Page 1

WE ARE COLOUR I N S P I R E D B Y B O S S PA I N T S


Een felblauwe hemel, het roodbruin van de herfst of een frisgroene appel, als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is. Kleuren schudden je wakker, peppen je op of geven net rust. Ze maken je leven

WE ARE COLOUR I N S P I R E D B Y B O S S PA I N T S

boeiend. En dat is in je interieur niet anders. De mogelijkheden met kleur zijn eindeloos, en BOSS paints wil je graag inspireren bij je keuze. Karaktervol klassiek, gedurfd grafisch of zo kleurrijk als de fantasie van je dochter? We are colour. Bij BOSS paints kies je een muur die perfect bij je leven past. Probeer het en ontdek de magische kracht van kleur.


paint WE ARE COLOUR

Je haalt alles uit het leven. Je rent, strest, geen tijd. Tot je thuiskomt. Daar, bij de gezelligheid van de eettafel ontdek je het beste van twee werelden: de guitige blik van diegene die je het liefst ziet, en een warme kleur die perfect bij je thuis past.


WE M62 green river

WE M16 chocolate brown

WE M15 grey fish

Niets moet, alles mag WE M13 white sense

Grijs. De kleur van een bewolkte dag, maar ook van een zalig luie zondag in de zetel. Schoenen uit, verstand op nul en heerlijk relaxen. Warme tinten zorgen ervoor dat de kinderen graag beneden zitten, en vrienden vaak over de vloer komen. Ze nodigen uit om de boel even de boel te laten en te genieten van wat echt telt in het leven: de fles cava die koud staat bijvoorbeeld.

“De kleine pauzes in het leven zijn de leukste. En gelukkig vindt mijn zoon dat ook.�


WE M16 chocolate brown

WE M01 blue pinguin

WE M15 grey fish

Opstaan met de geur van koffie WE M13 white sense

De zon strekt zich uit, de dag begint. Je opent je ogen en kruipt terug in je warm donsdeken voor je echt moet opstaan. De dag is nog even helemaal van jezelf. Ook het halfuur daarna, als die eerste koffie je op gang trekt en je je opmaakt voor de badkamerspiegel. Heerlijk, zo’n rustige start van de dag. Eenvoudig, maar nooit gewoon, net als je keuze voor guitig blauw in de slaapkamer en chocoladebruin in de badkamer.

“Een frisse start, elke dag opnieuw. Met niks dan mooie vooruitzichten!”


Zij heeft jouw ogen, jij hebt haar mond. Drie vrouwen, drie generaties, met dezelfde krachtige blik en dezelfde mooie stijl. Je inspireert elkaar, kopieert elkaars goede smaak. De kleur van deze muur, die hebben jullie samen gekozen. Het plaatje klopt. Straks tijd voor koffie, en een gezellige babbel.

deco WE ARE COLOUR


WE M64 green melancholy

WE M55 black forest

WE M09 blue ski

Oog voor detail en decoratie. En dat oog, dat heb je van je moeder. Vroeger gaf zij alles een likje verf, en dat is bij jou niet anders. Niet alleen de woonkamer, ook de slaap- en badkamer baden in dezelfde warme, zachte sfeer van het Scandinavische Hoge Noorden. Landelijk klassiek, back to basics en gezellig nostalgisch… Je woning is een gasthuis. Je ontvangt er graag mensen, de deur staat altijd open, en de koekjes altijd klaar.

“Ik hou van knusse hoekjes. Als ik daar mijn ogen sluit, ben ik even weg van de wereld.”

WE M12 antique white

WE M35 brown pigeon


WE M35 brown pigeon

WE M34 golden brown

WE M30 old red

Bij oma op schoot. WE M03 mintcream white

Niets zo hartverwarmend als de liefde van oma voor haar oogappel. Ze komt hier graag, en brengt altijd iets lekkers mee. Zelfgebakken rabarbertaart of aardbeien uit de tuin. Haar verhalen zijn eindeloos. Heerlijk is het om zo’n momenten te koesteren in een interieur dat perfect in het plaatje past. Sobere tinten zorgen voor rust en een warm gevoel. Niet schreeuwerig, maar gewoon gezellig. Niet bijzonder gedurfd, maar zalig rustgevend.

“Op grootmoeders wijze, dat vinden we hier het lekkerst.”


Gewoon is niet genoeg, nooit geweest. Je wil een spannende job met potentieel, een lief dat straalt, een eigen huis met karakter dat bij je leven past. Je bent de regisseur van de film van je leven. Een kleurenfilm met een happy end... Het is die brede schaterlach die ons dat verklapt.

paper WE ARE COLOUR


WE Y30 brown darkness

WE Y25 crimson red

WE Y50 soft grey

Buiten de lijntjes kleuren. WE Y46 white lines

De kleur van een bewolkte dag, maar het is je favoriete plaats in huis. Die plek waar jullie elkaar altijd vinden. Schoenen uit, tas aan de kant, glaasje erbij, we-time. Het geheim van jullie relatie? Passie, plezier, tijd maken voor elkaar, en de wil om buiten de lijntjes te kleuren. Durf, creëer, speel met kleuren. Zorg dat je eruit springt, en trek dat door in je interieur. Speels behangpapier geeft dynamiek aan je leven, en aan je woonkamer. Een rode muur, die springt eruit, net als jullie.

“Aardbeien, passie, tomatensoep met balletjes. Rood is onze kleur.”


WE Y02 electric blue

WE Y03 caribbean blue

WE Y20 pink grace

Slapen, dromen en groot worden. WE Y46 white lines

Zeg nooit kinderkamer tegen een tienerkamer. Het is een plaats waar ze muziek ontdekken, vrienden over de vloer krijgen en ouders vaak niet toegelaten worden. Het is een omgeving waar meisjes groeien en hun identiteit leren kennen. Wie zei ooit dat alle tienerkamers er hetzelfde uitzien? Laat je kids experimenteren met kleuren en stijlen, met verf en behang. Laat ze een statement maken. Niet alleen met hun T-shirts, maar ook met hun muren.

“Uitgerust wakker worden, elk op zijn manier, elk in zijn eigen kamer. Goedemorgen!�


paint WE ARE COLOUR

Boekentassen aan de kant, dat huiswerk kan nog even wachten. Straks pianoles en ballet, maar eerst thuiskomen. Kleur in huis voedt de fantasie van je dochters. Er is ruimte om te groeien, te bewegen, en te spelen. Roze, de kleur van kattenkwaad? Of was het eerder blauw?


WE Y53 black balloon

WE Y18 pink robot

WE Y06 baby blue

Woensdagmiddag, geen school. WE Y44 silver white

Een huis wordt pas echt een thuis als het leeft. ’s Morgens snel een boterham met choco, na school een glas melk en huiswerk, boeken en kleurpotloden op tafel, wilde verhalen en zoveel vragen… Als een ruimte verschillende functies krijgt, weet je dat het goed zit. Je kinderen geven je leven kleur. Blauwe plekken, roze wangen, en zoveel kleurrijke verhalen. Perfect dus, die gedurfde keuze voor roze en blauw op je muren.

“Een lekker vieruurtje op woensdag, en alleen maar blije gezichten.”


WE Y37 yellow submarine

WE Y55 croco green

WE Y57 green blimp

Als ik later groot ben… WE Y58 green gecko

Nog zo klein, maar al zo’n grote plannen. En grote plannen hebben een grote kamer nodig. Een stoere jongenskamer met avontuurlijke kleuren. Ooit ziet hij echte dinosaurussen en kan hij hoger vliegen dan de bomen. Is er iets mooier dan de fantasie van je eigen kind? Jonge kleuren scherpen de geest, houden je jong. Speel met kleur, goochel met geel, groen en blauw. Wat een verademing op een grijze dag, en een boost voor je jeugdige fantasie en creativiteit.

“De hele wereld aan hun voeten. Kleine jongens, grote dromen.”


fun WE ARE COLOUR

Haar grote broer is haar grote voorbeeld. Ze spelen samen, maken ruzie samen, kunnen niet zonder elkaar, en hebben meestal alle plezier van de wereld. Die stickers op de muur, dat was jouw idee. Zij hebben ze gekozen, jij gekleefd. Vogels, omdat zij ze zo mooi vond, en omdat jij wou dat ze eeuwig in het nest konden blijven.


WE Y02 electric blue

WE Y03 caribbean blue

WE Y16 pink cigarette

Muren met een knipoog WE Y47 into white

Kruimels op het tapijt, waterverf op hun t-shirt, schoenen onder de salontafel. Jullie huis leeft en kleeft. Niet altijd, wel als de kinderen thuis zijn. Spelen mag, gek doen ook. Er is maar één afspraak, en dat is dat ze achteraf alles opruimen. ‘FUN’ geeft je interieur een leuke twist. Een sticker om de jassen op te hangen? Een wegwijzer die je doet dromen van vakantie? ‘Welkom thuis’ als je de voordeur opendoet? Geef je woning kleur. Het leven is soms al grijs genoeg.

“Saai? Niets voor ons. Ons huis moet (k)leven.”


WE Y51 black ash

WE Y11 spa blue

WE Y25 crimson red

Speel met stickers De afwerking is het leukste. De muren zijn geverfd, de meubels staan op hun plaats, en samen kiezen jullie de juiste accenten om alles op te fleuren. Stickers op de muur? Speels en stijlvol, net als jullie. Of je houdt van natuur en bloemen, of meer fan bent van retro-accenten, de muurstickers geven elk interieur de finishing touch die ze verdient.

“Haar chocolademelk drinkt ze liefst met slagroom erop en een marshmellow erin. Niet te gewoon, en dat heeft ze van mij.�


WE ARE COLOUR paint

1 zuiver wit

RAL 9010

WE M01 blue pinguin

WE M02 blue moon

WE M03 mintcream white

WE M04 blue bastion

WE M05 blue violet

WE M06 alice blue

WE M07 black night

WE M08 blue magic

WE M09 blue ski

WE M10 blue bird

WE M11 dusty grey

WE M12 antique white

WE M13 white sense

WE M14 white water

WE M15 grey fish

WE M16 chocolate brown

WE M17 purple passion

WE M18 rosy brown

WE M19 rose satin

WE M20 powder pink

WE M21 clayey brown

WE M22 nostalgic brown

WE M23 tender brown

WE M24 gentle grey

WE M25 white wedding

WE M26 cornsilk white

WE M27 misty rose

WE M28 peachpuff rose

WE M29 purple marble

WE M30 old red

WE M31 black purple

WE M32 soft lila

WE M33 lovely lavender

WE M34 golden brown

WE M35 brown pigeon

WE M36 marron red

WE M37 red curry

WE M38 firebrick red

WE M39 autumn brown

WE M40 pearl white

WE M41 burnt orange

WE M42 orange tangerine

WE M43 brown bean

WE M44 white satin

WE M45 white summer

WE M46 comfy yellow

WE M47 floral white

WE M48 summer yellow

WE M49 yellow river

WE M50 beige caramel

WE M51 relaxing beige

WE M52 honey white

WE M53 tropical green

WE M54 green onion

WE M55 black forest

WE M56 spring green

WE M57 green leaf

WE M58 silky white

WE M59 cointer white

WE M60 white cluster

WE M61 green tambourine

WE M62 green river

WE M63 beige praliné

WE M64 green melancholy

WE M65 green lettuce

WE M66 olive green

WE M67 green romance

paper

deco

W E M 3 0 korrelverf

WA LL ME 1 gentle lace

WAL L ME 2 sweet lace

WALL ME 3 tender lace

WALL ME 7 sunburned riad

WA L L M E 8 stylish riad

WA L L M E 9 cherished riad

W E M 3 0 streepverf

WA LL ME 4 soft glance

WAL L ME 5 burning glance

De kleuren in deze folder kunnen licht afwijken van de echte kleuren. Alle werven in deze folder werden uigevoerd in de verven Topsilk en de lakken Premium Satin XS, Hybride mat PU. De afgebeelde behangpatronen zijn louter indicatief, zie behangboek ‘We are colour’ voor stalen op ware grootte.

WALL ME 6 twinkle glance

WALL ME 10 creamy wisp

WA L L M E 11 energetic wisp

WA L L M E 12 precious wisp

W E M 3 0 kalkverf


WE ARE COLOUR paint

1 zuiver wit

RAL 9010

WE Y01 gentle green

WE Y02 electric blue

WE Y03 caribbean blue

WE Y04 blue monday

WE Y05 blue island

WE Y06 baby blue

WE Y07 petrol blue

WE Y08 silver blue

WE Y09 white blur

WE Y10 blue orchid

WE Y11 spa blue

WE Y12 blue something

WE Y13 blue darkness

WE Y14 blue king

WE Y15 bikini blue

WE Y16 pink cigarette

WE Y17 pink bullet

WE Y18 pink robot

WE Y19 pink barbie

WE Y20 pink grace

WE Y21 vivid purple

WE Y22 mysterious purple

WE Y23 red eye

WE Y24 kinky red

WE Y25 crimson red

WE Y26 red alert

WE Y27 red light

WE Y28 red dress

WE Y29 purple brown

WE Y30 brown darkness

WE Y31 red brown

WE Y32 orange crush

WE Y33 burlywood brown

WE Y34 funky orange

WE Y35 clockwork orange

WE Y36 sunny orange

WE Y37 yellow submarine

WE Y38 yellow cab

WE Y39 shiny yellow

WE Y40 yellow moon

WE Y41 brown lion

WE Y42 skinny brown

WE Y43 greyish brown

WE Y44 silver white

WE Y45 gainsbaro white

WE Y46 white lines

WE Y47 into white

WE Y48 white trash

WE Y49 grey hound

WE Y50 soft grey

WE Y51 black ash

WE Y52 black parade

WE Y53 black balloon

WE Y54 bronze green

WE Y55 croco green

WE Y56 green banana

WE Y57 green blimp

WE Y58 green gecko

WE Y59 green eye

WE Y60 lime green

WE Y61 green light

WE Y62 green darkness

paper

deco

W E Y 4 3 korrelverf

WA L L YO U 1 nostalgic bowl

WALL Y OU 2 naughty bowl

WAL L Y O U 3 candy bowl

WAL L Y O U 7 dark riddle

WA LL Y O U 8 light riddle

WA LL Y O U 9 tango riddle

W E Y 4 3 streepverf

WA L L YO U 4 city of dawn

WALL Y OU 5 city of light

De kleuren in deze folder kunnen licht afwijken van de echte kleuren. Alle werven in deze folder werden uigevoerd in de verven Topsilk en de lakken Premium Satin XS, Hybride mat PU. De afgebeelde behangpatronen zijn louter indicatief, zie behangboek ‘We are colour’ voor stalen op ware grootte.

WAL L Y O U 6 city of dusk

WAL L Y O U 10 whoopie cake

WA LL Y O U 11 cup cake

WA LL Y O U 12 lemon cake

W E Y 4 3 kalkverf


COLOFON Styling Muriel Verbist, VĂŠronique Laurent Interieurfotografie Diane Hendrikx Beeldbewerking Els De Smet www.phaida.be Teksten d-artagnan Visueel concept d-artagnan en Tineke De Vos Met dank aan

espoo - rewind - habitat - sissy boy - iittala - bon bazar simple kids - apuura - items-knokke - moose in the city white design - graphie sud - la fabrika - home autour du monde/bensimon - mam muti - society - lucia esteves kids on the docks - American vintage - just in case - floow 46kloosterstraat - studio helder - fietsen de specht - achielle B&B BGuest - vandendries I capoen I architecten geert berkein - architecten hadewijch neirinck interieurarchitecte evelien croene - simon lahaye

www.boss.be


WE ARE COLOUR V.U. Saskia Vanderhaeghe, Nijverheidstraat 81, B-8791 Beveren-Leie

I N S P I R E D B Y B O S S PA I N T S

Voor meer info

BOSS paints nv | Nijverheidstraat 81 | B-8791 Beveren-Leie TEL +32 (0)56 73 82 00 | FAX +32 (0)56 73 82 01 | info@boss.be | www.boss.be

we are colour NL  

inspired by BOSS paints

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you