Page 1

03

Najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji uređenja kupaonice po izboru naših vjernih kupaca i struke!

3

CIJE A R I P INS EĐENJE ZA URAONICE KUP Cijene su važeće od 11.03.2013. do 05.05.2013. U sve cijene uračunat je PDV.


Sada, kada smo proživjeli sve ekonomske uspone i padove u 2012. godini, a preživjeli smo i predviđen smak svijeta, sve nas je više koji smo se odlučili na preuređenje pojedinih dijelova svog doma. I pogodite što? Najveći broj nas se odlučuje na adaptaciju kupaonice i investiranje upravo u tu prostoriju. Zašto? Nakon dugog i napornog dana, punog stresa, postalo je jasno da je kupaonica puno važniji faktor od samo funkcionalne prostorije u Vašem domu. To je kutak koji koristimo za dotjerivanje prije posla, osvježenje nakon cjelodnevnog trčanja uokolo, do male privatne oaze mira u kojoj se opuštamo pa se stoga danas uređenju kupaonice pridaje sve više i više pozornosti. Lijepa, stilski uređena čak i luksuzna kupaonica postaje svakodnevnica i nešto za čime se odlučuje sve veći broj ljudi. Inovacije u dizajnu, dekoracijama, namještaju i oblogama su svakodnevne, stoga Vam zasigurno neće nedostajati ni ideje ni proizvoda prilikom ulaska u Vaš projekt zvan „Nova kupaonica“. U nastavku Vam donosimo sve o novim trendovima, tehnologijama, dajemo korisne savjete o kupnji kao i inspiracije kako urediti “Malu kupaonicu” koja nam radi pomanjkanja prostora u većini slučajeva stvara najveći problem. Sve Vas koji ste se odlučili na korak uređenja ili tek razmišljate preurediti svoju oazu mira, pozivamo da nam se obratite s povjerenjem i posjetite neki od Fero-Term prodajnih centara gdje će Vam naš stručni tim pomoći u donošenju jedne toliko bitne i poprilično teške odluke. Dragi kupci, planirajte unaprijed i izbjegnite mogućnost i najmanjeg nedostatka pri uređenju i odabiru dizajna Vaše kupaonice! ViSoft, trodimenzionalni program koji Vas realistično vodi kroz Vašu kupaonicu i daje realan pregled odabranog asortimana! A tu su i naši stručni djelatnici koji će Vas upoznati sa sitnim trikovima koji daju dodatnu kvalitetu krajnjem proizvodu.

S ponosom ističemo da je poduzeće Fero-Term zauzelo uvjerljivo prvo mjesto u :

ISTRAŽIVANJE: Best Buy Award REZULTAT: Fero-Term = potvrđeno vodeći u Hrvatskoj za opremanje kupaonica. Hrvatska građevinska struka i hrvatski građani, u dva odvojena Best Buy Award istraživanja dodijelili su Fero-Term-u najveći broj glasova kao ponuđaču najboljeg omjera cijene i kvalitete kada je riječ o opremanju, namještanju i uređenju kupaonica. Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


SADRŽAJ 2 4 6 8 9 10 12 14 15 16 18 19

KUPAONICE

Nova godina, nova kupaonica Trendovi uređenja kupaonice u 2013. godini Inspiracija br.1 i kupaonski namještaj Predstavljamo Grohe Grohtherm 2000 Kupaonske i kuhinjske mješalice Inspiracija br.2 i Huppe tuš kabine Voxort i Kolpa tuš program SELECT - nova tehnologija Hansgrohe tuševa Tuš slušalice i tuš setovi Inspiracija br.3 i sanitarni program Voxort mješalice - noviteti u ponudi Predstavljamo novu Roca i Laufen kolekciju

TRENDOVI PLOČICA

20 Trendovi pločica - drvo, beton, kamen, mramor 24 Kupaonske pločice 28 31 32 34 35

SUSTAVI GRIJANJA I HLAĐENJA

Radijatori za svaku prostoriju Upoznajte inverter tehnologiju, klima uređaji Solarna tehnologija Kotlovska postrojenja na kruta goriva Optočne crpke, hidroforne pumpe i bojleri

www.facebook.com/Fero-Term

3


Linija Marvel

Nikada do sada za opremanje kupaonice nije postojao takav interes za proizvodima koji su “Prijatelji prirode”. Svakim danom sve je više potrošača koji su ekološki osvješteniji pa su tako danas mješalice za kupaonicu i kuhinju te tuševi koji štede potrošnju vode sve češći izbor unatoč svojoj višoj cijeni od proizvoda iste namjene na koje smo navikli. Štedna tehnologija koja konstantno napreduje, garantira povrat uloženih financijskih sredstava kroz račune za potrošnju vode koji su u stalnom porastu, a također pomaže nam u očuvanju našeg najvećeg prirodnog bogatstva koje nije nepresušno.

4

Zemljane boje, prirodom inspirirani tonovi kao što su bijela, bež, nijanse smeđih i sivih boja, najpopularniji su izbori za Vašu kupaonicu. Ubacivanjem plavih i zelenih detalja unijet ćete dodatnu živahnost, a dodavanjem dekora, mozaika i bordura Vaša će kupaonica dobiti poseban dašak elegancije, profinjenosti te jedinstvenosti. Linija Marvel

Postanite i Vi Linija dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera! Marvel

Kao opće pravilo, kućevlasnici su odbrali moderan stil umjesto dosadašnjih tradicionalnih stilova. Jednostavne linije su preuzele mjesto teškim i glomaznim komadima.

Linija Marvel

www.fero-term.hr


Vodeća inspiracija u dizajnu kupaonice dolazi upravo iz prirode, ne samo da se taj trend odražava u izboru prirodom nadahnutim bojama i proizvodima koji su ekološki prihvatljivi i štedni, već prelazi i u materijale od kojih se izrađuju namještaj i obloge zida i poda. Kamen, mramor i beton, imitacija ili pravi, najčešći su izbori dizajnera, ali ipak, kao najčešći izbor tu je drvo. Ujednačenih boja ili s imitacijama godova, proizvodi sve češće dolaze sa sirovo obrađenom površinom kako bi izgledali što autentičnije. Možemo reći da su najtraženije i najpopularnije pločice one velikih dimenzija, kod kojih se prilikom postavljanja koristi minimalna širina fuge čak od 1,5 do samo 3,5mm, ovisno o liniji i načinu rezanja pločice. Kao što smo već spomenuli, apsolutni hit su pločice koje printom imitiraju prirodu, drvo, kamen, mramor i time unose toplinu u ambijent gdje su postavljene.

Linija Palomba

5

Vlasnici prostora progresivno traže čim efikasnija rješenja kako najbolje iskoristiti prostor, zbog čega je kupaonski namještaj dizajniran i stvoren za uštedu prostora, postao pravi Must have svake moderne kupaonice! Kade i namještaj koji ispunjavaju svrhu stvaranja dodatnog raspoloživog prostora bez da vlasnik mora proširivati prostoriju namijenjenu kupaonici, neophodan su proizvod, a posebice iz razloga što su današnji domovi puno manji nego što su to bili prije. Samostojeće kade i viseći namještaj su najpopularniji izbor za modernu kupaonicu – ne samo da izgledaju moderno i elegantno i štede prostor, već imaju i dodatnu prednost jer Vašoj kupaonici daju dojam dodatne veličine. Dizajn kupaonskih dodataka je nevjerojatno napredovao pa tako svi ti komadi zauzimaju bitnu poziciju na listi proizvoda neophodnih u svakoj kupaonici. Dozatori sapuna, vješalice za ručnike i ogrtače, svi ti artikli se danas mogu naći u toliko različitih stilova i od različitih materijala, da će zasigurno i ona najzahtjevnija kupaonica dobiti svoj završni “ touch”.

Linija Palomba

www.facebook.com/Fero-Term Linija Palomba

Linija Palace


mala ku 12 4

6 10

7

6

2

5

Kupaonicu smo opremili niže navedenim proizvodima: 10 Armal Vila mješalica za kadu 00

449, kn

7

NOVO

899, kn

49, kn

Obloga za kadu s podnožjem

NOVO

Dim. 170x75cm 00

999, kn

Undefasa Adaggio

1

Concepto Next 60/B

4

baza s umivaonikom

1.399, kn

00

2

Podna pločica Allegro Dim. 33x33cm 90

124, kn/m2

12

Voxort Anti-Twist

Voxort ST klizna šipka O25x900

129, kn

90

Zidna pločica Adaggio Dim. 20x50cm 00

39, 90 kn

109, kn/m2

5 13

toaletno ogledalo

499, kn

NOVO

crijevo tuša 150-200cm

Concepto Next 60

00

349, kn

tuš slušalica s 5 funkcija 90

Dim. 170x75cm 00

3

11 Armal Vila mješalica za umivaonik 00

Voxort Fashion

Kolpa kada Tamia

6

Dekor Dolce Dim.20x50cm 30

211, kn/m2

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

8

Voxort Anita toaletna daska 90

109, kn

9

Inker Neo

školjka viseća

259, 00 kn

Liv Jog Duo

podžbukni vodokotlić sa konstrukcijom i tipkom Bismit, toaletnom daskom Aurora i zvučnom izolacijom 00

949, kn

www.fero-term.hr


upaonica

kn

2

13 11 8

9 1

7 Concepto Mini 40/2

Concepto Next 60/2

Concepto Rox 65

Concepto Rox 75

999, kn

1.199, kn

949, kn

1.099, kn

Concepto Mini 40

Concepto Next 60

Concepto Rox 65

Concepto Rox 75

299, kn

499, kn

499, kn

549, kn

baza s umivaonikom 00

baza s umivaonikom 00

toaletno ogledalo 00

toaletno ogledalo 00

baza s umivaonikom 00 toaletno ogledalo 00

baza s umivaonikom 00 toaletno ogledalo 00

Inker Neo umivaonik Dim. 50cm 00

169, kn

Concepto Evelin 80

Concepto Filip 55

Kolpa Neva 81

1.799, kn

799, kn

1.799, kn

Roca Gap

899, 00 kn

399, kn

baza s umivaonikom 00

Concepto Olimpia 80 toaletno ogledalo 00

649, kn

www.facebook.com/Fero-Term

kupaonska garnitura 00

baza s umivaonikom (mješalica nije u cijeni) 00

Kolpa Neva ogledalo OGN 81

Kolpa Neva/Gea ormarić

999, 00 kn

umivaonik Dim. 60cm (mješalica nije u cijeni) 00


NOVO GROHE CoolTouch®

Sigurno od opeklina i za male, dječje ruke

GROHE XL Vodopad

8

Ergonomske ručice GROHE Aqua Paddels, s Eco funkcijom

Predstavljamo Vam novi Grohtherm 2000, najbolji GROHE termostat ikada napravljen! Termostat je specijalna mješalica na kojoj jednim okretom ručice namjestite željenu temperaturu vode za tuširanje, a napredna tehnologija GROHE TurboStat® u djeliću sekunde doseže tu temperaturu i održava je konstantnom tijekom cijelog tuširanja. Nema više fluktuacija temperature vode dok ste ispod tuša. Temperatura će biti upravo onakva kakvu ste je namjestili, točno u Celzijev stupanj. Tehnologija GROHE CoolTouch®otklanja mogućnost da se Vi ili Vaše dijete opečete ako dodirnete miješalicu, što je velika prednost. Nema više opeklina nastalih zbog vruće kromirane površine. Osim toga, novi Grohtherm 2000 Vam nudi i ergonomske, protuklizne ručice GROHE Aqua. Paddels funkcijom Eco za uštedu vode te primamljivi GROHE XL Vodopad, extra široki izljev za kadu s tihim žuborom vode.

Ne zaboravite: GROHE termostati su dizajnirani imajući na umu najosjetljiviji termometar koji postoji na svijetu: vašu kožu!

Grohe Grohtherm 2000 New

NOVO

termostatska mješalica za tuš (ergonomski oblikovane ručice, ušteda vode do 50% pomoću Ecojoy tehnologije) Redovna cijena 2.097,37kn Promotivna cijena:

1.599,

00

Postanite i Vi dizajner svogkn prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

Grohe Grohterm 1000 Cosmopolitan

Grohe Grohterm 1000 Cosmopolitan

1.099, kn

1.299, 00 kn

mješalica za tuš kadu 00

mješalica za kadu

www.fero-term.hr


O

ŽEN SNI Grohe Eurosmart New

Grohe Eurosmart New

Grohe Eurosmart New

Grohe Minta

599, kn

599, kn

479, kn

1.199, 00 kn

mješalica za sudoper

mješalica za umivaonik 00

mješalica za sudoper 00

mješalica za kadu 00

Grohe Eurostyle Cosmopolitan

Grohe Eurostyle Cosmopolitan

Armal Petra

Armal Petra

799, kn

639, kn

429, kn

599, kn

mješalica za kadu 00

mješalica za umivaonik 00

mješalica za umivaonik 00

Armal Pasta

Armal Vizia

Armal Vizia

599, kn

499, kn

549, kn

mješalica za umivaonik 00

mješalica za sudoper 00

Armal Vizia

mješalica za sudoper 00

mješalica za sudoper niskotlačna 00

599, kn

mješalica za kadu 00

Armal Vizia

mješalica za kadu 00

699, kn

9

Hansgrohe Focus Comfort NOVO set paket

Hansgrohe Ecostat Comfort

1.249, 00 kn

termostatska mješalica za kadu

1.099, kn

00

mješalica za umivaonik

Hansgrohe Ecostat Comfort

Hansgrohe Focus E2

mješalica za tuš kadu

Hansgrohe Crometta 85 Vario/Unica

klizna šipka 65cm

999, 00 kn

Hansgrohe Focus E2

Hansgrohe Focus E2

599, 00 kn

499, 00 kn

mješalica za kadu

mješalica za tuš kadu

Hansgrohe Focus E2

Hansgrohe Focus E2

Hansgrohe Focus E2

Hansgrohe Focus

449, kn

459, kn

619, kn

899, kn

mješalica za umivaonik 00

www.facebook.com/Fero-Term

mješalica za bide 00

mješalica za sudoper 00

NOVO

termostatska mješalica za tuš

+

+ Hansgrohe Focus E2

NOVO

mješalica za sudoper visoki izljev 00


mala ku 7 6 14

3

2 9

12

13

17

1

5

16 11

15

10 4

10

Kupaonicu smo opremili niže navedenim proizvodima:

SNIŽENO

15 Laufen Pro toaletna viseća školjka 56cm

Grohe Rapid SL s Cosmopolitan tipkom

17

799, 00 kn

11 Terma kupaonski 1

baza s umivaonikom 00

3.939, kn 2

radijator (915W)

Kolpa Jolie Ouj 90 Kolpa Jolie Toj

Dim. 500x1800

9

toaletno ogledalo 00

1.399, kn 3

Kvadratna, bijeli profili, matirano staklo (kada nije u cijeni) Dim. 80cm 90

Kolpa Jolie lampa

799, kn

1.459, kn

lampa za Toj toaletno ogledalo 00

Dim. 90cm

Metropol Blues Podna pločica Cambrai Dim. 41x41cm 00

6

Zidna pločica Lineas Dim. 23,5x33cm 00

139, kn/m2

7

1.299, kn

Voxort Pro

toaletna daska 90

169, kn

Grohe Eurosmart Cosmopolitan paket 10

90

1.349, 00 kn

Voxort tuš kada Vox

Kvadratna (obloga nije u cijeni) Dim. 80x80cm Dim. 90x90cm 90 90

519, kn

549, kn

Zidna pločica Beige Dim. 25x50cm 00

119, kn/m2

139, kn/m2 5

623, 75 kn

Voxort tuš kabina

1.399, kn

4

16

podžbukni vodokotlić s dvokoličinskom tipkom, držačima, Grohe fresh i zvučnom izolacijom 00

Zidna pločica Vision Dim. 25x50cm 00

119, kn/m2

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

8

Dekor Malla Dim. 30x30cm 00

204, kn/kom

12

13

+

14

+

Grohe Eurosmart Grohe Eurosmart Cosmopolitan Cosmopolitan mješalica za tuš kadu

Grohe Tempesta New

klizna šipka 60cm, tuš slumješalica za umivaonik šalica i crijevo

www.fero-term.hr


upaonica

kn

uz

već za

634,80 kn

11

Huppe EXP tuš kabina TKP

Huppe EXP tuš kabina TKP

2.249, kn

2.199, kn

Polukružna sa bijelim profilima, prozirno staklo, antiplaque premaz, visina 190cm Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 00

Huppe EXP tuš kabina TKK

Huppe EXP tuš kabinaTKP

1.699, kn

2.399, kn

Kvadratna sa bijelim profilima, visina 190cm Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 00

www.facebook.com/Fero-Term

Polukružna sa Al profilima, prozirno staklo, antiplaque premaz, visina 190 cm Dim. 80cm (kada nije u cijeni) 00

Polukružna sa Al profilima i chinchila staklom, visina 190cm Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 00


Voxort Vision

Voxort Vision set

379, 90 kn

889, 90 kn

tuš set

tuš sa mješalicom

Voxort tuš kabina

Voxort tuš kabina

Polukružna, bijeli profili, chinchila staklo Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 90

Polukružna, bijeli profili, matirano staklo (kada nije u cijeni) Dim. 80cm Dim. 90cm 90 90

1.444, kn

1.459, kn

1.499, kn

12

Voxort New

tuš sa mješalicom 90

899, kn Voxort ST klizna šipka O25x600 90

89, kn

Voxort ST

klizna šipka sa slušalicom O22x900 90

199, kn

Voxort set

tuš ruža sa izljevnom cijevi O20cm 90

169, kn

Voxort set

Voxort Inox tuš kanalica

tuš ruža sa izljevnom cijevi 20x20cm 90

700mm

159, kn

849, 90 769, 90 kn kn

Voxort Sparknew

Voxort Gap10

Voxort Fashion

45, kn

52, kn

44, kn

tuš slušalica s 5 funkcija 90

tuš slušalica s 5 funkcija 90

800mm

tuš slušalica 90

Voxort Flexi crijevo tuša 150cm 90

26, kn Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

Voxort tuš kada Vox sa oblogom Polukružna, dim. 80cm + sifon 90

899, kn

Voxort Inox/PVC

Voxort Inox

Voxort Inox

49, kn

69, kn

82, kn

wc četka 90

wc četka 90

wc četka stojeća 90

www.fero-term.hr


Voxort tuš kabina

Voxort tuš kabina

1.399, kn

1.399, kn

Kolpa san tuš kabina Quat TKP 90

Kvadratna, bijeli profili, matirano staklo (kada nije u cijeni) Dim. 80cm Dim. 90cm 90 90

Polukružna, krom profili, prozirno staklo Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 90

Polukružna, bijeli profil, visina 180cm (kada nije u cijeni) Dim. 90cm 00

1.459, kn

1.149, kn

13

Kolpa san tuš kabina Q-line TKP

Kolpa san tuš kabina Luna TKK

Polukružna, Al profili, visina 190cm, prozirno staklo Dim. 80cm (kada nije u cijeni) 00

Kutna, bijeli profil, visina 185cm, prozirno staklo Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 00

1.699, kn

1.299, kn

Kolpa san tuš kabina Q-line TKK

Kutna, Al profil, visina 190cm, prozirno staklo (kada nije u cijeni) Dim. 80cm 00

1.699, kn

Kolpa san tuš kabina Orion TKP

Kolpa san tuš kabina Orion TKP

Kolpa san tuš kabina Orion TKP

1.799,

2.199, kn

2.299, kn

Polukružna, bijeli profil, visina 190cm, prozirno staklo (kada nije u cijeni) Dim. 80 cm Dim. 90 cm 00 00 www.facebook.com/Fero-Term kn kn

1.899,

Polukružna sa Al profilima, visina 190cm, prozirno staklo (kada nije u cijeni) Dim. 90 cm 00

Polukružna, Al profil, visina 190cm, chinchila staklo (kada nije u cijeni) Dim. 90 cm 00


Snažan i istovremeno nježan, novi Hansgrohe Raindance Select E 120 multitalentirani ručni tuš unutar 3 vrste mlaza kombinira dvije vrste kišnog mlaza, istovremeno donoseći značajan pomak u dizajnu 14

Kad govorimo o tuševima, skloni smo podijeliti se na dva tabora: one koji vole blagi topli tuš, i one koji vole učinkovit, snažan mlaz. Hansgrohe još jednom razmišlja o potrebama svojih korisnika i za 2013. godinu predstavlja tržištu najnoviji proizvod: Raindance E 120 Select ručni tuš pravi je doživljaj vode, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji vodenog mlaza. I taj doživljaj se bira jednostavnim pritiskom na Select gumb čime biramo između tri vrste mlaza.

Zadovoljstvo nadglavnog tuširanja pritiskom na tipku

Nevjerojatno jednostavan način upravljanja: novi Hansgrohe nadglavni tuš prvi put sa Select tehnologijom za odabir vrste vodenog mlaza.

Snažno ili nježno?

Različite želje često se nalaze unutar jedne obitelji, kada je potrebno naći proizvod koji može dobro isprati dugu kosu, omogućiti nježan opuštajući tuš ili pak snažan tuš za bolje buđenje. Raindance Select E120 idealan je proizvod za takve potrebe. Mali otvori na glavi tuša za snažni kišni mlaz i veći otvori za nježnji mlaz obogaćen zrakom. Raindance Select E120 tako nudi odvojeno rješenje za nju ili njega i idealan je proizvod za cijelu obitelj, bilo koje doba dana i bilo koju vrstu tuširanja.

Odgovarajući mlaz pritiskom na tipku

Prebacivanje između različitih načina vodenih mlazova intuitivno je; jednostavnim pritiskom na veliku Select tipku vaš odabir je postignut. Tipka Select ergonomski je smještena na prednjem dijelu ručke tuša, u blizini položaja palca. Prebacivanje između mlaznica se može obaviti vlastoručno, čak i kada je tuš montiran na zidnoj konzoli. Hansgrohe je prilikom dizajniranja ovog proizvoda tradicionalno surađivao sa dugogodišnjim partnerima – renomiranim dizajn studijom Phoenix dizajn. Dizajneri su ovom tušu dali mekani, kubični oblik; formu koja se jednostavno kombinira s različitim stilovima. Zaobljeni kutovi i fluidni dizajn označavaju znatan pomak od sveprisutnog minimalističkog dizajna. Ručni tuš je dostupan u dvije verzije; u krom boji i Hansgrohe-prepoznatljivoj krom-bijeloj boji. Kao i uvijek, ručni tuš se može kupiti kao individualni proizvod ili u setu, koji uključuje zidnu konzolu s malom policom za sapun, te tuš crijevo. Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

Hansgrohe svoje novitete uvijek razvija u svim kategorijama tuševa; tako uz novi ručni tuš tržištu se predstavlja najnoviji nadglavni tuš i tzv. showerpipe Raindance Select E 300. U razvoju novih vrsta vodenih mlaznica pažnja je prvenstveno bila usmjerena na različite potrebe korisnika. Mnogi su izrazili želju za snažnijim mlazom, idealnim za pojačanje cirkulacije kod recimo jutarnjeg buđenja, ali i za nježnim, kišnim mlazom, koji se sastoji od kapljica obogaćenih zrakom. U jednom trenutku želite to snažno buđenje, no već u sljedećem se želite opustiti kao i dobro isprati šampon iz duge kose. Sve te potrebe Hansgrohe je uzeo u obzir, razvijajući nove Raindance Select tuševe. Dok stojite pod tušem jednostavnim pritisnom na Select tipku koja se nalazi na ruži nadglavnog tuša odaberite vrstu mlaza koja vam odgovara u tom trenutku. To je jedino na što trebate u tom trenutku misliti, a onda se opustite i uživajte.

www.fero-term.hr


NOVO

NOVO

Hansgrohe Croma 100 1Jet

Hansgrohe Crometta 85VarioJet

Hansgrohe Crometta 85 1Jet tuš slušalica O85mm, 1 vrsta mlaza

tuš slušalica O100mm, 1 vrsta mlaza

tuš slušalica 00

89, 00 kn

119, kn

00

99, kn

NOVO

NOVO Hansgrohe Raindance Select 150 3Jet

Hansgrohe Metaflex

499, kn

49, kn

00

Grohe Tempesta New Mono tuš slušalica 00

79, kn

Hansgrohe Crometta 85

Hansgrohe Crometta 85 Vario/Unica

OVO

Grohe N Tempesta New

tuš slušalica štedna, O100mm, 2 vrste mlaza, protok 5,7 l/min, reducirana potrošnja vode

99, 00 kn

tuš set: slušalica s jednim vrstom mlaza, klizna šipka 65cm, crijevo 160cm, držač tuša

klizna šipka 65cm 00

tuš crijevo 160cm 00

tuš slušalica, 3 vrste mlaza

279, 00 kn

249, kn

15 Grohe Tempesta New

NOVO

Termostatski nazidni tuš sistem 00

2.499, kn

Hansgrohe Croma 100

tuš set: slušalica s jednim vrstom mlaza, klizna šipka 65cm, crijevo 160cm, držač tuša, sapunjara

379, 00 kn

Hansgrohe Croma 100 Vario/Unica

tuš set: slušalica, klizna šipka 60cm, crijevo 175cm, sapunjara (27266 001)

429, 00 kn

klizna šipka 65cm 00

349, kn

Kolpa san kada Romeo

Kolpa san tuš kada Rumba

Obloga za kadu Romeo - dim. 155cm

Bijela tuš kada irađena od akrila s oblogom i sifonom Dim. 100x80/O + sifon 90 00

Podnožje kade - dim. 150-180cm

Dim. 120x90/O + sifon 90 00

Polukružna desna ili lijeva, dim. 155x100 00

1.529, kn 609, 00 kn 699, 00 kn

1.729, kn 1.859, kn

(slika prikazuje ugrađenu izvedbu)

Kolpa san tuš kada Trin

Kolpa san tuš kada Ontex

949, kn

949, kn

Polukružna s oblogom Dim. 80/O Dim. 90/O 00 00

www.facebook.com/Fero-Term

Grohe Euphoria set Mono

999, kn

Polukružna s oblogom Dim. 90/O Dim. 80/O 00 00

999, kn


mala kup

5

6 7

10

1

9

16

8

Kupaonicu smo opremili niže navedenim proizvodima:

9

Fayans Terma

toaletna viseća školjka 00

279, kn

Voxort Marina toaletna daska 90

109, kn

Grohe Rapid SL s tipkom u kompletu

1

Kolpa Pixor 61

Kolpa Pixor 76

5

kupaonska garnitura kupaonska garnitura 00 00

1.699, kn

1.859, kn

Voxort tuš kabina

Polukružna, krom profili, prozirno staklo Dim. 90cm (kada nije u cijeni) 90

1.399, kn

Kolpa Pixor visoki ormarić

6

podžbukni vodokotlić s 10 dvokoličinskom tipkom i držačima 00

Voxort set

tuš sa mješalicom 90

699, kn

7

Voxort Glem

1.099, kn

mješalica za umivaonik 90

329, kn

(nije u projektu kupaonice)

629, 00 kn

Undefasa Colorgloss 2

Podna pločica Dim. 41x41cm 00

3

Zidna pločica Dim. 25x75cm 00

154, kn/m2

95, kn/m2

4

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

8

TRA SNIŽJENO NO

Voxort tuš kada New Polukružna sa oblogom i podnožjem Dim. 90cm

759, 90 kn

www.fero-term.hr


paonica

uz

kn

već za

414,83 kn

4

3

2

SNIŽENO Liv Klasik bijeli

Liv Vision bijeli

Liv Vision Duo

Geberit Rio AP110

Geberit AP116

179, kn

189, kn

199, kn

229, kn

349, 00 kn

vodokotlić 00

vodokotlić 00

vodokotlić 00

vodokotlić 00

SNIŽENO

vodokotlić sa dezinfekcijskim kockama u kompletu

SNIŽENO

17 Geberit Duofix Basic sa tipkom Delta20

Geberit Duofix sa tipkom Sigma20

1.199, kn

1.699, 00 kn

podžbukni vodokotlić

Inker Neo

Roca Gap BTW S-Dual

249, 00 kn

819, 00 kn

školjka baltik ili simplon

toaletna školjka

Fayans Terma monoblok

školjka univerzalnog odvoda sa keramičkim vodokotlićem 00

1.099, kn

Voxort MDF Universal Crom Panti toaletna daska 90

109, kn

www.facebook.com/Fero-Term

00

podžbukni vodokotlić

Roca Gap

Inker Viva

799, kn

579, 00 kn

toaletna viseća školjka 00

školjka viseća

Inker Neo

Roca Gap

Roca Gap

Inker Viva

289, 00 kn

749, kn

489, kn

189, 00 kn

bide

Voxort Blanka toaletna daska 90

109, kn

bide viseći 00

toaletna daska softclose 00

Voxort Maja YHUF-F00

Voxort Suzy

109, kn

169, kn

toaletna daska 90

NOVO

toaletna daska softclose

90

toaletna daska

Voxort Polyresin toaletna daska bijela 90

189, kn


NOVO Voxort Elegance

Voxort Elegance

339, kn

379, 90 kn

mješalica za umivaonik

mješalica za tuš kadu

90

NOVO

Kupaonske mješalice kao i one za kuhinju su nešto što je potrebno apsolutno svakom domaćinstvu. Da bi naša ponuda bila potpuna te da bi kvalitetno zadovoljili sve Vaše potrebe i očekivanja, Fero-Term asortiman smo proširili Voxort linijama mješalica za kupaonicu i kuhinju. Voxort mješalice odlikuju se modernim dizajnom, provjerenom kvalitetom i nevjerojatno pristupačnom cijenom. Kao dodatnu prednost ističemo garanciju koja je važeća čak 5 godina te velik broj zadovoljnih kupaca.

NOVO Voxort Elegance mješalica za kadu

479, kn

90

NOVO

NOVO

Voxort Elegance

Voxort Vision

mješalica za sudoper

mješalica kuhinjska zidna

379, 90 kn

299, 90 kn

NOVO

Voxort Design Vision

mješalica kuhinjska

599, 90 kn

18 Voxort Aachen

Voxort Gigo

Voxort Glem

Voxort Dolphin

339, kn

349, kn

399, kn

mješalica za sudoper 90

mješalica za sudoper 90

mješalica za sudoper 90

259, kn

mješalica za sudoper 90

Voxort Gigo

mješalica za umivaonik 90

229, kn

Voxort Aachen

Voxort Dolphin

259, kn

399, kn

mješalica za umivaonik 90

mješalica za umivaonik 90

Voxort Glem

Voxort Gigo

Voxort Aachen

Voxort Dolphin

369, kn

379, kn

429, kn

519, kn

mješalica za kadu 90

mješalica za kadu 90

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

mješalica za kadu 90

mješalica za kadu 90

www.fero-term.hr


Od svog uvođenja 2005.godine dizajnerski jezik uspješne Laufen kolekcije Palomba se kretao između strogih geometrijskih i organskih oblika. Ako geometrijski oblici i jesu prevladavali u posljednjih nekoliko izdanja, ovaj put talijanski dizajneri Ludovica i Roberto Palomba su se vratili mekim linijama koje izgledaju kao da su ih oblikovali vodom. Proširenje se fokusira na “Menhir” umivaonik i iznimnu kadu. Ova dva vodeća protagonista popraćena su sa četiri nova ugradbena umivaonika, dva zdjelasta umivaonika i novom kupaonskom kolekcijom namještaja. “Menhir”, što znači “visok” kamen na bretonskom jeziku je samostojeći keramički umivaonik dostupan u samostojećoj verziji ili visećoj verziji. Svojim glatkim obrisima podsjeća na kamen, a njegova zdjela organski se stapa sa površinom umivaonika. Ludovica i Roberto Palomba su opisali ovaj efekt kao “otisak prsta prirode”. Karakteristika cijele kolekcije Palomba, osigurava da se svi elementi mogu kombinirati jedni s drugima. Nova kada također slijedi tu filozofiju: njezin dinamičan i asimetričan oblik te visoki naslon podsjećaju na prirodne „umivaonike“ nastale u stijenama, protjecanjem vode tijekom tisućljeća. Ove prirodne linije na konturama tijela također obećavaju maksimalnu udobnost kupanja, jer naslon je ergonomski nagnut te na taj način pruža blagotvornu potporu. Zadovoljstvo kupanja može se dodatno povećati sa svjetlom i funkcijama zračne masaže.

19

Svoju Palomba ili Terran kolekciju potražite u Fero-Term prodajnim centrima

Roca predstavlja nove tuš kade Terran, koje se mogu prilagoditi bilo kojem kupaonskom prostoru budući da su dostupne u velikom izboru dimenzija te uz mogućnost izrade po mjeri. Njihovi uglovi pod pravim kutom čine ih odgovarajućim za razne vrste popločenja, omogućujući savršeno stilsko pristajanje u kupaonski prostor. Štoviše, s obzirom da su posebno ravne, čine prilaz prostoru za tuširanje jednostavnijim, uklanjajući barijere te pružajući ugodan dašak estetike.

Brza, jednostavna ugradnja

Terran tuš kade izrađene su od čvrste, dugotrajne smole, materijala koji isto tako omogućuje brzu i nesmetanu ugradnju budući da zahtijeva samo minimalan rad prije same ugradnje. Završna tekstura daje kadi protuklizna svojstva, te je čini ugodnom na dodir, uz prirodan osjećaj. Pored toga, Terran tuš kade izrađene su s visokokvalitetnim vanjskim premazom gela koji im pruža izvanrednu otpornost protiv habanja, te ih štiti od gubitka boje uzrokovanog UV zračenjem i kemijskim čimbenicima. Takav premaz ima prosječnu gustoću od 500 mikrona, umjesto 50 mikrona kod drugih proizvođača, što ih čini još otpornijima. Naš ukupan asortiman tuš kada Terran dostupan je sa ili bez okvira, što povećava njegovu svestranost. Niti jedan detalj nije zaboravljen, s ispusnim otvorom visokog kapaciteta (0.6 l/s) i rešetkom od nehrđajućeg čelika, koji povećavaju funkcionalnost i izdržljivost. www.facebook.com/Fero-Term


Kada govorimo o najnovijim trendovima u dizajnu keramičkih pločica, na prvo mjesto stavljamo pločice koje inspiraciju dizajna pronalaze u prirodi, stoga su pravi hit na tržištu pločice u imitaciji drveta.

Predstavljamo Vam proizvođače i serije pločica čija površinska struktura, osim što vjerno imitira drvo, izvrsnih je tehničkih karakteristika kao što su otpornost na vlagu, habanje i smrzavanje, te su pogodne za oblaganje svih površina u vašem domu ali i u eksterijerima. Marazzi TreverkHome Serija inspirirana hrastovim drvetom.

Dim. 120x30cm

239, 00 kn/m2

Marazzi Planet

Serija imitira drvo u suvremenom stilu te će modernim minimalističkim prostorima dati dašak intime i topline.

20

Dim. 15x90cm

169, 00 kn/m2 Keope Norge

Proizvođač Keope reinterpretirao je prirodnu esenciju drva u porculanskom retificiranom gresu. Dim. 15x90cm 00

215, kn/m2

Dim. 22,5x90cm 00

215, kn/m2

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


Sadon Ecowood Dim. 15x45,5cm

123, 00 kn/m2

Rondine Old Navy

Novitet proizvođača Rondine, vjerna imitacija drveta inspirirana šumom.

Dim. 15x100cm

232, 00 kn/m2

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Spačva Hrast parket ekstra klasa

Parket ujednačene boje, na licu bez kvrga, bjeljike i drugih grešaka. Ekstra klasa, pa ekstra niskoj cijeni!

ambijentalna slika

Keraben Atenea Nukak

Dim. 20,5x64cm

119, 90 kn/m2

Dim. 20,5x64cm

249, 00 kn/m2

21

Danfoss set

Danfoss EFIT termostat, 150W/ m2 električna grijača mreža s jednostrukim vodičem, osjetnik poda, zaštitna mesingana čahura za osjetnik, čavli za montažu.

Danfoss električno podno grijanje Maksimalna udobnost – minimalna potrošnja

Sva toplina ide gore! Ova jednostavna činjenica objašnjava zašto podno grijanje daje takvu ugodnu toplinu. Danfoss sustav električnog podnog grijanja daje ugodnu toplinu nogama, tijelu i glavi. Zahvaljujući raspodjeli topline iz poda i preciznim sustavom kontrole temperature preko termostata, prosječna temperatura prostorije može biti smanjena za 1-2°C u usporedbi sa tradicionalnim radijatorskim grijanjem. Na taj način električno podno grijanje omogućuje uštedu energije za 10-20%! Danfoss samoljepljiva podna grijača mreža EFSM 150 je napravljena prema najvišim standardima. Kabel je tanak, ali ima nevjerojatno visoku mehaničku tvrdoću koja je postignuta korištenjem vrlo čvrstog PVDF vanjskog oklopa. Deformacijska čvrstoća mu je veća od 600N! Ovo je vrlo važno jer ta čvrstoća pomaže grijaćem elementu da bolje podnese ugradnju. Uobičajena primjena je pri adaptacijama podova, najčešće kupaonica. Danfoss sustav električnog podnog grijanja može se koristiti kao cjeloviti sustav grijanja i za postizanje veće udobnosti grijanja u kombinaciji s npr. klasičnim radijatorima. Glavne značajke: visina od samo 2,5 mm, samoljepljiva cijela površina grijaće plohe, najnapredniji materijali, 10-godišnje jamstvo!

www.facebook.com/Fero-Term

model

površina

G17909

1m2

G17858

2m2

G17860

3m2

G17861

4m2

G17862

5m2

cijena

999, 00 kn 1.299, 00 kn 1.599, 00 kn 1.899, 00 kn 00 2.099, kn


Osim imitacije drveta, popularne su i imitacije betona, kamena i mramora.

Rondine Betonage Dim. 30,5x60,5cm 00

169, kn/m2

Dim. 60,5x60,5cm

212, 00 kn/m2

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Keope Orion

Pločice imitiraju sjeverno europski kamen te se predlažu za ambijente koji žele izraziti modernu eleganciju. Proizvodi se u retificiranom porculanskom gresu za vanjsku i unutranju upotrebu. Serija izražava funkcionalnost, linearnost te spoj tradicije i modernizma.

22

Dvomo Peronda Dim. 45,2x45,2cm

119, 00 kn/m2

Dim. 61,5x61,5cm

159, 00 kn/m2

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Dim. 45x45cm

159, 00 kn/m2

Dim. 30x60cm

175, 00 kn/m2 Keope Dream

Porculanski gres namijenjen za interijere, predstavlja prirodni kamen i uklapa se u moderne i klasične ambijente. Baš kao i sama priroda, serija Dream pruža široku varijantu boja i nijansi jer svaki komad kolekcije predstavlja ekskuzivu u strukturi i tonu… Visoke kvalitete i stilskog nivoa, u savršenoj harmoniji sa okolišem Dream serija pruža široku mogućnosti kreiranja. Dim. 45x45cm

134, 00 kn/m2

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


Del Conca Canyon

Del Conca LF

Podna porculanska pločica otporna na smrzavanje.

O TRAŽJN NO SNI E

Dim. 33x33cm

Dim. 15x60cm 90

39, kn/m 00

169, kn/m2

2

Dim. 45x45cm

44, 00 kn/m

2

Del Conca HRK Rustiko

Karakterizira ih visoka protukliznost pod oznakom R12, zbog čega su pogodne čak i za oblaganje prostora oko bazena.

Dim. 30x60cm 00

189, kn/m2 Del Conca HRT Rockstar

Pločice visoke protukliznosti-R12, pogodne za oblaganje prostora oko bazena.

23

Dim. 20x40cm

169, 00 kn/m2 May stakleni mozaik

Za sve Vas koji želite svoju turističku ili ugostiteljsku uslugu podići na još višu raznu, pružajući Vašim gostima mogućnost dodatne relaksacije u bazenima, pripremili smo nevjerojatnu ponudu mozaika po izuzetno niskim cijenama. May mozaik pogodan je za oblaganje bazena, kao i kupaonica. Požurite rezervirati svoj mozaik, količine su ograničene, a potražnja iznimno velika!

Već od

99, 00 kn/m2 Isporuka dostupna od 01.05.2013.

www.facebook.com/Fero-Term


v Trendovi nam daju veliku slobodu što se tiče formata, boja i struktura kupaonskih ili kuhinjskih pločica… ističu se pravokutne, izdužene pločice u formatima 25x70, 24x69, 25x76…i sl., a boje koje dominiraju su ljubičasta, narančasta, plava, smeđa, krem, sve nijanse sive, zelena, te vječna - crno bijela kombinacija. Marazzi Espana Sunny

Serija Sunny novitet je proizvođača Marazzi Espana. Sunny kolekciju pronaći ćete u širokoj paleti boja i struktura, a zidne pločice koje su sjajne glazure možete dodatno obogatiti prelijepom paletom dekora, mozaika ili bordura. Dim. 25x76cm

174, 00 kn/m2

Dekori Cijene dekora na upit

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Metropol Flamant Podna pločica Dim. 41x41cm 00

149, kn/m2 Zidna pločica Dim. 25x70cm 00

24

159, kn/m2

Keraben Nolita

Podne i zidne pločice jednostavnih i minimalističkih linija, idealne za moderne kupaonice, dostupne u različitim nijansama boja. Podna pločica Dim. 41x41cm 00

139, kn/m2

Zidna pločica Dim. 25x50cm 00

119, kn/m2 Marazzi Espana Soul Dim. 25x76cm

174, 00 kn/m2 Dekori Cijena na upit

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


Keraben Thai Podna pločica Dim. 41x41cm 00

149, kn/m2 Zidna pločica Dim. 25x70cm 00

159, kn/m2 Zidna pločica Lineas Dim. 25x70cm 00

199, kn/m2 Bordura Kala Marron Dim. 11,8x70cm 00

139, kn/kom

Bordura Flora Dim. 11,8x70cm 00

144, kn/kom

Keraben Tiffany Podna pločica Dim. 40,5x40,5cm 00

169, kn/m2 Zidna pločica Dim. 24x69cm 00

169, kn/m2

25

Peronda Storm

Podna i zidna linija pločica crne i bijele boje. Uz dodatak dekorativne pločice dizajnirane poput valova Vaš prostor će poprimiti sasvim novu dimenziju.

Zidna pločica Snow Dim. 25x75cm 00

149, kn/m2

Zidna pločica Storm Dim. 25x75cm 00

169, kn/m2

Podna pločica Dim. 33x33cm 00

149, kn/m2

Undefasa Arlequin Zidna pločica Dim. 28x44cm 00

95, kn/m2

Zidna pločica Dim. 28x44cm 00

87, kn/m2

Podna pločica Colorgloss Dim. 41x41cm 00

95, kn/m2

www.facebook.com/Fero-Term


Marazzi Convent Garden Dim. 18x36cm

124, 00 kn/m2 Mozaik Dim. 18x36cm 00

154, kn/m2 Dekori Cijena na upit

Narudžba! Rok isporuke 30 dana.

Undefasa Marmoles

Novitet proizvođača Undefasa, serija Marmoles sastoji se od pločica koje imitiraju različite vrste mramora: Onix, Travertino, Calacatta i Crema Marfil.

26

Dim. 25x75cm 00

154, kn/m2 Marazzi Espana Lithos Podna pločica Dim. 33x33cm 00

159, kn/m2 Zidna pločica Dim. 25x76cm 00

174, kn/m2

Dekori Cijena na upit

Narudžba! Rok isporuke 30 dana. Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


Undefasa Adaggio Podna pločica Dim. 33x33cm 90

124, kn/m2 Zidna pločica Dim. 20x50cm 00

109, kn/m2

Undefasa Colorgloss

Serija pločica sjajne glazure koju karakterizira široka paleta dominantnih dekora. Podna pločica Dim. 41x41cm 00

95, kn/m2

Zidna pločica Dim. 25x75cm 00 2

154, kn/m Dekori Cijena na upit

Dekori dostupni po narudžbi! Rok isporuke 30 dana.

27

Metropol Blues Podna pločica Dim. 41x41cm 00

139, kn/m2 Zidna pločica Lineas Dim. 23,5x33cm 00

139, kn/m2

Zidna pločica Dim. 25x50cm 00

119, kn/m2

Dragi kupci, ovisno o namjeni za koju ste odlučili na kupnju pločica, evo par izraza koje ćete vjerojatno često ćuti; Oznaka R

označava otpornost pločice na klizanje R9 je najmanja klasifikacijska grupa za označavanje protukliznosti pločica, dok je najveća R13 upotreba pločica visoke protukliznosti je neophodna iz sigurnosnih razloga i mjera predostrožnosti, posebice u industrijskim objektima ili prostorima oko bazena

Porculan

pozitivne osobine koje čine porculanske pločice odličnim izborom prvenstveno su otpornost pločice na smrzavanje, odnosno otpornost na brze klimatske promjene, izuzetno niska poroznost, što znači da je pločica otpornija na mrlje, te visoka otpornost na savijanje i habanje

Retificirane pločice

su one kojima su rubovi nakon pečenja naknadno tehnički obrađeni, što znači da takve pločice imaju izrazito ravne rubove i minimalne razlike u kalibru, te ih se može postaviti sa minimalnom fugom od svega 1,5mm

www.facebook.com/Fero-Term


Terma HC radijator dimenzije

snaga 90/70/20°C

500x1000

700W

500x1400

980W

500x1600

1110W

500x1800

1225W

600x1000

815W

600x1400

1130W

600x1600

1300W

600x1800

1425W

cijena

675, 00 kn 75 943, kn 1.081, 25 kn 50 1.187, kn 725, 00 kn 1.012, 50 kn 50 1.162, kn 1.275, 00 kn

Terma HF radijator dimenzije

28

snaga 90/70/20°C

500x1000

640W

500x1400

910W

500x1600

1020W

600x1000

740W

600x1400

1060W

600x1600

1180W

cijena

606, 25 kn 25 831, kn 956, 25 kn 00 650, kn 887, 50 kn 75 1.018, kn

Kupaonski radijatori Terma

Osim što pružaju toplinu Vašem domu, daju novu dimeziju besprijekornog izgleda i dojma kao i neusporediv ugođaj boravka u Vašoj kupaonici.

Terma konvektorska grijalica 1500W Jednostavno montiranje i rukovanje, zaštita od pregrijavanja, priključni kabel od 1.5m, zaštita IP24, termostat i odabir snage. 90

339, kn

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

dimenzije

snaga 90/70/20°C

500x1000

505W

500x1200

637W

500x1500

804W

500x1800

915W

600x1000

581W

600x1200

734W

600x1500

925W

600x1800

1053W

cijena

365, 00 kn 75 428, kn 555, 00 kn 75 623, kn 382, 50 kn 452, 50 kn 587, 50 kn 655, 00 kn

Terma uljni radijator 2000W

9 rebara, odlikuje se visoko učinkovitim uljem, regulacijom rada te zaštitom od pregrijavanja. Njegov ekonomičan grijač pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost i energetsku iskoristivost. Regulacija grijanja omogućava korisnicima da sami izaberu određenu snagu grijanja. Uljni radijator TERMA C45-9 dolazi sa ugrađenim kotačima za lakše premještanje. 90

269, kn

www.fero-term.hr


Danfoss setovi za radijatore Radson Banga kupaonski radijator dimenzije 500x1222 600x1222 600x1807

cijena

380, 00 kn 00 410, kn 590, 00 kn

Danfoss je najveći svjetski proizvođač radijatorskih termostata. Tijekom proteklih godina Danfoss je prodao više od 400 000 000 radijatorskih termostata diljem svijeta, štedeći gorivo i smanjujući emisije CO2, sumpora i drugih štetnih elemenata koji zagađuju okoliš. Uobičajeni rok otplate radijatorskih termostata je manji od dvije godine, i kada znamo da normalni vijek trajanja Danfoss radijatorskog termostata više od 20 godina, veliki dio dodatnog novca i Danfoss set energije je ušteđen. ventil + glava (kutni, ravni) 99 Štedite novac i energiju!

89, kn

Purmo klasični pločasti radijator Ventilski priključak dimenzije 22v-600/400 22v-600/600 22v-600/700 22v-600/800 22v-600/900 22v-600/1000 22v-600/1200 22v-600/1400 22v-600/1600

Purmo compact klasični pločasti radijator

cijena

335, 00 kn 00 449, kn 465, 00 kn 00 525, kn 579, 00 kn 00 609, kn 707, 00 kn 00 792, kn 882, 00 kn

RADSON PLINTH – niskomontažni radijatori Kao odgovor na sve veći interes za još niže radijatore, Radson je sada također razvio niskomontažne radijatore visine 200mm. Plinth radijator uklapa se savršeno u suvremenu arhitekturu. Prostori s velikim prozorskim površinama nalaze se danas, ne samo u privatnim stanovima, nego i u moderno dizajniranim uredima. Izvedbe s dvostranim prednjim pločama nude savršeno rješenje za grijanje za takve prostore. Visoka toplina i ušteđeni prostor koji ovi radijatori nude su dodatan plus. Svi niskomontažni modeli opremljeni su gornjom rešetkom sa lijepim završnim slojem boje, elegantnim bočnim pokrovima i ugrađenim tijelom ventila. Radson Plinth Integra, Ramo i Parada Tip: 22, 33, 44, dužina: 600 - 3000 Cijene potražite u Fero-Term prodajnim centrima

www.facebook.com/Fero-Term

dimenzije 22k-600/600 22k-600/700 22k-600/900 22k-600/1000 22k-600/1100 22k-600/1200 22k-600/1400 22k-600/1600

cijena

335, 00 kn 00 365, kn 451, 50 kn 479, 50 kn 00 522, kn 551, 00 kn 659, 00 kn 00 735, kn 29


Radson električni radijatori Likoma E horizontalni i vertikalni Vrlo moderan granitni radijator jamči da će se toplina u vašoj kupaonici i kući proširiti na elegantan i učinkovit način. Ravna i glatka prednja ploča omogućava jednostavno čišćenje i održavanje. Uz to je tih, bez mirisa i anti-alergijski.

Kao odgovor na povećanu potražnju za dizajn radijatorima, Radson predstavlja 2 nova vertikalna rješenja za grijanje: Tinos i Paros. Ovo najnovije proširenje širokog raspona Radson radijatora je u potpunosti u skladu s filozofijom Radson brand-a u kojoj funkcionalnost i dizajn idu savršeno ruku pod ruku. Sa svojim čistim i oštrim linijama, Tinos i Paros će pridonijeti dodatnu vrijednost suvremenim i klasičnim interijerima. Rezultat minimalističkog dizajna, ovi radijatori su idealni za sve vrste prostora, kao i za dnevni boravak, kuhinje i kupaonice. Cijene i dimenzije potražite u svim našim poslovnicama.

30

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

Radson Tinos

Mislite vertikalno

Radson Paros

www.fero-term.hr


AUX klima inverter SW A-klasa

Inverter klima uređaj ima elektronski upravljan kompresor, čime mijenja okretaje, a time i pritisak na kojima radi. Glavne odlike inverter klima uređaja su brzina, štedljivost, snaga i ugodni osjećaj. Inverter klima uređaj ima elektronski upravljan kompresor, čime mijenja okretaje, a time i pritisak na kojima radi. Za razliku od klasične klime, kojoj s daljinskim podesite zadanu temperaturu, a ona samo služi kao temperatura termostata, jer klima ili radi ili ne radi, kod invertera imamo nekoliko snaga kojima radi, pa kako se približava temperaturi koju smo podesili, tako smanjuje pritiske, odnosno snagu grijanja. Time se je dobio 20-tak % ekonomičniji rad, manje opterećenje električne instalacije stalnim uključivanjem i isključivanjem kompresora i daleko bolji rad u zimskim uslovima. Glavne odlike: optimalan rad i veliku uštedu energije, dvostruko strujanje zraka, fluorescentan antibakterijski daljinski, automatsko čišćenje, iznimno tihi rad, autorestart, odvlaživanje.

Mogućnost grijanja do -15°C vanjske temperature

SW 09 2,7/2,95kW 90

2.899, kn

SW 12 3,6/3,7kW 90

3.144, kn

LG MULTI inverter klima uređaji Uz LG-evu vrhunsku MULTI INVERTER klimatizacijsku tehnologiju Vaši prostori postati će tiši, komforniji i ekonomičniji. LG Multi Inverter sustavi su namijenjeni za hlađenje i grijanje prostora te pružaju veliki izbor unutarnjih i vanjskih jedinica. LG Multi Inverteri dosižu najviši razred zahvaljujući spoju novih tehnologija inverter kompresora, BLDC motora i izmjenjivaču topline visokog energetskog učina. Multi inverterska tehnologija donosi tiše, ekonomičnije i snažnije klimatizacijske sustave koji svojom fleksibilnošću mogu zadovoljiti sve zahtjeve klimatizacije Vaših prostora. LG Multi Inverter klima uređaji nude vanjske jedinice s direktnim priključkom za do pet unutarnjih jedinica. LG Multi Inverter vanjske jedinice s direktnim priključkom imaju raspon kapaciteta hlađenja od 4.1 do 11.7 [kW] i raspon kapaciteta grijanja od 4.7 do 13.5 [kW]. LG Multi Inverter klimatizacijski sustavi dopuštaju kombinaciju različitih kapaciteta i tipova unutarnjih jedinica. Isplativost LG Multi Inverter sustava je višestruka, visoka energetska učinkovitost koja ovisi o dimenzioniranju samog sustava i istovremenosti korištenja te do niže početne investicije u opremu i jednostavnosti smještaja samo jedne vanjske jedinice za više unutarnjih jedinica. Npr. za potrebe klimatizacije tri odvojena prostora, stana ili apartmana površine svakog do maksimalno 20 m2, što je ukupna površina od maksimalno 60 m2, LG može ponuditi klimatizacijsko rješenje sa jednom Multi Inverter vanjskom jedinicom LG MU3M19 (šifra artikla G26281) i tri unutarnje zidne jedinice LG MS07SQ (šifra artikla G27399). Dobitak ovakvog rješenja je niska potrošnja el. energije, nominalna snaga električnog priključka od 1.2 [kW] uz dobiveni nominalni kapacitet hlađenja od 5.3 [kW] te svakako vrijedi spomenuti da je jednostavnost same instalacije i smještaj samo jedne vanjske jedinice za klimatizaciju tri unutarnja prostora velika prednost pri odabiru LG Multi Inverter klimatizacijskih rješenja.

VIEGA je jedan od najvećih europskih proizvođača instalacijskih sistema za vodu i grijanje u bakrenoj, inox, prestabo ili pexfit izvedbi te razne opreme za kompletno opremanje kupaonica. Od tradicionalnog obiteljskog poduzeća je nastala međunarodna tvrtka s prepoznatljivim imenom i kvalitetom proizvoda. Danas se na šest lokacija proizvodi i internacionalno koristi instalacijska tehnika tvrtke Viega. Za uspjeh globalno vodeće tvrtke u press tehnici zaslužno je 3000 djelatnika tvrtke Viega u cijelom svijetu koji odlučno rade na zajedničkoj stvari s velikim angažmanom. Svijet Viega sustava trenutno obuhvaća 16000 uvijek spremnih proizvoda.

VIEGA PEXFIT PRO AKCIJA Dragi kupci, Pri kupnji proizvoda iz „Pexfit Pro“ asortimana u vrijednosti od na poklon darujemo GRATIS radne hlače!

2.000, 00 kn

Pexfit Pro je fleksibilan cjevovodni sustav od sintetičkog materijala koji će udovoljiti svim vašim potrebama. Cijevi sustava Pexfit Pro su fleksibilne upravo onoliko koliko želite. Njihova će dugotrajnost i pouzdanost, pak, sasvim ispuniti vaša očekivanja. U kombinaciji s novim press spojnicama od polifenilsulfona (PPSU) i Viega brončanim spojnicama prikladne su za gotovo sve kućne instalacije. Prilikom kupnje na blagajni preuzmite letak te ga ispunite i pošaljite na fax ili e-mail adresu navedenu na istom.

www.facebook.com/Fero-Term

31


Terma – najbolja kupnja kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete! I dalje u ponudi Fero-Term-a, visokoučinski Terma solarni kolektor ALS2512. Visoko učinski aluminijski absorber vrhunskog njemačkog proizvođača Tinox, temperirano prizmatično sigurnosno staklo, 50mm izolacija od kamene vune, absorber prevučen specijalnim selektivnim premazom od Titanijuma samo su neke od brojnih prednosti sa kojima se Terma solarni kolektor ALS2512 uvelike razlikuje od ostalih proizvođača. K tome pripisujemo i iskoristivost od 95% koja osigurava kraći period povrata investicije. Hrvatska kao jedna od najosunčanijih zemalja Europe ima iznimno dobre uvjete za korištenje besplatne solarne energije. S obzirom na cijenu energenata koji iz dana u dan vrtoglavo rastu, Vaš interes za solarnu energiju je financijske prirode jer želite uštedjeti na računima koji uredno stižu na Vaš adresu svaki dan. Kupnjom Terma solarnog paketa, odlučili ste se za neograničen izvor pouzdane, čiste, obnovljive energije za grijanje..

32 Terma solarni paketi 300, 500 litara BASIC serija 300 litara

Paket sadrži: 2x Terma kolektor ALS2512, komplet nosača za kosi krov, 20l solarnu tekućinu, pumpnu stanicu sa regulacijom sa nosačem za ekspanzionu posudu, spremnik 300l, ekspanzionu posudu za solarno 25l. 00

12.999, kn

BASIC serija 500 litara

Paket sadrži: 3x Terma kolektor ALS2512, komplet nosača za kosi krov, 25l solarnu tekućinu, pumpnu stanicu sa regulacijom sa nosačem za ekspanzionu posudu, spremnik 500l, ekspanzionu posudu za solarno 33l. 00

18.499, kn

COMFORT serija 300 litara

Paket sadrži: 2x Terma kolektor ALS2512, komplet nosača za kosi krov, 20l solarnu tekućinu, pumpnu stanicu sa regulacijom sa nosačem za ekspanzionu posudu, spremnik 300l, ekspanzionu posudu za solarno 25l. 00

13.999, kn

COMFORT serija 500 litara

Paket sadrži: 3x Terma kolektor ALS2512, komplet nosača za kosi krov, 20l solarnu tekućinu, pumpnu stanicu sa regulacijom sa nosačem za ekspanzionu posudu, spremnik 500l, ekspanzionu posudu za solarno 33l. 00

19.499, kn

Terma solarni kolektor ALS 2512

Visoko učinski pločasti solarni kolektor sa nevjerovatnih 95% iskoristivosti! 00

2.999, kn

Terma termosifonski paketi

Terma termosifonski sistem za zagrijavanje sanitarne vode koristi djelovanje gravitacije, razliku u gustoći i relativne mase između hladne i tople vode. Zbog toga se zagrijana voda u sistemu podiže a hladna spušta. Sistem je potpuno neovisan i radi bez cirkulacijske pumpe i složenih upravljačkih sklopova te ne zahtjeva dodatno održavanje što ga čini idealnim rješenjem za vikendice i apartmane. Paket 150 litara 00

5.849, kn

Paket 200 litara 00

6.399, kn

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

www.fero-term.hr


PREPORUKA STRUKE! Buderus solarni kolektor SKS 4.0 Visokoučinski pločasti kolektori Logasol SKS 4.0 razvijeni su za zagrijavanje pitke vode i dodatno za podržavanje sustava grijanja. Za dobar učinak kolektora brine se solarno sigurnosno staklo sa svojom velikom propusnošću za svjetlo i sa bakrenim apsorberom pune površine, sa prevlakom visoke selektivnosti. Hermetički nepropustan rubni spoj između stakla i apsorbera sprječava prodiranje vlage u ovaj međuprostor. Prednost: Na staklu se ne hvata rosa u jutarnjim satima i solarni kolektor već od početka rada daje visok učinak. Osim toga, prevlaka apsorbera je zaštićena od nakupljanja prljavštine i vremenskih utjecaja i zahvaljujući tome daje visok učinak. Međuprostor je ispunjen sa plemenitim plinom argonom koji smanjuje toplinske gubitke preko površine stakla. Buderus solarne kolektore SKS 4.0 nudimo Vam u paketima:

Solarni paket Premium 300

Solarni paket Premium 500

Solarni paket Premium 300 sastoji se od: 2x Buderus kolektor SKS 4.0 1x set nosača za kosi krov: 1x odzračni set za kolektorsko polje 1x solarna tekućina 20 lit 1x pumpni set sa solarnom regulacijom i osjetnicima 1x priključni set za ekspanzionu posudu 1x solarna ekspanziona posuda 25l 1x solarni spremnik zapremnine 300 litara 00

Solarni paket Premium 500 sastoji se od: 3x Buderus kolektor SKS 4.0 1x set nosača za kosi krov: 1x odzračni set za kolektorsko polje 1x solarna tekućina 20 lit 1x pumpni set sa solarnom regulacijom i osjetnicima 1x priključni set za ekspanzionu posudu 1x solarna ekspanziona posuda 33l 1x solarni spremnik zapremnine 500 litara 00

20.999, kn

Novost u proizvodnom programu Buderusa! Buderus uvodi na tržište novu generaciju solarnih kolektora CKE2-0. Ovi kolektori nude veliki potencijal uštede kroz optimizirano zagrijavanje sanitarne vode i optimiziranu podršku grijanju prostora. Smanjenjem potrošnje fosilnih goriva, kao što su loživo ulje i plin, ostvaruju golem doprinos uštedi energije. Ostale značajke obuhvaćaju privlačan odnos cijene i karakteristika, jednostavnu instalaciju i kompaktne izmjere. Novi CKE 2.0 kolektori tvrtke Buderus certificirani su prema zahtjevima znaka Solar Keymark (EN 12975), europske oznake kvalitete za solarne kolektore. Visine 2044 mm i širine 1050 mm, kolektori su vrlo kompaktni sa površinom od 2.09 m2. Masa kolektora je svega 30 kg, pa je njime jednostavno rukovati na licu mjesta. Aluminijski okvir, posebno sigurnosno staklo i ojačani uglovi osiguravaju svakom solarnom modulu potrebnu stabilnost, čime su kolektori posebno pouzdani i robustni. A zahvaljujući uključnim priključcima, korisnici koriste prednost nižih kupovnih troškova u kombinaciji s dobrim vrijednostima radnih karakteristika. Buderus solarne kolektore CKE 2.0 nudimo Vam u paketima:

Solarni paketi BTS 300 litara Solarni paket BTS 300 2x Buderus kolektor SKN4.0 - komplet nosača za kosi krov crijep - tekućina za solarno 20l - set za spajanje i ozdračivanje - pumpni set sa regulacijom Seltron Tesy solarni spremnik 300l - posuda ekspanziona za solarno 25l

29.599, kn

Solarni paketi BHO2, 300 i 500 litara Solarni paket BHO2 300 Solarni paket BHO2 300 sastoji se od: 2x Buderus kolektor CKE 2.0 - 1x set nosača za kosi krov - 1x odzračni set za kolektorsko polje - 1x solarna tekućina 20 lit - 1x pumpni set sa solarnom regulacijom i osjetnicima - 1x priključni set za ekspanzionu posudu - 1x solarna ekspanziona posuda 25l - 1x solarni spremnik zapremnine 300 litara 00

14.499, kn

Solarni paket BHO2 500 Solarni paket BHO2 300 sastoji se od: 2x Buderus kolektor CKE 2.0 - 1x set nosača za kosi krov - 1x odzračni set za kolektorsko polje - 1x solarna 33 tekućina 20 lit - 1x pumpni set sa solarnom regulacijom i osjetnicima - 1x priključni set za ekspanzionu posudu - 1x solarna ekspanziona posuda 35l - 1x solarni spremnik zapremnine 500 litara 00

19.699, kn

16.499, 00 kn

Bosch ZWE 24-5 MFA GAZ 5000 Kombinirani fasadni uređaj. Uređaj je namijenjen za grijanje radijatora te za pripremu tople sanitarne vode u kućama ili stanovima. Montaža uređaja je predviđena na zid, a izvedba dimnjaka je fasadna (60/100mm ). Uređaj odlikuje raznolikost primjene zahvaljujući različitim učincima i mogućim kombinacijama. Visoki komfor potrošnje tople sanitarne vode. Dimenzije uređaja : 30% popusta na pribor za uređaj! 850x400x370 (VxŠxD) 00

5.699, kn www.facebook.com/Fero-Term


Do početka 20. stoljeća velika većina ljudi koristila je drvo za zagrijavanje svojih domova. Nakon što su se počela intenzivno koristiti fosilna goriva, samo manji postotak stanovnika razvijenog svijeta koristio je drvo kao gorivo. Energetska kriza 70-tih, te financijska kriza današnjice je međutim ponovo prisilila stanovništvo na veću upotrebu drva i drvnih prerađevina u sistemima grijanja. S grijanjem na drva može se uštedjeti i do tri puta u odnosu na korištenje prirodnog plina ili peleta kao gorivo. Za drvo samo morate osigurati određeni skladišni prostor. Ukoliko nemate dovoljno prostora za drva, alternativa su kotlovski sistemi na pelete čiji spremnici za pelete mogu biti od volumena 200dm3 . Kotlovi na pelete su slični standardnim kotlovima na drva, te pružaju ekološki prihvatljivu i jeftinu alternativu za grijanje vašeg doma. Svi kotlovi na pelete koriste za grijanje - drvene pelete, koji su u biti nusprodukt pilana. Izrađeni su od reciklirane piljevine i drvnih ostataka. Za razliku od klasičnih cjepanica, u peletima gotovo da i nema vlage. Obično je to maksimalno do 10%, što je i potrebno kako bi peleti zadržali svoj oblik, odnosno da se ne bi raspadali u piljevinu. Drvna masa koja se koristi za njihovu izradu vrlo često je otpadna masa iz drvne industrije, iako postoji sve više pogona koji pretvaraju „svježe“ drvo u pelete, što pokazuje sve veću financijsku isplativost ovog goriva. I u Hrvatskoj postoje proizvođači koji „svježe“ drvo pretvaraju u drvene pelete. Peleti se obično pakiraju u standardizirane vreće od 15kg. Iako svaki proizvođač na svojoj vreći navodi uz dimenzije i ogrjevnu vrijednost (MJ/kg), prema njemačkom standardu vezanom za pelete i brikete, DIN 51731, toplinska vrijednost peleta kreće se između 17,5 i 19,5 MJ/kg, odnosno dvije kile peleta zamjenjuju jednu litru loživog ulja te 1,08 m3 prirodnog plina. Iz našeg asortimana, izdvajamo ponudu BOSCH i BUDERUS kotlova na drva i pelet po posebnim promotivnim cijenama.

34

LOŽ ULJE

PELETI

PRIRODNI PLIN

CJEPANICE BUKVE

25 000 20 820 20 000 15 000 10 000

10 117

10 102

5 000

3 542

0

CJEPANICE GORIVA (kn) Cijena goriva za jednu obiteljsku kuću na godišnjoj razini

BOSCH gusnati kotlovi na kruta goriva SOLID 3000

Snaga kotlova kada se kao gorivo koristi drvo: 25-42kW (ovisi o ogrjevnoj vrijednosti drveta i tipu kotla) Termomanometar i regulator propuha su uključeni u standardnu opremu kotla. Priključak dimovoda kod svih modela: 150mm Tipovi kotla Snaga (drvo) K32-1G 62,SOLID 3000 (25-32kW) 00

8.199, kn

K36-1G 62,SOLID 3000 00

(30-36kW)

K42-1G 62,SOLID 3000 00

(34-42kW)

8.879, kn

9.699, kn

Postanite i Vi dizajner svog prostora uz Fero-Term kao pouzdanog partnera!

Bosch pelet set 32kw

Pelet set uključuje: kotao, vrata za kotao, plamenik, spremnik 00

16.999, kn

20 18 16 14 12 10 8 6 4 2 0

SKLADIŠNI PROSTOR GORIVA (m3) Potreban skladišni prostor goriva za jednu obiteljsku kuću ovisno o vrsti energenta

Buderus Logano kotao na kruta goriva G211

Robusna lijevana izvedba, jednostavno posluživanje i održavanje, siguran i djelotvoran zahvaljujući mogućnosti naknadnog opremanja s međuspremnikom, povećana sigurnost zahvaljujući mogućnosti naknadnog opremanja sa sigurnosnim izmjenjivačem topline za zatvorene instalacije. Posebno je prikladan za loženje drvom: može se puniti cjepanicama dužine i do pola metra. Može se koristiti kao samostalni kotao ili u kombinaciji s uljnim ili plinskim kotlom. G211 36D (30-36kW) 00

9.399, kn

BESPLATNO PUŠTANJE U POGON OD STRANE OVLAŠTENOG SERVISERA www.fero-term.hr


VODA i GRUNDFOS –

AKCIJA

suvremena udobnost za Vašu obitelj Grundfos korporacija ja vodeći svjetski proizvođač crpki. Glavni proizvodi su optočne crpke za grijanje i klimatizaciju, kao i druge optočne crpke za vodoopskrbu, kanalizacijske i dozirne crpke. Danas je Grundfos najveći svjetski proizvođač optočnih crpki pokrivajući oko 50% svjetskog tržišta ovih crpki. Osim crpki Grundfos proizvodi standardne i potopne motore, kao i vrhunske elektronike za nadzor i regulaciju crpke.

PM2 Ukoliko kupite potopnu SQ crpku i PM2 tijekom promotivne akcije na dar dobivate: Kärcher K2.14 visokotlačni perač.

SQ pumpe

Grundfos SQ potopne crpke su pogodne za brojne primjene poput kućnih vodoopskrba, sistema navodnjavanja te povišenja tlaka. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, mogu se montirati u uske bušotine ( širina crpki : 76mm odnosno 3“). Crpke su visoke kvalitete ( kućište i vratilo su od nehrđajućeg čelika), te su jednostavne za rukovanje. Sadrže višestruke zaštite od nepravilnog rada. Izvedbe SQ pumpi nude širok asortiman protoka, visina dizanja te dubina uranjanja.

MQ crpka 3-45

JPBasic4 - PT

2.849, kn

1.699, kn

Grundfos MQ crpka je kompletna jedinica za vodoopskrbu kao i za podizanje tlaka čiste vode u kućanstvu. Zahvaljujući svojoj izvedbi „sve-u-jednom“ ista se koristi bez tlačne sklopke i hidroforske posude. Maksimalna usisna visina : do 8m. Protok : max 3,8 m3/h Visina dizanja : max 40 m Radni tlak : max 7,5 bar Temperatura tekućine : 0 do 30 oC 00

Grundfos JP Basic hidropak se koristi za vodoopskrbu i povećanje tlaka čiste vode u kućanstvu. Ovaj „uključi i pumpaj“ uređaj se isporučuje zajedno s tlačnom sklopkom i posudom od 24 litre. Maksimalna usisna visina : do 8m. Protok : max 3,5 m3/h Visina dizanja : max 50 m Radni tlak : max 6 bar Temperatura tekućine : 0 do 40°C 00

Više o tipovima SQ paketa saznajte u našim prodajnim centrima.

Ariston bojler 10 litara PRO R 10

WPEm 3400/20 G 230V

Poliuretan izolacija, regulacija temperature, zapremnina 10l, anti zamrzavanje, magnezij anoda, termostat s visokom osjetljivošću, ugradnja ispod ili iznad. 00

hidroforna pumpa

949, kn

00

35

499, kn

Gorenje električni bojler TG 50l./80l. Ariston bojler 50l. / 80l. VELIS 50/80 1,5+1Kw

Super flat (dubina 27cm), led pametni zaslon, dva toplinski neovisna spremnika uz maksimalnu potrošnju od 1500W, ECO funkcija ušteda energije do 10 %, 30% više tople vode. 50 litara 00

1.549, kn 80 litara

1.599, 00 kn

Namijenjene samo vertikalnom pričvršćenju na zid. Centralno snabdijevanje dva ili više izljevna mjesta. Željeno podešavanje temperature vode do 75°C.Mogućnost namještanja na ekonomičnu temperaturu i temperaturu zaštite od zamrzavanja. Kotao od visoko kvalitetnog čeličnog lima zaštićen emajlom pečenim na 850°C. Izolirana izrada prirubnice za grijanje koja spriječava nepotrebnu dodatnu potrošnju magnezijeve anode (duži životni vijek anode). 2 godine opće garancije, 10 godina garancije za kotao. 50 litara 00

699, kn 80 litara

799, 00 kn

Gorenje električni bojler Teg 10 litara Ariston bojler 80 litara PRO R 80 V 2K Termostat sa zaštitom, snaga: 1.8kW, napon: 230V, radni pritisak: 8 bar, zaštitna magnezij anoda. 00

799, kn

www.facebook.com/Fero-Term

Ugradnja ispod ili iznad, zapremnina 10l, regulacija temperature vode u grijalici do 75°C, kontrolno svjetlo za prikaz rada električnog grijača, spremnik od polipropilena. 00

489, kn

Gorenje električni bojler Teg 5 litara

Ugradnja ispod ili iznad, zapremnina 5l, regulacija temperature vode u grijalici do 75°C, kontrolno svjetlo za prikaz rada električnog grijača, spremnik od polipropilena. 00

469, kn


DANI OTVORENIH VRATA !!! 13.-15.03. Zadar

20.-22.03. Šibenik

(Jadranska cesta 115)

28.-29.03. Split

(Borajska cesta bb)

(Stobrečka 5)

Da bi Vaše pripreme uređenja za nadolazeću sezonu ili ljetovanje prošle čim kvalitetnije, za Vas smo organizirali dane otvorenih vrata u navedenim prodajnim centrima Fero-Term-a. Posjetite nas u svom gradu i saznajte sve odgovore o štednim tehnologijama, novitetima u opremanju, sustavima grijanja i hlađenja, solarnoj tehnologiji! Prezentacije će se odvijati navedenim danima u trajanju od 10 do 18 sati. Na sva Vaša pitanja odgovore će dati stručno osoblje naših partnera;

UVJETI PLAĆANJA AMERICAN EXPRESS od 2 do 12 rata bez naknade i kamata AMERICAN EXPRESS od 13 do 24 rata bez naknade i kamata (na iznos od 10.000kn) MAESTRO VISA PBZ od 3 do 12 rata AMERICAN EXPRESS / KREDIT

MASTERCARD VISA ZABA od 2 do 12 rata bez naknade i kamata MAESTRO ZABA / RATE od 2 do 12 rata MASTERCARD ZABA / KREDIT

DINERS CLUB od 2 do 12 rata bez naknade i kamata MAESTRO ERSTE BANKE / RATE od 2 do 10 rata DINERS CLUB / KREDIT

SPLITSKA BANKA / KREDIT

POPIS PRODAJNIH CENTARA 1. ZAGREB - JARUN Ilirska 3

7. KARLOVAC Dubovac 10

13. ŠIBENIK Borajska cesta bb

2.

8.

14.

3. 4. 5. 6.

e-mail: ilirska@fero-term.hr ZAGREB - BUZIN Bani 106 e-mail: buzin@fero-term.hr ZAGREB - KUSTOŠIJA Ilica 265 e-mail: kustosija@fero-term.hr ZAGREB - DUBRAVA Dubrava 35 e-mail: dubrava@fero-term.hr ZAGREB - SV. NEDELJA F. Tuđmana 10 e-mail: sv.nedelja@fero-term.hr ZAGREB - SESVETE Zagrebačka 49 e-mail: sesvete@fero-term.hr

9. 10. 11. 12.

e-mail: karlovac@fero-term.hr VELIKA GORICA Trg Kralja Tomislava 12 e-mail: gorica@fero-term.hr SISAK S. i A. Radića 8 e-mail: sisak@fero-term.hr OSIJEK Gundulićeva 33 e-mail: osijek@fero-term.hr BJELOVAR Velike Sredice 31 e-mail: bjelovar@fero-term.hr SLAVONSKI BROD Petra Svačića 6b e-mail: s.brod@fero-term.hr

15. 16. 17.

e-mail: sibenik@fero-term.hr PULA Bože Gumpca 40 e-mail: pula@fero-term.hr ZADAR Jadranska cesta 115 e-mail: zadar@fero-term.hr SPLIT Stobrečka 5 e-mail: split@fero-term.hr DUBROVNIK Ivana Matijaševića 14 e-mail: dubrovnik@fero-term.hr

POPIS OUTLET CENTARA

ZAGREB SV. NEDELJA

ZAGREB - BUZIN Bani 106 (radno vrijeme pon/pet 08-16 h, sub 08-14 h) SPLIT Stobrečka 5 (radno vrijeme pon/pet 08-20 h, sub 08-14 h)

Novootvorena Fero-Term poslovnica u Dubrovniku!

12 rata bez kamate i naknade

BJELOVAR SESVETE

V.GORICA

KARLOVAC

OSIJEK

SISAK SL.BROD

PULA

ZADAR

Posjetite nas na adresi Ivana Matijaševića 14! NAŠI PARTNERI

ŠIBENIK SPLIT

• ARISTON • ARMAL • ATLAS CONCORDE • AUX • BOSCH • BUDERUS • CERAMICA DOLOMITE • DANFOSS • DEL CONCA • DVOMO • FAYANS • GEBERIT • GORENJE • GROHE • GRUNDFOS • HANSGROHE • HENCO• KEOPE • KERABEN • KOLPA-SAN • LAUFEN • LG • LIV • MARAZZI • METROPOL • OVENTROP • PURMO • RAK PORCELAIN • RADSON • ROCA • RONDINE • TESY • UNDEFASA • VIEGA • VOXORT • ZOOM

Glede cjenovnih i tehničkih podataka zadržavamo pravo na tiskarske i druge pogreške kao i promjene modela. Fotografije su simbolične. Sve cijene su izražene u kunama.

DUBROVNIK

Fero-Term 02-2013  

Vrijedi do 05.05.2013.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you