Page 1

www.uninor.no

En kvalitetsleverandør med mennesker i fokus


En samarbeidspartner du kan stole på Uninor er en attføringsbedrift med hovedkontor på Hovland i Egersund. Bedriften ble etablert i desember 1990 med de fire Dalane-kommunene, lokale bedrifter og ansatte som eiere. Vi har avdelinger både i Bjerkreim, Eigersund og Sokndal som årlig omsetter varer og tjenester for rundt kr. 50 mill. Sammen med datterselskapet vårt Arbeidskompetanse og Service (AKS) engasjerer og kvalifiserer vi rundt 200 personer med ulik kompetanse. Våre interne utviklingsarenaer omfatter mekanisk produksjon, trevare, montering og pakking samt ulike serviceoppdrag for kommuner, bedrifter og private.

Vi er kanskje mest kjent som underleverandør til større bedrifter, men har også en del egne produkter, bl.a. SACCO hundevogn, benker og søppelstativ. Bedriften opererer i brytningspunktet mellom velferd og industriproduksjon. Produksjonen er nødvendig for å kunne tilby våre ansatte mest mulig varierte og utviklende arbeidsoppgaver. Vi er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2008.


Kontakt Jan Olav Hansen Avdelingsleder Trevare Mobil 990 98 401 E-mail janoh@uninor.no

Uninor Trevare

Uninor Trevare Uninor Trevare leverer tilpasset tre emballasje til bedrifter som MPM, Aarbakke, IKM Haaland, Westcontrol Robertson, Howco Group, Statoil, Halliburton.

og vinduskomponenter til lokale produsenter som Hovland Trevare, Gilje og NorDan.

Vi produserer også spesialkledning, listverk og panel etter tegning/prøve og leverer dør-

Maks dimensjon: 13.000x3.000x3.000 mm.

www.uninor.no

Vi tilbyr også transportløsning av våre største kasser etter avtale med kunde.


Kontakt Terje Andreassen Avdelingsleder Spesial Mobil 913 65 401 E-mail terjea@uninor.no

Uninor Spesial

Uninor Spesial

Vi tar på oss små og store pakke- og monteringsoppdrag. Våre største kunder er Laerdal Medical, AluRehab, Hatteland Display og Jeppesen.

Profilbekledning I Uninor Spesial foretar vi også overføring av transfermerker til profilbekledning. Vi tilbyr formidling av silketrykk og brodering. Vi trykker på alt fra caps, arbeidstøy, gensere, t-skjorter og lignende. For mer informasjon: silketrykk@uninor.no

Sacco hundevogn

www.uninor.no


Kontakt Tor Anton Versland Avdelingsleder Mobil 990 98 400 E-mail torav@uninor.no

Uninor Service

Uninor Service Vikeså, Sokndal, Korttidslageret og Marka I Uninor Service produserer og leverer vi sittegrupper, benker, søppelstativ og postkassestativ i tillegg til en omfattende vedproduksjon.

Vi tar oss av hytterenovasjon samt søppelhåndtering for Dalane Miljøverk, private og kommuner.

Vi monterer komponenter for Covent, Gilje Trevare og Titania, og pakker brosjyrer for blant annet Etman. Vi klipper også plener, trimmer hekker, rydder i skog og kratt for både Bjerkreim og Sokndal kommuner i tillegg til Dalane Energi.

Uninor Service driver Korttidslageret med distribusjon av hjelpemidler på vegne av Eigersund kommune. Utkjøring av Jobbfrukt skjer også i regi av Uninor Service.

www.uninor.no


Kontakt Rolf Vigrestad Avdelingsleder Mobil 474 62 683 E-mail rolfv@uninor.no

Uninor Mekanisk

Uninor Mekanisk Våre ansatte på Uninor Mekanisk håndterer både horisontale og vertikale maskineringssentre (Mazak). I tillegg har vi flere CNC styrte maskineringssentre, manuelle fresere, dreiebenker, boremaskiner, stanser og flere sager for stål og aluminium. Vi har også to vibrasjonstromler for rengjøring og sliping av kanter.

Vi sveiser rørtråd svart, rustfritt TIG, aluminium MIG og TIG. Vi sveiser også aluminium TIG-MIG, stål TIG-MIG, rustfritt TIG lysbuesveis/elektrode og titan TIG. Vi kan motta alle typer tegninger elektronisk. Blant våre kunder finner du IKM Haaland, NorDan, Swire Oilfield Services og Vikeså Glassindustri.

www.uninor.no


www.uninor.no | post@uninor.no

Uninor folder  

Brosjyre Uninor