__MAIN_TEXT__

Page 1

Lydbog Magasinet Stig Seberg

Bent Otto Hansen

Afslappende lydbøger

Speaker og forfatter

for børn

Jørn Jønke Nielsen Mit liv...med bøger

1

Anmeldelser af lydbøger


Foto: Freja Hald

2


Velkommen til Lydbogmagasinet Dette magasin er lavet fordi jeg selv synes der manglede sådan et magasin, hvor man kan finde inspiration, se hvem der står bag lydbøgerne og høre om lignende genre. Derfor kommer det ikke kun til at handle om lydbøger, men også om podcast, radioteater og meget andet, i de kommende numre. Der kommer interviews og anmeldelser og hvis du gerne vil skrive om en lydbog, er du også meget velkommen til det, så flere også kan få glæde af historierne. Forlag og lydstudier og forfattere er også meget velkommen til at skrive, når der er nyt på vej. Her kommer der en masse annoncer med link. Tryk på selve annoncerne, og kom direkte ind på hjemmeside eller webshop.

Kort sagt: KIG, KLIK og KØB God fornøjelse. Venlig hilsen Lars Qvick 3


Andre magasiner fra Danske Onlinemagasiner

4


Indhold: 8-9: Anmeldelse: Ritt-Erindringer 12-15: Artikel: Bent Otto Hansen-Speaker og forfatter 16-17: Anmeldelse: Rune T. Kidde-H.C. Anderledes 20-21: Anmeldelse: Holger Juul Hansen-Sol og tunge skyer 24-27: Interview: Stig Seberg-Afslappende lydbøger for børn 30-31: Anmeldelse: Allan Olsen-Tilfældigt strejfet 34-41: Interview: Jørn Jønke Nielsen-Mit liv...med bøger 44-45: Anmeldelse: Sara Blædel-Bedemandens datter

5


Annoncepris—hel A4-side: 1000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—halv A4-side: 500 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—dobbelt A4-side: 2000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

6


Danske Onlinemagasiner kontakt@danskeonlinemagasiner.dk cvr-/se-nr. 37354783 7


8


Ritt - Erindringer Forfatter: Ritt Bjerregaard Oplæser: Forfatterindlæsning Forlag: JP/Politikens Forlag

Dejligt at høre denne lydbog, der er indtalt af Ritt Bjerregaard selv.

Hun valgte en karriere som lærer. Men da ”systemet” stadig var gammeldags og ikke gav mange chancer til de elever der havde det svært, gik Ritt Bjerregaard selv ind i bestyrelsesarbejde og politik.

Det er ikke en bog om politisk spil, intriger eller om fløjkrige.

Til trods for at Ritt har haft et langt liv i politik med både ministerposter, EUkommissær og overborgmester, er det ikke det der bliver lagt vægt Ritt fortæller også åbent om hendes ægteskab, med kærester ved siden på i denne bog. af, og om hvordan det har været at leve i dette åbne forhold i så mange Det er en historie om Ritt og år, på den måde. hendes familie og oplevelser. Især bliver der fortalt meget om Ritts mormor og morfars liv og opvækst.

Til de af jer der husker Ritt for at sige ”øøøøøh….” når hun blev interviewet i TV, må jeg sige, at det er der ikke noget af i denne lydbog.

Det hårde liv hvor morfaren boede på børnehjem, blev fortalt videre til børnene og børnebørnene, og de blev taget med, så de selv kunne se stedet, og danne sig deres egne indtryk.

Samlet vurdering af bogen: God historie, godt fortalt, men kunne godt have haft lidt mere politisk spænding. Varighed: 8 timer og 33 minutter. 9


10


11


12


Bent Otto Hansen har lagt stemme til rigtig mange lydbøger. Og så er han forfatter til fodboldkrimien Mord på landsholdet Min første lydbog (2003)

Det er en meget fin hvid og stor villa i Hellerup. Jeg er i alt, alt for god tid. Maven synes helt sikkert at jeg skulle være blevet hjemme, men når Gyldendal spørger om man vil noget, så møder man til tiden. Stol på det. Jeg skal indlæse min egen fodbold-krimi 'Mord på landsholdet', som er udkommet året før.

Ved de næste 240 lydbogsproduktioner er det kun den dumme, sure, utilnærmelige, afvisende og møgsure mikrofon, der har hørt på mig - og ALDRIG har den sagt så meget som 'tak', 'god dag' eller noget. Ikke engang 'skrid', 'stodderkarl' eller 'latterlige amatør' har den gidet hviske.

Det er meget underligt at skulle At jeg får lov til det, skyldes nok indlæse noget, som jeg selv har min fortid som fodboldkommentator skrevet. på TV3 og diverse småjob som Faren ligger i, at man kan høre, reporter på lokalradioer og P3. hvis der er steder i teksten som Indspilningen skal ske sammen jeg selv synes er åh, så sjove med en erfaren lydtekniker. eller særligt finurlige. Det skal vise sig at blive den hidtil eneste lydbog, jeg har indlæst på den måde.

Jeg har stadig den store plastikkasse med de mange kassetter, som udgør den originale lydbog. 13


14


Senere er lydbogen konverteret til - nej, ikke til en ny religion — men til den digitale verden, så man den dag i dag kan høre mit første forsøg udi genren.

På sidste side i min fodboldkrimi møder hovedpersonen sin biologiske far.

Efter indlæsningen sendte jeg een af kassetterne til 'AV-forlaget' i Odense, da jeg havde hørt at det var dem, der producerede de fleste lydbøger i det ganske land.

For første gang.

De sagde meget pænt nej tak, de første par gange, så til sidst måtte jeg skrue bissen på - eller rettere sige det, som det var: at hvis jeg ikke fik lov til at indlæse nogle lydbøger, så ville jeg være mere på røven end hovedpersonen i min fodboldkrimi. Og så skete det. De lyttede lige kassetten igennem en ekstra gang, og så lukkede de mig ind i folden.

Det kan jeg ikke takke dem nok for. Var det ikke for dem, havde jeg været nødt til at vakle hen til kommunen med udstrakt hånd.

Disse førstegangsting er altid omgærdet af en nervøsitet, der dog også skærper koncentrationen og øger fokuseringsevnen. Sådan havde jeg det ikke, da jeg indlæste min første lydbog. Til gengæld er jeg blevet mere og mere hysterisk og nervøs og neurotisk, desto flere opgaver jeg har fået. Der er nu gået tretten år siden jeg indlæste min første lydbog, og jeg slider og slås med det mere end nogensinde. Det skal man bare slet ikke høre på resultatet.

Forleden så jeg et foto af en solodanserindes fødder. Det var Siden da fik jeg så også et aftenjob som kontrollør i Operaen i Køben- nærmest rædselsvækkende. havn, og dermed kunne jeg melde Alligevel ser det supernemt ud, når mig ud af dagpengesystemet, som hun pisker afsted på tå på scenen. er noget af det mest kringlede og diabolske, jeg nogensinde har været en del af. Se mere og prøvelyt her Min dagpengeret var lige udløbet.

15


16


H.C. Anderledes Forfatter: Rune T. Kidde Oplæser: Forfatterindlæsning Forlag: Forlaget Modtryk

Ja… Jeg ved ikke helt… Jeg er vokset op med Rune T. Kiddes sjove tegneserier.

Vi høre om: Kejserens nye Kluns, Karl Klat, Karl Klat og Karl Klods, Hvad Fatter gør, er altid det forkerte, Den grumme ælling og til sidst Store Kaj og Stumpe-Kaj.

Jeg har elsket hans krøllede hjerne og sjove formuleringer og dejlige Man kan sagtens forstille sig, at tegninger. disse udgaver giver morskab og Desværre kom der jo ikke flere ting der lige skal forklares, hvis de sjove tegninger, da han blev blind. læses op, som godnathistorier for børnene, I stedet fortsatte han dog med at fortælle sine ”Ækle æventyr”. Han har, i gennem tiden, taget mange kendte eventyr og historier under kærlig behandling, i den Kiddeske vridemaskine.

Man kan sige at her, hvor Rune T. Kidde selv skal fortælle, er det også ham selv der skal bøvle med at få vrøvlet sagt rigtigt. Og vrøvl… Dét er det… Vi er heller aldrig blevet lovet andet.

Blandt andet ”Den lille rødhætte og ulven” der i hans version blev til ”Den lilla møghætte og pulven”

Jeg synes ikke det er hverken det bedste, det sjoveste eller mest originale, fra Rune T. Kidde.

Her er det så H.C. Andersens eventyr der bliver fortalt i en lidt anden version.

Men… Det vare kun en time, og det er forfatteren selv der lægger stemme til. Tak for oplevelsen. 17


18


19


20


Sol og sorte skyer Forfatter: Holger Juul Hansen Oplæser: Torben Sekov Forlag: Gyldendal Lyd

Her er der stor ros. En både god og spændende erindringsbog, af skuespilleren Holger Juul Hansen. Med stor sans for fortælling, bliver vi her inviteret med indenfor, i et spændende liv, på teatre, film og et lille smut ind i Matador.

Her har vi med en skuespiller at gøre, der virkelig mestre sproget. Lydbogen flyder let, i et billedrigt, smukt og velformuleret sprog, der trods formuleringer, som kunne være en bankdirektør værdig, ikke taber lytteren undervejs. Dertil kommer oplæseren; Torben Sekovs stemme og toneringer, der ligger klart, tydeligt og ikke er bange for at leve sig med ind i historien.

Holger Juul Hansen tager os med, gennem sit liv, og sine møder med teatrets og filmens store navne. Og får det hele til at lyde som det mest naturlige, når han invitere os med ind i sit liv, med hunde, børnebørn, børn og koner, blandet sammen med naboskab med statsminister Jens Otto Krag, venskaber med de største danske instruktører af dansk film og teater.

Man kunne måske godt ønske sig at høre endnu mere personlige historier og sjove oplevelser med disse spændende mennesker. Men… Det høre jo nok også ind under privatlivets fred. Alt i alt, en rigtig god lydbog, der får de varmeste anbefalinger herfra. Den varer 7 timer og 45 minutter, og den tid er bestemt ikke spildt. 21


22


23


24


”Historien om…” Stig Seberg er manden bag en serie af lydbøger for børn. Lydbøgerne er til afslapning og kan give mere ro til børn. Hvad er ”Historien om…”?

Jeg er coach og holder foredrag om at slappe af, og har vundet ”Historien om…” er en serie af en pris igennem regeringen, der lydbøger, som jeg har fundet på. hedder Chance for balance. De handler om forskellige dyr. Vi mennesker har alt for travlt. Det er en serie af lydbøger for Og lydbøgerne bidrager til at børn. man kan stoppe lidt op. Hvad er din baggrund for at lave lydbøger? Ja, min baggrund er at jeg er far. Og jeg har selv fortalt nogle af historierne for mine børn, så de bedre kunne slappe af og sove. Så det startede det med. Jeg kan godt lide at tale, og bruge min stemme i forhold til at der ikke skal ske så meget. 25

Hør podcasts på iTunes:


Så er der en historie om en elefant. Og der er et julealbum om nisser.

Hvem er lydbøgerne lavet for? Serien er lavet for børn fra fem til ni år. Men børn helt op til tolv år hører dem også.

Der er også voksne der har brug for at slappe af, så jeg har udgivet en lydbog for voksne en 40 minutters guidet meditation.

Hvad handler historierne om? Alt muligt. Der er blandt andet en historie om to kakerlakker, Kik og Kak, der handler om forskellen på at være hurtig og langsom. Der en historie om et sekund, der løber rundt inde i et ur, mens minuttet og timen bare slapper af, og uret får ondt i maven.

Historierne er fortalt i et roligt og afslappet tempo, uden for meget drama, og handler om venskaber og at hjælpe hinanden.

Hvordan virker historierne på børnene? De virker afslappende for de fleste. Nogle børn skal måske ud og løbe, for at kunne få ro. Men dem der skriver tilbage til mig, skriver at det giver børnene ro. Og nogle får ny kreativitet, og sidder og tegner imens. Og andre igen bruger dem som godnathistorier eller bare når de ligger og slapper af. 26

Interviewet som video


Hvor kan man købe dine lydbøger? Det korte svar er alle steder. Nogle køber en CD eller låner dem på biblioteket eller på ereolen.dk og andre har dem med i deres abonnement hos forskellige udbydere som f.eks. TDC og iTunes eller Spotify.

Du kan få mere at vide om Stig Seberg og lydbøgerne i serien ”Historien om…”

Så søg på nettet efter mit navn.

www.historienom.dk (børn)

Stig Seberg.

www.evolvia.dk (voksne)

ereolen.dk (Stig Seberg)

Find billigste pris her: http://bog.nu/navne/stigseberg 27

Hør podcasts på iTunes:


28


29


30


Tilfældigt strejfet Forfatter: Allan Olsen Oplæser: Henrik Birch Forlag: JP/Politikens Forlag

Allan Olsen er hvad man kan kalde en historiefortæller. Man mærker både i hans sangtekster og i denne bog, at han arbejder med ordene, sætningerne billedsproget og toneringen, for at få det bedst mulige og stærkeste udtryk.

Allan Olsen ér bare Allan Olsen. Og hans stemme og vendinger ligger bare perfekt til ham. Bogen tager os gavmildt med i gennem barndommens land i det nordjyske.

Med drengestreger, nysgerrighed og oplevelser, der former en usikker Hans sange er bestemt noget af det knægt til en ung mand, med et mål bedste danske sangskrivning, men og en mission, om at være den han det er intet imod hans mange jokes, er og stå ved det. anekdoter, og røverhistorier imellem Allan Olsen spare ikke sig selv, sangene. når han fortæller om sin position Det er faktisk det jeg helst vil høre. i klassen, som ham der tør gøre Sangene kan man jo høre på en oprør mod lærerne, der selv bliver CD… ramt af karma-boomerangen, da han selv står som vikar, med en Historierne og leveringer, er det der ung knægt der har lidt for meget skaber livet i hans optræden. krudt i røven. Desværre er det ikke Allan Olsen selv der har indtalt lydbogen. Bogen slutter desværre der hvor Det skal ikke komme speakeren Henrik Birch til skade, for han gør det faktisk ret godt.

Allan Olsens karriere starter… Så forhåbentligt kommer der en fortsættelse ;) 31


32


33


34


Jørn Jønke Nielsen: Mit liv… med bøger Af Lars Qvick

Har du altid interesseret dig for bøger og for at skrive?

Hvilke bøger læser du selv? De sidste bøger jeg har læst var: "Amerikanske Præsidenter" ved journalist Frank Esmann. Egentlig var den tiltænkt som research materiale i forbindelse med en bog jeg skrev på for nogle år siden, men først ti år efter har jeg fået den læst.

Min interesse for bøger er forment- "Sort Land" af Ahmad Mahlig blevet vakt i en ung alder. moud var min forrige bog og Mine forældre var medlem af flere den synes jeg rigtig godt om. Informativ og skrevet i et sprog bogklubber og der blev læst meget som ofte fik mig til at le. i hjemmet. Jeg fulgte så at sige i deres fodspor Hvis jeg skal pege på en genre og begyndte at læse med i 10-11års må det blive spændingsbøger, såsom Ken Follett "Et Sted alderen. Kaldet Frihed". Det var så tidligt, at jeg senere En af mine favoritter var Senemåtte genlæse nogle af de bøger cas "Om Livets Korthed". jeg havde læst for at forstå dem Et mesterværk jeg selv kunne helt. have skrevet hvis ikke jeg var Jeg var ikke specielt interesseret i født 2000 år for sent. at gå i skole, men dansk og stil kunne jeg godt lide og jeg husker, at jeg allerede som trettenårig fortalte mine forældre at jeg ville være forfatter.

Hvis jeg skal vælge den forfatter som jeg har nydt mest, må det blive Wilbur Smith og hans sagaer om livet i det sydlige Afrika. 35


Hører du lydbøger? Nej, jeg er af den gamle skole og vil sidde med en bog i hånden. Jeg har dog mange venner som er svært begejstret over at jeg selv har indtalt mine biografier. Når jeg bliver gammel og mine øjne begynder at svigte vil jeg nok gå på lydbøgerne.

Læserne/lytterne tager godt imod og jeg føler at jeg har et rimeligt tæt forhold til mange af dem. I forhold til mine egne, så holder jeg mig inden for den grænse, at jeg ikke med mine biografier bringer nogle i fedtefadet, medmindre det er myndighederne. Jeg har dog aldrig set det som et problem, om end jeg altid har været på vagt overfor det.

Hvordan var det for dig at skrive Hvis jeg ikke havde følt at jeg om dit eget liv, så tæt på? kunne skrive frit i forhold til mine brødre og min klub og fortælle Jeg er en meget åben person den rigtige og en ordentlig histoså det har jeg ingen problemer rie, ville jeg ikke være fortsat med. med biografierne. Med ærlighed og oplysning kommer man længst, så det går fint. Det følger så at sige min karakter at fortælle om mit liv, men det er da helt klart at de som rigtig kender mig også har et andet indtryk end de som kun har læst om mig. Du skriver meget detaljeret, om meget alvorlige episoder, hvordan er det blevet taget imod?

De alvorlige episoder jeg beskriver i mine bøger har som regel været offentliggjort i en eller anden sammenhænge, så kommer jeg med min insideviden og udlægning af sagerne. 36


Du har jo været et ”varmt emne” for de fleste medier… Men med dine bøger, er det jo dig der har ordet… Hvordan har det været for dig? Det har været rart at komme til orde ad den vej. Det var ikke noget jeg tænkte over da jeg skrev min første bog, men senere hen fandt jeg jo ud af hvad det ville sige at komme til orde i større forsamlinger.

Nogle har været forargede over det, men i mange år har det etableret system jo brokket sig over, at sådan nogle som mig brugte vold og ikke ord, så var det lidt pudsigt at opleve såkaldte demokrater lægge afstand til at jeg overhovedet blev udgivet. Sidste år kørte Dansk forfatterforening temaet "ytringsfrihed". I samme periode blev jeg kontaktet og spurgt til en bagside artikel i "Forfatteren". Efter dette korte interview havde været offentliggjort modtog bladet et læserindlæg fra en anden forfatter, som ikke mente at jeg burde være kommet til orde i bladet - mit eget fagforeningsblad - og bladet var nærmest ude og undskylde. Jeg havde travlt i den periode men det kunne have været sjovt at kommentere på, særligt i forbindelse med deres såkaldte ytringsfrihed. Den kan ikke gradbøjes, heller ikke når det gælder mig! 37


Den første selvbiografi: ”Mit liv” skrev du mens du var på flugt i Makrel-sagen. Hvad var grunden til at du begyndte med at skrive? Jeg har altid været god til at huske, fortælle historier og så befandt jeg mig i en ekstraordinær situation. På flugt, alene og med en historie der nok var værd at fortælle. Min gamle ven filminstruktøren Ib Makwarth besøgte mig i mit skjul og opfordrede mig til at skrive og så gik jeg i gang.

I april var jeg tilbage i Paris og boede kun 200 meter fra Les Halles hvor jeg boede i 1985, det giver altid lidt sommerfugle i maven når en "flygtning krydser sit spor".

Du har også skrevet romaner. Hvordan var det i forhold til selvbiografierne? Rent teknisk er det noget nemmere at skrive biografier, da det handler om minder, episoder du kan slå op, og så har jeg mine kalendere som leder mig på vej rent tidsmæssigt, men jeg synes personligt, at det er mere spændende og sjovere at skrive fiction.

I den næste selvbiografi: ”Mit I den forbindelse kan jeg godt lide andet liv” rejser du meget rundt, at lægge mig så tæt på virkeligheog er flere forskellige steder. den som muligt og brugde den som baggrund. Har du været tilbage og gense de steder og de mennesker du har mødt?

Derfor er jeg særdeles grundig i min research.

Jeg kan ikke komme ind i Canada, men mine to døtre kommer med jævne mellemrum og besøger mig. Jeg taler også i tlf. med flere fra dengang jeg boede i Canada. Et par af dem er sågar blevet medlem af klubben.

38


Skriver du også bøger, når du ikke sidder i fængsel, eller ligger på sygehuset?

Ja, men i mine unge dage sad jeg jo næsten altid i fængsel, lå på sygehuset, eller var på flugt. Så kom en periode med livsnyderi hvor jeg levede af tjente penge og en arv. Jeg har jo også nok at se til, men efter en pause på knap 10-12 år kom jeg i gang med at skrive igen. Jeg forsøger at skrive hver dag, men det er umuligt. Nu har du selv indtalt dine fire biografier som lydbøger. Hvorfor ikke en skuespiller eller anden oplæser?

At dømme efter de udtalelser jeg får, også fra venner og bekendte - så har det været en succes. Det giver åbenbart lydbogen en anden dimension og autencitet når det er forfatteren selv der indtaler, især i forbindelse med selvbiografier. Hvordan har det været at gå tilbage i dine ”tidligere liv”, nu hvor de ting der er sket er kommet lidt på afstand? Det har været fint. Dels genoplever man sit liv og der husker man jo altid det positive bedst og så får man lejlighed til at reflektere yderligere på det man har rendt og lavet.

Det var forlaget der ønskede at jeg indtalte min nyeste bog "Jeg Lever Stadig". Det gik jeg med til, men det var hårdt arbejde at sidde der i otte timer og forsøge ikke at lave fejl.

Syv måneder efter havde den solgt så godt, at de ville have mig til at indtale de tre øvrige biografier.

39


Du siger i en af bøgerne, (hvor du er til mentalundersøgelse) at ”det var Jønke, som var blevet sendt hertil, men Jørn som skulle være her”.

Nogle af de sager, hvor du har været indblandet, har jo som du skriver det, lignet justitsmord. Har det haft nogle konsekvenser for andres retssager, efter du har skrevet om det i dine bøger?

Det lyder ret spændende. Prøv lige at forklare det.

Måske, men ikke nogen konkrete. Havde jeg været en almindelig familiefar var jeg formentlig aldrig blevet fængslet i 2007 da min kammerat blev overfaldet og jeg gik ind og "tog kniven" fra angriberen, men det var jo Jønke fra Hells Angels, og han skulle helst ikke blive nogen helt.

Systemet er ikke meget for at erkende dets fejl, men til gengæld har mine skriverier og samtaler med advokater, politikere, fængselsinspektører og andre medført ændringer af forskellig karakter og det er jeg stolt over.

Det pudsige var, at da jeg senere hen ankom til Sikringen på Nykøbing Sjælland for at blive mentalundersøgt ville de ikke have at de andre patienter kaldte mig Jønke, men derimod for Jørn som jo er mit oprindelige fødenavn. Domstolene, fængselsvæsenet og politiet sendte Jønke derop, men på stedet endte det med at blive Jørn (mit fødenavn) der blev mentalundersøgt, ligesom det jo kom frem at jeg Jønke/Jørn aldrig skulle have været der. Se i øvrigt: her-i-huset-kalder-vi-ham-joern 40


Du skriver godt, du er god til at formulere dig, du har været talsmand for fanger og jeres egen klub. Har du overvejet selv at blive jurist eller politiker? Ja mange gange. En del advokater har opfordret mig til at blive jurist, men jeg orker ikke fire år på skolebænken. Jeg var allerede skoletræt da jeg var tretten :-) Mange har gennem tiderne opfordret mig til at blive politiker, sågar starte mit eget parti. jeg har også haft lyst til at starte en politisk bevægelse i forbindelse med de store flygtningestrømme, men HAMC er en ikke -politisk forening og det vil ikke være foreneligt med mit medlemskab at blive politiker. Med andre ord skulle jeg melde mig ud, hvis jeg ville være politiker.

Hvad har du i støbeskeen i fremtiden af bøger og lydbøger? Genudgivelse af den humoristiske Elgen Helge, samt thillerene Korpsånd, og Arresten i efteråret i bogform. E-bøger i Tyskland og selvfølgelig skal vi have indtalt mine andre bøger, så også de kan opleves som lydbøger. Lige nu skriver jeg på en fremtidsutopi og international spændingsroman, planlagt til udgivelse foråret 2017.

Læs mere om Jørn Jønke Nielsen og hans bøger på hans hjemmeside:

www.jønke.nu og på Facebook 41


42


43


44


Bedemandens Datter Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Charlotte Munck Forlag: People's Press

Mit første møde med en lydbog af Sara Blædel. Uden at have kendskab til Sara Blædels andre bøger, kastede jeg mig ud i at høre denne. Som ikke er i samme serie, som hendes øvrige bøger. Og jeg blev ikke skuffet.

Historien er både godt fortalt, i et meget fint flow, skrevet i et flot sprog, og så er der altså nogle gode overraskelser i historien. Det gør, at man hele tiden lytter, og at man føler sig både godt underholdt og får lov at gøre sig sine egne tanker.

En god og spændende historie, der Historien rummer både sex, mord , griber lytteren med det samme. hemmeligheder og spænding. Og selv om der er mange lag og flere Vi tages med ind i hovedpersonen, personer at holde styr på, går det ikke hen og bliver uoverskueligt Ilkas liv, hvor hun, efter sin fars eller uvirkeligt. død, trækkes ind i lokale intriger, interne stridigheder i bedemandsbranchen og mødet med hendes Efter planen, er det her den første fars nye familie, efter han forsvandt bog, i en serie på tre. Og jeg er fra kone, Ilka og en konkursramt klar til at høre den næste når den bedemandsvirksomhed. kommer. Speakeren, Charlotte Munck, har en god stemme, der godt kan lyde som Sara Blædel, og det styrker oplevelsen.

Lydbogen varer 8 timer og 17 minutter, og den er bestemt ikke for lang. Den kan varmt anbefales. 45


46


47


Annoncepris—hel A4-side: 1000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—halv A4-side: 500 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

Annoncepris—dobbelt A4-side: 2000 kr. plus moms Inkl. Link til webshop

48


Danske Onlinemagasiner kontakt@danskeonlinemagasiner.dk cvr-/se-nr. 37354783 49


50

Profile for Danske Onlinemagasiner

Lydbogmagasinet 1  

Første nummer af Lydbogmagasinet. Interview med Stig Seberg om afslappende lydbøger for børn, og Jørn Jønke Nielsen om selvbiografier. Arti...

Lydbogmagasinet 1  

Første nummer af Lydbogmagasinet. Interview med Stig Seberg om afslappende lydbøger for børn, og Jørn Jønke Nielsen om selvbiografier. Arti...

Advertisement