Page 1

Team 1919

V책ra prioriterade partners 2014


Team 1919 Av en mycket bred sponsorverksamhet så särskiljer sig ett antal sponsorer från övriga. Det är de företag som valt att jobba närmare föreningen och på så sätt vara en del i framtida framgångar. Detta är då ett prioriterat team, som genom sina insatser ingår i en nätverkssatsning. Vi inom IFK Osby vill på detta sätt premiera er närvaro i föreningen med ambitionen att detta även ska gynna deltagandet i respektive företags verksamhet.

Prioriterad partner Du som valt ett större engagemang i föreningen, kvalificerar dig för olika paket som då framgår av våra avtal. Utöver detta så ingår du i vårt vinnande lag Team 1919. Vi kommer under avtalad period att framhålla er på olika sätt. Ni kommer alla att presenteras närmare vid olika tillfällen. En prioriterad partner inom IFK Osby innebär också att vi vill arbeta för ett ökat utbyte av produkter och tjänster inom nätverket. Vi inom föreningen kommer alltid att prioritera er vid kommande behov. Vi kommer också att rekommendera er internt och externt. Slutligen är det ett mycket starkt önskemål att alla inom Team 1919 prioriterar och/eller rekommenderar varandra. På så sätt blir vi alla vinnare.

Ordförande Ronny Nilsson


V

i är en av norra skånes största reklambyråer. Competence Reklambyrå äger och producerar Allt om Osby och Allt om Göinge.

Johnny Billinger VD Competence Reklambyrå 0479-161 01 | 070-22 89 100 johnny@crbyra.se Vi på Competence Reklambyrå arbetar med våra kunders framgång. Ju bättre vi lyckas med det, desto bättre går det för oss. IFK Osby är en framgångsrik förening. Vi är därmed mycket stolta över att få vara delaktiga i ett vinnande team.

V

i arbetar med alla typer av elinstallationer till både privatpersoner och företag. Vi har även butik med belysning, småel och hushållsmaskiner.

Bengt Oredsson VD AB Oredssons Elektriska 0479-177 50 bengt@oredssonsel.se Vi stöttar alla föreningar som jobbar med ungdomar och där har IFK Osby gjort ett fantastiskt jobb med både killar och tjejer under många år. Känns helt rätt att fortsätta stötta dem i detta framgångsrika koncept. 3


O

sby Aktivcenter siktar ständigt mot målet att skapa bästa de förutsättningarna för att vi och våra kunder ska utvecklas i en sund och positiv riktning!

Per-Ola Ernstling VD Osby Aktivcenter 0479-128 73 info@osbyaktivcenter.se I detta ser vi tydlig samhörighet med IFK Osby och är glada att få vara en del av detta lagbygge!

V

i på Olssons Colorama kan hjälpa dig att förverkliga dina inredningsdrömmar både gällande bad, kök och husets alla övriga ytor. Välkomna.

Ida Olsson Delägare/butikschef Olssons Colorama 0479-131 20 ida.osby@colorama.se www.olssonscolorama.se Vi tror starkt på lokala förmågor, och är stolta att vara med och sponsra IFK Osby i deras arbete. 4


”A

tt den bittra eftersmaken av dålig kvalitet dröjer kvar långt efter att sötman av ett lågt pris är glömt” har varit vår ledstjärna i många år. Med rötterna i Osby har vi i decennier utvecklat snickerier till högre kvalitet och bättre design. Vår genuina och mångåriga kunskap om trä, kompositmaterial, kemi och ett stort internationellt nätverk har medfört att vi erbjuder marknaden hållbarare dörrar och fönster med äkta och längre garantier.

Henrik Ekstrand Marknadschef Ekstrands Dörrar & Fönster AB 0479-535 406 henrik.ekstrand@ekstrands.com Fotboll är lika viktigt i dagens samhälle som kultur. Med de senaste satsningarna som gjorts i Osby, toppat med Calcio Fotbollsakademis etablering, känns det rätt för vårt företag att vara med som partner i IFK Osby, Team 1919

N

är vi renoverade Stora Hotellet Osby så var det med en önskan om att här på vår hemort få ett poulärt hotell och en bra restaurang. Vi jobbar efter devisen att GÄSTERNA BETYDER ALLT! Det är nu upp till Gästerna att avgöra om vi lyckats med våra intentioner.

E&E

STORA HOTELLET OSBY

Bo Ekstrand VD Ekstrand & Ekstrand Hotell AB 0479-535 401 bo.ekstrand@ekstrands.com Ett aktivt föreningsliv är viktigt för ett samhälle som Osby och vi bidrar självklart till att stärka IFK Osby i de satsningar som Team 1919 står för. 5


V

i på Osby för bästa priser. Alltid mellan kund bästa service.

Bilservice arbetar kvalité och bästa personlig kontakt och verkstad för

Sven Nordström & Jesper Andersson Osby Bilservice 0479-103 00 osbybilservice@telia.com IFK Osby är en framgångsrik förening, och vi är glada att få vara med i ett vinnande team.

L

ovéns Reklamfoto är en komplett leverantör av modern media. Foto, video, webb-TV produktion, storbildsutskrifter åt företag, föreningar och privatpersoner.

Tomas Lovén VD Lovéns Reklamfoto 0479-421 95 070-666 20 44 tomas@lovensreklamfoto.com Vi vill stödja IFK Osby som sätter färg på vår kommun. 6


J

ag tycker det är viktigt att vara med och satsa på föreningslivet i Osby kommun. De bidrar till att skapa nya kontakter samt stärka de gamla ytterligare.

Thomas Persson Ica Supermarket 0479-52 92 03 thomas.persson@supermarket.ica.se Team 1919 är ett mycket bra sätt att träffas och samtidigt göra bra nytta för klubben.

B

orgen med bio, teater, festvåning, restaurang är till för alla i och utanför Osby och är den naturliga kultur och samlingslokalen för alla. Vi har kapasitet att ta emot allt från några få till flera hundra personer i allt vad ni önskar er från underhållning till en konferens, eller en matbit med några vänner till filmvisning eller någon direktsändning av en konsert, sport eller annat kulturevenemang från något av alla världens hörn.

Lars Petterson Borgen 0479-125 25 biolars@bioborgen.se Vi tycker det är viktigt att alla gammal som ung har det bra och får många roliga stunder tillsammans. IFK Osby såväl som Bio Borgen är en del av detta. 7


V

i är lokala och aktiva i Ert närområde. Som redaktionell morgontidning har vi hög trovärdighet. Era kunder förväntar sig att hitta Er annons i sin Norra Skåne. Dessutom har Norra Skåne aldrig haft så många läsare som nu.

Jörgen Svantesson Norra Skåne 0708-77 10 55 Väpnaregatan 6, Hässleholm Ni är Vår värld.

V

i är ett företag som liksom IFK Osby vill framåt. Vi sätter alltid kunden och kvaliteteten först.

Per Sahlin Sahlins Rör AB 070-325 35 33 | 070-518 32 27 info@sahlinsror.se Vi har varit delaktiga i IFK Osby sen generationer tillbaka. IFK Osby har alltid funnits i våra hjärtan. Vi stöttar IFK Osby i både med och motgång. 8


M

itt företags målgrupp är företag där VVS och fjärrvärmeinstallationer är aktuellt. Inom denna målgrupp har vi starka konkurerrensmedel.

Anders Bresch Rörmontage i Osby AB 0703-548 188 anders@rormontage.net Jag och mitt företag tror starkt på IFK Osbys framåtanda och vill vara delaktig genom att ansluta mig till nätverket ”Team 1919”

N

är jag flyttade Brand & Industriskydd till Osby 1993 så slogs jag av den fina sammanhållningen som fanns i byn. Alla verkade känna alla och man gjorde gärna affärer med varandra. Det tog inte lång tid förrän vi kände oss delaktiga i denna fina Osby-anda.

Mikael Kindblom VD Brand & Industriskydd AB mk@braind.se 0479-53 60 01 Nu drygt 20 år senare sedan flytten till Osby är det en självklarthet för oss att sponsra IFK Osby, för att vara en del av och fira deras framgångar! 9


L

ekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 13 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Kina och hos oss jobbar ca 280 dedikerade och värdefulla medarbetare, varav merparten i Osby där vi har huvudkontor, lager och vår svenska säljorganisation.

Fredrik Asplund VD Lekolar AB Hallarydsvägen 8, Osby Som stor arbetsgivare på orten tycker vi det är viktigt att bidra och stödja det lokala förenigslivet. IFK Osby är med sin verksamhet en av de större föreningarna i Osby.

O

sbybostäder AB har ca 42% av kommunens hyreslägenheter. Vårt mål är: Bra boende för alla samt att utgöra det bästa alternativet till småhusboende och bostadsrätter.

Ingvar Wimhed VD Osbybostäder AB 0479-528 426 www.osbybostader.se Vi stöttar Team 1919 för att ungdomar behöver ideal att se upp till och föreningens båda representationslag har verkligen sett till att möjligheterna finns för detta. 10


N

ätverk skapar ett bra och effektivt företagande.

Marcus Ekberg & Jacob Ekberg Olsson & Ekberg 0479-165 65 | 070-51 79 565 lars.olsson@oeab.se | www.oeab.se Vi vill bidra till en långsiktig satsning på ungdomsverksamhet i byn och där passar IFK Osby bra in. Vår framtid är våra ungdomar.

A

ffaris sortiment finner Ni i Fröjdbutiken, mitt emot Shell i Osby. Besök gärna butiken.

Bulut Bahecci Anställd på Affari 0479-155 55 info@affari.nu Många av spelarna har jobbat/jobbar hos oss på Affari. Det känns naturligt att stötta dem och IFK Osby som förening även inom fritidssysselsättningar. 11


V

i drar gärna vårt strå till stacken och för oss är det en självklarhet att satsa tid, kraft och pengar i de människor, föreningar och företag som finns här.

Gunilla Bengtsson Sparbankschef 0479-158 09 | 070-34 00 747 gunilla.bengtsson@sparbanken1826.se IFK Osby är en av de 194 föreningar inom bankens verksamhetsområde som får dela på 3,4 miljoner under 2014.

F

ör mitt yrke jag brinner... Förhoppningsvis ditt förtroende vinner... Sitt ner och njut... Jag på ditt hår lägger mitt krut... När du från salongen går... Du mycket bättre mår...

sjÖlyckan “hÅrstudion vid sjÖn”

Annette Björnson Salong Sjölyckan 0479-145 53 Hässleholmsvägen 9B, Osby Jag vill vara delaktig i den positiva utveckling som IFK Osby bidrar med till samhället som helhet. 12


T

ryggt tryckt! Vi hjälper dig att hitta rätt kvalitet till rätt pris på ALLA dina trycksaker!

Christer Johansson Osby Tryckservice AB 0479-131 30 christer@osbytryck.se Vårt mål är att öka trycket

V

i på Vingården vill att du ska trivas hos oss. Du kan välja pizza eller á la carte. Trivsel är vårt ledord, från entré till att vi dukar av efter dig. Bra råvaror är det viktigaste i vårt arbete.

Sezcan Recepoglu Ägare Vingården 0479-152 80 www.vingarden.n.nu Vi tror på IFK Osbys sätt att arbeta med ungdomar. Självklart vill vi bidra på vårt sätt. 13


S

afepartner ägs sedan hösten 2011 av Mikael Kindblom och Brand & Industrskydd Gruppen. Förutom bevakningstjänster så erbjuder vi lås och larm. Det är vår strategi att jobba lokalt och vara lokalt starka och förankrade.

Mikael Kindblom VD Safepartner mk@safepartner.se 0479-53 60 01 Vi stöttar IFK Osby av samma skäl som vi jobbar hårt med säkerheten i Osby - För att vi bryr oss helt enkelt!

V

i på Team Sportia Älmhult strävar efter att vara sportbutiken med kunskap och service för den aktiva personen såväl inom föreningslivet som privat och företaget, med vårt egna tryckeri kan vi leverera helheten till dig som kund.

Olof Henriksson Ägare Team Sportia Älmhult 0476-143 88 | 070-570 18 18 Danska vägen 9, Älmhult I vår ambition att jobba med de ledande föreningarna i vårt närområde passar IFK Osby väl in. Vi ser med tillförsikt på vårt samarbete. 14


BRÖDERNA CARLSSONS BYGG BRÖDERNA CARLSSONS BYGGPLÅT Vi utför alltHBinom Byggnadspl

B

röderna Carlssons är ett plåtslageri som utför alla slags plåtarbeten, även takarbeten.

Vi utför allt inom Byggnadsplåtslageri 0479-310 76 Industrigatan 8, Osby

Bostad 0479-314 55 • Biltel. 070-245 6 0479-310 76 Industrigatan 8, Osby Bostad 0479-314 55 • Biltel. 070-245 63 20

BRÖDERNA CARLSSONS BYGG BRÖDERNA CARLSSONS BYGGPLÅT HB

Conny Carlsson Bröderna Carlssons Byggplåt HB 0479-310 76 070-517 48 05 | 070-245 63 20

Fotboll har alltid varit ett stort intresse för oss. Vi stöttar IFK Osby i deras satsningar.

Övriga prioriterade sponsorer:

15


Team 1919 IFK Osby | Box 152 | 283 23 Osby | Tel: 0479-150 95 | ifk.osby@tele2.se