så få mængder i konfektion at vi er nødt til at tilbyde kunder at se styles og så vælge tekstiler op fra en prøve.

Vi holder dog vejret lidt lige nu, da vi er ved at få vore strik kollektioner til både damer og herrer hjem de kommende uger.

Her forventer vi en god succes, Så laves der 10 – 30 jakker op i det med godt design, lavet i recirkuleret uld i top design og til en skarp pris. stof, og så er det slut. 70

f

www.anewstory.dk

c


Vi bruger udelukkende tekstilrester, recirkulerede garner, læderrester fra møbelproduktion og tekstiler der var kasseret pga fejl og mangler til deres oprindelige produkt. Det kan være som i vor Toby bag, hvor tekstilet som er et Mesh tekstil der kan ses igennem var tiltænkt et liv som selvbærende ryg på en kontor stol.

Da vi holder os til udvalgte leverandører der traditionelt og i lang tid har påvist at være helt foran i forhold certificeringer og miljørigtig produktion er vi sikre på at vore tekstiler er i top.

Vore læder tasker kommer fra læder rester der var skåret af skindet i produktions proces hvor der blev lavet kvalitets lounge stole, danske design møbler og kontor stole.

Og mange af vore tekstiler er top kvalitet der bliver brugt til stole med højt slid, som i tog, på offentlige Vi kan dog ikke videreføre disse kontorer, biografer osv. certifikater da tekstiler og læder og garner er taget ud af deres normale produktions og forsynings kæde. Vor nye strik kollektion er produceret af Italienske regenererede garner, og vi søger at udvikle dette videre i de kommende sæsoner. Det vil sige at det er næsten umuligt Vi kan med disse garner sikre dels at slide vore produkter op. en bæredygtig recirkuleret produktion, De er lavet i høj kvalitet, oftest i uld men også opnå en kontinuitet som eller uld mix, med høj slidstyrke og vi ikke har i konfektions segmentet på grund af de små mængder. farve ægthed. Vi undersøger også en stor del af råvarerne i forhold miljøpåvirkning og hvordan de er produceret.

Dette giver os store ekspansions muligheder og mulighed for lettere at kunne levere til et større marked. 71

f

www.anewstory.dk

c


72

f

www.anewstory.dk

c


Vores varer produceres i Litauen og i Italien. De er rigtigt gode til det, og har den tekniske viden der skal til at sikre den gode kvalitet.

Vi søger at holde den rene enkle stil og det simple snit. Klassisk med et twist, som betyder at vi kan bruge vore styles over flere sæsoner. Vi ønsker at gå imod det traditionelle sæsonræs med nye modeller hele tiden, og i stedet opfordre til at kunder bruger vore varer over lang tid. Det er den bedste måde at undgå tøjaffald på.

Desværre har vi i Danmark mistet denne evne for nogle årtier siden, men et tæt Europæisk samarbejde sikrer at vi kan have alle faktorer med i frembringelsen af godt design Behold det og brug det. Og brug det med god håndværksmæssig kvalitet fordi det stadig er klassisk og i god kvalitet. og til en fornuftig pris. Vi søger også at holde en stil der Jeg tror sådanne samarbejder er værdsat af et stort publikum, og og produktionsopsætninger vil ikke kun en begrænset skare. være fremtiden, fremfor at vi Det betyder at vi udfordrer snittet, i modebranchen bringer varerne men holder det værdsat af en stor frem og tilbage over havene. del af forbrugere. Kunderne vil vælge kvalitet og gennemsigtighed i frembringelsen.

Vi synes at bæredygtig produktion skal komme de mange til gode. 73

f

www.anewstory.dk

c


74


Vi vil vokse over de kommende år, i både Circle Supply med at forsyne brands med bæredygtige produktioner og i A New Story med at få vore egne designs ud på nye markeder.

Som Business Concept holder vi af, at lave partnerskaber og tror at dette vil bringe vækst og udvikling gennem nøglepersoner og firmaer som vi vil arbejde tæt sammen med. Det vil være med introduktioner på nye markeder i Europa, USA og siden Asien. Vi skal have udviklet vor digitale salg, og søger og forhandler pt med partnere der kan tage os videre med shops i flere lande.

Vort koncept er rigtigt, tiden er til det, så det er bare at drive det videre og sørge for at det er sjovt og alle der er med i processen nyder at arbejde med det. Vi ønsker ikke udelukkende vækst for vækstens skyld, men fordi vi nyder det og alle trives med det. Vi søger også brands vi kan opkøbe eller etablere samarbejder med i forhold til produktion og fælles salgskanaler. Krav er at det skal være bæredygtigt, upcyclet, eller genbrugt på en måde, så vi kan etablere en bedre branche og deltage, bare en lille smule, til at gøre verden et bedre sted med sundere produktions og forsynings kanaler.

Skrevet af Lars Malte

Modeller:

Fotograf: Peter Irgens

Alberte Treiner

Makeup/hår: Kit Lytjohan

Ditte-Marie de Serene d´Acpueria 75

f

www.anewstory.dk

c


76


77


For at læse et uddrag klik HER

c

78

Klik her for køb

www.soerenleschmidt.com


Genbrugsmode Ny bog af Soeren Le Schmidt og Røde Kors i Danmark I bogen ”Genbrugsmode” leverer stjernedesigneren Soeren Le Schmidt i samarbejde med Røde Kors en lang række inspirerende og originale ideer til at anvende genbrugstøj på nye måder.

Modeverdenen er i opbrud. Det enorme forbrug af nyt tøj, som vi har oplevet i de seneste årtier, bæredygtigt.

Ikke alene bliver meget tøj produceret under kummerlige forhold, duktion er også noget af det, som belaster klimaet allermest.

er ikke

tøjpro-

Mange unge mennesker har et ønske om at agere mere bæredygtigt i deres hverdag, og de er nu den kundegruppe der hyppigst besøge en Røde Kors Butik. Hvordan giver man det gamle tøj nyt liv, og gør det til sin egen stil?

Soeren Le Schmidt giver i denne smukke og billedrige modebog inspiration til, hvordan man bruger genbrugstøjet på nye kreative måder. Han har re-designet tøj fra Røde Kors' genbrugsbutikker, og der er både inspiration til at sy om og bearbejde tøj og tilbehør til helt nye helheder. Bogens modeller er bl.a. Katrine Greis-Rosenthal, Clara Rosager, Trine Dyrholm, Alex Høgh, Ibi Støving, Hella Joof, Clara Rosager, Anja Camilla Alajdi, Margrethe Vestager og Mads Langer. Desuden har Uffe Buchard, Eva Kruse, Ane Jorlen og Lotte Freddie bogen, der også rummer ideer fra forskellige kreative bloggere. 79

bidraget til

www.soerenleschmidt.com

c


80


81


82


83


84

f

www.otay.dk

c


Affordable luxury O’TAY er et fashionbrand, der leverer høj kvalitet og bæredygtighed. Tøj fra O’TAY holder, og det gør det, fordi der er tænkt over den mindste detalje, og fordi der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og produktion. Stephanie har 15 års erfaring inden for modebranchen, herunder hendes mangeårige erfaring med high-end brands, der gør, at O’TAY kan tilbyde luksuriøs og unik fashion. Sammen med mor-Vivian, der styrer hovedkontoret, er de er stærkt hold i den danske modeverden.

85

f

www.otay.dk

c


Hvordan startede O`TAY? Min kæreste skulle udstationeres i Kina, og så var muligheden der for at prøve det her, som vi altid har drømt om. Så jeg rejste rundt i Kina, og besøgte fabrikker og tog samples med hjem. Og så gik vi bare langsomt i gang.

Jeg har været i branchen i 15 år og har arbejdet med high-end brands, hvor en Cashmerebluse kunne sagtens koste 4- 5.000 kr.

Vi havde knoklet, for at skrabe en lille opsparing sammen, så Det havde hverken jeg eller min der var til den første produktion. omgangskreds råd til, så vi handlede altid i udsalgsperioden. Så startede vi op på Instagram, hvor vi lagde lidt billeder op af det der skulle komme, og fik omkring 800 følgere.

Vi viste at der var kunder til det. Så vi startede med at fjerne det fordyrende butiksled væk.

Nu er folk kvalitetsbevidste, og køber ofte to rigtig gode kvalitets– bluser, end de køber 10, der er i dårligere kvalitet og skæve efter bare en måned.

Da vi så gik i luften, så gik der kun fem minutter, før de første ordre tikkede ind. Det var jo fantastisk.

Det er dejligt at se at det går den vej, og at det er det som folk prioritere

86

f

www.otay.dk

c


87

f

www.otay.dk

c


88

f

www.otay.dk

c


Vi har altid delt det her univers, Vores stil er meget klassisk, med tøj og detaljer. og med feminine detaljer. Og vi har tit snakket om, at det kunne være spændende at starte sådan noget sammen. Stephanie fik skabt nogle gode relationer til nogle rigtig dygtige producenter i Kina, og endda nogen der troede så meget på os, at de gik med til at levere i meget færre antal, end hvad de var vant til.

Det var virkelig stort for os, for der var jo ingen der kendte os, eller mærket på det tidspunkt. Der er jo mange der handler på nettet nu. Men vi tænkte at, vi Det er tidløst, så man kan både kan gøre det personligt at handle bruge det på arbejde og til en på en webshop. aften i byen. Der er jo rigtig mange fordele ved nethandel, og vi kommer jo meget længere ud, end hvis vi kun lå i en butik, og den folk fortæller os er, at de godt kan lide at handle hos os, fordi de føler at vi er og nærværende og tæt på.

Det kommer an på, hvordan man sætter det sammen.

Vores tøj behøver ikke at vente inde i et skab på en fest.

Det kan man ændre med forskelligt tilbehør, så tøjet kan bruges hele tiden.

89

f

www.otay.dk

c


90

f

www.otay.dk

c


91

f

www.otay.dk

c


92

f

www.otay.dk

c


Vi er super glade for vores samarbejde med fabrikkerne i Kina, for nu er det jo nærmest vores familie, fordi vi er så tætte nu.

Vi oplever at de er rigtig dygtige, dem vi arbejder sammen med, og det hele kan lade sig gøre. Vi kunne også godt tænke os at vores shop kommer længere ud. Der er virkelig stor loyalitet og tillid til hinanden, og vi er jo i kontakt med dem, næsten hver dag, og vi kender hinanden.

Og nu har vi også fået skabt et samarbejde med fabrikker i Italien. Det gør også at vi ikke er så sårbare, hvis der skulle opstå noget uforudset.

Sverige og Norge ligger i hvert fald klart som noget af det vi gerne vil erobre som det næste. Vores investor, fra TVprogrammet ”Løvens Hule” vil også gerne have os ud over landets grænser. Det var også noget der gav os et skub. For vi har ottedoblet vores omsætning efter at vi var med.

93

f

www.otay.dk

c


94

f

www.otay.dk

c


Affordable luxury

Vi har slået dørene op til vores Er du i Odense på et andet tidspunkt, og har lyst til at kigge første showroom i Odense. forbi uden for vores officielle Vi holder åbent for kunder åbningstid, er du velkommen hver lørdag kl.11 - kl.15. til at prøve at ringe til os på telefon: 3144 4310 eller sende I det tidsrum er du hjertelig en mail til: vivian@otay.dk. velkommen til at besøge os, og du har mulighed for, at du kan se og prøve hele vores Vi vil glæde os til at betjene dig. kollektion samt få vores råd Adressen er: Vestergade 73, og vejledning. 1 sal. 5000 Odense C. 95

f

www.otay.dk

c


96


97


Annoncepris—hel A4-side: 1000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—halv A4-side: 500 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—dobbelt A4-side: 2000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

98


Danske Onlinemagasiner kontakt@danskeonlinemagasiner.dk 99


Danske Onlinemagasiner 100