Page 1

Apple Special

Profiteer van unieke korting!

Overstappen naar Mac

Hulp voor nieuwkomers

Waarom een Mac?

Nooit meer pc-problemen

Alles van Apple

iPods, Macbooks, iMacs en meer

www.slimmeaanbieding.nl Kortingsactie 7 tot en met 28 oktober


U S B D E S KTO P E N M O B I E L E H A R D E S C H I J V E N Exclusief voor LaCie ontworpen door Philippe Starck

Š2010 LaCie. Alle rechten voorbehouden.

Simply LaCie. Design by Starck.


AACC | SHiFTmagazine | Special

Voorwoord Beste collega’s, De ABN AMRO Computer Club (AACC) timmert voortdurend aan de weg met interessante aanbiedingen. Eerder dit jaar boden wij alle collega’s, dus ook niet-leden, een pc-project aan. Een veelgehoorde vraag was waarom daar geen Apple-apparatuur in was opgenomen. Gezien het overweldigende aanbod van Apple en de innovatieve producten hebben wij samenwerking gezocht met Apple Nederland. Het resultaat van onze gesprekken is boven verwachting! Op de allernieuwste producten, onlangs pas geïntroduceerd, geldt tot en met 28 oktober de voor Apple-kenners zeldzame korting van 10 procent op software, randapparatuur en hardware (excl. iPad en iPhone) en 28 procent op AppleCare. Dit is dus werkelijk zeer bijzonder. De marge voor de uitleverende winkeliers is daarvoor bij de iPad veel te laag, maar dit gewilde product meenden we toch in het assortiment te moeten opnemen. Voor de iPhone gaat de AACC rond de feestdagen een aparte aanbieding doen in samenwerking met T-Mobile. Gezien de integratie en ondanks de separatie is dit Apple-project beschikbaar voor alle (oud-)collega’s bij ABN AMRO, die van het voormalige Fortis inbegrepen, alsmede voor die bij Deutsche Bank en bij RBS. Vanwege de exclusiviteit van de aanbieding vragen we je wel bij het ophalen van je bestelling in de winkel aan te tonen dat je bij een van deze bedrijven werkzaam bent of was, bijvoorbeeld door een toegangspas of een kopie van de bovenkant van je salarisstrook over te leggen. Ook vragen we je - als je nog geen lid bent van die AACC met al zijn activiteiten en aanbiedingen - om je aan te sluiten. Voor het luttele bedrag van € 22,50 per jaar krijg je bovendien zes keer jaar SHiFTmagazine, ons professionele fullcolour-clubblad vol wetenswaardigheden, testen en tips. Meer hierover op: www.aacc.nl. De complete Apple-aanbieding met voorwaarden en prijzen vind je op slimmeaanbieding.nl (inlogcode:aacc2010).

Martin G.F. Tokkie,

voorzitter ABN AMRO Computer Club (AACC)

' korting van 10% op soft- en hardware (excl. iPad en iPhone) en 28% op AppleCare' 3


Ga naar www.slimmeaanbieding. korting op Apple-producten (excl. iPad en iPhone)

Unieke aanbieding voor ABN AMROmedewerkers Ben je collega en wil

De ABN AMRO Computer Club

je profiteren van de

(AACC) is een unieke samenwerking

unieke korting? Kijk

aangegaan met Apple. Het resultaat:

op pagina 17 voor

gedurende drie weken krijgen

de procedure en de

medewerkers van ABN AMRO,

voorwaarden.

Deutsche Bank en RBS een eenmalige korting van 10 procent op hoogwaardige Apple-producten. Kijk op www.slimmeaanbieding.nl (inlogcode:aacc2010). De actie geldt 3 weken, van 7 oktober 2010 t/m 28 oktober 2010. iPhones en iPads zijn uitgesloten van de kortingsregeling.

MS Office voor Mac Daarnaast kun je MS

Office voor Mac 2008 voor Thuisgebruik en Studenten aanschaffen voor de eenmalige

De actie geldt voor: Alle nieuwe Apple-desktops  (iMac / Mac mini)

 Alle nieuwe Apple-notebooks  Alle nieuwe iPod-modellen  Korting op Apple Care Protection Plan

(MacBook / MacıBook Pro / MacBook Air)

actieprijs van € 99,- in plaats van € 139,-. 4

Inclusief gratis upgrade naar Office voor Mac 2011!

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.


nl en log in met: aacc2010 AppleCare Protection Plan Met het AppleCare Protection Plan breid je de dekking voor gratis service en ondersteuning van je Mac uit tot drie jaar vanaf de aankoopdatum van je Mac. Via AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple-deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost.

Een overzicht van de kortingsaanbieding voor de verschillende producten: • iMac/Mac mini (3 jaar)

Normaal: € 179, AACC-ledenprijs: €129,-

korting op AppleCare

• MacBook/MacBook Air/ MacBook Pro 13" (3 jaar) Normaal: € 249, AACC-ledenprijs: €179,• MacBook Pro 15&17" (3 jaar) Normaal: € 349,AACC-ledenprijs: €251,-

Printerprobleem? Pc langzaam?

SleutelService

Nieuw notebook nodig? Antivirussoftware?

Wij helpen jou gratis met problemen aan je pc, randapparatuur, besturingssysteem of andere software.

Als AACC-lid ontvang je voordelige aanbiedingen op hard- en softwaregebied.

Navigatiekit uitproberen? Camera testen? Objectief?

ProbeerService

De AACC biedt jou hard- en software aan om een maand lang uit te proberen.

Slechts € 22,50 per jaar!

Aanbiedingen

SleutelService ProbeerService Aanbiedingen

www.aacc.nl Klik op lid worden.

Inclusief 6 x AACC | SHiFTmagazine


AACC | SHiFTmagazine | Special

Waarom een Mac?

Daarom een Mac! Altijd de Mac die het best bij je past Of je nu een notebook of een desktopcomputer wilt, de Apple Premium Reseller helpt je graag de Mac te kiezen die aan al je wensen voldoet. Kom langs voor het beste, persoonlijke advies. We staan altijd voor je klaar om je de verschillen tussen de diverse Mac-modellen te laten zien. Zo maak je gegarandeerd de beste keuze.

De specialist bij uitstek

Stap je bij een Apple Premium Reseller over van een pc op een Mac, dan word je bij elke stap geholpen door een gecertificeerde Apple-expert. Desgewenst zetten ze al je bestanden voor je over, zodat je direct aan de slag kunt. Wil je alles uit je Mac halen wat erin zit (en dat is heel veel), dan kun je een gratis workshop volgen bij de Apple Premium Reseller waar je je nieuwe Mac hebt gekocht.

De voordelen op een rij  De Mac is compatibel met je pc-bestanden

Een Mac kan overweg met al je pc-bestanden, zoals je Microsoft Office-documenten, je foto's, mp3-bestanden, video's en zip-bestanden.

 Je krijgt er software bij waar je ook

6

echt iets aan hebt De programma's van Apple werken niet alleen uitstekend samen, ze zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Apple-programma's zijn uitermate geschikt voor je alledaagse taken en zijn immuun voor pc-virussen.

AppleCare Protection Plan

Met het AppleCare Protection Plan kan de dekking van de technische ondersteuning en de hardwaregarantie worden uitgebreid tot maximaal drie jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum van de Mac. Met technische vragen kun je terecht bij de experts van Apple en je krijgt wereldwijde dekking voor de reparatie van de Mac en bepaalde Apple-randapparatuur (zowel voor onderdelen als arbeidskosten). Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

De Mac heeft een duurzaam ontwerp Macs zijn vervaardigd van kwaliteitsmateriaal zoals aluminium en glas, en zijn krachtig, duurzaam en zeer goed te recyclen.

 De Mac is compatibel met alles wat je nu gebruikt  Bijna alle apparaten met een usb- of audiokabel of draadloze Bluetooth-technologie werken direct met een Mac.

 Bij elke Mac bieden we

uitstekende ondersteuning Bel of kom langs en stel al je vragen over je nieuwe Mac aan een van onze gecertificeerde Apple-experts.


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

iMac De ultieme all-in-one. Turboversie. De nieuwe iMac is de ultieme all-in-one-computer. De Intel Core i3-, i5- en i7-processors hebben een geavanceerde architectuur en zorgen voor een compleet nieuwe snelheidsbenchmark voor iMac. Bovendien bevat elke iMac nu standaard een razendsnelle grafische processor. Het 21,5-inch- of 27-inch-breedbeeldscherm is ideaal voor HD-materiaal. En dankzij het Apple Wireless Keyboard en de Magic Mouse zorgt iMac voor een opgeruimd bureau. Verkrijgbaar vanaf

€ 1.199,-

De nieuwe Mac mini. Op grootse wijze helemaal opnieuw ontwikkeld.

Mac mini Een volledig vernieuwde, compacte aluminium behuizing verbergt een krachtige, full-size computer. En nu met maximaal tweemaal zo veel grafische paardenkracht als voorheen. Mac mini levert hoge prestaties voor alles, van 3D-games tot foto's en video.1 Sluit gewoon de Mac mini op je beeldscherm, toetsenbord, muis aan. Zelfs je HDTV, dankzij een ingebouwde HDMI-poort. Het is de meest betaalbare manier om van een Mac te genieten. En het is nog steeds 's werelds meest energiezuinige desktopcomputer.2 Verkrijgbaar vanaf

€ 799,-

1 Tests uitgevoerd door Apple in juni 2010 met prototypen van de 2,66-GHz Intel Core 2 Duo-gebaseerde Mac mini-eenheden met NVIDIA GeForce 320M en de productie 2,53-GHz Intel Core 2 Duo-gebaseerde Mac mini met NVIDIA GeForce 9400M. Alle systemen waren geconfigureerd met 4GB RAM. De tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de geschatte prestaties van Mac mini. 2 Vorderingen op basis van energie-efficiëntiecategorieën en producten die zijn opgenomen in de EPA ENERGY STAR 5.0-database van juni 2010.

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.

7


AACC | SHiFTmagazine | Special

MacBook

Nu met nog meer power en een batterij die langer meegaat.

Maak kennis met de snelste, krachtigste MacBook ooit. Hij is uitgerust met de allernieuwste NVIDIA GeForce 320M grafische processor, een 2,4-GHz Intel Core 2 Duo-processor en 2-GB-geheugen. Dat betekent dat MacBook alles met gemak aankan, van surfen op het web tot de meest veeleisende 3D-games. Verder heeft hij een batterij die tot 10 uur lang meegaat1 en een glazen multi-touch-trackpad dat vertraagd scrollen, rechts klikken en multi-touch-bewegingen ondersteunt. En dat alles in een gestroomlijnde, duurzame unibodybehuizing.

Verkrijgbaar vanaf

€ 999,-

MacBook Pro

De snelste, meest krachtige MacBook Pro ooit. Maal drie. De nieuwe MacBook Pro is verkrijgbaar in een 13-, 15- en 17-inch-model en verlegt de grenzen voor de Mac-notebooks qua benchmarks. De 15- en 17-inch-MacBook Pro zijn voorzien van Intel Core i5 en Core i7-processors, die de prestaties verhogen tot wel 50%2 en snelheden bereiken tot 3,33 GHz. De grafische kaart Next-Gen van NVIDIA zorgt voor hoge grafische prestaties voor 3D-games, foto's en video's. En de ingebouwde batterij gaat tot 10 uur mee (8 tot 9 uur op de 15 - en 17-inch-modellen).3

Verkrijgbaar vanaf

€ 1.149,-

MacBook Air

De dunste en lichtste Mac-notebook. MacBook Air verlegt opnieuw de grenzen van het onmogelijke: met een minimale dikte van 0,4 cm, een maximale dikte van 1,94 cm en een gewicht van 1,36 kg is MacBook Air nog steeds zo compact en licht dat je hem vanzelf overal mee naartoe neemt. En met zijn snellere Intel Core 2 Duo-processor (1,86 GHz of 2,13 GHZ), een frontsidebus van 1066 MHz, 2 GB DDR3-geheugen en 6 MB L2-cache verlegt deze notebook opnieuw de grenzen voor superlichte notebooks.

Verkrijgbaar vanaf

€ 1.399,-

1 Tests uitgevoerd door Apple in april 2010, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de MacBook met een 2,4-GHz Intel Core 2 Duo-processor. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie en het gebruik. Zie www.apple.com/nl/batteries of www.apple.com/benl/batteries voor meer informatie. De test voor draadloos werken, meet de gebruiksduur van de batterij door draadloos naar verschillende websites te gaan en tekst te bewerken in een tekstverwerkingsdocument bij een beeldschermhelderheid die is ingesteld op de middelste instelling. 2 tot 50 procent sneller in vergelijking met de vorige generatie MacBook Pro. 3 Tests uitgevoerd door Apple maart 2010 met behulp van een pre-productie-2,66-GHz Intel Core 2 Duo-13-inch-MacBook Pro, -2,66-GHz Intel Core i7-gebaseerde 15-inch-MacBook Pro en -2,53-GHz Intel Core i5 op basis van 17-inch-MacBook Pro. De batterij is afhankelijk van de configuratie en het gebruik. Zie www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie. De test voor draadloos werken, meet de gebruiksduur van de batterij door draadloos naar verschillende websites te gaan en tekst te bewerken in een tekstverwerkingsdocument met de schermhelderheid ingesteld op 50%.

8


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

Office 2008 voor Mac is de perfecte partner. Krachtig. Compatibel. Eenvoudig. Met een intuïtieve interface en krachtige nieuwe tools.

Office 2008 voor Mac Microsoft® Office 2008 voor Mac is de meest complete productiviteitsoplossing voor gebruikers op het Macintoshplatform. Office 2008 voor Mac biedt een vernieuwde gebruikersinterface die speciaal voor de Mac is ontworpen en snel en intuïtief toegang biedt tot de krachtige functies van Office 2008. Tevens bevat Office 2008 een krachtige nieuwe grafische engine waarmee je aantrekkelijke en indrukwekkende documenten, spreadsheets en presentaties kunt

maken, plus een nieuwe themafunctie waarmee je eenvoudig een fantastische uitstraling geeft aan al je documenten. Ieder programma van het Microsoft Office 2008 voor Mac-pakket bevat nieuwe elementen en sterk verbeterde bestaande functies. Bovendien wordt Office voor Mac 2008 geleverd met een upgrade naar Office voor Mac 2011, zodra deze op de markt verschijnt.

Speciale actieprijs

€ 99,- (normaal €139,-) in combinatie met de aanschaf van een Mac

In het kort  Universeel

Gemaakt voor Intel en PowerPC. Office 2008 levert optimale prestaties, ongeacht de architectuur van je Mac.

Compatibel Deelt belangrijke technologie met Microsoft Office 2007 voor Windows, waaronder Open XML-bestandsformaten en OfficeArt, een krachtige nieuwe technologie voor graphics. Zorgeloos je Office-documenten openen en delen met anderen.

Makkelijk Bevat een nieuwe elementengalerie en de elegante interface, die veelgebruikte werksets voor opmaak en graphics in een visuele galerie plaatst voor snelle toegang.

Handig Met verbeterde tools voor afbeeldingen, grafieken en graphics zoals SmartArt™, communiceer je je ideeën met stijl en met slechts een paar muisklikken.

Gemaakt voor je Mac Bevat unieke Mac-eigenschappen als de publicatieweergave voor het maken van documenten met een complexe opmaak en My Day voor het organiseren van je tijd en taken.

1 De actie geldt alleen voor de Thuisgebruik en Studenten-editie van Office voor Mac 2008 en is alleen geldig voor (oud-)medewerkers van ABN AMRO, Deutsche Bank en RBS, van 7 t/m 29 oktober 2010.

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.

9


AACC | SHiFTmagazine | Special

iPod shuffle

Buttons, VoiceOver, en afspeellijsten. Vijf kleuren. Honderden liedjes. slechts

€ 49,-

Dankzij de speciale buttons kun je altijd gemakkelijk je muziek afspelen. Met een druk op de VoiceOver-knop hoor je van het lied de titel en artiest, afspeellijst-menu, of de accu-status.1 En hij biedt ruimte voor honderden songs, meerdere afspeellijsten en Genius Mixes, zodat je altijd de perfecte muziek hebt voor elke stemming.

iPod classic

Je eigen top-40.000. Altijd alles bij de hand.

iPod touch

Nu met FaceTime en Retina-display.

De iPod classic wordt geleverd met 160GB aan opslagruimte, in hetzelfde compacte formaat. Hij biedt plaats aan maximaal 40.000 nummers, 200 uur video, 25.000 foto's, of een combinatie hiervan.2 De Genius-afspeellijstfunctie creëert een on-the-fly-afspeellijst van nummers in je bibliotheek die perfect bij het nummer past dat je beluistert. Je kunt zelfs een film huren via iTunes en hem onderweg bekijken.3 Verkrijgbaar voor

€ 229,-

iPod nano

Nu met Multi-Touch. Opnieuw ontworpen voor muziek en multitouch. iPod nano is kleiner en lichter dan ooit. Clip hem vast aan je mouw, jas, of trainingsbroek en bewaar je favoriete songs binnen handbereik. De iPad nano beschikt over een Genius-functie, een ingebouwde FM-radio, stappenteller en nog veel meer. En de geanodiseerde aluminium afwerking in zes heldere kleuren maakt dit nieuwe ontwerp nog meer briljant.

Verkrijgbaar vanaf

€ 159,-

Zie vrienden, terwijl je met ze praat via FaceTime.4 Schiet, bewerk en deel verbluffende HDvideo. Speel tegen je vrienden of onbekende vijanden met het nieuwe Game Center. En dat allemaal met het Retina-display met de hoogste resolutie. Het maakt afbeeldingen en tekst kijken nog meer verbazend. Verkrijgbaar vanaf

€ 229.-

1 VoiceOver is verkrijgbaar in geselecteerde talen. 2 Een 1 GB = 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager. Songcapaciteit is gebaseerd op 4 minuten per nummer en 128-Kbps AAC-codering; in 256-Kbps AAC-structuur, zangcapaciteit tot 20.000 nummers; de werkelijke opslagcapaciteit is afhankelijk van coderingsmethode en bitsnelheid. Fotocapaciteit is gebaseerd op de voor een iPod geschikte foto's die zijn overgezet vanuit iTunes. De opslagcapaciteit voor videomateriaal is gebaseerd op H.264-1,5-Mbps-video met 640 x 480 resolutie in combinatie met 128-Kbps-audio. De werkelijke capaciteit is afhankelijk van het materiaal. 3 iTunes-filmverhuur is beschikbaar in de VS en andere landen. De iTunes Store is uitsluitend beschikbaar voor personen van 13 jaar of ouder in de VS en veel andere landen, zie www.itunes.com/ download voor een lijst van landen. De iTunes Store vereist compatibele hardware en software en breedband internettoegang (tegen betaling); voorwaarden van toepassing. 4 FaceTime vereist een vierde generatie iPod touch of iPhone 4 en een wifi-verbinding voor zowel de beller als de ontvanger.

10


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

iPhone 4 Opnieuw wordt alles anders. Terwijl anderen probeerden de ontwikkelingen van de huidige iPhone bij te houden, was Apple al druk bezig om prachtige nieuwe functies te bedenken die de iPhone nog krachtiger, gebruiksvriendelijker en onmisbaarder maken dan hij al is. Het resultaat? FaceTime, een Retina-display, multitasking, 5-megapixelcamera met led-flits en het opnemen en bewerken van hd-video. Verkrijgbaar via

Apple Premium Reseller / T-Mobile

MobileMe MobileMe1 zorgt ervoor dat je iPhone, iPod touch, Mac en pc altijd synchroon lopen. Ook vind je er je zoekgeraakte iPhone of iPad mee terug. En dat alles in de cloud, zonder dat docking station vereist is. Verkrijgbaar vanaf

€ 79,-

Een magisch en revolutionair product tegen een ongelooflijke prijs.

iPad Veruit de beste manier om te genieten van het web, e-mail, foto's en video's. Dit alles op een groot, mooi, multi-touchscherm . Met slechts een aanraking van de vinger. Alle programma's die in iPad zijn geïntegreerd, zijn compleet opnieuw ontworpen om het grote multi-touchscherm en de geavanceerde mogelijkheden van iPad optimaal te kunnen benutten. En hoe je je iPad ook houdt, de apps werken altijd. Dat betekent dat je deze programma's kunt gebruiken op een manier die op geen enkel ander apparaat mogelijk is. Verkrijgbaar vanaf

€ 499,1 MobileMe is beschikbaar voor personen van 13 jaar en ouder. Jaarabonnement en internettoegang vereist. Algemene Voorwaarden van toepassing.

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.

11


AACC | SHiFTmagazine | Special

Airport Extreme Extreem draadloos. Het elegante, eenvoudig te gebruiken AirPort Extreme-basisstation met gelijktijdige dual-bandondersteuning is het ideale draadloze toegangspunt voor thuis, op school of in een klein bedrijf. Het biedt snelle 802.11n-wifi-toegang voor Maccomputers, pc's en wifi-apparaten, zoals iPhone, iPod touch en Apple TV. verkrijgbaar voor

€ 159,-

De magie zit hem in de Multi-Touch.

MagicMouse Dezelfde multi-touchtechnologie die eerst op de revolutionaire iPhone werd geïntroduceerd komt nu naar de muis. Hij heet de Magic Mouse en het is de eerste multitouchmuis ter wereld. Verkrijgbaar voor

€ 69,-

MagicTrackpad Bezitters van een desktop, het is zover. Het nieuwe Magic Trackpad is het eerste multitouchtrackpaddat helemaal is afgestemd op je Mac-desktopcomputer. Het bevat dezelfde multi-touchtechnologie die je al kent van MacBook Pro, en ondersteunt het hele scala aan bewegingen. Daardoor krijgt de interactie met wat je op het scherm ziet een compleet nieuwe dimensie. Verkrijgbaar voor

€ 69,-

12

Het eerste Multi-Touch-trackpad voor Macdesktopcomputers.


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

Apple Remote Alles onder controle. Bedien je Mac, iPod of iPhone van een afstand met de slanke aluminium Apple Remote. Afspelen, pauzeren, volume regelen, vooruit en achteruit, en toegang tot menu's tijdens het afspelen van muziek en video.

MacBook Air SuperDrive

Verkrijgbaar voor

€ 19,-

Opslag in compact formaat.

De compacte en bijzonder handige MacBook Air SuperDrive, die je met één usb-kabel op je MacBook Air of Mac mini met Snow Leopard Server aansluit, past in elke reistas. Met deze optische eenheid kun je nieuwe software installeren en cd's en dvd's – ook dubbellaags-dvd's – afspelen en branden. Verkrijgbaar voor

€ 89,-

Time Capsule Time Capsule is een revolutionair backupapparaat dat via een draadloze verbinding samenwerkt met Time Machine in Mac OS X Leopard en Snow Leopard. Het maakt automatisch overal een back-up van, dus je hoeft nooit meer bang te zijn om belangrijke bestanden te verliezen. Time Capsule is ook een compleet 802.11n-wifi-basisstation.

Draadloos back-ups maken voor je Mac. Verkrijgbaar vanaf

€ 269,-

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.

13


AACC | SHiFTmagazine | Special

AppleCare Protection Plan Service en ondersteuning door de mensen die je Mac als geen ander kennen. Omdat Apple de computer, het besturingssysteem én een groot aantal meegeleverde programma's maakt, is de Mac een volledig geïntegreerd systeem. En alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple-deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost.1 Met het AppleCare Protection Plan breid je de dekking voor

gratis service en ondersteuning van je Mac uit tot drie jaar vanaf de aankoopdatum van je Mac.2 Je kunt dan telefonisch vragen stellen aan deskundigen van Apple of loop binnen bij een Apple Premium Reseller. Bovendien kun je wereldwijd terecht voor reparatie van je Mac en bepaalde Apple-randapparatuur3, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

Een overzicht van de kortingsaanbieding voor de verschillende producten: • iMac/Mac mini (3 jaar)

Normaal: € 179, AACC-ledenprijs: €129,-

korting op AppleCare

• MacBook/MacBook Air/ MacBook Pro 13" (3 jaar) Normaal: € 249, AACC-ledenprijs: €179,• MacBook Pro 15&17" (3 jaar) Normaal: € 349,AACC-ledenprijs: €251,-

Lees de voorwaarden op www.apple.com/legal/applecare/appgeos.html voor meer informatie. 1 Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. Telefoonnummers en openingstijden kunnen variëren en kunnen worden gewijzigd. 2 Lees de voorwaarden op www.apple.com/legal/applecare/appgeos.html voor meer informatie. 3 Voor wereldwijde dekking van reparatiekosten gelden mogelijk bepaalde beperkingen. Lees de bovengenoemde voorwaarden voor meer informatie.

14


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

Recycling Bedankt voor je pc en een beter milieu.

Op 15 maart lanceerden de Apple Premium Resellers een nieuw recyclingprogramma waarmee er voor alle computerbezitters een vaste plek komt om je oude pc of laptop kosteloos in te leveren. Dit is ongeacht de fabrikant. Jouw oude computer wordt zo op een milieubewuste en veilige manier gerecycled. Alle persoonlijke bestanden op je harde schijf worden veilig en definitief vernietigd volgens Europese richtlijnen, door Dataserv. Er zijn voor jou als consument geen kosten aan deze service van alle Apple Premium Resellers verbonden, het enige wat het je kost is een ritje naar een Apple Premium Reseller bij jou in de buurt. Het levert je extra ruimte thuis én een bijdrage aan de bescherming van het milieu op.

Waarom?

In Nederland zijn er geen duidelijke inleverpunten voor oude computers, terwijl het wel heel belangrijk is dat van grijsgoed, zoals computers, ‘groengoed’ wordt gemaakt. De Apple Premium Resellers bieden een makkelijke, snelle en kosteloze oplossing om jouw oude computer te recyclen.

Wat voor producten kunnen worden ingeleverd?

Alle soorten IT-benodigdheden, IT-randapparatuur en monitoren, ongeacht de fabrikant, kun je bij de Apple Premium Resellers inleveren voor recycling. Geïntegreerde batterijen kunnen in de apparatuur blijven zitten. Indien dit niet het geval is, dienen de batterijen aan de buitenzijde van de computer te worden geplakt. Indien je nog andere batterijen thuis hebt liggen, kunnen deze ook gewoon worden ingeleverd bij iedere Apple Premium Reseller. Elk filiaal is namelijk aangesloten bij Stibat.

Wat kan niet verzameld en gerecycled worden door de Apple Premium Resellers? Alle apparatuur die niet onder het segment computerbenodigdheden valt , zoals: tv's; overheadprojectoren; of andere milieuschadelijke producten.

  

Recyclingproces in kaart Het recycleproces van ingezamelde computers volgens het recycleprogramma verloopt als volgt: • ophalen van oude computers door Apple Premium Resellers; • ophalen van computers en verzorging van het verdere proces door partner in recycling Dataserv, www.dataserv-gmbh. com/dsgmbh; • ontmanteling van de computer, nadat alle materialen zijn gecheckt op bruikbaarheid. Verdere recycling volgens Europese richtlijnen: • verwijdering van batterijen, accu’s en andere schadelijke onderdelen; • selectie van bruikbare materialen als glas, plastic en metalen; • selectie van hout, houten componenten en gemixt plastic voor het winnen van energie.

Unieke kortingsactie van 7 tot en met 28 oktober 2010 - zie pagina 17 voor procedure en voorwaarden.

15


Iomega Externe opslag voor Mac gebruikers ®

®

Stijlvolle, snelle, veelzijdige Mac oplossingen Iomega biedt een stijlvol assortiment externe harde schijven speciaal op maat voor Mac ontworpen, geschikt voor creatieve professionals en voor thuisgebruik. Deze oplossingen zijn ideaal voor het opslaan en meenemen van grote bestanden zoals digitale video, foto’s en muziek tot 4 terabyte. U kunt kiezen uit verschillende desktopmodellen met voeding, of de draagbare varianten. Indien u uw data extra wil beveiligen, kies dan voor een oplossing met RAID technologie. » Ontworpen om samen te werken met de nieuwste Mac computers, » Compatible met zowel Mac® OS 10.5 Time Machine en Mac® OS 10.6 (Snow Leopard), » Keuze uit meerdere verbindingsmogelijkheden zoals FireWire® 800, FireWire 400, USB 2.0, of eSATA 3Gbits/sec. » Alle Iomega Mac producten worden geleverd met de Protection Suite via download. Deze bestaat onder andere ui Trend Micro Smart Surfing software voor Mac. Kijk op www.iomega.com of bezoek uw Apple Premium Reseller voor meer informatie

3 jaar garantie wanneer u uw product on-line registreert

www.iomega.com

Copyright © 2010 Iomega Corporation. All rights reserved. Iomega and the stylized “i” logo are either registered trademarks or trademarks of Iomega Corporation in the United States and/or other countries. Certain other product names, brand names and company names may be trademarks or designations of their respective owners.


Ga naar www.slimmeaanbieding.nl en log in met: aacc2010

korting op Apple-producten (excl. iPad en iPhone)

korting op AppleCare

ik wil profiteren! Zo maak je

gebruik van deze unieke kortingsactie

Misschien gebruik je al een Mac. Dan hoeft niemand je uit te leggen hoe gemakkelijk de overstap is. Ben je helemaal

Bestelling, betaling en levering: Stap-voor-stap

Premium Resellers speciaal voor jou klaar. Je kunt er

1. Je kiest je product op slimmeaanbieding.nl en logt vervolgens in met de code: aacc2010

terecht voor persoonlijke, 1-op-1-demonstraties en uitleg.

2. Kies je Apple Premium Reseller.

Collega's kunnen daarnaast gebruik maken van speciale

3. Je krijgt bevestiging van het op te halen product van de Apple Premium Reseller.

nieuw met het platform, dan staan de plaatselijke Apple

ledenseminars. Op slimmeaanbieding.nl vind je een overzicht met data hiervan. Je bestanden van PC naar Mac Naast de begeleiding in het aankoopproces, kunnen de Apple Premium Resellers je helpen met het overzetten van bestanden van je pc naar je Mac. Deze dienst heet SimpleSwitch™. Voor slechts €99 zetten zij alle data voor je over. In combinatie met de aanschaf van Microsoft Office 2008 voor Mac werk je zelfs met al je vertrouwde Word-, Excel-, PowerPoint- en Outlookbestanden. Hulp nodig? Heb je telefonische ondersteuning nodig voor je Apple-producten? Is het product nog niet ouder dan drie maanden of heb je AppleCare bel dan met Apple Service Desk 0900 77 77 7 03 (0,10 cent p/m).

4. D  oor te bestellen word je (als je dat nog niet bent) minimaal tot en met 2011 lid vande AACC en ben je akkoord met incasso van de jaarlijkse contributie van € 22,50 5. B  ij de door jou gekozen Apple Premium Reseller ligt het bestelde Apple-product voor je klaar en reken je af. Let op! Hier wordt gevraagd naar een bewijs dat je werkzaam bent of was bij een van de betrokken banken zoals je toegangspas of een kopie van (de kop van) een salarisstrook.

Actievoorwaarden: Aanbiedingen enkel geldig van 7 oktober t/m 28 oktober 2010 bij alle Apple Premium Resellers in Nederland, zolang de voorraad strekt. Apple Premium Resellers behouden zich het recht voor de acties te beëindigen zonder voortijdige berichtgeving. Genoemde prijzen (inclusief BTW), beschikbaarheid en specificaties onder voorbehoud. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen van Apple. Ben je nog geen lid van de AACC, surf dan naar www.aacc.nl en klik op 'Lid worden'. Lid worden gaat geheel elektronisch, er komt geen papier aan te pas.

Deze unieke kortingsactie is geldig van 7 tot en met 28 oktober 2010.

17


AACC | SHiFTmagazine | Special

Ontdek het bij je

Apple Premium Reseller en profiteer van je unieke korting!

Bij de Apple Premium Reseller kun je het hele jaar ontdekken hoeveel Apple je te bieden heeft. Je vindt er naast een breed assortiment Apple-producten ook de mogelijkheid om de iLife-onderdelen, zoals iPhoto, iWeb en iMovie uit te proberen. Dit alles tegen de unieke korting voor jou als ABN AMRO-medewerker. Ben jij toe aan een nieuwe computer en heb je geen zin om jouw pc-bestanden naar je nieuwe Mac te verhuizen? Dan kun je bij de Apple Premium Reseller terecht voor de overstapservice. Heb je al een Mac en wil je deze uitbreiden met een grotere harde schijf? Dan neemt de Apple Premium Reseller je dit werk graag uit handen. Hun specialisten zijn er om al je vragen te beantwoorden en je van een persoonlijk advies te voorzien. Of het nu gaat om een Mac, een iPod of een handige accessoire, bij je Apple Premium Reseller kun je altijd terecht!

SHIFTmagazine Apple Special Edition Een uitgave van Clipboard Publishing bv, Delftweg 147 , 2289 BD Rijswijk Telefoon +31 (0)15-7600700, Fax + 31(0)15-7600760 info@clipboard-publishing.nl www.clipboard-publishing.nl

18

Uitgever Linda Oenema Drukkerij Senefelder Misset, Doetinchem

Naam Adres Plaats iCentre Payglop 20 Alkmaar iCentre de Diagonaal 193 Almere Amac Langestraat 121 Amersfoort iCentre Binnenhof 61 Amstelveen iCentre Prins Hendrikkade 26 Amsterdam MacHouse Raadhuisstraat 30-34 Amsterdam C-inside Marktplein 22b Apeldoorn HTR Koningstraat 1a Arnhem MaxMe Oudestraat 38-40 Assen iFactors Eindstraat 13 Breda iCentre Bastiaansplein 5 Delft Amac Hinthamerstraat 75 Den Bosch iFactors Passage 11 Den Haag LJS Lutherse Burgwal 11 Den Haag C-inside Broederenstraat 24 Deventer C-inside Catharinastraat 13 Doetinchem iAm Store Bagijnhof 52 Dordrecht iCentre Grotestraat 45 Ede Amac Demer 16 Eindhoven YouMac Heuvel Galerie 230 Eindhoven Xando Klanderij 53 Enschede MacMe Westerkade 7 Groningen iCentre Grote Markt 5 Haarlem MacMe Dracht 45 Heerenveen ivizi Saroleastraat 45 Heerlen MacHouse Kerkstraat 2 Hilversum iCentre Grote Noord 50 Hoorn MacMe Nieuwestad 93 Leeuwarden iFactors Haarlemmerstraat 197 Leiden iCentre Liguster 37 Leidschendam ivizi Wolfstraat 8 Maastricht iZone Markt 61 Middelburg Xando Broerstraat 3 Nijmegen AM Bridge Graaf Gerardstraat 35 Roermond iFactors Lijnbaan 106 Rotterdam MacHouse Stationsplein 48 Rotterdam AM-Bridge Limbrichterstraat 10 Sittard iCentre Heuvelstraat 90 Tilburg iCentre XL Westerwerf 9a Uitgeest Amac Mariastraat 38 Utrecht HTR Bakkerstraat 23 Utrecht HTR Hoofdstraat 102 Veenendaal ivizi Vleesstraat 75 Venlo iCentre Gedempte Gracht 81 Zaandam iCentre Slotlaan 174 Zeist iFactors Westwaarts 7 Zoetermeer Xando Diezerstraat 84 Zwolle


www.spicylemon.nl

Beschikbaar vanaf november 2010

for Mac Je Mac is veilig en elegant en met ESET Cybersecurity blijft dat ook zo.

Bestel ESET Cybersecurity op www.spicylemon.nl/mac


NUDE iPad/iPod/iPhone As Naked as it can be.

Available at Apple Premium Resellers

Distributed by 2moso.com

SHiFTmagazine - Apple Special 2010  

www.aaconnected.nl

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you