Page 1

HoReCa centar

Funkcionalan i višenamenski prostor Team building “Cook & Fun” Organizacija tematskih događaja treninzi

r ta a n ce lac i ij a rn sion va e od ofe jst m aj pr itel n i i uku ost n ve a ob a ug t s in iji z tor d je srb sek iz u

www.metro.rs


Dobrodošli u HoReCa Centar

METRO HORECA CENTAR

Poštovani, HORECA centar predstavlja idealno mesto za organizaciju promocija, škola kuvanja, izlaganje i demonstraciju pripreme prehrambenih proizvoda i pića, snimanje specijalizovanih emisija, kao i za organizaciju skupova, proslava i koktela. Osim vrhunski opremljenih kuhinja ovaj objekat raspolaže i najsavremenijom multimedijalnom opremom, brzom internet konekcijom i salama za sastanke što omogućava organizaciju i najzahtevnijih skupova i manifestacija. Ovaj centar je po opremljenosti i načinu rada jedan od najmodernijih u Evropi i prvi u regionu koji zadovoljava najviše svetske standarde. Dobro došli. Vaš METRO HoReCa Centra

1

Više o objektu

2

Prostor centra

4

Treninzi

6

Usluge

8

Demo restoran

9

Partneri

10

Hobby Cooking

12

Kontakt

METRO HoReCa Centar


HoReCa centar ima 520 m² i opremljen je u skladu sa najnovijim svetskim profesionalnim trendovima kao i standardima vezanim za bezbednost hrane. Osmišljen je tako da svojom kompatibilnošću funkcioniše kao višenamenski prostor, jedna celina koja po potrebi može biti podeljena na više odeljenja koja istovremeno funkcionišu nezavisno jedno od drugog.

Centar je opremljen i funkcioniše po najvišim svetskim standardima i jedinstven je u ovom delu Evrope. Tehničke karakteristike Centra pružaju mogućnost za organizaciju i najzahtevnijih treninga, prezentacija i skupova vezanih za gastronomiju. Rad u centru se sprovodi uz punu podršku Svetske Asocijacije Kuvara (WACS). HORECA centar predstavlja snažnu podršku u razvoju i promociji domaćeg ugostiteljstva kao jedne od najperspektivnijih privrednih grana u Srbiji.

METRO HoReCa Centar

VIŠE O OBJEKTU

HoReCa centar je jedinstveni i najmoderniji centar za obuku profesionalaca u oblasti ugostiteljstva u Srbiji i regionu. Namenjen je za sve profile radnika u ugostiteljstvu, kao sto su kuvari, pekari, poslastičari, somelijeri, baristi, konobari i dr.

1


PROSTOR HORECA CENTRA

Funkcionalan višenamenski prostor

Kuhinjski blok

HoReCa centar u svom sastavu poseduje: ■■

■■

■■

■■ ■■ ■■ ■■

2

Kuhinjski blok sačinjen po uzoru na hotelske kuhinje, poseduje od odeljenja za prijem i skladištenje robe, nezavisna odeljenja za obradu i pripremu namirnica, hladni i topli kuhinjski blok, pekaru i poslastičarnicu. U sastavu kuhinjskog bloka takođe se nalaze prostorije za presvlačenje polaznika koje se sastoje od odvojenih muških i ženskih garderoba, sa toaletima i tuš kabinama. Linijski blok namenjen predavačima koji je okrenut ka prostoru u kojem se nalazi 6 duplih pokretnih kuhinjskih stanica za polaznike. Restoranski deo sa barom i vinskim podrumom Amfiteatar za posetioce Prostoriju za press konferencije i druge namene Letnju baštu od 250 m².

METRO HoReCa Centar

Bar


METRO U SRBIJI HORECA CENTAR

Amfiteatar

Terasa

METRO HoReCa Centar

3


Treninzi u HoReCa centru U HORECA centru je planirano 25 različitih tipova treninga namenjenih kuvarima, poslastičarima, pekarima, baristima i bartenderima. Na ovim treninzima polaznici imaju priliku da nauče najsavremenije tehnike u pripremi jela nacionalne i internacionalne kuhinje, pripremi mesa, ribe, voća i povrća, poslastica, peciva, dekoracija... Organizujemo i posebne vinske radionice, treninga za pripremu koktela i kafa, specijalne obuke poput rezbarenja voća i povrća, molekularne gastronomije, moderne i visoke kuhinje.

TRENINZI

Pizza trening

Restoranski deserti

4

METRO HoReCa Centar


Molekularna kuhinja

Miksologija

Suši trening

TRENINZI

Trening italijanske kuhinje

METRO HoReCa Centar

5


Usluge HoReCa centra

Usluge HoReCa centra

HORECA centar opremljen je i za organizaciju promocija, škola kuvanja, izlaganje i demonstraciju pripreme prehrambenih proizvoda i pića, snimanje specijalizovanih emisija.

6

■■ ■■ ■■ ■■ ■■ ■■ ■■ ■■ ■■

Prezentacije / degustacije proizvoda Kreativne press konferencije Koktel party, banket ili bife Team building “Cook & Fun” Seminari, obuke i treninzi Iznajmljivanje prostora Organizacija tematskih događaja Snimanje emisija Foto sesije/ Food design

Team building

Degustacija

Foto sesija

Seminari

METRO HoReCa Centar


Snimanje emisija

Hobby Cooking

Obuka

METRO HoReCa Centar

Usluge HoReCa centra

Koktel Party

7


Planirate da otvorite restoran?

DEMO RESTORAN

METRO HoReCa Centar nudi kompletnu obuku svog osoblja koje je neophodno za nesmetano funkcionisanje Vašeg objekta. Za Vas ćemo pripremiti obuku kuvara, konobara, barmena i svog pratećeg osoblja prema najvišim standardima i u skladu sa Vašim zahtevima i vrsti objekta koji otvarate. Za Vas vršimo i proveru znanja osoblja koje želite da angažujete u realnim uslovima koji vladaju u ugostiteljskom objektu.

Barmeni

Konobari

Kuvari

8

METRO HoReCa Centar

Pomoćno osoblje


Partneri Da li želite da se vaši proizvodi koriste u treninzima HoReCa Centra? Da najpoznatiji svetski kuvari upoznaju asortiman Vaše kompanije?

Postanite partner METRO HoReCa Centra i iskoristite mogućnost da Vas predstavimo svim našim korisnicima. Pridružite se našim sadašnjim partnerima, komapnijama Kotanyi, Pasta Zara i Mc Cain, Tomato marketi i otkrijte sve pogodnosti koje nudimo.

METRO HoReCa Centar

PARTNERI HORECA CENTRA

Da najbolji beogradski restorani otkriju neodoljive mirise i ukuse Vaših proizvoda?

9


Dnevne obuke za hobby kuvare Upoznajte Srbiju

Hobby Cooking

Cena zavisi od broja prijavljenih učesnika

Kuvajte po tradicionalnim srpskim receptima uz naš tim profesionalnih kuvara. Otkrijte lokalnu kulturu kroz gastronomiju na našim praktičnim radionicama. Ove poludnevne radionice su veoma interaktivne. Naučićete kako da kuvate srpska jela, a kuvaćete ih sami uz pomoć iskusnih kuvara i u malim grupama. Između mirisa, ukusa i dobrog vina, otkrićemo tajne srpske kuhinje kroz uživanje u tradicionalnom jelu. Kod kuće ćete moći da zadivite Vaše goste novim receptima!

Naši kuvari će Vam dati pregršt saveta o sezonskim proizvodima i odabiru namirnica. Na profesionalnoj kuvarskoj opremi Vi ćete nadograditi Vaše kulinarsko iskustvo i Vaša avantura će se završiti u uživanju u hrani koju ste pripremili u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi! Nemojte propustiti da ponesete kući ukuse Srbije!

Skuvajte Svoj Uspeh Privatne radionice i À la carte Personalizovani izbor za radoznale hedoniste i uživaoce hrane

Najsvežiji sastojci, starinske i tradicionalne tehnike kuvanja, inovativna i moderna internacionalna kuhinja... čekaju na Vas da ih otkrijete! Bilo da želite gurmanske radionice, časove iz visoke kuhinje (haute cuisine) ili privatno druženje sa vašim prijateljima, partnerom ili porodicom, mi ćemo Vas iznenaditi nezaboravnim iskustvom. Recite nam Vašu ideju i mi ćemo osmisliti specifičnu sesiju samo za Vas! Jelovnik će biti prilagođen Vašem ukusu i izboru!

*Po osobi u dinarskoj protivvrednosti.

10

METRO HoReCa Centar


Brzo i Zdravo Tema za ovu godinu je „Najbolje od sezone“ i predstaviće recepte koji sadrže namirnice koje su tog trenutka sezonske. Pridružite nam se u jedinstvenom gurmanskom doživljaju!

Hobby Cooking

Ako želite da naučite kako da pripremate zdravije obroke i zakuske koristeći zdrave i sveže namirnice, naši profesionalni šefovi – instruktori će Vam pomoći. Časovi brzog, svežeg i zdravog kuvanja su jedinstveni, interaktivni kursevi koji promovišu blagodeti kuvanja i konzumiranja zdravih obroka, kao i značaj izbalansirane ishrane.

METRO HoReCa Centar

11


Kontakt Uroš Urošević Rukovodilac HoReCa centra Ibarski put 20 11000 Beograd 011/2927-770 horeca.centar@metro.rs

www.metro.rs

Metro srbija 101 horeca centar  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you