IF Fjordens klubblad december 2019

Page 1

Klubbladet Æ R

ORENI NG T SF

F FJO

I

EN

ID

24. udgave - DEC 2019

F

RDE N

IF Fjorden -Tid til sport-Tæt på dig!

Bevæg dig for livet

SE HISTORIERNE I

KLUBBL ADET

ORENI NG T SF

F FJO

I

EN

ID

Vinterbader eller helårsbader

Fitness Tryday ....et tilbud til dig fra os

F

RDE N

IF Fjorden Fjorden --Tid Tidtil tilsport-Tæt sport-Tætpåpådig! dig!


Indhold Side 3.......

Bevæg dig for livet

Side 25.....

Gåværter

Side 4....

Christensen fotografi

Side 26.....

Guld sponsor -

Side 5-7.....

Vinterbader eller helårsbader

Randers Fjord Færgefart Side 27.....

Guld sponsor - Knud Sø-

Side 8.......

Guldsponsor - SSA Auto

rensen Side 28.....

OIF ungdom

Side 9.......

Guldsponsor -

Side 29.....

Aktive familier i det fri

Entreprenør Søren Bertelsen

Side 30.....

Spinning/senior gymnastik

Side 10-11..

Krolfstævne

Side 31.....

Håndboldens dag

Side 12.....

Fitness Tryday

Side 32-33.

Ommersysssel på vægten

Side 13.....

Træning i motionscentret

Side 34.....

Sponsorer

Side 14-15

50 års jubilæum Ommersys-

Side 35.....

Guldsponsor - Nørhald Auto

selhallen

Side 36.....

Guld sponsor - XL-byg

Side 16.....

Guldsponsor BMA

Side 37.....

Guldsponsor Knud Jørgensen

Side 17.....

Sponsorer

Side 38.....

Guldsponsor SPAR

Side 18.....

Ommersysselhallen

Side 39.....

Sponsorer

Side 19.....

Guldsponsor - Woodstep

Side 40.....

Guldsponsor - B-free

Side 20.....

Guldsponsor - Slawteren

Side 41.....

Guldsponsor - Dalbyover kro

Side 21.....

Sponsorer

Side 42.....

Guldsponsor - Tækkemanden

Side 22.....

Guldsponsor -

i kæret

Søren Thomas Pedersen

Side 43.....

Sponsorer

Side 23.....

Guldsponsor - JWA Byg

Side 44.....

Guldsponsor - Sparekassen

Side 24.....

Badminton

Kronjylland Side 45.....

MH Byg

Side 46......

Sponsorer

Side 47

Sponsorer

CHRISTENSEN DES IG N


Bevæg dig for livet

...........Dans med støvsugeren Randers Kommune er blevet ”Bevæg dig for livet” visionskommune. Og hvad skal vi med den information tænker du måske? Bevæg dig for livet er en indsats som DGI og DIF er fælles om , og mange af vores idrætter i klubbenrefererer til disse forbund. ”Bevæg dig for livet” har som mål, at i 2025 skal 75 % afDanmarks befolkning dyrke en form for idræt og 50 % af dem skal gerne gøre det i en forening.

Randers Kommune har sammen med DGI/DIF lavet lokale målsætninger, der i fællesskab med foreningerne skal nås inde 2023: 2.250 borgere skal gå fra at være inaktive til aktive 3.000 borgere skal begynde at dyrke idræt eller anden form for motion 2.500 af de nye aktive/mere aktive skal blive medlemmer i fritidslivet

Derudover er der defineret otte indsatsområder: Udvikling og samskabelse med foreninger Sundhed Seniorer Udsatte Børneområdet Landdistrikter Byen til vandet Faciliteter, rum og rammer - IF Fjorden støtter op om “Bevæg dig for livet” med vores mange aktiviteter, og som du kan læse i klubbladet, har vi i “Bevæg dig for livet” regi ”Håndboldens dag” og “Fitness Tryday” i januar. Du kan læse om lokale gå-fællesskaber. Og i april starter vi et nyt tilbud op til hele familien ”Aktive familier i det fri”, så der er rig mulighed for at få motion, både hvis du allerede dyrker en idræt, eller hvis du har lyst til at starte op. Alt bevægelse tæller med i

”Bevæg dig for livet”, selv en dans med støvsugeren eller fitness med sneskovlen. Klubbens mange frivillige instruktører/trænere står klar til at tage i mod lige dig, og synes du det er svært at komme i gang med at motionere, så spørg en ven, nabo, familie om de vil med. Det er ofte sjovere at dyrke motion sammen med andre end alene.

Tekst: Sanne andersen Foto: Poul Christensen

3


TAK TIL ALLE VORES KUNDER SOM STØTTEDE OS I 2019 CHRISTENSEN fotografi

GODE BILLEDER HANDLER OM GODT SAMARBEJDE På trods af regn og rusk og temperaturer, der kan få selv pingviner til at kravle i “vejrly”...... ja, så lykkedes det at få taget nogle rigtige gode bryllupsbilleder af Daniel og Lillian i november måned. Med mange års erfaring med fotografering i al slags vejr, ja, så handler det ikke så meget om, hvorvidt det er teknisk muligt at tage billeder i regn og rusk, men mere om selve samarbejdet og hvordan modellerne deltager for at få det til at lykkes. Udbyhøj Bådehavn har en særlig betydning for Daniel og Lillian og derfor var det så vigtigt for dem at få netop det billede taget. Måske er udgangspunktet i vejret ikke det optimale.....men når modellerne er så klar på at få det hele til at lykkes og der er en god håndfuld hjælpere, der står på spring til hver 3. min. at få bruden under jakken , så hun kunne få varmen til fotografen atter var klar til næste optagelsesrunde........ja, så lykkes projektet og alle er glade og så er det noget ved at være fotograf, når minderne nu sidder i skabet, om man så må sige.... TAK for en rigtig god fotosession :-) 4

CHRISTENSEN FOTOGRAFI 21798674


VINTERBADER ELLER HELÅRSBADER

Vi har diskuteret meget om vi kan kalde os vinterbadere! Vi begyndte at bade i Udbyhøj i september 2018 og har badet hver eneste uge siden da. Men det har nu ikke rigtig været vinter, sådan med is og sne, hvor der skulle hugges hul for, at vi kunne komme i vandet. Men i vandet kommer vi selv om det ifølge Poul gik så hurtigt, at han knap nok nåede at tage billeder, før vi var oppe af vandet igen.

Vi er altid i vandet 3 gange, så kroppen vænner sig til det kolde vand. Det kolde gys giver energi og vi har det sjovt samtidig. Som regel har vi været på en løbetur inden, så vi er godt varme. Der er mange vinterbadere, som også går i sauna, når de har været i vandet – men det gør vi ikke. Vi skruer højt op for varmen i bilen når vi kører hjem og så snupper vi et varmt brusebad.

Tekst: Lise Fuhr Foto: Poul Christensen

Lise, Connie og Lene

5


En anderledes opgave Jeg forbereder og planlægger altid mine optagelser meget nøje og med stor præcision, så jeg skal ikke kunne sige, om det er min manglende erfaring omkring vinterbadning eller modellernes hurtighed, der kom i spil i Udbyhøj. Jeg måtte ihvertfald sande, at min opstilling af teknisk udstyr til optagelserne foregik i et tempo, der ikke kvalificerede til en fuldendt optagelse, for da jeg endelig var klar til optagelse havde alle tre badenymfer været i bassinet og stod i slåbrok og smilede og rystede på samme tid. ......”Øhhhh” var nok mit første ord. Til mit held havde de stadig 2 DYP tilbage og så kunne jeg jo lige stille skarpt på 3. og sidste dyp. Se, hvad jeg har lært nu er, at kropstemperaturer på de varme kroppe skaber en raketlignede effekt, når de rammer det nedkølede havnevand ......hvilket betyder, at så snart de kommer under vandet, så gør temperaturforskellen, at de med en sydende og brusende lyd nærmest flyver op på land igen og derfor er det med stor stolthed jeg kan præsentere de få skarpe billeder, der blev ud af denne fotosession. Til næste gang, når der er kommet flere medlemmer i klubben og der skal tages billeder, så vil jeg uden tvivl komme 20 min. før kampstart og så vil kameraet stå på sportsmode.....tror det skal være de samme indstillinger jeg bruger ved racerløb.........og ellers siger fotografen tak til de friske kvinder for deres medvirken.

Tekst: Poul Christensen Foto: Poul Christensen

6


7 7


SSA Auto V/Søren `Super` Andersen Alt i Reparationer

29266217 8


Entreprenør Søren Bertelsen • Entreprenør Søren Bertelsen udfører alle større og • mindre opgaver inden for byggeri og anlægsarbejder. • Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler. Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser. Vi holder vores ord, og en aftale er en aftale - både mundtligt og skriftligt.

Kontakt Søren Bertelsen Under Bakken 9, Sødring 8970 Havndal T: 86 47 22 03 M: 40 58 62 03 Mail: soren_berthelsen@mail.dk

9


KROLFSTÆVNE D. 25 september var krolfbanerne fuldt bookede. 150 glade deltagere mødte forventningsfuldt op til årets krolfstævne i IF Fjorden.

10


Flot arbejde af de frivillige Vores egne krolfspillere havde op til dagen haft travlt med forberedelserne. En ekstra bane var målt op, et telt til deltagerne opstillet. Der var bagt kager og fundet præmier til det amerikanske lotteri. På selve dagen stod mange af vores egne spillere klar til at modtage og hjælpe alle gæsterne til en god dag.

Venskaber på tværs af Jylland Stævnet arrangeres i samarbejde med DAI, og det er 2. gang IF Fjorden er værter. Der deltager 10-12 klubber fra hele Jylland lige fra Nørresundby til Rødekro. Holdene dyster om medaljer, men det er i høj grad samværet med de andre klubber, der trækker folk til.

Åbnet for sluserne Vejrguderne var ikke med krolferne denne dag, så til middag blev der åbnet op for sluserne, men det sidste af stævnet blev afviklet i højt humør trods det massive regnvejr. Og heldigvis var der masser af humor og kaffe på kanden efter de sidste runder. Billederne fra dagen taler vist sit eget sprog. Fotograf Lars Juncher IF Fjorden Krolf siger tak til sponsorer der støttede dagen med gaver og tak for opbakning og hjælp fra vores egne medlemmer. Hilsen Stævneudvalget

11


Fitness Tryday .... et tilbud til dig fra os

12. januar kl. 11.00 til 13.00. IF Fjorden deltager i DGI’s Fitness Tryday 2020. Fra kl 11.00 til 13.00 kan du komme til fitness tryday i motionscentret. Du har mulighed for at snuse til nogle af vores hold. Du kan også invitere en ven eller et familiemedlem med til tryday. Du kan prøve at spinne, cirkeltræning, crossfit eller få introduktion til maskinerne i centret. Tidspunkt for de enkelte hold offentliggøres på IF Fjorden fitness facebookside Tekst: Sanne Andersen Foto: Poul Christensen

12


TRÆNING I motionscenteret

Vi vil gerne slå et slag for motionscentret. Centret har til huse i Ommersysselhallen, men drives af IF Fjorden. Frivillige instruktører Vi er en frivillig flok instruktører, der altid gerne hjælper dig med program eller med indmeldelse og betaling. Da vi alle er frivillige foregår meget af kontakten med os uden for vores arbejdstid. Vi kan altid kontaktes via vores facebookgruppe IF Fjorden Fitness, og vi tilstræber at svare inden for et døgn. Åbningstider Åbningstiderne i centret er fra kl. 4.30 til 22.00 i hverdage. I weekend og helligdag er der åbent kl. 4.30 til 20.00. Der er instruktører i centret 3 morgener om ugen, og mandag til torsdag aften mellem kl 17.00 til 19.00. Tjek vores hjemmeside for instruktørerenes præcise træffetider. www.iffjorden.dk/fitness.

Medlemskab Du kan være medlem på 3 måder i vores fitness og gymnastikafdeling. Du kan vælge et abonnement, hvor du betaler 150 kr. om måneden med binding i 6 måneder. Hvis du har et barn eller ægtefælde/kæreste, der går til en idræt og betaler fuld kontingent i foreningen kan du opnå lidt rabat ved at tegne Fitnessklubmedlem til 700 kr. for et halvt år. Er du pensionist, efterlønner, førtidspensionist skal du vælge fitness pensionist til 800 kr. for et helt år. Her til kommer køb af en nøglebrik til 100 kr.

Hvad får jeg for pengene For alle typer medlemskab gælder, at du kan træne i motionscentret, deltage på holdene i fitness og gymnastik. Fitness med effekt, cross dance, cirkeltræning, spinning, cross fit og senioridræt. Der er mulighed for bad efter træning i centrets omklædningsrum, der ligger under træningslokalet. Er der udfordringer med tilmelding og betaling kan du kontakte Sanne 51906513 for hjælp eller se de hjælpevideoer vi har lavet. Husk du altid kan spørge os. Kan vi ikke selv svare, kender vi altid en der kan!

13


50-års jubilæum

14


Ommersysselhallen 50-års jubilæum Ommersysselhallens bestyrelse vil gerne sige tak til alle, der var med til at fejre hallens 50-års jubilæum. En tak til gæster, der mødte op til reception om formiddagen og kagebord om eftermiddagen. Tak til alle instruktører, der var med til at gøre dagen levende og vise paletten af aktiviteter, der tilbydes i hallen. Der skal også lyde en stor tak til de, der deltog i vores kagekonkurrence. Bestyrelsen takker for gaver. Tak til Sparekassen Kronjylland, der stod for uddelingen af de flotte og lækre kager. Bestyrelsen er klar til at arbejde videre med, at hallen fortsat er et naturligt og attraktivt mødested for lokalområdet fyldt med masser af aktiviteter i tæt samarbejde med det lokale foreningsliv.

Tekst: Sanne Andersen Foto: Sanne Andersen

15 11


KONTAKT OS PÃ…

2929 0350 16


Med Sense får du redskaber til at få et normaliseret forhold til mad Lad os kigge på dine vaner Sense er uden kalorietælling og vejning af mad

Bodil Cramer, Socialformidler, Premium Sensekonsulent, Vane- og overspisningscoach, Mentor i Mad & Psyke – med speciale i Sense. Havnevej 22 C, Udbyhøj, 8970 Havndal. Tlf. 40 82 10 22 Bodil.Cramer@Bodil-Cramer.dk

www.sensekost.dk

VWM\VN % %ROLJ ( (UKYHUYVXGOHMQLQJ WOI

ZZZ RHEH GN

Lej din næste bolig hos os! Find os på www.oebe.dk E-mail os på kontakt@oebe.dk Ring til os på tlf. 8649 5777 el. 29 903 903

17


18 20


WOOD STEP.DK Quality since 1991

RING 86 47 66 66 eller besøg os

Hvilhusevej 36 · 8970 Havndal


slawteren.dk

30 22 28 15

i Tørring

S aWteren

Åbningstider 1. januar - 31. marts Torsdag Fredag Lørdag 1818 20 20

15.00-17.00 13.00-17.00 09.00-13.00

1. april - 31. december Torsdag Fredag Lørdag

16.00-18.00 14.00-18.00 09.00-13.00

TØRRINGVEJ 25, Tørring · 8983 Gjerlev


Støtte der gør forskel IF Fjorden har mange lokale sponsorer, og deres støtte gør en stor forskel for arbejdet i foreningen. Sponsorerne lever måske lidt et anonymt liv, men de bliver synlige i klubblad og på stadion i Dalbyover. Støtten fra vores sponsorer gør det f.eks. muligt, at de enkelte afdelinger kan få mulighed for at købe smårekvisitter til deres aktiviteter. Støtten giver også luft til at gå i gang med lidt større projekter, hvor støtten gør det muligt at lige at gøre noget færdigt, som klubben ellers har fået tilskud til hos fonde. Et aktuelt eksempel er opstart af E-sport eller det nye fodboldsamarbejde på seniorsiden. Begge tiltag har brug for en lille opstartskapital, og det har hovedbestyrelsen så

mulighed for at give af de sponsormidler, der hvert år gives af vores lokale sponsorer. Et sponsorat hos IF Fjorden skal gerne være en win-win for begge parter. Foreningen får en sum penge vi kan arbejde med til gavn for klubbens medlemmer, og foreningens medlemmer handler hos sponsorerne. Vi er også hinandens ambassadører. Vi kan anbefale og italesætte hinandens kvaliteter, der hvor vi færdes. Det korte af de lange er at støtten til foreningen fra vores lokale sponsorer er uvurderlig, og foreningen sætter stor pris på den og det glemmer vi måske at give udtryk for.

STØT VORES SPONSORER DE STØTTER OS

Ingen analyseomk. Og op til 2 % rens på foderkorn info@overgaardas.com Tlf. 86470333

21


jordarbejde

anlæg

belægning

Tørringvej 29 8983 Gjerlev J 22

kloak


JWA-Byg tilbyder bl.a.:

• • • • • • •

Ny-om-tilbygning Bygningsrenovering Totalentrepriser Montagearbejde Gulve Tagarbejde Døre & vinduer

Vi lægger vægt på at tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang - Således De får det fulde udbytte af Deres byggebudget. Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. og sikrer bygherren det ønskede resultat afleveret til den aftalte tid. Udover tømrerarbejde har vi specialiseret os i bygning & renovering af bådebroer & bolværker.

www.jwa-byg.dk JWA Byg - Demstrupvej 1, Råbykær - 8970 Havndal - Telefon: 86 47 20 85 Fax: 86 47 20 84 Mail: jwilliam@mail.dk 23


DE GRØNNE MÆND SLÅR TIL IGEN

Badminton forår 2020 Da der ikke er turneringsspiller i klubben mere åbner IFF/B65 badminton op for booking af de ledige baner d. 3/1-2020

Motionsbadminton IF Fjorden /B65 badminton er for alle. Badminton er en dejlig sport, og der kræves ikke specielle talenter inden for badmintonspillet for at starte op. Du får dejlig motion og kan udfordre dine venner på den anden side af nettet.

Tilmelding Det du selv skal gøre er at finde en makker eller 3. Du tilmelder dig badminton tirsdag eller torsdag og finder derefter en ledig bane og skriver dig selv og dine makkere på den. Efterfølgende tilmelder resten af holdet sig. Du kán få resten af sæsonen til 300 kr.

Ledige baner Pt. er der ledige baner i Ommersysselhallen tirsdag mellem kl. 19.00-20.00 (1 bane) mellem kl. 20.00-21.00 (3 baner) Ledige baner om torsdagen i minihallen kl. 20.00 til 21.00 (2 baner)

Har du spørgsmål så kontakt Jeppe Andersen 51297783

Forårssæson Badmintonsæsonen løber frem til 30/3 2020. Der er mulighed for at købe bolde i hallen (kontakt 51297783), men du skal selv have en ketcher med. Du sætter selv dine net op og piller dem ned igen medmindre, der står nogen og venter på at komme til at spille efter jer. Tekst: Lise Fuhr

24


Tekst: Inge Nicholaisen

GÅ-værter “Bevæg dig for livet” Randers er i gang med at uddanne en række gå-værter. Gå-værter er frivillige i lokalområdet, der er klar til at gå forrest og finde gode gå-ruter. Gåturene er gratis at deltage i, og man møder bare op på en lokalitet og et tidspunkt, der offentliggøres på byernes facebookgruppe af den lokale gå-vært. Lokal gå-vært Mona Lindggard er gå-vært i Øster Tørslev. Mona Har deltaget i kommunens 3 timers inspirationskursus. Mona har allerede været vært på en række gåture i Øster Tørslev og omegn. For Mona er det vigtigt, at ruterne er i Øster Tørslev, så man ikke behøver at skulle køre til mødestedet for at komme ud at gå en tur. Mona offentliggør turene, mødested og mødetidspunkt på Øster Tørslevs facebookside. Tidspunkterne for gåturene vil ligge på forskellige dage og forskellige tidspunkter på dagen.

Gå-fællesskab I Øster Tørslev har der nu i to år været et gå-hold. Hver onsdag har en flok på mellem 10 og 20 personer mødtes til en gåtur. Man møder op ved Ommersysselhallen, som er fast udgangspunkt, hver onsdag kl. 10.00. Alle er velkommen og ruterne er i og omkring Øster Tørslev. Tempoet er ikke hurtigere end, at du har luft til at få delt de seneste lokale nyheder. Gå-holdet holder vinterpause fra december 2019 til starten af marts 2020. Når opstart af ny sæson finder sted, vil det blive annonceret på Øster Tørslevs facebookside. Har du lyst til at vide mere om onsdagsholdet, inden du møder op

SÅ kontakt Inge Nicholaisen på 6136 7578.

25


Fartplan Uafbrudt sejlads i nedennævnte sejltider.

Overfartstid: ca. 4 min. — ventetid: 0-15

1. Maj— 31. August Færgested

1. September — 30. April

Mandag – Fredag

Lør-/Søn-/og helligdag

Mandag – Fredag

Lør-/Søn-/og helligdag

Udbyhøj Kabelfærge

07:00 - 19:50

08:00 - 19:50

07:00 - 17:50

08:00* - 17:50*

Ragna

07:00 - 17:50

08:00 - 17:50

07:00 - 16:50

08:00 - 16:50

*24-25-26-31 dec. fra kl. 10:00—16:00 *1 nytårsdag 10:00-16:00

Kontakt: Udbyhøj Kabelfærge

+45 20 78 51 32

Mellerup-Voer, m/f Ragna +45 21 24 81 78 Færgeriet

+45 51 86 14 88

Randers Fjords Færgefart Færgevej 80—Udbyhøj, 8970 Havndal www.randersfjord-faerger.dk 26

mail: post@randersfjord-faerger.dk


Fra kælder

Til kvist Din lokale tømrer bygger på godt håndværk – og altid til aftalt tid og pris

Kontakt os uforpligtende for et godt tilbud, uanset om opgaven er stor eller lille: · Nybyggeri – også i totalentreprise · Ombygning og tilbygning af enhver art · Skræddersyede trappeløsninger · Energioptimering (certificeret energivejleder) Vi er naturligvis medlem af BYG. Det betyder, at du får 5-års garanti på den håndværksmæssige udførelse.

Tømrer og Snedker Knud Sørensen Kærvejen 30 DK-8983 Gjerlev J. T 86 47 64 23 M 21 26 47 34 ks.knud.soerensen@mail.dk www.knud-s.dk

27


AFSLUTNINGSFEST OIF-UNGDOM 2019 Traditionen tro blev der fredag d. 25. oktober afholdt afslutningsfest for udendørssæsonen 2019. Ca. 300 gæster - spillere, trænere, forældre og søskende fyldte Ommersysselhallen.

Pokaloverrækkelser

Jes Mågård bød velkommen og fortalte lidt om sommerhalvåret i OIF

På de lidt ældre hold blev der uddelt følgende priser: Årets spiller, Årets kammerat og Årets træningsflid.

-

Flere hold deltog på årets sommerudflugt til Lemvig cup. En god tur for kammeratskabet på tværs af klubben for såvel trænere som spillere.

-

Trænerne har i løbet af året været på kursus, hvor de har dygtiggjort sig og fundet inspiration til en god og alsidig træning. Aftnerne har samtidig været en god mulighed for at sparre med hinanden og lære hinanden bedre at kende.

-

U12 pigerne har i foråret afholdt Cup på Gjerlev stadion med stor succes. Mange forældre og andre frivillige var med til at gøre det muligt, og til at gøre det til en succes. Der er planer om at lave et lignede cup i 2020 og udvide med endnu flere hold/årgange.

Plads til nye folk på holdet Generelt er der en stor opbakning i klubben både fra spillere, trænere og forældre. Dog mangler der folk til samarbejdsudvalget, da flere i løbet af i år takker af. Det bestående udvalg blev præsenteret og vi håber selvfølgelig på, at flere forældre og andre vil tilbyde deres hjælp til at bære den positive udvikling i klubben videre mange år endnu.

Efter spisning var der pokaloverrækkelse. Alle hold fra U12 og nedefter modtog en flot pokal og blev hyldet for deres indsats med et par ord fra trænerne.

Tid til leg og hygge Efter alle formaliter var afholdt og alle trænerne var blevet takket for deres store indsats, var der tid til leg, hygge og godt samvær. OIF havde i år lejet en klatrevæg og en skudmåler og i den lille hal var der åbnet op til fri boldleg. Alle så ud til at hygge sig og vi i udvalget er utrolig glade for, at spillere, trænere, forældre og søskende bakker op om vores arrangement. Det beviser, at selvom OIF rent geografisk omfatter et stort område, med træning på 3 stadions, har alle et ønske om at skabe et rigtig godt klubfællesskab.

Tak for en rigtig god aften

Venlig hilsen Samarbejdsudvalget

Ny sponsoraftale OIF Ungdom I år har klubben indgået sponsoraftale med Gjerlev Enslev fonden og Jutlanderbanken om et stort tilskud, til at få udskiftet de efterhånden udslidte spillersæt fra 2012. I denne forbindelse sagde souschef i Jutlanderbank Glen Sinclair et par ord om samarbejdet med klubben og de fordele, et sådan sponsorat har for klubben. Tekst: Sanne Andersen Fotoredigering: Poul Christensen

28


Aktive familier i det fri

Aktive familier i det fri er alletiders mulighed for at kombinere familien-kvalitetstid med træning og leg. Det foregår udendørs og udover røde kinder og vind i håret kommer der sved på panden og smil på læben. Man behøver ikke at have kendskab til eller erfaring med idræt, alle kan være med, man skal blot have lyst til at lege/træne i naturen. IF Fjorden starter Aktive familier i det fri op til april. Det er for hele familien med børn i alderen 3-10 år, så mor, far, bedsteforældre og børn kan være sammen om motion ude i naturen. Vi tilpasser aktiviteterne, så alle uanset om man er barn eller voksen kan få masser af motion.

Hvis der sidder nogen der ude og synes, at det lyder rigtig spændende og som kunne tænke sig at blive en del af instruktør-holdet, så hører vi meget gerne fra jer.

Sanne Andersen

5190 6513

Der vil blive en kursus-dag før påske, så man kan blive godt klædt på til opgaven. Der findes også en træningsmanual med forslag til 15 træningsgange, så man har masser af inspiration og man må naturligvis også bruge alle sine egne gode ideer. Tekst: Sanne Andersen Fotoredigering: Arkivfoto

29


GIRL power Som noget nyt i år, har vi et girlpower hold i cycling, torsdag kl 16.45 - 17.45. Som navnet siger, er det et hold kun for piger. Der har været en god tilslutning til holdet og enkelte misundelige mande bemærkninger. Her lidt kommentarer fra nogle af deltagerne: godt tidspunkt, skønt det kun er piger, lettere at starte op som ny når der kun er piger, hyggeligt. Den første svedråbe Vi har haft en lille konkurrence med hvem, der havde den første sveddråbe på gulvet den svedige vinder fik en müslibar. Håber fremadrettet på lige så stor tilslutning. Edith

Tekst: Lise Fuhr Foto: Sanne Andersen

Gymnastik for seniorer Vores nye instruktør Kaj er kommet rigtig godt i gang med gymnastiksæsonen sammen med ca. 40 aktive damer og herrer hver tirsdag kl. 10.00 i Ommersysselhallen. Kaj har været på to instruktørkurser og han har rigtig mange gode øvelser som han præsenterer for gymnasterne. Der er dog rigtig mange mennesker at holde styr på og guide gennem øvelserne, og derfor kunne Kaj godt tænke sig en makker og hjælpeinstruktør, så hvis du kunne have lyst til det, så kan du kontakte Lise Fuhr på 27634387.

30


HÅNDBOLDENS DAG 12. januar er håndboldafdelingen vært til håndboldens dag. Her lige før deadline for klubbladet er der stadig gang i planlægningen, og der er ikke et endeligt program eller klokkeslæt på plads. Håndboldens dag er en del af “Bevæg dig for livet” aktiviteterne. Formålet med håndboldens dag er at fortælle folk i området hvornår og hvor de kan spille håndbold. Hvilke hold klubben tilbyder, og ikke mindst en dag, hvor der er mulighed for gennem leg med bolden at få en masse sjov motion. Programmet for håndboldens dag i Ommersysselhallen d. 12 januar offentliggøres bl.a. ved opslag og på IF Fjordens hjemmeside.

Steens Skrotservice Stoubyvej 29 Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 86 47 63 63

Vognmandsgården Steen Busk Hedevej 35 8970 Havndal 40 57 30 54 steenbusk@mail.dk 31


OMMERSYSSEL PÅ VÆGTEN 2020 ..............er du klar til kamp? Vi starter Ommersyssel på vægten op lørdag d. 11 januar kl. 10.00 i Ommersysselhallen. I 8 uger bekæmper vi sammen de kilo, der er røget på sidebenene i løbet af december. Sådan deltager du Et hold består af 4 personer. Holdkaptajn og de 4 deltageres navne mailes til Kim på syssel@mail.tele.dk. Betaling for deltagelse foregår på IF fjordens hjemmeside www.iffjorden. dk/motion. Hver fredag melder holdkaptajnen vægt ind til Kim på de 4 hold deltagere. Der vil være en lille præmie til ugens højdespringer. Det hold der har tabt flest kilo. Til indvejning 11. januar, vil der være oplysning om de praktiske ting i konkurrencen. For at kickstarte jeres vægttab er der umiddelbart efter indvejning mulighed for at deltage i Fitness Try Day i motionscentret. Der er her mulighed for at få en introduktion til maskinerne, prøve cirkeltræning, spinning og floorball.

Tekst: Ronni Pedersen

32


OPV-medlemskab Som deltager på OPV kan du få et OPV-medlemskab til gymnastik og fitness, så du kan give den ekstra med gas med træningen i de 8 uger. For 300 kr. kan du træne i motionscenter og deltage på hold i minihallen i 12 uger. Hvis der er stemning for det kan vi aftale fælles gåture, men ellers er det dit eget ansvar at få motioneret og begrænse dit indtag af kalorier. For at få information om Ommersyssel på vægten og om begivenheder kan du følge os på Facebook. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kim på syssel@mail.tele.dk

Tekst: Kim Søgaard Foto: Arkivfoto

33


IF FJORDENS BESTYRELSE

Hovedformand Sanne Andersen Dalsvinget 10 Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 5190 6513 sa.dalsvinget@gmail.com

Fodbold senior Mikael Høgh Vinkelvej 9 8970 Havndal Tlf. 2045 6011 mah@b-free.dk

Tennis Søren Jensen Elmegårdsvej 11 8983 Gjerlev Tlf. 8647 6442 degnebakken@mail.tele.dk

Arrangementsudvalg Mikael Høgh Vinkelvej 9 8970 Havndal Tlf. 2045 6011 mah@b-free.dk

Kasserer Karina Møller Tørringvej 11 Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 6013 1168 iffjorden1@gmail.com

Fodbold ungdom Torben Birkkjær Udsigten 5 Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 8647 6053 loto@pc.dk

Håndbold

Støtteforeningen Søren Jensen Elmegårdsvej 11 8983 Gjerlev Tlf. 8647 6442 degnebakken@mail.tele.dk

Badminton Jeppe Andersen Toften Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 5129 7783 jeppeais@gmail.com

Gymnastik og sekretær Lise Fuhr Stoubyvej 2 Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 2763 4387 hoejtofte@hotmail.com

Line Mikkelsen 26 36 99 35 line_mikkelsendk@yahoo.dk

Senioridræt Erik Fuhr Østergade 19, Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 2462 6321

Bygmester Bjarne Tovgaard ”Højmark” Skelvangsvej 205 8900 Randers

34


Nørhald Auto - BEDRE KØ

RENDE

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang. Det gælder også i garantiperioden på nye biler

Østergade 2a Øster Tørslev 8983 Gjerlev J

T: 8647 6111 Find os på Facebook

Aut. serviceværksted og forhandler af CUB Cadet, MTD og Alko havemaskiner. Service og reparation på alle have- og parkmaskiner

Ring eller kig ind

35


- så er du godt igang

XL-BYG Ø. TØRSLEV GOD TIL PROFESSIONEL OG GØR DET SELV

Mandag-torsdag Fredag . . . . . . . Lørdag . . . . . . .

kl. 9.00-17.30 kl. 9.00-18.00 kl. 9.00-13.00

Tømmerh. åbner dog man-fre kl. 7.00

36

Ø.TØRSLEV TØMMERHANDEL OG BYGGECENTER

Dalbyovervej 9 • 8983 Gjerlev • Tlf. 86 47 63 00 • www. vorupgruppen.dk


Tlf.: 8644 1322 www.knud-jorgensen.dk Elektriker med fokus på høj kvalitet • El-arbejde • Alarm & overvågning • Hvidevareservice & salg • Belysning & styring • Varmepumpe salg & service

37


Ø. TØRSLEV - det er nærliggende

VIL DU HAVE LOKALE BUTIKKER I MORGEN SÅ BRUG DEN IDAG

Åbningstider:

Alle dage kl. 7.00 – 21.00 Udbyhøjvej 570 8983 Gjerlev Tlf. 86476029 Telefax: 86476260 e-mail: oster.torslev@spar.dk

38


Mikkels Bilsyn Jomfruløkken 12, 8930 Randers NØ Skanderborgvej 2, 8370 Hadsten

bilsyn@mikkelsbilsyn.dk www.mikkelsbilsyn.dk

Dalbyover Møbler Kronborgvej 43 Dalbyover 8970 Havndal Tlf. 86 47 30 11

Bygmester Bjarne Tovgaard ”Højmark” Skelvangsvej 205 8900 Randers

Enslev Auto v/Brian Kirban Kondrupvej 17 8983 Gjerlev Tlf. 86 47 46 37

39


B-free -Funktionelt enkelt design Nyd din morgenkaffe i ro og mag

Spis din mad i fred for insekter

Insektnet med integreret pollen dug

Undgå søvnløse nætter

k

no t r o

st ed. n e m økk familie k t in di Er jeg m er

g - ta

Allerede nu kan du forebygge begivenhedernes gang og få råd og vejledning om B.free’s insekt- og pollennet. Mød os på www.b-free.dk

RING I DAG 86 47 68 11

40


Kronborgvej 41 · Dalbyover · 8970 Havndal 8647 3001 · jette@dalbyoverkro.dk

dalbyoverkro.dk

Jette 41


Tækkemanden i kæret www.taekkeren.dk

Demstrupvej 5 - Råby kær - 8970 Havndal T: 86 47 34 18 - M: 40 53 34 18

Ring og bestil idag

www.taekkeren.dk 42


KLUBMEDLEM FOR

700 kr.

......og deltage på alle de hold du ønsker

Anders Kristian Andersen

53 55 3354 Tørringvej 41, Tørring 8983 Gjerlev 43


Lad os gøre det bedre for dig

Michael Nielsen

Casper B. Østergaard

Søren Schrøder-Wedel Dorthe Maabjerg

afdelingsdirektør

souschef

kunderådgiver

Helle Nielsen

Carina Gregersen

kundemedarbejder

Finans Trainee

kundemedarbejder

Vi er holdet i Øster Tørslev, der vil give dig den bedste service og rådgivning, du kan tænke dig. Vi gør alt hvad vi kan for at give dig de rigtige produkter til den rigtige pris. Du får hurtigt svar på dine spørgsmål og flere muligheder. Du hører fra os, når det er relevant for dig, og du får nemt fat i os. Dét lover vi dig.

Øster Tørslev afdeling Udbyhøjvej 563 | tlf. 86 47 64 77 oestertoerslev@sparkron.dk

44


21 48 47 08

G

MH BYG ApS er et tømrerfirma der har fokus på høj kvalitet i alt hvad vi laver – fra enkeltopgaver til totalentrepriser

MH BYG ApS · mh@mhbyg.dk Udbyhøjvej 546, Øster Tørslev · 8983 Gjerlev

45


R Å B Y Åbent Alle dage 8 - 20 kontakt: 86 47 30 84

www.daglibrugsen.dk Ved Dammen 31 Råby 8970 Havndal

UDBYHØJVEJ 517 8983 Gjerlev 8647 6070

HUSK at bestil din Bryllupsfotograf i god tid 2179 8674 - 2174 4408 Christensen fotografi v. Poul Christensen

46

Tanja Montell Vester Udbyhøjvej 557, Øster Tørslev 8983 Gjerlev Tlf. 2288 3377

Østjydsk Kalkleje V/Peter Mikkelsen Kronborgvej 26 Dalbyover 8970 Havndal Tlf. 86 47 30 21


47


Koncept, design, tryk, layout og produktion

www.iffjorden.dk

C

POUL CHRISTENSEN - CHRISTENSEN FOTOGRAFI - CHRISTENSEN DESIGN 24. udgave - DECEMBER 2019

IF Fjorden - Stadionvej 39 - 8970 Havndal