Page 1

Δημοτικο Σχολειο "Φώτης Πιττας" Δασους Άχνας

ΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έτος 1, τεύχος 8

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14

Περιεχομενα τευχους:

Εισφορά

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

2

Συνδέσμου Γονέων Αθλητική

2

Ημερίδα «ΤΑ ΦΩΤΕΙΑ» Περιφερειακοί Αγώνες Στίβου

3

Φωτογράφιση Μαθητών/ τριών

3

Σας πληροφορούμε ότι η επιβεβαίωση των εγγραφών σε όλες τις τάξεις των δημόσιων δημοτικών σχολείων για τη σχολική χρονιά 2013-14 θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου (Δευτέρα) και 23 Απριλίου (Τρίτη) 2013. Σε περίπτωση που αδιαφορήσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του παιδιού σας το συγκεκριμένο διήμερο, τότε αυτή θα ακυρώνεται και θα είστε υποχρεωμένοι να εγγράψετε το παιδί σας στο πλησιέστερο σχολείο της περιοχής σας στο οποίο δεν δημιουργείται πρόβλημα στελέχωσης. Επιβεβαίωση εγγραφής μαθητών για τις τάξεις Β΄-ΣΤ΄: Οι γονείς δεν χρειάζεται να παρουσιαστούν στο σχολείο. Θα πρέπει να στείλουν με το παιδί τους συμπληρωμένο το έντυπο ΥΠΠ31 (θα τους σταλεί με το παιδί τους). Σε περίπτωση που μαθητής θα μετεγγραφεί σε άλλο σχολείο θα πρέπει να παρουσιαστεί στο σχολείο για να του δοθεί Βεβαίωση Φοίτησης ώστε να μπορέσει να γραφτεί στο νέο του σχολείο. Επιβεβαίωση εγγραφής μαθητών για την Α΄ τάξη:

4 Πασχαλινό Καλάθι Αγάπης

Εκκλησιασμός

Ημερ. 15.4.2013

4

Κατά την επιβεβαίωση της εγγραφής των παιδιών στην Α΄ τάξη, οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν την ενημερωμένη κατάσταση εμβολιασμού του παιδιού τους, είτε με τη μορφή αντιγράφου της σχετικής σελίδας του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, στο οποίο να αναγράφεται το όνομα του παιδιού, είτε με τη μορφή βεβαίωσης από μέρους του Παιδίατρου/ Κέντρου Μητρότητας. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


Σελίδα 2

Ασφάλεια— Εισφορά στο Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο τόπο μας και για διευκόλυνση των γονιών, ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας αποφάσισε όπως η πληρωμή της ασφάλειας και της εισφοράς γίνει σε δύο δόσεις. Για το σκοπό αυτό παρακαλείστε όπως, μαζί με την επιβεβαίωση της εγγραφής του παιδιού σας, να αποστείλετε και το ποσό των €10 (ανά μαθητή) για την ασφάλεια. Τα υπόλοιπα €15 (ανά οικογένεια) θα εισπραχθούν με τη νέα σχολική χρονιά. Όσοι γονείς επιθυμούν να πληρώσουν όλο το ποσό αμέσως, μπορούν να το κάνουν.

Αθλητική ημερίδα «ΤΑ ΦΩΤΕΙΑ» Την Τετάρτη 17/4/2013, η ώρα 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η Αθλητική Ημερίδα «ΤΑ ΦΩΤΕΙΑ» , αφιερωμένη στον ήρωα δάσκαλο Φώτη Πίττα. Η ημερίδα περιλαμβάνει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους μαθητές της ΣΤ1 τάξης, κατάθεση στεφάνων και αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή μαθητών , δασκάλων και γονιών. Ελάτε να χαρούμε μια «διαφορετική συνάντηση» με την συμμετοχή ΟΛΩΝ. Ο Σύνδεσμος Γονέων θα προσφέρει φρέσκο χυμό και κεραστικό σε όλα τα παιδιά.


Σελίδα 3

Έτος 1, τεύχος 8

Περιφερειακοί αγώνες στίβουΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι περιφερειακοί αγώνες στίβου θα πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή 19/4/2013 από τις 08:00 –13:00 στο Παραλίμνι με τη συμμετοχή των σχολείων: «Φώτης Πίττας» Δάσους Άχνας, Αυγόρου Α, Φρέναρος, Δερύνεια Γ και Λιοπέτρι Α΄.

τις νέες οδηγίες, στους αγώνες συμμετέχουν μόνο οι μαθητές της ΣΤ τάξης οι οποίοι θα περάσουν κυκλικά από όλα τα αγωνίσματα. Στόχος των αγώνων είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν

Η φετινή διοργάνωση έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες κατόπιν οδηγιών του ΥΠΠ. Με βάση

Φωτογράφιση μαθητών/τριών Σας πληροφορούμε ότι η φωτογράφιση όλου του σχολείου θα γίνει την Τετάρτη 24/4/2013. για το σκοπό αυτό παρακαλούμε όπως φροντίσετε ώστε όλοι οι μαθητές να παρουσιαστούν με την επίσημη στολή του σχολείου. Η ομαδική φωτογράφιση της κάθε τάξης στοιχίζει €2. Για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα υπάρχει ειδικό πακέτο αξίας €8 το οποίο περιλαμβάνει: 

Φωτογραφία τάξης (15΄ Χ 20΄)

Φωτογραφία όλων των τελειοφοίτων με το διδακτικό προσωπικό 15΄ Χ 20΄

Πορτραίτο 4 (10΄ Χ 15΄) και 1 (15΄ Χ 20΄)

4 διαβατηρίου (για εγγραφή στο γυμνάσιο)

Επιπρόσθετα, όσοι από τους τελειόφοιτους επιθυμούν να βγάλουν φωτογραφίες με τους φίλους τους, θα επιβαρύνονται με €1 για κάθε φωτογραφία.


Δημοτικο Σχολειο "Φώτης Πιττας" Δασους Άχνας

Γρίβα Διγενή 5523 Δασάκι Άχνας Τηλ.: 24 721130 Fax: 24 720 286 E-mail: dim-dasosachnasamm@schools.ac.cy

Πασχαλινό Καλάθι Αγάπης Το Κεντρικό μαθητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση / Προσωπικό του Σχολείου και το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων, αποφάσισε όπως οργανώσει συλλογή τροφίμων τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη κατά την περίοδο του Πάσχα. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να αποστέλλετε καθημερινά στο σχολείο από τις 16—24/4/2013 τα πιο κάτω είδη: 

Λάδι

Ρύζι

Είδη καθαρισμού (υγρά, σκόνες πλυσίματος)

Κονσέρβες

Δημητριακά

Γάλα (εβαπορέ, ζακχαρούχο, μακράς διάρκειας)

Για άμεση

Αλεύρι

ενημέρωση

Ζάχαρη

Μακαρόνια

Χαρτί τουαλέτας

Όσπρια

Μπισκότα

http://dim-dasos-achnas -amm.schools.ac.cy/

Εκκλησιασμός — Θεία Κοινωνία Ο κοινός εκκλησιασμός όλου του σχολείου θα γίνει την Πέμπτη 25/4/2013. όσα παιδιά θα κοινωνήσουν θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8  
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8  

Ενημερωτικό Δελτίο για γονείς