Lydbogmagasinet 8 musik

Page 1

+ Lydbog

Forside: Anitta Birch

8

Magasinet Historien om dansk

P6 Beat Elsker

Rap

Sort Sol

Selvbiografier af

Michael

Helmig Helmig

&

Hardinger Og... Bosse Hall

Christensen fra Shu-Bi-Dua

1

Anmeldelser

af lydbøger


2

Forside: Anitta Birch


Velkommen til Lydbogmagasinet Denne gang er der fokus på musik, og musikalske mennesker.

Der er to bøger, med medlemmer fra Shu-Bi-Dua.

Guitarist og sangskriver Michael Hardingers bog 40 år i A-dur, og Trommeslager Bosse Hall Christensens bog Gokkelajser.

Fra samme tid, er også Kim Larsen - De unge år, som jo desværre slutter lidt for hurtigt.

Det gjorde Master Fatmans liv desværre også.

Til gengæld har vi stadig Lasse og Mathilde og ikke mindst Rock Nalle, der stadig spiller.

Og så er der artikler om Sort Sol, og en god gennemgang af dansk raps historie, fra starten i firserne og til i dag.

God fornøjelse.

Venlig hilsen Lars Qvick

3


Andre magasiner fra Danske Onlinemagasiner

4


Indhold: 6-7: Anmeldelse: Master Fatman 8-9: Anmeldelse: Nalle-Et liv ad omveje

10-11: Læseheste 12-13: Anmeldelse: 40 år i A-dur 14-15: Anmeldelse: Gokkelajser 18-21: Artikel: Den nye stil - Historien om dansk rap 24-25: Anmeldelse: Husk at være glad 26-27: Anmeldelse: Så længe jeg lever 28-29: Anmeldelse: Lidt hippie er man vel altid 30-35: Artikel: P6 BEAT elsker Sort Sol 36-37: Anmeldelse: Daddys Dancehall 40-41: Anmeldelse: Hugo Helmig 42-43: Anmeldelse: Thomas – Dagen efter dagen derpå 46-47: Anmeldelse: Kim Larsen - De unge år 48-49: Annoncepriser

5


6


Master Fatman Forfatter: David Pepe Birch Oplæser: Jesper Bøllehuus Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid 6 timer og 40 minutter

Master Fatman startede sit liv med at hedde Morten Lindberg, og komme fra Odense.

Morten Lindberg blev så til Master Fatman, kastede sig ud i livet med musik og god karma.

Meget af det der går igen i lydbogen, er at Master Fatman er et stort menneske, der har tid og overskud, til at rumme en masse mennesker. Og som tænker mere på, hvordan andre Især litteratur og musik var han har det, end om der er penge til storforbruger af, og gik ofte på husleje og andre regninger. opdagelse, efter sjældenheder og nye kringelkroge at fordybe sig i. Han kastede sig endda ud i at bygge skoler i fattige lande. Han voksede op i den tid, hvor punken havde sin storhedstid. Det kan man kun have stor respekt for. Alle gik i dystert sort tøj, med nitter, og var meget tynde. Til gengæld er lydbogen, noget Det ville Morten Lindberg ikke. flyvsk, i både fortælling og det der bliver sagt… Han gik i brugte jakkesæt, og satte sig for at blive tyk. R.I.P Store guru. Med en stor nysgerrighed på livet og på mennesker, voksede Morten Lindberg op, og sugede de mange indtryk til sig.

7


8


Nalle - et liv ad omveje Forfatter: Klaus Knakkergaard Oplæser: Thomas Leth-Rasmussen Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid

3 timer og 53 minutter

Denne lydbog får alle de stjerner der er overhovedet plads til.

come back, og åbner sig meget op, i denne bog.

Og så er der endda en kæmpe stjerne mere på bogomslaget.

Nalle har sunget og spillet med mange forskellige musikere, og det høre vi også om.

Nalle, er nok mest kendt som Rock Nalle, og for at synge Go´e gamle Fru Olsen.

Til trods for at han har rundet 75 år, er han stadig at finde på nogle af de store festivaler, plus hans egne koncerter.

Men det er langt fra alt.

Selv om han bliver kaldet for Rock Nalle, er det blues-musik han nu har kastet sig over.

Bogen tager os gavmildt med, gennem Nalles barndom, med drillerier, på eventyr på den anden side af jorden, hans liv med musik, og den store nedtur, som hjemløs narkoman.

Og det passer hans stemme rigtig godt til.

Jeg vil både give denne bog og Nalles musik de varmeste anbefalinger.

Man kan ikke andet end have kæmpe stor respekt for en mand, der har fået så flot et

Så lyt til begge dele. 9


10


Læsehest Kunstneren Stig Løvenkrands, har lavet en serie læseheste i keramik. Der er mange forskellige, så se om der er én der passer til dig. Lydbogmagasinet var så heldig at få den første læsehest, der hører lydbog. Stor tak til Stig Løvenkrands.

www.løvenkrands.dk 11


12


40 år i A-dur Forfatter: Michael Hardinger Oplæser: Niels Vedersø Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid

4 timer og 29 minutter Michael Hardinger har været en af de første og mest drivende kræfter i bandet Shu-Bi-Dua.

En sjov vrøvle-tekst til en Elvis-sang, skulle være en enkelt lille joke, og det var så det…

I denne bog, fortæller han om sit lange liv med rejser og musik.

Men… Det blev til 17 album med Shu-Bi-Dua, film, julekalendere, reklamejingler og solo-plader.

Vi kommer med til hans barndom, hvor han var på rejser rundt i verden, med sin far.

Det er en både god og sjov lydbog, om en rastløs mand med musik, huse, biler og rejser som laster og levevej.

Men en dag, kom han til koncert med The Beatles, og det ændrede hans liv og hans fremtidsdrømme. Rejserne er stadig en stor del af den unge Michael Hardingers liv, og han bliver rejseleder.

Michael Hardinger tager stadig ud og spiller store koncerter, og flere tidligere medlemmer fra Shu-Bi-Dua er med i Hardinger band Vil du se mere om Shu-Bi-Dua, kan du gå ind på deres Youtubekanal.

Her kan du se nogle sjove gamle Men han kan ikke lade guitaren være, klip og videoer, og hører Michael og tilfældigt møder han en anden, Hardinger og Michael Bundesen med samme rock- og rul-DNA i blodet, om Shu-Bi-Duas plader. og de to bliver til flere, og bliver til dansk musikhistorie.

Klik HER >>>

13


14


Gokkelajser Forfatter: Bosse Hall Christensen Oplæser: Poul Becker Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid

10 timer og 32 minutter

Bandet Shu-Bi-Dua startede som et sjovt indslag i radioen. De første plader var også fulde af sjove og finurlige tekster og ordspil.

Bosse er alkoholiker. Og det ødelægger både hans liv som musiker, og hans kærlighedsliv. Bosse begiver sig ud på en hård pilgrimsrejse, for at finde sig selv.

Det var blandt andet Bosse Hall Bogene veksler mellem Bosses Christensen, som havde taget vandring, på Caminoen, og et en del af hans mors sjove og tilbageblik på hans barndom, nok hjemmelavede sprog med. hans privatliv, og dannelsen af Shu-Bi-Dua, bruddet med Kreativiteten førte Bosse videre bandet, og hans liv med alkohol. med job hos Levis, hvor han stod bag reklamekampagner, Det er en meget åbenhjertig bog, og videre med egen virksomhed, og Poul Beckers stemme passer med kendte reklameslogans og godt til historien. jingler, skabt af denne krøllede hjerne. Bosse har ikke sluppet musikken. Men… En skygge hænger også over Bosses liv.

Og spiller stadig musikken af Shu-Bi-Dua i hans egen udgave i

Shu-Bi-or-not-Shu-Bi 15


16


17


Historien om dansk rap

IIIIIIIIIIPIIDCIISTIIIIIII

18


Podcast om dansk rap P3 har lavet denne fantastiske podcast der går 30 år tilbage i tiden, med den spæde start med dansk rap, og frem til i dag, hvor rappen er blevet accepteret ”I begyndelse var ordet, og ordet var hos Einar” Således startede et af numrene, på den første danske rap-plade.

Det var MC Einar, der tog det første skridt, med seriøse rap-tekster på dansk. For 30 år siden, var hitlisterne præget af dansk popmusik, fra Sanne Salomonsen, Nanna, Lis Sørensen og det nærmeste der lignede rap, var ment som en joke. Men en dag… eller rettere aften… ”Det Elektriske Barometer”, hed den fede hitliste, man som ungt menneske lyttede til, i radioen.

MC Einars stemme bragede ud, alt var ændret, alt var brudt, og alt var bare for fedt. Han sang ikke… Han snakkede… Det var oven i købet en sjov tekst, det lød som om han var lige så kikset og usikker som man selv var… Og så sprængte de rammen for, hvor lang en ”sang” må være. I stedet for de sædvanlige sange på omkring 3 minutter, var her et fedt nummer på næsten 8 minutter.

Så langt, at radioværterne aldrig helt vidste, hvad de skulle stille op med så langt et nummer.

Dér var den…

Det blev endda nogen gange delt op, så man fik første halvdel den ene uge, og så måtte man håbe at det havde fået stemmer nok til at det også var på listen, ugen efter, så man kunne høre den anden halvdel.

Min årgangs udgave af Elvis og The Beatles, lige ud af højtaleren.

Eller optage det på sit kassettebånd. Ja, det hed det den gang.

Pludselig lød et langt beat… og der blev lavet nogle sjove lyde med en pladespiller…

19


MC Einars første plade; ”Den nye stil” ændrede stilen for alle dem der dansede breakdance, var DJ´s, malede graffiti og som også levede og åndede for de amerikanske stilarter. Her gjaldt det om at være først og bedst. Og der blev kæmpet. Ikke med våben… Men med dans, spraydåser og pladespillere.

0

Det kan man høre på mange udgivelser, igennem tiden. I MC Einars ”Jul-Det er cool” bliver der F.eks. sagt i højtaleranlægget i Magasin, at ”Lille Øyvind er blevet væk fra sin mor”. Øyvind var en del af Rockers By Choice. Senere kom der nye stilarter, inden for rap, og nye folk fra andre steder i landet. Rap, breakdance og graffiti forbinder man ellers med storby.

Men fra flere steder i landet, begynder nye rappere at dukke op. Og livsstilen, talent og held, Det banede vejen til at flere kom bringer de nye stjerne til tops på på banen, med deres udgivelser. både hitlister i Danmark, og til det store udland. Rockers By Choice var det andet store rap-navn, på det tidspunkt. Og som før i tiden, var der nogen der var til Elvis og nogen til Cliff, og senere nogen der var til Beatles og nogen til Stones.

Nu var det Einar eller Rockers, der delte vandene. En krig på ord og stil. Og gerne med drilleri af hinanden. 20


DR P3 har lavet denne podcast, Heldigvis er der også dem der er med værten Pelle Peter Jensen. gået fra fiasko til succes.

Den nye stil

Historien om dansk rap

Her gennemgås en god del af de danske navne, der har haft betydning for at dansk rap har flyttet sig i mange retninger.

Humleridderne havde givet op, og deres pladeselskab var gået fallit, da nummer ”Malerhjerne” åbnede døren til et nyt kapitel.

Børneradio skulle bruge en julekalender, og det fik Nikolaj Peyk, fra det opløste MC Einar til at samle et nyt hold, der så blev til Østkyst Hustlers.

Og andre igen, kom tilbage, efter deres kamp med hash, druk og Lige fra de første kejtede forsøg, narkotika, og fik nyt liv med med danske tekster, til dem der musikken. fik mulighed for at nå helt til tops i udlandet, og producere Uanset om du kan lide rap og for verdensstjerner. hiphop eller ej, så er det en helt fantastisk række fortællinger Dem der skrev rap-historie, om dansk musikhistorie. fortæller om deres kampe for at slå i gennem. Om deres sejre. Stor tak til P3 og Pelle Peter Jensen. Men… Det er også historier med nedture, opbrud, og om at blive Lyt til podcasten HER >>> udelukket fra de grupper man selv har skabt. Det har langt fra været nogen guldgruppe, at lave rap. Og flere af de grupper og artister der medvirker, fortæller, hvor kort der er fra succes til fiasko. 21

w


22


23


24


Husk at vær glad Forfatter: Preben Kristensen og Danni Travn Oplæser: Preben Kristensen Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid

8 timer og 9 minutter

Dejlig lydbog, indtalt af Preben Kristensen selv.

Både et angstanfald, da han mærker berømmelsen, efter Linie 3 var blevet landskendt, i Danmarks eneste TV-kanal, på det tidspunkt.

En meget personlig fortælling, om Preben Kristensens ellers meget private liv, som han har Tristheden over manglende værnet om, for de kulørte blade. tilbud af filmroller. Hans liv har dog ikke været farveløst. Og her fortæller han både om sin barndom, sin tid på skuespillerskolen, Linie 3, sine roller på teater og film, om at lægge stemme til animationsfilm, og ikke mindst får vi lov at høre om hans kærlighed til sine forældre og mand.

Og ikke mindst en utrolig smuk beskrivelse, af den sidste tid, med forældrene. En rigtig god bog, hvor vi også får løftet sløret, for nogle af de forbilleder som Linje 3 har haft.

Bogen er fyldt med små sjove anekdoter, og sjove situationer.

Og så er der en rigtig rørende episode, hvor Preben Kristensen bliver hyldet med Reumertprisen… uden at han ved det.

Men også de mere alvorlige.

Kort sagt… hør denne lydbog. 25


26


Så længe jeg lever En biografi om John Mogensen Forfatter: Henrik Vesterberg / Frank Toft-Nielsen Oplæser: Carsten Warming Forlag: People´s Press

Spilletid 5 timer og 27 minutter

En af Danmarks største og mest spillede sangere, er John Mogensen. En sanger, med en grov stemme, spiddende tekster og et stort vildmandsskæg, som godt kan skræmme enhver.

Der var mange øjne rettet mod den generte mand. Og de kulørte blade, var allerede den gang, med til at gøre folk til idoler. Men da rockmusikken kom, fjernede fokus sig fra Four Jacks.

Det efterlod John Mogensen i et tomrum, hvor ham måtte tjene Men bag det rå udseende, var der også en genert enspænder, sine penge, som hyggepianist på der helst holdt sig i baggrunden, små værtshuse. og hellere ville fordybe sig i at Lydbogen beskriver op- og nedskrive tekster, og komponere turene, som ramte John Mogensen. smukke melodier. Til trods for at det er så længe Arbejderdrengen, der efter flere siden, er hans tekster om de forskellige job, fik kæmpesucces små i samfundet, politikerleden og fest og farver stadig aktuel. med Four Jacks. Det var i den tid, hvor folk begyndte at se fjernsyn.

Den er ikke verdens bedste lydbog. Men den bør hørers alligevel. 27


28


Lidt hippie er man vel altid Et portræt af Lasse & Mathilde og deres musikalske venner Forfatter: Elisabeth Saugmann Oplæser: Tina Kruse Andersen Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid 5 timer og 22 minutter

En ganske god lydbog, om Lasse og Mathilde, som nok mest er kendt for sangene ”Fyn er fin” ”Alle mine venner” og Mathilde på violin, sammen med Kim Larsen, i ”Det er en kold tid”. Men de er meget mere end det. De er også samlingspunkt for en lang række musikere, når de er på turné. Og ikke mindst, har de haft en meget stor finger med i spillet, med skabelsen af Midtfyns Festivalen. Foruden Lasse og Mathilde, er der også en række musikere og andet godtfolk, der bidrager til bogen, med historier, em fester, koncerter, opture og nedture.

Lydbogen er indtalt af Tina Kruse Andersen.

Der er nogle steder, hvor man tænker, at det ikke lyder helt rigtigt. F.eks. bliver Eik Skaløe til ERIK Skaløe… Nå… men det skal ikke rokke ved, at det er en udmærket bog, der fint beskriver en musikalsk periode, hvor mange sange i dag er store klassikere. Nå… tænker du måske… Er det ikke noget der hører fortiden til. Nej… Lasse og Mathilde har lige udgivet endnu et nyt album. Og til sommer kan man igen opleve Midtfyns Festival.

29


Hør programmet: P6 BEAT30elsker Sort Sol


P6 BEAT elsker Sort Sol Værter: Anders Bøtter og Henrik Queitsch. Medvirkende: Lars Top-Galia, Tomas Ortved, Steen Jørgensen og andre. Når man snakker om store danske bands, så er Sort Sol hverken slået i gennem i det store udland eller været særlig produktive.

Til gengæld, har de ramt deres helt egen stil, og lavet nogle utrolig flotte numre, som står meget klart og tydeligt på deres helt egen måde.

Sort Sol startede som et punkband. Men de har altid lavet nyt udtryk på deres udgivelser. Og det har blandt andet ført til nogle stille og meget smukke sange, blandt andet den norske sangerinden Sissel Kyrkjebø, trak musikken meget langt væk fra støjende punk.

I programmet gennemgår de to værter, Anders Bøtter og Henrik Queitsch, Sort Sols historie og deres udgivelser. Der bliver spillet dejligt meget af Sort Sols musik, og der er også nogle live-optagelser og demoer, som gør programmet interessant at hører. Sort Sol har eksisteret siden 1977, og som i så mange andre bands, har der været kampe om stil, udtryk og andre gnidninger. Derfor har det heller ikke været muligt at få alle medlemmer og tidligere medlemmer til at være med. Men heldigvis kommer de tre vigtigste med i studiet, til en lille musiksnak. 31


Hør programmet: P6 BEAT32elsker Sort Sol


33


Hør programmet: P6 BEAT34elsker Sort Sol


P6 BEAT elsker Sort Sol ligger som podcast, der varer hele 5 timer og 41 minutter.

Dokumentarfilmen ”422 dage i dybet” viser arbejdet og bandets konflikter, mens de indspiller ”Snakecharmer”.

Der spilles musik fra deres der er sunket, og mandskabet lange karriere, og diskuteres er spærret inde i ubåden, på om de mange forskellige numre. havets bund. Der bliver blandt andet brugt tid på at diskutere og hører numre ”Stor langsom stjerne”. fra albummet Flow My Firetear, som blandt andet havde deres store hit ”Siggimund Blue”.

P6 BEAT elsker, er en række af Der bliver også tid til en top 10 udsendelser om musik fra både over de 10 numre, som P6 BEATs Danmark og det store udland. lyttere har stemt på.

Det bliver et genhør med nogle fantastiske numre, der ligger rigtigt godt i øregangen.

Blandt andet David Bowie, U2, Nick Cave, Nirvana, Rolling Stones, Metallica, Gasolin, og ikke mindst D-A-D, der også udsprang af den legendariske koncert med The Ramones, i Daddys Dancehall.

langt i mellem Sort Sols plader. Der skulle gå hele 16 år mellem Du kan også hører programmet de to seneste album.

P6 BEAT elsker PUNK,

til albummet allerede blev lagt under arbejdet med albummet Snakecharmer.

hvis du vil hører mere om de øvrige bands og den tid, hvor Sort Sol blev dannet, under navnet SODS.

35


36


Daddys Dancehall Tilrettelæggelse: Morten Narvedsen Klip: Kim G. Hansen Udgivet på Radio 24syv

Spilletid

54 minutter og 33 sekunder

Morten Narvedsen har her lavet en super god dokumentar, om at to unge DJ´s starter deres spillestedet Daddys Dancehall, karriere. som var Danmarks svar på Den ene hedder Kenneth Bager, New Yorks Studio 54. og den anden René Dif. Her var der nogle store verdens- Det er faktisk en dokumentar, navne, der lagde vejen forbi, og der kæder mange af de lydbøger gav koncerter. Lydbogmagasinet, sammen. Blandt andet Chuck Berry, Iggy Pop, Sex Pistols og ikke mindst The Ramones, som den aften gav inspiration til at nogle ganske unge knægte… Som efterfølgende blev til D-A-D og Sort Sol.

Et drab på en ung rocker, er nævnt i flere af de lydbøger, om rockergrupperne Bullshit og Hells Angles.

Daddys Dancehall blev det helt store gå-i-byen-sted, for de unge danseglade.

Og Daddys Dancehall har også været et sted, hvor flere af de musikere der er lydbøger om, i dette nummer også har spillet.

Lyt til podcasten her>>>

37


38


39


40


Hugo Helmig Forfatter: Trine Risom-Andersen Oplæser: Emil Birk Hartmann Forlag: Alinea

Spilletid

8 minutter

Tja… Måske noget nyt.

Hugo Helmig er søn af Thomas Helmig, og spiller også musik.

En slags Pixibog, men om Hugo Helmig, og målrettet børn og Emil Birk Hartmann har indtalt unge. lydbogen. Og det gør han godt. Den er ikke særlig lang, så det bør alle kunne overkomme. Hugo Helmig, er jo en ny ung stjerne på vej frem, så herfra er ingen forventninger om en lang og dyb biografi.

Som en hurtig gennemgang af den unge Helmigs musik og familieforhold, er det vel nærmest en lydudgave af Wikipedia.

Dejlig tydelig stemmeføring, og godt tonefald.

Trine Risom-Andersen har skrevet denne bog, og faktisk kan jeg godt lide formatet. Jeg tror at dette korte format både kan være et godt vindue til at få flere unge til at lytte til lydbøger. Og så vil det være en god måde at skabe fokus på de mange nye musikere. Så flere af dem, tak. 41


42


Thomas - dagen efter dagen derpå Forfatter: Søren Anker Madsen Oplæser: Jakob Sveistrup Forlag: Lindhardt og Ringhof

Spilletid

4 timer og 45 minutter

Spændende lydbog, om en af Danmarks bedst sælgende sangere. I firserne dukker en ung og talentfuld musiker ud af det århusianske musikmiljø. Thomas Helmig får hurtigt stor succes med sin musik.

Sammen med Thomas Helmigs historie, anekdoter, og uddrag fra interviews, bliver der også nævnt andre begivenheder i de perioder, bogen handler om. Men først og fremmest, handler bogen om Thomas Helmig som person og om hans musik.

Men… Han bliver også ført frem som et kæmpe idol i sponsortøj Et langt liv, med udgivelser på og med skrigende teenagertøser. dansk og engelsk, med store koncerter, samspil med andre store sangere, som Anne Linnet, Det er ikke alle, i jantelovens Peter AG, fra Gnags, Kim Larsen Danmark, der kan magte det. og ikke mindst støttesangen for Han bliver jagtet af skrigende Afrika, som blev en kæmpe succes. fans, disses jaloux kærester, og den kulørte presse. Stor ros til Jakob Sveistrup, for Og der er sjældent et ugeblad, indtaling af denne lydbog. hvor han, og først Søs Fenger og senere René Toft Simonsen, ikke er på forsiden. God, spændende og underholdende. 43


44


45


46


Kim Larsen - Mine unge år Forfatter: Jens Andersen Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen Forlag: Politikens Forlag

Spilletid

7 timer og 9 minutter

Kim Larsen var ikke bare en utrolig produktiv sangskriver og spillemand. Han var også en utrolig fortæller. Det kan man godt fornemme, i denne lydbog, om hans barndom, ungdom, og frem til hans møde med de øvrige musikere, fra bandet Gasolin.

De fleste andre bøger om Kim Larsen, er fortalt af andre, der har kendt ham. Men i denne bog, er forfatteren Jens Andersen og Kim Larsen selv, der har bidraget til denne bogs indhold. Og det bliver den bestemt ikke dårligere af.

Kim Larsen fortæller åbent, om sit liv med sin far, som man ellers ikke har hørt meget om, og om at vokse op, med en mor, der kæmpede en hård kamp, for at få pengene til at slå til, og give sine børn en god opvækst. Lydbogen er indtalt af Henrik Hartvig Jørgensen, som både er i stand til at ramme lidt af Larsens jargon, og synge troværdigt, de steder, hvor der er eksempler på dette. Det er en rigtig god lydbog. Den er sjov, spændende og rigtig godt fortalt, af både hovedperson, forfatter og indtaler.

Desværre slutter den alt for brat, Men det er der jo desværre en tris årsag til. De nåede ikke længere. 47


Annoncepris—hel A4-side: 1000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—halv A4-side: 500 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—dobbelt A4-side: 2000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

48


Danske Onlinemagasiner kontakt@danskeonlinemagasiner.dk 49


Lydbogmagasinets webshop

50


51


52


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.