Page 1

ZuidHaven


ZuidHaven 60 UNIEKE APPARTEMENTEN – SCHEVENINGEN


Inhoudsopgave Hier hoor, voel en beleef je de zee

1

Voorzieningen 2 Oost West, Zuid best

3

De Zuid

4

Koers op ZuidHaven

5

Appartementen te kust en te keur

7

Verdiepingsoverzichten 8 Appartementen type A1

16

Appartement type A2

18

Appartementen type B

19

Appartement type C1

20

Appartementen type C2

23

Appartementen type D1

24

Appartementen type D2

25

Appartementen type E

26

Penthouses type F

28

Appartement type G

31

Appartementen type H1 en H1+

32

Appartementen type J1

34

Appartementen type J2+

35

Penthouse type J3

37

Appartementen type K1

39

Penthouses type K2

40

Appartementen type L

41

Appartementen type M

42

Appartement type N

45

Appartementen type O

46

Appartementen type P

47

Penthouse type Q

48

Overzicht appartementen

50

Keukens met een nieuwe dimensie

52

Algemene kopersinformatie

54

Technische omschrijving

56

Woonplanner 62 Colofon – contactinformatie – disclaimer


Hier hoor, voel en beleef je de zee! Waar? Op De Zuid. Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolk­ terrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag. Rust en reuring Op De Zuid komen ongeveer vierhonderd woningen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Wie van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de appartementen met zicht op de dynamische ­haven. Zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts vinden er in de havens van Scheveningen werkzaamheden plaats en kunnen schepen aan komen en vertrekken. Voor anderen zijn er grondgebonden woningen in de gezellige autoluwe binnengebieden in de beschutting van de appartementen­ ­ gebouwen. De drie verschillende woonsferen zijn kenmerkend voor De Zuid. Net als de woonstraten en pleintjes die op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven bieden.

1


AAT

IZE

KOKSTR

KE RS TR

ST

RA

ND

W

EG

JURRIAAN

T AA

EG

BUITENHAVEN

N TE RS EE

G

WESTD U

WE

HA VE

SE

INW EG

NG

VI

NI

SA

VE

FS

Z

LA GW

AAT

HE

Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen in ZuidHaven is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om de herfststorm te trotseren of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland. Heb je trek na je wandel- of fietstocht, dan kun je natuurlijk terecht op een van de gezellige terrasjes van de visrestaurants aan de Scheveningse haven. Ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en de Palace Promenade bevindt zich op slechts een steenworp afstand.

RWS

DE

EG INW

DE

EL YK A

EE TW

DU GW

ST

IN

WE

LL

DR

GW IN LL HE

HE

.L

HA VE

N

VEN E HA EG

DERD

EG

UT

TE STA

HO

AA

PR LA RIK ND HE

G

RIK

WE

DE

RG

‘DE

FRE

D’

FRE

BU

VAN BOETZELAERLAAN

EN

AN

N

G

AN

WE

KR

ST

NL

RU

Op de eerste rang De traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die jaarlijks op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van De Zuid. Als bewoner van ZuidHaven zijn jouw plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd!

NI

EB

OE

RW

EG

KR AN EN BU RG W EG HO UT RU ST

VOORZIENINGEN

WE G

2

STR

SC

Permanent vakantiegevoel

DUIN

ISWEG SLU EE

Locatie De Zuid Eten en drinken Scholen Sportfaciliteiten Cultuur Recreatie Viswinkels Supermarkten Winkels Winkelstraat Kerken

IN

SM AU R

ITS

LA

AN


Oost West, Zuid best Winkels, kinderopvang, scholen, (water)sportfaciliteiten en ook uitgaans­ gelegenheden. Alle voorzieningen vind je in de directe nabijheid van jouw woning in ZuidHaven.

Alles in de buurt Je dagelijkse boodschappen doe je bij de supermarkt om de hoek. Wil je uitgebreider shoppen, dan loop je in tien minuten naar De Fred in het Statenkwartier. Deze bijna één kilometer lange winkelstraat met zijn vele unieke speciaalzaken is een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Na een bezoek aan de sportschool om de hoek, pak je een filmpje bij Pathé. Of toch maar naar die voorstelling in het tijdelijke Zuiderstrandtheater of het ­Appeltheater? Onderwijs, van dagverblijf tot internationaal Op steenworp afstand van De Zuid is een peuterspeelzaal. Even verderop vind je een kinderdagverblijf. Zowel in Duindorp als in het Statenkwartier zijn diverse basisscholen. Het Maris College aan de Houtrustweg biedt voortgezet onderwijs op mavo- en havo-niveau. Op diverse locaties in de stad wordt voortgezet onderwijs op alle niveaus aangeboden. Veel daarvan zijn vanuit De Zuid prima aan te fietsen. Ook zijn in Den Haag diverse i­nternationale scholen gevestigd. Wat in Cannes kan, kan thuis ook Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op om te genieten van de zon of het bouwen van een zandkasteel. Ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en Palace Promenade bevinden zich op steenworp afstand. Flaneren op de boulevard, lekker uitgebreid shoppen of liever genieten op een van de vele terrassen met uitzicht op zee? Je waant je hier aan de Côte d’Azur. Elke zwoele zomeravond. Te voet en per fiets Vaak is de auto overbodig. Alles wat je nodig hebt, vind je immers op loopof fietsafstand van jouw woning in ZuidHaven. Openbaar vervoer Ook met het openbaar vervoer is De Zuid goed bereikbaar. Aan de West­ duinweg bevindt zich de halte voor buslijn 23. En met ingang van eind 2018/ begin 2019 zal de busverbinding worden uitgebreid van Den Haag CS, via het World Forum naar het Zuiderstrandtheater. De halte komt op de kop van de Houtrustweg. De plannen voor een tramverbinding aan de Houtrustweg zijn nog in ontwikkeling.

3


Rijkswaterstaat

g Hellin weg

Derde Haven

< Zuiderlijk havenhoofd ZUIDHAVEN EENGEZINSWONINGEN

ZUIDHAVEN APPARTEMENTEN

Zuiderstrand

Duinen

Houtrustweg Westduinpark

De Zuid De komende jaren groeit De Zuid zich steeds verder. Nu de eerste fase ZuidDuin is opgeleverd, volgt ZuidHaven, ontwikkeld door MRP Development en VORM Ontwikkeling. De deelplannen ­ZuidHof en ZuidKade zullen ­hierna als eerstvolgende ont­wikkeld worden. Waar nu nog bedrijfs­ gebouwen aan de Hellingweg staan, komt straks ZuidBaai en ter plekke van het tijdelijke Zuiderstrand­theater, pal aan de zee en de haven, deelplan ZuidZicht.

4

De openbare ruimte op De Zuid ontwikkelt mee. De wegen krijgen een prettig karakter met meer (duin)groen en de kades worden ingrijpend opgeknapt en opnieuw bestraat. Het gebied ligt ­buitendijks en wordt tijdens de bouw van De Zuid opgehoogd. Hierdoor komt de haven dieper te liggen en ontstaat meer zicht over de duinen.


De ultieme plek om te wonen en te werken

Koers op ZuidHaven De wijk wordt in fasen gerealiseerd. ZuidHaven is het tweede deelplan dat gestalte krijgt. Het aanbod is zeer divers. Aan de Houtrustweg en de kade van Derde Haven komt een woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 comfortabele appartementen. Aan de kadezijde komen in de plint van het gebouw, minimaal vier commerciële ruimten. In het beschutte binnen­ gebied worden negen royale eengezins­woningen gerealiseerd. Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Gasloos Alle woningen en commerciële ruimten in ZuidHaven worden gas­ loos ontwikkeld. Voor het warme water zal onder andere gebruik worden gemaakt van bodem­ warmte. Daarmee is het project De Zuid toekomst­bestendig.

Energiezuinig De woningen zijn volledig voorzien van vloerverwarming, wat energie­ zuinig en veel gebruiksvriendelijker is dan traditionele radiatoren. Daar­ naast worden de woningen volledig voorzien van hoogwaardig isolerend glas, om het verlies van warmte in de winter zo veel mogelijk te beperken.

5


60 koopappartementen

6


Appartementen te kust en te keur Het karakteristieke gebouw ZuidHaven is een ontwerp van verschillende architecten. ZuidHaven biedt ruimte aan 60 exclusieve koopapparte­ ­ menten verspreid over zes woonlagen. Er is een grote diversiteit aan woningtypes. Het kleinste appartement heeft een woonoppervlak van 90 m2 en het grootste penthouse telt maar liefst 210 m2.

Veel appartementen in ZuidHaven beschikken zowel aan de binnenzijde als aan de kadekant (Derde Haven) over een buitenruimte. De buitenruimtes aan de havenzijde zijn geheel of gedeeltelijk afsluitbaar met glazen ­pane­len. Het merendeel van de appartementen aan de Derde Haven is voorzien van een erker. De appartementen zonder erker zijn voorzien van een vouwpui in de woonkamer. Met deze vouwpui is de gevel geheel of gedeeltelijk te openen en worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Zo kun je de gehele dag optimaal uit de wind genieten van de zon. De op de 4e, 5e en 6e verdieping gelegen ­appartementen zijn uitgerust met een extra hoog plafond wat een mooi ruimtelijk effect geeft en voor een maximale lichtinval zorgt. Zo haal je nog meer de zon in huis. De apparte­ menten aan de Houtrustweg beschikken over een terras op de zonzijde. Prachtig uitzicht over de duinen en de zee heb je vanuit de appartementen gelegen van de 3e verdieping. Jouw woonwensen in vervulling Van buitenaf gezien vallen vooral de grote raampartijen en de royale buitenruimten op. Bij diverse appartementen is het mogelijk om het aantal slaapkamers te bepalen of kan je de grootte van je woonkamer variëren en de plek van de keuken daarop aanpassen. Soms is er ruimte voor een extra badkamer of een separaat toilet. Alle appartementen zijn al in de basis voorzien van een SieMatic keuken die je in overleg kan afstemmen op jouw wensen. Verderop in de brochure vind je hier meer informatie over. Zo kun je jouw woning geheel op jouw persoonlijke wensen en behoeften af­ stemmen. De makelaar kan je precies informeren over de mogelijkheden.

Jouw eigen parkeerplek in de garage Parkeren kun je gemakkelijk in de ondergrondse garage onder de appar­ tementen van ZuidHaven. Deze is bereikbaar vanaf de Houtrustweg en toegankelijk voor bewoners van ZuidHaven. In de garage is een parkeer­ plek voor jou gereserveerd. Vanaf de Kranenburgweg en de Houtrustweg is De Zuid met de auto goed bereikbaar. Je bezoek parkeert in de directe omgeving. 7


Verdiepingsoverzichten Kadeverdieping binnengebied

technische ruimte

fietsenstalling

56 55

6

58 57

53 52

0

Hou

50

6

60

54 59

6

twe trus

51 49 VvE

g

28 45

0

4

3

15

14

13

12

21

22

24

VvE

9B

2

1

16

17

18B

18B

20

25

26

27

commerciële ruimte

commerciële ruimte

Derde Haven De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, algemene ruimtes zijn indicatief, de verkoop­contracttekening is leidend. 8

mk

mk

mk

mk

mk

mk

mk

commerciële ruimte

6

mk

mk

60

commerciële ruimte

10

6

0

6

11

0

9A

0

19

n

8

39

6

5

41

42

38

0

7

44

48

43

40

0

6

47

37

0

VvE

46

36 34

33

32

31

6

23

35

30

29


Begane grond

< ca. 13,0 m > < ca. 6,0 m >

. 6,0

< ca

< ca. 6,4 m >

m>

< ca. 14,5 m >

< ca. 6,0 m >

entree parkeergarage twe trus

Hou

< ca. 14,5 m >

< ca. 6,0 m >

< ca. 14,5 m >

< ca. 6,0 m >

< ca. 14,5 m >

< ca. 6,4 m > < ca. 14,5 m >

< ca. 6,0 m >

Type N, 49

< ca. 9,0 m >

< ca. 13,4 m >

eengezinswoningen (indicatief)

eengezinswoningen (indicatief)

< ca. 10,5 m >

< ca. 14,5 m >

< ca. 8,2 m >

binnengebied

g

< ca. 7,5 m >

Type A1, 1

Type B1, 2

Type A1, 10

< ca. 7,5 m >

Type B, 11

< ca. 6,0 m >

< ca. 11,0 m >

< ca. 6,0 m >

Type A1, 1

< ca. 7,5 m >

< ca. 6,0 m >

< ca. 11,0 m >

< ca. 6,0 m >

< ca. 6,0 m >

entree fietsen

< ca. 11,0 m >

Type C1, 19

commerciĂŤle ruimte

Derde Haven De getoonde inrichting van het binnengebied is nog indicatief. De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 9


Verdiepingsoverzichten Eerste verdieping

binnengebied

Type P, 52 eengezinswoningen (indicatief)

eengezinswoningen (indicatief) Type O, 51 twe trus

Hou g

Type M, 50

Type L, 31

Type K1, 30

Type E, 3

Type Esp, 4

Type A2, 12

Type B, 13

Type E, 20

Derde Haven De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 10

Type Esp, 21

Type H1, 28

Type J1, 29


Tweede verdieping

binnengebied

Type P, 55 eengezinswoningen (indicatief)

eengezinswoningen (indicatief) Type O, 54 twe trus

Hou g

Type M, 53

Type L, 35

Type K1, 34

Type E, 5

Type Esp, 6

Type E, 14

Type Esp, 15

Type C2, 22

Type D1, 23

Type H1, 32

Type J1, 33

Derde Haven De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 11


Verdiepingsoverzichten Derde verdieping

binnengebied

Type P+, 58 eengezinswoningen (indicatief)

eengezinswoningen (indicatief) Type O+, 57 twe trus

Hou g

Type M+, 56

Type L+, 39

Type K1+, 38

Type D1+sp, 7

Type C2+sp, 8

Type C2+, 16

Type D1+, 17

Type C2+, 24

Derde Haven De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 12

Type D1, 25

Type H1, 36

Type J2+, 37


Vierde verdieping

binnengebied

Type Q, 60

twe trus

Hou g

Type M++, 59

Type L++, 43

Type K1++, 42

Type F, 9

Type F, 18

Type G, 26

Type D2, 27

Type H1++, 40

Type J2++, 41

Derde Haven De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 13


Verdiepingsoverzichten Vijfde en zesde verdieping

Type K2, 46

Type K2, 48

30

0 0 0

Type H1++, 44

Type J2++, 45

De verdiepingsplattegronden zijn niet op schaal weergegeven, de verkoop­contracttekening is leidend. 14

Type J3, 47


15


3,16 m 2,31 m

3,59 m

11,21 m 4,07 m 3,16 m 2,31 m 1,20 m

11,21 m 3,844,07 m m 3,59 m 4,48 m

3,84 m 4,48 m

1,20 m

Appartementen type A1

Alle bouwnummers • Uitzicht op de haven en zee • Royale tuin op de zon georiënteerd • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon

Schaal 1:100 Bouwnummers: 1 en 10 (afgebeeld)

Badkamer

7,2 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2 SK 1

SK 2

SK 1

SK 2

2,09 m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

WP

Situatie begane grond

WP

MV

MV VV

berging

VV WM

WM

berging

WD

WD

16

4,01 m

4,01 m 2,31 m

2,10 m 7,30 m

0,95 2,31 m m 1,53 m

2,10 m 7,30 m

0,95 m

1,53 m

4,61 m 2,24 m

Kopgevel bouwnummer 1

4,61 m

10

2,24 m

1

4,11 m 3,60 m

14,7 m2

2,09 m

Slaapkamer 2

1,40 m 5,91 m 14,18 m

14,6 m2

1,65 m

Slaapkamer 1

1,40 m 5,91 m 14,18 m

59,4 m2

1,65 m

Woonkamer/keuken

4,11 m 3,60 m

Indeling appartementen type A: 117 m2


Interieurimpressie type A1, begane grond

17


Appartement type A2

3,17 m 2,31 m

3,59 m

4,07 m

13,30 m 3,29 m

3,02 m

2,84 m 3,84 m

4,65 m

2,50 m

Schaal 1:100 Bouwnummer: 12

14,6 m2

Slaapkamer 2

11,3 m2

Slaapkamer 3

7,2 m2

Badkamer

7,5 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

SK 1

4,11 m

Slaapkamer 1

SK 3

SK 2

1,10 m

59,4 m2

2,69 m 2,09 m

Woonkamer/keuken

2,43 m

Indeling appartement type A2: 123 m2

1,40 m 3,05 m 14,18 m

WP

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

MV VV

WD

1,65 m

WM

berging

4,61 m

Situatie eerste verdieping

2,24 m

12

4,01 m 2,31 m

18

2,10 m 7,30 m

0,95 m

1,53 m

• Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Tweede balkon aan de zonzijde van het gebouw


1,10 m

3,97 m

3,17 m 2,31 m

3,59 m

Appartementen type B

Bouwnummer 2 • Uitzicht op de haven en zee • Ruime tuin op de zon georiënteerd • Met een vouwpui aan de havenzijde haal je buiten naar binnen

Schaal 1:100

Bouwnummer 11 • Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Ruime tuin op de zon georiënteerd

Bouwnummer: 2 (afgebeeld), 11 en 13

Indeling appartementen type B: 129 m2 59,4 m2

Slaapkamer 1

16,3 m2

Slaapkamer 2

14,6 m2

Slaapkamer 3

9,7 m2

Badkamer

7,3 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

6,29 m

4,11 m

Bouwnummer 13 • Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Tweede balkon aan de zonzijde van het ­gebouw

Woonkamer/keuken

SK 1

9,34 m 2,09 m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

3,05 m 14,18 m

1,40 m

WP

MV

1,18 m

WM

1,48 m

berging

Situatie eerste verdieping

WD

VV

Situatie begane grond

SK 3

2

11

13

3,34 m

SK 2

2,93 m

5,93 m

2,93 m

1,53 m 13,30 m

0,95 m

2,10 m 7,20 m

2,31 m

19


3,16 m 2,31 m

3,59 m

11,21 m 4,07 m

3,84 m 4,48 m

1,20 m

Appartement type C1

â&#x20AC;˘ Uitzicht op de haven en zee â&#x20AC;˘ Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon

Schaal 1:100 Bouwnummer: 19

Woonkamer/keuken

73,8 m2

Slaapkamer 1

14,6 m2

Slaapkamer 2

14,7 m2

Slaapkamer 3

12,7 m2

Badkamer

7,3 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

3,60 m 4,10 m

Indeling appartement type C1: 144 m2

SK 2

2,69 m 2,09 m

SK 1

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

1,40 m 3,05 m 14,18 m

WP

MV VV

berging

WD

1,65 m

WM

Situatie begane grond

SK 3

2,24 m

4,59 m

19

20

4,01 m 2,31 m

2,10 m

0,95 m

1,53 m 13,30 m

3,27 m

2,77 m


21


22


3,16 m 2,31 m

3,59 m

4,07 m

13,30 m

3,02 m

2,65 m

4,48 m

2,84 m

Appartementen type C2

2,50 m

4,65 m

3,16 m 2,31 m

3,59 m

4,07 m

13,30 m 2,65 m

3,02 m

4,48 m

SK 4

2,84 m

4,65 m

SK 3

2,692,50 m m 2,09 m

SK 1

3,60 m 4,10 m

Schaal 1:100

1,65 m3,60 m 1,40 m 3,05 4,10 m m 14,18 m

WP

MV VV WM

SK 4

berging

WD

SK 1

Bouwnummer 8 en 22 • Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Tweede balkon aan de zonzijde van het gebouw

Bouwnummers: 22 (afgebeeld) en 8 (gespiegeld), 16 en 24

Bouwnummer 16 en 24 • Uitzicht op de haven en zee • Met een vouwpui aan de haven­ zijde haal je buiten naar binnen • Met balkon aan de zonzijde van het gebouw

Indeling appartementen type C2: 151 m2 Woonkamer/keuken

73,6 m2

Slaapkamer 1

14,6 m2

Slaapkamer 2

12,0 m2

Slaapkamer 3

7,2 m2

Slaapkamer 4

12,7 m2

Badkamer

7,3 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

SK 3

2,69 m 4,592,09 m m

SK 2

1,65 m 1,40 m 2,24 m 3,05 m 14,18 m

WP

MV VV WM

berging

Situatie tweede verdieping

22

Situatie derde verdieping

8

16

24

WD

SK 2

2,31 m

2,10 m

0,95 m

1,53 m 13,30 m

3,27 m

2,77 m

4,59 m

4,01 m

23

Voorgevel bouwnummers 16 en 24 2,31 m

2,10 m

0,95 m

1,53 m 13,30 m

3,27 m

2,77 m


1,53 m

3,06 m 0,95 m

4,08 m

2,13 m

2,32 m

4,65 m

Bouwnummer 23 • Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Tweede balkon aan de zonzijde van het gebouw

2,50 m

Appartementen type D1 Schaal 1:100

1,53 m

3,06 m 0,95 m

Indeling appartementen type D1: 102 m

2

45,8 m2

Slaapkamer 1

16,7 m2

Slaapkamer 2

12,9 m2

Badkamer

6,3 m2

Berging/technische ruimte

6,7 m

2,32 m

4,65 m

SK 2

SK 1 1,40 m 1,38 mm 4,101,51 m m 2,50 2,79 m 4,10 m 14,18 m

Woonkamer/keuken

4,08 m

2,13 m

VV MV

2

WP WM

WD

berging

SK 2

Situatie tweede verdieping

SK 1 m m 1,40 m 5,51 1,38 7,09 m 2,79 m 14,18 m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

VV MV

Situatie derde verdieping

WP

berging

25

4,01 m 1,63 m

1,98 m

7,30 m

3,55 m

24

Voorgevel bouwnummers 7, 17 en 25 1,63 m

1,98 m

7,30 m

3,55 m

5,51 m

7,09 m

2,24 m

17 13

1,51 m

WD

7

WM

23

4,10 m 4,10 m

Bouwnummers: 17 (D1+), 23 (afgebeeld), 25 (D1+) en 7 (D1+sp)

Bouwnummer 7, 17 en 25 • Uitzicht op de haven en zee • Met een vouwpui aan de haven­ zijde haal je buiten naar binnen • Met balkon aan de zonzijde van het gebouw


Appartement type D2 3,06 m 1,53 m 0,95 m

4,08 m

2,13 m

Schaal 1:100 2,32 m

Bouwnummer: 27

Indeling appartement type D2: 103 m2

4,10 m 4,10 m

• Uitzicht op de haven en zee • Royaal terras met uitzicht over de haven • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog SK 1

1,40 m 1,38 m 2,79 m 14,18 m

SK 2

MV

VV

Woonkamer/keuken

50,3 m2

Slaapkamer 1

13,8 m2

Slaapkamer 2

12,7 m2

Badkamer

5,8 m2

Berging/technische ruimte

5,5 m2

WP WM

1,51 m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

WD

Situatie vierde verdieping

4,53 m

5,51 m

7,09 m

berging

27

5,18 m

1,63 m

1,98 m

7,30 m

3,55 m

25


Appartementen type E

3,37 m 2,51 m

3,16 m 2,31 m 3,59 m 4,65 m

4,07 m

3,59 1,20 m

4,07 m

2,95 m 2,95 1,20 m m

2,95 m 2,95 m

4,65 m

13,5 m2

Slaapkamer 3

10,6 m2

Badkamer

7,3 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

SK 1

SK 1

SK 3

SK 3

SK 2

SK 2

Bouwnummer 3 en 5 • Raam in de zijgevel, met extra uitzicht en licht WP

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

WP

MV

berging

6

14

2,50 m

15 13

Kopgevel bouwnummers 3 en 5

4,01 m 2,51 m

26

4,59 m

5

2,24 m

21

4,59 m 20

Situatie tweede verdieping

2,24 m

4

berging

WD

WD

3

VV WM

WM

Situatie eerste verdieping

MV VV

1,40 m 3,05 m 14,18 m

Slaapkamer 2

1,65 m

14,6 m2

3,60 m 4,10 m

Slaapkamer 1

2,69 m 2,09 m

59,4 m2

1,40 m 3,05 m 14,18 m

Woonkamer/keuken

Alle bouwnummers • Uitzicht op de haven en zee • Afsluitbaar balkon (buiten erker) met uitzicht op de haven. Gedeeltelijk of helemaal in de luwte zitten met zicht op haven en avondzon • Tweede balkon aan de zonzijde van het gebouw

1,65 m

Indeling appartementen type E: 126 m2

3,60 m 4,10 m

Bouwnummers: 3, 5, 14 (afgebeeld) en 20 gespiegeld: 4, 6, 15 en 21

2,69 m 2,09 m

2,50 m

Schaal 1:100

2,10 2,31mm

0,95 m 2,101,53 m m 10,52 m

4,01 m 0,95 m 10,32 m

2,95 1,53 m m

2,95 m


Interieurimpressie type E, eerste verdieping

27


7,43 m

20,85 m

11,83 m

5,18 m

1,40 m

1,50 m

1,40 m

1,50 m

4,00 m

4,22 m

3,36 m

Gevel binnenhofzijde bouwnummer 18

3,48 m 3,66 m

Penthouses type F

4,22 m

SK 2

5,0 m2

Berging/technische ruimte

8,3 m2

4,22 m

3,36 m

VV

SK 3

verkeersruimte

SK 2

verkeersruimte

SK 1

WM

VV

Badkamer

4,00 m

berging MV MV

SK 2 berging MV

VV

WM

verkeersruimte

SK 1

MV WP

2,55 m

1,28 m

2,17 m

7,42 m

3,55 m

4,44 m 2,38 mm 4,61

1,10 m 7,43 m

WP

3,55 m

WD

verkeersruimte

Situatie tweede verdieping

1,20mm 2,38

WP

SK 3

WP

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

1,50 m

1,20 m2,38 m

14,6 m2

1,50 m

WD

Slaapkamer 3

1,40 m

5,18 m

WP

19,6 m2

MV

Slaapkamer 2

7,43 m

MV

34,2 m2

20,85 m

11,83 m

berging

WP

Slaapkamer 1

WM

103,6 m2

WD

verkeersruimte

Indeling penthouses type F: 222 m2

1,50 m

1,20 m

3,36 m

1,40 mm 0,95 m 3,48 3,661,93 m m 14,18 m

SK 3 4,00 m

4,44 1,40 m m 3,48 0,95mm 4,61 m 1,933,66 m m 14,18 m

5,18 m

1,40 m 0,95 m 1,93 m

7,43 m

Bouwnummers: 9 (afgebeeld) en 18

20,85 m

11,83 m

14,18 m

Schaal 1:100

Woonkamer/keuken

1,50 m

9

18

verkeersruimte

3,55 m

28

1,10 m 7,43 m

2,55 m

1,28 m

2,17 m

2,55 m

1,28 m

2,17 m

7,42 m

3,55 m

Voorgevel bouwnummer 18 3,55 m

1,10 m 7,43 m

7,42 m

3,55 m

4,44 m 4,61 m

SK 1


Beide bouwnummers • Uitzicht op de haven en zee • Zeer royaal terras met uitzicht over de haven • Zeer royaal terras aan de zon­ zijde van het gebouw • Grote indelingsmogelijkheden • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

29


30


Appartement type G 3,58 m 1,81 m

3,40 m

• Uitzicht op de haven en zee • Met een vouwpui aan de haven­ zijde haal je buiten naar binnen • Royaal terras aan de zonzijde van het gebouw • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

5,18 m

Bouwnummer: 26

WP

VV

WD

6,32 m 7,09 m

1,40 m

MV

14,18 m

WM

berging

1,29 m 3,23 m

2,75 m

SK 1

3,66 m

SK 2

2,11 m

Indeling appartement type G: 102 m2 3,54 m

1,82 m

Schaal 1:100

7,43 m

3,78 m

Woonkamer/keuken

49,5 m2

Slaapkamer 1

13,8 m2

Slaapkamer 2

10,3 m2

Badkamer

5,8 m2

Berging/technische ruimte

5,7 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

Situatie vierde verdieping

26

4,55 m 7,30 m

0,95 m

1,63 m

31


10,64 m 3,27 m 10,64 m 3,27 m

3,96 m 3,96 3,32mm

Appartementen type H1 en H1+

3,09 m 3,09 m

2,50 m 1,75 m

4,65 m

17,3 m2

Slaapkamer 2

11,9 m2

Slaapkamer 3

12,8 m2

Berging/technische ruimte

4,6 m2

SK 2

VV

SK 3

Bouwnummer 28 en 40 • Met een vouwpui aan de haven­ zijde haal je buiten naar binnen • Met balkon aan de zonzijde van het gebouw

berging WM

WP

6,6 m2

SK 1

WD

Badkamer

SK 2

VV

Slaapkamer 1

SK 3

WP

67,2 m2

SK 1

WD

Woonkamer/keuken

Alle bouwnummers • Op de 4e en 5e verdieping, extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

MV

Indeling appartementen type H1: 137 m2

berging MV

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

SK 3

SK 2 VV

SK 1

1,10 6,55 m m 0,95 m 9,74 m 9,74 m

WM

WP

WD

berging

Situatie vierde verdieping

MV

Situatie eerste verdieping

2,003,32 m m 2,00 1,10 mm 4,37 m 14,18 m 14,18 m

3,09 m

4,65 m

2,00 6,55 m m

10,64 m 3,27 m

3,96 m

40

6,55 m

28

9,74 m

WM

7,30 m

7,30 m

13,30 m

13,30 m

3,37 m

2,28 m

3,37 m

2,28 m

3,37 m

2,28 m

Voorgevel bouwnummer 40 32

14,18 m

Bouwnummers: 28 (afgebeeld), 32, 36 (H1+), 40 en 44 (H1++)

0,95 1,10mm2,500,95 m m 3,32 m 3,32 m 4,37 m 4,37 m

Schaal 1:100

7,30 m

13,30 m


3,00 m

3,32 m 4,37 m

1,10 m

1,10 m

1,10 m

MV

berging WM

6,55 m 2,07 m

6,55 m

6,55 m 2,24 m

9,74 m

MV

9,74 m

9,00 m

WM

9,74 m

2,00 m

14,18 m

berging

WP

2,00 m

SK 2

WD

4,01 m

SK 3

WP

WD

WM

SK 1

0,95 m

SK 2 VV

SK 3

0,95 m

SK 1

WP

WD

berging

3,09 m

14,18 m

SK 2

0,95 m

SK 3

VV

SK 1

10,64 m 3,27 m

3,96 m

3,32 m 4,37 m

3,09 m

5,00 m

7,30 m

13,30 m

3,37 m

2,28 m

4,12 m

7,30 m

13,30 m

Situatie tweede verdieping

32

3,37 m

2,28 m

7,30 m

13,30 m

Situatie derde verdieping

36

3,37 m

2,00 m

10,64 m 3,27 m

3,96 m

3,32 m 4,37 m

3,09 m

Bouwnummer 44 (H1++) met terras ­gesitueerd aan de Derde Haven/Hellingweg.

MV

10,64 m 3,27 m

3,96 m

Bouwnummer 36 (H1+) met erker ­gesitueerd aan de Derde Haven.

VV

Bouwnummer 32 met erker gesitueerd aan de Derde Haven.

2,28 m

Situatie vijfde verdieping

44

33


Appartementen type J1 Schaal 1:100 Bouwnummers: 29 en 33 2,10 m

5,75 m

3,55 m

21,10 m

2,22 m 1,40 m

2,15 m

12,81 m 8,73 m

2,68 m

Indeling appartementen type J1: 132 m2

3,48 m

6,34 m

6,25 m

3,28 m

2,69 m

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de duinen • Balkon in de luwte van de wind en georiënteerd op de middag- en avondzon

3,55 m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

Situatie eerste verdieping

Situatie tweede verdieping

29

34

10,38 m

7,0 m2

4,18 m 4,13 m

Berging/technische ruimte

0,95 m

7,6 m2

1,53 m

Badkamer

berging

7,7 m2

VV

Slaapkamer 2

MV

26,2 m2

WP

Slaapkamer 1

WD

65,7 m2

WM

Woonkamer/keuken

33


Appartementen type J2+ Schaal 1:100

2,10 m

5,75 m

3,55 m

20,22 m

2,22 m 1,40 m

2,15 m

Bouwnummers: 37 (J2+), 41 en 45 (J2++)

11,93 m 8,33 m

2,71 m

Indeling appartementen type J2+: 130 m2 WM

berging

3,55 m

26,2 m2

Slaapkamer 2

7,7 m2

Badkamer

7,6 m2

Berging/technische ruimte

6,9 m2

10,38 m

Slaapkamer 1

6,25 m

Alle bouwnummers • Uitzicht over de duinen op zee • Balkon georiënteerd op de middagen avondzon • Op de 4e en 5e verdieping, extra ver­ diepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

Situatie vierde verdieping

37

63,7 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

3,48 m

5,96 m

6,34 m

1,53 m

2,69 m

VV

0,95 m

WP

MV

4,18 m 4,13 m

WD

Situatie derde verdieping

Woonkamer/keuken

Situatie vijfde verdieping

41

45

35


36


5,00 m

3,38 m

5,02 m

2,27 m

20,22 m

2,97 m 2,45 m

1,10 m

Penthouse type J3 12,09 m 8,33 m

2,71 m

Schaal 1:100 Bouwnummer: 47

VV

Woonkamer/keuken

66,2 m2

Slaapkamer 1

23,9 m2

Slaapkamer 2

20,8 m2

Slaapkamer 3

12,2 m2

Badkamer 1

5,4 m2

Badkamer 2

6,1 m2

Berging/technische ruimte

6,3 m2

10,31 m

0,95 m 5,96 m

1,30 m

WD

5,01 m 6,25 m

MV

berging

WP

8,20 m

14,11 m 1,91 m 2,79 m

WM

2,09 m

2,81 m 3,41 m

7,06 m

Indeling penthouse type J3: 166 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de haven en over de duinen op zee • Zicht op Scheveningen Haven • Balkon georiënteerd op de middag en avondzon • Extra dakterras met uitzicht over de haven, met ochtend- en middagzon • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

Situatie zesde verdieping

47 47

37


Interieurimpressie type K1, vierde verdieping

38


Appartementen type K1 6 7,5

m

6 7,5

m

Schaal 1:100 Bouwnummers: 30 (afgebeeld), 34, 38 (K1+), en 42 (K1++)

WD

WP

MV

MV

2,02 m 2,90 m 2,62 m 8,66 m

0,98 m 4,86 m

2,52 m 2,30 m 3,70 m

Situatie eerste verdieping

2,62 m 2,30 m 8,66 m

0,98 m 4,86 m

2,30 m

Situatie tweede verdieping

30

Slaapkamer 1

15,6 m2

Slaapkamer 2

11,3 m2

Badkamer

7,3 m2

Berging/technische ruimte

5,0 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

2,02 m 2,90 m

WM

2,52 m 3,70 m

41,7 m2

0,78 m

1,40 m

WD

SK 1

SK 1

0,78 m

WM

WP

VV

VV

berging

Woonkamer/keuken

1,40 m

1,97 m 3,47 m

SK 2

SK 2

berging

1,97 m 3,47 m

14,21 m

14,21 m

7,71 m

7,71 m

Indeling appartementen type K1: 93 m2

Alle bouwnummers • Extra breed balkon, met uitzicht op de duinen • Vanaf de 3e verdieping, uitzicht over de duinen op zee • Op de 4e verdieping, extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

2,30 m Gevel bouwnummer 34

Situatie derde verdieping

34

Situatie vierde verdieping

38

42

39


2,65

m

m 2,65

m m 4,05 4,05

Penthouses type K2 Schaal 1:100

3 m 8,42 m

Slaapkamer 2

11,3 m2

Slaapkamer 3

19,3 m2

Badkamer 1

8,4 m2

Badkamer 2

7,6 m2

Berging/technische ruimte

5,1 m2

m

15,6 m2

4 2,8

102,5 m2

Slaapkamer 1

m

4m 4m 2,8 2,8

Woonkamer/keuken

9m 4,2

6,16

Indeling penthouses type K2: 183 m2

m

m m 6,16 6,16

6 16,3

m 3,24

4 15,

m m 3,24 3,24

Bouwnummers: 46 (afgebeeld) en 48

m

m

5 2,6

m 4,29 m 9 4,2

1 0,7

3 m 8,42 m 15,4 3 m 8,42 m 15,4 6m 16,3 6m 16,3

SK 1

SK 1

MV

SK 1

Bouwnummer 48 • Balkon op het zuiden georiënteerd • Extra balkon aan de slaapkamers, met uitzicht over de duinen op zee 2,52 m 3,70 m 2,52 m 3,70 m

2,62 m 2,628,66 m m 8,66 m

0,98 m 4,86 m 0,98 m 4,86 m

2,30 m 2,52 m 2,30 m 3,70 m

2,30 m 2,62 m 2,30 m 8,66 m

1,97 m 1,40 m

berging

0,78 m

WP

berging MV

WP

WD

berging

2,02 m

WD WM

WP

VV

VV

40

SK 2

SK 2 VV

Bouwnummer 46 • Ruim dakterras van circa 65 m2, georiënteerd op het zuiden • Balkon aan de slaapkamers, met uitzicht over de duinen op zee

2,02 2,02 m m 0,78 0,78 m m 1,40 1,40 m m 1,97 1,97 m m 2,90 2,90 m m 3,47 3,47 m m

SK 2

MV

47

Alle bouwnummers • Vanaf de woonkamer/keuken uitzicht over de duinen op zee • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

WD

48

WM

46

14,2114,21 m m

Situatie zesde verdieping

WM

Situatie vijfde verdieping

7,71 7,71 m m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

Gevel bouwnummer 48 0,98 m 4,86 m

2,30 m

2,30 m


Appartementen type L

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de duinen • Vanaf de 3e verdieping, uitzicht over de duinen op zee • Balkon georiënteerd op de middagen avondzon • Op de 4e verdieping, extra verdiepings­ hoogte van circa 2,85 meter hoog

Indeling appartementen type L: 93 m2

Schaal 1:100 Bouwnummers: 31 en 35, 39 (L1+) en 43 (L1++)

Woonkamer/keuken

35,8 m2

Slaapkamer 1

16,2 m2

Slaapkamer 2

15,9 m2

Badkamer

5,5 m2

Berging/technische ruimte

6,9 m2

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

3, 02 m 6,25 m

6,18 m

WD

WM

m 3,09

g ber ing

2 SK

WP

1

VV

SK

MV

m 5,58

m 1,10

m m 1,82 3,28

2,30

m

1,14

6,15

m

m m 3,05 0,93 2m 16,7

m

Situatie eerste verdieping

Situatie tweede verdieping

m 5,59 31

m 1,93

35

m 1,25 m 2,80

m 1,68 m 4,92 m 6,21

Situatie derde verdieping

Situatie vierde verdieping

39

43

41


Schaal 1:100

Woonkamer/keuken

56,7 m2

Slaapkamer 1

12,1 m2

Slaapkamer 2

23,1 m2

Slaapkamer 3

17,8 m2

Badkamer 1

7,1 m2

Badkamer 2

3,1 m2

Berging/technische ruimte

4,3 m2

9,24 3m 15,4

m

m

MV

WP

m

WD

1 12,7

ging ber

VV

m

2,99

m 1,70 m 6 9 , 0

2,01

m 1,23 m 2,03

m

3,65

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

m 2,30

m 2,50

Bouwnummers: 50 (afgebeeld) en 53, 56 (M+) en 59 (M++)

Indeling appartementen type M: 143 m2

WM

Appartementen type M

m 1,60 m 6,22

m 6,18

2 SK

m 1,87 6,15 m 2,58

Situatie tweede verdieping

1 SK

53

5m 12,6

50

m

Situatie eerste verdieping

3 SK

m m 2,50 3,68

Situatie derde verdieping

Situatie vierde verdieping

42

59

m m 3,68 2,50

56

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de duinen • Vanaf de 3e verdieping, uitzicht over de duinen op zee • Balkon georiënteerd op de middagen avondzon • Op de 4e verdieping, extra verdiepings­ hoogte van circa 2,85 meter hoog


43


44


Appartement type N Schaal 1:100 Bouwnummer: 49

3,50

Indeling appartement type N: 134 m2

m 6,65 m

6,08 m

Woonkamer/keuken

69,3 m2

Slaapkamer 1

18,6 m2

Slaapkamer 2

16,0 m2

3,08 m

7,1 m2

Berging/technische ruimte

6,0 m2

m 4,42 5,43 m

ber

VV

m 2,30

m 3,03 1,99 m 2m 12,1

MV

4,33

m 2,28

1,80

m

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

WP

1 SK

ging

WD

WM

2 SK

Badkamer

m

6,11

m

m 1,94 m m 0,90 3,67 43 m 15,

Situatie begane grond

49

m ,40 m 1 4,35

m m 4,28 5,45

• Uitzicht naar de duinen • Hoekwoning • Ruime tuin

45


Appartementen type O

m

1,78

m

Bouwnummers: 51 (afgebeeld), 54 en 57

m

m

m 3,63

m

1,70

1,

1,25 m ,01 2 m m 2,23 3 1 , 3 40 m

1,78

1,70

1,

1,25 m ,01 2 m m 2,23 3 1 , 3 40 m

m

m 2,00 0,98 m m m 3,66 0,95

m 3,63

Schaal 1:100

5,41

m 2,00 0,98 m m m 3,66 0,95

5,41

m m 2,44 m 2,52

2 SK 6,25

6,25

WD

MV

ging ber

WD

WM

VV

WM

5m 12,7

1

4,8 m

5m 12,7

Berging/technische ruimte

VV

2

ging ber

5,0 m2

2 SK

Badkamer

SK

10,5 m2

m 2,44 m 2,52

Slaapkamer 2

m

18,9 m2

4,15

4,15

Slaapkamer 1

1

39,4 m2

SK

Woonkamer/keuken

m

m

Indeling appartementen type O: 91 m2

m

MV

WP

m

WP

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de duinen • Vanaf de 3e verdieping, uitzicht over de duinen op zee • Extra breed balkon georiënteerd op de middag- en avondzon

m 2,30

m 2,30

Balkon bouwnummer 54 m ,97 m 6 5,19

Situatie eerste verdieping

Situatie tweede verdieping 51

46

5,19

Situatie derde verdieping 54

57

m

m 6,97


Appartementen type P Schaal 1:100 m 4,41

Bouwnummers: 52 (afgebeeld), 55 en 58 (P+) 6,75 m

6,08

1 SK

m

4,66

Indeling appartementen type P: 135 m2

m 2,13

m 2,52

m

3 SK VV

57,9 m2

Slaapkamer 1

20,0 m2

Slaapkamer 2

17,1 m2

Slaapkamer 3

12,0 m2

WM

m 2,79 29 m 3, 2m 12,1

Badkamer

6,2 m2

Berging/technische ruimte

6,0 m2

WD

ging ber

m 2,30 WP

2 SK

MV

m 1,25

m ,05 m 6 4,27

4,35 m m 2,68

m 1,80

Woonkamer/keuken

Kijk op de website ter inspiratie voor indelingsvarianten.

m 2,94 m 6 6 3, ,43 m 15

Alle bouwnummers • Uitzicht naar de duinen • Vanaf de 3e verdieping, uitzicht over de duinen op zee • Hoekwoning

m m 4,28 5,55

Situatie eerste verdieping

52

Situatie tweede verdieping

55

Situatie derde verdieping

58

47


17,57 m m 2,50

Penthouse type Q

m 4,45

Schaal 1:100 Bouwnummer: 60 m 7,31

5m 10,9 m 0,98 m 1,83

1 SK

5 17,4 m 3,30

m

m 1,95 VV

m 2,30 3,48 m 2,30 m

WD

ging ber

WM

MV

WP

SK m 2,67 m

3,87

3 2 SK

• Zeer royaal dakterras van circa 100 m2, georiënteerd op het zuiden • Uitzicht over de duinen op zee • Extra verdiepingshoogte van circa 2,85 meter hoog

4,67

m m 1,86 1,69

48

m 4,19 ,93 m 4

m 1,91 59 m 1, 3m 15,4

1,

m 2,25 m 4 1

4,18

m

m

2,30

m


Indeling penthouse type Q: 141 m2 Woonkamer/keuken

64,6 m2

Slaapkamer 1

19,7 m2

Slaapkamer 2

16,2 m2

Slaapkamer 3

12,3 m2

Badkamer 1

5,9 m2

Badkamer 2

4,2 m2

Berging/technische ruimte

5,6 m2

Terras

101,4 m2

Situatie vierde verdieping 60

49


Bekijk de uitzichten vanuit de verschillende appartementen in de woonplanner op de website.

Overzicht appartementen bouwnummer

50

woningtype

verdieping

woonoppervlakte

1

A1

begane grond

117

2

B

begane grond

129

3

E

eerste verdieping

126

4

Esp

eerste verdieping

126

5

E

tweede verdieping

126

6

Esp

tweede verdieping

126

7

D1+sp

derde verdieping

102

8

C2+sp

derde verdieping

151

9

F

vierde verdieping

222

10

A1

begane grond

117

bouwnummer

woningtype

verdieping

woonoppervlakte

11

B1

begane grond

129

36

H1+

derde verdieping

137

12

A2

eerste verdieping

123

37

J2+

derde verdieping

130

13

B1

eerste verdieping

129

38

K1+

derde verdieping

93

14

E

tweede verdieping

126

39

L+

derde verdieping

93

15

Esp

tweede verdieping

126

40

H1++

vierde verdieping

136

16

C2+sp

derde verdieping

151

41

J2++

vierde verdieping

129

17

D1+

derde verdieping

102

42

K1++

vierde verdieping

93

18

F

vierde verdieping

222

43

L++

vierde verdieping

93

19

C1

begane grond

144

44

H1++

vijfde verdieping

136

20

E1

eerste verdieping

126

45

J2++

vijfde verdieping

129

21

Esp

eerste verdieping

126

46

K2

vijfde verdieping

182

22

C2

tweede verdieping

151

47

J3

zesde verdieping

165

23

D1

tweede verdieping

102

48

K2

zesde verdieping

182

24

C2+

derde verdieping

151

49

N

begane grond

133

25

D1+

derde verdieping

102

50

M

eerste verdieping

142

26

G

vierde verdieping

102

51

O

eerste verdieping

91

27

D2

vierde verdieping

103

52

P

eerste verdieping

134

28

H1

eerste verdieping

137

53

M

tweede verdieping

142

29

J1

eerste verdieping

132

54

O

tweede verdieping

91

30

K1

eerste verdieping

93

55

P

tweede verdieping

134

31

L

eerste verdieping

93

56

M+

derde verdieping

142

32

H1

tweede verdieping

137

57

O+

derde verdieping

91

33

J1

tweede verdieping

132

58

P+

derde verdieping

134

34

K1

tweede verdieping

93

59

M++

vierde verdieping

142

35

L

tweede verdieping

93

60

Q

vierde verdieping

141


Overzicht bouwnummers

J3, 47

H1++, 44

F, 9

4e verd.

C2+sp, 8

3e verd.

D1+sp, 7

2e verd.

E, 5

Esp, 6

1e verd.

E, 3

Esp, 4

begane grond

A1, 1

B1, 2

C2+, 16 E, 14

D2, 27

G, 26

F, 18 D1+, 17 Esp, 15

A2, 12

B1, 13

A1, 10

B1, 11

kadeverdieping

Derde Haven

H1++, 40

J2++, 45

K2, 46

J2++, 41

K1++, 42

J2+, 37

C2+, 24

D1+, 25

H1+, 36

C2, 22

D1, 23

H1, 32

J1, 33

H1, 28

J1, 29

E, 20

Esp, 21

K2, 48

K1+, 38 K1, 34 K1, 30

6e verd. 5e verd. L++, 43 L+, 39

M++, 59 M+, 56

Q, 60 O+, 57

4e verd. P+, 58 3e verd.

L, 35

M, 53

O, 54

P, 55

2e verd.

L, 31

M, 50

O, 51

P, 52

1e verd.

N, 49

begane grond

C1, 19

Houtrustweg

51


Keukens met een nieuwe ­dimensie. Siematic

Je herkent en waardeert kwaliteit. Dat geldt net zo goed voor je toekom­ stige woning als voor je toekomstige keuken. Een premiumkeuken van SieMatic is op het lijf geschreven; een keuken die naadloos aansluit op je persoonlijke wensen en de individuele stijl van je interieur. SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur.

In de showroom van Goedhart Keukens & Tegels in Alphen aan de Rijn komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden keukens er getoond als onderdeel van de leef­ omgeving. Dat maakt Goedhart Keukens & Tegels tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurdesigners. Samen met jou creëren zij keukens en ­woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Tijdloze elegantie van SieMatic.

SieMatic lifestyle Classic Welkom in de SieMatic-lifestyle Classic. Componeren is een kunst – ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelden we in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle CLASSIC. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte aan jou eigen interpretatie bieden. We laten je spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige ­ ­elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbind je oude en de nieuwe waarden op elegante wijze tot jouw persoonlijke klassieke ­interieurdesign. Leer de wereld van SieMatic Classic kennen en ontdek de mooiste woonstijl: die van jezelf. 52


SieMatic lifestyle Pure Geef genieten in je leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestyle PURE geeft je daarvoor een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimte­concepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de interieurarchitectuur. Het elegante, minimalistische ­design van de meubelen uit de SieMatic-lifestyle PURE brengt tot uit­ drukking wat werkelijk van belang is: de blijvende waarde van de exclusieve materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail. SieMatic lifestyle Urban Wat maakt de SieMatic-lifestyle URBAN zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele tegenstelling tussen met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Het is de ‘solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een relatie aangaat met de dingen om hem heen. www.SieMatic.nl 53


Algemene kopersinformatie

ALGEMEEN • Op De Zuid is eeuwigdurende erfpacht van toe­pas­ sing. De eeuwigdurende afkoop is voorzien in de koopsom van de woningen. • Alle woningen zijn voorzien van een vaste parkeer­ plaats en een berging bereikbaar vanuit de algemene entrees van de woningen en de stallings­ garage. In de koopsommen van de appartementen/ woningen is één bijbehorende parkeerplaats per woning inbegrepen. Vanuit de stallingsgarage zijn de woningen via een lift en trap bereikbaar. • Alle woningen die in Nederland worden gebouwd, dienen te voldoen aan een door de overheid opgelegde energie-eis: de Energie Prestatie Norm. Dit is een rekenkundige norm die samenhangt met onder andere de isolatiewaarden, ventilatie en wijze van warmteopwekking van woningen. De woningen in De Zuid voldoen aan de eis conform het geldend Bouwbesluit; een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van minder of gelijk aan 0,4. Dit vertaalt zich naar een voorlopige beoordeling voor een energielabel van A+++. Voor oplevering zullen de woningen van ZuidHaven worden voorzien van een definitieve beoordeling en energielabel. • De aannemer is aangesloten bij Stichting Waarborg­ fonds Koopwoningen (SWK). Hiermee heeft de koper de garantie dat de woning voldoet aan de garantienormen die zijn vastgelegd in de SKW Garantie- en waarborgregeling. Bij de levering van de woning wordt het SWK Certificaat overhandigd. • De woningen van ZuidHaven worden door middel van een wettelijk verplichte ‘akte van splitsing’ door de notaris verdeeld in een aantal zogenoemde ‘appartementsrechten’. Als koper van een woning in ZuidHaven ben je eigenaar van een dergelijk ­appartementsrecht en daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. Ter behartiging van de gemeen­ schappelijke belangen van de verschillende eigenaren wordt de Vereniging van Eigenaars ­(hierna te noemen VvE) opgericht. Iedere eigenaar van een appartementsrecht is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging. • Ten behoeve van de stallingsgarage, het bijbehoren­ de dek incl. de afscheidingen tussen de tuinen 54

onderling en tussen tuinen en de (semi-)openbare ruimte van ZuidHaven wordt een sub-VvE opgericht. Zowel de appartementseigenaren als de eigenaren van de grondgebonden woningen nemen deel in deze VvE. • Meubels, wasmachines, drogers, afwerking van wanden en vloeren en andere woninginrichting zo­als aangegeven op de tekeningen wordt niet geleverd en biedt een indicatie van een mogelijke indeling. • Deze tekeningen, foto’s en impressies dienen enkel ter illustratie om een beeld te geven van het uiterlijk van het gebouw en een mogelijke indeling van een woning. Bij de definitieve koop van de woning wordt een set verkoopcontracttekeningen overhandigd. SPELREGELS U koopt een woning conform hetgeen wordt aange­ boden. Zeer waarschijnlijk heeft u aanvullende wensen. Nadat u de koopovereenkomst heeft getekend kunt u hierover met de aannemer, keuken­ leverancier e.a. aanvullende afspraken maken. De Zuid C.V. heeft bij dat proces geen betrokkenheid. Uw individuele woonwensen kunnen betrekking hebben op: • Een andere indeling van de woning. Op de website vindt u ter inspiratie een aantal voorbeelden van een alternatieve plattegrond. U kunt indelings­ wijzigingen, aanvullende opties of alternatieven bespreken met de kopersbegeleiding van de aannemer. • In basis zijn de appartementen voorzien van een SieMatic keuken met Siemens apparatuur. De showroom daarvoor is Goedhart Keukens & Tegels te Alphen aan de Rijn. U heeft volledig de vrijheid uw SieMatic keuken anders in te richten of uit te breiden. Eventuele minderkosten zullen ten op­zichte van de keukenstelpost van de woning met de koper verrekend worden. Meerkosten dient u zelf aan de keukenleverancier te betalen. De werkende keuken zal bij oplevering van de woning aanwezig zijn. • Indien u geen keuken bij Goedhart Keukens &

Tegels wenst af te nemen, zal de stelpost voor de keuken in mindering worden gebracht op de VON-prijs van de woning. Met de eigen leverancier dient u dan een afspraak te maken om de gekozen keuken na oplevering van uw woning te laten plaatsen. • In overleg met de kopersbegeleiding kan u zelf de positie van de diverse aansluitpunten kiezen of desgewenst extra aansluitpunten laten installeren. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn.

begroting worden opgesteld die te zijner tijd zal worden verstrekt.

SERVICEKOSTEN Door de VvE’s van het appartementengebouw en de stallingsgarage worden alle kosten die samenhangen met het onderhouden en het in stand houden van het appartementengebouw, de parkeerplaatsen, onder­houd erfscheidingen van de tuinen, het gemeenschappelijk gebied e.d. voldaan. Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over een vermogen beschikt om aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een veelal maandelijkse bijdrage aan de VvE (de zoge­ naamde servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan. De servicekosten worden berekend op basis van onder andere de volgende te verwachten kosten en reserveringen: • onderhoud terreininrichting; •  uitgebreide opstalverzekering (inclusief glasdekking); • wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor de VvE; • onderhoud en verplichte keuringen van bijvoorbeeld de lift en overige installaties; • onderhoud en schoonmaak van de gemeen­ schappelijke ruimtes en de stallingsgarage; • verbruik stroom etc. ten behoeve van algemene voorzieningen en algemene ruimtes; • reserveringen groot onderhoud; • glasbewassing waar nodig • administratiekosten en kosten voor meteropname. De servicekosten worden door de VvE vastgesteld. Op basis van ervaringscijfers en te verwachten kosten­ posten zal voor de eerste beheerperiode een concept

VERWARMING & VENTILATIE De ventilatie van de woningen vindt plaats met een warmteterugwinsysteem (wtw). Een wtw-unit is een apparaat dat de lucht uit de woning gebruikt voor de verwarming van verse buitenlucht die de woning ingaat. Het werkt als volgt: de wtw-unit zuigt lucht aan vanuit de woning, en de warmte van deze afgezogen lucht wordt door middel van een warmtewisselaar in de wtw-unit overgedragen aan de aangezogen, vaak koudere, buitenlucht. De buitenlucht wordt door middel van ingestort kanaalwerk aangezogen door roosters in de gevel. De aangezogen verwarmde buitenlucht wordt in de verblijfsruimtes toegevoerd door middel van rozetten in het plafond. Het uitwissel­ en van warmte tussen de afgezogen lucht en de in te blazen verse buitenlucht betekent dat er minder verwarmingsvermogen in de woning nodig is om de verse ingeblazen buitenlucht te verwarmen. Dat levert een energiebesparing op ten opzichte van traditionele systemen. Door de goede isolatie in de woning en de wtw-unit wordt de woning efficiënt verwarmd en wordt de warme lucht optimaal gebruikt. Daarnaast wordt het CO2-gehalte in de woonkamer gemeten. Mensen geven op natuurlijke wijze CO2 af. Indien er geen CO2 gemeten wordt in de woonkamer, wordt er meer lucht toegevoerd naar de slaapkamers en minder naar de woonkamer. De verwarming c.q. koeling vindt plaats door toepas­ sing van een warmtepomp. Een warmtepomp is een apparaat dat kan verwarmen en koelen. In iedere verblijfsruimte wordt een thermostaat opgesteld waarmee individueel de ruimtetemperatuur ingesteld kan worden.

ENERGIEKOSTEN Water en energie worden volgens individuele be­meter­ ing verrekend. Voor ZuidHaven geldt dat alle woningen voor de warmte- en koudelevering op een bronnet worden aangesloten. Hiervoor wordt een maandelijks vastrecht berekend. De warmte- en koudeopwekking geschiedt met een elektrische warmtepomp.


55


Technische omschrijving

DEEL OMSCHRIJVING MATERIAAL KLEUR BINNENGEBIED ALLE BLOKKEN Terreinverhardingen en inrichting Verharding Klinkers Zandgeel Groenvoorzieningen Plantenbakken met kantopsluiting incl. beplanting Plantvakken met kunstmatige duinen en meerpalen met bomen en planten Erfafscheiding met privéterassen Plantenbakken met kantopsluiting incl. beplanting Erfafscheiding met privétuinen Plantenbakken met kantopsluiting incl. beplanting Houten meerpalen (langs zijden) PEIL EN BEREIKBAARHEID Peil Bovenkant van de afgewerkte beganegrondvloer in de entreehal Entrees Hoofdentree Het openbaar gebied bij de entreehallen aan de kade (blok 1-3) ligt ongeveer op het hetzelfde peil als de beganegrondvloer Het openbaar gebied bij de entreehallen aan de Houtrustweg (blok 4 en 5) ligt ca. 1,30 m verlaagd ten opzichte van de beganegrondvloer Prefab bloktreden trap verbindt het openbaar gebied met de entreehallen Stallingsgarage Inrit met hellingbaan. Entreehal en binnengebied alle blokken bereikbaar met lift/trappenhuis RIOLERING Riolering Binnen- en buitenriolering Met kunststofbuizen aangesloten op het gemeentelijke rioleringsstelsel Hemelwaterafvoeren Met kunststofbuizen aangesloten op het gemeentelijke rioleringsstelsel STALLINGSGARAGE Fundering Heipalen en funderingsbalken Beton Wanden Dragende wanden en kolommen Beton Wanden grenzend aan andere functies * aan bergingen appartementen zandkalksteen, onafgewerkt * aan entrees appartementen: kozijnen, glas * aan berging EGW: schoon beton, onafgewerkt Parkeervakken, nummer en belijning in afwijkende kleur Vloeren Bestrating rijbaan en parkeerplekken Klinkers betonstraatsteen, visgraat Parkeerstootranden Prefab beton Plafond Stallingsgarage Beton, onafgewerkt en/of geisoleerd met HWC plafondplaten Boven inrit HWC platen geisoleerd volgens eisen Bouwbesluit Lichtbruin Inrit stallingsgarage plafond tot aan vouwdeur Aluminium met coating Zwartbruin Entree stallingsgarage auto’s/fietsen Inrit Speedgate en fietsentree naast speedgate Entree stallingsgarage vanaf dek Via trappenhuizen appartementencomplexen Kozijnen Kozijn t.p.v. traforuimte Aluminium roosterdeur met coating Zwartbruin Ventilatieroosters t.p.v. technische ruimte Aluminium met coating Zwartbruin Rolschermen t.b.v. brandcompartimentering Volgens eisen leverancier Zwartbruin BERGINGEN EN BERGINGSGANG Berging Elk appartement heeft een externe separate berging Wanden Tussen bergingen en tussen bergingen en bergingsgang Kalkzandsteen blokken met V-naden (onafgewerkt) Ventilatie Mechanisch geventileerd Vloeren Bergingen, bergingsgang, technische ruimtes Afwerkvloer met zand en cement Grijs Plafond Beton, onafgewerkt en/of geisoleerd met HWC plafondplaten Grijs Kozijnen Kozijn/pui t.p.v. berginggangen/bergingcluster Houten kozijn geschilderd met stompe af fabriek afgelakte bergingsdeur Beige Kozijn berging Staal met coating Wit

56


ENTREE / HAL/ TRAPPENHUIZEN Wanden begane grond Lambrisering Keramische tegels in verschillende afmetingen Zandkleuren Bovenkant afgewerkt met geschilderde houten lat en overig sauswerk Houten lat olijfbruin ‘Bankje’ tegen wand entreehal blok 1, 2 en 3 Zitting geschilderd multiplex Houten zitting olijfbruin Overige wanden Sauswerk Parelwit Postkasten Tegen de binnenkant buitengevel, metaal Brons Kasten t.b.v. nutsvoorziening Multiplex voorzien van teak fineer Teak Vloeren Entree niveau aansluitend op maaiveld Schoonloopmatten met omranding messing profiel Bruin Entree niveau aansluitend op maaiveld Keramische tegels in verschillende afmetingen Zandkleuren Verdiepingen Tapijt Zandkleuren Plafond Entreehal en algemene ruimtes Akoestische plaat Wit Voorruimte lift Akoestische plaat Wit Trappenhuis / bordes Prefab beton Wit Buitenplafonds Aluminium met coating Zwartbruin Trappen Trappen/bordes Prefab beton met antislip wafelpatroon Wandleuningen trappenhuizen Ronde stalen leuning Gemoffeld in n.t.b. kleur Kozijnen grenzend aan maaiveld openbaar gebied Kozijnen in aluminium met elektrisch slot ten behoeve van de bediening Kleur: blok 1-3: licht/medium brons; Kozijnen blok 4-5: aluminium zwartbruin Vensterbanken trappenhuizen Kunststeen Zandkleur Kozijnen in het gebouw Houten kozijn geschilderd Wit Technische kasten algemeen in hal incl.panelen Verdekte houten kozijnen geschilderd. De deur en panelen zijn vervaardigd Teak van massief multiplex afgewerkt met teak fineer gelakt Toegangsdeur appartement Houten kozijn geschilderd Wit Deur appartement afgewerkt met kunststof beplating en voorzien van spionoog Wit Belettering Nummers bij entree Huisnummer bij brievenbus en beltableau Huisnummer bij entree appartement CONSTRUCTIE (begane grond en verdiepingen) Fundering Betonnen balken, betonnen poeren, betonnen vloeren op betonnen funderingspalen Vloeren Begane grond boven bedrijfsruimte en/of bergingen en technische ruimten Systeemvloer van beton aan onderzijde thermisch geïsoleerd Verdiepingsvloeren Systeemvloer van beton Dakvloer Systeemvloer van beton, geïsoleerd Wanden Dragende wanden Beton Niet-dragende wanden Systeemwand voorzien van isolatie en gipsplaat In de woningen met dikte van 70 of 100 mm, afhankelijk van de geldende eisen DUURZAAMHEID & ISOLATIE Energielabel Voorlopig energielabel A+++ (EPC=0,4) BUITENZIJDE Gevels kade blok 1-3 Blok 1 en 3, gevel en plint entree Baksteen dikformaat halfsteensverband, horizontale banden tegelverband Vanillegeel met donkere voeg Blok 2, gevel en plint entree Baksteen waalformaat halfsteensverband Vanillegeel met lichte voeg Blok 4 gedeeltelijk: gevel kadezijde en Baksteen waalformaat halfsteensverband Vanillegeel met lichte voeg kopse kant hoekappartementen Blok 4 gedeeltelijk: gevel kadezijde en Aluminium panelen Brons kopse kant hoekappartementen 57


Gevels binnengebied blok 1-3 Gevel kopse kant blok 1 Gevels Houtrustweg blok 4-5 Gevels binnenzijde blok 4-5 Kozijnen blok 1-3

Lateien Binnenspouwblad gevels Blok 1 en 3, gevel en plint entree Blok 2, gevel en plint entree Blok 4 gedeeltelijk: gevel kade zijde en kopse kant hoekappartementen Lateien Aanzuigroosters WTW in de gevel Metselwerk Metselwerk Terugliggende gevel Plint en entree Lateien Binnenspouwblad gevels Metselwerk Metselwerk Plint en entree Lateien Binnenspouwblad gevels Puien gevel en bij buitenruimte’s

Erkers Overige buitenkozijnen Waterslagen Onderdorpels entree hal Kozijnen blok 4-5 Puien gevel en bij buitenruimte’s Erkers Overige buitenkozijnen Buitenkozijn kopse gevel blok 5 Waterslagen Onderdorpels entree hal Beglazing Ramen appartementen Ramen entreehallen Hang-en-sluitwerk Buitendeuren Buitenruimte appartement Houtrustweg Afwerking buitenruimte’s Terras binnengebied Erfafscheiding binnengebied

Bestrating op dek parkeergarage

Dakterras bovenop ondergelegen Terras ligt op het zelfde niveau als de appartementen vloer appartement Balustrades dakterrassen 58

Staal Prefab geïsoleerde houten elementen aan zijde woning afgewerkt met gipsplaten Baksteen dikformaat halfsteensverband, horizontale banden tegelverband Baksteen waalformaat halfsteensverband Baksteen waalformaat halfsteensverband

Parelbeige Vanillegeel met donkere voeg Vanillegeel met lichte voeg Vanillegeel met lichte voeg

Staal Parelbeige Aluminium roosters Brons Baksteen dikformaat halfsteensverband, horizontale banden tegelverband Vanillegeel met donkere voeg Baksteen waal en dikformaat Beige wit Resysta Bruin Staal/aluminium met coating Zwartbruin Staal met coating Prefab geïsoleerde houten elementen aan zijde woning afgewerkt met gipsplaten Baksteen staand wildverband Beige wit Baksteen met frog in het zicht Beige wit Staal/aluminium met coating Zwartbruin Staal/aluminium met coating Prefab geïsoleerde houten elementen aan zijde woning afgewerkt met gipsplaten Aluminium kozijnen Licht/medium brons buitenkant; kleur binnenkant kozijnen wit Aluminium kozijnen Parelmoergrijs; zowel buiten als binnenkant Aluminium kozijnen Licht/medium brons buitenzijde; binnenzijde wit Aluminium waterslag Licht/medium brons Hardsteen Aluminium kozijnen Brons buitenkant; kleur binnenkant kozijnen wit Aluminium kozijnen Parelmoergrijs; zowel buiten als binnenkant Aluminium kozijnen Brons Aluminium kozijnen Brons Aluminium waterslag Brons Hardsteen HR ++ beglazing HR ++ beglazing Inbraakpreventief conform politiekeurmerk Hekwerk volgens gevels en plattegronden Prefab beton of indien dakbedekking betontegels of Resyta delen Plantvakken/-bakken met beplanting Voorschriften van toepassing i.v.m. dak parkeergarage en drainage Beton tegels (500 x 500 mm) Voorschriften van toepassing i.v.m. dak parkeergarage en drainage Resysta Glashekken bevestigd aan balusters met aluminium handrail


Balkons straatzijde Houtrustweg Liggen lager dan vloer appartementen Prefab beton bovenzijde bekleed met Resysta Onderkant balkons Bekleed met Resysta Balkons binnenzijde blok 1-3 Appartementen in blok 1-3 hebben bijna allemaal zonbalkon aan binnenzijde. Ligt lager dan vloer woning Beton (bijna allemaal) Hekwerken Balustrades balkons binnengebied Aluminium geperforeerde panelen Licht/medium brons Erkers Beton/staal Resysta vlonderdelen op niveau van vloer appartement Plafond Beton Grijs Onderkant erker in “buitenlucht” Aluminium beplating Dak erkers Dak wordt afgewerkt met isolatie en bitumineuze dakbedekking BINNEN DE WONING Wandafwerking Binnenwanden Gipsblokken en gipsplaten, behangklaar afgewerkt Beton, behangklaar afgewerkt HSB, behangklaar afgewerkt Er worden geen plinten geleverd en aangebracht in de woning Toiletruimte Keramische tegels 200 x 400 mm tot 1,50 m hoogte; Spuitpleisterwerk boven tegels Badkamer Keramische tegels 200 x 400 mm tot onderkant plafond; Vloerafwerking Toiletruimte en badkamer Keramische tegels 300 x 300 mm; Overige ruimtes Zwevende anhydriet dekvloer op een isolatielaag. In deze dekvloer worden de leidingen van de vloerverwarming verwerkt Ter plaatse van douchecabine geen zwevende dekvloer Binnenkozijnen en -deuren Kozijnen Plaatstalen binnenkozijnen zonder bovenlicht Wit Deuren Fabrieksmatig afgelakte dichte stompe deuren. Bij toilet en badkamer Wit voorzien van een kunststenen onderdorpel Meterkast (in de entreehal per verdieping) Prefab meterkastfront van MDF Doorvalbeveiliging hekwerk Ter plaatse van schuif- en vouwpuien in de gevel Glas met aluminium u-profiel onder- en bovenzijde voorzien van coating bij ontbreken balkon/erker Sanitair Kranen Mengkraan op wastafel en gootsteen Grohe, Verchroomd bad/douche thermostatisch Hansgrohe Toilet Hangend closet, Closet Villeroy & Boch, keramiek Wit Fontein,Villeroy & Boch, keramiek; toiletkraan Hansgrohe, alleen koudwater Badkamer Douchegoot rvs Ligbad Villeroy & Boch, acrylaat (indien van toepassing) Wit Wastafel Sphinx, kristalporselein Wit Keuken Per woning een stelpost opgenomen Alleen van toepassing indien er bij Goedhart te Alphen a.d. Rijn een (SieMatic) keuken wordt afgenomen Wasmachine aansluiting Opstelplaats wasmachine en wasdroger in Wasmachinekraan dient tevens als vulkraan verwarmingsinstallatie technische ruimte tenzij anders aangegeven op tekening INSTALLATIES Algemeen Binnenriolering Gescheiden systeem (PE leidingen) Verwarming Gasloos. Elektrische warmtepomp aangesloten op een bronnet. Op de thermostaat, opgesteld in de woonkamer, kan worden ­omgeschakeld tussen verwarmen en koelen.Warmtepomp wordt opgesteld in de technische ruimte van de woning Vloerverwarming (laag temperatuur) in de verblijfsruimtes Opstelplaats verdeler in het appartement volgens tekening In de badkamer wordt een elektrische handdoekradiator opgenomen 59


Elke verblijfsruimte wordt voorzien van een eigen temperatuurregeling. De radiator in de badkamer wordt uitgevoerd met een thermostaat Woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling door toepassing van een warmtepomp Waterinstallaties Individuele bemetering per woning (door waterbedrijf); in de meterkast per woning in de hal op verdieping Warmtapwater per woning bereid door middel van indirect gestookte boiler. Klasse CW4 bij één badkamer, CW5 bij twee badkamers Ventilatievoorzieningen Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning (WTW) en CO2 2-zoneregeling. In de woonkamer wordt een CO2 opnemer opgenomen Nabij de keuken wordt voorzien in een ventilatieschakelaar. Voor de badkamer is een vochtsensor in het afzuigkanaal opgenomen Individuele mechanische aanzuiging (WTW-unit) per woning door middel van gevelroosters (luchtaanzuig), toevoerrozetten in verblijfs­ ruimten, afzuigrozetten in natte groepen en mechanische afzuiging via afblaas naar het dak via een gezamenlijk schachtkanaal Opstelplaats WTW installatie in de technische ruimte In de keuken dient alleen een recirculatie afzuigkap opgenomen te worden Luchttoevoerroosters in de woonkamer, slaap-/werkkamer en berging. Luchtafzuigroosters in toilet, badkamer, keuken en berging Gasaansluiting Gasloos. Electrisch koken Elektrische installaties De woningen worden voorzien van het benodigde aantal aansluitpunten (wandcontactdozen) Voor de aantallen zie verkoopcontracttekeningen Specifieke E-aansluitingen Aansluitingen zijn voorzien t.b.v. een kooktoestel (kookgroep d.m.v. een Perilex wandcontactdoos), een vaatwasser (enkele wandcontactdoos) en een koelkast (dubbelvoudige wandcontactdoos) in de keuken Aansluiting voor een wasmachine is voorzien (een enkele wandcontactdoos op een afzonderlijke groep) in de technische ruimte Loze E-voorzieningen Loze voorzieningen zijn opgenomen voor een wasdroger in de technische ruimte Video intercom Volgens verkoopcontracttekening Communicatie In de woonkamer is voorzien van een bedrade telefoonaansluiting. De overige slaapkamer(s) is/zijn voorzien van een ledige voorziening voor een telefoonaansluiting. In zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamerzijn voorzien van een bedrade CAI-aansluiting. De overige slaapkamer(s) is/zijn niet voorzien van een voorziening voor een CAI-aansluiting Ten behoeve van de WiFi-voorziening in de woning is een loze buisleiding opgenomen die loopt vanaf de uitpandige meterkast naar de inpandige technische ruimte van de desbetreffende woning. Bij woningen met een inpandige meterkast, ontbreekt deze loze voorziening Rookmelders Automatisch voorzien van luid alarm aangesloten op het lichtnet Lift Het gebouw is voorzien van een lift per woonblok Stallingsgarage Ventilatie De gehele (toekomstige) garage is voorzien van ventilatie door middel van een mechanische aanzuiging en afvoer. Afvoer gehele toekomstige garage vindt plaats via ZuidHaven Stuwdrukventilatie en CO/lpg- detectie zijn opgenomen in het ontwerp Brandmeld- en ontruimingsinstallatie In de garage is voorzien in een brandmeldinstallatie De garage is voorzien van een ontruimingsinstallatie met een alarm Verlichtingsinstallatie De garage is voorzien van een (nood)verlichtingsinstallatie en vluchtwegverwijzing Elektrische oplaadpunten Eén parkeerplaats bij elke woning is voorzien van een loze leiding t.b.v. een door koper zelf aan te brengen oplaadpunt. Loze leiding is verbonden aan bijbehorend appartement Toegang De cilinders van de toegangsdeur van het appartement en bijbehorende berging zijn gelijk sluitend uitgevoerd. De toegangsdeur naar de algemene fietsenstalling is hiermee ook te bedienen Hellingbaan fietsen De hellingbaan voor de fietsen wordt uitgerust met een ‘ondersteuningssysteem’ om fietsen “begeleid” naar en uit de parkeergarage te brengen van/naar de Houtrustweg Fietsenstalling collectief Niet voorzien van electrische oplaadpunten

60


BEACH CITY

Sportstrand

FAST Hotel

Commercieel & bedrijfsruimte

Vis & horeca

FISH NOORDELIJK HAVENHOOFD Ontwikkellocatie

Commercieel & bedrijfsruimte

3E HAVEN INNOPORT Bedrijfsmatig & zeezeilen

ZuidHaven

Visafslag Reparatiewerf 1E HAVEN

Watertaxi

De Kom

Visserijhaven

Wonen & werken

Zeezeilcentrum Vis & werken

Ontwikkellocatie NAUTISCH CENTRUM

Wonen & werken 2E HAVEN

JACHTHAVEN

Bedrijfmatig & recreatief

Horeca

Horeca Wonen & werken

61

Wonen & werken


ZuidHaven

Volg ons op:

Woonplanner Wil je kijken naar de verschillende indelingsmogelijkheden van jouw favoriete appartement(en), ga dan naar de online woonplanner op www.dezuid.nl/woonplanner. Je kunt je woning afstemmen op jouw manier van leven. 62


De Zuid C.V. is een samenwerking van MRP Development en VORM Ontwikkeling

Disclaimer De Zuid wordt ontwikkeld door De Zuid C.V., een samenwerking van MRP Development en VORM Ontwikkeling. Deze brochure is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen zijn voorbehouden. Vermelde maatvoeringen in deze brochure dienen beschouwd te worden als indicatief. De verkoopcontracttekeningen zijn leidend.

Marketing en communicatie: CieremansVanReijn.nl

Verkoopinformatie

Inspiratie en informatie: Infoloods De Zuid Hellingweg 118, Scheveningen

Frisia Makelaars Javastraat 1A 2585 AA Den Haag 070 - 342 01 01

Nelisse Makelaarsgroep Statenlaan 128 2582 GW Den Haag 070 - 350 14 00

De Infoloods is alleen te bezoeken op afspraak, neem contact op met de makelaar.


www.dezuid.nl

De Zuid - ZuidHaven  

Hier hoor, voel en beleef je de zee! Waar? Op De Zuid. Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Sc...

De Zuid - ZuidHaven  

Hier hoor, voel en beleef je de zee! Waar? Op De Zuid. Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Sc...