Page 1

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

La nostra llista GOVERNEMNOS.CAT 2015


Un equip ampli i representatiu del teixit social La CUP presenta una llista àmplia i representativa de les lluites i dels col·lectius compromesos, que supera els límits de partit, per oferir a Vilanova i la Geltrú un projecte arrelat a la ciutat, plural i que posa èmfasi en la necessitat de capgirar l’ordre de prioritats de l’Ajuntament.


Josep M.

Raimon

“'Governar' i 'obeir el poble' no hauria de ser una paradoxa; haurien de ser sinònims. El poble mana, el govern obeeix” Té 51 anys i és llicenciat en Filologia Catalana i màster en Lingüística Computacional. És veí del barri de Sant Joan i actualment és a l’atur, després de 27 anys treballant a l’Institut d’Estudis Catalans. Va presidir el col·lectiu VNG per la Independència entre els anys 2010 i 2013 i va ser portaveu de Vilanova Decideix quan es va realitzar la consulta popular autoorganitzada el 2009. És membre de Desperta! i ha estat president de l’Ateneu Vilanoví. És militant de la CUP des de 2008.

Marta

Josep

Jofra Sora

Asensio Albà

“Amb treball, consciència i esforç, fem possible tot allò que ens diuen que és impossible”

“Hi ha moltes coses per fer, molt poc temps i pocs recursos per fer-les. Anem al gra!”

“Créixer sense parar i sense sentit porta a la desigualtat. El repte és avançar en qualitat de vida, si cal més a poc a poc per no deixar enrere ningú”

Té 30 anys i és politòleg i geògraf. Viu al centre vila i treballa com a responsable de comunicació en una empresa vilanovina. Actualment col·labora en el projecte de periodisme crític i social Xarxa Penedès, és membre de Can Pistraus, de l’Ateneu Vilanoví i és un dels coordinadors del festival El Tingladu, tot i que en altres moments també ha participat en altres col·lectius de la ciutat, com el Ball de Diables, La Unió Vilanovina o el Centre d’Esplai La Geltrú. És militant de la CUP des del 2007.

Té 35 anys i és llicenciada en Ciències Ambientals. Treballa com a consultora ambiental en projectes d’assessorament, formació, recerca i cooperació internacional. Ha format part de diverses associacions de Vilanova, com La Vinagreta o Ecol3VNG. Ha participat en l'organització d’alguns esdeveniments de la ciutat, com les Fires de Cervesa Artesana o la Trobada de Monedes Socials. És membre de la Plataforma catalana per una fiscalitat justa, ambiental i solidària.

Té 31 anys i treballa d’informàtic en una companyia d’assegurances. És militant de la CUP de Vilanova i la Geltrú des de 2008. És pare de la Joana i viu al barri de mar. És soci de Can Pistraus i escriu habitualment al digital Xarxa Penedès. També és soci de l’Ateneu Vilanoví.

Domènech Gibert Ràfols Florenciano

Berta

Belaskoain Comaposada “Des del carrer i l'Ajuntament, lluitem per la plena igualtat. Les dones movem el món” Té 24 anys i viu a la Geltrú. Estudia disseny d'interiors i treballa en un comerç vilanoví. És membre del col·lectiu Bullanga Feminista i del Casal de Dones de Vilanova. Fa més d'un any que col·labora amb la CUP, on ha participat principalment en temes relacionats amb la gestió de residus i la defensa del medi ambient. Durant anys ha estat vinculada al moviment de l'educació i el lleure infantil i juvenil a la ciutat, i actualment és membre de la junta de Can Pistraus i una de les organitzadores del festival El Tingladu.


Jaume

Marsé Ferrer

Tània

Reyes Torbisco

“Si comencem avui, encara “Les mobilitzacions socials podem ser les protagonis- sempre han sigut motor de tes d'una societat solidària, canvi. Convertim les preocudemocràtica i en pau amb el pacions de la gent en les de l'Ajuntament” planeta” Té 60 anys i és llicenciat en Biologia. Ha treballat en el món educatiu des de 1980, i com a biòleg des del 2006. És membre actiu del col·lectiu ecologista APMA (Agrupació per la Protecció del Medi Ambient) des de 1990.

Té 34 anys i és tècnica superior en Arts Plàstiques i Disseny. Actualment estudia el grau d’Educació Social. Treballa com a monitora de lleure, feina que combina amb altres tasques com a educadora, en campanyes d’educació ambiental, fent tallers d’educació emocional i d’alfabetització. Milita a la CUP des de 2012 i a la Coordinadora Obrera Sindical. És membre de l’Assemblea pels Drets Socials, sòcia de l’Ateneu Vilanoví, sòcia fundadora de l’associació Elna i col·labora amb l’associació de dones La Frontissa i el Casal de Dones.

Guillem

Francesc

Helga

Bau Vargas

Martín Martínez

Rovira Borrell

“Volem una Vilanova més humana, on persones i col·lectius esdevinguin protagonistes d'una ciutat on viure i conviure millor”

“L'educació és el motor del canvi social”

“Cal promoure també localment una economia social i solidària, on el centre són les persones, amb oportunitats per a tothom”

Té 38 anys i és mestre d’educació primària des del curs 1998-1999. A Vilanova i la Geltrú ha treballat a les escoles Llebetx, Ginesta i actualment a l’escola Sant Jordi. És membre de la coordinadora SOS Garraf per una educació pública de qualitat.

Té 45 anys i és llicenciada en Biologia. És sòcia de l’APMA, de la cooperativa Som Energia i de la banca ètica FIARE, de la qual forma part de la comissió d’avaluació etico-social de la zona de Barcelona. Actualment és sòcia de treball de cooperativa Arç.

Té 25 anys i és tècnic en Educació Infantil i graduat en Educació Social. Va ser membre del consell d’estudis a la facultat de pedagogia de la Universitat de Barcelona. Ha estat 8 anys monitor del centre d’esplai Drac Màgic i responsable d’aquesta entitat durant 3 anys. Durant 2 anys fou membre de l’organització esplais catalans (ESPLAC) a l’equip general del sector Penedès, Garraf i Anoia. Actualment és membre de la junta de l’entitat cultural Can Pistraus.


Íxia

Quim

Pardiñas Inés

Arrufat Ibáñez

“Representar moltes veus i no només vots!”

“Ja n'hi ha prou d'acatar retallades, ordres i restriccions, cal que la gent prengui la institució i la posi al seu servei”

Té 35 anys i és mestra d'educació infantil a l'escola Cossetània. Ha estat a l'equip de campanyes d'Intermón-Oxfam durant més de 6 anys i també formar part de l'Assemblea pels Drets Socials des de fa dos anys. És sòcia de l'Ateneu Vilanoví i afiliada a la CGT.

Té 32 anys, exregidor a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (2009-2012). Actualment és Diputat al Parlament de Catalunya per la CUP-AE i professor associat de Ciència Política a la UB.

Montse

Marc

Maronda Castellnou

Font Rimbau

Té 59 anys i ha treballat en l’àmbit dels serveis socials i també en tasques administratives. Actualment, treballa a l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. És fundadora de la revista Illacrua i ha militat durant molts anys al moviment antimilitarista. Des de que viu a Vilanova i la Geltrú ha estat al col·lectiu “VNG per la independència” i actualment és membre de la junta de l’Ateneu Vilanoví.

Té 36 anys i és llicenciat en enginyeria química. Ha estat regidor per la CUP a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i portaveu del grup. També ha estat conseller comarcal del Garraf des del 2011 i fins al 2013. Tot i que durant aquests darrers quatre anys ha estat complicat compaginar-ho amb la tasca de regidor, des de fa molts anys ha treballat i col·laborat amb diferents entitats i iniciatives culturals de la vila.

Marta

Guinda Camps

“Hem d’aconseguir que els “No hem de pagar el deute ajuntaments esdevinguin el il·legítim, exigim una audito“Si desitgem alguna cosa, motor de canvi per constuir ria dels comptes municipals fem que passi: siguem la veu un país més lliure i més just” ja!” i no el ressò” Té 43 anys i és funcionària de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. De sempre he participat en la vida associativa i cultural de la ciutat, passant per diferents entitats. Actualment sóc sòcia de l'Ateneu Vilanoví i fa 3 anys que milita a la CUP.


Inés

Alfons

Òscar

Sara

Carla

Jiménez Lozano

Pérez López

Mercader Giralt

Quijada Pons

Benet Duran

“La justícia ambiental i social són dos pilars bàsics per la construcció d'una societat respectuosa, igualitària i conscienciada per un futur millor”

“El règim energètic fòssil repta el dret a la vida. La transformació ve des de les comunitats i municipis. Necessitem l'energia ben a prop nostre”

“És l'hora de sirgar”

“Qui sembra la misèria, recull la ràbia”

“Perquè la nostra sigui una vila radicalment nova, feta per tothom i per a tothom”

Té 30 anys i és farmacèutica en un hospital públic. És simpatitzant de la CUP des de fa temps i hi ha participat en temes relacionats amb el medi ambient, la defensa del territori i la gestió de residus.

Té 38 anys, és enginyer i Màster en Sostenibilitat per la UPC. És membre de l'Observatori del Deute en la Globalització on hi realitza tasques de recerca activista en el context geopolític i de financiarització de l'energia. Participa a la Xarxa per la sobirania energètica i ha participat a la cooperativa de consum La Vinagreta, a TransicióVNG i a l'Ateneu vilanoví.

Té 41 anys i és sociòleg i tècnic superior en prevenció de riscos laborals i en gestió ambiental. És membre de la Plataforma en defensa de l'Ortoll Sant Gervasi i delegat sindical de la CGT. Per temporades, també és guaita i vigilant forestal al Parc del Garraf.

Té 24 anys i és estudiant de Psicologia. Actualment treballa de cambrera. Va militar de l'Assemblea de joves de Vilanova i la Geltrú i des de llavors sempre ha sigut simpatitzant de la CUP i del moviment de l'Esquerra Independentista.

Té 27 anys i és traductora i professora de llengües. Actualment treballa a l’Institut Confuci, imparteix classes a la UAB i ha publicat diverses traduccions del xinès al català. Ha participat en entitats culturals i d'educació en el lleure i col·labora amb algunes revistes literàries.


Eli

Ferret Madico “La salut i la llibertat s'assemblen: el seu valor es coneix quan ens manca!”

Té 60 anys i és diplomada en infermeria. Va treballar 15 anys hospital de Bellvitge i actualment és infermera pediàtrica al CAP de les Roquetes. Militant del PSAN als anys 70. Al 2011 va col·laborar amb l'ONG Desarrollo 2000 a l’Àfrica, així com també ha col·laborat amb Metges sense fronteres i Greenpeace.

Miguel Ángel

Pere

Sergi

Ayala Solà

López Ayats

“La cultura és viva i ha de “Hem de fer de Vilanova i la vertebrar la societat des de Geltrú un lloc en què la la humilitat crítica” cultura i el pensament crític siguin la base d'una ciutat més culta i lliure”

“La cultura és el que ens permet avançar cap a una societat més justa”

“La independència no tindria sentit si no servís per lluitar contra les desigualtats i els privilegis. Comencem per Vilanova”

Té 37 anys i és músic. Va cursar Humanitats a l'UAB. Va ser director artístic del festival Faraday, és membre de l'entitat La Medusa i assessor del Docanrol (Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú).

Té 28 anys i és nascuda a Suïssa, de mare catalana i pare bolivià. Va venir a viure a Vilanova amb 12 anys. Ha cursat els Estudis Superiors de Disseny de Moda i actualment és dissenyadora. És sòcia fundadora del Cineclub Sala1 de Vilanova i la Geltrú.

Té 49 anys i és actor. Després de formar-se a Barcelona i a París, va començar una carrera al cinema, que l'ha portat a participar en una cinquantena de pel·lícules i a guanyar diversos premis arreu d'Europa. Des de fa uns quants anys, combina la seva feina al cinema amb el teatre. L'any 2009 es va posicionar a favor de les consultes populars sobre la Independència i, des d'aquell moment, ha participat en una pila d'actes de suport al procés, sempre des d'una d'òptica d'esquerres.

González Ayala

Té 37 anys i és veí del Tacó. Historiador i articulista a la premsa comarcal. Representant de la CUP al Consell Rector del IMET i a la Comissió de la Memòria Històrica a Vilanova i la Geltrú. Membre de l'Ateneu Vilanoví i de l'entitat cultural Desperta!

Agramunt Pinilla

Anaïs


Marta

Ricard

Torquato

Rius Gallart

Llenas Farràs

Vargas Ruiz

“El feminisme organitzat té el poder de destruir els privilegis del patriarcat i l'obligació de transformar la societat per què esdevingui justa veritablement”

“Per què a Vilanova i la Geltrú els joves puguem guanyar-nos la vida i emancipar-nos”

“S’ha d’anar a votar i fer-ho pels qui no t’han defraudat. No deixis que decideixin per tu, com ha de ser a Vilanova i la Geltrú”

Té 31 anys i és periodista i estudiant del postgrau d'Estudis de gènere. És responsable de comunicació de la Federació d'Ateneus de Catalunya. S'encarrega de la comunicació de l'Ateneu vilanoví i del Casal de Dones de Vilanova. Actualment col·labora als portals digitals Xarxa Penedès i Xarxanet. És membre de l'Ateneu vilanoví, el Casal de Dones de VNG i Bullanga feminista. Ha estat regidora de la CUP Vilanova durant el període 2011-2015.

Té 23 anys i va estudiar Comunicació Audiovisual. Treballa per una productora audiovisual com a redactor d'un programa radiofònic. Militant de la CUP de Vilanova i la Geltrú des del 2011, on ha participant a les comissions de carrer i participació. També ha format part de la plataforma de l’Esquerra Independentista VNG Vota SíSí pel 9N. És soci de la Secció Jove de la Penya Filatèlica.

Té 60 anys i és llicenciat en Geografia. Des del 1973 treballa a la Seguretat Social i des del 1992 és director de l'oficina de Vilafranca. Afiliat a la CGT de funció pública, viu a la Geltrú des del 1990. Ha participat en les lluites veïnals de defensa de la Geltrú i el nucli antic.

Pau

Ortiz de Urbina Ribé “El teixit associatiu és essencial per entendre la nostra ciutat. Cuidem-lo!” Té 25 anys i és Llicenciat en història i Màster en formació del professorat de secundària. Ha treballat d’alliberat administratiu de la CUP durant els darrers dos anys. Membre dels Bordegassos de Vilanova des del 2004, ha format part de diverses juntes, i des de l’any passat n’és el cap de colla. Ha participat activament en diverses iniciatives associatives i culturals de la vila. És soci de l’Ateneu Vilanoví i milita a la CUP des del 2007.

Irene

Guallar Guerra “Cultura ve de cultivar. Si no sembrem i cuidem la nostra terra ara, quin futur ens espera?” Té 28 anys i és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. És tècnica de Comunicació, gestora de continguts en xarxes socials i dissenyadora gràfica. És sòcia de l'entitat de joves Endimari, del Casal Popular de Vilafranca i és membre del Ball de Gitanes de l'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú.


Jaume

Xesca

Ignasi

Luís

Neus

Aliaga Huguet

Meya Schmidts

Ill Albà

López López

Benavent Vallès

“Una economia cooperativa pel bé comú és possible”

“L’educació sempre és política, sobretot quan qui té el rol d’educador no n’és conscient”

“Si alguna cosa no t'agrada, no et quedis mirant. Aixeca't i planta cara”

“Per omplir de contingut la sobirania popular i la democràcia, s'han de cercar formules més àmplies de participació política, individual i col·lectiva”

“La coherència personal és el millor programa”

Té 47 anys i va cursar Enginyeria Química. Actualment treballant d’assessor energètic. És soci de Som Energia, Coop 57, Abacus, Banca Popolare Etica, Arç Cooperativa, Som Connexió, E.Z.E Barrizar i Greenpeace. Coordinador del Grup Local del Garraf de Som Energia i membre del Grup d’Integració Territorial de Barcelona de FIARE. També és soci de l’Associació de consum ecològic La Pastera.

Té 24 anys i és mestra d’Educació Infantil. Actualment treballa en una Llar d’Infants vilanovina. Ha format part del món de l'esplai i participa activament de la cultura popular de la ciutat havent format part de la junta dels Falcons de Vilanova.

Té 36 anys i és actor i director de cinema. Format en art dramàtic i direcció de cinema a escoles de Paris, Barcelona i Madrid, ha treballat a televisió, cinema i publicitat. A la feina on mes s'ha realitzat es com a professor en escoles d'art dramàtic.

Té 39 anys i és llicenciat en ciències polítiques i sociologia. Ha treballat generalment al sector de la logística i fa deu anys que treballa a la dàrsena comercial del port de Vilanova. Veí del centre, és soci de Som Energia i membre actiu de la cooperativa de consum La Vinagreta.

Té 58 anys i és funcionaria d’ensenyament a la Generalitat. És experta en cooperació, gènere i medi ambient. Sempre ha format part d’associacions i organitzacions d’esquerres. Ha treballat durant 10 anys en projectes de cooperació internacional a América llatina. És membre de La Frontissa, del col·lectiu Garraf per la República i el Casal d’amistat Cuba-Garraf.


GOVERNEMNOS.CAT 2015

Llista Electoral Eleccions Municipals 2015  

Coneix els i les integrants de la llista de la CUP de Vilanova per les Eleccions Municipals del 24 de maig de 2015!

Llista Electoral Eleccions Municipals 2015  

Coneix els i les integrants de la llista de la CUP de Vilanova per les Eleccions Municipals del 24 de maig de 2015!

Advertisement