Aanbod voor groepen

Page 1

Combineer je uitstap met een drankje en een hapje in het Concertgebouwcafé.

meer info op www.concertgebouw.be

Coverbeeld: © Tim Theo Deceuninck / V.U.: Katrien Van Eeckhoutte, ‘t Zand 34, 8000 Brugge

ER ZIT EEN VLEUGJE CONCERT IN ONZE KOFFIE

AANBOD VOOR GROEPEN


VOORSTELLING RONDLEIDING

ACHTER DE SCHERMEN

Geniet meer voor minder dankzij onze aantrekkelijke groepskortingen

Beleef het Concertgebouw in al zijn facetten

Ondervind de kracht van muziek en dans aan den lijve. Laat je overdonderen of ontroeren door een symfonisch concert of een wervelende dansvoorstelling met internationale uitstraling. 15% korting vanaf 15 personen 50% korting voor -26 jaar (en gratis begeleider voor jongerengroepen) € 6 dossierkost (geen andere boekingskosten) Neem vooraf een optie op het gewenste aantal tickets, pas 5 weken voor de voorstelling wordt het definitieve aantal tickets afgerekend.

© Tim Theo Deceuninck

© Tim Theo Deceuninck

Een gids neemt je mee door het gebouw in een verhaal over de geschiedenis, de architectuur en de werking van het Concertgebouw. Verwacht je aan een boeiend relaas gekruid met verrassende anekdotes. Beleef een interessante trip die frontstage start, met het Atrium, de Kamermuziekzaal en de Concertzaal als blikvangers. Backstage waan je je even een topartiest.

CONCERTEN EN DANS— VOORSTELLINGEN

duur: 1,5 uur € 150 (max. 25 personen) / € 75 reductietarief (voor onderwijs)

JOUW EVENT IN HET CONCERTGEBOUW? Privé-concert, bedrijfsfeest, seminarie, congres of walking dinner ... Concertgebouw Brugge heeft alles in huis om van jouw event een succes te maken! Verras je groep op onvergetelijke momenten in een van onze zalen met zicht op het historische Brugge. Laat je inpalmen door de hedendaagse architectuur van Robbrecht en Daem en geniet van de culinaire hoogstandjes van onze preferentiële cateraars. Een van de eventmanagers uit ons ervaren en gedreven team volgt jouw event tot in de puntjes op.

BELEVINGSPARCOURS

CONCERTGEBOUW CIRCUIT

© Tim Theo Deceuninck

Een origineel belevingsparcours met kunst en architectuur Sinds september 2017 geeft het ook overdag zijn geheimen prijs. Verken de opmerkelijke eigentijdse architectuur en laat je imponeren door de beroemde akoestiek. Kijk je ogen uit op de kunstcollectie of ga zelf aan de slag met klankkunst. Bovendien geniet je van het prachtige zicht op werelderfgoedstad Brugge vanop ons dakterras. Je kan dit met je groep doen op zaterdag of zondag of tijdens schoolvakanties. www.concertgebouwcircuit.be duur: 1,5 uur

Meer info of vrijblijvende offerte events@concertgebouw.be

Meer info of inschrijven: groepen@concertgebouw.be of +32 50 47 69 99

De activiteiten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contacteer ons voor een voorstel op maat.


Combineer je uitstap met een drankje en een hapje in het Concertgebouwcafé.

meer info op www.concertgebouw.be

Coverbeeld: © Tim Theo Deceuninck / V.U.: Katrien Van Eeckhoutte, ‘t Zand 34, 8000 Brugge

ER ZIT EEN VLEUGJE CONCERT IN ONZE KOFFIE

AANBOD VOOR GROEPEN


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.