Page 1

begravningsbil


KVALITET I VÄRLDSKLASS Nilsson kan erbjuda ett unikt världsledande produktionskoncept. Det är samma hårda krav som även gäller för volymproduktion världen över. Kombinerat med ett gediget hantverkskunnande får du kvalitet och komfort i världsklass.


SOBER ELEGANS Begravningsbil kan väljas i ett antal specialutföranden, eller som helt traditionell. Ett antal utrustningsnivåer och unika tillval säkerhetsställer att varje kunds önskemål tas i beaktande.


ARBETSMILJÖ Vår ambition är att skapa mobil arbetsmiljö i världsklass. En ergonomisk arbetsplats med generösa utrymmen för bästa möjliga funktion. Nilsson begravningsbilar erbjuder väl tilltagen arbetsmiljö och funktionella lösningar.


TRANSPORTBIL Storleken har betydelse. Vito från Mercedes erbjuder full flexibilitet både vad gäller utrustning och bilval. Med Nilssons design, och ergonomiska kistutrymmeslösningar får du en Vito och unika lösningar, exakt som du önskar.


VITO 2 ELLER 4 KISTOR Begravningsbil MB Vito är ett rymligt alternativ. Men den stora fördelen ligger i ett mycket stort antal möjligheter beroende på hur du önskar din Vito. Standardlösningar för 2 kistor alternativt 4, men vi utgår från dina önskemål och bygger enligt dem.


vito


ARBETSMILJÖ Teknik och praktiska lösningar gör MB Vito till ett klokt val. Vito som begravningsbil, innehåller en rad smarta och funktionella funktioner som erbjuder arbetsmoment och ergonomi på ett optimalt sätt.


EN BIL – ALLA MÖJLIGHETER Vi bygger begravningsbilar enligt de önskemål som våra kunder har. I grunden en standardmodell på exempelvis Volvo V70 eller MB Vito, men med alla tillvalen från Nilssons konfigureringsmöjligheter, så kan du få precis den bil du önskar.

 LÄS MER OM UTRUSTNING & TILLVAL TILL VÅRA BILAR http://www.nilsson.se/bilarna/nilsson-begravningsbil/utrustning-och-tillval/


1405 crbyra.se

1910 kom den första bilen till Laholm, som då hade en blomstrande cykeltillverkning. Intresset för bilar väcktes och 1920 stod Laholms karosseri klar för biltillverkning. Nilssons föregångare. Snart hundra år senare, så är Nilsson en av Europas största tillverkare av specialbilar.

Nilsson Special Vehicles AB, Box 83, SE-312 22 Laholm, SWEDEN Tel: +46 430 49050 Mail: info@nilsson.se www.nilsson.se

Nilsson begravningsbilar