{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 89

REKLAME

servietter”, ”..sæbebobler på bordet, hvor flot” …begejstringen vil ingen ende tage og Jytte stortrives her, hvor kreativiteten blomstrer. Her kan hun hjælpe og vejlede alle de glade kunder. - Det skal være som om kunderne træder ind i en drømmeverden, hvor der altid er et positivt fokus, det gør min butik og mit arbejdet unik, smiler Jytte.

Prinsen på den hvide hest

Jyttes ”festlige” eventyr startede, da hun mødte prinsen på den hvide hest og skulle holde havebryllup…en stor research afslørede, at det var svært at handle alt festivitas og pynt et sted. Det måtte Jytte gøre noget ved, for Jytte er en spontan, handlekraftig kvinde. Jytte og hendes mand er et godt team, mener Jytte. Sådan opstod Butik Chové. Jytte har tidligere været butiksejer på Sjælland, og det voksede hurtigt fra to oliekridt til en hel kunstforretning. Og alt det hun ikke vidste, det lærte hun undervejs. Jytte er iværksætter uden begrænsninger og uden bekymringer.

Fremtidens butik

Eventyret fortsætter, for Jytte har masser af ideer til at udvikle butikken både på Instagram og på web-shoppen. Det hele foregår i et tempo, hvor Jytte har sig selv med, i alt det hun laver. Jytte har netop ansat en hjælper på timebasis til at oprette og beskrive de mange varer på webshoppen. Desuden påtænker Jytte at lave kundeaftner med inspiration til kreativ pyntning med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov og trends. Jytte har også tænkt bæredygtighed ved at sælge sugerør i papir samt lys og servietter fra de tre populære bæredygtige mærker Bækkelund by MANK A/S, Ambiente og Ihr.

Konfirmation for døren

Der findes uendelig mange festtemaer. Netop nu i de kommende måneder er konfirmationspynt efterspurgt. Mødre og deres unge

I BUTIK CHOVÉ

kommende konfirmander kommer til Jytte med deres ideer og får gode tips omkring tema, farver og tilbehør. Alle kan de glæde sig til Jyttes populære borddækninger, hvor der er brugt de smukkeste servietter og det flotteste pynt. Der er meget inspiration og gode tips at hente. Jytte forklarer, - Det handler om at tage udgangspunkt i den unge. Har de en bestemt interesse eller en yndlingsfarve, så finder vi et fedt og festligt set-up eller pynt til sangskjuleren. Uanset om interessen er golf, skøjter, tennis, fodbold, musik, sejlads eller noget helt andet. Nu er det ikke kun en dans på roser at drive festbutik. Det er hårdt arbejde og Jytte bruger meget tid på at scanne markedet for de lækreste produkter, og hvad rør sig i den kommende sæson. - Det betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at jeg har netop den type ballon, den specielle printede serviet, i den helt rigtige farve, det perfekte banner til brylluppet, det smukkeste brudepar til bryllupskagen, det sødeste pynt til det lækreste baby-shower, fortæller Jytte. Livet er en fest, du er gæsten og Jytte byder gæstfrit velkommen i Butik Chové. 

BOUTIQUE CHOVÉ Nørregade 29, 9000 Aalborg boutiquechove.dk chove@boutiquechove.dk. Telefon: + 45 22 93 60 45

Profile for Creativum ApS

APPETIZE nr. 1 - Vinter/Forår 2020  

Advertisement
Advertisement