__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Joepie! We mogen op kamp!!!

KRANT LUVAND

Krant Luvand – kampeditie 2020

1


DAG ALLEMAAL! Enige tijd geleden kregen we het heuglijke nieuws dat we op kamp mogen! Sinds het nieuws heeft hoofdleiding en gewone leiding nog niet stilgezeten om een fantastisch kamp in elkaar te proberen steken‌ en het is ons gelukt! Weliswaar kan niet iedereen 10 dagen op kamp, maar dan zullen we gewoon dubbel zoveel plezier moeten maken om de gemiste tijd in te halen! En omdat niet iedereen tegelijk op kamp kan, kunnen we de mensen in onze bubbel zoveel beter leren kennen! Zo zie je maar, elk nadeel heeft ook een voordeel đ&#x;˜Š Wij kijken er alvast naar uit om op kamp ook alle verloren zondagen in te halen. Wil jij graag aan je leiding laten weten welke spelletjes jij het meest gemist hebt? Vul dan dit bonnetje in en mail het door naar jouw leiding! Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie terug te zien en er een spetterend kamp van te maken!!

Ik,‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌., wil graag eens ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. spelen op kamp. Een spel rond/in verband met dit thema:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.. lijkt me heel erg leuk!

Tot hĂŠĂŠl snel! Uw ongeduldige hoofdredactrice, Emma

Krant Luvand – kampeditie 2020

2


Kalender 13/07 – 17/07 17/07 – 22/07 22/07 – 27/07 17/07 – 27/07 28/07 – 31/07 19/09 04/10

Voorkamp Chirokamp voor de pinkels en speelclubs Chirokamp voor de rakwi’ en tito’s Chirokamp voor de keti’s en aspi’s Nakamp BBQ Startdag

Boodschappen van algemeen nut ➢ Chiro Luvand T-shirts zijn te koop voor tien euro in alle maten. Vraag ernaar bij de leiding! ➢ We hebben nog steeds een tent te huur van 6m x 12m voor een zeer schappelijke prijs. Interesse? Contacteer dan Jana Schoonbaert 0468 11 76 11

Vervangleiding van het trimester Deze keer staat vervangleiding Margot in de schijnwerpers. Wil jij ook kans maken op deze plaats? Kom dan zoveel mogelijk leidinggeven op de Chiro! Of word gewoon plusleiding, nog leuker.

“De Chiro is voor mij zoals een zeeanemoon voor een heremietkreeftje.”

Krant Luvand – kampeditie 2020

3


Kampthema

KAMP (D)WAES

Wij hebben jou nodig om deze zomer te redden! Kom samen met ons trainen en haal het einde van kamp (D)Waes! Beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken in een bubbelagent? Ontdek het op onze speciale basis in Halen. Tot snel!!!

Krant Luvand – kampeditie 2020

4


Boodschappen van algemeen nut CORONA-MAATREGELEN Infoavonden Wij zullen op 8 en 9 juli een infoavond organiseren om jullie in te lichten over alle specifieke coronamaatregelen die zullen genomen worden op kamp. Er zal binnenkort een mail gestuurd worden met concretere info Coronaboekje Er zal op de infoavonden een boekje worden uitgedeeld waar alle informatie in gebundeld is. VERTREK EN TERUGRIT KAMPTERREIN Vervoer van en naar het kamp De strenge voorzorgsmaatregelen maken het dit jaar voor ons financieel en praktisch onmogelijk om busvervoer in te zetten naar en van het kamp. We danken jullie alvast voor de inspanning om de kinderen zelf te komen brengen en ophalen én om rekening te houden met onderstaande voorzorgsmaatregelen: Brengen van de kinderen op vrijdag 17 juli 2020: Kinderen van bubbel 1 (pinkels en speelclub) worden verwacht tussen 10 en 11 uur. Kinderen van bubbel 3 (keti en aspi) worden verwacht tussen 11 en 12 uur. Alle kinderen brengen een eigen lunchpakket mee. Wij bieden ze ’s middags daarnaast ook soep en een dessert aan. Ophalen van de kinderen op woensdag 22 juli 2020: Kinderen van bubbel 1 (pinkels en speelclub) worden opgehaald tussen 14.00 en 15.00 uur. Brengen van de kinderen op woensdag 22 juli 2020: Kinderen van bubbel 2 (rakwi en tito) worden verwacht tussen 15.30 en 16.30 uur. Kinderen die op 22 juli toekomen, moeten geen lunchpakket meebrengen. Zij krijgen die dag nog een vieruurtje en ’s avonds een warme maaltijd. Ophalen van de kinderen op maandag 27 juli 2020: Kinderen van bubbel 2 (rakwi en tito) worden opgehaald tussen 14.00 en 15.00 uur. Kinderen van bubbel 3 (keti en aspi) worden opgehaald tussen 15.00 en 16.00 uur. Breng je kinderen uit verschillende bubbels mee? Geen probleem, maar hou rekening met onderstaande: - We voorzien aparte vakken om de bagage te verzamelen. Let erop bij aankomst dat je de juiste bagage in het juiste vak plaatst. - De kinderen worden bij aankomst meteen opgevangen bij hun respectievelijke bubbels.

Krant Luvand – kampeditie 2020

5


Kom je kinderen uit verschillende bubbels halen? Geen probleem, maar breng de leiding hier op voorhand van op de hoogte. Op die manier kunnen wij de nodige maatregelen treffen om het afhaalmoment in alle veiligheid te laten verlopen.

SCHRIJVEN Voor de schrijflustige familieleden, vrienden, geliefden, kennissen enzovoort, mogen altijd een briefje of postpakketten versturen naar onderstaand adres:

Chiro Luvand aan (naam van uw zoon/dochter) Ertsenrijkstraat 47 3545 Halen

WAT TEN STRENGSTE VERBODEN IS We zouden met aandrang willen vragen om jullie zoon/dochter geen onverwachts bezoekje te komen brengen. Ook al bevindt u zich in de buurt, gelieve het kampterrein NIET onnodig te betreden. Deze bezoekjes kunnen nogal voor problemen zorgen bij de allerkleinsten. Het zou bovendien chaotisch zijn als er af en toe iemand een kijkje komt nemen naar zijn/haar kind.

Krant Luvand – kampeditie 2020

6


Aandacht:

OPROEP AAN ALLE ASPI’S EN KETI’S Om het laden en lossen van de camion een beetje vlotter te laten verlopen, vragen we met aandrang dat zowel de keti’s en de aspi’s komen helpen. Het zou tof zijn moesten jullie aanwezig zijn! Laden camion:

Zondag 12 juli om 10u00 Lossen camion:

Zaterdag 2 augustus rond 10u00

CONTROLE Op de dag dat uw kinderen terugkomen van kamp raden wij u sterk aan hen volledig te controleren op mogelijke teken. Dat zijn hele kleine (ongeveer 2 mm groot) zwarte beestjes die in het bos wonen en zich vasthechten op het lichaam, liefst op warme plekjes, om zo bloed te zuigen. Kijk ook goed in het haar en achter de oren. Bij 1 op de tien gevallen kunnen ze de ziekte van Lyme veroorzaken, als ze zich langer dan 48 uur op je lichaam bevinden. Reden genoeg dus voor een grondig onderzoek. Het verwijderen van een teek dient zorgvuldig met een pincet gedaan te worden! Zorg ervoor dat het kopje zeker niet blijft steken. Tijdens het kamp wordt dit zeer regelmatig door de kookploeg of de leiding van uw zoon of dochter gedaan.

Krant Luvand – kampeditie 2020

7


Wat neem je best mee? ➢ Spelkledij: -

Lange broeken en korte broeken T-shirts Kousen, schoenen, stapschoenen Genoeg warme truien

➢ Toiletgerief: -

Kam/borstel Handdoeken, washandjes Zeep, shampoo Tandenborstel en tandpasta Voldoende ondergoed Linnenzak voor vuile was Voor de meisjes: maandverband, tampons

➢ Slaapgerief: -

Pyjama Knuffel Slaapzak + eventueel deken Luchtmatras (met aandrang willen wij vragen om geen veldbed mee te nemen. Het is namelijk enorm slecht voor onze grondzeilen van onze tenten. En onze tenten zijn erg duur! Ook vragen wij geen te grote luchtmatras te kopen voor uw kleine zoon/dochter.)

➢ Allerlei:

Regenkledij Laarzen 3 keukenhanddoeken Aardappelmesje (vanaf rakwi’s) Eetgerief (plastieken diep en plat bord, plastieken beker, mes, vork, lepel, klein lepeltje). Dit liefst allemaal in een stoffen eetzakje Zwembroek/badpak/bikini Identiteitskaart: verplicht vanaf 15 jaar. Voor pinkels, speelclub en rakwi mag er ook een kopie meegegeven worden van de ID kaart. 2 extra kleefbriefjes van de mutualiteit. Enkele wasknijpers Anti - muggenmelk, zonnemelk Eigen medicatie (verwittig de afdelingsleiding op voorhand!) Strips, gezelschapsspelletjes Briefpapier, schrijfgerief, enveloppen, postzegels, … Klein beetje zakgeld om kaartjes en water te kopen op kamp Rugzak JE GOED HUMEUR

-

Krant Luvand – kampeditie 2020

8


➢ Extra belangrijk dit kamp: - Een kwaliteitsvolle, stevige drinkbus o van minimum 0,5 liter die goed kan afgesloten worden. o Noteer zeker de NAAM van je kind erop. o Er kunnen geen drinkbekers gedeeld worden. Je kind zal deze drinkbus dus permanent bij zich moeten houden en bij dorst daaruit drinken en water vullen in de drinkbus. De drinkbus vervangt de bekers in de lunchzak niet. Geef dus naast borden en bestek ook nog een beker mee voor tijdens het eten en om de tanden te poetsen. - Minstens 1 pet/hoedje o Verplicht voor elk kind! o We worden de laatste jaren geconfronteerd met hittegolven op kamp. Het is dus belangrijk dat je kind een pet op heeft, wij spelen immers de hele dag buiten. - Voor iedereen vanaf 12 jaar: 1 of meerdere stoffen mondmaskers (we beschikken ook over (wegwerp)mondmaskers, maar graag voor de zekerheid een mondmasker meegeven. - Voldoende papieren zakdoeken, stoffen zakdoeken mogen dit jaar niet gebruikt worden. ➢ Wat mag je niet meenemen: - Huisdieren kleiner dan 5 meter - Computerspelletjes en andere elektronische spulletjes - IPhone, BlackBerry, of andere gsm-toestellen. - Zakmes of andere snijdende voorwerpen (uitzondering: Aspi's) ➢ Broodbeleg : - Pinkels: smeerkaas 500gr - Speelclubs: choco 750gr - Rakwi's: choco 750gr - Tito's: smeerkaas 500gr - Keti's: hagelslag 500gr - Aspi's: speculoospasta 500gr

Bij aankomst op het kampterrein zal de leiding rondkomen om alle toespijs op te halen.

Krant Luvand – kampeditie 2020

9


VERLOREN VOORWERPEN MOGEN WE VRAGEN AAN DE OUDERS OM ALLE KLEREN, HANDDOEKEN, EN WASHANDJES TE NAAMTEKENEN. ONZE BERG ‘VERLOREN VOORWERPEN’ WORDT ELK JAAR GROTER EN GROTER MET KLEREN DIE VAN MENEER OF MEVROUW NIEMAND ZIJN. VERGEET NIET TUSSEN DE VERLOREN KAMPVOORWERPEN TE KIJKEN WANNEER U UW KIND AFHAALT AAN DE SPORTHAL.

Krant Luvand – kampeditie 2020

10


Hoe ziet een dag in Halen eruit? 07u45 :

De leiding ontwaakt.

08u00 :

Opstaan! De pinkels t.e.m. de aspiranten worden gewekt en het is tijd om een nat waslapje tegen het gezicht te wrijven.

08u30 :

Openingsformatie en om er straks hard tegenaan te gaan , moeten we eerst een stevig ontbijt opsmikkelen.

09u30 :

Er staat ons een voormiddag vol verrassende spelen op het programma

12u30 :

Middagformatie en ondertussen is het alweer tijd voor het middageten.

13u30 :

Even rusten + een beetje tijd voor een boekje, briefje, spelletje…

14u00 :

We gaan weer aan de slag

16u00 :

Een kleine pauze voor een koekje en een drankje

16u15 :

Opnieuw aan de slag…

18u30 :

Honger, honger, honger….

19u30 :

Slotformatie + we kijken samen gezellig naar het toneeltje van de leidingsploeg

20u30 :

Pinkels en Speelclubbers keren bedwaarts

21u00 :

Ook de Rakwi’s gaan naar dromenland

21u30 :

Nu zijn ook onze Tito’s aan de beurt

22u00 :

Keti’s en Aspi’s vertrekken langzaamaan naar hun tenten

22u30 :

De leiding overlegt nog eens over de voorbije dag….

Krant Luvand – kampeditie 2020

11


OPROEP ➢ Wie geen mails ontvangt, gelieve zelf te mailen naar chiroluvand@gmail.com Zo kunnen wij u opnemen in de maillijst en onze communicatie verbeteren!

➢ Wie nog oude Chirokleren heeft, kan ze altijd op de Chiro afgeven. Zo kunnen wij tweedehandskleren aanbieden voor wie die nodig heeft. ➢ Chiro Luvand zit nu ook op Instagram! Volg ons via @chiroluvand. ➢ Wij houden de Chiro graag proper alleen merken wij dat dit de laatste tijd wat moeilijker gaat door ons gebrek aan veegborstels. Heeft u thuis nog een veegborstel liggen die u niet meer gebruikt, aarzel niet! Wij kunnen het hard gebruiken.

Krant Luvand – kampeditie 2020

12


Pinkels Dag liefste pinkels, We hebben al enige tijd geen leuke chirozondagen meer kunnen beleven, maar we hebben goed nieuws! Van 17 tot 22 juli gaan we met de pinkels op kamp! Hieronder hebben we een lijstje met de verschillende activiteiten die we zullen doen: - Waterspelletjes - Toneeltje - Bosspel - Verhaaltjes vertellen ‘s avonds - Barbeque! - Tikkertje - Verstoppertje - Gekke bekken trekken - … Gewoonweg te veel om op te noemen! De leiding en plusleiding kijkt er in elk geval al naar uit om met z’n allen op kamp te gaan naar het zonnige Halen. Groetjes van jullie allerliefste leiding en plusleiding Levita, Lennert, Amber, Keltoume, Eva en Sam PS: We hebben nog een kleine woordzoeker gemaakt om jullie voor te bereiden op kamp!

Krant Luvand – kampeditie 2020

13


Speelclubs Hallo boys en girls Jullie hebben net zoals ons het goed nieuw alvast ook vernomen, het kamp gaat door!!! Het zal er dan wel anders uitzien of andere jaren. Maar we gaan ons toch weer reuze amuseren. Het spelprogramma ligt alvast klaar en omdat we niet zolang op kamp gaan of normaal (5 dagen). Zullen we dubbel zoveel moeten doen in de tijd dat we op kamp gaan. Zorg dus dat jullie goed uitgerust op kamp vertrekken, dat we er direct kunnen invliegen. In de maanden dat we thuis hebben gezeten hebben we dan ook tijd genoeg gehad om knotsgekke spellen te verzinnen. Zodat jullie je toch nog even kunnen bezig houden tot aan het kamp kunnen jullie alvast deze kleurplaat inkleuren. ☺☺☺☺ Jullie leiding David, Annelien, Matisse, Arno en Louis

Krant Luvand – kampeditie 2020

14


Rakwi’s Heeeey Rakwis, Het is beslist… CHIROKAMP GAAT DOOR! JOEPIE! Wij hebben er alvast enorm veel zin in. Na een aantal chirozondagen te moeten schrappen is het super dat we toch met zen allen op kamp kunnen. Het gaat jammer genoeg wat korter zijn, maar we zorgen er samen voor dat het een kamp wordt met dubbel zo veel fun. We hebben hieronder nog een kruiswoordraadsel voor jullie om jullie wat voor te bereiden. Eens zien wie het volledig kan invullen Vele groetjes van jullie (plus)leiding

1. 2. 3. 4.

Horizontaal

Verticaal

4. onze blauwe t-shirt + beige rok/short 1. 7. nacht wandeling voor rakwis/titos 2. 8. kleur van de rakwis 3. 9. waar we slapen/spelen bij regen 4.

1. stad waar we op kamp gaan 2. laatste avond op kamp 3. groep dat kookt en helpt op kamp 5. waar we formatie doen

Krant Luvand – kampeditie 2020

15


5. 6. waar we eten

Tito’s Dag lieve Tito’s! Ik zou hier graag willen schrijven dat we een zot leuk tweede semester hebben gehad maar dat heeft helaas niet mogen zijn… (merci Corona). Voor het geval dat je ook wat woede voelt voor dat vuile beestje én je die woede moeilijk kwijt kan geraken heb ik hieronder een afbeelding van Corona geplaatst. Ik zou zeggen knip de afbeelding uit, veeg er uw vieze schoenen aan af, begraaf het, laat het op eten door uw hond, … . Oké dus een korter semester dan anders MAAR dat wil niet zeggen dat het jaar al voorbij is! Deze zomer gaan we naar jaarlijkse traditie op een fantastisch (iets korter dan normaal) chirokamp! Iets minder dagen wil natuurlijk niet zeggen dat het iets minder leuk zal worden, integendeel! We beloven jullie plechtig dat het enorm, super, mega, overzot leuk gaat worden :)

(deze kan je dus uitknippen en er je woede op afreageren) Helaas dit is alweer het einde van het tekstje… TOT OP KAMP xoxo Maaike en Tim

Krant Luvand – kampeditie 2020

16


Keti’s Hey mijn allerliefste keti’s! Ik vind het zo leuk om dit tekstje te schrijven, want dat betekent dat we op kamp mogen gaan!! En hoewel de pandemie zo wat het hele tweede semester heeft verpest, mogen we niet té boos zijn op het coronavirus, want… we hebben onze supertoffe leefweek nog kunnen doen! En ik kan persoonlijk niet wachten om de kampdans te leren… en te ontdekken of jullie op jullie dans-skills hebben geoefend sinds Yummi. Hoe dan ook gaan we er een fantastisch kamp van maken, hopelijk nóg leuker dan leefweek! Om af te sluiten, laat ik jullie onze prachtige groepsfoto’s nog eens bewonderen, waarmee we bijna een frietkot hadden gewonnen!

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding en tot supersnel!! Emma, Margot, Kyle, Simon en Arno

Krant Luvand – kampeditie 2020

17


Aspi’s Goedenavond iedereen en welkom bij een nieuwe editie van ‘de chirogazet’, waar we het vandaag gaan hebben over niks minder dan het chirokamp welleswaar!! Holapola hopelijk zijn jullie tijdens deze lockdown nog niet van plan om een familiedrama te plannen, want na 123 dagen lockdown kan (voor)kamp eindelijk doorgaan. Hopelijk veranderd het dit jaar niet in een aflevering van Infection Island, want corona is een tikkende tijdbom! Juist om die reden werken we met bubbels en weet dat die bubbels vol zitten met volk dat op ons neerkijkt omdat het in een andere bubbel zit! Juist om die reden moeten we ons kamp zo zot mogelijk maken. Om het zotste kamp te organiseren, hebben we de zotste ideeën nodig. Daarom zijn we een prijskampdink gestart. je stuurt een gele briefkaart naar de Chiro met daarin ‘het beste kampidee’, de winnaar wint het taartje van de week! Ik hoor jullie al denken: “ligt er nog niks vast? Staat er niks plezant op de agenda? Of staan er juist al vele vet coole dingen op de planning?” Wel ik zeg geen ja, ik zeg geen nee, integendeel! Ideeën zoals ‘De djoef op uw muile van de dag’ kunnen niet geaccepteerd worden, want dan gaan mensen beginnen bleiten, en daarmee moet je oppassen want zie dat ze je proberen doodbleiten. Ideeën zoals ‘Hoelang kan Thomas aan fazanten denken’ worden niet getolereerd! Deze richting wil ik met mijn kamp niet uit!! Moge de beste winnen. We zien jullie dan op kamp, en onthoud: We braaf is krijgt lekkers, we stout is… 2 jaar voorwaardelijk.

Miaaaaauwkes!

Jullie leiding (en Emma) toen ze zo oud als jullie waren en zich eens van hun schoonste kant toonden

Krant Luvand – kampeditie 2020

18


De kookploeg Hallo, lieve kindertjes, wij zijn de kookploeg en ook wij zijn graag weer van de partij om jullie een overheerlijk kamp te bezorgen! We krijgen graag veel post…wie deze onmogelijke rebus oplost en ons het antwoord op kamp via een binnenpostje bezorgt, die krijgt misschien wel iets lekkers… We kijken ernaar uit om jullie terug te zien! Groetjes van de kookploeg, Bram, Bram, Gil, Ruben, Wout, Steven, Thomas en Karen

Krant Luvand – kampeditie 2020

19


k=p+n+

h=r

-pan

-y

r=f+

i=t

s=t

b=w+, t+

s=i+k

b=h

o=e+

i=b+t TIP!

-ld+

-ld+

pond

Krant Luvand – kampeditie 2020

m=p+j+

m=e

s=t p+

-sl j+

-ien

-kla+t+

m=j+,

t=! g+

-t+l+

m=j

-i+

+

-er e+

i=e+,

yen

t=, l+

y=p+

h=g

-il+

-on+

-nd

+

s=t

i=!

y

y=n+

-

-de+

-i j+

-i

h=r h+

t=!

japan

weer

stil

20


Wilt u de Chiro steunen zonder geld uit te geven? Dat kan! Uw online aankopen kan u doen op Trooper, via de volgende website: www.trooper.be/chiroluvand. Zo gaat er een percent van uw aankopen naar de Chiro, zonder dat dit u extra kost! Welke online aankopen denkt u dan? Denk maar aan bol.com, hema, coolblue, booking.com, aliexpress, pizzahut, zalando lounge en zoveel meer!

Krant Luvand – kampeditie 2020

21


Kamp Chiro Luvand Halen 2020

Kampfolder 1. Inleiding In deze folder vindt u alles wat u moet weten over ons kamp. Wat we zo alle dagen uitspoken, hoe we eten, slapen, wat uw kind allemaal nodig heeft, en nog zoveel meer. Leg deze folder dus zeker niet te ver weg. Net voor de zomervakantie geven wij nog een kampgazet mee aan uw kind en daarin staat nog eens alles uitgeschreven. Deze komen eveneens op de Facebookpagina en worden via mail doorgestuurd.

2. Algemene informatie • Adres: •

Waar? Ertsenrijkstraat 47 3545 Halen Wanneer? - Bubbel 1: Pinkels en Speelclub van 17.07 tem 22.07 - Bubbel 2: Rakwi en Tito van 22.07 tem 27.07 - Bubbel 3: Keti en Aspi van 17.07 tem 27.07 - Bubbel 4: Kookploeg van 17.07 tem 27.07 - Bubbel 5: Klusleiding. Dat is de leiding die tijdens het eerste of tweede deel van het kamp geen afdeling onder zijn/haar hoede heeft. De klusleiding ondersteunt leiding en kookploeg bij het reinigen en, uiteraard, allerhande klusjes..

Krant Luvand – kampeditie 2020

22


-

Eventueel kunnen de aspi’s ook een handje bijdragen op nakamp van 27/07 t.e.m. 31/07

3. Praktisch • •

Extra coronamaatregelen in het Coronaboekje Hygiëne

De jongste drie afdelingen worden zeker om de twee dagen gedoucht onder begeleiding van de leiding. De oudere afdelingen zijn oud genoeg, die douchen zelf en beslissen zelf wanneer ze dat doen. Er wordt iedere dag gecontroleerd op luizen en teken door de leiding. •

Slapen

De Pinkels, Speelclubs en Rakwi's slapen per afdeling in 1 tent, maar gescheiden van elkaar, jongens en meisjes elk een kant. Indien ze met veel leden meegaan, zijn er twee aparte tenten voor jongens en meisjes. Er slaapt in iedere tent altijd leiding bij. Tito's, Keti's en Aspi's slapen de jongens en de meisjes in aparte tenten. •

Eten

Uw kind krijgt drie maaltijden per dag, voorzien door de kookploeg. Daarnaast worden er om 16uur een tussendoortje voorzien. We eten aan shelters (=zelf gebouwde tafels onder een afdak).

4. Activiteiten •

Dagtochten

Door de corona-maatregelen mogen we niet op 2- of 3-daagse gaan met de oudste afdelingen. Een dagtocht is echter wel toegestaan. Echter zullen de meeste afdelingen niet op dagtocht gaan, aangezien hun kamp slechts 5 dagen duurt. •

Toneeltje en kampdans

Iedere avond voor het slapen gaan wordt er een toneeltje voorzien door de leiding. Dit toneeltje gaat over ons kampthema en is de rode draad doorheen het kamp. Iedere dag dansen we allemaal samen per bubbel.

Krant Luvand – kampeditie 2020

23


5. Financieel De prijs van een kamp van 10 dagen bedraagt 150 euro per kind. Vanaf het 4e kind bedraagt het kamp 75 euro. De prijs van een kamp van 5 dagen bedraagt 75 euro per kind. Wij vragen om het bedrag te storten op volgend rekening nummer met volgende vermelding. BE23 7374 1510 6691 NAAM+VOORNAAM+AFDELING+KAMP2012 Belangrijk is dat de vermelding zeker correct is. Bij verdere vragen kan u altijd een mail sturen naar chiroluvand@gmail.com.

6. Administratie •

Zeker niet vergeten voor vertrek

2 klevertjes mutualiteit Paspoort +12 Kids ID -12 Medische fiche (!!) + eventuele medicamenten Benodigdheden zoals slaapzak en luchtmatras volgen in de kampgazet eind juni.

Krant Luvand – kampeditie 2020

24


Wist-je-dat… •

Alle leiding superblij is dat het kamp toch mag doorgaan?

Een van onze aspi’s wereldberoemd is?

Je haar talenten kan bewonderen via deze link? https://www.facebook.com/LADbible/videos/263770991716519/

De aspi’s en keti’s zijn komen helpen op werkweek?

Zij keigoed gewerkt hebben?

Wij hen daar keigraag voor zien?

Het kampthema gebaseerd is op een tv-serie?

Dit Kamp Waes is? (verrassing!!)

Er weinig nieuwe weetjes zijn?

Dit door een zeker virus komt?

Wij jullie superhard gemist hebben en daardoor nóg meer uitkijken naar het kamp?

Wist je dat jullie vorig jaar meer dan 120 kilo aardappelen gegeten hebben? En dat wij hopen dat jullie dit jaar even veel honger zullen hebben?

En dat jullie dagelijks gemiddeld 20 gram choco eten, dus 200 gram per kamp per kind dus dat dat omgerekend zo'n 30 kilo choco is???!!

Wist je dat de gemeente Lievegem ons 'trakteert' op veiligheidspakketten waarin wegwerphandschoenen, gezichtsschermen, zeep, papieren zakdoeken, reinigingsmiddelen etc. zitten?

Wij hen daar zeer dankbaar voor zijn en dit goed zullen gebruiken?

Krant Luvand – kampeditie 2020

25


Contactgegevens NAAM

GSM

E-MAILADRES

Pinkels Levita Camerlinck Lennert Bekaert

0470 30 96 04 0468 16 60 10

levita.camerlinck@gmail.com bekaertlennertgmail.com

Speelclubs Louis Van Kerckvoorde David Schoonbaert

0471 34 37 30

louisvankerckvoorde@gmail.com

0468 20 34 94

davidschoonbaert1@gmail.com

Rakwi’s Jana Schoonbaert Jorre Van de Sompel

0468 11 76 11 0475 23 26 11

Tim Monteyne Maaike Van de Sompele

0468 13 45 72 0484 72 34 75

schoonbaertjana@gmail.com vandesompeljorre@gmail.com

Tito’s monteynetim@gmail.com maaikevandesompele@gmail.com

Keti’s Emma Caus

0488 31 49 65

emma.caus@outlook.com

Aspi’s Nora Van Daele

0491 18 62 46

Krant Luvand – kampeditie 2020

vdnora@gmail.com

26

Profile for chiroluvand

Krant Luvand - Kamp 2020  

Krant Luvand - Kamp 2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded