Bunzlau Castle Lifestylemagazine & Catalogus 2021 | Nederlands

Page 1

because this is home

Winkelwaarde: â‚Ź 8,95

Wonen op Landgoed MariĂŤnwaerdt Ontdek de hele Bunzlau Castle collectie3


INHOUD

41

10

Producten 28 34 39

Onze favoriete producten voor een stijlvolle lunch Bunzlau Castle BBQ selectie Nieuwe producten

Verder 6 14 37 64

4

Weten wat écht van waarde is Wonen op Landgoed Mariënwaerdt Cadeaulabels Mijn Bunzlau Castle


76

78

Catalogus Volg ons ook online!

74 76

Bunzlau Castle collectie Productoverzicht

Via Facebook en Instagram maak je regelmatig kans op mooie Bunzlau Castle producten. bunzlaucastle bunzlaucastleinternational bunzlaucastlenl Bunzlau Castle

5


6


Ons ve rh a a l

Björn & Ruchama

le

bunzlaucast

“Het was fantastisch dat mensen elkaar zo inspireren en als ik de enthousiast gedeelde foto’s zag, voelde ik me deel van een grote Bunzlau Castle familie.”

7


Weten wat écht van waarde is Het is eind juni als we dit voorwoord schrijven. Wat is het een uitdagende en bijzondere tijd geweest! Onze gedachten zijn uiteraard bij de mensen die zwaar getroffen zijn. Toch zijn de afgelopen maanden ook van veel waarde geweest. We zijn dankbaar voor het thuis dat we hebben. De plek waar we mogen wonen, liefhebben, eten en genieten. Waar we mogen delen en dromen, de plek waar we helemaal onszelf mogen zijn. Deze plek is voor ons allemaal de afgelopen maanden extra belangrijk geworden.

Waar zijn we de afgelopen tijd mee bezig geweest? Ruchama: "Net als veel andere ouders ben ik onze vier kids thuis gaan onderwijzen. Dat is op zich best een uitdagende bezigheid, iets wat veel moeders en vaders zullen kunnen beamen. Tegelijkertijd hebben we er echt enorm van genoten. Het op elkaar aangewezen zijn maakt dat er tijd en ruimte ontstaat om lekker extra lang met elkaar te lunchen of een keer samen uitgebreid te koken. Hierdoor ontstaan mooie gesprekken en ontdek je talenten van je kinderen die je niet eerder gezien hebt." Björn: "Het gaf ook rust op een bepaalde manier. Met het stoppen van alle sport - en naschoolse activiteiten was het even ‘einde taxibedrijf Bakker’. In plaats daarvan gingen we lekker het bos in, wandelen en het water op. De kinderen gingen samen hardlopen en mountainbiken." Ruchama: "Het buiten zijn past zo bij ons gezin! Het in de natuur zijn maakt dat je dingen in perspectief ziet. Er is ruimte voor een mooi gesprek, je verwondert je over alles wat je om je heen ziet, geniet van de vrijheid en van elkaar. Tussen de bedrijven door werkte ik dagelijks aan onze social media kanalen. Wat leuk en inspirerend om deze contactmomenten te hebben met anderen die ook vanuit huis werkten: fans van ons merk die tussen de bedrijven door thuis genoten van een heerlijke kop koffie uit een mooie mok of die heerlijke gezonde salade voor de lunch.

8

Familie Bakker

“We zijn dankbaar voor het thuis dat we hebben. De plek waar we mogen wonen, liefhebben, eten en genieten. Waar we mogen delen en dromen, de plek waar we helemaal onszelf mogen zijn.”

Het was fantastisch dat mensen elkaar zo inspireren en als ik de enthousiast gedeelde foto’s zag, voelde ik me deel van een grote Bunzlau Castle familie." Björn: " Wij zeilen als gezin heel graag en in deze tijd moest ik vaak denken aan een zeilboot. Op een zeilboot heeft iedereen een taak. Met een matig windje gaat het redelijk vanzelf. Maar als het gaat stormen, dan is structuur, focus en duidelijkheid nodig. Zowel thuis als in het bedrijf was dat onze aanpak: liefde, structuur en focus."


Ons ve rh a a l

Hoe zag die focus eruit voor het bedrijf? Bjรถrn: "We hebben vooral gezegd: We blijven doorgaan met de plannen die er liggen. We blijven bouwen en blijven dromen. We accepteren de situatie zoals deze is en maken er het beste van." Ruchama: "Sommige situaties zijn niet per se makkelijk, maar wel interessant. Die mindset maakt je ondernemer: we zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Verder wilden we ook veel aandacht hebben voor onze klanten, helpen daar waar het kon!"

kantoor & showro

om

Steven

Bjรถrn: "Er is veel gewerkt aan nieuwe collecties en producten. Onze eerste vragen zijn altijd: wat wil onze doelgroep? En hoe bereik je nieuwe mensen? Hoe wordt er geproduceerd? Vervolgens kijken we wat we kunnen doen met vorm en kleur, zonder de herkenbaarheid te verliezen. Wat iemand twintig jaar geleden heeft gekocht, moet nog steeds matchen met hetgeen we nieuw introduceren. Door de verbreding van ons assortiment, zien we de laatste jaren steeds meer jonge, nieuwe spaarders. Mensen kiezen heel bewust voor ons merk. Al onze producten zijn duurzaam, eerlijk geproduceerd, hebben een uitstekende kwaliteit en zijn natuurlijk stuk voor stuk heel erg mooi. In een tijd als deze is het extra belangrijk geworden om te weten waar en hoe je product gemaakt is. We hebben een verantwoordelijkheid gekregen voor deze wereld, voor onszelf, maar ook voor onze kinderen." "Met ons bedrijf produceren we al 40 jaar fraaie, duurzame producten in de ruimste zin van het woord. Ook het komende jaar gaan we hier weer volop mee aan de slag." "Nu mensen meer thuiswerken, is het nog belangrijker dat je het daar goed hebt. En dat je tussendoor je waardevolle rust- en genietmomenten pakt. Daar willen we met ons merk graag aan blijven bijdragen." We hebben dit magazine met veel liefde en toewijding voor je gemaakt. Geniet van een verscheidenheid aan prachtige nieuwe producten, het interview met barones Nathalie van Verschuer en andere inspiratie.

Nivida

We wensen je heel veel leesplezier!

Bjรถrn en Ruchama Bakker 9


Nieuw

Serving bowl 10 10


P rodu c te n

Nieuwe collecties De zes collecties zijn verkrijgbaar in meer dan 300 producten. Mix en match met je bestaande servies voor een unieke samenstelling.

2642 | Melody

2611 | Firefly

2612 | Dolce

2643 | Symphony

2616 | Ensemble

2607 | Sea Star

Benieuwd hoe ons keramiek wordt gemaakt? Scan deze QR code om de video te bekijken. 11


Mug Tumbler

12

Teabag Dish


P rodu c te n

Met de hand gestempeld

13

Plate for Pizza


14


Binnenk i j ke n

Barones Nathalie Van Verschuer: “We willen deze plek niet voor onszelf houden. Kom maar genieten.” Barones Nathalie Van Verschuer woont samen met haar man op Heerlijkheid Mariënwaerdt, midden in de Betuwe. Het landgoed is met 1.000 hectare (zo’n 1.500 voetbalvelden) een van de grootste landgoederen van Nederland. Een hele uitdaging om te beheren en te onderhouden. 15


16


Thuis

Een huis vol familiegeschiedenis Negen generaties woonden al in Huis Mariënwaerdt. Elk hoekje ademt de geschiedenis van de familie. Tot drie jaar geleden leefden haar schoonouders er, voor de Tweede Wereldoorlog bewoonden twee ongetrouwde tantes het Huis als zomerverblijf. We zitten aan de keukentafel bij barones Nathalie Van Verschuer – des Tombe (53). Tegenover ons hangt een indrukwekkend groot schilderij van Marie Emily uit 1825. Een ver familielid misschien?

De familiegeschiedenis van het landgoed begint bij Graaf van Bylandt, een verre voorvader, die het halverwege de zeventiende eeuw kocht. Het landgoed stond toen al honderd jaar te koop. Nathalie: “De graaf bouwde het huis op de gewelven van een verwoest klooster – de resten vind je nog terug in onze kelder. Het kreeg de naam Mariënwaerdt, wat wil zeggen: de waard, ofwel het eiland van Maria. Dit was namelijk het enige gedeelte dat niet regelmatig werd overstroomd door de rivier de Linge.”

“Ha, nee deze vonden we gewoon mooi. In de hal hangen nog twee schilderijen uit dezelfde serie. Dat zijn wel familieleden.”

“Negen generaties woonden al in Huis Mariënwaerdt. Elke hoekje ademt de geschiedenis van de familie.”

17


Met zorg het landgoed in stand houden Bijzonder is dat het landgoed sinds de zeventiende eeuw helemaal intact is gebleven. Toen Nathalie vijfentwintig jaar geleden met baron Frans Van Verschuer trouwde, zochten ze naar manieren om het landgoed aan de tiende generatie door te kunnen geven. Geen vanzelfsprekendheid, want het onderhouden van duizend hectare land brengt enorme kosten met zich mee.

in de oude boerderij en vijf feestlocaties volgden. Verder ontwikkelden we een lijn biologische delicatessen die we samen met andere biologische lekkernijen en de bijzondere serviezen van Bunzlau Castle in onze landgoedwinkel verkopen. In 2019 hebben wij ook een winkel / lunchroom genaamd "Landgoedkeuken" in Utrecht geopend.”

Nathalie: “Het landgoed was vooral een landbouwbedrijf. Mijn man voegde daar een melkveehouderij aan toe. Daarna bedachten we de jaarlijkse landgoedfair en openden we een pannenkoekenrestaurant. Vervolgens gingen we aan de slag met een Bed & Breakfast en twee vakantiehuisjes in de voormalige jachtopzienerswoning. Een vakantieverblijf

Het adellijke echtpaar heeft een duidelijke verdeling van de werkzaamheden: “Frans stuurt de jongens van de boerderij aan en doet verder beheer, financiën en personeel. Zelf doe ik de leuke dingen, haha. Ik houd me bezig met productontwikkeling, ideeën voor evenementen, marketing en communicatie.”

“In onze winkels verkopen we Bunzlau Castle. Dat doen we al heel lang, bijna twintig jaar. Het merk past gewoon heel goed bij de uitstraling van ons landgoed. Het servies is zo degelijk dat het generaties lang meegaat en bovendien is het kleurrijk: we zijn niet zo van de strakke grijze interieurs. Ook onze doelgroep vindt het merk prachtig. De theepot van Bunzlau Castle is mijn persoonlijke

18


Thuis

19


20


Thuis

Wonen en werken op het landgoed Voordat ze naar het hoofdhuis verhuisden, woonde de familie ergens anders op het landgoed. “Daardoor konden we ons nog een beetje terugtrekken. Nu we in het grote huis wonen hebben we constant inloop. De personeelsmanager komt overleggen, de timmerman wil iets bespreken, er worden groepjes mensen rondgeleid die de kloosterresten in de kelder willen zien enzovoort. Daar moest ik wel aan wennen.” Op onze vraag of er dingen in het huis zijn die ze eigenlijk niet mooi vindt, maar die te veel historische waarde hebben om van de hand te doen, schiet Nathalie in de lach: “Heel veel! Bovendien, mijn man is in dit huis opgegroeid, dus hij is aan alles gehecht. Toen we hier kwamen wonen heb ik wel een aantal eisen gesteld: een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Dus nu hebben we een heerlijk huis. Vooral de keuken is een fijne plek. We leven daar echt. De kinderen zitten hier altijd. Dan zeg ik: ‘Ga rustig in je kamer studeren, dat is toch veel fijner?’ Maar nee, ze zitten liever gezellig aan de keukentafel.”

“De grootste uitdaging is om ook daadwerkelijk alles te doen wat je móet doen. Je hebt heel veel petten op. Ik houd ervan dingen zelf op te pakken, maar als je aan het een begint, vereist iets anders ook je aandacht. Je kunt niet focussen op alleen de winkel. Of op alleen de restaurants. Of de evenementen. In al deze bedrijvigheden en uitdagingen word ik door veel mensen geholpen, maar vervolgens hebben deze mensen ook weer aandacht en coaching nodig. Hoe zorg ik dan ook nog dat het huis netjes blijft en de boodschappen worden gedaan? En dan zijn er de spontane bezoeken. Laatst kwam onze studerende zoon eten en nam onaangekondigd zeven vrienden mee. Dat kan, dat is leuk. Ik duik gewoon de voorraadkast in. Maar je moet het wel regelen. In zo’n geval zijn een eigen winkel, een pannenkoekenhuis en sla in de moestuin heel handig!”

21


22


Thuis

Barones-zijn “Het vreemde aan barones-zijn, is dat je ineens interessant bent voor anderen. Het is geen verdienste, ik ben simpelweg met Frans getrouwd. Maar daardoor word ik nu wel gevraagd voor interviews en televisieoptredens. Zo is Jort Kelder hier geweest en zaten we met ons personeel bij De Wereld Draait Door voor een item Downton Abbey in de Betuwe. Heel eng vond ik dat, vooral omdat het live was. Dan ga ik toch, omdat ik mijn angst wil overwinnen. Achteraf vond ik het jammer dat ik niet meer had gezegd. Maar er zit zoveel vaart in zo’n programma dat het lastig is om er met een opmerking tussen te komen.” “Verder merk ik niet zoveel van het baroneszijn. Mijn schoonmoeder had echt die rol. Wij zijn van een andere generatie en laten ons bijvoorbeeld niet aanspreken met ‘u’.” Nathalie is even stil, dan voegt ze toe: “Alhoewel, ook ik heb een rol te vervullen. Dat zei een vriend laatst tegen me. Hij heeft gelijk: ik kan er niet omheen; ik ben de vrouw des huizes en dus heb ik een bepaalde functie. Je bent toch het gezicht van het landgoed en dat betekent dat je je verantwoordelijk voelt en erg betrokken bent. Je kunt je niet zonder reden zomaar aan dingen onttrekken.”

“Ik kan er niet omheen; ik ben de vrouw des huizes en dus heb ik een bepaalde functie.”

23


Duurzaam de toekomst in Met een landgoed dat al bijna driehonderd jaar bestaat kun je makkelijk vervallen in ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Niet de familie Van Verschuer: in 1999 waren ze een van de eerste grote bedrijven in Nederland die omschakelden naar biologische landbouw. Nathalie: “Je kunt alles alleen maar zo lang in stand houden als je de natuur geen geweld aan doet. Dus geen gifstoffen gebruiken en goed met de bodem omgaan. Een pluspunt van biologisch geteelde gewassen en fruit is bovendien dat het gezonder voor je is.” “Het is onze droom om een bedrijf aan onze kinderen over te dragen dat een goede basis vormt om alles hier in stand te houden; een kurk waar het landgoed op kan drijven. Persoonlijk zou ik wel door willen groeien naar tien winkels met onze biologische producten. Frans wil graag een hotel op het landgoed en nog meer gasten ontvangen. We hebben altijd gezegd: we willen deze mooie plek niet voor onszelf houden. We delen het graag: kom maar genieten.”

24


Thuis

“Je kunt alles alleen maar zo lang in stand houden als je de natuur geen geweld aan doet.�

25


Ingrediënten voor 8 - 10 personen 100 g gemberkoekjes 50 g boter 500 g mascarpone 325 g lemon curd van Mariënwaerdt Sap van 1 kleine citroen Frambozen en blauwe bessen, om te garneren Poedersuiker, om te garneren

Hemelse lemon curd cheesecake met gemberkoekjesbodem Lemon curd is één van onze meest geliefde delicatessen van het landgoed. Deze zoete crème van eieren, suiker en citroen is heerlijk op een plak cake of op een toastje, maar je kunt hem ook verwerken in allerlei baksels. Lemon curd cheesecake is écht hemels lekker en heel gemakkelijk te maken.

Bereiding Bekleed de zijkant van een springvorm van Ø 28 cm met bakpapier. Stamp de gemberkoekjes fijn. Smelt in een steelpan de boter, schep de koekjes erdoor. Verdeel het boter-koekjesmengsel over de bodem van de springvorm. Druk aan met de bolle kant van een vochtige lepel. Meng in een kom de mascarpone met de lemon curd en het citroensap tot een gladde massa. Verdeel het mascarponemengsel over de koekbodem; strijk de bovenkant glad met de bolle kant van een vochtige lepel of een spatel. Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast. Verwijder de rand van de springvorm. Zet de cheesecake op een mooi bord. Versier met het fruit en strooi er wat poedersuiker over.

26

Tip De bodem van deze cheesecake kun je een dag van tevoren maken. Dek af met plasticfolie en bewaar in de koelkast.


Thuis

Kaas kruidenstengels IngrediĂŤnten Bereiding 1. Oven voorverwarmen op 180 graden. 2. Bladerdeeg insmeren met een geklopt ei. 3. Oude kaas mengen met Italiaanse kruiden en een beetje peper, verdeel dit mengsel over de bladerdeeg plak. Zorg dat het goed bedekt is. 4. Met een scherp mes repen snijden, van ongeveer 2 cm. 5. Draai de stroken bladerdeeg 2x. Daarna kan je ze op de plaat met bakpapier leggen. 6. Plaats ze in het midden van de oven. 7. Oven tijd is ongeveer 10 min op 180 graden. 8. Ze zijn klaar als ze mooi bruin en krokant zijn.

1 geklopt ei Bladerdeeg Geraspte oude kaas Italiaanse kruiden Beetje vers gemalen peper

Tip Deze hartige kruidenstengels zijn heerlijk bij de high tea of een glaasje wijn. Wil je ze nog lekkerder maken, dip ze dan in deze heerlijke tomaten chutney van het landgoed.

27


Onze favoriete producten voor een stijlvolle lunch

1 Dit bordje is speciaal voor een met liefde gemaakt gerechtje.

2

Deze prachtige mok is geschikt voor thee, capuccino of een heerlijke warme chocolademelk.

3 28

Gebruik dit onbijtbord eens als presentatiebordje. Je gerechten komen er prachtig op uit.


Uitge l i c h t

4 'Made with love.'

5 6

Schaaltjes zijn er in vele vormen en maten, je kunt er nooit genoeg van hebben. We gebruiken ze voor een lekker dessert, sausjes of een gezonde maaltijdsoep.

Elke lunch verdient een prachtige theepot. Van deze Bunzlau Castle variant heb je een leven lang plezier.

NIEUW

1 1959(6-8)— Dish Heart Medium 2 1824(1-9) — Mug Tulip 340 ml

7

In dit nieuwe vaasje komt je geplukte bloemetje mooi tot z'n recht.

3 1086(1-9) — Plate Ø: 20 cm 4 2164(3-8) — Teabag Dish 5 1556(1-9)— Bowl 250 ml 6 1444(3-8) — Teapot 2000 ml 7 2348 — Vase Spout 850 ml

29


30


Samen eten & drinken, samen genieten

Tips voor de ultieme BBQ We gaan steeds meer barbecueĂŤn. Gezellig met familie en vrienden koken en eten. Samen genieten van het buiten zijn, van elkaar en het lekkere eten. Bunzlau Castle heeft verschillende mooie producten die goed geschikt zijn voor een uitgebreide barbecue. We hebben wat tips en producten voor je samengesteld voor een mooie avond. 31


Salades Salades zijn lekker fris en zorgen voor een dosis groenten en dus vitaminen bij de barbecue. Kleurrijke pastasalades doen het ook altijd goed, of wat dacht je van een rijkgevulde aardappelsalade? Ideaal om van te snoepen als het vlees nog op de grill ligt!

Zelfgemaakte saus Geen barbecue zonder lekkere sausjes. Heerlijk om dat stukje vlees of de gegrilde groenten in te dippen. Wees niet bang om je eigen sauzen te maken, het is makkelijker dan je denkt! Hieronder vind je een gezond voorbeeld.

Hummus 400 gr kikkererwten, 1 teentje knoflook,1 el tahini, beetje citroensap, olijfolie, snufje komijn, zout en peper. Doe alle ingrediĂŤnten in een kom en meng met de staafmixer tot de hummus smeuĂŻg is. Breng op smaak met zout en peper en eventueel een beetje citroensap. 32


Vlees of groenten? We zijn zo gewend om vlees te gebruiken bij een barbecue maar wist je dat gegrilde groenten ook echt heel erg lekker is? Rijg bijvoorbeeld een puntpaprika, ui, mais en courgette aan een pin. Heerlijk met wat olijfolie en knoflook.

Even geen zin in bier of wijn? Vul verschillende schenkkannen met smaakwater. Dit is heerlijk verfrissend en gezond. Kies bijvoorbeeld voor: • • • • • • • •

Citroen – sinaasappel – munt Aardbei – framboos – limoen Kers – blauwe bes – limoen Aardbei – limoen – basilicum Watermeloen – komkommer Sinaasappel – bosbes – munt Komkommer – limoen – munt Watermeloen – munt

33


Bunzlau Castle BBQ selectie

1 2 Lekker buiten borrelen? Deze dip dish is perfect voor je gedroogde ham, olijven en zongedroogde tomaatjes. Op dit mooie bord blijft het goed liggen en ziet het er fantastisch uit. 34

Onze melamine bekers zijn supersterk. Perfect voor op de boot, camper of tijdens een picnic met kinderen. De bekers kunnen in de vaatwasser en blijven mooi.

3 Deze dubbele kom is ideaal voor de barbecue. Het ene schaaltje vul je met verse groenten zoals paprika en komkommer, het andere met hummus of een lekkere salsa.


Uitge l i c h t

4

5

Dit prachtige visbord is in drie verschillende modellen te verkrijgen.

Stijlvol achter de barbecue? Doe dan een van onze mooie schorten om.

NIEUW

1 3611, 3621, 3601 — Melamine Cup 2 2329(6-9) — Dip Dish 3 1942(6-8) — Double Bowl 4 2374(6-8) —Plate Fish Shaped Medium 5 3915 — Apron Dark Blue 6 1169 — Wine Cooler

Geniet van een lekker koud wijntje op een warme zomeravond. Vul deze wijnkoeler met ijsklontjes en je hebt de hele avond je glas wijn op de juiste temperatuur.

6 35


Onze vijf bestverkochte serviesproducten

1

Farmer Mug

2

Cake Dish

4 Breakfast Plate

5 Teabag Dish

36

Van mij Voor jou

Mug Tulip

Knip de labels uit en geef je cadeau nĂŠt een beetje extra.

3


37


38


Nieuwe producten

39


Nieuw

Gemaakt in Portugal

40


P rodu c te n

Bestek Ons nieuwe bestek is elegant van vorm tafel. Zo maak je van elk diner een feest! Het bestek past perfect bij het servies en mag in de vaatwasser omdat het gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS.

41


Nieuw

Theeglas Drink jij je lievelingsthee ook het liefst uit een glas? Speciaal voor jou hebben we deze prachtige theeglazen met oor ontwikkeld. Speciaal voor jou hebben we deze prachtige theeglazen met oor ontwikkeld. Perfect voor je zwarte, groene of kruidenthee. Je kunt natuurlijk ook zelf iets mag heten, is het wel erg lekker: plakjes verse gember met een schijfje sinaasappel en een lepel honing. Probeer het eens uit! Tijdens de koude winterperiode smaakt een heerlijke warme glĂźhwein uit deze glazen ook heel lekker. De glazen kunnen in de vaatwasser. Ze zijn sterk, helder en gemaakt van een hoge kwaliteit hittebestendig borosilicaatglas.

42


Gemaakt in Bohemen

Tea Glass Summer Breeze 43


Nieuw

Wine Cooler 44


P rodu c te n

Wijnkoeler Samen genieten van een wijnkoeler staat prachtig op je tafel en met ijsblokjes erin is je wijn altijd op de juiste temperatuur.

45


Nieuw

Sieradenpotje Een waar kunstobjectje, zo kun je dit kleine potje het best omschrijven. Bewaar er oorbellen, ringen of bijvoorbeeld melktandjes in. Ook perfect om gewoon voor de sier neer te zetten.

Miniature Jar Miniature Box

46


Dutch Design

Onderzetters in handig opbergblikje Het handzame blikje met zes onderzetters erin is ontworpen in de unieke Bunzlau Castle stijl. De onderzetters zijn gemaakt van blik en voorzien van een kurken bodem. Hierdoor glijden ze niet van tafel en wordt deze optimaal beschermd. Een echte eyecatcher! 47


Nieuw Koekje erbij? Met een knipoog naar vroeger is het bewaarblik een stijlvolle aanvulling voor jouw keuken. Hierin bewaar je koekjes, havermout, rijst of pasta. Ă“f je favoriete prulletjes. Het bewaarblik meet 16 centimeter en heeft een hoogte van 21 centimeter.

Verkrijgbaar in Indigo Lace

48


P rodu c te n

49


Nieuw Vazen We zijn zo blij met onze nieuwe vazen! Ze staan echt prachtig en door de eenvoudige vorm passen ze goed in verschillende interieurstijlen.

Vase Spout

50


P rodu c te n

Wij zijn gek op bloemen, maar soms is soberheid net zo mooi. Regelmatig staat onze vazen dan ook gevuld met eucalyptus of gras. Het verstilde grijsgroene blad staat zo mooi bij het Bunzlau Castle blauw. Een voordeel is dat zo’n ‘boeket’ wel wekenlang meegaat. 51


Nieuw

52


P rodu c te n

Spaghetti Container

53


Nieuw

Onion Garlic Pot 54


P rodu c te n

Premium collectie Vorig jaar hebben we met groot succes onze premium collectie gelanceerd. De strak vormgegeven borden, kommen en bekers voelen vertrouwd, maar nemen een unieke plek in binnen ons assortiment. Dit jaar komen daar prachtige schalen, een unieke theepot en espressokopjes bij.

Tea Pot Straight 1000 ml

55


Nieuw

Mug Tumbler

56


Pte rondu c te n P rodu c

Al onze schalen kunnen in de oven, bak er bijvoorbeeld eens een appeltaart in. Dat oogt echt prachtig en verrassend!

Bowl Premium

57


Nieuw

Jacquard collectie Onze jacquard collectie is uitgebreid met twee kwalitatief prachtige stoffen. De ruitjes en streepjes passen in elke keuken en op elke tafel. Voor deze vrolijke lijn hebben we elf producten ontworpen, van theemuts tot ovenwant.

58


P rodu c te n

Double Oven glove Dark Blue

59


Nieuw

Gemaakt in Portugal

60


P rodu c te n

Apron Stripe 61


Ons Bunzlau Castle Keukentextiel

Wist je dat onze thee-en keukendoeken in Portugal worden gemaakt? In Mozambique heeft onze fabrikant een eigen plantage waar het gebruikte katoen vandaan komt. Wanneer het katoen in balen bij de fabriek arriveert, is het klaar om op enorme spoelen gesponnen te worden. Het katoen heeft dan nog z’n natuurlijke look. Na het machinale spinnen start het kleurproces van het garen waarbij de grote spoelen in een speciale gesloten verfmachine worden geplaatst. Bij het ontwikkelen van de kleuren gebruikt men de drie basiskleuren om zo de gewenste tint te verkrijgen. Het garen voor al onze doeken wordt op deze manier door en door geverfd, dit wordt yarn dyeing genoemd. In dezelfde machine vindt ook het drogen plaats. Afhankelijk van de kleurintensiteit voor een optimaal resultaat, kan dit droogproces wel vijf tot twaalf uren duren.

62

Al ons textiel is 100% biologisch

Bekijk de collectie op p.130


Het leuke van de dyed yarn methode is dat de mooiste patronen in de doeken geweven kunnen worden, zoals deze door ons ontworpen zijn. Om onze orders te produceren gebruikt de fabriek het ruwe, niet gekleurde katoen dat op voorraad ligt om dit vervolgens te verven, de weefmachines in te stellen en te weven. Dit neemt ongeveer een week of drie in beslag. Dan begint de laatste fase die bestaat uit het confectioneren van de doeken: het knippen en naaien van de vier zijden. Als laatste wordt onze Bunzlau Castle lable met de hand op de bovennaad geplaatst. Een stukje ‘handmade’ liefde! Met ons Bunzlau Castle textiel doe je de afwas in stijl en is je handen afdrogen een feestje met het echte ‘because this is home’ gevoel!

In detail zijn de stappen voor het maken van de doeken als volgt: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Garen spinnen Garen verven Weefmachine instellen Start weven Kwaliteit check Alle meters weven Opslaan en controle Speciale finish geven Wederom een kwaliteitscheck Knippen van de stof op maat Confectie van de doek Weghalen van losse draden Final inspectie Verpakken Inspectie: random controle Opslaan voor verzending per vrachtwagen

63


Vijf fans over hun favoriete product

64


Mijn Bunzlau C a stl e

“Ik heb alle decoren door elkaar gespaard want dat vind ik het leukste.” Ik ben al jaren een grote fan van het

gezellig binnen op de keukentafel

Bunzlau Castle servies. Het is prachtig en

of in de woonkamer.

zeer sterk! Ik heb alle decoren door elkaar gespaard want dat vind ik het leukste, zo

Ik heb het hier in Oostenrijk nog nergens

eten we steeds weer van een ander bord of

gezien, ik neem dan ook steeds weer wat

drinken we uit een kopje met een ander

mee uit Nederland, zo blijft mijn

decor, het verveelt echt nooit! Mijn

verzameling toch up to date en heb ik een

favoriete artikel is dit prachtige windlicht,

leuke herinnering.

zomers staat hij prachtig buiten op het terras. In de winter zet ik hem

Nancy Keijzer

“Wij genieten elke dag van Bunzlau Castle.” Sinds 2016 ben ik fan van Bunzlau Castle. Ik

Met de kerst ontbreekt mijn Bunzlau Castle

kreeg mijn eerste twee mokjes op mijn

kerstboom niet, het is altijd jammer dat hij

verjaardag van onze stagiaire en nu gaat elk

in januari weer in de kast gaat.

spaarcentje naar het servies . Ook heb ik onderzettertjes gehaakt in de Wij hebben thuis een veehouderij en

Bunzlau Castle kleuren, dat staat heel

daarom veel koffiedrinkers. Je raadt het al:

gezellig op de tafel. Het servies is eigenlijk

mijn boerenmok is bij ons favoriet. Hij

niet kapot te krijgen, maar mocht er toch

drinkt zo heerlijk en omdat hij zo'n mooi

een stukje afbreken dan maak ik er gewoon

rond buikje heeft, kan je hem zo lekker

een bloempot van.

vast houden. Ik krijg vaak een compliment Jetske Politiek

dat het zo gezellig staat, ook de borden en

Kortom, wij genieten elke dag

soepkommen maken voor ons elk

van Bunzlau Castle.

eetmoment tot een feestje.

“Supermooi en gezellig servies.” Ik ben fan van Bunzlau Castle omdat het een

Ik gebruik ze vaak samen met mijn moeder

supermooi en gezellig servies is! Daarnaast

als we even gezellig thee gaan drinken om

zijn er zo veel producten en decors,

bij te kletsen. Hiervoor zijn ze ideaal, er

waardoor het altijd leuk te combineren is.

gaan namelijk meerdere kopjes thee uit.

Thuis hebben we nu een aantal producten

Daarnaast staan ze ook nog eens heel leuk in

gespaard. De leukste daarvan vind ik de tea

onze keuken!

for one, hier hebben we er twee van in de decors lace en buttercup.

Anne-Claire Hagendoorn

65


“Deze mok, in decor Lace, is mijn favoriet!” Ik ben fan van de producten van Bunzlau

aan de heerlijke dagen in de bossen .

Castle omdat ze mooi zijn, gezelligheid

Ariëtte Nieuwenhuis

geven en verhogen, én steeds weer een soort

Na deze ene mok begon het te kriebelen. Als

verrassingsgevoel scheppen. De decors zijn

ik visite kreeg vond ik het ook leuk om

heel divers en toch stuk voor stuk heel mooi

samen thee te kunnen drinken uit gezellige

en passend bij elkaar.

mokken. Zo groeide mijn collectie.

Het serviesgoed van Bunzlau Castle verhoogt

Tegenwoordig begin ik elke dag met een

de gezelligheid en tovert vaak een glimlach

heerlijk ontbijtje op bed uit mijn servies.

op de gezichten van mijn gasten.

Gedurende de dag drink ik veel koppen

Door de verschillende decors kun je je eten

thee uit de heerlijk grote mok. In het

steeds op een andere manier serveren. Dat

weekend komen de gebaksschotels

maakt elke gedekte tafel en maaltijd

tevoorschijn om zelfgemaakte gebakjes

bijzonder.

op te serveren. En als ik in de stad loop, kan ik het niet laten om regelmatig langs

Vijf jaar geleden kocht ik tijdens een

te gaan bij mijn favoriete servieswinkel om

vakantie mijn eerste Bunzlau Castle mok.

te kijken of er weer wat nieuws is. Gelukkig

Thuisgekomen begon ik mijn thee te

weet mijn omgeving intussen ook dat ik fan

drinken uit deze mooie mok en werd

ben van Bunzlau Castle.

theetijd het herinneringsmoment

“Ik kreeg er ooit één voor mijn verjaardag en wist gelijk; hier wil ik een heel servies van.” De kopjes vind ik gezelligheid uitstralen, ze

servies van! Sindsdien ben ik aan het

passen overal bij, zijn onderling goed te

sparen. Ik heb mokken in diverse maten,

combineren en blauw is mijn favoriete

borden voor elke gelegenheid, schalen,

kleur! Kortom ik ben gek op Bunzlau Castle.

ovenschalen en zelfs de kerstboom met het waxinelichtje voor december.

De buikjesmok, ook wel farmer mug genoemd, kreeg ik ooit voor mijn verjaardag en ik wist gelijk: hier wil ik een heel

Greeth Molendijk

Wil jij met je favoriete Bunzlau Castle product in ons volgende magazine? Ga naar www.bunzlaucastle.com/fans of scan deze QR code. 66


Volg je Bunzlau Castle al op Instagram?

@lifeofils

@nett_even_anders

@bigmammagroup

Deel je leukste thuismomenten en laat je inspireren via #bunzlaucastle @crejjtion

@gewoonjans

@vestywo

@cakes_and_more

@mariaenfelice

Mis niet langer de beste inspiraties en winacties van Bunzlau Castle! Volg #BUNZLAUCASTLE op Instagram.

67


Nieuw

68


P rodu c te n

Notitieboekjes Deze prachtige boekjes zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Gebruik ze als adresboekje, receptenboek of dagboek, het kan allemaal! De Bunzlau Castle Notitieboekjes hebben een dikke kaft, rijk bestrooid met romantische bloemetjes, blaadjes en libellen. 69


Van FSCÂŽ papier gemaakt

70


P rodu c te n

Kijk voor meer informatie op p.159 Notebook A5 Indigo Lace Notebook A6 Indigo Lace 71


De kwaliteit van Bunzlau Castle

De kwaliteitsstickers op officieel Bunzlau Castle aardewerk.

Servies van Bunzlau Castle koop je in de winkel of online. Hoe weet je als klant zeker dat je de kwaliteit koopt die je van Bunzlau Castle kunt verwachten? Deze en andere vragen hebben we voor jou beantwoord en op een rijtje gezet. Zo geniet je jarenlang van je aankoop!

Hoe weet ik zeker dat ik officieel Bunzlau Castle servies in huis haal van de hoogste kwaliteit? Dat kun je checken. Op deze producten vind je de stickers zoals je hierboven ziet. Wat betekenen deze kwaliteitsstickers? Ieder product gaat door twee controles. Zowel tijdens het productieproces als in ons magazijn wordt er gecontroleerd op beschadigingen en fabrieksfouten. Een perfect product krijgt een ‘kwaliteit 1’sticker. 72

Wat als er geen sticker op het servies zit? Dat kan twee dingen betekenen. Óf het is servies met een lagere kwaliteit óf het is geen Bunzlau Castle. In het eerste geval is het servies beschadigd of zit er een fabrieksfout in. Het is dan niet door de controle gekomen en afhankelijk van de opgelopen schade krijgt dit servies het label tweede tot vijfde kwaliteit. Hoe lager de kwaliteit hoe groter de kans dat het servies snel breekt of beschadigt. Het kan ook zijn dat het product zonder sticker geen Bunzlau Castle is. In dat geval gaat het ook vaak om servies met een mindere kwaliteit. Wat als mijn officiële Bunzlau Castle product toch een fabrieksfout bevat? Het gebeurt zelden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens de controles een fabrieksfout onopgemerkt blijft. Bunzlau Castle geeft daarom vijf jaar lang garantie op alle producten met een fabrieksfout. Ga met de aankoopbon terug naar het officiële Bunzlau Castle verkooppunt waar je het servies hebt gekocht, dan helpen zij je verder.


73


Tin Box with Coasters 74


Bunzlau Castle Catalogus

75


Group 9

Group 8

Group 7

Group 6

1026 | Marrakesh

2524 | Daydream

0375E | Blue Valentine

2185 | Nautique

1824 | Tender Twigs

2176 | Buttercup

2187 | Blue Coral

2333 | Harmony

1443 | Dragonfly

2184 | Seville

1829 | Belle Fleur

2396 | Indigo

0884 | Lace

2068 | Flower Fountain

2403 | Pearls

2253 | Blue Diamond

2084 | Winter Garden

NEW

2642 | Melody NEW

2643 | Symphony NEW

2611 | Firefly NEW

2616 | Ensemble NEW

2612 | Dolce

76


Colle c ti e s

Group 5

Group 4

Group 3

Group 2

Group 1

2075 | Springtime

2395 | Petit Fleur

0071 | Blue Eyes

1820 | Vine

1960 | Red Violets

2095 | Fresh

2250 | Garland

1813 | Crazy Dots

1823 | Ivy

1525 | Tea Rose NEW

2328 | Blue White Love 2349 | Poetry

2409 | Harvest

1982 | Royal Blue

2599 | Tulip Royal

2094 | Autumn Breeze 2089 | Summer Wind 2330 | Little Gem

2332 | Damselfly NEW

2324 | White Lace

Dit zijn alle collecties waarin ons servies beschikbaar is. Jaarlijks presenteren we een nieuwe lijst waarin alle updates zijn verwerkt: patronen die zijn verdwenen en nieuwe collecties en collectiegroepen die aan ons assortiment zijn toegevoegd.

2607 | Sea Star 77


78


Mokken Al tientallen jaren is deze mok een van onze bestsellers. Beschikbaar in vier maten voor je favoriete warme dranken.

1829(3-8) Mug Farmer 90 ml H 6 cm, Ø 6 cm €10,95

1005(1-9) Mug Farmer 240 ml H 8,5 cm, Ø 8 cm €14,95

1070(1-9) Mug Farmer 300 ml H 9,5 cm, Ø 8,5 cm €19,95

1073(3-8) Mug Farmer 500 ml H 10,5 cm, Ø 9,5 cm €24,95 79


1377(3-9) Mug Tulip 70 ml H 6 cm, Ø 6 cm €10,95 1342(1-9) Mug Tulip 200 ml H 7,5 cm, Ø 8 cm €14.95 1824(1-9) Mug Tulip 340 ml H 9 cm, Ø 9,5 cm €19.95 1826(3-9) Mug Tulip 500 ml H 12 cm, Ø 10,5 cm €24.95

1328(1-9) Mug Straight 150 ml H 7,5 cm, Ø 6,5 cm €11,95 1074(1-9) Mug Straight 250 ml H 9,5 cm, Ø 7,5 cm €14.95 80


Mo kke n

NEW

2563 (3-9) Mug Espresso 100 ml H 6,5 cm, Ø 6 cm € 10,95

2289(1-9) Mug Tumbler 190 ml H 6,5 cm, Ø 8 cm €13,95

2349(1-9) Mug Tumbler 330 ml H 12,5 cm, Ø 8 cm €21,95

2483(1-9) Mug Tumbler 250 ml H 10 cm, Ø 8 cm €16,95

1071(3-8) Mug Milk 240 ml H 10,5 cm, Ø 7,3 cm €14,95

2305(5-8) Mug with Ear 300 ml H 11 cm, Ø 9 cm €23,95

2252(5-9) Mug Coffee to Go 400 ml H 14 cm, Ø 8 cm €24,95

1767(5-8) Cup and Saucer 130 ml H 6,5 cm, Ø 14,5 cm €19,95

1768(5-8) Cup and Saucer 180 ml H 7 cm, Ø 15 cm €21,95

1769(5-8) Cup and Saucer 375 ml H 8 cm, Ø 16 cm €34,95 81


Alfabet mokken

1236-1829A Mug Alphabet A

1236-1829J Mug Alphabet J

1236-1829O Mug Alphabet O

1236-1829S Mug Alphabet S

1236-1829M Mug Alphabet M

Mug Alphabet is only available in one collection per letter. For example: Mug Alphabet (1236) A is only available in collection 1829.

82

1236 Mug Alphabet 280 ml H 9,5 cm, Ø 8 cm €19,95


Mo kke n

1236-2328B

1236-2328D

1236-1026E

1236-1026L

Mug Alphabet B

Mug Alphabet D

Mug Alphabet E

Mug Alphabet L

1236-2328F

1236-2328T

1236-1026N

1236-1026U

Mug Alphabet F

Mug Alphabet T

Mug Alphabet N

Mug Alphabet U

1236-2328X

1236-2328Z

1236-1026R

Mug Alphabet X

Mug Alphabet Z

Mug Alphabet R

1236-2075C

1236-2075H

1236-2095G

1236-2095I

Mug Alphabet C

Mug Alphabet H

Mug Alphabet G

Mug Alphabet I

1236-2075K

1236-2075P

1236-2095Q

1236-2095V

Mug Alphabet K

Mug Alphabet P

Mug Alphabet Q

Mug Alphabet V

1236-2075W

1236-2095Y

Mug Alphabet W

Mug Alphabet Y

83


84


Borden Mooie designs en echt vakmanschap. Onze borden zijn gemaakt om een heel leven mee te gaan. Van een simpele cupcake tot een meergangen diner. We hebben er het perfecte bord voor.

2321(1-9) Cake Dish Ø 12,3 cm €9,95

1261(1-9) Cake Dish Ø 16 cm €13,95

1086(1-9) Plate Ø 20 cm €17,95

1266(1-9) Plate Ø 23,5 cm €26,95

1257 (1-9) Plate Ø 25,5 cm €29,95

1223 (1-9) Plate Ø 26,5 cm €38,95

85


NEW

2455 Plate Flat Ø 20 cm € 17,95 (5-9 + White Lace)

86

2463 Plate Flat Ø 25 cm €29,95 (5-9 + White Lace)

1111(6-8) Tray Medium WxD 18x24 cm €43,95

1399(6-8) Tray Large WxD 21,5x27,5 cm €56,95

1014(1-9) Plate Deep Ø 23,5 cm €29,95

1026(1-9) Plate Deep Ø 21 cm €31,95

2386(1-9) Plate for Pasta Ø 25 cm €37,95

1959(6-8) Dish Heart Medium WxD 18, 2x3 cm €31,95

2374(6-8) Plate Fish Shaped Medium WxHxD 30x2x14,7 cm €44,95

2353(6-9) Plate for Pizza Ø 33 cm €69,95


Borde n

87


88


Koffie en thee Stijlvol thee zetten, dat doe je met kwalitatieve thee en onze klassieke theepot.

1264(3-8) Teapot 900 ml WxHxD 13,5x13,5x21,5 cm €39,95

1060(1-9) Teapot 1300 ml WxHxD 15x15,5x23,5 cm €51,95

1444(3-8) Teapot 2000 ml WxHxD 17x17x28 cm €67,95

89


NEW

1063(1-9) Tea Stove for Teapot 1300 and 2000 ml H 8 cm, Ø 15 cm €44,95

2201(5-8) Tea for One 600 ml WxHxD 18x13,5x20 cm €56,95

90

2471(3-8) Tea Pot Straight 1000 ml WxHxD 18,4x15,2x12,7 cm €59,95


Kof f ie en th e e

1262(1-9) Teabag Dish Round H 1,5, Ø 10 cm €6,95

1766(3-8) Teabag Dish Teapot WxHxD 8,5x1x12 cm €8,95

2164(3-8) Teabag Dish Heart WxHxD 7,5x2x8,5 cm €9,95

1000(assorted) Tea Ball Small Ø 5 cm €9,95

1035(3-9) Sugar Bowl 200 ml H 10 cm €22,95

1091(3-9) Creamer Jug 180 ml WxHxD 5,5x8x9 cm €13,95

1301(3-9) Dish Oval WxD 21x12,5 cm €22,95

1160(5-9) Tray WxD 15x18,5 cm €24,95

2093(5-8) Espresso Spoon D 9,5 cm €7,95

1592(5-8) Tea Spoon D 13,5 cm €8,95

91


92


Premium Collection NEW

2471(3-8) Tea Pot Straight 1000 ml WxHxD 18,4x15,2x12,7 cm €59,95

NEW

2455 (5-9 + White Lace) Plate Flat Ø 20 cm € 17,95

NEW

2463 (5-9 + White Lace) Plate Flat Ø 25 cm €29,95

NEW

2563 (3-9) Mug Espresso 100 ml H 6,5 cm, Ø 6 cm € 10,95

2289(1-9) Mug Tumbler 190 ml H 6,5 cm, Ø 8 cm €13,95

2483(1-9) Mug Tumbler 200 ml H 10 cm, Ø 8 cm €16,95

2349(1-9) Mug Tumbler 330 ml H 12,5 cm, Ø 8 cm €21,95 93


NEW

2484 Bowl Premium 180 ml H 4,5 cm, Ø 10,5 cm €14,95

2486 Bowl Premium 570 ml H 6 cm, Ø 14 cm €21,95

2485 Bowl Premium 350 ml H 5 cm, Ø 12 cm €16,95

2519 Bowl Premium 690 ml Ø 17 cm €29,95

2532 Bowl Premium 1700ml Ø 24 cm €49,95

2520 Bowl Premium 820 ml Ø 20 cm €36,95

NEW

2491 Plate Premium Ø 15,7 cm €16,95

2493 Plate Premium Ø 25,5 cm €29,95

2536 (6-8) Onion Garlic Pot H 15,2 cm, Ø 12,7 cm €54,95

2492 Plate Premium Ø 20,2 cm €26,95

Available in these collections: 2253 | 2068 | 2396 | 2403 | 0884 94


P remium C olle c ti o n

95


96


Kommen Ontbijt, snacks of diner, het kan tegenwoordig allemaal in een kom. Beschikbaar in acht verschillende formaten, dus voor elke gelegenheid een geschikte optie. 1558(4-8) Bowl 150 ml H 4,5 cm, Ø 10 cm €13,95

1556(1-9) Bowl 250 ml H 5,3 cm, Ø 12,5 cm €15,95

1059(1-9) Bowl 450 ml H 6 cm, Ø 14 cm €19,95

1058(1-9) Bowl 800 ml H 7,5 cm, Ø 17 cm €24,95

1057(4-8) Bowl 1270 ml H 8,5 cm, Ø 19,5 cm €36,95

1056(4-8) Bowl 2080 ml H 9,5 cm, Ø 23,5 cm €53,95

1055(6-8) Bowl 3470 ml H 11 cm, Ø 28 cm €79,95

1154(6-8) Bowl 5700 ml H 12,5 cm, Ø 32,5 cm €99,95

97


2192(4-9) Rice Bowl 300 ml H 5 cm Ø 12 cm €16,95

2294(4-9) Rice Bowl 500ml H 6 cm Ø 14 cm €19,95

2331(4-8) Cereal Bowl 180 ml H 4 cm Ø 11,5 cm €13,95

1986(4-9) Rice Bowl 600 ml H 7,3 cm Ø 14 cm €21,95

2238(4-9) Rice Bowl 800 ml H 7 cm Ø 16 cm €25,95

2330(4-8) Cereal Bowl 750 ml H 6 cm Ø 18 cm €28,95

1604(4-9) Bowl Square 70 ml WxHxD 8x3x8 cm €11,95

1428(4-9) Bowl Square 170 ml WxHxD 10x4,5x10 cm €15,95

1206(1-9) Bowl on Foot 630 ml H 8,5 cm Ø 14,5 cm €24,95

1429(4-9) Bowl Square 350 ml WxHxD 13x4,5x13 cm €18,95

98

1626(4-8) Cereal Bowl 370 ml H 5 cm Ø 14 cm €15,95


Kom m e n

2484(4-9) Bowl Premium 180 ml H 4,5 cm, Ø 10,5 cm €14,95

2485(4-9) Bowl Premium 350 ml H 5 cm, Ø 12 cm €16,95

2095(4-8) Ramekin Bowl 100 ml H 4 cm, Ø 8,5 cm €9,95

1942(6-8) Double Bowl H 9,5 cm Ø 12 cm €33,95

1016(1-9) Soup Bowl 360 ml H 7 cm Ø 9,5 cm €24,95

2486(4-9) Bowl Premium 570 ml H 6 cm, Ø 14 cm €21,95

1409(4-8) Ramekin Bowl 190 ml H 5 cm, Ø 9 cm €11,95

1845(6-8) Water Scoop 400 ml H 13 cm Ø 11 cm €35,95

99


100

2188(6-8) Serving Bowl 100 ml H 3 cm, Ø 9 cm €9,95

2189(6-8) Serving Bowl 270 ml H 4 cm, Ø 13 cm €16,95

2191(6-8) Serving Bowl 1250 ml H 6,5 cm, Ø 22,5 cm €39,95

2236(6-8) Serving Bowl 2650 ml H 8 cm, Ø 27 cm €61,95

2376(4-8) Bowl 50 ml H 3,8 cm, Ø 6,2 cm €9,95

1023(4-8) Well Up Bowl 220 ml H 4 cm, Ø 12 cm €14,95

1114(4-8) Salad Bowl 370 ml H 5,5 cm, Ø 12,5 cm €14,95

2293(6-8) Bowl Oval WxD: 21x26 cm €43,95

1471(6-8) Berry Bowl H 11,5 cm , Ø 19,5 cm €53,95

1115(7) Salad Bowl 3250 ml H 6,5 cm, Ø 32 cm €89,95

2190(6-8) Serving Bowl 610 ml H 5,5 cm, Ø 17 cm €28,95


O ve ri g

2343(6-7) Chicken Large WxHxD 22x21x22 cm €129,95

2361(6-8) Chicken Small WxHxD 13,2x22x17 cm €71,95

1834(7) Kitchen Towel Holder H 33,5 cm €39,95

2489(6-8) Bowl Fish Shaped WxHxD 15x5x23 cm €39,95

2183(7) Oil Bottle 220 ml H 18,5 cm, Ø 7 cm €33,95

2375(6-8) Measuring Cup 20 ml HxD 4,5x6,5 cm €8,95

101


102


Ovenschalen Voor elk gerecht en elk gezelschap de perfecte ovenschaal.

1404(4-9) Oven Dish Rectangular 1880 ml WxHxD 19x7x24 cm €54,95

1405(4-9) Oven Dish Rectangular 2850 ml WxHxD 22x8x28 cm €71,95

1406(4-9) Oven Dish Rectangular 3870 ml WxHxD 25x7,5x32 cm €94,95

103


2038(5-8) Apple Pot 300 ml H 10,5 cm, Ø 10,5 cm €25,95

1909(6-7) Pie Dish 480 ml H 4 cm, Ø 15,5 cm €29,95

1637(6-7) Pie Dish 1220 ml H 5 cm, Ø 24,5 cm €54,95

2377(6-7) Pie Dish 2000 ml H 5 cm, Ø 28,5 cm €81,95

104

2045(6-7) Baking Dish Heart 160 ml WxDxH 10x5x10 cm €19,95

2049(6-7) Baking Dish Heart 720 ml WxHxD 20,5x4,5x20,5 cm €27,95

1811(7) Baking Dish Muffin WxD 21x29,5 cm €67,95

2394(7) Tajine 1500 ml H 21,5 cm, Ø 26 cm €129,95

1636(6-7) Pie Dish Wide Edge 1610 ml H 5 cm, Ø 26 cm €57,95


Ovensch a l e n

2084(6-8) Baking Dish 700 ml WxHxD 15,5x4,5x23,5 cm €34,95

1430(6-8) Oven Dish Square 1550 ml WxHxD 19x8x19 cm €36,95

2039(6-8) Baking Dish 1200 ml WxHxD 18,5x5x28 cm €47,95

1431(6-8) Oven Dish Square 3200 ml WxHxD 27x8x27 cm €71,95

1351(6-8) Oven Dish Oval 810 ml WxHxD 13x6x21 cm €24,95

1298(6-8) Oven Dish Oval 1550 ml WxHxD 18,5x6x27 cm €43,95

1299(6-8) Oven Dish Oval 1150 ml WxHxD 16,5x6x24 cm €27,95

2240(6-8) Oven Dish Round 540 ml H 4 cm Ø 17 cm €29,95

1419(6-8) Oven Dish Round 1000 ml H 5 cm Ø 21 cm €34,95

2239(6-8) Oven Dish Round 1450 ml H 5,5 cm Ø 23 cm €46,95

1420(6-8) Oven Dish Round 1980 ml H 6,5 cm Ø 26 cm €56,95

105


106


Tafelgerei

2092(7) Cake Stand Ø 20 cm H 7,5 cm €46,95

1659(7) Cake Stand Ø 28.5 cm H 9,5 cm €112,95

2184(4-8) Jug 330 ml H 11 cm €22,95

1078(4-8) Jug 1030 ml H 15 cm €43,95

1077(4-8) Jug 1500 ml H 16 cm €48,95

NEW NEW

1438(7) Spatula for Cake D 25 cm €29,95

2318(6-8) Carafe 1320 ml H 27 cm €49,95

1169 Wine Cooler H 19,5cm, Ø 13,6 cm, 1750 ml €46,95

1410(3-9) Cake Dish Oblong WxD 14,5x31,5 cm €44,95

2044(6-8) Baquette Dish WxD 13,5x50,5 cm €62,95

Available in these collections:

2396 | 2176 | 2333 | 1824 | 0884 | 2524

107


108

2389(6-8) Honey Dipper WxHxD 14,6x2,2x2,3 cm €11,95

2401(7) Juicer 575 ml H 17 cm, Ø 12 cm €74,95

2329(7) Dip Dish H 3 cm, Ø 17 cm €29,95

1106(1-9) Egg Cup H 7 cm, Ø 5 cm €11,95

1145(1-9) Egg Cup Flat H 3 cm, Ø 9 cm €11,95

2229(7) Egg Tray WxHxD 12x4x28 cm €72,95

2204(5-8) Butter Dish Round H 7 cm, Ø 9,5 cm €17,95

1295(5-8) Butter Dish with Plate WxHxD 13x8,5x17 cm €43,95

1293(5-8) Butter Dish H 8 cm, Ø 15 cm €39,95

1010(5-8) Butter Dish WxHxD 9,5x10x13,5 cm €43,95

1090(7) Soup Tureen 3000 ml H 20 cm, Ø 22 cm €114,95

1776(7) Salt and Pepper Shaker Set H 6 cm €25,95


Tafel g e re i

109


110


Voorraad NEW

2352(6-8) Herb Planter H 12,6 cm, Ø 12,6 cm €41,95

1003(6-8) Kitchen Utensil Pot H 14,5 cm, Ø 14 cm €46,95

2508 (6-7) Spaghetti Container H: 32 cm, Ø: 12,5 cm €99,95

1962(6-8) Jar 460 ml H 13,5 cm, Ø 9 cm €39,95

1104(6-8) Jar 820 ml H 16,5 cm, Ø 11 cm €44,95

2430(6-8) Storage Jar with Cork Lid H 18 cm, Ø 11 cm, 800 ml €74,95

5136 Lid for Herb Planter Ø 12,5 cm €8,95

111


Home Deco NEW

NEW

2515 (6-8) Vase 2000 ml H 19 cm, Ø 16 cm €65,95

2514 (6-8) Vase 4400 ml H 24 cm, Ø 20 cm €95,95

2482(6-9) Vase 9500 ml H 29,5 cm, Ø 12,5 cm €169,95

2339(6-8) Vase 440 ml H 15 cm, Ø 9 cm €27,95

1096(6-8) Vase 800 ml H 14 cm, Ø 11,5 cm €33,95

1097(6-8) Vase 1600 ml H 17 cm, Ø 15 cm €61,95

NEW

NEW

Available in these collections:

2396 | 2176 | 2333 1824 | 0884 | 2524 2347 Vase Spout 420 ml H 14,5 cm, Ø 10 cm €39,95 112

2348 Vase Spout 850 ml H 16,5 cm, Ø 12 cm €44,95


113


NEW

1312 (5-8) Miniature Jar WxHxD 4,5x6,5x4,5 cm €12,95

114

NEW

1110 (5-8) Miniature Box WxHxD 6x7x7 cm €11,95

1648(6-8) Tealight Holder H 5 cm, Ø 8,5 cm €13,95

2090(6-8) Tealight Holder Heart Shaped Holes H 5 cm, Ø 9 cm €15,95

2395(6-8) Fragrance Stick Holder H 8 cm, Ø 3 cm, 180 ml €19,95

2097(6-8) Soap Dish Rectangular WxD 8,5x 12 cm €13,95

1510(6-8) Soap Dish Oval H 3,5 cm, Ø 10,5 cm €13,95

1573(6-8) Soap Dispenser 300 ml H 14 cm, Ø 8 cm €28,95


Home De c o

115


116


Melamine

NEW

3603 Bowl Fleur Fountain Ø: 15 cm €12,95

NEW

NEW

3623 Bowl Indigo Lace Ø: 15 cm €12,95

3613 Bowl Dragonfly Garden Ø: 15 cm €12,95

NEW

3602 Plate Fleur Fountain Ø: 25 cm €12,95

3621 Melamine Indigo Lace HxD 8,8x9 cm €7,95

3611 Melamine Dragonfly Garden HxD 8,8x9 cm €7,95

3601 Melamine Cup Fleur Fontain HxD 8,8x9 cm €7,95

NEW

3612 Plate Dragonfly Garden Ø: 25 cm €12,95

NEW

3622 Plate Indigo Lace Ø: 25 cm €12,95

117


118


Hout

5133 Serving Board Wood Round Ø 38 cm €69,95

5134 Serving Board Wood Square WxD 30x30 cm €54,95

Article 5133 combines beautifully with our Cake Dish Ø 16 cm

5135 Serving Board Wood Rectangular WxD 20x35 cm €49,95

Article 5134 combines beautifully with our Cake Dish Ø 12,3 cm

Article 5135 combines beautifully with our Teabag Dish Ø 10 cm 119


120


Glas

5108 Water Glass Indigo Lace H 9 cm, Ø 7 cm, 290 ml €7,95

5109 Water Glass Dragonfly Garden H 9 cm, Ø 7 cm, 290 ml €7,95

5110 Long Drinking Glass Indigo Lace H 13 cm, Ø 6,5 cm, 380 ml €7,95

5111 Long Drinking Glass Dragonfly Garden H 13 cm, Ø 6,5 cm, 380 ml €7,95 121


NEW

5153 Water Glass Summer Breeze H 10 cm, Ø 7 cm, 300 ml €8,95

5156 Tea Glass Summer Breeze H 12 cm, Ø: 8,5 cm, 415 ml € 7,95

NEW

1169 Wine Cooler H 19,5cm, Ø 13,6 cm, 1750 ml €46,95

Available in these collections:

2396 | 2176 | 2333 | 1824 | 0884 | 2524

5152 Decanter Summer Breeze H 25 cm, Ø 8 cm, 1500 ml €34,95

5112 Flute Summer Breeze H 25,5 cm, Ø 4 cm, 195 ml €9,95

5151 White Wine Glass Summer Breeze H 23 cm, Ø 6 cm, 350 ml €11,95 5150 Red Wine Glass Summer Breeze H 24 cm, Ø 6,5 cm, 460 ml €13,95

122


Gl a s

123


124


Bestek NEW

8112 Cutlery 16 pcs Summer Breeze Stainless Steel €125

8115 Cake Fork Summer Breeze Stainless Steel €4,95

The set consists of: 4x knife 4x fork 4x spoon 4x tea spoon Luxury storage box

8114 Tea Spoon Summer Breeze Stainless Steel €4,95

125


126

Knife

Fork

Spoon

8021 Knife Summer Breeze

8022 Fork Summer Breeze

8023 Spoon Summer Breeze

8031 Knife Blue Breeze

8032 Fork Blue Breeze

8033 Spoon Blue Breeze

8061 Knife Lace

8062 Fork Lace

8063 Spoon Lace

8071 Knife Blossom

8072 Fork Blossom

8073 Spoon Blossom

Tea Spoon

Cake Fork

8024 Coffee Spoon Summer Breeze

8025 Cake Fork Summer Breeze

8034 Coffee Spoon Blue Breeze

8035 Cake Fork Blue Breeze

8064 Coffee Spoon Lace

8065 Cake Fork Lace

8074 Coffee Spoon Blossom

8075 Cake Fork Blossom


Be ste k

Collection

Summer Breeze

Blue Breeze

Lace

Blossom

Fork WxD: 2,5x24 cm €12,50

Butter Spreader 8027 Butter Spreader Summer Breeze 8037 Butter Spreader Blue Breeze

Knife WxD: 2,5x24 cm €12,50 Spoon WxD: 2,5x22 cm €12,50 Cake Fork WxD: 1,8x15,5 cm €8,95 Coffee Spoon WxD: 1,8x15 cm €8,95

Pizza Cutter 8026 Pizza Cutter Summer Breeze 8036 Pizza Cutter Blue Breeze

Pizza Cutter WxD: 7x20 cm €17,95 Butter Spreader WxD: 1,8x0,8x14 cm €11,95

8066 Pizza Cutter Lace

127


128


Keukentextiel Droog je afwas en handen in stijl. We bieden een brede variatie aan designs en kleuren van een uitstekende kwaliteit. Het is de perfecte accessoire in iedere keuken

Kitchen Towel WxD: 53x60 cm €7,95

Table Runner WxD: 65x140 cm €17,95

Pot Holder WxD: 23x20 cm €9,95

Tea Towel WxD: 65x65 cm €7,95

Guest Towel WxD: 30x53 cm €4,95

Oven Glove WxD: 20x37 cm €15,95

129


Fruit

NEW

Dragonfly

NEW

6100 Kitchen Towel Fruit Green

6098 Kitchen Towel Fruit Red

6101 Tea Towel Fruit Green

6099 Tea Towel Fruit Red

4255 Kitchen Towel Dragonfly Grey

4251 Kitchen Towel Dragonfly Green

4253 Kitchen Towel Dragonfly Dark Blue

4256 Tea Towel Dragonfly Grey

4252 Tea Towel Dragonfly Green

4254 Tea Towel Dagonfly Dark Blue

Hearts

5319 Kitchen Towel Hearts Grey

5351 Kitchen Towel Hearts Pink

4241 Kitchen Towel Hearts Green

5320 Tea Towel Hearts Grey

5350 Tea Towel Hearts Pink

4242 Tea Towel Hearts Green

4243 Kitchen Towel Hearts Black

5317 Kitchen Towel Hearts Royal Blue

4244 Tea Towel Hearts Black

5318 Tea Towel Hearts Royal Blue

5321 Kitchen Towel Hearts Red

130

5322 Tea Towel Hearts Red


Keuk ent e xti e l

131


Classic Collection

Fresh

5331 Kitchen Towel Fresh Grey

5349 Kitchen Towel Fresh Pink

5329 5327 Kitchen Towel Fresh Royal Blue Kitchen Towel Fresh Dark Blue

5332 Tea Towel Fresh Grey

5348 Tea Towel Fresh Pink

5330 Tea Towel Fresh Royal Blue

5328 Tea Towel Fresh Dark Blue

Harmony

4265 Kitchen Towel Harmony Grey

4261 Kitchen Towel Harmony Green

4263 Kitchen Towel Harmony Dark Blue

4266 Tea Towel Harmony Grey

4262 Tea Towel Harmony Green

4264 Tea Towel Harmony Dark Blue

5309 Kitchen Towel Blossom Grey

5347 Kitchen Towel Blossom Pink

5325 Kitchen Towel Blossom Royal Blue

5310 Tea Towel Blossom Grey

5346 Tea Towel Blossom Pink

5326 Tea Towel Blossom Royal Blue

Blossom

Kitchen Towel WxD: 53x60 cm €7,95

132

Tea Towel WxD: 65x65 cm €7,95


Rijksmuseum Collection

Keuk ent e xti e l

6043 Kitchen Towel Delfts Blue Bird Royal Blue WxD: 53x60 cm €8,95

6021 Kitchen Towel Tulips Red WxD: 53x60 cm €8,95

6044 Tea Towel Delfts Blue Bird Royal Blue WxD: 65x65 cm €8,95

6022 Tea Towel Tulips Red WxD: 65x65 cm €8,95

6033 Kitchen Towel Canal Houses Royal Blue WxD: 53x60 cm €8,95

6031 Kitchen Towel Canal Houses Grey WxD: 53x60 cm €8,95

6034 Tea Towel Canal Houses Royal Blue WxD: 65x65 cm €8,95

6032 Tea Towel Canal Houses Grey WxD: 65x65 cm €8,95 133


Kitchen Te xti l e s

134


Keuk ent e xti e l

Dogs NEW

Animal Collection

NEW

6094 Kitchen Towel Dog Red

6096 Kitchen Towel Dog Black

6095 Tea Towel Dog Red

6097 Tea Towel Dog Black

Cats

6047 Kitchen Towel Cats Grey

6045 Kitchen Towel Cats Red

6051 Kitchen Towel Cats Black

6049 Kitchen Towel Cats Dark Blue

6048 Tea Towel Cats Grey

6046 Tea Towel Cats Red

6052 Tea Towel Cats Black

6050 Tea Towel Cats Dark Blue

6059 Kitchen Towel Birds Grey

6057 Kitchen Towel Birds Red

6063 Kitchen Towel Birds Black

6061 Kitchen Towel Birds Dark Blue

6060 Tea Towel Birds Grey

6058 Tea Towel Birds Red

6064 Tea Towel Birds Black

6062 Tea Towel Birds Dark Blue

Birds

135


Animal Collection

Chickens

4275 Kitchen Towel Chickens Grey

4271 Kitchen Towel Chickens Red

4277 Kitchen Towel Chickens Black

4276 Tea Towel Chickens Grey

4272 Tea Towel Chickens Red

4278 Tea Towel Chickens Black

Cows NEW

4281 Kitchen Towel Cows Grey

4286 Kitchen Towel Cows Red

4283 Kitchen Towel Cows Black

4282 Tea Towel Cows Grey

4287 Tea Towel Cows Red

4284 Tea Towel Cows Back

Fish

6055 Kitchen Towel Fish Dark Blue

6053 Kitchen Towel Fish Royal Blue

6056 Tea Towel Fish Dark Blue

6054 Tea Towel Fish Royal Blue

Kitchen Towel WxD: 53x60 cm €7,95 136

Tea Towel WxD: 65x65 cm €7,95


Keuk ent e xti e l

137


Pot Holder

5337 Pot Holder Fresh Grey

5352 Pot Holder Fresh Pink

5338 Pot Holder Fresh Royal Blue

5342 Pot Holder Fresh Dark Blue

5334 Pot Holder Blossom Grey

6081 Pot Holder Harmony Dark Blue

Pot Holder WxD: 23x20 cm €9,95

138

4257 Pot Holder Dragofly Green

4258 Pot Holder Dragofly Dark Blue

5345 Pot Holder Hearts Grey

5344 Pot Holder Hearts Royal Blue


Keuk ent e xti e l

NEW

4279 Pot Holder Chickens Grey

4285 Pot Holder Cows Black

6084 Pot Holder Cats Red

6093 Potholder Cats Black

NEW

Pot Holder WxD: 23x20 cm €9,95

6092 Potholder Birds Grey

6086 Pot Holder Birds Dark Blue

6082 Pot Holder Fish Royal Blue

NEW

6089 Oven Glove Chickens Grey

6088 Oven Glove Cows Black

6085 Oven Glove Cats Red

6091 Oven Glove Cats Black

NEW

Oven Glove WxD: 20x37 cm €15,95

6090 Oven Glove Birds Grey

6087 Oven Glove Birds Dark Blue

6083 Oven Glove Fish Royal Blue 139


140


Solid and Check Collection

Keuk ent e xti e l

3801 Kitchen Towel Check Grey

3807 Kitchen Towel Check Dark Blue

3819 Kitchen Towel Check Red

3802 Tea Towel Check Grey

3808 Tea Towel Check Dark Blue

3820 Tea Towel Check Red

Kitchen Towel WxD: 53x60 cm €7,95

Tea Towel WxD: 65x65 cm €7,95

3813 Kitchen Towel Check Black 3814 Tea Towel Check Black

3821 Kitchen Towel Small Check Red

3803 Kitchen Towel Small Check Grey

3809 Kitchen Towel Small Check Dark Blue

3804 Tea Towel Small Check Grey

3822 381o Tea Towel Check Small Check Dark Blue Tea Towel Small Check Red

NEW

3815 Kitchen Towel Small Check Black 3816 Tea Towel Small Check Black

3833 Kitchen Towel Small Check Royal Blue 3834 Tea Towel Small Check Royal Blue

141


Solid and Check Collection

3805 Kitchen Towel Solid Grey

3811 Kitchen Towel Solid Dark Blue

3806 Tea Towel Solid Grey

3812 Tea Towel Solid Dark Blue

3823 Kitchen Towel Solid Red

3817 Kitchen Towel Solid Black

3824 Tea Towel Solid Red

3818 Tea Towel Solid Black

6076 Guest Towel Grey

NEW

6109 Cleaning Cloth Grey set of 2 142

6077 Guest Towel Dark Blue

NEW

6106 Cleaning Cloth Dark Blue set of 2

6078 Guest Towel Black

6079 Guest Towel Red

NEW

NEW

6108 Cleaning Cloth Red set of 2

6110 Cleaning Cloth Black set of 2

NEW

6107 Cleaning Cloth Royal Blue set of 2


Solid and Check Collection

Keuk ent e xti e l

3826 Potholder Small Check Grey

3828 Potholeder Small Check Dark Blue

3832 Potholder Small Check Red

3830 Potholder Small Check Black

3825 Oven Glove Small Check Grey

3827 Oven Glove Small Check Dark Blue

Kitchen Towel WxD: 53x60 cm €7,95 Tea Towel WxD: 65x65 cm €7,95 Guest Towel WxD: 30x53 cm €4,95 Cleaning Cloth set of 2 WxD: 30x30 cm € 7,95 Pot Holder WxD: 23x20 cm €9,95 Oven Glove WxD: 20x37 cm €15,95

3831 Oven Glove Small Check Red

3829 Oven Glove Small Check Black

143


144


Jacquard gew e ve n

Checkered Collection

NEW

NEW

3941 Tablecloth Square Checkered WxD 140x140 cm €39,95

3939 Tablecloth Checkered WxD 140x260 cm €59,95 NEW

3945 Table Runner Checkered WxD 45x140 cm €17,95

NEW

NEW

NEW

3953 Potholder Checkered WxD 22x22 cm €9,95 NEW

NEW

3957 Egg Cozy Checkered WxD 8,5x11 cm €4,95

3955 Tea Cozy Checkered WxD 33x25 cm €19,95 NEW

3949 Bread basket Checkered H 21 cm €19,95

3943 Placemat Checkered set of 2 WxD 35x45 cm €14,95

3951 Oven glove Checkered WxD 20x35 cm €15,95

3947 Apron Checkered WxD 32,83 cm €24,95

NEW

NEW

3959 Double Oven glove Checkered WxH: 90x18,5 cm €19,95

NEW

3961 Trivit Dark Checkered Ø: 25 cm €8,95 145


Stripe Collection

NEW

3940 Tablecloth Stripe WxD 140x260 cm €59,95

NEW

3942 Tablecloth Square Stripe WxD 140x140 cm €39,95 NEW

3946 Table Runner Stripe WxD 45x140 cm €17,95

NEW

NEW

146

NEW

3954 Potholder Stripe WxD 22x22 cm €9,95 NEW

NEW

3958 Egg Cozy Stripe WxD 8,5x11 cm €4,95

3956 Tea Cozy Stripe WxD 33x25 cm €19,95 NEW

3950 Bread basket Stripe H 21 cm €19,95

3944 Placemat Stripe set of 2 WxD 35x45 cm €14,95

3952 Oven glove Stripe WxD 20x35 cm €15,95

3948 Apron Stripe WxD 32,83 cm €24,95

NEW

NEW

3960 Double Oven glove Stripe WxH: 90x18,5 cm €19,95

NEW

3962 Trivit Stripe Ø: 25 cm € 8,95


Jacquard gew e ve n

147


Dark Blue Collection

3903 Tablecloth Dark Blue WxD 140x260 cm €59,95

3906 Tablecloth Square Dark Blue WxD 140x140 cm €39,95

3909 Placemat Dark Blue set of 2 WxD 35x45 cm €14,95

3912 Table Runner Dark Blue WxD 45x140 cm €17,95

3921 Oven Glove Dark Blue WxD 20x35 cm €15,95

3924 Potholder Dark Blue WxD 22x22 cm €9,95

3927 Tea Cozy Dark Blue WxD 33x25 cm €19,95

3930 Egg Cozy Dark Blue WxD 8,5x11 cm €4,95

3915 Apron Dark Blue WxD 32x83 cm €24,95

NEW

3918 Basket Dark Blue H 21 cm €19,95 148

3935 Double Oven glove Dark Blue WxH: 90x18,5 cm € 19,95

NEW

3938 Trivit Dark Blue Ø: 25 cm €8,95


Indigo Lace Collection

Jacquard gew e ve n

3901 Tablecloth Indigo Lace WxD 140x260 cm €59,95

3904 Tablecloth Square Indigo Lace WxD 140x140 cm €39,95

3910 Table Runner Indigo Lace WxD 45x140 cm €17,95

3919 Oven Glove Indigo Lace WxD 20x35 cm €15,95

3913 Apron Indigo Lace WxD 32x83 cm €24,95

3907 Placemat Indigo Lace set of 2 WxD 35x45 cm €14,95

3922 Potholder Indigo Lace WxD 22x22 cm €9,95

3928 Egg Cozy Indigo Lace WxD 8,5x11 cm €4,95

3925 Tea Cozy Indigo Lace WxD 33x25 cm €19,95

NEW

3916 Basket Indigo Lace H 21 cm €19,95

3933 Double Oven glove Indigo Lace WxH: 90x18,5 cm €19,95

NEW

3936 Trivit Indigo Lace Ø: 25 cm €8,95 149


150


Dragonfly Garden Collection

Jacquard gew e ve n

3902 Tablecloth Dragonfly Garden WxD 140x260 cm €59,95

3905 Tablecloth Square Dragonfly Garden WxD 140x140 cm €39,95

3908 Placemat Dragonfly Garden set of 2 WxD 35x45 cm €14,95

3911 Table Runner Dragonfly Garden WxD 45x140 cm €17,95

3920 Oven Glove Dragonfly Garden WxD 20x35 cm €15,95

3923 Potholder Dragonfly Garden WxD 22x22 cm €9,95

3914 Apron Dragonfly Garden WxD 32,83 cm €24,95

3926 Tea Cozy Dragonfly Garden WxD 33x25 cm €19,95

3929 Egg Cozy Dragonfly Garden WxD 8,5x11 cm €4,95 NEW

3917 Basket Dragonfly Garden H 21 cm €19,95

3934 Double Oven glove Dragonfly Garden WxH: 90x18,5 cm € 19,95

NEW

3937 Trivit Dragonfly Garden Ø: 25 cm € 8,95 151


152


Woontextiel

3512 Cushion Texture Denim Blue WxD 45x45 cm €37,95

3520 Cushion Breeze Denim Blue WxH 50x50 cm €42,95

3515 Cushion Waffle Denim Blue WxD 50x50 cm €39,95

3521 Paid Waffle Denim Blue WxH 130x170 cm €69,95

3523 Plaid Summer Breeze Denim Blue WxH 130x170 cm €79,95

153


154

3932 Cushion Dragonfly Garden WxHxD 45x17x45 cm €29,95

3931 Cushion Indigo Lace WxHxD 45x17x45 cm €29,95

3325 Plaid Wool Solid Grey WxD: 130x170 cm €99,95

3324 Plaid Wool Solid Blue WxD: 130x170 cm €99,95


Woonte xti e l

155


156


Stationery NEW

8110 Notebook A6 Dragonfly Garden WxD 10.5x14.8 cm € 9,95

8109 Notebook A6 Fleur Fountain WxD 10.5x14.8 cm € 9,95

NEW

8106 Notebook A5 Fleur Fountain WxD 14,8x21 cm € 11,95

NEW

NEW

8111 Notebook A6 Indigo Lace WxD 10.5x14.8 cm € 9,95

NEW

8107 Notebook A5 Dragonfly Garden WxD 14,8x21 cm € 11,95

NEW

8108 Notebook A5 Indigo Lace WxD 14,8x21 cm € 11,95

157


158


Blik NEW

8605 Tin Box with Coasters 6x Indigo Lace Ø: 9 cm € 9,95

NEW NEW

8606 Rectangular Tin Box Indigo Lace WxD: 16x21 cm € 9,95

159


Overig

3228 Napkins Fleur Fountain WxD 33x33 cm €3,95

3229 Napkins Dragonfly Garden WxD 33x33 cm €3,95

NEW

3227 Napkins Indigo Lace WxD 33x33 cm €3,95 160

9067 Cotton Bag Dark Blue WxD: 40×50 cm € 7,95


161


Because this is home Bunzlau Castle helpt je het warme en knusse thuisgevoel te versterken dat je wilt creĂŤren voor jezelf en je vrienden en familie. De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Producten van de hoogste kwaliteit. Omdat het jouw thuis is.

162


Colofon Bunzlau Castle – Lifestylemagazine een Catalogus. Bunzlau Castle Ohmstraat 20, 3861 NB Nijkerk 0031 33 253 35 90 info@bunzlaucastle.nl www.bunzlaucastle.nl Bunzlau Castle is een internationaal geregistreerde en beschermde merknaam. Eindredactie Bunzlau Castle Ruchama Bakker Concept, redactie, ontwerp en tekst Ruchama Bakker, Victoria Köberle | Bunzlau Castle, Lianne van Veen - Barelds | Fonkel (redactie p. 16-27) Recept Lemon curd cheesecake met gemberkoekjesbodem uit: “De landgoedkeuken” Puur, veelzijdig, voedzaam & eerlijk Door Nathalie Barones van Verschuer Fontaine Uitgevers, isbn 978 90 5956 9447 Styling Ruchama Bakker Fotografie Victoria Köberle | Bunzlau Castle, Lianne van Veen - Barelds (magazine: p. 6, 10, 12, 14-15, 16-27, 28-31,41-48, 51-63, 65, 66 catalogus: p. 86, 94, 97,108, 111, 112, 125,126, 142, 146, 149, 152, 157, 164), Pauline Joosten (catalogus: p.104) p. 61) Oplage 17.500 exemplaren Keramiek Keramiek geproduceerd door Ceramica Artystyczna

Bunzlau Castle is een merk van Clip Quality brands www.clipbv.com

Verantwoordelijkheid An deze uitgave is de meest mogelijke zorg besteed. De ervaring leert echter dat fouten niet altijd zijn te voorkomen. Daarom kan geen verantwoordelijheid worden aanvaard voor eventuele onvoorziene gevolgen, veroorzaakt door tekstfouten. © 2020 Niets uit deze uitgave mag, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder voorafgaande toestemming van Bunzlau Castle.


Voor meer informatie: www.bunzlaucastle.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.