Page 1

JULEN

2012

radissonblu.com


EN STEMNINGSFULL ADVENTSTID Hjertelig velkommen til en stemningsfull adventstid med byens absolutt beste julemat! Også i år har vi gleden av å ønske hjertelig velkommen til en hyggelig førjulsfeiring på Radisson Blu Hotel Ålesund – kjent for sitt gode kjøkken! I denne brosjyren finner du en presentasjon av de ulike tilbudene. Vi vet at tiden før jul er en travel periode, og en av våre dyktige konsulenter hjelper deg mer enn gjerne med å forberede firmaets julebord eller private selskaper. Vi kan love stemningsfulle lokaler og julemat av meget høy kvalitet! Hjertelig velkommen til oss og riktig god jul! De beste hilsener

Julie M. Baggesen General Manager


VELKOMMEN TIL VÅRT HIMMELSKE JULEBORD Vi anretter buffet i vår restaurant med varme juleretter som dampet pinnekjøtt, sprøstekt svineribbe, forskjellige typer julepølser og selvsagt nydelig tilbehør. Vi kan også servere lutefisk på etterspørsel. Vi dekker også et innbydende dessertbord med tradisjonelle juledesserter.

JULEGILDE HVERDAG JULEGILDE HELG JULELUNSJ JULETALLERKEN M/PÅFYLL

KR. 445 PR. PERSON

KR. 495 PR. PERSON

KR. 295 PR. PERSON

KR. 325 PR. PERSON

Lutefisk – en skjelvende delikatesse Lutefisk av ypperste kvalitet blir servert på tallerken. Tilbehør som ertestuing, mandelpoteter, ulike typer sennep, bacon og sennepsaus er noe av det obligatoriske tilbehøret. Har du spesielle ønsker angående tilbehør, er vi gjerne behjelpelig med dette. Du spiser selvsagt til du er mett, da prisen inkluderer flere ganger servering.

LUTEFISK-ARRANGEMENT

KR. 410 PR. PERSON


FESTLIG FIRMAJULEBORD MED KOLDTBORD Stort utvalg av varme og kalde juleretter serveres i vår bankettsal. Her vil du finne kjente og klassiske juleretter av både kjøtt og fisk, som fenalår, røkelaks, gravlaks, blåkveite, spekeskinke, krabbeklør, kreps, ulike typer sild og mye mer. Av varme retter serverer vi sprøstekt svineribbe, dampet pinnekjøtt, mandelpoteter, kålrotstappe, medisterkake, julepølser, julemør og lutefisk, selvsagt med fullt tilbehør. Vi dekker også et stort dessertbord med tradisjonelle juledesserter.

FIRMAPRIS I BANKETTSAL MED UNDERHOLDNING

KR. 795

FIRMAPRIS I BANKETTSAL UTEN UNDERHOLDNING

KR. 695

(min. 70 personer)

(min. 70 personer)

PR. PERSON

PR. PERSON


SOV GODT – SOV LENGE Vi tilbyr hyggelige priser for tilreisende i tiden før jul. I år tilbyr vi en gunstig pakke som inkluderer julegilde fredag eller lørdag, overnatting og vår Super Breakfast Buffet.

1 NATT INKL. JULEGILDE OG FROKOST (fre-lør eller lør-søn)

ENKELTROM DOBBELTROM

KR. 1190 PR. DØGN

KR. 1785 PR. DØGN

TILKNYTNINGSDØGN (fre-lør eller lør-søn)

ENKELTROM DOBBELTROM

KR. 795 PR. DØGN

KR. 995 PR. DØGN


OVERNATTING I HELGENE FØR JUL Vi setter ned helgeprisen fra 16. november og ut desember. Vi håper at du vil benytte anledningen til å kose deg litt ekstra på hotellet vårt. Super Breakfast Buffet er inkludert.

ENKELTROM DOBBELTROM

KR. 795 PR. DØGN

KR. 995 PR. DØGN


Radisson Blu Hotel Sorenskriver Bullsgt. 7, N-6002 Aalesund, Norway Tel: +47 70 16 00 00, Fax: +47 70 16 00 01 alesund@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-alesund

Radisson Blu hotel, Ålesund Julen 2012  

Hjertelig velkommen til en stemningsfull adventstid med byens absolutt beste julemat! Også i år har vi gleden av å ønske hjertelig velkommen...