Page 1

Nr. 3 - Sommeren 2007

Et kundemagasin fra CopyCat-gruppen - www.copycat.no

I denne utgave kan du bl.a. lese om: Norsk Form - Kunde nummer én, Ny avdeling - CopyCat trykker til i Drammen, Blåklæder - Egenprodusert materiell fikk fart på salget og Produktnytt - Storformat gir nye muligheter


Digitaltrykk

kopiering

p l a k at p r i n t

Norsk Form:

s kanning

Kunde nummer Hos Norsk Form i Hausmannsgate i Oslo pågår utstillinger nærmest kontinuerlig. Mye av det som vises er produsert hos CopyCat.

Hos CopyCat får år du utført dokument- og trykksakproduksjon på kortere tid og med flere valgmuligheter enn andre steder. Med topp moderne digital produksjonsteknologi tilbyr vi kundene våre produkter som man for få år siden ikke ville kunne produsert, eksempelvis med variable bilder eller i små opplag. Sentralt i filosofien er «umiddelbar trykkstart og levering». Det betyr at jobben påbegynnes med en gang filene er mottatt og er ferdig til levering så raskt som teknologien tillater.

Ready to print utkommer fire ganger årlig og distribueres til eksisterende kunder og andre interessenter. Bladet produseres på Xerox iGen3, verdens kraftigste digitaltrykkmaskin, ved vår avdeling på Lysaker. Kopiering av innhold kun etter avtale. Ansvarlig utgiver er CopyCat AS ved Patrik Knutsson. Magasinet er produsert i samarbeid med Troll i Ord AS, www.trolliord.no.


storformat

va r i a b e l d ata

innbinding

001 Vi møter Aud Dalseg på hjemmebane, i

Norsk Forms spennende lokaler i en ombygd transformatorstasjon på Grønland, nærmere bestemt Hausmanns gate 16. Vi kolliderer nesten med kulturministeren i det vi ankommer, og forstår at vi er i en kulturell høyborg. Her har Aud Dalseg levd og åndet for arkitektur og design i en årrekke, og vært ansvarlig for en rekke av senterets utstillinger. – Jeg har vært i dette miljøet siden 1960-tallet, og elsker å jobbe kreativt med rom, forteller hun. Plakater og annet trykt materiell står helt sentralt i senterets utstillinger, og for Aud var det viktig å etablere samarbeid med en støttespiller som forsto hennes unike behov og alltid kunne levere i tide. Aud forteller at det menneskelige aspek-

tet ved samarbeidet betyr mye for henne, og at hun i stor grad har hatt kontakt med de samme personene i CopyCat hele tiden. – De hjelper meg også med utformingen, og møter alltid mine utfordringer med en positiv innstilling. I tillegg til plakater og ulike typer trykksaker, har de ofte produsert lange folier som vi har benyttet som takhengende dekor i utstillingslokalene. Med takhøyde på opptil 8 meter skaper det spennende effekter, forteller hun. Om personlig kundebehandling betyr noe? – Vel, da jeg til 60årsdagen fikk gratulasjonskort budsendt i plakatform, forsto jeg jo at CopyCat også satte pris på meg. Derfor er jeg egentlig inhabil i denne sammenhengen, for jeg har aldri brukt tid på å finne ut hva andre enn CopyCat kan tilby oss, smiler hun.

d i s t r i b u s j on

Norsk Form er en formidlings- og prosjektinstitusjon som er arena for tverrfaglighet, innova­sjon, debatt og nettverksbygging for fagfeltene design, arkitektur, by- og stedsutvikling. Gjennom utstillinger, publikasjoner, kon­ feranser og andre aktiviteter arbeider Norsk Form for å oppnå oppmerksomhet og forståelse for design og arkitektur.

Aud Dalseg i Norsk Form var CopyCats første kunde, for ti år siden. I dag er hun «arbeidende pensjonist» og fremdeles sterkt delaktig i utstillingene hos Norsk Form. Kundeforholdet er heller ikke gått ut på dato.

Aud Dalseg i Norsk Form har brent for design og arkitektur siden 1960-tallet. CopyCats tjenester har vært til stor hjelp ved alle våre utstillinger, sier hun.


Digitaltrykk

kopiering

p l a k at p r i n t

s kanning

Trykker til i Dram Næringslivet i Drammen kan nå glede seg over en topp utstyrt CopyCat-butikk sentralt i byen. Her produseres alt fra visittkort til plakater med nærmest umiddelbar levering. Avdelingen er vår åttende, og bemannes av en med lang fartstid i CopyCat.

Rikard Fjellsøy er i full gang med å betjene drammenserne med alle typer dokumenttjenester. Spesielt for store formater har det vært stor pågang fra første dag.

Drammen er i vekst. I første halvår i fjor

økte befolkningen med 2 prosent, og det bygges nye næringslivslokaler flere steder. Det skaper større behov for dokumenttjenester, og hva er da mer naturlig enn at også CopyCat etablerer seg i byen. Sentralt plassert på Bragernes finner du nå et meget velutstyrt dokumentsenter, der de fleste tjenester innenfor «print on demand» utføres på stedet. Rikard Fjellsøy leder avdelingen, og som ekte drammenser er han optimist. Umiddelbar trykkstart og levering er

gjennomgangsmelodien i CopyCats virksomhet, og Rikard forteller at slik blir det også ved den nye avdelingen. – Vi har topp moderne produksjonsutstyr for storformat, farge- og sort/hvitt-trykk, og ikke minst avansert ferdiggjøringsutstyr, slik at vi kan produsere det meste og gi

trykksakene den riktige «finishen», poengterer han. Pga. at vi ofte stilles overfor meget korte tidsfrister er det viktig å ha alt i hus. Selv har Rikard sju års erfaring i CopyCat, og har forøvrig utdannelse fra grafisk ingeniørhøyskole på Gjøvik. Moderne digitalt utstyr kjenner knapt

noen grenser. Et godt eksempel er avdelingens løsning for digitaltrykk av sort/hvitt-dokumenter. Den er samtidig utstyrt med dokumentmater og en kraftig fargeskanner, slik at kundene kan få papirdokumenter, bøker og annet skannet direkte til PDF med høy kvalitet og på en imponerende effektiv måte. Et annet område som imponerer, er storformat. I Engene 19 midt i Drammen produseres nå plakater med førsteklasses kvalitet, på et bredt spekter av formater og de fleste størrelser. – Om du har én

eller tusen ansatte, skal vi ta behovene dine på alvor og gi deg topp kvalitet og levering, lover Rikard.


Digitaltrykk

kopiering

p l a k at p r i n t

Storformat gir nye muligheter

Tenk stort. Store

Rett på CD/DVD Nå er det enkelt og raskt å produsere CD- og DVD-plater med eget fargetrykk direkte på platen. Våre produksjons­ løsninger brenner innholdet og trykker rett på platen, i samme prosess. For deg betyr det rask og effektiv produksjon til kurs, møter, lanseringer, pressemeldinger med mer.

Fusjon av selskaper Med regnskapsmessig virkning fra 1. januar 2007 er CopyCat Norge AS og CopyCat AS fusjonert. Våre leverandører må heretter kun benytte følgende fakturaadresse: CopyCat AS (org. nr. 976 814 630) Drammensveien 126a 0277 Oslo Evt. spørsmål kan rettes til Ole Petter Hindrum på mobil 909 73 530.

formater kan gi store resultater. Neste gang bedriften deltar på messe eller utstilling, eller skal gjennomføre en kampanje, kan CopyCat gi plakatene dine rett format og rett uttrykk. Vår avdeling på Skøyen har en av landets mest moderne storformatskrivere, som produserer plakater i bredder opp til 152 cm. Lengden på plakatene er nærmest ubegrenset, siden det produseres fra rull. En plakat på for eksempel 10 x 1,5 meter er derfor fullt mulig! Utendørs eller innendørs, lang eller kort levetid, vi hjelper deg å velge riktig materiell. Trykk direkte på lerret er en av mange spennende muligheter. Lerret er et utrolig robust medium, egner seg spesielt godt når plakaten skal tåle vær og vind. Den grafiske kvaliteten er helt i toppsjiktet, også ved trykk av krevende fargebilder, logofarger m.m. Vi produserer plakater direkte fra dine filer. Ønsker du ferdig monterte bilder tilbake, ordner vi selvsagt det også. Selv om denne storformatskriveren er plassert på Skøyen, er tilbudet selvsagt tilgjengelig fra alle avdelinger.

s kanning

Egenprodusert


storformat

materiell

va r i a b e l d ata

innbinding

d i s t r i b u s j on

fikk fart på salget Etter at Blåkläder begynte å lage egne brosjyrer og salgsmateriell tilpasset sine lokale forhandlere, har de virkelig fått fart på salget. – Materiellet vårt lages i små opplag, samtidig er tidsfristene korte. Derfor var det befriende å oppdage CopyCat på Lillestrøm, forteller Blåkläders art director Laila Mørch.

De svenskproduserte yrkesklærne fra

Blåkläder har tatt betydelige andeler i det norske markedet. For et år siden besluttet det norske datterselskapet å utvikle eget salgsmateriell tilpasset hver forhandler, istedenfor å oversette materiell fra moderselskapet. Beslutningen har gitt resultater, og de robuste kolleksjonene av yrkes- og profilklær har satt sitt preg på markedet her hjemme. Blåkläders filosofi er enkel men effektiv; å gjøre arbeidsdagen tryggere, enklere og mer komfortabel for brukerne. I sortimentet finner vi blant annet klær for ulike håndverkere og andre yrkesgrupper, sko, klær i flammehemmende materialer og mye annet. Laila Mørch stortrives som art director

i Blåkläder, og har stor kreativ frihet når det gjelder utforming av materiell som profilerer produktene. I likhet med produktene, er også den grafiske formen ”røff”, fargerik og konkret. Mange av produktene har sterke farger, som skal gjengis riktig på trykk. Hun legger ikke

Dette materiellet gjør det lettere for forhandlerne våre å selge Blåkläders produkter. Røft design og sterke farger er gjennomgående, forteller art director Laila Mørch.

skjul på at hun er glad hun oppdaget CopyCats avdeling på Lillestrøm. – Vi legger mye arbeid i reklamemateriellet, og tidsfristene er ofte korte. Da var det veldig godt å møte en leverandør som både leverer topp trykkvalitet og har et servicenivå som andre bør misunne dem, sier Laila. Hos CopyCat har hun produsert alt fra brosjyrer og produktblader til plakater, alltid i farger og på ulike papirtyper. – Geir og Thomas ringer meg om de oppdager en skrivefeil eller noe annet som kan ha blitt oversett, og om nødvendig så jobber de om natta for at materiellet skal bli ferdig. Som kunde er det godt å føle seg prioritert, sier en bredt smilende art director.


Ready to print

Avdelingsoversikt

Tjenester

Hos CopyCat får du alt på et sted, på 9 steder! Med avdelinger i Oslo, Akershus og Buskerud er du som bedriftskunde alltid prioritert og får beste service. Vårt motto er «umiddelbar trykkstart og levering». Så prøv oss neste gang det haster!

• Trykksaker • Print on demand • Digitaltrykk • Kopiering • Plakatprint • Plotting • Skanning • CD/DVD • Originalarbeid • Laminering • Oppklebing • Ferdiggjøring • Distribusjon

1

6 2 9

7

5 3 4

8

Lysaker (1)

Skøyen (2)

Sentrum (3) Du kan enten ringe oss på fellesnummer 08180 eller direkte til nærmeste avdelingen (se oversikt til venstre) eller se våre nettsider på www.copycat.no.

Fornebuveien 5 1366 Lysaker Tlf. 67 12 89 00 lysaker@copycat.no

Drammensveien 126a 0277 Oslo Tlf. 24 11 23 00 skoyen@copycat.no

Rådhusgaten 17 0158 Oslo Tlf. 22 33 77 00 sentrum@copycat.no

Posthuset (4)

Nydalen (5)

Forskningsparken (6)

Biskop Gunnerus gate 14a 0185 Oslo Tlf. 22 41 69 30 posthuset@copycat.no

Sandakerveien 118 0486 Oslo Tlf. 22 18 01 20 nydalen@copycat.no

Gaustadalleén 21 0349 Oslo Tlf. 22 69 74 00 forskningsparken@copycat.no

Lillestrøm (7)

Drammen (8)

Solli (9) Åpner august...

Stillverksveien 16 2004 Lillestrøm Tlf. 63 81 10 20 lillestrom@copycat.no

Engene 19 3015 Drammen Tlf. 32 83 60 70 drammen@copycat.no

Henrik Ibsens gate 90 0255 Oslo Tlf. 22 44 63 30 solli@copycat.no

Avtalepris Har din bedrift behov for trykksaker og kopiering, eller vurderes outsourcing? Send e-post til marked@copycat.no så kan vi tilby en avtalepris. Angi ca. årlig volum i sort/hvitt og farger. Vi garanterer reduserte kostnader og sikret kapasitet, med markedets beste service! CopyCat dokumentsymbol er et registrert varemerke som markedsføres og eies av CopyCat AS.

Ready to Print Nr. 3 Sommeren 2007  

Ready to Print: Et kundemagasin fra CopyCat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you