Page 1

A Center Kft. küldetése, hogy Önt piacvezetõ termékekkel és technológiákkal segítse abban, hogy minél professzionálisabb és szélesebb körû megoldásokat tudjon nyújtani ügyfelei testkarcsúsítás, bõrszépítés és arcfiatalítás iránti igényeire. Minden téren elkötelezettek vagyunk a kiváló minõség mellett, ezért termékeinkhez magas szintû képzést valamint technikai és marketing támogatást biztosítunk a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. Látogasson meg bennünket új irodaházunkban, ahol kellemes és modern környezetben ismerkedhet meg a szépségipar vezetõ berendezéseivel é s e ljárásaival. T ermékskálánk szinte minden igényt lefed az arckezeléstõl az alakformálásig, a belépõ termékektõl kezdve a legfejlettebb csúcskategóriáig. Elõzetesen egyeztetett idõpontban szakértõnk szívesen áll az Ön rendelkezésére, ismerteti és bemutatja a berendezéseket, amiket Ön ki is próbálhat.

Látogatását azzal szeretnénk felejthetetlenné tenni, hogy 2010 szeptemberében, egész hónapban 10% kedvezményt biztosítunk legtöbb termékünk végfelhasználói árából.* *Ajánlatunk részletei: • kedvezményt azon termékek árából tudunk biztosítani, amelyekre egyéb akció nincs érvényben • ajánlatunk a készlet erejéig érvényes • ajánlatunk az új irodaházban, személyesen lebonyolított vásárlások esetén érvényes

Új elérhetõségeink: Cím: H-1148, Budapest Nagy Lajos király útja 10. Telefon/Fax: 06-1/343-2975, 06-1/343-3082, Rendelés: 06-1/351-5997, E-mail: center.iroda@vnet.hu www.alakformalas.hu >>>


UltraShape Az UltraShape a zsírbontó kezelések non plus ultrája. A berendezés által létrehozott speciális ultrahang impulzusokat a szabadalmaztatott kezelõfej fókuszálja, és juttatja el a zsírszövet mélyére. Itt, a kavitációs technológiától eltérõen az intenzív ultrahang impulzusok akusztikus energiája mechanikai hatást idéz elõ, ami többszörösen hatékony eljárás. Az UtlraShape nem a zsírdepók átmeneti csökkentésével éri el hatását, hanem a zsírsejtek lebontásával és számuk végleges csökkentésével, ezért hatása a sebészeti zsírleszíváshoz hasonlóan tartós. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a módszer kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környezõ struktúrákat, mint a bõr, az erek,

idegek és nyirokrendszer. Nincs fájdalom, nincs mûtõ, nincs anesztézia, és nincs felépülési idõ. A kezelést követõen a páciens azonnal folytathatja napi tevékenységét. Alkalmanként legalább 2 cm hosszan tartó testméret csökkenés várható, mely az ismétlõdõ kezelések során megtöbbszörözhetõ. Az ügyfélszûrés, diagnosztizálás és ügyfél konzultáció feladataira szakorvosi közremûködés szükséges.

Vela Smooth Hatása a cellulitra: A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás beindul. A sejtanyagcsere helyreállításával intenzív cellulit leépítõ folyamatok jönnek létre. A négy leghatásosabb technológia egy berendezésben. Egy fantasztikusan hatékony berendezés, amely a következõ négy élenjáró technológiát egyesíti magában: • rádiófrekvencia • gördülõ hengeres masszázs • infravörös fényterápia • pulzáló vákuum terápia Hatása a zsírsejtekre: A bi-poláris rádiófrekvencia hõhatása nagy menynyiségû depózsírt képes a zsírsejtekbõl felszabadítani, jelentõsen csökkentve a testméreteket.

Méregtelenítõ hatása: A motorikus görgõk, a pulzáló vákuum jelentõsen növelik a mikro-cirkulációt és nyirokkeringést, a méreganyagok és lebontott depózsír eltávolítása érdekében. Hatása a bõr állagára: A kezelõfej infravörös reflektora hosszú hatású kollagén és lágyszövet rekonstrukciót indít meg, a bõr rugalmasságának és fiatalságának visszanyerésére. A nagy- és a kisméretû kezelõfejjel a különbözõ méretû testterületek és az orca kényelmes kezelése biztosított.

ULTRATONE™ A gyártó 40 éves tudományos-fejlesztési tapasztalatára épülõ Trófikus kód alapú bio-stimuláció és a „minden egyben” (All in one) rendszer túllép a hagyományos izomstimuláció keretein a hatékonyság és a kezelési komfort tekintetében. A 44 különbözõ jelforma egyénre hangolt folyamatos változásai látványos és hosszantartó eredményeket biztosítanak. A 150.000 progresszív arc- és testkezelõ program kezelési profiljai: • Karcsúsítás & Alakformálás • Zsírleépítés

& Méretcsökkentés • Méregtelenítés & Cellulit kezelés • Tónusfokozás & Izomfejlesztés • Arcfiatalítás & ránctalanítás • Sport és Tréning • Terápia és rehabilitáció. Az egyedülálló kezelés-tervezõ computer az ügyfél személyes adottságai és a kezelési cél alapján határozza meg a javasolt kezelések számát és gyakoriságát. 200 ügyfél teljes adatállományát tárolja, felügyeli és folyamatosan optimalizálja.

STARVAC SP2 A Starvac SP-2 görgõ-szívófejes kezelõközpont a pulzáló vákuum és görgõfejes masszázs segítségével erõteljesen fokozza a nyirokáramlást, mely hatékony méregtelenítést és egyben intenzív cellulit elleni kezelést biztosít.

www.alakformalas.hu >>>

Kezelési lehetõségek: • Cellulit csökkentés és feszesítés • Nyirokmasszázs és méregtelenítés • Zsírleépítés és karcsúsítás • Relaxációs és masszázskezelés • Arckezelések • Reumatológia és traumatológia • Sport és Wellness • Reflex terápia. Egyedülálló kiegészítõje a szabadalmaztatott dupla kamrás szívócsésze rendszer, mely egyszerre négy helyen dolgozik a testen. A készülékkel arckezelések is végezhetõk, sõt képzett terapeuták terápiás és rehabilitációs kezelésekre is alkalmazhatják.


BOM TRS-C CENTER A berendezés legnagyobb elõnyét a hexa-poláris (hatpólusú) kezelõfej jelenti. Ezáltal az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. A kezelési komfort összehasonlíthatatlanul megnövekedett a korábban használt mono-, bi- és tripoláris kezelõfejekhez képest. Kezelési lehetõségek: • Zsírbontás & méretcsökkentés & alakformálás • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése • Arcfiatalítás & Kollagén rekonstrukció • Bõrfeszesítés & bõrszépítés • Fejbõr kezelése A BOM-Center három különbözõ méretû kezelõfejjel kerül szállításra, így alkalmas a kisebb arcterületektõl a nagyobb

testrészek kezelésére. A kezelõfejek könnyûek és kézre állóak, beépített hõmérséklet mérõt tartalmaznak, megkönnyítve a kezelés közben a hõmérséklet ellenõrzését és alakítását. A kezelés teljesen biztonságos, az összes bõrszín és bõrtípus esetén alkalmazható. A rádiófrekvenciás kezelõfejek vörös és kék színû szuper intenzív fényû LED fényforrásokkal vannak ellátva, szinergia hatásuk fantasztikus kezelési eredményeket biztosít.

Testtekercselõ eljárások A testtekercselés a gépi segítség nélküli alakformálás egyik leghatékonyabb módszere. A több centiméteres méretcsökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bõr látványosan kisimul, feszessé válik. A cellulit és stria jegyek valamint egyéb heges bõrfelületek már néhány kezelés után látványosan javulnak. Kétféle terméket kínálunk a szalon sajátosságainak és a kozmetikus igényeinek megfelelõen.

Wiener Kosmetikum A 20 éve a hazai piacon lévõ és folyamatosan megújuló, feltalálói nagydíjjal kitüntetett eljárás eredménye egy hideg-meleg hatáson alapszik, ami a felszínen vérbõséget, míg a test mélyebb szövetrészeiben belsõ hûvösséget eredményez. A belsõ hûvösség hatására a test felesleges tápanyagokat éget el annak érdekében, hogy helyreállítsa a test termikus egyensúlyát. Így a kényes területekrõl négyszeres hatékonysággal ég el a zsír.

Total Contour Wrap A Beauty Oscar díjjal jutalmazott eljárásban a talptól a nyakig terjedõen 30 db speciális összetételû Tengeri agyag (Body Clay™) oldattal átitatott fáslival vonjuk be a testet.

Hullámmasszázs tecnológia Minden alakformáló kezelés elvégzése után ajánljuk a hullámmasszázs berendezés használatát. A szervezetben felszabaduló zsírok és méreganyagok a nyirokrendszeren és a kiválasztó szerveken keresztül ürülnek ki a szervezetbõl. A nyirokrendszer elégtelen mûködése képes tönkretenni bármilyen alakformáló kezelés eredményét. A hullámmasszázs kezelés során a végtagokra illetve a törzsre húzott applikátorok

egymás után felfúvódó légkamrái stimulálják a nyirokkeringést, elõsegítve ezzel a szervezet méregtelenítését. Ezáltal biztosítható az egyéb alakformáló kezelések sikere, de önálló kezelésként is megállja a helyét. Válassza 6 kamrás, masszázs kompressziós programmal ellátott MK300-as modellt, vagy a 12 kamrás, nyolcféle variálható programmal ellátott DL-1200L modellt!

www.alakformalas.hu >>>


ELOS technológia a Synerontól A Syneron Medical termékei a világszabadalommal védett ELOS (Electro Optical Synergy) eljáráson alapulnak, ami a rádiófrekvenciás energiát optikai energiával egyesíti. Az eddig már külön-külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetõen az esztétikai kezelések eredményessége soha nem látott mértékben fokozódott. Orvosilag bizonyított tény, hogy az ELOS technológia világos szõrzet esetén és sötét bõrtípusoknál egyedülálló hatékonyságú. Az ELOS berendezések új generációját reprezentáló e-Style készülékben a kétféle energia testreszabott beállításával nagy energiákat tudunk alkalmazni az optimális kezelési eredmények érdekében, maximális biztonság mellett.

Kezelési lehetõségek: • Tartós szõrtelenítés • Bõrfiatalítás • Pigmentált bõrelváltozások • Rosacea • Bõrfeszesítés & Kollagenizáció • Acne kezelés Az összes Syneron IPL és Lézer berendezés egy nyitott, multiplatform rendszerre épül, melyhez különbözõ kezelõfejek csatlakoztathatók. A berendezések hosszú távon korszerûek maradnak, mivel a felhasználók egy egyszerû bõvítéssel élvezhetik a jövõbeli fejlesztések elõnyeit.

NANNO LIGHT MP-5 50 A hazai szakemberek elõtt is jól ismert és rendkívül kedvelt NannoLight Base villanófényes IPL készülék technológiai továbbfejlesztésébõl született meg az új MP-50 modell. A nagy teljesítmény (50 J/cm2) és hatékonyság mellett a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a bõr védelmére is, hogy a kezelések teljesen biztonságosak legyenek.

Kezelési lehetõségei a következõk: • Tartós szõrtelenítés • Bõrfiatalítás & ránctalanítás • Pigmentált bõrelváltozások • Érelváltozások & rosacea kezelés • Acne kezelés Biztonsági fejlesztések: égetõ csúcsok nélküli négyszög jelforma, -5 oC-ra hûthetõ kezelõfej, bõrtípushoz hangolt multiimpulzus csomagok, 5 db cserélhetõ fényspektrum szûrõ. Az MP-50 modell Multi-Platform felépítéssel rendelkezik, így lehetõség lesz a késõbbiekben új kezelõfejek csatlakoztatására.

PhotonJet A PhotonJet IPL készülék azon szalonok számára lett kifejlesztve, amelyek szeretnék a fényesztétikai kezeléseket kiváló kezelési eredmények és nagy biztonság mellett gazdaságos módon bevezetni. A megnövelt teljesítmény (50 J/cm2) a hatékonyság fontos feltétele. Emellett nagy figyelmet kaptak a bõr megóvását szolgáló beépített rendszerek. Kezelési lehetõségek: • Tartós szõrtelenítés • Bõrfiatalítás & ránctalanítás • Érelváltozások & rosacea kezelés • Pigmentált bõrelváltozások 2 kezelõfeje egyedülálló lehetõségeket biztosít: a szõrtelenítéshez fejlesztett nagy kezelõfej mellett a kisebb ke-

zelõfejjel biztonságosan végezhet bõresztétikai kezeléseket. A PhotonJet IPL változatos felhasználási lehetõségei, megbízható kezelési eredményei és magas innovációs értéke tulajdonosának biztos szakmai és egyben üzleti sikereket garantál.

Komplett orvos-esztétikai kezelõberendezéseinkrõl kérje önálló ismertetõnket! További termékeinkrõl érdeklõdjön: CaviJet kavitációs ultrahang berendezés, MezoJet tûs mezoterápiás bõrfiatalító készülék, bõr- és hajdiagnosztikai berendezések… www.alakformalas.hu >>>

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10. Tel. & Fax: (06 1) 343-2975, (06 1) 343-3082

2010 SZEPTEMBERI KÖLTÖZÉS AKCIÓK  

2010 szeptemberben Cégünk új telephelyre költözik. Szeptember hónapban Speciális Akciókkal várjuk minden látogatónkat.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you