Page 1

MALETES PEDAGÒGIQUES EXPRESSART. Museu portàtil. MACBA - Museu d'Art Contemporani de BarcelonaProjecte per a educació infantil i primària El projecte està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per fer a l’aula amb l’ajuda d’un conjunt de materials (objectes tridimensionals, imatges i textos) guardats en una caixa. El projecte ExpressArt també està concebut per desenvolupar-se en contextos inclusius, intenta ser absolutament respectuós amb la diversitat i, per tant, no exclou cap tipus d’alumne. Més informació Expressart, guia pel professor (pdf 228 Kb)

KITSCAIXA VALORS. “Obra Social La Caixa” Recurs educatiu per a Primària ( de 8 a 12 anys) La proposta s'organitza en tres kits, que es poden utilitzar de manera independent. El kit IDENTITAT El kit CONVIVÈNCIA El kit RESPONSABILITAT La guia d'ús ajuda a estructurar i dinamitzar les activitats. Més informació Guia ( en castellà)

100 PER LLEGIR. Associació Catalana d'amics del llibre infantil i juvenil (ACALI) Recurs de lectura per a Educació Infantil i Primària 100 per llegir! 50 per als petits! Forma part del conjunt d'activitats dissenyades i organitzades per l'ACALI dirigides al foment de la lectura. En aquests cas, es tracta d'una minibiblioteca de préstec (MB) amb llibres adreçats a nens i nenes d'Educació Infantil i Primària. L'ACALI i el Departament d'Educació col·laboren per a diferents CRP aquestes maletes i posar-les a disposició dels centres. Més informació


NO BADIS! La Prevenció a l'escola. Generalitat de Catalunya Recurs educatiu per a Primària ( de 6 a 12 anys) L’objectiu d’aquest material didàctic, on es recullen situacions de perill que es poden produir habitualment a casa, a l’escola i al carrers integrar de forma definitiva la prevenció en totes les activitats que realitzi l'alumnat i de les quals es puguin derivar riscos per a la salut, així com inculcar actituds i hàbits que promoguin mètodes de treball segurs,... Més informació Recurs a internet

CONTES DE FADES.“Obra Social La Caixa” Recurs educatiu per a Infantil i Primària ( de 5 a 8 anys) (Recurs temporal, préstec Març i abril ) La maleta Contes de fades pretén introduir i consolidar les estructures bàsiques del discurs oral. I a la vegada, fer que el nen s'adoni que ha d'estructurar i donar forma a tot allò que la seva imaginació li suggereix, per tal que les persones que l'escolten puguin entendre'l bé. Començant pels elements més simples -la caracterització dels personatges, com són i que fan-, els nens creen el seu propi conte de fades i aprenen a explicar-ho. Més informació Nota: Els centres interessats en el préstec de la maleta, cal que us poseu en contacte amb el CRP del SEAE, abans del març, a l'adreça crp-altempordà@xtec.cat o al telèfon 972509150 ( demanar per Ma. Rosa o Montse Barnadas).

Maletes pedagògiques  

Maletes pedagògiques del SEAE

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you