Page 1

AJUNTAMeNT de BeNIRRedRÀ


Dijous 19 · gener

DIVENDRES 20 · gener

19.30 h. Presentació del llibre de Manel Arcos i Martínez. Acabaren com Camot: Bandolerisme a la governació de Xàtiva en temps de Ferran VII (1814-1833). Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Benirredrà.

20.30 h. Inauguració del Porrat a la Plaça

“Ulls de Mussol”. Aula de Cultura de l’Ajuntament de Benirredrà.

nyats per tabal i dolçaina.

de l’Ajuntament de Benirredrà. Autoritats, associacions, col·lectius, veïns i visitants amb la Banda de Música de Benirredrà.

Pregó a càrrec de “el tio Colau” i “cremà” 20.30 h. Inauguració de l’exposició de pin- de la foguera a l´ermita de Sant Antoni. tura del Col·lectiu de Pintura de La Safor Repartiment de dolços i mistela acompaEl Porrat estarà obert fins les 22.30 h.

DiSSABTE 21 · gener Tradicional fira amb atraccions de tot tipus, teatre de carrer, artesania, tallers per als més menuts i moltes activitats més per a passar un porrat inoblidable.

12.30 h. Contacontes infantil l’Elefanta està trista, davant del punt d’informació de l’Ajuntament de Benirredrà.

16.30 h. Taller de Globoflèxia, davant del punt d’informació. 17.00 h. Romanços de cec amb Pep Gimeno “Botifarra”, per tot el porrat. 18.30 h. Taller de dansa. Eixida des de la Plaça de l’Església, recorregut per tot el carrer

Ample. Organitza: FASA Col·lectiu FIGA.

20.00 h. Representació musical africana, pel carrer Ample. Org: Associació Intercultural Diapalante. 21.30 h. Sopar popular de “sobaquillo”, amenitzat amb un concert de Lluís Vicent, a la Plaça de l´Església. Despesa de taula 2 €. Organitza: FASA Col·lectiu FIGA.

Exposic

ions

ura. de Cult FIGA. Col·lectiu A S A F : rg O de ipant ament. ctiu Ulls ic Ajunt ía, partic n la t le c n l· r A a o . C G a l l e e form ra d ció e l Áng de pintu articipa ctiu Plata e Migue Exposició ogràfica del Col·le ial audiovisual d sobre la seua p ntament. Horari: h. ter fot l’Aju mbé Exposició es. Mostra del maRun, així com ta de Cultura de .00 h i a les 18.00 Aula s 11 ienc ert Mk Exper Edició de la Des sa del Raval, a l’ iumenge 22, a le r d I u i en la II dició de la C 19.00 h h i a les ae d 0 a .0 s s 2 a 1 p s e 21, a le Dissabt , a l’Aula Mussol


Diumenge 22 · gener Gaudirem de parades de tot tipus: gastronomia, artesania i diferents col·lectius socials que ens ofereixen part de la seua cultura per acostar-nos els seus costums. Col·lectius Participants: ONGD Viviendas para los Sin Techo. Presentació gastronòmica d’Equador i artesanies. Fundació Espurna. Mostra i venda d’artesania. Associació Dones d’Avui. Parada d’artesanies, complements-bosses. Associació Ruso Parlantes de La Safor. Presentació gastronòmica de Ruso Parlantes. Associació Intercultural Diapalante. Artesania, presentació gastronòmica africana. Associació Basma. Artesania, presentació gastronòmica i te, a més comptaran amb “Taller d’Henna”. Agrupació llatinoamericana. Presentació gastronòmica de Colòmbia, Bolívia i Argentina.

D’11.30 a 14.00 h i de 16.30 a 19.00 h. Taller infantil de ceràmica a càrrec de Rosa Martí, al carrer del Forn.

11.30 h. Tradicional exhibició i doma de cavalls, al carrer Llarguer. 12.00 h. Concert de música clàssica, a l’ermita de Sant Antoni. Quartet Barroc.

Eduard Sala (oboè), Ricardo Ortega (piccolo), Vicent Navarro (fagot), Telmo Gadea (clave). Obres de Haendel, Vivaldi i Telemann.

12.30 h. Missa a l’església de Sant Llorenç en honor a Sant Antoni, seguidament el tradicional repartiment de pa beneït, benedicció dels animals a la Plaça de l’Església i cercavila dels animals pel poble. 14.30 h. Tradicional dinar de cassoles d’arròs al forn, al final del carrer Ample. L’Ajuntament disposarà taules i cadires per a tots els assistents. 17.00 h. Teatre de carrer, a càrrec de l´Associació Ruso Parlantes de La Safor. 18.00 h. Danses valencianes a càrrec del Grup de Danses Roís de Corella. Eixida des de la

Plaça de l’Església i recorregut per tot el porrat.

19.00 h. Cercavila i mostra de Bollywood i tabal i dolçaina amb els cabuts, per tot el porrat.

Horar

l i de .00 h

Porrat 21.30 h a, a ain

0 lç 16.3 bal i do e d i a

,t rrer uts 4 a 1 c b .00 a ació de nts i ca 1 1 ’ D anim gega b Am

Ermita Visites a

sant ant

l’ermit

oni

a i l’e d’11.00 Dissabte i diu xposició m a 13.30 h i de 1 enge 6.00 a 2 0.00

h


Col·lABoREN: Societat Musical de Benirredrà. Associació Falla de Benirredrà. Associació Festers Cor de Jesús de Benirredrà.

Associació de Festeres Verge del Carme de Benirredrà. Associació de Mestresses de Casa Tyrius de Benirredrà. Associació de Festers Fadrins i Fadrines de Benirredrà. Associació Joves de Benirredrà. FASA, Col·lectiu FIgA.

AJUNTAMeNT de BeNIRRedRÀ

Porrat Benirredrà-Gandia 2012  

Programació del porrat de Sant Antoni de Benirredrà-Gandia 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you