__MAIN_TEXT__

Page 1

1

7

28/01 - 27/05 Temporada Ibercamera Girona

Festivals/Festivales

Girona.

www.ibercameragirona.cat

CM

La Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG), porta camí de ser el festival de màgia més rellevant del sud d’Europa apte per a tothom. La qualitat de la seva programació i el fet de trobar-se a la Costa Brava, incorpora com a complement l’oferta gastronòmica, d’oci i la riquesa natural i patrimonial de l’Empordà.

9

01/03 - 18/03 Black Music Festival

Año tras año, el presente y el pasado de la música negra se extiende desde Girona y Salt a otras poblaciones de las comarcas de Girona y también por todo el país. Un festival de renombre, lleno de conciertos y actividades para disfrutar de los mejores artistas locales e internacionales.

26 Juliol - agost Festival Isaac Albéniz

12/08 - 24/08 Puigcerdà Music Festival

Camprodon.

Puigcerdà.

www.puigcerdamusic.com

Mc

07/06 - 10/06 Festival In-Somni

L’In-Somni és pioner en el seu gènere i un dels exponents més destacats de festival de música independent del país. Música popular i en directe són les ensenyes de l’In-Somni, que es proposa descobrir al seu públic noves formacions, però també compta amb bandes consagrades, aconseguint un equilibri en la seva eclèctica programació. La diversió hi és assegurada a Girona. La bona música, també.

El In-Somni es pionero en su género y uno de los exponentes más destacados de festival de música independiente del país. Música popular y en directo son las enseñas del In-Somni, que se propone descubrir a su público nuevas formaciones, pero que también cuenta con bandas consagradas, consiguiendo un equilibrio en su ecléctica programación. La diversión está asegurada en Girona. La buena música, también.

www.gironajazzfestival.cat

Hace ya diez años que el Festival Còmic de Figueres hace llorar de risa a su público, con un cartel repleto de estrellas del género del teatro cómico, el monólogo, el clown o el mimo. Combina a la perfección los espectáculos gratuitos, en la calle, y los de sala; los espectáculos familiares —la gran mayoría— y los espectáculos para adultos.

Costa Brava Girona Festivals 2018 Mapa

Aprofita per entrar al Museu del Joguet i observa com han canviat les joguines amb l’avenç de la tecnologia i no et perdis el Teatre-Museu Dalí, conegut mundialment per la seva excentricitat. Aprovecha para entrar en el Museo del Juguete y observar cómo han cambiado los juguetes con el avance de la tecnología, y no te pierdas el Teatro-Museo Dalí, mundialmente conocido por su excentricidad.

Cada any alguns dels millors músics del panorama nacional i internacional ocupen algun dels múltiples escenaris del festival escampats per la ciutat. El millor jazz d’avantguarda català, europeu i internacional impregna Girona. El cicle és pensat per a tota mena de públic, ja que a més a més dels concerts de format convencional, també estan programades cercaviles que li donen un toc festiu molt atractiu.

11 22/06 - 04/08 Sons del món. Vi & Music

12/05 - 20/05 Girona a Cappella Festival

17

22 Juliol - agost Planestiueja

Mc Da

F

Uno de los festivales de verano de referencia internacional en los ámbitos de la lírica y la danza, que incorpora también actuaciones de estrellas de la música y el teatro. Tanto el espacio del castillo como sus bellos jardines de diseño francés, el mismo pueblo de Peralada y las localidades del entorno ofrecen propuestas gastronómicas y de ocio de primera categoría.

És el festival estiuenc per excel•lència de Les Planes d'Hostoles amb una vintena d'actes. Concerts amb diversos estils musicals, sessions de cinema a la fresca, la Festa Major... Pots gaudir d'un grapat d'actuacions de primer nivell i d'una variada oferta cultural i lúdica.

23

www.costabravagironafestivals.com ¡Nos vemos en los festivales! Durante todo el año, los festivales de la Costa Brava y el Pirineo de Girona invaden los espacios más idílicos y representativos de la demarcación, con propuestas locales e internacionales que invitan a explorar el territorio de una manera diferente.

Girona A Cappella s’ha convertit en un dels festivals de la veu de referència a nivell internacional, amb la participació d’estrelles del cant a cappella, la música interpretada sense instruments, en escenaris situats en espais de patrimoni històric mil·lenaris. Es celebra en el marc de la mostra ‘Girona, Temps de Flors’, una experiència cultural i estètica única al món.

Girona A Cappella se ha convertido en uno de los festivales de la voz de referencia a nivel internacional, con la participación de estrellas del canto a capela, la música interpretada sin instrumentos, en escenarios situados en espacios de patrimonio histórico milenarios. Se celebra en el marco de la muestra Girona, tiempo de flores, una experiencia cultural y estética única en el mundo.

Bienvenidos a la Costa Brava y el Pirineo de Girona, un territorio con una amplísima oferta de festivales de distintos géneros que se celebran en lugares inolvidables: pueblos de ensueño, castillos, jardines botánicos, yacimientos arqueológicos, refugios naturales y playas paradisíacas.

Descobreix el gènere de musica a capella entre les composicions florals de Girona Temps de Flors. Descubre el genero de música a capella entre las composiciones florales de Girona Temps de Flors.

Baix Empordà.

H

Endinsa’t en la Ruta del Vi DO Empordà on descobriràs l’enoturisme a la Costa Brava. Adéntrate en la Ruta del Vino D.O Empordà donde descubrirás el Enoturismo de la Costa Brava.

www.auditorigirona.org/nitsdeclassica

F

Solidaridad, ecología, innovación o creación son conceptos que se vinculan al Festival Í-taca – Cultura y Acción, un festival con propuestas de gran calidad a precios asequibles, a fin de reivindicar la cultura como derecho básico. La ascensión al Montgrí es la acción más emblemática, con actuaciones en la cima y una degustación de vinos multitudinaria. Una experiencia singular y dirigida a todo tipo de público.

Aprofita per fer una escapada creativa pel Baix Empordà, participant del projecte Visit Empordanet. Aprovecha para hacer una escapada creativa por el Baix Empordà, participando del proyecto Visit Empordanet.

El cicle Nits de Clàssica ofereix concerts de música clàssica i lírica d’intèrprets i formacions de primer nivell del circuit internacional, en escenaris d’un gran interès patrimonial com la Catedral de Girona, el claustre del Monestir de Sant Daniel o el mateix Auditori de Girona. El públic d’aquest cicle, porta cinc anys comprovant que la combinació de música culta –antiga i contemporània- i patrimoni arquitectònic mil·lenari resulta perfecta.

El ciclo Noches de Clásica ofrece conciertos de música clásica y lírica de intérpretes y formaciones de primer nivel del circuito internacional en escenarios de un gran interés patrimonial, como la catedral de Girona, el claustro del monasterio de Sant Daniel o el mismo Auditorio de Girona. El público de este ciclo lleva cinco años comprobando que la combinación de música culta —antigua y contemporánea— y patrimonio arquitectónico milenario resulta perfecta.

Entra a l’Oficina de Turisme de Girona i ressegueix els més de 2.000 anys d’història de les seves muralles, places i carrerons medievals. Entra en la Oficina de Turismoe de Girona y resigue los más de 2.000 años de historia de sus murallas, plazas y callejuelas medievales.

L’Auditori Teatre Espai Ter ofereix una programació cultural de qualitat, íntimament lligada a la música i les arts escèniques durant tot l’any. El Auditorio Teatro Espai Ter ofrece una programación cultural de calidad, estrechamente vinculada a la música y las artes escénicas durante todo el año.

T

M

Sant Feliu de Guíxols, una emblemática localidad litoral, programa en verano un festival de referencia que combina exquisitamente música, danza y teatro, con actuaciones de artistas y compañías internacionales. El Festival de la Porta Ferrada completa una oferta turística en la que predomina el concepto de sol y playa, pero también el patrimonio histórico y natural, en uno de los puntos neurálgicos de la Costa Brava.

A l’estiu, acosta’t a l’espai Carmen Thyssen i gaudeix de les seves exclusives exposicions de pintura catalana. En verano, acércate al espacio Carmen Thyssen y disfruta de sus exclusivas exposiciones de pintura catalana.

Da

Ci

C

F

Mc

El cicle blanenc ‘Les Nits de Marimurtra’ ja té mitja feina feta només amb la bellesa del jardí botànic on es celebren els concerts. L’altra mitja feina la hi posen els magnífics músics i cantants que hi actuen, a més de l’acurada oferta gastronòmica que complementa cadascun dels concerts programats. Jazz, cançó d’autor, soul o espirituals ressonen els vespres d’agost en aquest paratge incomparable davant del mar.

Batejat com el Festival de Tardor de Catalunya, Temporada Alta és el millor festival d’arts escèniques de l’Estat espanyol i un dels festivals europeus de referència. Durant més de dos mesos Girona i Salt s’omplen del millor teatre, circ, dansa i música catalans, estatals i internacionals, amb un centenar d’espectacles adequats per a un ampli ventall de públic.

Bautizado como el Festival de Otoño de Cataluña, Temporada Alta es el mejor festival de artes escénicas de España y uno de los festivales europeos de referencia. Durante más de dos meses, Girona y Salt se llenan del mejor teatro, circo, danza y música catalanes, estatales e internacionales, con un centenar de espectáculos adecuados para un amplio abanico de público.

Recorda que el novembre és el mes temàtic Som Cultura, on trobaràs infinites propostes d’activitats culturals. Recuerda que noviembre es el mes temático de Som Cultura, con infinitas propuestas de actividades culturales.

Temporada

Da

Sant Feliu de Guíxols, una emblemàtica localitat de litoral, ha bastit a l’estiu un festival referent d’exquisida combinació de música, dansa i teatre, amb les actuacions d’artistes i companyies internacionals. Porta Ferrada completa una oferta turística en què predominen el sol i la platja, però també el patrimoni històric i natural, en un dels punts neuràlgics de la Costa Brava.

T

Llegenda / Leyenda

04/08 - 25/08 Les Nits de Marimurtra www.marimurtra.cat

www.festivalportaferrada.cat

Mc

Su nivel de excelencia y rigor en la programación con propuestas dirigidas a todo tipo de público hace que sea un referente para festivales de música clásica y lírica de toda Europa. Este festival ha estado pionero en mezclar de forma efectiva música y patrimonio histórico, aprovechando también su privilegiada situación geográfica.

Blanes.

Sant Feliu de Guíxols.

Mc

Mc Da

M

F

El seu nivell d’excel·lència i rigor en la programació amb propostes adreçades a tota mena de públic fa que festivals de música clàssica i lírica d’arreu d’Europa s’hi emmirallin. Aquest festival ha estat pioner a mesclar de manera efectiva música i patrimoni històric, aprofitant també la seva privilegiada situació geogràfica.

24

Juliol - agost Festival de la Porta Ferrada M

Solidaritat, ecologia, innovació o creació són conceptes que es vinculen al Festival Í-taca – Cultura i Acció, un festival amb propostes de gran qualitat a preus assequibles, per tal de reivindicar la Cultura com a dret bàsic. La Pujada al Montgrí és l’acció més emblemàtica amb actuacions al cim i un tast de vins multitudinari. Una experiència singular i adreçada a tota mena de públic.

El paraje de Cap Roig, con su exquisito jardín botánico, uno de los más importantes del arco mediterráneo, se llena, cada verano, de estrellas del firmamento musical. A una impecable oferta de sol y playa, gastronomía, deportes náuticos, golf y patrimonio situada en el Bajo Ampurdán, en el corazón de la Costa Brava, se suma un festival que apuesta por grandes nombres de la música internacional

No et perdis Palafrugell +, un tiquet amb descomptes per a tots els espais d’interès cultural del municipi. No te pierdas Palafrugell+, un tique con descuentos ara todos los espacios de interès cultural del municipio.

18

Girona.

www.itacacultura.cat

El paratge del Cap Roig, amb el seu exquisit jardí botànic, un dels més importants de l’arc Mediterrani, s’omple d’estels del firmament musical a l’estiu. A una oferta impecable de sol i platja, gastronomia, esports nàutics, golf i patrimoni situada al Baix Empordà, al cor de la Costa Brava, s’hi afegeix un festival que aposta per grans noms de la música internacional.

Este festival tiene como ingredientes principales la música popular y el vino. Su propuesta incluye desde conciertos multitudinarios en la Ciudadela de Roses o delante de la portada de la basílica de Castelló d’Empúries, hasta actuaciones más íntimas en diversas bodegas del territorio. La enología adquiere un papel protagonista, con la selección expresa de un vino adecuado para cada actuación.

12 Juny - juliol Nits de clàssica

Maig - juliol Festival ÍTACA T

Aquest festival té com a ingredients principals la música popular i el vi. La proposta del festival inclou des de concerts multitudinaris a la Ciutadella de Roses o davant la portalada de la basílica de Castelló d’Empúries, fins a actuacions més íntimes a diversos cellers del territori. L’enologia pren un paper protagonista, amb la tria expressa d’un vi adient per a cada actuació.

www.temporada-alta.net

www.festivaldetorroella.cat

M

Octubre - desembre Temporada Alta Girona i Salt.

Torroella de Montgrí.

F

Promover el cine independiente de calidad es el objetivo fundacional de este festival, que tiene como sede el Cine-Casino Cultural de Begur. Se trata de un festival joven pero ambicioso que combina en su programa proyecciones de cortometrajes y largometrajes, jornadas profesionales, exposiciones, conciertos y un homenaje a una figura relevante del séptimo arte.

A principis de setembre no et pots perdre la Fira d’Indians de Begur, una celebració multitudinària que rememora la petjada dels ‘americanos’ amb música, mojitos i ritmes ultramar. A principios de setiembre no te puedes perder la Feria de Indianos de Begur, una celebración multitudinaria que rememora el paso de los ‘americanos’ con música, mojitos y ritmos de ultramar.

29

03/08 - 19/08 Festival de Torroella de Montgrí

M

L’afany de promoure el cinema independent de qualitat és l’objectiu fundacional d’aquest Festival, que té com a seu el Cinema Casino Cultural. Es tracta d’un festival jove però ambiciós, que combina en el seu programa projeccions de curts i de llargmetratges, jornades professionals, exposicions, concerts i un homenatge a una figura rellevant del setè art.

Es el festival veraniego por excelencia de Les Planas d’Hostoles con una veintena de actos. Conciertos con diversos estilos musicales, sesiones de cine, la Fiesta Mayor... Puedes disfrutar de muchas actuaciones de primer nivel i de una variada oferta cultural.

Aprofita per recórrer la Garrotxa i descobreix els principals recursos culturals de la comarca amb les 15 propostes que t’ofereix Garrotxa Cultour. Aprovecha para recorrer la Garrotxa y descubre los principales recursos culturales de la comarca con las 15 propuestas que te ofrece Garrotxa Cultour

M

M

www.begurfilmfestival.com

C

www.caproigfestival.com

Mc

10/10 - 14/10 Festival Internacional de Cinema de Begur Begur.

F

A

Juliol - agost Festival del Cap Roig M

28

www.lesplanes.cat

Mc Da

El Festival de Cine de Girona tiene las características de los Festivales de Cine de Categoría B, homologado internacionalmente. Cuenta con casi tres décadas de historia, se pueden ver películas de todo el mundo y va dirigido al talento y la profesión. Podrás disfrutar de todo tipo de géneros, formatos y estilos con producciones realizadas por talento emergente y por grandes maestros de séptimo arte.

Reviu els escenaris on en va rodar la sèrie ‘Game of Thrones’ i moltes altres produccions cinematogràfiques, amb els serveis de guiatge de l’empresa GIGS Girona. Revive los escenarios donde se rodó la serie ‘Game of Thrones’ y muchas otras producciones cinematográficas, con los servicios de guía de la empresa GIGS Girona.

Les Planes d’Hostoles.

M

F

Festival de Cinema de Girona té les característiques dels Festivals de Cinema de Categoria B, homologat internacionalment. Compta amb gairebé tres dècades d’història, s’hi poden veure pel·lícules de tot el món i està adreçat al talent i la professió. Podràs gaudir de tota mena de gèneres, formats i estils amb produccions realitzades per talent emergent i per grans mestres el setè art.

Ciclo de música clásica en el monasterio de Santa Maria de Cervià de Ter con la voluntad de acercar uno de los monumentos históricos más relevantes y a la vez más desconocidos del área de Girona a los amantes de la música y la cultura. El Festival permite vivir actuaciones de intérpretes de reconocido virtuosismo y proyección internacional

Descobreix les activitats que et pot oferir Turismon i coneix el patrimoni, gastronomia, natura i cultura de la nostra terra. Descubre las actividades que te puede ofrecer Turismon y conoce el patrimonio, gastronomía, natura y cultura de nuestra tierra.

Calella de Palafrugell.

www.sonsdelmon.cat

www.gironacappella.cat

Cicle de música clàssica al monestir de Santa Maria de Cervià de Ter amb la voluntat d’apropar un dels monuments històrics més rellevants i alhora més desconeguts de l’àrea de Girona als amants de la música i la cultura. El festival permet veure actuacions d’intèrprets d’un virtuosisme reconegut i una projecció internacional.

Travessa la muralla per descobrir el nucli antic de Peralada i el centre de Turisme Cultural Sant Domènec. Cruza la muralla para descubrir el núcleo antiguo de Peralada y el Centro de Turismo Cultural Sant Domènec.

Roses – Castelló d’Empúries.

Girona.

C

Un dels festivals d’estiu de referència internacional en els àmbits de la lírica i la dansa, que incorpora també actuacions d’ estrelles de la música i el teatre. Tant l’espai del castell com els seus bells jardins de matriu francesa, el mateix poble de Peralada i les localitats de l’entorn ofereixen una oferta gastronòmica i d’oci de primera categoria.

Descobreix els encants de Girona a través de les seves tradicions culinàries i els seus productes més representatius: olis, formatges, vins, xuixos... tasta la ciutat amb Girona Food Tours! Descubre los encantos de Girona a través de sus tradiciones culinarias y sus productos más representatives : aceites, quesos, vinós, ‘xuixos’... saborea la Ciudad con Girona Food Tours!

www.gironafilmfestival.com

Mc

www.festivalperalada.com

Cada año, algunos de los mejores músicos del panorama nacional e internacional ocupan los múltiples escenarios del festival repartidos por la ciudad. El mejor jazz de vanguardia catalán, europeo e internacional impregna Girona. El ciclo está pensado para todo tipo de público, ya que además de los conciertos de formato convencional programa pasacalles, que le dan un toque festivo muy atractivo.

Girona.

Mc

Juliol - agost Festival Castell de Peralada M

25/09 - 29/09 Festival de Cinema de Girona

www.cerviaantic.org

Begur ha apostado por la democratización de la cultura y el eclecticismo artístico en su festival de música, de manera que todo el mundo encontrará en él una propuesta de su gusto, con conciertos gratuitos combinados con otros a precios muy populares. En la iniciativa tienen cabida géneros diversos, interpretados por primeras figuras que llenan, indistintamente, las Escoles Velles, el Mas d’en Pinc o el núcleo antiguo de Esclanyà.

El Puigcerdà Music Festival es un festival de música clásica que forma parte del Summercourse of Excellence. Es una gran oportunidad para jóvenes músicos tanto nacionales como internacionales, ya que ofrece clases especializadas, Master Classes y conciertos de grandes músicos.

Endinsa’t a la Cerdanya i visita el Museu Espai Ceretània a Bolvir. Podràs accedir al jaciment arqueològic del Castellot, habitat i gaudit per ibers, romans i medievals. Adéntrate en la Cerdanya y visita el Museo Espacio Ceretània en Bolvir. Podrás acceder al yacimiento arqueológico del Castellot, habitado y disfrutado por iberos, romanos y medievales.

Cervià de Ter.

Peralada.

F

El Puigcerdà Music Festival és un festival de música clàssica que es desenvolupa com a part del Summercourse of Excellence. És una gran oportunitat per a joves músics tant nacionals com internacionals, ja que ofereix classes especialitzades, Master Classes i concerts de grans músics.

Juliol - agost Festival de Cervià

Recorre el Baix Empordà de la mà de Sandra Bisbe i trepitja la història del territori. Recorre el Bajo Ampurdán de la mano de Sandra Bisbe y conoce la historia del territorio.

Girona.

Mc

27

21

27/07 - 18/08 Festival de Música de Begur

Begur, ha apostat per la democratització de la Cultura i l’eclecticisme artístic en el seu festival de música, de manera que tothom hi trobarà una proposta del seu gust amb concerts gratuïts, combinats amb d’altres a preus molt populars. Hi tenen cabuda generes diversos, interpretats per primeres figures que omplen, indistintament, les Escoles Velles, el Mas d’en Pinc o el nucli antic d’Esclanyà.

16

El Festival Isaac Albéniz, dedicado a este insigne músico y compositor natural de Camprodon, tiene como sede el monasterio de Sant Pere de Camprodon y se celebra paralelamente a un prestigioso curso internacional de música que ofrece el privilegio de conocer a las que serán las figuras de la música clásica europea en un futuro no demasiado lejano. Situado en pleno Pirineo gerundense, el valle de Camprodón acoge al visitante con un estallido de naturaleza.

Ressegueix els camins de l’exili entre Camprodon i Prats de Molló amb l’empresa d’activitats Hiking and history. Resigue los caminos del exilio entre Camprodon y Prats de Molló con la empresa de actividades Hiking and history.

www.festivalbegur.cat

M

El Festival Còmic de Figueres ja fa 10 anys que fa plorar de riure al seu públic amb un cartell farcit d’estrelles del gènere del teatre còmic, el monòleg, el clown o el mim. Combina a la perfecció els espectacles gratuïts, al carrer, i els de sala; els espectacles familiars, la gran majoria, i els espectacles per adults.

El Festival Isaac Albéniz –insigne músic i compositor camprodoní-, té com a seu el monestir de Sant Pere de Camprodon i es celebra paral·lelament a un prestigiós curs internacional de música. Ofereix el privilegi de veure les que seran les figures de la música clàssica europea en un futur no gaire llunyà. Situat en ple Pirineu gironí, i la seva vall, acullen el visitant amb un esclat de natura.

Begur.

A l’Associació de Guies de Girona els agrada mostrar el millor de la nostra terra i la volen compartir amb tots vosaltres a través de serveis personalitzats. A la Asociación de Guías de Girona les gusta mostrar lo mejor de nuestra tierra y la quieren compartir con todos vosotros a través de servicios personalizados.

www.festivalcomic.cat

En pleno paseo marítimo de L’Estartit, una pequeña localidad de veraneo, paraíso de submarinistas y salpicada del azul de mar y el verde de las palmeras, el Molinet acoge en las noches de verano las notes del mejor jazz catalán, estatal y europeo. Los conciertos por la noche son un complemento al amplio abanico de actividades que realizar durante la jornada y ofrecen el punto de relajación ideal con la belleza de las Illes Medes como telón de fondo.

Recorda que l’Estartit conté espais privilegiats per fer submarinisme i altres activitats nàutiques, com és el cas de la reserva marina de les Illes Medes. Recuerda que L’Estartit cuenta con espacios privilegiados para practicar submarinismo y otras actividades náuticas, como la reserva marina de las Islas Medes.

15

10 08/06 - 17/06 Girona Jazz Festival

17/04 - 21/04 Festival Còmic de Figueres

M

20

Amb So de Cobla pretende difundir la sonoridad de los instrumentos de cobla más allá de la clásica formación convencional, genuinamente catalana y única en el mundo. El sonido del flabiol, el tiple, la tenora, el trombón, el fiscorno y el contrabajo amplían su peculiar y singular registro para fusionarse con cualquier registro musical y disciplina.

Aprofita per conèixer el Museu de la Pesca i gaudir de l’Espai del Peix, una experiència turisticoeducativa i gastronòmica incomparable. Aprovecha para conocer el Museo de la Pesca y disfrutar del Espai del Peix, una experiencia turística-educativa y gastronómica sin igual.

www.albeniz.cat

Al passeig Marítim de l’Estartit, una petita vila d’estiueig, paradís de submarinistes, esquitxat pel blau del mar i el verd de les palmeres hi ressonen les nits d’estiu, al Molinet, les notes del millor jazz català, estatal i europeu. Els concerts de jazz a la nit són un complement del gran ventall d’activitats a realitzar durant la jornada, oferint el punt de relaxació ideal amb la bellesa de les Illes Medes com a teló de fons.

La Feria Internacional de Magia de Torroella de Montgrí (FIMAG) va camino de convertirse en el festival de magia más relevante del sur de Europa destinado a todos los públicos. A la calidad de su programación y al hecho de encontrarse en la Costa Brava hay que sumar la oferta gastronómica y de ocio y la riqueza natural y patrimonial del Ampurdán.

www.in-somni.info

Figueres.

Ens veiem als festivals!

6

Català: Amb So de Cobla pretén difondre la sonoritat dels instruments de cobla més enllà de la clàssica formació convencional, genuïnament catalana i única al món. El so del flabiol, el tible, la tenora, el trombó, el fiscorn i el contrabaix amplien el seu peculiar i singular registre per fusionar-se amb qualsevol registre musical i disciplina.

El impresionante monasterio benedictino de Sant Pere de Rodes, en pleno Parque Natural del Cap de Creus, da nombre a este festival en el que se conjugan música, patrimonio y naturaleza. En la iglesia, que goza de una acústica inmejorable, se programan conciertos de piano y de música de cámara. Además, cuenta con una sección Off que tiene como escenario la iglesia de El Port de la Selva, donde se celebran conciertos de música espiritual y de folk.

Aprofita per visitar el monestir de Sant Pere de Rodes, una joia única del romànic català en un entorn incomparable. Aprovecha para visitar el monasterio de Sant Pere de Rodes, una joya única del románico catalán en un entorno incomparable.

M

Girona.

Coneixes la colla castellera més antiga de Girona? Marrecs de Salt et deixaran bocabadat amb les seves actuacions que et posaran els pèls de punta. ¿Conoces a la agrupación castellera más antiguo de Girona? Los Marrecs de Salt te dejarán boquiabierto con sus actuaciones, que te pondrán los pelos de punta.

5

L’impressionant monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, en ple Parc Natural del Cap de Creus, dóna nom a aquest festival en el qual es conjuguen música, patrimoni i natura. A l’església amb una acústica immillorable, s’hi programen concerts de piano i de música de cambra. A més a més, compta amb una secció off a l’església de Port de la Selva, on s’hi fan concerts de música espiritual o folk.

La combinación de una excelente programación que incluye música, pero también otras disciplinas artísticas como el circo o la danza, con escenarios tan colosales como el ágora griega de las ruinas grecorromanas de Empúries, el Mar d’en Manassa, la Platja de les Barques o el Alfolí de la Sal, es el rasgo distintivo de este festival de verano que se celebra en la localidad turística y pesquera de L’Escala.

www.jazzestartit.cat

M

Any rere any, el present i el passat de la música negra s'escampa des de Girona i Salt a altres poblacions de les comarques gironines i també per tot el país. Un festival de renom, farcit de concerts i activitats per gaudir dels millors artistes locals i internacionals.

H

Mc

M

Da

Estartit - Torroella de Montgrí.

M

Fotografia: Arxiu Imatges PTCBG. Ibercamera Girona. Circus Arts Fundation. ICONNA. J. Renart. J. Padilla. Temporada Alta. FICB. D. Bohigas. PromoArtsMusic. A Cappella Festival. Festival de Cervià. J. Aznar. Amb so de cobla. Ajuntament Tossa de Mar. ÍTACA Cultura i Acció. Festival In-Somni. FIMAG. P. Duran. Ajuntament Camprodon. Link Produccions. Festival Sant Pere de Rodes. Festival Jazz Estartit. Àrea de Turisme de Begur. Joventuts Musicals Torroella de Montgrí. A. Bosch. Bitó Produccions. · Traducció: LINK Traduccions i Serveis · Disseny: Minimilks · DL: GI 742-2018

www.ambsodecobla.cat

www.festivalsantpere.com

19/07 - 22/07 Jazz Festival L’Estartit

Redescobreix el massís del Montgrí, el Baix Ter i les Illes Medes a través del Museu de la Mediterrània i la història humana de les seves sales. Redescubre el macizo del Montgrí, el Baix Ter y las Islas Medes a través del Museo del Mediterráneo.

M

4

Palamós.

Sant Pere de Rodes.

Entra a l’Oficina de Turisme de l'Escala-Empúries i demana informació sobre els principals punts d'interès patrimonial de la vila, com el camin de ronda a Sant Martí d’Empúries o el Museu de l’Anxova i la Sal. Entra en la Oficina de Turismo de l’Escala –Empúries y pide información sobre los principales puntos de interés del municipio, como el camino de ronda a Sant Martí d’ Empúries o el Museo de la Anchova i la Sal.

F

08/07 - 12/08 Amb so de cobla

F

www.blackmusicfestival.com

Palamós: www.visitpalamos.cat Pals: www.pals.cat Peralada: www.peralada.org Puigcerdà: www.puigcerda.cat Roses: www.visit.roses.cat Salt: www.viladesalt.cat Sant Feliu de Guíxols: www.visitguixols.com Tossa de Mar: www.infotossa.com Patronat de Turisme Costa Brava Girona Av. de Sant Francesc, 29, 3r · 17001 Girona Tel. +34 972 208 401 www.costabrava.org costabrava@costabrava.org

H

25

Juliol - agost Festival de Música de Sant Pere de Rodes

F

Durant cinc dies el món del circ posa el Durante cinco días, el mundo del circo pone el focus a Girona, on es desenvolupa una foco en Girona, donde tiene lugar una de las de les cites europees ineludibles del citas europeas ineludibles del circo de alto nivel. circ d’alt nivell. Es tracta d’un espectacle Se trata de un espectáculo eminentemente faeminentment familiar amb un programa miliar con un programa que acoge los mejores que acull els millors números que es poden números de diversas disciplinas circenses — veure en l’actualitat al món de diverses malabares, acrobacia, equilibrios, payasos— que disciplines circenses (malabars, acrobàcia, se pueden ver en la actualidad, protagonizados equilibris, pallassos), protagonitzats per por artistas procedentes de todo el mundo. artistes provinents d’arreu del món. Visita els Banys Àrabs, una singular construcció romànica inspirada en els banys romans amb elements admirables com la coberta, la cúpula, les columnes i els capitells. Visita los Baños Árabes, una singular construcción románica inspirada en los baños romanos con elementos admirables como la cubierta, la cúpula, las columnas y los capiteles

Oficines de turisme / Oficinas de turismo

01/06 - 02/06 FIMAG www.fimag-magia.com

www.festivaldelcirc.com Ci

14 Torroella de Montgrí.

Girona.

C

La combinació d’una excel·lent programació que inclou música, però també altres disciplines artístiques com el circ o la dansa, amb escenaris tan colossals com l’àgora grega de les ruïnes grecoromanes d’Empúries, el Mar d’en Manassa, la Platja de les Barques o l’Alfolí de la Sal, és el tret distintiu d’aquest festival d’estiu que es celebra a la vila turística i pesquera de l’Escala.

El Festival de Rumba y Música Catalana de Tossa de Mar es un festival con actividades para toda la familia. El Festival, con un gran concierto en la Playa Grande, es la mejor manera de disfrutar de la música y de la belleza extraordinaria del hermoso municipio de Tossa.

Situat en un edifici històric del segle XIV, el Museu Municipal de Tossa de Mar és de visita obligada. Situado en un edificio histórico del siglo XIV, el Museo Municipal de Tossa de Mar es de visita obligada.

8

22/02 - 26/02 Festival Internacional del Circ Elefant d’Or Girona

M

F

El Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar és un festival amb activitats per a tota la família. El Festival, amb un gran concert a la Platja Gran, és la millor manera de gaudir de la música i de la bellesa extraordinària de la vila vella de Tossa.

Obté un 50% de descompte als sis museus més emblemàtics amb el tiquet M6 de Girona Museus. Obtén un 50% de descuento en los seis museos más emblemáticos con el tiquet M6 de Girona Museus.

Girona i Salt.

Begur: www.visitbegur.com Blanes: www.visitblanes.net Calella de Palafrugell: www.visitpalafrugell.cat Camprodon: www.valldecamprodon.org Castelló d’Empúries: www. castelloempuriabrava.com El Port de la Selva: www.elportdelaselva.cat Figueres: www.visitfigueres.cat Girona: www.puntdebenvinguda.com www.girona.cat/turisme Gualta: www.torrent.cat L’Escala-Empúries: www.visitlescala.com L’Estartit: www.visitestartit.com Les Planes d’Hostoles: www.lesplanes.cat Llançà: www.llanca.cat

M

Activa desde el 2008, Temporada Ibercamera Girona es una temporada estable de música clásica que lleva a la ciudad de Girona grandes orquestas y solistas del mundo. Desde la construcción del Auditori el año 2008, Temporada Ibercamera ha contribuido a consolidar la tradición filarmónica de la ciudad y ha posicionado Girona en el circuito sinfónico internacional.

19

13/07 - 06/08 Portalblau. Festival de Música i Art a la Mediterrània

L’Escala – Empúries. www.portalblau.cat

www.infotossa.com

Activa des de 2008, la Temporada Ibercamera Girona és una temporada estable de música clàssica que porta a la ciutat de Girona grans orquestres i solistes del món. Des de la construcció de l’auditori a l’any 2008, la Temporada Ibercamera ha contribuït a consolidar la tradició filharmònica de la ciutat i ha posicionat Girona en el circuit simfònic internacional.

3

Maig - juliol Festival de Rumba i Música Catalana Tossa de Mar Tossa de Mar.

Mc

2

13

El ciclo Las Noches de Marimurtra ya tiene parte del éxito asegurado con la belleza del jardín botánico donde se celebran los conciertos. El resto lo ponen los magníficos músicos y cantantes que actúan, además de la cuidada oferta gastronómica que complementa cada uno de los conciertos programados. Jazz, canción de autor, soul o espirituales resuenan en las noches de agosto en este paraje incomparable frente al mar.

Passa el dia al fabulós jardí botànic de Marimurtra i podràs conèixer les mes de 4.000 espècies vegetals exòtiques d’un dels jardins més bells de la riba Mediterrània. Pasa el día en el fabuloso jardín botánico de Marimurtra y podrás conocer las más de 4.000 especies vegetales exóticas de unos de los jardines más bellos del Mediterráneo.

Gèneres / Géneros

Estiu / Verano

M

Tardor / Otoño

Mc Música clàssica / clásica

Hivern / Invierno

Ci

Circ i màgia / Circo y magia

Primavera

T

Teatre / Teatro

Accessibilitat /Accesibilidad

Música moderna

Da Dansa / Danza

Diversitat / diversidad funcional física

H

Humor

Diversitat / diversidad funcional sensorial

C

Cine

D

Digital

A

Art / Arte

F

Familiar

Serveis / Servicios Servei de begudes i/o restauració / Servicio de bebidas y/o restauración

Durant tot l’any, els festivals de la Costa Brava i Pirineu de Girona envaeixen els espais més idíl·lics i representatius de la demarcació, amb propostes locals i internacionals que et conviden a explorar el territori d’una manera diferent. Benvinguts a la Costa Brava i Pirineu de Girona, un territori amb una oferta amplíssima de festivals de diferents gèneres que es celebren a llocs inoblidables: pobles de somni, castells, jardins botànics, jaciments arqueològics, refugis naturals i platges paradisíaques.

¿Qué es GB Girona Festivals?

Què és CB Girona Festivals?


Girul

Viliella Arànser

Eller Talltendre

Lles

Ordèn

Martinet

Saga Bolvir

Gréixer

Cortàs

Ger

Olopte All

Prullans Bellver de Isòvol Fontanals Cerdanya Alp N-260 de Cerdanya Santa Das Sansor Eugènia

Bèixec

Nas

Villec Estana

PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ

Tregurà de Dalt

Queralbs

Toses

Nevà

lona a Barce

Meranges

Girul

Campelles Guils de

Ribes de Freser

Cerdanya

Talltendre

Lles

Ordèn

Músser Travesseres

Martinet

Bèixec Villec Estana

Eller

Gréixer Gombrèn

Cortàs

Saga N-260 Bolvir

Ger

C-26 el Segre Campdevànol

Camí Ral i All Ramader Olopte

Prullans Bellver de Isòvol Fontanals RIPOLL Cerdanya Alp N-260 de Cerdanya C-17 Santa Das Sansor C-26 Eugènia

E-9 Túnel del Cadí C-16

26

Sant Pau de Segúries

Ogassa

Sant Joan de les Abadesses

France

Queixans UrtxN-260a

Oix

N-153a

Sadernes

la Vall de Bianya

Sales de Llierca Montagut Tortellà

N-260a

Túnel de Collabós

l’Hostalnou de Bianya

Castellfollit de la Roca

Sant Joan les Fonts

Núria

el Vilar d’Urtx

Vallfogona de Ripollès

Begudà

Riudaura

PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA

OLOT

la Pinya

Sant Privat d’en Bas

a Vic - Barcelona Masella

les Preses

Joanetes

Vidrà

Toses

Mieres

BANYOLES

de Finestres Ventolà Planès Sant Aniol

els Hostalets d’en Bas

Falgons

Sant Feliu de Pallerols

Nevà

Planes Planolesles d’Hostoles

la Salut

a Barce

Campelles

Sant Esteve de Llémena

lona Pantà de Susqueda

FRANÇA a Vic - Manresa - Lleida

CATALUNYA

Sant Hilari Sacalm

Espinelves

el Ter Fornells de la Selva Salitja Ruta del Ferro i del Carbó l’Onyar

Riudellots de la Selva Vilobí d’Onyar N-260a C-25 Franciac

Riudarenes

les Llosses

Breda Viabrea

Camprodon Flaçà

Foixà

Verges C-252 Ultramort

el Ter

Rupià

Fonolleres

Parlavà

Gualta

N-153a

Cassà de la Selva

Tordera

Platges de màxima qualitat 2017 / Playas de máxima calidad 2017 Guardó atorgat per la Unió Europea que reconeix la qualitat de les aigües i els serveis que les platges ofereixen als usuaris. Galardón otorgado por la Unión Europea que reconoce la calidad de las aguas y los servicios que las playas ofrecen a sus usuarios.

Autopista de peatge / Autopista A-19 de peajePalafolls

Port amb bandera blava / Puerto con bandera azul

Carretera local / Carretera local

a Barcelona

Sadernes

Ruta del Carrilet

Romanyà de la Selva

Calonge

la Pinya

OLOT

Tamariu

Puigpardines Joanetes

Canyet

les Preses

Serinyà

Santa Pau

Falgons

Sant Feliu Mar Mediterrani de Pallerols

les Planes d’Hostoles

Olot - Girona

Via preferent / Vía preferente

Pantà de Susqueda

FRANÇA

Osor

Cremallera / Tren cremallera

AP-7

C-1141 C-25

Girona Codi de carretera comarcal / Código de carretera comarcal

a Vic - Manresa - Lleida

Codi de via comarcal preferent / Código de vía comarcal preferente

Espinelves

Estació de l’AVE / Estación AVE

Barcelona Ferrocarril / Ferrocarril

Viladrau

Mar Túnel Mediterrani Via verda / Vía verde

Can Salvà

Breda

Maçanet 9 de la Selva

Viabrea

10

a

a

Tordera

A-19

a Barcelona

On dormir / Dónde dormir

Campllong

Franciac

Sant Andreu Salou

Palafolls

Llagostera

Caldes de Malavella C-35 Vidreres

Girona Casa Marieta +34 972 201 016 info@casamarieta.com casamarieta.com Black Music Festival · Festival A Cappella, Temporada de concerts Ibercàmera

Llançà Els Pescadors +34 972 380 125 info@restaurantelspescadors.com restaurantelspescadors.com Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Roses Draulic +34 972 256 500 info@restaurantdraulic.com restaurantdraulic.com Sons del Món Vi & Music

Blanes Hotel Horitzó & Spa +34 972 330 400 hotelhoritzo@hotelhoritzo.com hotelhoritzo.com Les Nits de Marimurtra

Girona Alberg Cerverí de Girona +34 972 218 003 alberg.girona@gencat.cat xanascat.cat Festival In-Somni · Girona Jazz Festival · Festival de Cinema de Girona

Palamós Apart-Hotel Palamós +34 972 318 455/ +34 972 318 076 info@palamoshotel.com palamoshotel.com Amb so de cobla

Salt Can Bo de Pau +34 615 671 682 / +34 972 238 548 info@canbodepau.com canbodepau.com Temporada Alta, Festival de tardor de Catalunya · Black Music Festival

Calella de Palafrugell Can Gelpí +34 971 552 567 info@cangelpi.com cangelpi.com Festival Cap Roig

Girona Divinum +34 872 080 218 divinum@divinum.cat divinum.cat Nits de Clàssica · Temporada Alta · Festival Internacional del Circ Elefant d’Or Girona

Palamós Taverna de Peix Maria de Cadaqués + 34 972 314 009 / +34 629 815 953 mariadecadaques.cat Amb so de cobla

Salt El Petit Racó de Salt +34 972 242 146 elpetitracodesalt@hotmail.com gironahostaleria/el-petit-raco-de-salt Temporada Alta · Black Music Festival

Girona Hotel Ultònia +34 972 203 850 info@hotelsultoniagirona.com hotelsultoniagirona.com Festival Nits de Clàssica · Temporada Alta · Festival Internacional del Circ Elefant d’Or Girona

Peralada Wine Spa & Golf Resort +34 972 538 830 hotel@golfperalada.com hotelperalada.com Festival Castell de Peralada

Sant Feliu de Guíxols Hotel Sant Pol +34 972 321 070 info@hotelsantpol.com hotelsantpol.com Festival Internacional de la Porta Ferrada

El Port de la Selva Hotel Spa Porto Cristo +34 972 387 062 info@hotelportocristo.com hotelportdelaselva.com Festival de Música de Sant Pere de Rodes

L’Escala-Empúries La Escala Camping +34 972 770 084 info@campinglescala.com campinglescala.com Festival Portalblau de l’Escala

Puigcerdà Park-Hotel Puigcerdà +34 972 880 750 info@hotelparkpuigcerda.com hotelparkpuigcerda.com Puigcerdà Music Festival

Tossa de Mar Hotel Diana +34 972 341 886 info@hoteldianatossa.com hotelesdante.com Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar

l’Estartit

14

Torroella de Montgrí

Serra de Daró Fontanilles

Llabià

1

Temporada Ibercamera Girona

15

Festival de Música de Begur

Platja Gran

2

16

Festival Castell de Peralada

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Festival Internacional del Circ Elefant d’Or Girona

3

Black Music Festival

17

Festival del Cap Roig

4

Festival Còmic de Figueres

18

Festival de la Porta Ferrada

5

Girona a Cappella Festival

19

Festival de Sant Pere de Rodes

6

Festival ÍTACA

20

Festival Isaac Albéniz

7

Festival de Rumba i Música Catalana Tossa de Mar

21

Festival de Cervià

22

Planestiueja

8

FIMAG

23

Festival de Torroella de Montgrí

9

Festival In-Somni

24

Les Nits de Marimurtra

10

Girona Jazz Festival

25

Amb so de cobla

11

Sons del món. Vi & música

26

Puigcerdà Music Festival

12

Nits de clàssica

27

Festival de Cinema de Girona

13

Portalblau. Festival de Música i Art a la Mediterrània

28

Festival Internacional de Cinema de Begur

14

Jazz Festival L’Estartit

29

Temporada Alta

Palau-sator

Torrent

C-66

Begur 15 28Cap de Platja Fonda

Regencós Esclanyà

GIV-6542

Fornells Cales de Fornells Platja d’Aiguablava Aiguablava Cala d’Aigua Xelida Platja de Tamariu

Tamariu Mont-ras Cala Pedrosa GIV-6548 Cala de Gens C-31 Ermedàs Llafranc Calella de 17 Platja de Llafranc Vall-llobrega Palafrugell Platja del Canadell Ruta del Tren Petit Platja de Port Bo

Palamós - Vall-llobrega - Mont-ras - Palafrugell

Romanyà de la Selva

Calonge

C-31 C-253

25

Llistat de Festivals / Listado de festivales

Platja de la Fosca la Fosca Cala Margarida

Palamós Platja Gran Platja des Monestrí Platja de Sant Antoni Platja de Torre Valentina Castell d’Aro C-65 Solius Cala Cristus-ses Torretes Platja d’Aro Cala sa Cova Cala Rovira Santa Cristina d’Aro Platja Gran Cala sa Conca s’Agaró 18 Platja de Sant Pol Sant Pol Platja de Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Guíxols Canyet Sant Grau Platja dels Canyerets Platja del Senyor Ramon Cala Salionç Salionç Sant Antoni de Calonge

Llegenda / Leyenda Informació de l'empresa / Informació de la empresa Festivals de la zona / Festivales cercanos

Mar Mediterrani

Museus i activitats / Museos y actividades

Blanes Sa Lola +34 972 355 219 buyatron@hotmail.com salolagastronomic.com Les Nits de Marimurtra

Camprodon Hotel Sant Roc +34 972 740 119 info@hotelsantroc.info hotelsantroc.info Festival de Música Isaac Albéniz

8 23

Gualta

Ullastret

Cala Giverola Cala Bona Platja de la Mar Menuda Tossa de Mar 7 Platja Gran Lloret de Mar Cala Llorell Platja de Canyelles Platja de Lloret de Mar Platja de Fenals Platja de sa Boadella Blanes Platja de Santa Cristina 24 Platja de Sant Francesc Platja de Blanes Platja de s’Abanell

Roses Hotel Spa Terraza +34 972 256 154 info@hotelterraza.com hotelterraza.com Sons del Món Vi & Music. Empordà

Camprodon El Pont 9 +34 972 740 521 info@restaurantelpont9.com restaurantelpont9.com Festival de Música Isaac Albéniz

6

Ullà

Cala Pedrosa

Platja de Pals Platja del Racó Corçà Cala d’Illa Roja Sant Julià de Boada Peratallada Platja de sa Riera LA BISBAL Monells Platja d’Aiguafreda D’EMPORDÀ Canapost Pals Sa Riera Sa Tuna Sant Sadurní Sant Feliu de Boada Vulpellac Platja de sa Tuna Cruïlles de l’Heura Begur

Ruta del Carrilet

L’Estartit Hotel Les Illes +34 972 751 239 info@hotellesilles.com hotellesilles.com Jazz Festival L’Estartit

Torroella de Montgrí Camping Castell Montgrí +34 972 758 450 info@camping-castellmontgri.com eldelfinverde.com Festival de Torroella de Montgrí · FIMAG, Fira de Màgia al carrer

Parlavà

Púbol

Cassà de la Selva

Figueres Hotel Restaurant Duran +34 972 501 250 info@hotelduran.com hotelduran.com Festival Còmic

Pals Camping Neptuno +34 972 751 630 info@campingneptuno.com campingneptuno.com Festival ÍTACA Cultura i Acció al Baix Empordà

la Pera

Fonolleres

LES GAVARRES

On menjar / Dónde comer

Girona Hotel Carlemany +34 972 211 212 calemany@carlemany.es hotelcarlemanygirona.com Black Music Festival Festival A Cappella · Temporada de concerts Ibercamera Girona

Rupià

Verges C-252 Ultramort

Cala Farriola Golf de la Monedera

Sobrestany

Palafrugell

Begur Hotel Aiguaclara +34 972 622 905 info@hotelaiguaclara.com hotelaiguaclara.com Festival Internacional de Cinema de Begur · Festival de Música de Begur

Calella de Palafrugell Hotel Alga +34 972 617 080 alga@novarahotels.com algahotel.com Festival Cap Roig

el Ter

Cala Montgó

Riells

Albons

Llofriu

AP-7

elon Barc

Foixà

C-31

Bellcaire d’Empordà

Jafre Flaçà

COSTA BRAVA

Platja del Moll Grec Platja de les Muscleres Platja de l’Escala 13 l’Escala Platja de Riells

la Tallada d’Empordà

Colomers

Madremanya

E-15

Hostalric

Garrigoles

Girona - St. Feliu de Guíxols

Massanes

Certificat “Q” de qualitat turística - ICTE 2017 / Certificado “Q” 2017 de calidad turística-ICTE Calonge: platja de Sant Antoni · Castell-Platja d’Aro: platja Gran de Platja d’Aro i platja de sa Conca · Castelló d’Empúries: platja d’Empuriabrava · Torroella de Montgrí: platja Gran de l’Estartit · Cerdanya: estació d’esquí i de muntanya La Molina · Garrotxa: Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa · Ripollès: estació d’esquí Vall de Núria

A-2 8 Riudellots de la Selva

Sils

Riells

Sant Joan de Mollet

Cadaqués

Mas Sopes

Llambilles

C-63

Sant Feliu de Buixalleu

Vilopriu Sant Jordi Desvalls

Juià

1 2 5 9 10 3 29 GIRONA 12 27

Fornells de la Selva l’Onyar

Salitja

Riudarenes

PARC NATURAL DEL MONTSENY

Viladamat

Quart

Vilobí d’Onyar C-25

SANTA COLOMA DE FARNERS

Saus

Sant Martí Vell

Celrà

Salt

Sant Dalmai

Arbúcies

Cervià de Ter

Platja de s’Alqueria

Badia de Roses

Sant Martí d’Empúries

Fonteta

A-2

AVE

Sant Julià Sarrià de Ramis de Ter

Ventalló

Viladasens

7

Vilablareix

AEROPORT GIRONA-COSTA BRAVA

Castanyet

Sant Miquel de Cladells

Codificació substituïda / Codificación sustituida Límit comarcal / Límite comarcal

N-141

Brunyola

Sant Hilari Sacalm

6

Bescanó

C-63

Codi de carretera nacional / Código de carretera nacional

Olives

Medinyà

Aiguaviva

Codi d’autopista / Código de autopista

CATALUNYA C-151

Sant Gregori 6B

Anglès

Sortida d’autopista / Salida de autopista N-141

Canet d’Adri

Sant Mori

Vilaür

Camallera

21

E-15 AP-7

Bonmatí

la Cellera de Ter

5

Sant Esteve de Guialbes

Bordils

el Ter

Altres carreteres / Otras carreteras

Orriols

Portlligat

DE L’EMPORDÀ

Cal Cristià Torroella de Fluvià Platges de Sant Pere Pesacdor Sant Miquel de Fluvià l’Armentera

Arenys d’Empordà

Cap de Creus

Castelló C-260 d’Empúries

Vilamacolum Sant Pere Pescador

Palau de Santa Eulàlia

Bàscara

la Selva

PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

Palau-saverdera

Sant Tomàs de Fluvià Vilacolum

Ermedàs

la Selva de Mar

11 Roses Badia de Cadaqués Montjoi Platja Empuriabrava de Roses Cala Jóncols Platja de la Punta Fortià la Muga Platja de P. N. DELS Canyelles Platja de l’Almadrava AIGUAMOLLS Platja d’Empuriabrava

Vilamalla Siurana Garrigàs

Romanyà d’Empordà

Cornellà del Terri Palol de Revardit

Amer

Sant Martí Sacalm

Carretera comarcal / Carretera comarcal

Camós

Sant Martí de Llémena

Ruta del Carrilet

Autovia / Autovía

Pujals dels Cavallers

4

Pontós

Vilademuls

Pujals dels Pagesos Vilamarí

Granollers de Rocacorba

Sant Esteve de Llémena

22

Pujarnol

Galliners Vilavenut

BANYOLES Sant Aniol de Finestres

En construcció / En construcción

Sistema d’ecogestió i d’ecoauditoria EMAS 2017 / Sistema de ecogestión y de ecoauditoría EMAS 2017 Begur: Club Nàutic Aiguablava de Begur · Blanes: Club de Vela Blanes, Port de Blanes · Calonge: Cala Cristus – Ses Torretes, platja de Torre Valentina, platja de Sant Antoni, platja d’Es Monestrí i passeig marítim del municipi · Castelló d’Empúries: platja d’Empuriabrava ·El Port de la Selva: Club Nàutic Port de la Selva, Port del Port de la Selva · L’Escala: Port de l’Escala, Club Nàutic l'Escala · L’Estartit: port de l’Estartit · Llançà: Club Nàutic de Llançà, Port de Llançà · Palafrugell: platges del Port Bo, del Canadell, de Llafranc, de Tamariu i de Calella de Palafrugell · Platja d'Aro: Club Nàutic Port d'Aro · Palamós: platges, cales, Port Esportiu Marina de Palamós, Port de Palamós, el passeig marítim i els parcs urbans · Roses: platges de Santa Margarida, Salatar, el Rastrell, la Nova, la Punta, Palangrers, Canyelles-Bonifaci i l’Almadrava, cales naturals de Murtra, Rostella, Calís, Montjoi, Calitjàs, Pelosa, Canadell, Jóncols, Port de Roses, Port esportiu de Roses, Port pesquer de Roses i passeig marítim · Sant Feliu de Guíxols: port de Sant Feliu de Guíxols · Torroella de Montgrí: platja Gran, Club Nàutic l’EstartitTorroella de Montgrí i passeig marítim de l’Estartit

Fontcoberta

Porqueres Estany de Banyoles

Mieres

la Salut

Riu / Río

Orfes

C-66

Pedret i Marzà

el Far d’Empordà Riumors

Ordis

Espinavessa

el Fluvià

Esponellà

Sant Miquel de Campmajor

Platja dels Canyerets Platja del Senyor Ramon Cala Salionç

Carretera nacional / Carretera nacional

Port de creuers / Puerto de cruceros

Crespià

Besalú Sant Ferriol

Pau

Peralada

Vilafant

Borrassà

19

Vilajuïga

Vila-sacra

Santa Llogaia d’Àlguema

Navata

16

4

Avinyonet de Puigventós

N-260

el Torn

Sant Martí Vell

Sant Feliu de Guíxols

Platja Gran Cala Llorell Platja de Canyelles Platja de Lloret de Mar Platja de Fenals Platja de sa Boadella Blanes Platja de Santa Cristina Platja de Sant Francesc Platja de Blanes Platja de s’Abanell

Maià de Montcal

PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA

Platja de la Fosca la Fosca Cala Margarida

FIGUERES

Cabanelles

Llafranc

Platja de Llafranc Platja delBegudà Canadell Platja de Port Bo

Palamós Platja Gran Platja des Monestrí Platja de Sant Antoni Platja de Torre Valentina Cala Cristus-ses Torretes Platja d’Aro Cala sa Cova Cala Rovira Sant Miquel Platja Gran Cala sa Conca del Corb s’Agaró Platja de Sant Pol Sant Pol Platja de SantBas Feliu de Guíxols

la Vall d’en Bas Collada de Salionç Bracons Cala Giverola els Hostalets Cala Bona C-37 Platja de la Mar Menudad’en Bas

Lladó

Garriguella

Vilabertran

Vilanant

Beuda

Argelaguer

Cala Pedrosa Cala de Gens

Sant Antoni de Calonge Sant Privat Castell d’Aro d’en Bas

Santa Cristina d’Aro

Sant Grau

C-31

C-253

Cabanes

3

Cistella

Mare de Déu del Mont

Cala d’Aigua Xelida Platja de Tamariu

les FontsGIV-6542 Palafrugell

Riudaura Palamós - Vall-llobrega - Mont-ras - Palafrugell

Tossa de Mar

a

Platja de Pals

Mont-ras GIV-6548 C-31 Ermedàs Calella de Vall-llobrega Palafrugell Ruta del Tren Petit

Lloret de Mar

a elon Barc

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Mollet de Peralada

C-252

Llers

Platja Gran

Oix

Fontanilles

Llabià

LES GAVARRES

Vidrà

a Vic - Barcelona

l’Estartit Torroella de Montgrí

A-2 Pont de Molins

Boadella d’Empordà Terrades

Albanyà

Cala Pedrosa

Serra de Daró

de Bianya

C-35

10

Sobrestany

Ullà

Sant Llorenç de la Muga

Cala Farriola Golf de la Monedera

Vilamaniscle

Masarac

Biure

Platja de Garbet Cala Canyelles Platja de Grifeu Platja del Port Platja de les Tonyines Platja del Port de la Selva Llançà Platja del Pas El Golfet Sant Pere el Port de de Rodes

Rabós

Sant Climent Sescebes

Capmany

Darnius

Cala Montgó

Beget

Espolla

Pantà de Boadella

Ullastret Platja del Racó Palau-sator la Vall Corçà Cala d’Illa Roja Sant Julià de Boada Peratallada Platja de sa Riera de Bianya LA BISBAL Monells Platja d’Aiguafreda D’EMPORDÀ Canapost Pals Sales de Sa Riera Sa Tuna Sant Sadurní Vulpellac Sant Feliu de Boada Platja de sa Tuna N-260ade l’Heura Cruïlles Llierca Begur Cap de BegurMontagut Tortellà Torrent Fonteta Regencós Castellfollit Platja Fonda C-66 Fornells Cales de Fornells Esclanyà de la Roca Platja d’Aiguablava l’Hostalnou Llofriu Sant Joan Aiguablava Sant Jaume de Llierca A-26

C-65 Solius

AP-7

Hostalric

Sant Joan de Mollet

Agullana

Tapis

COSTA BRAVA

E-15 AP-7

la Vajol

Cala de les Rates Platja Gran

Portbou N-260 Colera

Sant Quirze de Colera

2 Maçanet de Cabrenys

Platja del Moll Grec Platja de les Muscleres Platja de l’Escala Platja de Riells Riells

Albons

Bellcaire d’Empordà

Jafre

Llagostera

E-15

Massanes

20

Vidreres

Maçanet 9 de la Selva

Riells

Can Salvà

Campllong

Caldes de Malavella

Sils Sant Feliu de Buixalleu

C-38

Sant Jordi Desvalls

l’Escala

C-31

la Tallada d’Empordà

Colomers

Girona - St. Feliu de Guíxols

A-2

Arbúcies

PARC NATURAL DEL MONTSENY

Llambilles

Vallfogona Sant Andreu deSalou Ripollès

C-63

C-26

Mar Mediterrani

Túnel de Collabós

Quart

A-2 Ripoll - St.Joan de les Abadesses - Ogassa - Olot AEROPORT 8 GIRONA-COSTA BRAVA

C-17 SANTA COLOMA DE FARNERS

Viladrau

Barcelona

GIRONA

Sant Dalmai

RIPOLL

Sant Miquel de Cladells

Cervià de Ter La Roca

7 les Abadesses Vilablareix Aiguaviva

Rocabruna Garrigoles

Viladasens

Llanars

Sant Martí d’Empúries

Viladamat

Vilopriu

Cantallops

France

Ventalló

Saus Molló

Madremanya de Segúries

Sant Joan de

N-141

Brunyola

Castanyet

Camallera

Sant Mori

Celrà Sant Martí Vell la Pera Sant Julià Juià Sarrià de Ramis Púbol de Ter Sant Pau

Ogassa Sant Gregori 6B Salt

C-26 Campdevànol

Campdevànol - Sant Llorenç de Campdevànol

6 E-15 AP-7

C-63

Camí Ral i Ramader

Girona

Canet d’Adri

Vilaür

5

Medinyà

Bescanó

Bonmatí

Anglès

Osor

Orriols

la Jonquera

Cala Jóncols

Mas Sopes Cal Cristià Platges de Sant Pere Pesacdor

Torroella de Fluvià Sant Miquel de Fluvià l’Armentera

Palau de Espinavell Santa Eulàlia

Bàscara

Bordils

el Ter

N-260

Abella

Ermedàs

Badia de Cadaqués

Montjoi

Badia de Roses

Vilamacolum Sant Pere Pescador

France

SERRA DE L’ALBERA

Cadaqués

Platja de la Punta Platja de Canyelles Platja de l’Almadrava Platja d’Empuriabrava

P. N. DELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

Sant Tomàs de Fluvià Vilacolum

Cap de Creus Platja de s’Alqueria

Portlligat

Empuriabrava de Roses

la Muga

Fortià

Vilamalla Siurana

Arenys d’Empordà

Olives

Cornellà del Terri Palol de Revardit

Bruguera

Amer

la Cellera de Ter

dels VilallongaPujals de Ter Cavallers

Pardines

Sant Martí de Llémena

Montgrony

Gombrèn

Orfes Galliners

Camós

Ribes de Freser

Olot - Girona

Sant Martí Sacalm

Pujarnol

Granollers de Rocacorba

Ruta del Carrilet

el Baell

Fontcoberta

4

Garrigàs

Romanyà d’Empordà

Roses Platja

el Far d’Empordà Riumors

Pontós

Vilademuls Tregurà de Dalt Vilavenut Porqueres Sant Esteve de Guialbes dels Estany de Banyoles Tregurà de BaixPujals Pagesos Vilamarí

Queralbs

Dòrria

Espinavessa

Palau-saverdera

France

la Selva

PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS

Castelló C-260 d’Empúries

Vila-sacra

Ordis

C-66

Sant Miquel de Campmajor

Santa Pau

Bas

la Vall d’en Bas

Collada de Bracons C-37

Sant Miquel del Corb

PARC NATURAL DECrespià LES CAPÇALERES DEL el Fluvià Esponellà TER Serinyà I DEL FRESER Setcases Besalú Sant Ferriol

el Freser

el Torn

Sant Martí Vell

Puigpardines

la Molina

Argelaguer

Borrassà

Navata

N-260

la Selva de Mar

Pau

Pedret i Marzà

Vilafant

Santa Llogaia d’Àlguema

Cabanelles

Maià de Montcal

Vilajuïga

Peralada

FIGUERES

Avinyonet de Puigventós

Beuda

A-26

Sant Jaume de Llierca

Cabanes

Vilabertran

Vilanant

Lladó Vallter 2000

Garriguella C-252

3

Cistella

Mare de Déu del Mont

Vilamaniscle Mollet de Peralada

PIRINEU DE GIRONA

A-2 Pont de Molins

Boadella d’Empordà Terrades

Albanyà

Ripoll - St.Joan de les Abadesses - Ogassa - Olot

Talló Baltarga Tartera Beders Montellà Olià Pi Coborriu Prats les Llosses Urús Riu de Bor Nas Pedra Cerdanya

PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ

C-38

Platja de Garbet Cala Canyelles Platja de Grifeu Platja del Port Platja de les Tonyines Platja del Port de la Selva Llançà Platja del Pas El Golfet Sant Pere el Port de de Rodes

Rabós

Masarac

Biure Sant Llorenç de la Muga

Llers

elVilallobent Ter Ruta del Ferro i del Carbó

Campdevànol - Sant Llorenç de Campdevànol

Darnius

Beget

Camprodon

N-154

PUIGCERDÀ

Montgrony

La Roca

Espolla Sant Climent Sescebes

Capmany

Pantà de Boadella

Bruguera

el Baell

Coborriu de la Llosa

Abella

Pardines

Planoles

Agullana

Rocabruna

LlíviaLlanars

Vilallonga de Ter

Ventolà

Planès

E-15 AP-7

la Vajol

Tapis

Molló

Tregurà de Baix

Dòrria

Masella

Arànser

France

Espinavell

el Freser la Molina

Viliella

Maçanet de Cabrenys

PARC NATURAL DE LES CAPÇALERES DEL TER I DEL FRESER Setcases

Cala de les Rates Platja Gran

Portbou N-260 Colera

Sant Quirze de Colera

2 Núria

el Vilar d’Urtx

Riu de Urús Bor Pedra Cerdanya E-9 Túnel del Cadí C-16

Cantallops

Vilallobent Queixans Urtx

Talló Baltarga Beders Prats Tartera

Montellà Olià Pi Coborriu

la Jonquera

Vallter 2000

el Segre

France

SERRA DE L’ALBERA

PUIGCERDÀ

Coborriu de la Llosa

Músser Travesseres

France

N-154

Guils de Cerdanya

Meranges

France

PIRINEU DE GIRONA

Llívia

Girona Sentits +34 972 299 386 reserves@restaurantsentits.com restaurantsentits.com Festival In-Somni · Girona Jazz Festival · Festival de Cinema de Girona

Pals Es Portal +34 972 636 596 info@esportalhotel.com esportalhotel.com Festival ÍTACA Cultura i Acció al Baix Empordà

Sant Feliu de Guíxols El Ginjoler a l’Hort del Rector +34 620 623 454 elginjoler@elginjoler.com elginjoler.com Festival Internacional de la Porta Ferrada

Cerdanya Cuina Pirinenca +34 972 140 665 info@cerdanya.org cuinapirinenca.cat Puigcerdà Music Festival

L’Escala-Empúries El Roser 2 +34 972 771 102 restaurant@elroser2.com elroser2.com Festival Portalblau de l’Escala

Peralada Castell Peralada Restaurant +34 972 522 040 info@casinoperalada.com castellperaladarestaurant.com Festival Castell de Peralada

Torroella de Montgrí Hotel Palau lo Mirador +34 972 755 853 hotelpalaulomirador.com/elrestaurant-del-palau Festival de Torroella de Montgí · FIMAG. Fira de Màgia a carrer

Figueres Hotel Restaurant Duran +34 972 501 250 info@hotelduran.com hotelduran.com Festival Còmic

L’Estartit Gastrobar Can Sànchez + 34 972 750 332 cansanchez@cansanchez.com cansanchez.com Jazz Festival L’Estartit

Regencós La Calèndula +34 972 303 859 info@hoteldelteatre.com lacalendula.net Festival Internacional de Cinema de Begur · Festival de Música de Begur

Tossa de Mar La Cuina de Can Simón +34 972 341 269 reserva@restaurantcansimon.com restaurantcansimon.com Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar

Alt Empordà Ruta del Vi DO Empordà +34 972 208 401 costabrava@costabrava.org rutadelvidoemporda.org

Camprodon Hiking and History +34 936 315 129 hiking@hikingandhistory.com hikingandhistory.com Festival de Música Isaac Albéniz

Girona GIGS Girona +34 972 211 678 gironabooking@gmail.com gigsgirona.com Festival de Cinema de Girona

Peralada Centre de Turisme Cultural Sant Domènec +34 972 538 840 promocio@peralada.cat visitperalada.cat Festival Internacional de Música del Castell de Peralada

Baix Empordà Visit Empordanet +34 972 645 500 info@visitempordanet.com visitempordanet.com Festival ÍTACA Cultura i Acció al Baix Empordà

Cervià de Ter Turismon +34 872 590 969 pfages@turismon.net turismon.net Festival de Música del Monestir de Cervià de Ter

Girona Girona Food Tours +34 972 664 649 info@gironafoodtours.com gironafoodtours.com Girona Jazz Festival

Salt Marrecs de Salt +34 606 974 613 marrecs@gmail.com marrecs.cat Black Music Festival

Begur Fira d’Indians +34 972 624 520 turisme@begur.cat begur.cat/turisme Festival Internacional de Cinema de Begur

El Port de la Selva Monestir de Sant Pere de Rodes +34 972 387 559 santperederodes.cultura@gencat.cat patrimoni.gencat.cat Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Girona Som Cultura +34 972 208 401 somcultura@costabrava.org somcultura.com Temporada Alta. Festival de tardor de Catalunya

Sant Feliu de Guíxols Espai Carmen Thyssen +34 972 820 051 info@espaicarmenthyssen.com espaicarmenthyssen.com Festival Internacional de la Porta Ferrada

Begur Sandra Bisbe Creacions +34 670 649 999 sandrabisbe@gmail.com sandrabisbe.cat Festival de Música de Begur

Empúries L’Escala- Empúries Turisme +34 972 770 603 turisme@lescala.cat visitlescala.com Festival Portalblau de l’Escala

L’Estartit P.N. Montgrí, Illes Medes i Baix Ter +34 972 751 701 pnmmbt@gencat.cat parcsnaturals.gencat.cat/ca/illes-medes Jazz Festival L’Estartit

Torroella de Montgrí Auditori Teatre Espai Ter + 34 972 755 003 info@espaiter.cat espaiter.cat Festival de Torroella de Montgrí

Figueres Oficina de Turisme +34 972 503 155 turisme@figueres.org visitfigueres.cat Festival còmic de Figueres

Palafrugell Turisme Palafrugell +34 972 300 228 turisme@palafrugell.cat visitpalafrugell.cat Festival Cap Roig

Torroella de Montgrí Museu de la mediterrània +34 972 755 180 info@museudelamediterrania.cat museudelamediterrania.cat FIMAG. Fira de Màgia al carrer · Festival de Torroella de Montgrí

Girona Associació de Guies de Girona +34 972 211 678 gironaguides@ajgirona.cat guiesdegirona.com Festival In-Somni

Palamós Museu de la Pesca i Espai del Peix +34 972 600 424 museudelapesca@palamos.cat museudelapesca.org Amb so de cobla

Tossa de Mar Museu municipal de Tossa de Mar +34 972 340 709 museu@tossademar.org tossademar.cat/museu Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar

Blanes Jardí Botànic Marimurtra +34 972 330 826 marimurtra@marimurtra.cat marimurtra.cat Les Nits de Marimurtra Bolvir Museu Espai Ceretània +34 972 895 192 espaiceretania1@gmail.com bolvir.cat Puigcerdà Music Festival

Profile for Costa Brava Pirineu Girona

Costa Brava Girona Festivals  

Benvinguts a #InCostaBrava #InPyrnees, un territori amb una oferta amplíssima de festivals. Vine a descobrir-los! Bienvenidos a #InCostaBrav...

Costa Brava Girona Festivals  

Benvinguts a #InCostaBrava #InPyrnees, un territori amb una oferta amplíssima de festivals. Vine a descobrir-los! Bienvenidos a #InCostaBrav...